כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אני בן 18 מחפש עבודה לחופש, כעיקרון אני לומד סטודנט תוכנה במכללה כך שהעבודה העיקרית שאני מחפש זה בתחום המחשבים למרות שאני מוכן לכל עבודה כל עוד זה לא עם לקוחות אני חושב שזה יכול להיות אשכול לכל מי שמחפש עבודה ואין לו רעיון איזה עבודה רעיונות אנשים?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
וכזה שאפשר לקנות בחנות המוזיקה הקרובה לביתך, להקות שכוחות אל שאי אפשר להשיג בשום מקום זה לא להיט. רב תודות
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! פתחתי כבר נושא פה על זה. אבל חזרתי לעוד התייעצות(מה לעשות, טיול ראשון בארה"ב ) אני יהיה 4 ימים באורלנדו(קצת, הרבה, זה מה יש) לאיזה פארקים כדאי ללכת? חשבתי ללכת לשני פארקים של דיסני(מתוך 4) פארק אחד של יוניברסל(מתוך 2) ועוד יום לקנדי ספייס סנטר.(ידוע שזה לא יום שלם ליהיות שם, אז זה יהיה ביום של ההגעה) כמה שאלות: 1. לאיזה פארקים כדאי ללכת בדיסני?(חשבתי על האפקוט והMGM מה דעתכם?) 2. לאיזה פארקים כדאי ללכת ביוניברסל? 3. האם שווה ללכת לקנדי ספייס סנטר?(אני אוהב את כל הנושא של החלל וכד') ומה יש לראות שם? תודה, אריאל
-
- 33 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
חברה לא בא לי טוב רק כשאני חושב על מילואים אני שנה וחצי בצבא משמש כנהג יחידה פרופיל 97 אין לי בעיות גופניות אני רץ מתמיד להישאר בכושר בקיצור אני צריך להוריד פרופיל או שיש למישהו רעיונות אחרים להוציא פטור ממילואים תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בינתיים אני חושב על ה- Sony Ericsson T630 שנראה לי מאד אטרקטיבי, ואני מחפש המלצות נוספות, שיתקבלו בברכה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה אם אפשר, לקבל שמות של טראקים/להקות בסגנון צ'ילאאוט/אמביאנט רגוע, לא יותר מדי פרוגרסיב, וגם לא יותר מידי מרדים. מוזיקה שאפשר לשבת על הכסא מנהלים, לשים את הרגלים על השולחן, להשען לאחור, לעצום את העיניים ולהנות. תודה, איתי.
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה קורס פסיכומטרי הכי מומלץ באזור המרכז ולפי איזה פרמטרים לבחור את הקורס ?
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כמו בכותר, אני מחפש המלצות לראפ. כעיקרון הכל הולך, חשוב קצב טוב. אם יש כינורות ו\או פסנתר זה מעולה גם. דוג': Fort Minor - Remember The Name תודה!
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מישהו מכיר פורטלים או אתרים אמינים שמקבלים פידבקים והמלצות ע"י אנשים שטופלו אצל רופאי שיניים, או יכולים לתת המלצות לרופאים אדירים בארץ? אני פשוט נפלתי לכמה רופאי שיניים על הפנים ולא יודע איפה לחפש (גם בגוגל מצאתי כמה אבל נראה שזה המלצות לפי תשלום לאתר ) אני מוכן לנסוע אפילו עד אילת בשביל הרופא שיניים הטוב בארץ... אני כבר אובד עצות ומחפש כבר חודשים אני אשמח לכל תשובה
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל לינקים לשידורי טלויזיה באינטרנט הכוללים גם ערוצים ישראליים כדוגמת האתר הבא : http://tv.coolsite.co.il/radio.php?radio=16 תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני צריך שיר(1 אינעל דינק) מכול סוג. יש לי כבר מהיפ הופ ופופ.(לא להמליץ לי על שניהם) אני צריך : רוק- מחפש שיר ממש יפה עדיף משהו ישן ורגוע-קצבי (משהו באמצע) ושלא כול השיר מתמרח על מילים כמו I LOVE U אלטרנטיבי- גם כן יצירה קלאסית- למבינים! בלבד- משהו שלא ירדים אבל שלא יהיה על F כול השיר ולא תהיה לו מטרה. אולי משהו JAZZ נחמד SOUNDTRACK מסרט. שירים בעברית : רוק+שקט זהו
-
- 38 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש שירים בז'אנר ^^^ יפים וכאלה מקפיצים גם. (ורוק -שקטים לא רוק כבד בכלל!!) למשל כמו Marion Raven - Break You The Click Five - Just the Girl Aerosmith - I Dont Want To Miss A Thing Sum 41 - In Too Deep אלו רק דוגמאות... תודה
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש איזה להקה שיש לה שירים בסגנון כזה : http://www.youtube.com/watch?v=1NX0II7JAGY אם כן אשמח אם תמליצו!
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אם יש לכם המלצות לשירים וטראקים - טראנסים - רגיי - או שיר שממש ממש מיוחד ואתם חושבים שהוא אחד הטובים בלי קשר לסוג שלו וגם בלי המצלצות תנו שמות טובים ... תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה המלצות שלי: תיסלם- רדיו חזק מוניקה סקס- מכה אפורה היהודים- גניבה חמי רודנר- גאולה משינה- אז למה לי פוליטיקה עכשיו (וכל דבר אחר שלהם...) גידי גוב- עניין של זמן
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מדבר על שירים כמו Don't Stop ו 9PM של ATB, Eple (שאגב הקליפ שלו ביוטיוב ממש יפה) ו happy up here של royksopp, את Superstylin של Groove Armada מאוד אהבתי (ועוד כמה שירים שלהם), מיקסים של Fatboy Slim... אהבתי גם שירים של Faithless, Booka shade, כמה של YAHEL וגם הרבה שירים של שוטי הנבואה (בעיקר אח של סאלים) אז וואלה, חשבתי לפתוח תרד שיעזור לי ואולי לעוד אנשים שאוהבים את הסגנון הזה.
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
עדיף באנגלית, ולא דכאון בסגנון אבי ביטר (בעע) עם עדיפות קלה לרוק\מטאל.
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
משהו כמו Guns N' Roses - Civil War בעצם כל מה שעולה ברוחכם, פרט לאוריינטלי. תודה
-
- 45 תגובות
- 17k צפיות
-
-
לאחרונה הדיסק שאני שומע הרבה הוא של להקה חדשה לדעתי, ונקראת Evanescence הדיסק היחיד שלהם נקרא Fallen השיר שאני הכי אוהב מהדיסק הוא Bring Me To Life מה דעתכם? ותמליצו גם אתם על שירים ודיסקים טובים
-
- 47 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
שלום! לרוב כשאני צריך משהו שימריץ אותי בחדר כושר יש לי רשימת שירים דיי מוגבלת שכבר יותר משעממת ולא ממריצה... drowning pool- step up alexis on fire- young cardinals dragonforce- ttfaf, down over a new world daft punk- around the world remix Dio- rainbow in the dark, holy diver Soad- this cocaine makes me crazy, revange, X, byob 300 Violin Orchestra אשמח לבחון את הצעותיכם. אין לי ז'אנר קבוע שאני שומע, הרוב ניו מטאל- פאאור מטאל אבל אני לא צר אופקים. תודה מראש ושבת שלום
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש שירים עצובים/מרגשים שיכולים להתאים למצת של המסע לפולין או למשל או לסיום של תקופות כלשהן(סיום שמינית בביתספר/צופים וכו..) אין דגש על שפה, אנגלית ועברית יתקבלו בברכה החיפוש הניב לי תארד אחד שלא היה בו יותר מדי דברים שאני מחפש ככה שאל תפנו אותי לחיפוש תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. אני מחפש שירים טובים מוכרים ומוכרים פחות של הרשומים למעלה.. אשמח לקבל עזרה תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-