כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
-
נמאס לי כבר אין לי יותר מה להגיד זה נהיה גרוע וגרוע משבת לשבת ,ונראה שלאף אחד לא אכפת! אני לא ירחיב הרבה כי טחנתי מים על זה לכן קבלו משהו קטן: השם-ניר קלינגר ,הידוע גם כ 'חד העין' ,ו'בונקר-ניר'. המיקום-מכבי תל אביב המטרה-השמדה טוטאלית והחרבה עד היסוד עזרים-לוני ,דריקס אחוזי הצלחה-100 אחוז. MISSION COMPLETED
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר לקנות מחשב ללא דילר ישירות מהמשווק? אם כן, איך? באיזה אתר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפרסומת עם הערבי שמרביץ למכונית (ספווייילללררררר) ומקלל אותה בערבית.. מישהו נוסף כאן ראה והתלהב או שזה רק אני ? ניסיתי למצוא ביוטיוב תקטע ולא הלך זה אומר שזה קטע שצולם ע"י חברה ישראלית לא ?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה דבר קורע זה חחחח עובדים אל כוכבי קולנוע וכל הכוכבים... חחחח למי שיש יס שיפתח עכשיו YTV
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חייבים לשרת? מקבלים פטור משירות?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לפני שבוע בערך עבר עליי יום לא קל הכל היה בסדר הייתי עם חברה שלי ישנו עד הצהריים בערך ב 6 לקחתי אותה הבייתה ואז חזרתי לבית שלי ובאוטו היה לי בקבוק נסטי עם מים בתוכו אז החלטתי לשתות ממנו כל היה טוב ויפה אחרי חצי שעה חזרתי אל חברה שלי שהייתה מוכנה לצאת איתי לקניות נסענו לקניון ושיצאתי מהאוטו הרגשתי סחרחורת אז ביקשתי ממנה שתביא לי את הבקבוק נסטי עם המים ואז שתיתי עוד קצת אז הלכנו הוצאתי כסף מהכספומט ואז הרגשתי לא טוב וכשאני אומר לא טוב אז אני לא יודע בדיוק להגיד איך אבל הרגשתי ממש ממש מוזר לאהרגשתי בנוח להיות ליד אנשים ולא הסתכלתי על חברה שלי ואני לא יודע למה ואז ממש ממש התחלתי לפחד נכנסתי לפאניקה ואין לי מושג למה ! חברה שלי שמה לב שמשהו לא בסדר איתי ולא הצלחתי לענות לה…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://www.file2host.com/215164575 יש גם מדריך בפנים. תהנו מי שצריך
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בגלל אילוצים אישיים אני אקצר בדברי. בקרוב אני פותח חנות וירטואלית למחירת לדים במחירים של חו"ל כן כן במחירים של חו"ל! רציתי לדעת לאילו לדים ישנם דרישה בארץ,ודרכי התשלום המועדפות. אני מודה לראש לכול המגיבים.
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
שלום כולם! לאחרונה התלבטתי קשות באיזה מסלול לימודים לבחור, אחרי שעשיתי את הפסיכומטרי, ובשקלול עם הבגרויות לא הגעתי לסכם ההנדסה שאני צריך בן גוריון, החלטתי לבחור בין לימודים במכללת אפקה או לעשות את אפיק המעבר במכללת ספיר לשנה א' להנדסה, ומשם, אם עומדים בממוצע של 78 (הנדסת מכונות) עוברים לבן גוריון ( חמסה חמסה חמסה). אז החלטתי ללכת על מכללת ספיר, מכמה סיבות, חלקם שקשורות ללימודים וחלקם לא. רציתי לשמוע מחברה שנמצאים כאן, שאולי עשו את הדרך הזו, בהצלחה או לא, ולקבל המלצות מה לעשות\לא לעשות, איך המכללה בכללי? המחלקה בפרט? באיזה מעונות לבחור? ( שדרות או קיבוץ, אני כרגע נוטה לכיוון אחד הקיבוצים ). האם אפיק המעבר מתאים לאחד שהיה תלמיד ממוצע פלוס (עם עזרה של מורים פרטיים) בת…
-
- 10 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
הפרק שאוכלים מהתחת ומחרבנים מהפה. הפרק שהחתולה של קארטמן מיוחמת. אם יש לכם עוד פרקים מומלצים אפשר לתת
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ובכן אני לומד כרגע בי"ב, ולקראת השירות הסדיר רציתי ליישר קו לגבי כמה נקודות: אני בן יחיד עם אמא גרושה, ואבא שבקרוב חוזר לגור בחו"ל לתקופת זמן ממושכת, אמא שלי לא הולכת לחתום לי על שירות קרבי ואני לא מתכוון ללחוץ. הגישה שלי היא די פשוטה - אם לא מדובר בתפקיד קרבי מעניין ובעל ערך אני לא מעוניין להשקיע במערכת הרקובה הזאת ששמה צה"ל אף טיפה מעבר למה שאתחייב להשקיע מעצמי ומזמני. הפרופיל שלי הוא 97+סעיף ראייה (2-), אני לומד בכיתה מדעית, מרחיב 4 יח"ל מתמטיקה, 5 יח"ל אנגלית, 5 יח"ל ביולוגיה ו5 יח"ל מחשבים ואלקטרוניקה. (אני לא סובל את החומר המועבר בבית הספר ובבגרות במחשבים ואלקטרוניקה למרות ההתעניינות שלי בחומרה). בצו הראשון דיווחתי על המצב שלי בדיוק כמו שהוא, כלומר לא הגזמתי ולא הפכ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחר שקיבלתי מספר הצעות למפרטים בפורום (תודה רבה ) הגיעה שעת הרכישה. הבעיה היא (כמובן) היכן. KSP, IVORY קיבלו בפורום ביקורות מאוד שליליות על טיב השרות ועל מקוריות החלקים (בKSP אישית נתקלתי ברכיבים לא מקוריים ולכן ירדו מהפרק) הבעיה היא איפה כן? מרדנית ? באג? OMC? אחר? בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על עגבניה. עוד חודשייים אני אשתול גם אבטיח. יש לכם רעיון למשהו בנוסף לאלה? עדיף שזה יהיה עם מעט מאוד השקעה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מזל טוב לאדי מנהל פורום לינוקס שלנו! וכרגל המסורת
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות טובה בארץ או בחו'ל עם מחירים סבירים? תודה
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
נמאס לי מהזבל האמריקאי ועל הסרטים הזרים שאני מכיר כבר חרשתי, למישהו יש המלצה לקומדיה/דרמה טובה לא באנגלית? כל שפה תהיה בסדר. תודה.
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המפרט הבא: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪334 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪360 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W , יחידות 1 ₪550 PowerColorATI Radeon 6850 1GB GDDR5 , יחידות 1 ₪982 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪3267 מאיפה עדיף לי לקנות IVORY / RSM מה ההבדלים בין השניים ? מבחינת התחייבות, ביטוח, מחירים לגבי המפרט ובכללי. תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אין צורך בהסברים, פשוט תראו ותבינו לבד ;D http://www.big-boys.com/articles/gtaxbox360.html
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני לא מצליח את התרגילים האלה ויש לי מחר בוחן עליהם , @___@ מה יותר גדול : 1) שורש של שלוש + שורש של שש או שורש של 17 ,אם תצליחו תראו לי את הדרך 2) שורש של 7 + שורש של חמש או שורש של 2 +שורש של 12 גם כאן אם תצליחו תראו לי איך תודה גדולה לעוזרים !
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שאלה זאת פונה אל המבוגרים יותר שבפורום, מתי התחלתם ללמוד ומה? האם אתם מתחרטים שלא הלכתם ללמוד מוקדם יותר ? מאוחר יותר ? האם לא הרגשתם פער עצום ביניכם לבין בני ה-21 בשאר העולם שכבר מחזיקים בתואר ? תודה רבה !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-