עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי כמה שאלות בנוגע לשעות נוספות,אני לא כ"כ בקיא בחוק אז אני פונה אליכם. במידה ואני עובד כל יום (א-ה) משעה 8:30 עד 19:00 - האם אני אמור לקבל שעות נוספות החל מהשעה 17:00 ? ומה קורה במסגרת החוק לגבי ימי שישי בתנאים הנ"ל ? האם ימי שישי יהיו לי מלכתחילה כשעות נוספות ? (8:30 עד 13:30/14:00) חג שמח ושנה טובה. נ.ב לא לקחתי בחשבון את ה-30 דק' הפסקה שירדו לי כמובן בכל יום , אז לצורך העניין זה יוצא כאילו אני מתחיל לעבוד מ-9 בבוקר בכל יום.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by X-BLADE,

הנושאים : נגזרות,ומשפטים על נגזרות (לאגרנז' רול וכו') וכלל לופיטל. 1)מצא את הגבול של הפונקציה הבאה כאשר x שואף לאפס: x^2sin(1/x) ___________ sin(x) 2) שאלה ממש קשה - תהי f פונקציה מהקטע הפתוח שמ a עד אינסוף לR. היא גזירה בכל תחום הגדרתה, והגבול של פונקצית הנגזרת שלה כלומר של f', כאשר x שואף לאינסוף הוא L. צריך להוכיח ללא שימוש בכלל לופיטל כי הגבול של f חלקי x כאשר x שואף לאינסוף הוא גם L. יש גם רמז שאין לי מושג כיצד להשתמש בו: רשום את f/x כך: f(x)=f(x)-f(c)*(x-c) + f(c) ____ _________ ______ ____ x x-c x x ובחרו c מתאים כדי להתמש במשפט לגראנז'. 3) הוכחתי שלכל פונקציה השווה לפונקציה ההפוכה שלה קיימת נקודת שבת - נק' שבה f©=c. צריך למצוא פונקציה כזו, שיש לה נק' ש…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  3. היי לכולם! מישהו יודע מה הם בסיסיי הדרישות של ממרם בצה"ל כדיי להתקבל לשם ??? כי אני רוצה להתקבל לשם ואני רוצה לדעת את הדרישות שלהם. בתודה מראש !

• 26 תגובות
    • 4k צפיות
  4. מישהו מכיר אתרים טובים להבנת מבנה הרכב והמנוע וגם אתר שמסביר מה כל חלק עושה בדיוק ואיך אפשר לשפר את פעולתו בקיצור אני רוצה ללמוד על מכוניות ואיך אפשר לשפר את פעולת המונע במוכניות ולנקות אותו גם כן...

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אתם מכירים אתרים כאלה?? בבקשה צריך עזרה...

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  6. אני מתנדב ורק עכשיו קיבלתי מנילה של מתנדבים ובין היתר יש שם את טכנאי מחשבים עכשיו אחותי אומרת שזה כאב ראש אחד גדול(היא לא הייתה טכנאית אבל היא מכירה)כיאלו זה בשעות לא שגרתיות כמו שהם רושמים סוגרים שבתות עכשיו השאלה שלי אם מישהו היה טכנאי מחשבים בצבא ואם זה באמת ככה קשה או שסתם היא מלחיצה אותי שאני לא יקח את התפקיד(כי הוא רחוק ,למרות שאני בטוח שהיא רוצה שאני אסתלק כמה שיותר מהר)

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by HaEsrimVeArba,

לחבר שלי מת לפני שעה או שתים העכבר, היכן ניתן להשיג בראשון עכבר בשעה כזו?

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  8. אני במגעים למכירת המשתמש שלי במשחק המוני. יש לי חשבון ב paypal אבל לא הבנתי איך ולאן הולך הכסף ששולחים אלי. אני רוצה שהכסף יועבר ישירות לחשבון בנק, אבל יש את האפשרות הזאת רק בארה"ב. אולי זה אפשרי בעזרת העברה בנקאית, כלומר מהבנק שם הקונה, לבנק שלי?? עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by levimadman,

מה היא הדרך הטובה ביותר לקדם ולפרסם אתר מוזיקה? אתר של שני מוזיקאים חדשים המציעים לשמיעה שלושה משירהם וגם להגיב עליהם בפורום המיועד.. http://mamusic.6x.to חוות דעת על האתר ועל השירים בפרט גם לא תזיק.. בנוגע לפירסום -אני לא מדבר על מנועי חיפוש.. אני מדבר על מעבר לזה..האתר רשום במנועי החיפוש כבר.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  10. שלום לכולם הבנתי שיש פה כמה מבינים בגיטרות אז אני שואל פה כמה שאלות. אני מעוניין להתחיל לנגן על גיטרה חשמלית אין לי בסיס על קלאסית או כל ידע בנגינה על גיטרה, אבל אני מעוניין להתחיל לנגן על חשמלית ולא ללמוד את הבסיס דרך קלאסית אלא ישר להתחיל ללמוד את הבסיס דרך חשמלית האם זה אפשרי אני יודע שזה לא מומלץ אבל ברמת העיקרון זה אפשרי וזה יהיה בסדר? האם אתם יכולים להמליץ לי על מגבר + גיטרה למתחילים בתחום ה2500 שקל?(אם אני יראה שזה מתאים לי ואני יתקדם אני ישקיע על מגבר+גיטרה מקצועיים יותר כמו פנדר,גיבסון)... הסגנונות שאני מעוניין לנגן הם מטאלקור,הארדור,סקרימו,הארדרוק בעיקר guns n roses... האם זה אפשרי? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  11. בלוג נחמד להעביר איתו את הזמן... http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=cons תקראו קצת באמת מעניין..

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by ChrisBrown,

אני עושה רישיון לקטנוע והתחלתי ללמוד תאוריה דרך האתר הזה http://www.interlect.co.il/TheoryDriving/TheoryDriving.aspx ובערך סיימתי ,רציתי לדעת אם אני לומד את כל מה שהאתר הזה מציע,אז אני מוכן לגשת לתאוריה? ובאילו ימים אני יכול להבחן לתאוריה ,ובאיזה ערים[אני מאשקלון] תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by GOM(h)z,

לא יודע אם נפתח כבר ת'רד בנושא הזה,אבל בהצלחה לכל מי שעושה מחר בגרות במחשבים ואלקט' שאלון א'\מערכות ספרתיות\לוגיקה\וואטר אבר. מקצוע קל אבל לא תזיק בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  14. סתם שאלה, יש פה מישהו חוץ ממני שזוכר עוד את ימי ה BBS???

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by PhP dUdE,

משהו מארגן קנייה קבוצתית מג'אב?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by pain_killer12,

יש לי מזגן מפוצל בקומה של החדר שלי. אני מפעיל אותו ואחרי כמה דק' הפקק קופץ (האלה שצריך להרים כל פעם שהם קופצים, שיש קצר אז הם למטה). ואז צריך לרדת להרים את הפקק, לחכות את ההשהייה של המזגן ורק אז להדליק לכמה דק'. יש למישהו רעיון למה זה קורה? ואיך מסדרים את זה? כי אם אין לי מזגן היום בלילה אז אני לא ישן. לא משנה, שהיום ט"ו באב ומי שאני אוהב דחתה אותי בדיוק היום "לא מחפשת חבר כרגע", אני עוד תקוע פה בלי מזגן. אני רחוק כמה דק' מיציאה החוצה עם הגיטרה שלי (שד"א קרויה על שם הילדה הזאת) ולנגן בצומת בלוז. בבקשה, בבקשה תנו עצות, שלפחות אני אעביר את הלילה הזה ישן ולא ער ומבואס. תודה רבה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  17. צהריים טובים לחברי הפורום. אז ככה,מדי שבוע אני מקבל באיימיל שלי תמונה מצחיקה או סרטון מצחיק,רק הפעם קיבלתי משהו הזוי לחלוטין..... צירפתי פה לינק להורדת המצגת... אני לא יודע איפה זה קרה אבל דבר אחד בטוח... שכל אין להם כל תגובה תתקבל בברכה לינק להורדה: http://rapidshare.com/files/46521929/att.rar.html

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by Chymes,

אני מעוניין להגיע ללימודים על אופניים כי זה מקצר משמעותית את הזמן שאני מבזבז על נסיעות. אין לי חשק להשאיר אופניים ב-3,000 ש"ח בתחנה. יש אפשרות לקחת את האופניים לרכבת?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה ליקנות תיק גם למחשב הנייד שלי... הכסף לא ממש משנה לי העיקר שהוא יהיה מרופד, שיהיה אפשר לשים בו כל מיני כבלים ודיסקים וכל מיני שטויות למחשב נייד... אם מישהו מכיר חנות או אתר שמפרסם שיכתוב פה בבקשה ;D

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  20. איפה אני קונה? ראיתי ספר: ActionScript 3.0 Game Programming University (Paperback) by Gary Rosenzweig (Author) ואני רוצה לקנות אותו. איפה יש בארץ? פשוט המשלוח של אמאזון זה או לחכות חודש או לשלם מלא כסף.... תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by anatoli,

שלום לכולם, אני רוצה לסוע עם אחי ואבא שלי לקארטינג בימים הקרובים, אבל אני לא יודע אילו מקומות נחשבים לטובים ויש בהם מה לעשות ליותר מאשר שעה. בא לי להעביר שם חצי יום בערך, וחשוב שיהיה שם מספיק לעשות גם למבוגרים וגם לקטנים יותר (אח שלי בן 10). מישהו מכיר מקומות טובים? Anatoli.

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. ההצבעה רק למסיימי גיל ההתבגרות... מה לעזאזל הקטע עם הסקרים המפגרים האלה? כל אחד פותח פה סקר מתוך שעמום וחוסר עניין בדברים אחרים שמועילים לחיים... מה אכפת לכם מה הגובה של שאר הפורום? [http://ebaumsworld.com/forumfun/whocares2.jpg] אולי תשאלו גם מה צבע העיניים, מבנה הגוף, משקל, [שאלו לא?], פנים, אף, אורך ציפורניים ותדירות גזירה ואולי אפילו מספר מקלחות ביום.. למה לא לפתוח סקרים ששואלים לדוגמה - כמה זמן ביום אתם משקיעים בקריאת ספרים ובהכנת שיעורי בית או כמה זמן אתם משקיעים בהכנת סיכומים והתכוננות למבחנים? חחחח אני סתם צוחק אבל מה הקטע בסקרים שפולשים לפרטיות של חברי הפורום? וגם הפרטים לעניית השאלה דפוקים לא פחות! לדוגמה - בסקר הזה אני מבקש רק מבנים להצביע! בנות לא להצביע! ו…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by EasyPooper,

הי! יש לנו תארד תמונות, תארד בדיחות ועשרות אלפי ראשים עם חוש הומור דק וזמן פנוי... אז ככה, המשחק הולך ככה- מישהו שם תמונה (לדוגמא אש), הבא אחריו שם תמונה של מה שיכול להרוג את התמונה מעליו (לדוגמא- מים או מיכל דלק ריק) החוקים פשוטים- -לא לשים תמונות של צ'אק נוריס. הבא נתחיל?

• 709 תגובות
    • 65.8k צפיות
  24. Started by Aviko,

חברים יקרים. בשנה שעברה למדתי לימודי הנדסת תוכנה כחלק מעתודה טכנולוגית. עשיתי רק שנת לימוד אחד (י"ג). נכשלתי ב2 מבחנים: מבני נתונים. שפת סף ושפת C. את המבחן השני אין לי בעיה להשלים, חומר יחסית שטותי וקל שאפשר ללמוד גם בשבוע. המבחן הראשון העוסק במבני נתונים קשה לי, אני לא מבין מתמטיקה, לא מבין את תורת הגרפים והעצים, בקיצור - יהיה לי קשה מאוד לעבור את המבחן. שאלות: האם ניתן לקבל דיפלומה של טכנאי הנדסת תוכנה בלי המקצוע "מבנה נתונים"? האם יש חלופה למבחן הזה? (פרויקט, מבחן בע"פ או משהו דומה). האם מישהו מנוסה במצבים האלה? האם יש למישהו חומר עזר שיוכל לעזור לי ללמוד את הנושא? כמה התעודת טכנאי נותנת לי פור על אחרים באזרחות? האם CCNP נחשב יותר מהתעודה הזאת? [*] …

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. איך אפשר להכין רעלים מחומרים? השאלה היא רק באופן תיאורטי, כמובן

דיונים חדשים בפורומים