עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Black Knight,

מישהו יכול להגיד לי מה שמו? זה שמפרסם את הבושם החדש שלהם. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Domovoi,

עם מה כדאי לנקות את האבק במחשב?

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  3. משהו שקרה לי לפני שעה, רק עכשיו סיימתי לקחת תמונות ולארוז את כל החלקים (זכרונות, מעבד, לוח, כרטיס מסך). הספק השאיר לי חוויה לא נעימה כשהפעלתי את Counter Strike: Source: לוח אם כבל: אני אפילו לא יודע איך זה קרה, הפעלתי את המשחק, התחברתי לשרת ופתאום שמעתי "פאק" כזה והמחשב עשה restart ולא עשה יותר boot. כנראה אחד החוטים היו רופפים וקיצרו.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. חברה ב- 31.8.07 אמור להסתיים לי המלווה עכשיו שמעתי משהו כזה שאני חייב לנהוג בלי מלווה רק יום אחרי מה שכתוב לי על הטופס שזה 1.9 אז תגידו לי אם זה נכון או שאני יכול לנהוג כבר ב- 31.8 בלי מלווה ושאלה נוספת איך ומתי מקבלים את הרישיון ככרטיס מגנטי? תודה~

5. Started by SweeT_EviL,

מכירות פומביות של 10 דקות עם כל מיני חוקים שמאריכים את הזמן... זה לא הבעיה, במקרה וזכית ומצאת במקום כלשהו את אותו מוצר עם אותן תנאים הם יחזירו לך את ההפרש ביניהם בתוספת 50% מאותו הפרש... ככה שזה נשמע אתה יכול להציע על מסטיק 1000 שקל וללכת למכות להגיד להם קניתי בחצי שקל. אז יביאו לך 999.5 בחזרה+ 499.75 (הרווחת 500 שקל). הבנתם את העיקרון של המחשבה שלי? משהו פה לא נראה לי.. מה אני לא רואה? D=

6. Started by Lost Spirit,

זה היה אמור להשתחרר עוד אתמול ב3-4 לפנות בוקר. מה קורה עם זה? גם יוריקה לא יצא :-\ *שימו לב לא דיברתי על ווארז אלא בסך הכל על סידרה*

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by eli33,

אני עכשיו לומד ביג' ויש הרבה מאצלנו שמתמיינים לבסמ"ח. הבנתי שבסמ"ח זה מן בית ספר של הצבא שבו עוברים כל מיני קורסים של תכנות וכו',אבל מעבר לזה לא הבנתי מה בדיוק עוזר לי ללמוד בבסמ"ח? עוד שאלה: אם נגיד ואני אעבור את המיונים ואתקבל לבסמ"ח זה אומר שאני לא אוכל ללמוד יד' באותו בית הספר ואני אצטרך לעבור לבסמ"ח? ואיך בכלל בסמ"ח קשור לממר"ם? אם יש לכם עוד מידע בנושא אשמח לשמוע.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by Mesatla,

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by pergola,

נורא אשמח אם אנשים יביאו לי שירים שאוהבים.. בתקווה שגם אני יאהב ;D אם יש רשימה של שירים עוד יותר טוב.. (אם למישהו יש גם טראנסים טובים אשמח אם תביאו לי שם..)

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by eegg,

אני צריך מתנה לילד בן 16 ליום הולדת שאוהב מחשבים ודברים כאלה ותקציב עד שח 700

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by Mesatla,

לאחר הטיזר הועלה הטריילר.. http://hitmanmovie.com/ אתם מוזמנים להגיב בנושא ולא לגרור את זה למקומות אחרים

12. כמו שחלק ממכם יודעים אני יוצר מוסיקה כבר הרבה שנים... בשבוע האחרון אין לי שום רעיון לטראק חדש אז חשבתי לעשות קלאב טראנס על המנגינה של BF2. עשיתי כבר את הקטע של הפזמון בחפיפ כזה (שעה וחצי של עבודה) כנסו לכאן אם בא לכם לשמוע,תגידו אם בכלל זה רעיון טוב כל העניין הזה למה אני לא בטוח שזה יתפוס את תצומת הלב של הגיימרים כל כך... http://unr.co.il/?aroom=540 תלחצו נגן על BattleField 2. יש שם עוד טראק שלי אם תרצו לשמוע (Space D)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mosh18,

על מנת להביא לתודעה הכללית של משתמשי הפורום על הרגליי שימוש במחשב של משתמשים האחרים, בבקשה השתתפו בסקר .

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by intel suck,

אני צריך להחליט לאיפה אני ילך להתנדב השנה אז יש לי ספריה שזה הכי קל עזרה לנכים קשישים ילדים עם פיגור שכלי עזרה לילדים קטנים עם ש"ב מועדוניות וכו' לאן הייתם מציעים לי ללכת? בכל זאת אני צריך לעשות 60 שעות

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  15. אני מתכוון מתישהו לקנות מחשב חדש, למשחקים ועבודות תלת-מימד, באיזור ה- 6000-7000 שקל (לא כולל ציוד היקפי). שווה לחכות עד סוף השנה למוצרים חדשים שייצאו? או שזה לא יהיה רלוונטי? Quad Core (אינטל/AMD) - יש לזה בכלל איזושהי תועלת מורגשת במשחקים? אמור לצאת איזה כרטיס מסך חדש ששווה לחכות לו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי סעיף משקפים ,משהו כמו מספר 1 בכל עין+צילנדר ,ושלחו לי זימון ל"צוות אוויר" - זה טייס לא טעיתי ,נכון? קיצור ,יש טעם להגיע לשם בכלל?כי איך אפשר להיות טייס עם משקפיים?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by iem,

מישהו יודע איך אני שומר תמונת משתמש במסנג'ר ? הכוונה לתמונה של חבר שנמצא בחלון שיחה איתך ויש לו תמונה מגניבה אבל הוא די ***** ולא רוצה לשלוח לך אותה :-) תודה לעונים !

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by IlanF,

לא יודע למה נזכרתי רק עכשיו לפתוח את הת'רד הזה, אבל זה ת'רד חובה בכל פורום אז מה מתנגן לכם ברקע עכשיו? אצלי: Domestic and X-Noize - Flaming Dart

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  19. שלום לכל הקוראים! נכנסתי היום לאתר של FutureMark וראיתי שם לינק לאתר YouGamers, ששם בודקים את המחשב ואומרים בסוף אם הוא יכול להריץ את המשחק. הדרישות להרצת הבדיקה לפי האתר הם: דרישות מינימום: מעבד חד ליבה עם תמיכה ב-SSE2, כרטיס מסך תומך DX10 עם לפחות 256MB זיכרון, 1024MB RAM, 2GB בדיסק הקשיח, ווינדוס ויסטה. דרישות מומלצות: מעבד כפול ליבה ששווה ל-E6600 ומעלה, או משהו שווה של AMD (האמת, לא נראה לי שיש בינתיים...), כרטיס מסך תומך DX10 עם לפחות 512MB זיכרון (אז 8800GTS 320MB לא יעבוד?!??), 2GB RAM, 2GB בדיסק הקשיח, ווינדוס ויסטה. אז לפי זה, יהיו חייבים כרטיס DX10, חייבים ויסטה, ו-8800GTS 320MB לא יעבוד על מקסימום! דרישות קצת גבוהות... מעניין אם יתקינו ויסטה בשבי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by redti,

התחלתי לעבוד קצת על השיעורי בית לפני שיהיה יותר מדי ומאוחר מדי.. אני באמצע תרגיל גיאומטרי שהגעתי לשלב שתיכון במשולש שווה למחצית הבסיס(שזו הצלע שהתיכון חוצה גם) ואני זוכר שניתן להסיק מיזה משהו אבל אני לא זוכר מה

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  21. הרי אם הציבור לא ממן אותם וכל אחד יכול להיכנס לאתרים האלה בחינם אז איך הם שוות כלכך הרבה כסף והבעלים שלהם כלכך עשירים? כאילו חוץ מפרסומת ממה עוד הם יכולים להרוויח? מניות בבורסה או דברים כאלה?

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by 104952,

שלום לכם גאוני לשון אני מתכונן למבחן בלשון ( למדתי בסוף שבוע את כל החומר שלא למדתי בחצי שנה האחרונה ) ונתקלתי בתופעה מפגרת שקוראים לה הטעמה . מכיוון שהחוקיות בשיטה הזאת אינה ברורה ובגלל שאני לא מבטא מילים נכון אז יש לי בעיה קשה ואני לא מצחיל לפתח שיטה נורמאלית לדעת איפה ההטעמה במילה. הנה מילה לדוגמא שאני לא מצחיל למצוא לה הטעמה- 1) מישהו יודע איך לפתור את זה? 2) יש איזושהי שיטה נורמאלית להבחין בין מלעיל למלרע? תודה לכם :

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  23. http://www.1-click.jp/ זה כ"כ מצחיק לראות אותם מתעייפים אחרי שהזזתם את העכבר הרבה... @

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  24. שלום, לאחר שקיבלתי מספר הצעות למפרטים בפורום (תודה רבה ) הגיעה שעת הרכישה. הבעיה היא (כמובן) היכן. KSP, IVORY קיבלו בפורום ביקורות מאוד שליליות על טיב השרות ועל מקוריות החלקים (בKSP אישית נתקלתי ברכיבים לא מקוריים ולכן ירדו מהפרק) הבעיה היא איפה כן? מרדנית ? באג? OMC? אחר? בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. http://www.youtube.com/watch?v=EvjdzfV2iFQ (אנגלית) מאוד משעשע לדעתי, האיכות קצת גרועה

• 10 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.