עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ido.G,

היי, אני מחפש המלצות למוזיקת רקע טובה לפעולות שונות. לדוגמה, הכנת ש"ב, שהיה בחדר בלי רצון למוזיקה שתפריע לדיבר, סקס ועוד. אפשר גם שירים רוק שקטים טובים, אבל אני מחפש יותר המלצות לדברים אחרים. כאמור, מוזיקה "רגועה" ומרגיעה. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by D.r Bit,

שלום לכולם מחפש המלצות למוזיקת טראנס ... בסגנונות אוטופיה כמו InterSys vibe tribe מילודרמות פסיכואדאלי אלקטרוני ... הצעות יתקבלו בברכה ;D

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Bug2000,

אני יודע שלרוב האנשים פה המילה איכות לא משתלבת עם ראפ, אבל בכל זאת היתי רוצה לשמוע המלצות לראפ לא כבד מידי(לא ישראלי). המליצו בהמוניכם .

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by intel suck,

אפשר המלצות לשירי רוק ומטאל בסגנון של LINKIN PARK

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by מנחם,

אני צריך למזג את הדירה (כי חם). הדירה היא דירת ארבעה חדרים, בערך 110מ', בניין ישן. הבנתי שאני צריך מזגן נפרד לכל חדר. יש לכם המלצות למזגנים? דגמים, חברות, מתקינים מומלצים, הערכת עלויות, וכו? חשוב לי שיהיה שקט ויצרוך מעט חשמל. תודה!

• 29 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. Started by 1qaz2wsx,

כן, אני, שונא המטאל האימתני, מחפש המלצות למטאל ;D מאיר (פולאריס)הגאון המליץ לי בינתיים על כמה להקות\ אלבומים. בינתיים מה שאני שומע זה - ג'ודאס פריסט- PAINKILLER (מכיר רק את האלבום הזה) MEGADETH- יש לי דיסקוגרפיה שלהם אז כל פעם אלבום אחר, את כולם אהבתי, אבל השיר האהוב עליי שלהם זה RUST IN PEACE וגם האלבום. EDGUY- רק השיר MISTERYA(מקווה שככה זה רשום) ראיתי שאוהבים פה את אורפנד לנד, אז ניסיתי כמה שירים ביוטוב- טובים מאוד, אשמח להמלצות על שירים שלהם.(עדיף אלבומים) OPETH- פשוט גדולים! סולן אדיר, גם שהוא עושה גרואול ובמיוחד בקלין (אני לא מאמין שאני נהנה לשמוע גרואלינג, אבל שיהייה.. גם ככה זה לא כזה כבד) זה בערך הכיוון שאני מחפש (יותר נכון כיוונים ;D) ואהבתי, אשמח גם להמ…

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by DivineTurtle,

HEY GUYS, מחפש המלצות למכונה לעיצוב זקן, עם כמה אורכים (דגש - עיצוב זקן, לא שיער ראש) שתהיה איכותית - מבעלי נסיון בלבד. תקציב - 200 ש"ח.

8. Started by dvirf1,

היי, יש לכם המלצות למכונת גילוח? כדאי לקנות אחת שעמידה במים (גם ככה אני לא יודע אם זה נח להתגלח כשאני במקלחת, ואם אני לא במקלחת לא נראה לי שיקרה משהו...)? כמו כן אני נוסע בקרוב לחו"ל. כדאי לבצע את הקניה בדיוטי פרי?

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by user12345,

שלום, החלטתי שבמקום ללכת כל חודש בערך לספר ולשלם 40 ש"ח על תספורת שלוקחת בדיוק 5 דקות (אני מסתפר על מספר 3 בכל הראש), כדאי שאני אקנה מכונת תספורת ואעשה את זה בעצמי, מה גם שבקרוב אני מתגייס אז אני לא יודע כמה זמן יהיה לי ללכת לספר. 1. זה אפשרי להסתפר לבד או עם עזרה מינימלית ממישהו ושזה יצא בסדר? יש המלצות או טיפים כלשהם? 2. אני צריך המלצות למכונה - כמו שרשמתי השימוש בה יהיה בערך אחת לחודש אז אני לא מחפש משהו מקצועי מדי, אלא מכונה שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתשמש אותי לכמה שנים (שוב, השימוש שלי מינימלי יחסית). אני מוכן להשקיע עד 200-250 ש"ח, אבל שאוכל להשתמש בה לאורך זמן בלי שתעשה בעיות. אני גר במרכז אם זה רלוונטי. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Guy950,

ראיתי פה בעבר דיון על סכיני גילוח, אבל לא הצלחתי למצוא דיון על מכונת תספורת אז מסיבות אישיות אני צריך להקפיד על שיער קצוץ ומישהו המליץ על מכונת תספורת של philips ומלבד העובדה שעוד מההתחלה היא הייתה גרועה היא עכשיו, חודשים ספורים, נהייתה יותר חלשה ונעשה יותר גרועה ממה שהיא הייתה קודם. כשאני אומר גרועה אני מתכוון שהיא לא גוזמת את השיער באחידות ופה ושם יש לי איזורים שהם יותר עבים משאר האיזורים בראש, או למשל בצדדים היא, שוב, לא שומרת על אחידות והראש שלי נראה כמו בובת פיניאטה מוכה! אז...כן, מכיוון שאני צריך לשמור על שיער קצוץ ומסתפר כל שבוע אני חייב לקנות מכונה יותר אמינה וטובה מהנוכחית, דגש על אמינה. אז אני מחפש מכונה בטווח של 200-400 ש"ח שעובדת על סוללה (אין לי שום שקע …

• 21 תגובות
    • 7.8k צפיות
  11. Started by MoRtZkInG,

היי, אני רוצה לקנות לאבא שלי מצלמת תיעוד לרכב. מצלמה כזו שמחברים לחלון הקידמי והיא מצלמת לאיפה הרכב נוסע ועוזרת במקרה של ויכוחים עם שוטרים או במקרה של תאונה לא עלינו. בנוסף, אבא שלי מתעסק בהנדסת תחבורה, אז הוא ישתמש בזה גם כדי לשלוף סרטונים על התנהגות נהגים בכביש ועל מיקום לא תקני של תמרורים - ככה שהיא צריכה לצלם טוב כדי לקחת משם תמונות וסרטונים. הדרישות שלי הן שהמצלמה תצלם FULL HD, שיהיה מסך קטן במצלמה כדי שהוא יוכל לראות מה הוא צילם ואם אפשר גם מצלמה אחורית (כזו שמצלמת אחורה, את הנהג למשל שהוא לא מדבר בסלולר) מה טוב. המלצות לדגמים ספציפיים? מחירים? מאיפה להזמין וכו'...?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by IG,

אני רוצה לקנות מצלמת סטילז במחיר של כ500 ש"ח, אבל אני לא יודע מה כדאי... אני מחפש מצלמה איכותית, עם צמצם מהיר, לא חייב אוטומטית, רצוי זום. יש לכם הצעות? 8)

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  13. אז ככה לאחר זמן מה שאני חופר ומתעסק במחשבים ורשתות תקשורת. אני מוסמך MCITP ואני מרוויח דיי טוב ואוהב את המקצוע אבל משהו שם חסר. אני זוכר כשהייתי צעיר תמיד הייתי מעדיף להתעסק עם החומרה הפנימית במחשב מאשר עם התכנות והמערכת הפעלה. עד לפני כמה חודשים בדקתי תארים שקשורים למקצוע: מהנדס תוכנה - לא מדבר אלי מדעי המחשב- קולקטיבי מידי או לפחות כך הבנתי אז חשבתי ללכת בכיוון שממש משך אותי אליו שהוא מהנדס חשמל ואלקטרוניקה וחשבתי גם לשלב ביחד מנהל עסקים כי ברצוני לפתוח עסק בעתיד. אשמח לעצות על מקום טוב ללמוד בו את התואר. וגם אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין מהנדס להנדסאי?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by J0HNiE,

אהלן אני ועוד 3 חבר'ה שלי רוצים להיפגש לשבת איפשהו ועל הדרך אמרנו למה שלא ניפגש לאיזה הופעה או סטאנדאפ טוב.. אבל הבעיה שאין לי ממש מושג איפה... בעיקרון אנחנו מחפשים מקום שאפשר לשתות, אולי גם לאכול (לא חייב) ושיהיה כזה איזה אירוע מרכזי, הופעה או משהו.. ליום שבת הכי טוב.. בנתיים בדקתי באתר של עכבר העיר מצאתי כמה נחמדים, אולי יש לכם עוד...?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני יוצא עם חברה שלי לאזור עכו-חיפה , למישהו יש מקומות בילויי טובים ?? כחתחלה אני הולך למסעדת קלמאריס בחייפה . אבל בנוסף יש עוד מקומות?? תודה

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by raiman1,

מישהו מכיר מקום מענין בירושלים .??? איזה שיעמום

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by huber,

שלום חברים. הבתי שלי גילתה את הגלאקסי שלי וראתה כי טוב. אשמח אם תמליצו לי על משחקים לילדים בני 5, משחקים שירתקו אותה ומשחקים שיעשירו את עולמה. רצוי משחקים שישלבו את שניהם (לימוד והנאה) אך אפשרי גם משחקים מהנים בלבד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  18. Started by compman112,

שלום, בזמן האחרון יצצאו המון עונות חדשות, וכמו כן סדרות חדשות. אם יש סדרה חדשה שאתם רואים שהיא מומלצת לפי דעתכם, תרשמו אותה, מידע קטן ואם היא שווה צפיה. אני ממליץ על נמלטים, העונה ה2 ממש ממש טובה. ואבודים שממש ממש מותח בעונה ה2. 4400 עונה שלישית נחמדה .

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  19. Started by tsvika,

המליצו כאן לא מזמן על הופעות סטנדאפ של Pablo Francisco ראיתי את שתי ההופעות שלו והם היו הדברים הכי קורעים שראיתי! אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ פה על סטנדאפים נוספים אבל שיהיו מצחיקים קורעים כי אני לא מכיר הרבה!!!!! אני יכול בינתיים להמליץ לכם על הסטנדאפ: Dave chappelle- For What its worth היא גם קורעת! למי יש עוד?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by DimaX,

היי! קצת משעמם לי בחופש, ובגלל שלא מצאתי עבודה, אני החלטתי לקרוא החופש 2-4 ספרים טובים. בבקשה תמליצו לי על ספר(לא יקר) שקראתם ואהבתם. אפשר בעיברית ואפשר באנגלית. תודה רבה. נ.ב. למי שמתכוון לצחוק עליי ולהגיד "מי קורא ספרים?!!?!" אז שלא יגיב בת'ראד שלי בבקשה!!!

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Ido.G,

שלום, אני לומד הנדסת תעו"נ. במסגרת הלימודים אני גם לומד תמחיר. המקצוע הזה פשוט עושה לי כאב ראש. המרצה שלנו פשוט על הפנים. אני ממש לא מבין מה הוא רוצה, מה הוא מלמד ומה ההגיון מאחורי התרגילים. לקחתי את הספר "תמחיר הלכה ולמעשה" של אינהורן מהספריה, אבל הוא גם על הפנים. אם מישהו יכול להמליץ לי על ספר ברור, נוח והגיוני בתחום- אני אודה לו מאוד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by the red dragon,

כותרת

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by I_S,

אתם יכולים להמליץ לי על סרט אימה ממש טוב ומצמרר כמו למשל:"The Ring"? תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by shuy,

יש למישהו? תודה!

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by benor,

אני מחפש סרטים בסגנון: Die hard/ הארי המזוהם / The bourne תודה.

• 4 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.