עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shlomi7293,

לפני כעשרה ימים אני ואמא קיבלנו סוף סוף את המפתח של הדירה החדשה !! מרכז ברנע של אשקלון נמצא פרויקט C של מכלוף בכור ובניו. מדובר בבניין יוקרה רק אני לא מבין מזה הדבר הזה בלובי שלנו !? פסל שמיוצר בהמוניו ועולה גרושים?? ומה זה הרקע? אולי אני לא מבין ?? [ATTACH=CONFIG]9526[/ATTACH]

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by urich,

שלום נרשמתי לפייפל ב21 לחודש ועוד לא קיבלתי חיוב באשראי (יותר משבועיים) כמה זמן יקח עד שאני אקבל את החיוב בויזה (יש לי כרטיס בינ"ל). שלחתי לפני שבוע חיוב נוסף לויזה אך גם זה טרם נקלט בחיוב- אני בודק את החיובים באינטרנט!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכולם, אני פעיל בפורום הרבה בשעות הבוקר - צהריים. ואני רואה פה כל כך הרבה פעילות בזמנים האלו. ואני שואל, מילא אני - 'עובד בבית'. אבל כולם לא נמצאים בבית-הספר, או עבודה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by aviad91,

אהלן. אתמול קניתי רדיו דיסק חדש ויש שם כניסת AUX. יש לי אייפוד טאץ' דור שני.. מישהו יכול לכוון אותי איך אני גורם לשניהם להתחבר?איזה כבלים וכו'

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אז, בברכות אני לא משהו, נתאמץ כמה שאפשר ! מזל טוב לשחור משחור שלנו, מבודדי הערסים של הפורום ! מאחל לך בריאות, עושר וכושר, וכל השיט הדפוק הזה של ימי ההולדת (ותתחיל להתאמן ברצינות סוף סוף ) שתיהיה לך חברה כוסית ושופעת, כמו שאתה רק רוצה (וג'יזס, רק לא אחת כמו הקודמת ;D) וכמובן אוטו תואם שיביא לך את הזאתי מהסעיף הקודם.... 8) ובקיצור, פה נקטע את הברכה הזוועתית שלי, והעיקר שיהיה לך מזל טוב ענקי !

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by 104952,

http://www.youtube.com/watch?v=zHu3hXSl7M4

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by NiTRo37,

יש לי מחר מבחן בלשון,ויש לי בעיה עם כמה דברים: שיכול עיצורים הידמות מלאה אני מקווה שמישהו יוכל להסביר לי על זה. תודה ;D

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by BeBest,

שלום, רציתי לשתף אתכם בבאנרים / חתימות (או איך שלא תקראו לזה), שהכנתי בנושא ההרוגים בדרכים. כולנו יודעים שזה פשוט רצח מה שהולך שם, אז הכנתי חתימה שמתעדכנת מהאתר hnn במספר ההרוגים העדכני נכון לשנה זו. ישנן 5 גרסאות (אם תעצבו גרסאות נוספת ותביאו לי אוכל להוסיף עוד). הנה החתימות / באנרים לבחירתכם (כולל קוד שצריך לשים בחתימה בפורום להצגת התמונה) גרסה 1: [img=http://bargamliel.co.il/killed1.png] גרסה 2: [img=http://bargamliel.co.il/killed2.png] גרסה 3: [img=http://bargamliel.co.il/killed3.png] גרסה 4: [img=http://bargamliel.co.il/killed4.png] גרסה 5: [img=http://bargamliel.co.il/killed5.png] אשמח אם תפרסמו את הנושא הזה גם בפורומים א…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Salwaby,

סתם חשבתי יהיה נחמד לפתוח דיון על סרטונים מצחיקים ב YouTube זה אחד קורע :]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. http://www.nothingtoxic.com/media/1184390405/Awesome_Russian_Ninja_Will_Destroy_You_and_Everyone_Else :lol:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by R0ck,

http://finance.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=madorim&path=&xml=now&id=516098

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by תחמן מתימן,

שלום יש V3 אחלה אני מרוצה ממנו, קיצר היום חזרתי מהחדר כושר והיה גשם והפלאפון נפל לי על הריצפה והוא נשרט קצת,כדאי לתת אותו לתיקון?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה היום זה יום שישי . אז טיילתי עם חברים שלי (כולם שתו וגם אני ) ואז פגשתי חברים שלא ראיתי הרבה זמן . אז ככה אחד מהם התחיל לרדת על חבר שלי אז קמתי עליו זה הדרדר למכות . או הפיל אותי אז הבאתי לו כמה בוקסים וקראתי לו את החולצה , אז ישר עזבתיעדיין חשבתי בהגיון) אותו כי באו המון ילדים שאני מכיר ואם הייתי ממשיך לריב אז כולםמביאים להם מכות . אני התחלתי את המכות בגלל שהוא ירד על חבר שלי ואם הייתי ממשיך אז כל החבורה שלו (שהם גם כן חברים שלי ) היו חוטפים מחברים שלי ואת זה אני לא רציתי. אז הבעיה שלי . חשבתי ללכת על יום ראשון לשכונה שלו ולהתנצל ואפילו לשלם לו על החולצה , כי בכול זאת אני מכיר אותו ואני לא רוצה לריב עם חבר בגלל ששתיתי קצת. אבל הבעיה זה אם אני י…

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  14. תחשבו על זה, השמש בפנים, הרוח בשער, אתם על מגלשי סקי במים במהירות גבוה... כמעט טוב כמו לאכול סנוויץ' שוקלד איכותי? אם כן תמשיכו לקרוא! מי שיודע ומי שלא, יש פה להמצלה למקום היחיד בתל אביב שבאמת שווה לשלם 64 שקל בשביל להכינס! זה נמצא בפארק דרום (בדרום העיר) בתחנה זה קו 16 גם ממונית שירות וגם מאוטובוס, כזה OWNZ!!! מישהו פה עשה סקי? נכון יש את הt-bar? בקיצור זה עובד אותו הדבר, יש אגם מלכותי שמקיף אותו מין t-bar, אתה תופס וזה מושך אותך, היינו שם כבר פעמיים זה ROX פעם ראשונה עשיתי סקי רגיל והייתי rullz פעם שניה (היום) עשיתי wakeboarding (המקביל של snowboard) והייתי lame בצורה בלתי רגילה, צריך לקבוע מקום ראשון, אני יכתוב פה את הטלפון מחר! מומלץ בחום, תבואו אם חברים, משפחה או לא …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי מחר בגרות בספורט ואני צריך לרוץ 3 קילומטר (כמובן שיש גם מרפקים ובטן אבל זה לא בעיה) אומנם אני מצליח את הריצה ואפילו בזמן סביר ביותר אבל האם פחית XL תשפר לי את הביצועים? יהיה לי יותר קל\יותר אנרגיה בשביל הריצה? תודה , ואשמח לשמוע תגובות מאנשים שמבינים בנושא

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by lipa,

זה סוג של מלח ? יש את זה בהרבה מוצרי מזון

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by רן.ט,

למישהו יש מושג מתי זה יוצא וכמה הוא יעלה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כמו הכותרת טיפה יותר.. כמה שנים מתקיים כבר רוק עצמאות (לפני השנה הזו)? תודה לכל העונים..!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Pure-Gold,

שלום לכולכם, אני רוצה לפתוח כאן דיון ליצירות שלכם הגולשים. סיפורים ושירים שכתבתם או ששכתבתם ורוצים לשתף את העולם. אז אני אעשה את הסיפתח עם שיר ששכתבתי לפני שנתיים לערך והוא מאוד מתאים לתקופתנו אנו. שם השיר: "סוס ועוד סוס" מבוסס על מילות השיר והלחן של: "יום ועוד יומיים" של שי גבסו. *מומלץ לקרוא את השיר כאשר מנגינת השיר המקורי ברקע ------ התחלה ------ "הסוס הזה מוקדש לך אהובתי הסוס הזה מוקדש לך כדי שתספרי את אותם הסוסים מהרושעים שיבואו אולי הם יבואו הסוס הזה מוקדש לך אהובתי הסוס הזה הוא בשבילך כדי שתדעי שבנופי הכפור עוד יבוא סוס יאור אולי עוד יבואו... אם תספרי סוס ועוד סוס יום ועוד יומיים ותזכרי שאני שם, מפרמט את הרחובות עם סוסים צבעוניים שיישארו פתוחים …

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  20. היום קיבלתי עם העיתון או משהו , פרוספקט של "אינטרנט 2004 - הכינוס השנתי" . בהתחלה הנחתי שזה משהו די דבילי , אבל אז הצצתי קצת בפרוספקט ומצאתי כמה דברים מעניינים . יהיו שם הרצאות בכל מיני נושאים בקשר לאינטרנט , VoiP - Voice Over IP ( שזה בעצם מה ש Skypee עושה .. ) , אבטחת מידע ברשת , כל מיני דברים שקשורים לבלוגים , ועיצוב ( הדבר הכי מעניין שם 8) ) . מישהו מתעניין בדברים כאלו ( עיצוב בפרט ) ? פירסמתי את זה כאן כי חשבתי שזה יעניין מישהו נ.ב אם יש לכם כותרת טובה יותר , תציעו . לא מצאתי שם נורמלי ._.

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by alexrta,

שלום לכולם! לפני כמה ימים הזמנתי HD ל-XBOX360 מ-EBAY שעלותו היא 59$ (בערך 223 ש"ח), בזמן ההזמנה הייתי בטוח שהמכס נכנס לעניינים רק בקנייה מעל 200$ (זאת בעקבות מה שחבר מהעבודה אמר לי) אבל בעקבות ת'רד שקראתי אתמול בפורום הבנתי שהמכס נכנס כבר בכל חבילה של מעל 50$. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. מה הסיכוי שאכן זה יתקע במכס? כי הבנתי שזה גם תלוי בגודל חבילה ולא רק במחיר והחבילה יחסית קטנה 2. במידה וזה כן נתקע במכס מה התהליך של השחרור של החבילה וכמה בערך זה צפוי לעלות? תודה מראש לעוזרים, ושיהיה לנו לילה טוב

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי 600 דולר לבזבוזים בארה''ב. נכנס בתקציב PS3, IPHONE, סטרימר או בגדים. אני במרץ מתגייס ליחידת קרבית, ז''א לא אחזור הביתה הרבה. אני רוצה לקנות לי משהו שיעביר לי את הזמן חודש שלם בזמן שחברה שלי תתגייס ואני אתקע בבית עד הגיוס שלי. מה כדאי לקנות אם בכל בארה''ב? סתם דילמה שיש לי. סתם לפרוטוקול, עבור כל שקל עבדתי עד עכשיו, אני מימנתי את כל הטיול הזה בשבילי. אז בלי "פשש לא חסר כסף, אין לך משהו אחר לעשות עם הכסף? כסף צומח על עצים אצלך אני מבין"

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Delapro,

שלום רב. ביום חמישי (3.8) אני נתתי את המחשב שלי לתיקון במרדנית בגלל כמה בעיות (איתחל את עצמו מחדש בלי כל אזהרה, צורב צרב במהירות איטית ביותר, דיסק רגיל על X48 בחמש דקות כשאמור לקחת דקה וחצי). אני גר בחיפה, אני מבין שעכשיו זה לא זמן אידיאלי להביא את המחשב לתיקון אבל האחריות נגמרת ב-12 באוגוסט. עכשיו, מן הסתם אין כמעט לקוחות שמביאים את המחשב לתיקון למעבדה. כשהבאתי לו את המחשב ביום חמישי הוא לקח אותו, שם על הרצפה ואמר שבאמצע השבוע הבא (עכשיו כבר הזה) הוא יהיה מוכן. היום אני מתקשר אליו והוא אומר שיהיה מוכן רק בתחילת שבוע הבא. השאלה היא: האם משך תיקון המחשב בנסיבות קיימות הוא סביר או לא ? (לדעתי אמור לקחת מקסימום 2-3 ימי עבודה)

• 10 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by someone,

למישהו יש רעיונות איך נראה צלם?... יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי להתחפש לזה בכלל?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. שלום לכולם . אז ככה ראיתי פה פעם (בפורום כללי) מישהו שביקש אתרים שדרכם אפשר להיכנס לאתרים אחרים שהמשחב חוסם . אני מנסה להוריד משהו מGAMERS HELL וזה לא נותן לי הוריד כי האינטרנט חוסם לי את זה . יש אפשרות להיכנס לGAMERS HELL דרך אתר אחר ולהוריד משם ?. תודה לעוזרים . עריכה:בשביל שתיהיה יותר התעניינות בתארד הזה אז ערכתי את הכותרת בשביל השאלה של Kosta88 ציטוט:

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.