עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by watch out,

שלום נרשמתי לאתר הכרויות קטן לא ידוע כמו האתרים הגדולים אני שילמתי למנוי באמצעות האשראי וזמן קצר לאחר מכן שיניתי את דעתי שאני לא מעוניין במנוי לאתר אני שלחתי להם כמה מיילים, התקשרתי והשארתי הודעה קולית כי לא עונים לי לטלפון אני לחוץ לקבל את כספי בחזרה כי מדובר במחיר של שנה 250 ש"ח מה עושים שאתר לא עונה למיילים ולטלפונים? מדוע האתר הזדוני בכלל מופיע לי בתוצאות בגוגל? ששילמתי ראיתי שיש סימן של מנעול בשורת הכתובות

2. Started by Mpro,

אני גר בדירה שכורה עם גג, בתקופה האחרונה יש לי על החומה שמקיפה את הגג כל הזמן יונים וציפורים שפשוט עומדות שם עושות את הצרכים שלהם בכיף איך אפשר לגרום להם לא להגיע בכלל?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by yanivnn,

שלום. מקווה שזה המקום הנכון. יש לי מברגה נטענת שהמטען שלה התקלקל. המטען הוא . ככל הנראה הפיוז נשרף. אני צריך מקום או מישהו שיוכל לעזור לי עם זה. בברכה

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  4. Started by StrikeEagle,

אני רוצה להעלות תמונות ממשחק כלשהו. מה הדרך הכי טובה לצלם, פרינט סקרין או תוכנה חיצונית? איזה פורמט הכי עדיף? האתר שמעלים אליו את התמונות מוריד מהאיכות? לאן הכי מומלץ להעלות כדי לא לאבד איכות? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by guuner,

היי. מחפש רעיונות לעיצוב החדר,אני עם אותו חדר כל הזמן,ובא לי לעשות שינוי,לקנות ארון 4 דלתות,שולחן מחשב,צריך גם מעמד לטלויזית 32. לא פוסל עבודות גבס,כל עוד זה נראה יפה לעיין,ואני אפילו מעדיף גבס. החדר לא כזה גדול בסך הכל,משהו כמו 4 מטרים על 2.5 מטרים. וחשבתי כבר ללכת לכל החנויות של ההום-סנטר וכו',אבל אולי פה יביאו לי רעיון יותר טוב מאשר שאני אקנה ארון+ספריית מחשב. חיפשתי ברשת אבל ללא הצלחה למשהו מעניין.

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by Sargon,

לאחרונה אני מקבל פרסומות בפייסבוק על דברים שרכשתי באתרים כמו אמזון או על פרוייקט שתמכתי בקיק סטארטר. חשבתי, איך זה שלפייסבוק יש את המידע הזה הרי לא התחברתי עם פייסבוק לאמזון או לקיק סטארטר? אוליי זה בעצם הGOOGLE CHROME ששם את הפרסומות עבור פייסבוק? משהוא פה מטריד. אבל יותר מזה אני סקרן איך בדף הפייסבוק שלי יש פרסומות למוצרים שרכשתי באתרים אחרים. ולא נראה לי שזה צירוף מיקרים, זה בדיוק אותו מוצר איזוטרי שרכשתי במקום אחר.

7. אני חש אכזבה גדולה ממשטרת ישראל. ואני לא מדבר על הדרג הבחיר, שזו קטסטרופה בפני עצמה. אני מדבר על חויית היום יום במפגש עם שוטרים. אני מוצא שבדרך כלל מדובר על סוג של ערס צעצוע שנתנו לו סמכויות לדפוק אותך ומדים. אם הוא לא היה שוטר סביר שהיה מציק לך בחוף הים או רב איתך על איזו חניה ליד רמי לוי. הישראלי המכוער בהתגלמותו הוא השוטר, אלא שכיסו את הגועל נפש בתחפושת ממלכתית. אני שואל שאלה כזו - מה אנחנו האזרחים הקטנים יכולים לעשות?

8. Started by tomegozi12,

שלום לכולם אני מחפש רעיון להקמת עסק קטן מהבית.או עבודה עצמאית מהבית תפציצו ברעיונות

9. Started by yossi21,

אני מכיר רק אתר אחד - http://wallpaperswide.com אשמח להכיר עוד הרבה אתרים טובים כאלה. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by 8200,

בס"ד יש כאן אולי חברה שלומדים בטכניון ויכולים להעלות את ההרצאות האלו לאינטרנט ולשלוח קישור? -מבני נתונים - הגנה במערכות מתוכנתות http://video.technion.ac.il/Courses/

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by shlomi7293,

לפני כעשרה ימים אני ואמא קיבלנו סוף סוף את המפתח של הדירה החדשה !! מרכז ברנע של אשקלון נמצא פרויקט C של מכלוף בכור ובניו. מדובר בבניין יוקרה רק אני לא מבין מזה הדבר הזה בלובי שלנו !? פסל שמיוצר בהמוניו ועולה גרושים?? ומה זה הרקע? אולי אני לא מבין ?? [ATTACH=CONFIG]9526[/ATTACH]

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by ariel007,

כשאני מנסה להגיע לאתר של חברת הנתבים בכתובת http://www.tp-link.com זה מביא אותי לאיזה אתר אחר ולא ל-tp-link. זה ככה כבר כמה ימים, מישהו יודע מה קורה עם האתר שלהם?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. נוכחתי לשים לב לכך, שמאז שהחלפתי את מסך ה-17" 3:4 הקודם שלי ב-Samsung T220P, שהוא מסך FHD, ברזולוצייה האופטימלית שלו, כאשר אני צופה בסירטונים ביוטיוב, הנגן גדל למימדי ענק, והוא מכסה כמעט את כל המסך, גם כאשר הוא בגודלו הקטן ביותר (לא במצב תיאטרון ולא במסך מלא). מה הסיבה לכך?

14. שלום, אני לא מצליח לשלוח/לפרסם תגובות לכתבות הנמצאות בעמוד הראשי של האתר. כאשר אני לוחץ על כפתור "הגב" אני מקבל אנימציה של "חשיבה" בצד ימין למעלה בעמוד הדפדפן וזהו. ניסיתי להגיב במספר דפדפנים, chrome - ללא שום תוספות התקנה נקיה, firefox - עם וללא תוספים וגם עם edge. מע' ההפעלה שלי חלונות 10 עם anniversary update. האם צריך להתקין תוסף מסוים כגון java או משהו אחר ?

15. חנויות אמאזון ברחבי הגלובוס מספקות לנו מבצעים מוגדלים ומורחבים, כמתאבן לקראת יום המכירות הגדול ביותר של העולם המערבי לכתבה

16. Started by שלום קטן,

מישהי מחו"ל פיתתה אותי להראות לה את שלי באמצעות ווידאו מסנג'ר ופירסמה ביוטיוב ודורשת ממני 5000$ כדי שתסיר את הסרטון או שתהרוס לי את הנישואים.מה עלי לעשות.תודה ודחוף עזרה

17. Started by MS-D,

שמעתי על אתרים שמאפשרים שרות שליחת אס.אמ.אס חינמי (הכוונה היא כמובן לא לאיסיקיו). אשמח ואודה למי שיוכל לקשר אותי לאתר שכזה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אחלה אתר ללימוד פסיכומטרי חינם! שווה להיכנס לכל מי שלומד.. לי הוא עזר מאוד!! פסיכומטרי

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by רן.ט,

למישהו יש מושג מתי זה יוצא וכמה הוא יעלה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מה קורה חברה כאן יעקב, השוטר הצבאי הידוע בשמו השני יאן רציתי לברר מה עזזל קרה בשבועיים האחרונים בעולם (לא על המצב, מה חוץ מזה) כי הייתי תקוע שבועיים בצבא (ואני אהיה תקוע עוד, כי הוכרז חירום בפיקוד צפון) אז ספרו לי חברה מה היה בעולם

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  21. רציתי לדעת האם יש ספר שקשור איכשהוא למחשבים, פתרון תקלות, מונחים בסיסיים, משהו כמו מחשבים 101... הספר צריך להיות בעברית (וכנגזרת מכך שכמובן יימכר בארץ). עדיף מחנות פיזית אבל גם הצעות באינטרנט יתקבלו בשמחה. צריך להיות משהו בסיסי של דברים בסיסיים, עדיף שקשור לקצת מינוחים או פתרון בעיות. זה לידידה שלא מבינה כלום במחשבים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tombcatz,

סיפור זה סופר לא מכבר הימים, אולי שמעתם אותו לפני כמה שנים, סיפרו אותו אז לילדים הקטנים, וזו הגרסה לילדים הגדולים. בכפר קטן, שקט ורגוע, גר לו נגר, אומלל ופגוע, דבר אחד לא יכול המסכן, מה שכולם עושים לזיין. ביום יפה בהיר וצח, באה פייה ואמרה לו כך: "שמע נא אליי, נגר חמוד, הזין שלך יעמוד כמו עמוד". מה שהתרחש שם אסור לי לומר, בכל זאת הסיפור הוא קצת מצונזר הפייה הטובה נהנתה מאד, כזה זיין - בשבילה זה כבוד, היא הודתה שהיה לה ממש שיגעון, ומיד התברר לה שהיא בהיריון הפייה המסכנה, בשבילה זהו ברוך, לילד תקרא על שם הזין הארוך, אז סבא ג'פטו נסע עד לטוקיו, והחליט לבסוף שיקרא לו פין נוקיו. פין נוקיו גדל והיה ילד עץ, עם חברותיו הכוסיות הרבה להתרוצץ, וכך מאושר לו ג'פטו היקר, כן, כן, בחיים…

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש לקנות איזה אלבום או שתיים של ציל אאוט אם אתם מכירים משהו מומלץ!שחקו אותה! בתודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by MeTaLhAmMeR,

תראו עד הסוף!! http://www.youtube.com/watch?v=FbFVBiGuQlU

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by Salwaby,

סתם חשבתי יהיה נחמד לפתוח דיון על סרטונים מצחיקים ב YouTube זה אחד קורע :]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.