עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה הזמן להראות איפה זה.... כל מיני כורים בסיסי טילים זרים וכו....

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  2. סתם מעניין אותי כל כמה זמן אתם מחליפים את מערכת הגיימינג שלכם, כי אני מתלבט אם להחליף את שלי.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by חן מ,

היי בקשר לשירות בצבא,יש כאן מישהו שחושב שאם הקבא של מישהו אחר היא קבא נמוכה זה הופך אותו לבן אדם "טיפש" כביכול כי הוא לא קיבל זימונים? כאילו הצבא מחשבים את כל מי שלא מקבל זימונים לבן אדם "טיפש" שלא יוכל לתרום כלום לצבא? מה הם בעצם עושים בכך? כאילו הם מנסים את כל הטובים להוציא למשהו טוב וכל הגרועים אז יאללה הם ידחפו את כל הגרועים למשהו ממש לא טוב רק בגלל שהקבא שלהם נמוכה? יעני נותנים לכל הגאונים עם הקבא הגבוה דברים טובים,וכל אלה שיש להם קבא נמוכה יותר מקבלים דברים פשוטים כמו נהג,פקיד וכו' חוץ מזה שירות בצבא משפיע לי אחרי זה על האזרחות?זאת אומרת אם אני אבוא לכל מקום עבודה\מוסדר השכלה גבוהה ישאלו אותי איפה הייתי בצבא? המקום שהייתי בו בצבא ישפיע לי איכשהו על מה שאני אלמד באונ…

• 290 תגובות
    • 32.2k צפיות
  4. קצת רקע: למי שלא יודע בעוד כשבועיים יתקיים משחקה החמישי של מכבי חיפה בליגת האלופות וזה יהיה בקפריסין נגד מנצ'סטר יונייטד האגדית אני קיבלתי כרטיסים ליציע הכבוד (וזה לא משנה כרגע למה..) ואני חייב לנסוע לשם (גם בגלל שזה יציע הכבוד ומנצ'סטר יונייטד, ובעיקר בגלל שזת הקבוצה הכי טובה היום בארץ הלא היה מכבי חיפה!!!). הבעיה היחידה שעומדת לפני היא- הוצאת הדרכון המיזד*** ממשרד הפנים! לפי מה שהבנתי הולכת ליהיות ממחר שביתה ללא זמן מוגבל ברשויות- מה שלפי הבנתי הבסיסית אומר שלא אוכל להוציא דרכון ממשרד הפנים השאלה שלי היא כזו: 1)האם זה באמת נכון- ואכן אני לא אוכל להוציא דרכון במידה ותהיה שביתה? 2)במידה ואני אוכל להוציא דרכון (אפילו אם זה יהיה עוד כמה ימים) תוך כמה זמן אני אקבל אותו מהיו…

• 20 תגובות
    • 16.6k צפיות
  5. נתחיל מהשאלה החשובה והקשה: בלוח אם, בכרטיס מסך, בזיכרון מטמון ושאר רכיבים במחשב יש דיסק קשיח פיצפון, האם אפשר להשתיל שם טרויין? אם כן, פירמוט רגיל של BIOS עם דיסק ווינדוס - ימחוק את זה? אם לא, איך אפשר לפרמט את החלקים האלה? התייעצתי עם דוקטור מהטכניון והוא אמר לי שכנראה אפשרי אבל צריך לבדוק את זה כי זה מסובך.. השאלה הפחות חשובה: קניתי דיסק מקורי של ווינדוס, אבל מחנות די חאפרית במחיר מוזל, איך אני יכול לבדוק שהדיסק מקורי? ואני לא מתכוון וCD KEY, אלה שהדיסק לא דיסק צרוב עם טרויין או משהו כזה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. עסקאות סקנדרי בשוויים נמוכים, גיוסי חוב בתחפושת של "הון", ירידה חדה בכמות המשרות הפתוחות - ההייטק הישראלי אולי משדר עסקים כרגיל, אבל מתחת לפני השטח ההתפכחות משנות הגאות מחלחלת לעומק. או כפי שניסח זאת איש הון סיכון ותיק: "מה שהיזמים והמשקיעים הכי פחות רוצים זה להיפגש, כי אז יצטרכו לדבר על השווי המעודכן ואת זה הם לא רוצים"לכתבה

• 0 תגובות
    • 327 צפיות
  7. Started by ariel-ro,

שלום לכם! אמא שלי מעצבת פנים, ויש לה אתר אינטרנט דרך דפי זהב. היא מתנתקת מדפי וזהב, והם אמרו שהם יביאו לה את האתר. אז כמה שאלות: מאיפה/ממי אני קונה דומיין ומקום איכסון, וכמה זה עולה. האם זה סיפור לבנות ממשק ADMIN(יש לי ידע בסיסי בHTML)? אריאל

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by -=NightHawk=-,

אילו עוד פורומים ישראלים טובים עם הרבה חברים שלא מתמקדים דפקה במחשבים אלה יותר כללים אתם מכירים ?

9. אני נבחן אינטרני. מחפש מידע לגבי ההרשמה המאוחרת לבגרות במת', היא אמורה להתקיים ב27 בינואר. לפי הידוע לי יש הרשמה באינטרנט, אבל אני לא מוצא מידע לגביה. תודה, נדב.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  10. Started by ice2k,

אני שוקל לייבא רמקולים מחו"ל בייבוא אישי (מחנות באנגלייה). המשלוח מתבצע דרך חברה גדולה (שעובדת בעיקר באירופה) בשם TNT INTERNATIONAL. רציתי לדעת האם צריך לשלם מס כלשהו גם על מחיר המשלוח, ז"א מע"מ או מס קנייה או שניהם. אני יודע שעל מחיר הרמקולים יש מס כולל של 32.8 אחוז. לגבי המשלוח (שעולה 110 פאונד בערך) אין לי מושג. תודה.

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by klayton,

http://www.zie.nl/video/opmerkelijk/Twee-uitslovers-slopen-hun-Corvettes/m1fz1fcf5p33

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ביום שלישי הקרוב יתיצב עבדכם הנאמן לשירות צבאי ארוך (יותר מדיי זמן לפי דעתי). האתר כאן הפך בשבילי לשיגרה ז"א כל יום להיכנס לכאן להשתתף בפורומים ולהיות חלק מקהילה מאוד מגובשת והכי גדולה בישראל היה בשבילי כבוד אני הולך כפי הניראה להנדסה קרבית ולכן אני לא אוכל לבקר כאן כמעט. תשמרו על הפורום חמים ונעים ושיהיה לי בהצלחה :AR15:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. טוב כדי למנוע שוב פאשלות כמו שקרה לי אתמול(הלכתי אם חבר מהתחנה המרכזית עד לאוסישקין ברגל...) טוב אני מגיע מאשדוד לתחנה המרכזית איזה קו יקח אותי משם לפארק הלאומי(מממ לוינטר כעיקרון שנמצא ליד הספארי ויש שם פארק שנקרא הפארק הלאומי..אם אני לא טועה) טוב איזה קו יקחת אותי לוינטר\הפארק הלאומי\הספארי? לאיזה רציף לעלות ובאיזה שעה?לא מכיר את תל אביב בגרוש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הורידו לי החודש מהמשכורת ניכוי של מס הנסה ,חודשים קודמים לא הורידו לי כלום , השתחררתי ב OCT 06 ....לזכרוני לא אמורים לנקות לי מס הכנסה לפחות שנתיים . אשמח לקצת יותר ידע בעניין תודה .

• 13 תגובות
    • 6.4k צפיות
  15. Started by Asafalfa,

צריך לבצע שינוי בחקיקה ובשביל לעשות את זה צריכים אותנו ! http://www.keshet-tv.com/Program.aspx?ProgID=2061 אנשים חתמו על העצומה !... כדי לעצור את כל הגנבים רוצחים וכל הזבל שקורה כאן במדינה הזו !... ( וכל זה כדי שלא נראה לא את חיים הכט או שידור חוקר כל פעם עם סיפורים אחרים שפשוט קשה לראות !...)

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  16. 1. עריכת וידאו (Post production, תוכנות מתקדמות פיצ'רים מתקדמים וכו') 2. מוזיקה (אם זה הלחנה, עריכת סאונד או כל דבר אחר) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by avi1231231900,

עשיתי היום טסט נהיגה,וכאשר הגענו לכביש בין עירוני במהלך הנסיעהה הוא אמר לי לפנות שמאלה,אז אותתי שמאלה וכיוונתי את ההגה קצת לכיוון שמאל,ראיתי שיש משאית ולא פניתי אבל ברגע שהפנתי את ההגה קצת הוא ישר צעק ואמר לא מסוכן,ולא פניתי-הוא לא נגע לי בהגה או בבלמים. האן הוא יכשיל אותי על דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. לפני שבוע נפתח... מה דעתכם? http://www.funzone.co.il תמונות מצחיקות, סרטונים מצחיקים ובקרוב יורחב לעוד מספר נושאים נוספים. הצעות לשיפור וייעול יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  19. שתיתי ונדלקתי, בייחוד מ"אגס-תפוחים". נסו גם אתם.

• 75 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. האקר ישראלי: אלה כרטיסי האשראי של הסעודים הנקמה, עכשיו ברשת: אחרי חשיפת ynet על פריצה ישראלית לאתרים סעודיים, החליט כנראה אחד ההאקרים לפרסם את הפרטים באינטרנט. "רציתי ליצור הרתעה", אמר. ברשימה פרטי אשראי של מאות בני אדם, בהם סורים, מצרים ואמריקנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4174033,00.html הרשימה: http://pastebin.com/4eK5vKpr

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tnt studios,

אני אוהב אתכם אחים'שלי...

22. Started by ot,

השיא שלי הוא 26 הקפצות. זהירות ממכר!! ;D ;D ;D

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by m1ke,

היום לפנות בוקר שודר הפרק הראשון של העונה השלישית לסדרה התותחית - Breaking Bad (או בשמו המגויר - שובר שורות). למי שלא מכיר - הסדרה מספרת את סיפורו של וולטר ווייט, כימאי תותח שהחיים התגלגלו לו לא כמו שהוא ציפה והוא מוצא את עצמו מורה לכימיה בתיכון, עם חובות כספיים, בעיות בריאותיות של בנו הבכור, ועוד ילד בדרך. הדובדבן שבקצפת קורה ביום שהוא מתבשר כי הוא חולה במחלת הסרטן. יש כאן עוד עוקבים לסדרה?

• 31 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים