כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני קם בבוקר קודם כל לאכול משהו לפני שאני הולך ללמוד,ירדתי למטבח בבית ואני מגלה שהכול מוצף מים \: וזה כי יש איזה נזילה עצבנית שמציפה את כל התיקרה,הקיצר היום יבוא אינסלטור אבל אני נשארתי בבית בשביל לפקח על העיניינים ובשביל לספוג את הסמרטוטים. :-X ממש לא נעים.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחי הקטן חוגג 13. לא מצאתי משהו לקנות לו. הציעו לי גיטרה, אבל זה בטח לא יעניין אותו, ויש כבר אחת בבית שסתם שוכבת, לא צריך 2. חשבתי על wii אבל אני מפחד שזה יפריע לו בלימודים. הוא גם ככה כל היום על המחשב או משחק כדורגל. אייפון זה כבר יקר מידיי. אופניים כבר יש לו. אני אשמח לשמוע הצעות. התקציב הוא בסביבות 500-1000 ש"ח. אבל אם יש משהו מעניין אין לי בעיה לחרוג (כמו wii שפסלתי).
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז מי שנכנס לאחרונה לאתרים ליון ווראזפאב בטח שם לב שהם שינו את העיצוב של מדור הסרטים שלהם... מעניין שהוא דווקא דיי דומה לעיצוב של האתר SUBS.CO.IL הנה העיצובים, תחליטו בעצמכם אם הם גנבים או סתם חקיינים עלובים!!! המקור: http://www.subs.co.il/Share/?mSearchIn=SSR הגנוב: http://lionetwork.net/modules.php?name=Edonkey&d_op=viewdownload&cid=13&orderby=dateD ועוד גנוב אחד: http://www.warezfaw.com/modules.php?name=Edonkey&d_op=viewdownload&cid=25&orderby=dateD
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל מי שמעוניין להביא את הקריוניק לארץ שיפנה ל- Pinky Cohen בפייסבוק . לתרומות לעמותה שרוצה לקדם הבאת קריוניק לארץ אפשר לתרום בביטקוין בכתובת : 19eNxxfz9ciY8rq21epr1Rh1G2nduy6n7F
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואם אפשר את השם המלא שלהן כדי שאוכל למצוא אותם עוד משהו האם הן מומלצות לניקוי מסך IIYAMA 454? והן לא חד פעמיות נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סעיף משקפים ,משהו כמו מספר 1 בכל עין+צילנדר ,ושלחו לי זימון ל"צוות אוויר" - זה טייס לא טעיתי ,נכון? קיצור ,יש טעם להגיע לשם בכלל?כי איך אפשר להיות טייס עם משקפיים?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו עשה פה קורסים בשוק ההון? או יש לו מידע על זה? אפשר לעשות מזה כסף?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שני דיג'יים מהולנד שעשו וריאציה לשיר של מדונה ואחד מהם רקד ברייקדנס לשניה אחת שגעו את כל בית ספר היינו עושים תנועות של ברייקדנס כל היום השיר היה בראש מצעד הפזמונים מספר שבועות בכל העולם
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/1/1741767 ומה עם פעילי שלום שקיבלו אזרחות לפני כניסת החוק החדש לתוקף, אם הם ישתתפו בפעילויות הומניטריות יש מצב שישללו להם את האזרחות?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
במיקרוסופט נחושים למצוא דרכים לגרום לכם להעדיף את יישום הצ'אט והשיחות שלהם על פני אלו של המתחרים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברים, זמן רב שלא רשמתי פה רציתי להתייעץ בנוגע לקנייה של ערכת פוקר דרך אמאזון עם משלוח לארץ. יש לציין שמעולם לא הזמנתי מוצר משם כך שאני לא ממש יודע את המדיניות של הרכישה שם. ראיתי את הערכה הזו: https://www.amazon.com/Fat-Cat-Texas-Poker-Striped/dp/B0003I68RS/ref=sr_1_1?s=leisure-sports-games&ie=UTF8&qid=1476452318&sr=1-1&keywords=poker+set&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 והיא נראית לי דיי משתלמת ושווה את המחיר. השאלה היא האם החבילה עשויה להיעצר במכס מסיבות כלשהם של משקל, מחיר וכדומה? דבר נוסף, לא ראיתי שם עלות משלוח, האם זה אומר שהמשלוח הוא חינם?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתם מכירים שת כל הסמלים האלה בשפה הסינית , אז אם מישהו מכיר איזה אתר אם תרגומים או סתם סמלים יפים? כמו:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ומה הפירוש המדויק של המילה ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ספאם, זה בסדר. טוב לדעת. את המשפט הזה כתב המשתמש/ת or. ספאם זה בסדר, ומה גם שת'רד סוגיות הוכיח זאת! מעניין אותי איך?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האתר הזה שולח מוצרים לכל העולם השאלה היא אם הוא נראה אמין ואם יש למשהו ניסיון עם הדברים האלו כי המחירים סבירים וזה יכול להיות פטרון מצוין לכל האתרים שלא שולחים מחוץ לארהב http://www.myus.com
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני וחברה שלי רוצים לנסוע לחמת גדר ב 23.12.08 לחגוג חצי שנה איך אני מגיע ממגדל העמק לחמת גדר ? כולל החלפות אוטובוסים תודה על העזרה מראש אם יש מקום דומה שנהנה בו גם אני ישמח להצעות
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יותר שווה? מה יותר טוב? כדי שמישהו שיש לו את אחד מהמכשירים הבאים יגיב. אם אפשר מידע ומחירים אני ישמח
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רוצה להתחיל לראות SCI. מאיפה אתם ממליצים להתחיל? לראות מההתחלה? או שיש אולי עונות מומלצות (או שהעלילה קשורה ואז חייב לראות לפי הסדר?) מה לגבי CSI MIAMI ו- CSI NY? תודה למגיבים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בטוח שהרבה ממכם כן נהגים חדשים.. השאלה שלי אם כתוב ברשיון שנדרש מלווה עד ה 28.2.03 זה אומר שמותר כבר לנהוג ב 28?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חייב למצוא מספר של בן אדם שחייג אלי מתישהו ב3 חודשים האחרונים ממס' שמתחיל ב03 לא התקשרו אליי הרבה מאיזור חיוג 03 (אולי אפילו רק הוא) אז יהיה קל למצוא תמספר מתוך רשימת שיחות שהתקבלו השאלה היא איך אני מוציא רשימת שיחות כזאת אני באורנג' אם זה משנה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתוך כתבה בYNET מקור לא משו אבל אשר לקוות שזאת האמת "א' מכפר-סבא, מנוי מושבע של הלוויין, התלונן על אחד הערוצים בחבילת המדע שלו. "אחת הסיבות שנרשמתי לשירותי הלוויין היתה ערוץ 'טק-טיווי', המשדר תכנים הקשורים למחשבים", הוא מספר. "אלא שמאז אפריל הערוץ מגיש רק שידורים חוזרים ותכנים ישנים. שלא כמו באופרות סבון, עולם המחשבים משתנה במהירות ולכן השידורים הישנים אינם רלוונטיים. אני וחברי, שאוהבים את הערוץ, דורשים לקבל שוב תוכניות מעודכנות ומשחקי מחשב, עם כל המגישים המוכרים והאהובים עלינו". ביס מודים שהערוץ אכן עובר שינויים, אך הבטיחו שבקרוב יעלה במקומו ערוץ חדש, ראשון מסוגו, לגיימרים. הערוץ החדש ירכז תכנים רבים, ביניהם השקות של משחקים חדשים, טורנירים, צ'טים, גאדג'טס ועוד מידע רב ב…
-
שלום,לפי מה שהבנתי הם מתחסלים ומוכרים משחקים שעולים 200 ש"ח ב20 ש"ח בערך Kane & Lynch עולה 30 שקל..גם F.E.A.R ועוד כל מיני משחקים והם נותנים משחק שני מתנה(Battlefield Orange Box)ועוד כל מיני למישהו יש מושג לגבי זה?יכול להיות שבסניפים מסויימים אין את זה תעדכנו אותי ואת כל הארץ לגבי זה! תודה ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לנוחיות שלכם הסיפור מסופר ב2 גרסאות (+ אני משועמם ורוצה לשרוף קצת זמן) ויהיה הנער בן 18 וילך הנער לצבא [ מה לעשות, חייבים, כשאתה בן 18 המדינה לוקחת ממך 3 שנים] וירצה הנער לשרת בX אך לא נבחן הנער בכלל [המסכן נפל בין הכסאות, בין מחזורים של בחינות ולכן אין לו ברירה בכלל] ויבוא הנער לקצין המיון ויראה כי גורלו קבוע [ בא לקצין המזדיין וקיבל הלם קרב, הוא נדפק, משטרה צבאית] וילך הנער לבה"ד 13 ויעשה טירונות [ הוא הלך לגהנום שבסוף העולם ימינה וטחן חודש של שטיפת מוח ומשמעת צבאית נוקשה] וילמד הנער להיות חוקר [ ואחרי חודש טירונות, מרוב חוסר ברירה הלך להיות חוקר מניאק וטחן שלושה חודשים של... טחינה] ויגיע החוקר למצ"ח צפון וישובץ ברמה"ג [ אחרי כל הז…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-