כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתגורר באיזור הצפון ורוצה לעשות הפתעה לחברה לכבוד יום הולדתה. אני מתכנן ארוחה במסעדה איכותית ואז משם אני רוצה להגיע למקום שבו יש נוף יפה וגם מקום לשבת בנוחות חבר שלי אמר לי שיש נקודה בחיפה שמשקיפה על המושבה הגרמנית (או משהו בסגנון,לא בקיא בענין) ויש שם גם נוף יפה וגם מקום לשבת (ספסלים ). האם אתם יודעים על איזה מקום הוא מדבר בדיוק ? כי הבחור לא בטוח במיקום בעצמו ואם אפשר אולי המלצות למקום אחר - הדרישות הם נוף יפה (נוף לילי ),מקום לשבת (מדשאות/ספסלים ) והמקום חייב להיות באיזור הצפון ומקסימום כשעה נסיעה מטבריה . נקודה אחת נוספת, אנחנו נגיע למקום רק בסביבות אחת בלילה תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה על נעלי ריצה טובות לא חשוב של איזו חברה , מחיר לא מוגבל , מה שחשוב שתהיה מתאימה מאוד לריצה מאוד נוחה ומאווררת .. תודהה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סדרה שלצערי עדיין לא הגיעה לארץ. אפרו סמוראי - Afro Samurai תאריך התחלה: 06.01.07 ז'אנר: אקשן, סמוראים מספר פרקים: 5 תאריכי יציאה: 04.01.2007 עד 01.02.2007 הפקה: GONZO "ביפן הרחוקה, בזמן לא ברור בו תוכלו למצוא אקדחים, חרבות, קימונו (לבוש יפני מסורתי), טלפונים סלולריים וחלקי גוף קיברנטיים, לוחמים נאספים מכל קצוות תבל בשביל להילחם ולמצוא את הטוב ביותר, את מספר 1. סמוראי שחור בשם אפרו סמוראי יוצא לחפש אדם בשם ג'אסטיס (צדק) שרצח את אביו ומחזיק בתואר "מספר 1". במהלך חיפושיו הוא פוגש בריונים, ציידי ראשים ונזירים מטורפים שבידם מידע על מיקומו של ג'אסטיס ובמוחם הרצון להגיע למקום השני, בו נמצא אפרו סמוראי. האם יצליח אפרו סמוראי להתגבר על יריביו,…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
שם הסדרה: המושבעים ,סדרת דרמה בית משפט המתמקדת בדיוני חבר המושבעים. סדרה מעולה מומלץ! כל יום ב15:41 בערוץ yes+
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
היי אנשים,אני בקרוב נכנס לכלא לתקופה קצרה(אם אפשר להתרכז בשרשור ולא בדברים שוליים),וחשבתי שזה זמן טוב לגעת בספר אחרי שלא עשיתי את זה בחיים,גם ככה יהיה לי משעמם בכלא הצבאי אז למה לא להעשיר את הידע? ראיתי את 'צביקה ברגמן' בכמה הזדמנויות בטלויזיה,ראיתיי גם איזה ספרים יש לו פחות או יותר,אני רוצה המלצה ל-2 נושאים,האחד בקשר לבורסה,והשני בקשר לשפת גוף(סתם מחיטוט בספרים שהוא הוציא לאור ראיתי גם את הספר ''סודות שפת הגוף'',חשבתי אולי זה מעניין). שני שמות הספרים שאני כנראה אקנה הם:סודות שפת הגוף,והשני אני לא כל כך סגור בעיניין,יש לו לפחות 6 ספרים על הבורסה ,יש למישהו המלצות?(אני מתלבט אם עדיף ספר על הבורסה או את הספר 'עצמאות כלכלית' שראיתי אותו מדבר עליו בטלויזיה,מאוד התעניינתי ב…
-
- 12 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על ספר של רשתות ואינטרנט טוב שמסביר הכול על הנושאים הללו תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
-
למי שלא ראה , סרט חובה!! אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בשנים האחרון!! נשפכתי 90 אחוז מהסרט!! ענק! SPEECH LESS! בקיצור, MUST SEE!!! לא רוצה לקלקל אז לא אספר על הקטעים שיש שם, בקצרה בוראט הוא אחד הדמויות של ALI G ובסרט בוראט נוסע לאמריקה כדי ללמוד על התרבות האמריקאית. וזהו בקצרה.
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
הכותרת. לא להמליץ על סרטים שכבר ראיתי והם: -אמריקן גאי (Tomcats) -אמריקן פאי. (1, 2 ו-3) -50 דייטים ראשונים. -ברוס הגדול מכולם. -THE HOT CHICK (אין לי מושג איך קוראים לו בעברית, תמיד מעוותים את השמות לסרטים. ) -המסכה. -שעת שיא 2. יאללה חבר'ה, להמליץ !
-
- 47 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי חבר שרוצה לעבוד בתחום המחשבים... אני לא מתכוון ללימודי הנדסה או לימודי מהנדס(אין לו בגרות והוא לא סובל מתמטיקה) אלא ללימודים של פחות מחצי שנה...כגון טכנאי מחשבים או מנהל רשתות...(כל מה שתמליצו יהיה סבבה)... אם אפשר בתגובות להמליץ על קורסים שיש להם שוק,ואיפה אפשר ללמוד אותם(איפה המקום הכי טוב...) כמובן שעדיף שהתגובות יהיו מניסיון אישי ואם אפשר לציין מחיר וזמן של קורס הכי טוב... תודה רבה לכולם...
-
- 66 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכם , אני צריך המלצה על עורך דין טוב שמתמחה בחוזי שכירות ... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מחפש עט כדורי ללימודים לא יקר אבל שיהיה נוח וקל לכתוב איתו, שיראו מה כתבתי ושיספיק לזמן מה. יש למישהו משהו להמליץ?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, וצוהורים טובים יש לי עסק של משפחה שאני רוצה לפרסם אותו באינטרנט. אני זקוק להמלצות שלכם על אתרים חינמים עם הרבה קהל, שאני יכול לפרסם את האתר של העסק+פרטי העסק. בתודה, תומי
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש שולחן מתכוונן חשמלי, משהו בסגנון כזה: https://www.htzone.co.il/item/53545/%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%97%D7%9F-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%92%D7%9C%D7%95%D7%91%D7%9C-%D7%A6%D7%A8%D7%A2%D7%94--/ יש המלצות על חנויות או שולחנות מומלצים? הצורך הוא שולחן שאפשר לעבוד מולו בעמידה וישיבה במשך שעות (שזה אני חושב די ברור מאליו) תודה.
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הגעתי לשרות המצוין הבא דרך moonkey מהפרומים של ויגיימס: http://groups.vgames.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=2491&TopicID=334306&PagePosition=1&ThreadPage=1&CommID=1478 אני לא יכול להסביר את זה יותר טוב ממנו, אז תכנסו ללינק, ואז לאתר פנדורה: http://www.pandora.com/ תהנו, שירות מדהים. המלצה על שיר: Kool G Rap - My Life, ראפ מלודי כזה.
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
היי לכולם וגמר חתימה טובה,וצום קל (כמובן למי שצם). רציתי לבקש ממכם המלצות לשירים שקטים כאלה כמו: oasis -stop crying your heart out Poets of the Fall-last goodbye = בהמלצה של הפורום. radiohead-karma police וגם שירים עיבריים. לכל מי שיש המלצה לשיר מסוג כזה שיעלה אותו פה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על שירים טובים בסגנון הזה David Archuleta - Crush Eliot Yamin - Wait for You
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
-
מי שבפתח לקנות מחשב חדש או אפילו סתם חלק קטן, אני ממליץ לשים לב לביקורת הנ"ל על IQPC. עזבו אתכם מלעשות הימורים על איזה מצב רוח של אחד המוכרים תיפול לפני רכישה מחנות מסויימת, או מה יעלה בגורלך אם תגלה שהמוצר תקול- רק בשביל מחיר זול או מוצר במלאי או כל סיבה אחרת. IQPC בראשונה היא גם חנות עם המלאי הכי גדול שראיתי, גם אמינה וגם זולה ביותר. תשכחו גם ממוצרים ג'נריים והמלצות עליהם. ולא, אני לא עובד ב-IQPC, אני צרכן פשוט בדיוק כמוכם. רק עתה סיימתי לרכוש קניה גדולה של מחשב חדש, והאמנם זה לקח משהו כמו שבועיים וחצי (בעיות זמינות פנימיות של היבואנים- לא בשליטתה של IQ), אבל באמת שבשבועיים וחצי האלו זכיתי לשירות יוצא מן הכלל. קודם כל, היה מדובר בקניה ענקית, ויאיר מ-IQPC (בנאדם זה…
-
- 53 תגובות
- 10k צפיות
-
-
עונה 5 פרק 16. זה כדאי (ולא... אל תתחילו להמליץ על כל חרטא שאתם רואים... זה פרק טוב במיוחד- לא הזבל שרובכם רואים בד"כ (וגורמים לכם לפתוח ת'ראדים מטומטמים בסיגנון "מה מידת התחתונים המועדפת עליכם, ובכמה מידות הם קטנים עליכם..."))
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
נעזוב לרגע את Milf שלא קיבל מספיק בוולנטין וכנראה לא יודע מה לעשות עם עצמו היום. נמאס לכם מפופ טיפשי, דאנס שיטחי והאוס קדחני שחוזר על עצמו כבר משנת 98? מחפשים מוזיקה לשמוע בווליום שירעיד את העצמות של השכנים. M.I.A. - Arular המלצה חמה שלי. משהו מיוחד וטרי שיר אהוב - 10 DOLLAR אני מנייח שהרוב לא יתלהבו , זה לא "מיינסטרים" , אבל בכל מקרה זה שווה בדיקה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-