עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי טלפון ישן יחסית (לא סמארטפון, הכוונה), אבל כזה שמאפשר גלישה באינטרנט. כמו כן, יש לי חבילת גלישה חופשית (עם האטת תעבורה אחרי נפח מסוים). רציתי לדעת, האם זה פיצ'ר אפשרי או מוכר, שבו מחברים את הסלולרי למחשב וגולשים דרכו, באמצעות חבילת הגלישה החופשית שיש לי מספק הסלולר? האם צריך לחבר את הטלפון באמצעות בלוטות' או ב-USB? האם זה אומר שהטלפון מוגדר כמודם? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Nyromith,

היי, אני נוהג לנקות את המחשב שלי מאבק פעם בכמה חודשים בעזרת ספריי אוויר דחוס. הבעיה היא שאחרי כמה לחיצות הוא מתחיל לקפוא ומאבד מהחוזק שלו, ואם במקרה מסובבים את המיכל יותר מדי יוצא נוזל קפוא שיכול להזיק לרכיבים במחשב. יש איזשהו מכשיר חשמלי שמוציא אוויר בלחץ בחוזק דומה? כל מה שמצאתי בינתיים זה מדחסים גדולים ויקרים מאוד. אני מחפש משהו יחסית זול וקומפקטי. תודה.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. שלום. זה כבר תקופה ארוכה, שבעת שאני מתחבר לחשבון שלי ביוטיוב, מופיעה הודעה שכופה עלי להשתמש בשם משותף בחשבונות שלי בגוגל וביוטיוב או לשנות אותם, במקום להמשיך להשתמש במספר הסידורי שלי שייצרתי כשם המשתמש הנוכחי שלי ביוטיוב: זה גם יכול לפגוע בפרטיות שלי, כיוון ששם החשבון ביוטיוב הוא השם הפרטי של בעל החשבון (על אף שהוא מצונזר) וגם אני לא רוצה בכללי לשנות את שמות החשבונות שלי. איך אני יכול להיפטר מהחלון הזה לצמיתות?

4. Started by Symbore,

טוב במילויאם האחרונים הבנתי שנהפכתי לשחיף. איבדתי את כל השרירים שהיו והייתי רוצה לפתח את הגוף שלי. בגלל שהחיים שלי בנויים כך, בחצי השנה הקרובה לא אוכל להרשם למכון כושר. לחכות חצי שנה לא בחשבון והייתי רוצה להתחיל אימונים קלים בבית. אני יכול לתת כל יום בין חצי שעה לשעה לאימון, לא בשעות קבועות ויש ברשותי מגוון משקולות. יש לי שריריי רגליים ענקיים, כנ"ל לשרירי בטן. הבעיה העיקרית שלי הן שרירי ידיים (בעברי, עברתי פציעה ומאז זנחתי את האימונים) ושרירי החזה נעלמו כללי (אין כלום, פשוט כלום) אגב, המטרה היא לא לחטב את הגוף אלא לעבוד בעיקר על כח (אולי לצבור קצת מאסה בידיים) תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 7.6k צפיות
  5. היום בלילה אני טס קונקשיין לברלין לשבוע עם טורקיש אירליינז דרך איסטנבול. מכיוון והכל התארגן בדקה התשעים יש לי מספר שאלות שמי שיש לו עצם לעניין אשמח מאוד! כל הלינה צריכה להתבצע דרך קאוץ' סרפינג כאשר שלחתי אתמול בלילה הודעות למשתמשים בתקווה שיענו בחיוב ויסתדר. ברלין: 1) יש מקומות מעניינים ששווה לבקר בהם או שהם בגדר MUST? 2) מבחינת שקעים הבנתי שהחיבור זהה, אך יש עוד סוג ולכן רצוי להצטייד גם במתאם? 3) טיפים והערות על תחבורה ציבורית בעיר? הבנתי שיש אפשרות לעשות כרטיס חופשי חודשי ליום-יומיים שנקרא "WELCOME BERLING" וגם נותן הוזלה באטרקציות. איך הכרטיס פועל והאם לדעתכם שווה לקנות אחד כזה? 4) איזה אמצעי תחבורה ציבורית מומלץ להגעה משדה התעופה שונפלד בברלין למרכז העיר? 5) …

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. אז השמעתי להם את זה https://www.youtube.com/watch?v=xpxd3pZAVHI

7. היי אבא שלי משגע אותי עם הרעיון הזה,קראתי כבר באינטרנט שיש הרבה נוכלים,ושיש בזה גם הרבה הפסדים. הוא לא מעוניין למכור חשמל לחברת החשמל,אלה להשתמש במה שנוצר. אנחנו גרים בבניין קומות,ככה שאין כ'כ הרבה מקום בשביל הציוד. תחזוקה? אפשר להשתמש בזה בשימוש אישי בלי למכור לחברת החשמל?(או שכן,וכל הקטע זה שהחשבון החשמל מתקזז) מערכת של 1 ק''וטש בגודל של 7-10 מ''ר מה העלויות של התקנה וקניית ציוד? כדאי לרדת בכלל מהנושא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום יש לי מכונה של קריסטל שעובדת טוב חוץ ממשהו אחד שמטריד אותי ... הסחיטה שלה אורכה כ10 דקות . ב2 התוכנות גם כותנה וגם בגדים רגילים האם זה תקין? לא הורס את הבגדים?

• 10 תגובות
    • 7.5k צפיות
  9. Started by Yossarian22,

שלום לפני כמה ימים התוודעתי לאתר booking.com שבעזרתו אפשר להזמין בתי מלון בכל העולם דרך האינטרנט... שמעתי עליו מאנשים דברים טובים אבל אני קצת ספקן לאור הנוחות והקלות שלכאורה מספק האתר.. מישהו מכם ניסה אותו? הגיע לבית המלון וקיבל את המלון והכל היה בסדר? כי נשמע לי קצת מפחיד להזמין באינטרנט דבר כזה חשוב ואז לדאוג שתגיע והכל יהיה בסדר..

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. חשבתי לקנות רדיאטור ולפרק אותו אבל : א) נראה שזה ישבור את הצינורות ואני מעוניין לא רק בצינור שלם אלא גם בכמה שיותר ארוך. ב)אם יש בקוטר יותר קטן- אז אני מעדיף אותו. ג)נראה לי יקר מדי. אמנם אין לי מושג כמה עולה רדיאטור (אגב, מישהו יכול לעזור לי בזה? ביד 2 כל הרדיאטורים הם של חימום הבית), אבל אני בסך הכל רוצה כמה צינורות. בפחית קולה יש מספיק אלומיניום כדי שיספיק לכמעט מטר. כמה לדעתכם זה יעלה? תודה.

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by Ash Binary,

אחריי 20 שנות עבודה המקרר תדיראן שלי נדפק (ה PTC/ריליי נשרף וקיצר, שרף את הסליל במדחס - מדידת התנגדות של סליל ההתנעה במדחס מראה נתק) כמה אמורה לעלות החלפת מדחס 1/3 כוח סוס R12 (או החלפה לסוג גז אחר כולל כל העבודה הנלווית כמו ניקוי הצנרת), במחיר שיכול להתחרות כנגד מבצע החלפת מקררים שיש עכשו ? (הייתי מעדיף להישאר אם מקרר פשוט אם פיקוד מכאני אמין ולא כל השטויות החדשות שיש להם פיקוד אלקטרוני)

• 10 תגובות
    • 7.8k צפיות
  12. Started by maori_0,

שלום לכולם. מי היום לא רוצה לדבר עם המפורסמים הגדולים מהטלוויזיה? בשביל זה קמו אנשים ויזמו אתר שמאפשר להתכתב עם מפורסמים מכל העולם! כעת לצורך השלמת מיזם זה הם נידרשים לתורמים אפילו דולר אפילו שקל. כמובן שכל מי שתורם רשום שם כמה הטבות הוא מקבל. לפני שאתם מנפנפים את המודעה כי שמעתם שצריך לתרום, בואו תחשבו רגע על איך פייסבוק הוקם ואיפה הוא היום! אז אנא מכם בשביל כולם! עזרו לאתר להתקיים ולהתחיל את הדרך להצלחה וככול שהאתר יצליח ככה אתם תרוויחו!! זה הכתובת של האתר: http://www.indiegogo.com/projects/anyonetalk אם אפשר תפרסמו אותו כמה שיותר על מנת שיהיה אפשרות לכולם לדבר עם מפורסמים ועל מנת שאתם תרוויחו יותר!

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. Started by Ovid,

שלום, מישהו יודע אם אני צריך לשלם מכס/מע"מ על ספר אם הוא עולה פחות מ50 דולר (כולל המשלוח)? כמו כן, מישהו יכול להמליץ על מקומות להזמין מהם ספרים? אני מכיר Amazon ו Bookdepository אבל לפי הידוע לאמזון אין אפשרות לשלוח לישראל.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by thechecker,

היי, אם אני רוצה לקנות חלקים למחשב (בשבילי, כדי לבנות מחשב), מאיביי, מה המיסים שאני משלם? אני יודע שיש איזה חוק של 300$ או משהו כזה, וגם יש כזה דבר מס קנייה ומע"מ..אבל זה מבלבל ובטבלת המיסים אין את כל רכיבי החומרה... אז אולי מישהו ממכם יודע כמה מיסים אני משלם על חלקי חומרה? דיסק קשיח, כרטיס מסך, לוח-אם, מעבד, זיכרון? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 7.7k צפיות
  15. Started by kdani,

מישהו יודע מה קרה לאתר הזה ? לא שלמו את החשבון לאמזון ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by eido300,

אני משתדל לעשות לפני כל ארוחה אימון קצר, האימון הוא בנוי משלוש חזרות של: סט שכיבות סמיכה דקה תרגילי בטן (בכל חזרה תרגיל אחר) וסט סקוואט אני עושה את התרגילים בחזרות בלי הפסקה ביניהם, זאת אומרת שברגע שאני גומר לעשות שכיבות סמיכה אני עובר לתרגיל בטן ומיד אחריו סקוואט וחוזר על זה. האם אני עושה טוב או שזה יכול להזיק? איזה עוד תרגילים אפשר לעשות לבטן חזה וידיים? (חשוב לציין שחדר כושר ומכשירים כאלה או אחרים זה לא אופציה כרגע) אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 10 תגובות
    • 7.4k צפיות
  17. השאלה די קבועה באתר אבל ערכתי חיפוש ולא היה שום דבר מהחודשים האחרונים, אז הנה תרד' מעודכן. אשמח אם תתפקדו. 1) גודל חבילה. 2) שם ספק, מחיר ספק. 3) שם חברת התשתיות, מחיר התשתית. 4) כיצד השגתם את המחיר/חבילה. 5) כל מידע והערות נוספות יתקבלו בברכה. תודה.

18. אני תלמיד בתיכון ככה שאל תופתעו אם אני לא מבין כל כך במושגים בתחום הכלכלה... אני רוצה לדעת איך פועל התשלומים בכרטיס אשראי. נגיד לדוגמא עכשיו אני רוצה לקנות משהו בסך 5,000 ש"ח ויש לי מסגרת של עד 1500 ש"ח בכרטיס אשראי ואני רוצה לפרוס ל10 תשלומים, האם זה אפשרי? כל חודש ירד לי מהכרטיס 500 ש"ח עד סיום התשלום ואני עדיין יוכל להשתמש בשאר ה1000 ש"ח של הכרטיס? אם הבנתי נכון ברגע שאני מבצע את הקנייה ופורס לתשלומים, העסק מקבל את כל הכסף אליו ישירות ואז התשלומים זה ביני לבין הבנק בלבד? ניסיתי לחפש בגוגל תשובה אבל מסתבר שאין בשום מקום פירוט על זה...

19. האם לפי דעתכם יש להאמין לטבלת הקלוריות שרשומות על כל מזון (שיש לו אריזה ) שמפרסמים היצרנים ? או שאולי יש לחשוש לנתונים אופטימיים יותר ממה שבאמת יש במזון . למה אני שואל ... ראיתי קופסאת טונה בשמן ושמה כתבו שיש במאה גרם מסונן 190 קלוריות . איך זה יכול להיות שטונה שהתערבבה כולה בשמן וספגה בטח לא מעט שמן , אם נרוקן את השמן עדיין יהיה רק 190 קלוריות ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. או שזה סתם מאט, ולא משפר כלום.. מב אומרים?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. https://www.leumi-card.co.il/he-il/Cards/Pages/LCFreeInt.aspx הבנק שלי סירב לבטל לי דמי חבר חודשיים בגובה של כ- 20 ש"ח על כרטיס האשראי. בינתיים, מעדיף להמנע מלעבור בנק. ולכן הזמנתי את הכרטיס הזה ואני צריך להפעיל אותו ולבטל את האשראי. למישהו יש מושג מהן החסרונות של הכרטיס הזה? כל מיני מבצעים הנחות ומועדונים זה לא מענין אותי.

• 10 תגובות
    • 8.1k צפיות
  22. Started by jungle-man,

כנראה שהיא לא נגמרת לעובדי חברת החשמל, חוצפה שעוברת כל גבול. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4482808,00.html החברה בחובות עתק ובמקום להפנות רווחים מרשת הסיבים האופטיים לטובת כיסוי החוב הכסף הולך לעובדים. הרי כתוצאה מכך לכולנו (חוץ מלעובדי חברת החשמל) יעלה חשבון החשמל הגבוהה גם כך.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. ערב טוב, אני מחפש לקנות רכש חדש, חסכוני וקטן - גם ארבע מושבים. בגדול, השימושים של הרכב ינועו מנסיעה במרחב עירוני (מושב) לבין נסיעה בין עירונית לטווחים של עד כ-75 קילומטרים. דגשים קריטיים: בטיחותי, חסכוני (לכיוון ה-20 ק"מ לליטר, מוצהר ייצרן לפחות ) ואמין. אשמח לכיוונים/המלצות! נ.ב תיתכן חריגה של עד 80000 ש"ח לפנינות

• 10 תגובות
    • 10k צפיות
  24. כותרת

• 10 תגובות
    • 7k צפיות
  25. שלום לכולם, עבר כבר כמעט 8 שנים מאז שנגעתי במתמטיקה והגיע היום שאני צריך לחזור לזה, אני רוצה לשפר את ה3 יח"ל ל5 יח"ל רציתי לקבל ממכם המלצה לספרי לימוד בעלי הסברים עשירים ובנוסף ספרים לתרגול.. אני מתכנן לגשת למועד הב' הקרוב 12.7 ואני חייב להתחיל ממשהו.. אני מעוניין לגשת לתוכנית החדשה. אז איזה ספרים מומלצים ? האם יש אתרי לימוד מומלצים? האם יש לכם טיפים מאיפה ואיך להתחיל? תודה מראש בן.

• 10 תגובות
    • 32.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.