כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להרכיב שרת שיעבוד עם Windows 2008 ושיריץ אפליקציות אינטרנט (כולל כמובן בסיסי נתונים ועוד שרותים). השרת צריך להיות יציב, אמין ומהיר אבל אין צורך להשתגע לרמות של יתירות דיסקים ויחידות גיבוי וכזה. אני רוצה לחסוך בכסף אז בינתיים אני אשאר ברמה של דיסק אחד ואגבה על הרשת - כשיהיה צורך נוסיף שרת יותר רציני (וכנראה נצא לחווה). השאלה שלי היא לא כ"כ לגבי מפרט מסויים אלא יותר עקרונית - מה ההבדל בגישה בין להרכיב מפרט כזה ללהרכיב מפרט הביתה? ברור שאין צורך להשקיע בכרטיס מסך חזק, אבל חוץ מזה?
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הי. רוב הלהקות שאני שומעת, כמעט ואין את הדיסקים שלהם בארץ. החנות שרשמתי בכותרת היא היחידה שבה אני יכולה להשיג הכל. למישהו היה ניסיון איתה? תוך כמה זמן הדיסק מגיע לארץ? כל מידע יעזור. תודה.
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
הי. ההורים שלי מתכוונים לנסוע ללפלנד בפרברואר-מרץ. הכוונה היא לטיול מאורגן. יש למישהו נסיון עם חברה מסוימת?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.spiegel.de/fotostrecke/fotostrecke-38361.html#backToArticle=598423 עד מתי יוני 06?! ג. שליט
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=kPKGfvkueog
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לברר לי כמה עולה אייפוד טאץ' GB ו 16GB בבאג בדיוטי פרי? ניסיתי לברר בעצמי אבל בסניף אחר של באג אמרו שאין להם את הטלפון של הסניף בדיוטי פרי (כן, בטח) ואין שום אפשרות לברר כמה עולה מוצר מסויים שם... תודה
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין להוריד פרופיל, ואני לא ממש יודע איך העניין מתבצע. מישהו יכול להסביר לי על התהליך? תודה...
-
- 53 תגובות
- 13k צפיות
-
-
היי אני לא משחק כמעט במשחקים,הבעיה שכל הזמן זה בראש שלי, ולכן במקום לשחק אני גולש וקורא ביקורות על משחקים אני עד גיל 20 הייתי מכור למשחקי מחשב,והפסקתי כמעט לגמרי בגלל שהגעתי למסקנה שזה בזבוז זמן כמובן שאני עדיין מאוד נהנה לשחק במשחקים יותר משאר הדברים,אבל אין לי זמן לזה יש פה אנשים אחרי גיל 20 שעדיין משחקים הרבה במשחקים או נגמלו מהתמכרות לזה?
-
- 48 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אז מה זה קשור לפורום הזה בטח תשאלו? או - זהו, שהחומרה ששימשה לפיתרון הבעייה הייתה שרת המורכב מ 16 יחידות של PS3: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=34739
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
איפה הכי משתלם לקנות מוזיקה באינטרנט? מדובר במוזיקה לועזית, עברית אני יודע איפה לקנות.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להביאה רכב לארץ(מארצות הברית),השאלה היא כזאת: כמה אחוזים מהמחיר של האוטו אני צריך לשלם למכ"ס ולמע"מ? תודה לכולם...
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
מוכן לשלם לטכנאי שיעזור לי. פרטים בהודעה ה"פ. זה קשור להתקנת ווינדאוס.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פתחתי קבוצה היום ואני מאוד מאוד רוצה לשנות את שם הקבוצה לאנגלית האם זה אפשרי ? אם כן איך ? תודה רבה לעוזרים ! זה למטרה טובה ! נ.ב למתענינים הנה הקבוצה : http://www.facebook.com/profile.php?id=1003621530&ref=frmf#/group.php?gid=52932139184&ref=mf [br]פורסם בתאריך: 27.12.2008 בשעה 18:04:56 לא חשוב הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התרגיל: לפי מה שהבנתי צריך לעשות אינטגרל לשטח בפרבולה בין נקודת החיתוך שלה עם הישר ובין ציר ה-y (יצא בין 3 ל-0) ואז לחבר את זה עם האינטגרל שהוא של הישר מנק' החיתוך עם הפרבולה ועד נקודת החיתוך עם ציר ה-x (יצא 3 ו-12). עשיתי כמו שאמרתי ומשום מה משהו שם יתחרבש ולא יצא כמו בספר (התשובה בספר היא 49.5) צירפתי את השרטוט ואת דרך הפתרון שלי. אני אשמח אם תוכלו להאיר את עיני מה לא עשיתי טוב, או לחלופין איך פותרים את התרגיל כמו שצריך התמונה של השרטוט יצאה באיכות נוראית... מילא תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
נרשמתי עם הVISA החייל שלי לPAY PAL. ועכשיו הם אמורים לקחת ממני כמעת 2 דולר. א. הם יחזירו? ב. תוך כמה זמן בערך הקנייה תתבצע? אני כבר רוצה לרשום את 4 המספרים שהם מבקשים בשביל לסיים את תהתליך האימות. ג. חברת האשראי לוקחת כסף על זה שאני עושה קנייה בדולרים? עוד שאלה קטנה: בשביל לראות את החיוב אני צריך להיות רשום באתר של לאומי קארד, או שאני גם יוכל לראות באתר של לאומי תחת לשונית כרטיס אשראי?
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כל אחד רוצה.. כמעט אפחד לא עושה... כי זה הורג או משהו. תנו שיטות איך "מתמסטלים" בלי לקחת סמים, כמו לדוגמא: אחרי שהלכת על הליכון (של חדר כושר) 15 דקות ככה ואתה יורד ממנו ומתחיל ללכת- אתה מרגיש שאתה מרחף כזה מגניב.... עוד אחת- לכסות עין אחת עם מגבת או משהו ולהסתובב בבית. תוך 5 דקות אתם מאבדים חוש מרחק ואתם תתחילו להכנס בדברים בהנחה שאתם לא מכירים את הבית שלכם.. אפשר לעשות את זה ברחוב. למי שיש שישתף... :errrr:
-
- 120 תגובות
- 32.6k צפיות
-
-
רעיון נחמד, כל אחד יכתוב באיזה ספק ותשתית הוא מחובר וכמה הוא משלם לכל אחד או לשניהם ביחד. כך נוכל לעשות השוואה וכשתיגמר ההתחייבות להוריד מחירים או לעבור ספק אני בבזק + בזק בין לאומי דרך חבילה של 2.5M YES תשלום 89 שח סה"כ
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן, אספר מקרה שקרה לי היום אתמול עם "הדקה ה-90". לכל מי שנוהג להזמין באתר כרטיסים בדרך קבע אולי זה נשמע מוכר (מי שאין לו שום עניין בצרכנות והדברים למטה נשמעים כמו חפירות מוזמן לעבור הלאה). מצאתי אצלהם באתר כרטיסים במחיר טוב ובצעתי הזמנה. הנציג שחזר אליי הודיע לי שהכרטיסים האלה כבר לא קיימים. בתשובה לשאלה "אם הם לא קיימים אז מדוע הם מפורסמים באתר?" הסביר כי היו ואזלו (מה שאמור לגרום להסרתם מהאתר או עדכון המחיר). אבל, למרבה הפלא, הסביר שיש לו כרטיסים *לאותם תאריכים ואותם שעות המראה ונחיתה* (כלומר אותה טיסה) אבל במחיר יקר יותר. אמרתי תודה ושאחשוב על זה, וכעבור שעה הזמנתי כרטיסים דומים במחיר דומה למחיר הראשוני באתר מתחרה. היום התקשר נציג אחר (שנשמע כמו אחראי על משהו) מהדקה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי שאלה, אני רוצה לאתר כתובת מייל של אנשים מפורסמים, בואו נקרא להם סלבריטי, מה הדרכים הטובות ביותר לכך? יש למישהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי, שלום רב! אני לומד טכנאי PC מוסמך מיקרוסופט. (מכללה) אני לומד כבר בערך חודשיים, כרגע אני עומד לפני המבחן הראשון שלי. המבחן הראשון יעסוק כמובן בחומרה ! אני בטוח שיש כאן עוד ח'ברה שעשו מבחן בזמן הלא רחוק על חומרה. אז כל דבר יעזור לי, טיפים, מידע.. נושאים כללים: - איזה שאלות יכולות להופיע (למי שכבר עבר מבחן שכזה) - השאלות שלדעתכם תמיד יהיו - מושגים חשובים לדעתם - תפריט הביוס מה שרשמתי זה חלק ממה שנראה לי לנכון לבנתיים שאני צריך לדעת. אם יש עוד דברים, כל דבר תרשמו, יעזור לי מאוד ! כמו-כן אם תוכלו להביא לי טיפ לדרך כטכנאי PC, אני ישמח מאוד ! תודה רבה, אמיל. בכל אופן רציתי להגיד גם אם טעיתי בפורום אני נורא מצטער, ראיתי לנכון מכיוון שמדובר במבחן חומרה, לעלות את האשכו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://news.nationalgeographic.com/news/2008/12/photogalleries/top-ten-space-photos/index.html?source=rss אם מישהו יודע כיצד ניתן להשיג תמונות אלו ברזולוציה גבוהה - אשמח שבת שלום, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
וגם מי מאלו שלא חברים שלי ? (אני מתכוון ממש לדעת מתי וכמה פעמים לא רק אם כן או לא) תודה.
-
- 15 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שני כדורים זהים ונייחים בעלי מסה M מחוברים ע"י מוט קל שאורכו L.כדור נוסף בעל מסה m מגיע בניצב למוט במהירות u ומתנגש התנגשות אלסטית וחזיתית עם אחד הכדורים הנייחים. א) מהי מהירות הכדור m אחרי ההתנגשות? ב) מהי מהירות מרכז המסה של המוט ושני הכדורים??? ד) מהי המהירות הזוויתית של המוט סביב מרכז המסה שלו? ממשואות שימור התנע והתנע הזוויתי מצאתי כי מהירות המסה M שלא התנגשה בה המסה m היא 0. משם רשמתי את חוק שימור הנארגיה ומצאתי כי מהירות המסה m לאחר ההתנגשות היא u'=[(m-M)/(m+M)]u בנוסף מצאתי כי מהירות המסה M שהתנגשה בה המסה m היא: v=[2m/(m+M)]u ומכאן מהירות מרכז המסה של המוט היא: v=[m/(m+M)]u הבעיה שלי היא בסעיף ד', ע"פ התוצאות שמצאתי המוט לא מסתובב סביב מרכז המסה שלו אלא סביב …
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-