עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dj shay 30010,

אני מחפש מקום טוב ברמה שהתעודה שלו נחשבת מישהו יכול להמליץ לי על בית ספר כזה במרכז (עדיפות לרשל"צ חולון תל אביב )

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  2. אני הולך עוד מעט לצבא וצריך לפתוח חשבון השאלה היא איזה בנק כמו כן כל עצה בנושא תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום =] אני צריך המלצה על גיטרה אקוסטי מסוימת עד 300-400 ש"ח כולל ספר הדרכה מובן ומצוין של אקורדים D: תודה. עריכה: התקציב ירד ל250 על הגיטרה בלבד ו150 על המכשיר שמכוון את הגיטרה+ספר הדרכה טוב של אקורדים עריכה שניה: טעות שלי התכוונתי לאקוסטי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שבת שלום חברים... החלטתי שבא לי ללמוד לבד ומהאיטרנט על גיטרה רגילה ולראות איך זה זורם. הכי הרבה נמשיך משם למורה שיעזור לי.... בכל מקרה אין לי מושג אני לא מבין בגיטרות אמרו לי ש asus הכי טוב סתם סתם חח. תמליצו לי על משהו נחמד בתקציב של עד 300-350 שקל כמובן שאם אפשר יותר נמוך אני אשמח! :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 33 תגובות
    • 9.5k צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

היי. מה אתם אומרים על הגיטרה הזו? http://www.amazon.com/gp/product/B001VC22G6 למטאל וגם לפאנק אמ.. תצתרך לספוג דיסטורשן ולתת קלין טוב לפעמים... אולי אני ארצה להרכיב פיאזו בהמשך... אז הגשר הוא רק חתיכה אחת או שזה אוקפים? תודה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by amisha,

לטמעי בין הדיסיקים היפים והמוצלחים של הבחור הישראלי שעונה לשם המלא - יהל שרמן פשוט מגיע לו ב אני פשוט נהנה לשמוע את הדיסק עוד פעם ועוד פעם !! הטראקים שעשו לי את זה מהדיסק : Kamasutra ו Automatic ...... פשוט כיף לנהוג איתם באיילון עושה את הנהיגה לחוויות על ! וגם סתם לשמוע אותם ככה ........ שוה ... במילה אחת

7. Started by galz,

הדיסק החדש שלו מעולה, הוא עולה על האחרון שלו עם d-12 וגם על הדיסק האישי האחרון שלו משנת ה2000 (לא האמנתי שהוא יצליח אבל הוא כן...). שיר מספר 14 פשוט קורע הוא יורד כל השיר על טריאמפ מי שמכיר (the insult comic dog^_^) אחרי שטריאמפ ירד עליו בטקס פרסים אחד לא זוכר כבר איזהO_o אני ממליץ לכולם.

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Zilson,

מישהו קנה בה? איך החנות? שירות ואחריות?

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  9. אני מאוד נהנה מהאלבום הזה ממליץ בחום היפ הופ משובח , יכולת ורבלית מצויינת וקצב מעולה . אני יודע שבטח חלק נכבד מכם מכיר ואולי צריך להכיר את הצד הטוב של ההיפ הופ כמו כן ידוע לי שזה אלבום ישן יחסית ( 2003) אבל הוא עדיין טוב גם בשאר הפרוייקטים שלו L.B עושה מוזיקה מעולה , הוספתי גם אתר הבית שלו והכי חשוב קישור מגוגל וידיאו עם דוגמית של המוסיקה - מאוד ממליץ למי שלא מכיר לפתוח עם" callin' out" ועם "I Changed My Mind" קישור מגוגל וידיאו http://video.google.com/videosearch?client=firefox-a&rls=org.mozilla:he:official&channel=s&hl=iw&q=lyrics+born&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title# אתר הבית http://www.lyricsborn.com…

10. Started by Joli,

על איזה חנות מהרשימה (שבקישור למטה) אתם ממליצים מהכרות שלכם אישית או של חברים.. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=803982 תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  11. *לא בטוח שזה שייך הנה - פשוט נראה הכי מתאים לפה* זקוק בבקשה להמלצה על חנויות רשת זולות ואמינות בארה"ב מאחר שהמשפחה שלי טסה לשם בעוד חודש לכמה שבועות, ואני רוצה להזמין רכיבים שיחכו להם אצל המשפחה שם להביא לי. דרך אגב, מהם החלקים שהכי משתלם כלכלית להביא הנה? חשבתי שמעבד+כ.מסך הם העדיפות הראשונה, אבל מה לגבי הלוח והזכרונות ושאר הרכיבים בכלל. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. רציתי לקנות את המחשב החדש שלי שהרכיבו לי כאן, ב- TMS FOX אבל ממש לא בא לי לשלם 50 שקל על משלוח במקרה של תקלה כל פעם. יש איזה שהיא חנות אמינה מאוד באיזור באר שבע והסביבה שאוכל לקנות ממנה? עם שירות מעולה ומגוון רחב של חלקים? תודה רבה, גל

• 34 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. Started by ליאור שמש,

יש לי דודים שגרים בניו יורק והם יכולים להביא איתם מחשב נייד אני צריך את עזרתכם כדי לדעת מאיזה חנות בחו''ל לקנות תודה..

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by goldeye,

שלום אני רוצה המלצה על חנות טובה באזור ת"א (עדיף בת"א עצמה). אני ראיתי בחוקים שאסור להמליץ בפומבי על חנות אז אשמח אם מישהו יכול לשלוח לי בפרטי.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by eligomeli,

אני לא יודע אם זה מקום הנכון אבל לא מצאתי שום פורום ספציפי להמלצות אז ככה: התקשרתי ביום שישי לפני מס' שבועות וענה לי מיכאל המיוחד (תכף תדעו למה) וביקשתי ממנו לקנות מחשב לפי מפרט שקיבלתי פה מהשיחה איתו עלה כי: 1. רוב הדברים שביקשתי היו במלאי ומה שלא קיבלתי משהו דומה דומה באותו מחיר בערך. (אתם יכולים לראות את המפרט לפי חיפוש השם שלי (אני לא יודע איך עושים את זה) 2. הוא היה מוכן לספק את המחשב המוכן עוד באותו היום!! (זה היה לפני חג פסח וחברות אחרות אמרו לי שבוע וחצי ) 3. הוא הציע לי בשביל שאני לא אצטרך להסחב עד כפ"ס לעזור לי ולהביא לי את המחשב לת"א כי הוא גר לייד ! 4. למרות שלא הכרתי את מיכאל או את החנות R.S.M החלטתי שאני קונה משם בגלל שהוא היה נשמע לי אמין מאוד ונ…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום רב אני רוצה לרכוש את המפרט הנ"ל בחנות אמינה באיזור המרכז, יש המלצות ? המפרט : AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4850e BOX AM2 2500MHZ 45W , יחידות 1 ¤400 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3277 Scythe NINJA 2 6Heat Pipes CPU Cooler, יחידות 1 ¤230 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3418 GIGABYTE GA-MA78GPM-DS2H AMD 780G AM2, יחידות 1 ¤570 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3841 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel 2GBPI CL4-4-4-12, יחידות 2 ¤530 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2908 SEAGATE ST31000333AS 1TB SATA2 7200RPM 32MB, יחידות 1 ¤580 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3400 ANTEC P182 BLACK, יחידות…

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by benjo_s,

לא מעויניין לדעת על החנות שלא ממולצות... מחפש חנות זולה + אמינה+רספונסיבית במקרה של תקלות וכ'ו... תודה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  18. יש לי כבר בערך את המפרט שאני רוצה אבל ממש אין לי מושג ממי לקנות אם אפשר בבקשה להמליץ לי על חנות(באזור המרכז) עם שרות טוב לא רק במכירה אלא גם במקרה של תקלה ובעיות (וגם שהיה לה ידע ונסיון בשרתים) , לא חובה שהחנות תהיה הכי זולה הרבה יותר חשוב לי השרות שלהם.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  19. Started by mainframe,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב ומחפש חנות מחשבים אמינה עם מחירים סבירים. בפעם האחרונה שקניתי מחשב, זה היה אצל אייבורי, והנסיון לא היה טוב... למישהו יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by JR-d,

שלום לכולם,אתם יכולים בקשה להמליץ לי על חנויות מחשבים טובות באיזור המרכז? חנויות שיש בהן שירות טוב ושהן אמינות? ואני יודעת שהיא לא במרכז אבל- איך נעה מחשבים? זה בשביל דודה שלי שגרה במרכז. בנוגע למחירים היא כבר תעשה סקר בין החנויות לפני שהיא תבחר. אני רק רוצה שהיא תהיה מודעת למוניטין של כל חנות לפני כן. תודה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  21. מקווה שאפשר לפרסם פה במידה ולא אבקש להעביר את ההודעה ולא לסגור , תודה! חברים שלום! אני מחפש חנות טובה ואמינה באיזור חיפה והקריות )אפשרי גם מהסביבה(. שמעתי על פריבל, אשמח לדעת האם אתם מכירים והאם קניתם אצלם חלקים. כמו כן הבנתי וקראתי שיש המון בעיות עם אייבורי, עכשיו יש בפרסומת שלהם איזשהו פירוט של אמינות החברה )היא חתמה על אמנת שירות(, האם המצב השתנה אצלם או שעדיף להמנע מללכת לשם בכל זאת. כמו כן אשמח לשמוע על חנויות נוספות. המון תודה על העזרה! כמו כן אני שוב מתנצל אם ההודעה לא במקומה.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. אך גם כזו שכמובן המחיר בה לא יהיה מאוד גבוה.

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. ביום ראשון לפני שבוע בדיוק, קניתי את הכרטיס HD2900PRO ואת הספק Corsair 450W מחנות FOXPC. החנות היחידה בארץ שהייתה מספיק חכמה בשביל לקנות כמות חתיכות רצינית של הכרטיס הנ''ל. תחילה שלחתי להם אימייל. האימייל נענה מהר, וענה על כל השאלות שלי בסבלנות. כשהתקשרתי לרכוש את הכרטיס, אותו מוכר שדיבר איתי באימייל, ענה לי. היה סבלני ונחמד מאוד. עד לפה התרשמתי לטובה מחנות יחסית חדשה שלא שמעתי עליה פה באתר. המשלוח היה אמור להגיע יום\יומיים אחרי. אך השליח לא הגיע. אסך (המוכר של החנות) התקשר אליי לשמוע אם הכרטיס הגיע, כששמע שהוא לא הגיע עדין (עברו יומיים) , כנראה ישר התקשר לחברת משלוחים . אחרי שעתיים שלוש הכרטיס הגיע אליי. לאחר הרכבה של כל החלקים שהגיעו אליי (לוח,מעבד זכורונות וכו') שזו הי…

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  24. היום תכננתי לקנות ראוטר.. צלצלתי לכמה חנויות באשדוד, רציתי לקנות במקום לא לזמין, לרוב לא היה או אמרו שאפשר להזמין וזה יהיה תוך כמה ימים והמחיר יהיה 300+ ולא 250.. כעיקרון אני יודע שחנות מומלצת בפורום היא IQPC שהיא באשדוד.. (ומשם קניתי את המחשב) ואני מניח שהיא מחזיקה ראוטרים במלאי אבל היא די רחוקה לי ממש מחוץ לעיר.. הלכתי למרכז כלניות, יש שם 3 חנויות מחשבים, אחת מהם היא ג'נרלס קומפיוטרס.. כבר קניתי מהם פעם גיים פאד שלא הצלחתי להשיג, בסוף הזמנתי מהאינטרנט והגיע לא נכון.. חיפשתי חנות שיש להם את מה שאני מחפש והיה להם את הגיים פאד האלחוטי הזה והוא עלה קצת פחות ממה שתכננתי לשלם מלכתחילה.. את הראוטר היה להם במלאי, שילמתי לקחתי הלכתי בלי יותר מדי סיבוכים.. נחמד שיש מקום שמחזי…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  25. Started by WarNet,

היי,אני מעוניין לקנות כיריים קרמיות עם 2 גופי חימום. אני צריך רק כאלה שעובדים על חשמל ולא גז. למישהו יש מידע בנוגע לזה?

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.