כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
יש לו חיבור רשת וUSB חשבתי אולי לחבר לרשת לנסות אבל אני לא יודע איך להתחבר ניסיתי לעשות פינג לפי הכתובת MAC שרשום מאחורה (לפחות זה נראה ככה )
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל האם זה שווה משהו או שזה סתם בזבוז כסף ושווה לקנות רדיו דיסק נורמלי? ואם שווה לקנות אז איזה דגם? ד"א יש לי שברולט קוואליר ויש לה את הרדיו המקורי! שהוא יותר גדול מהרדיו הרגיל של מכוניות סטנדרטיות בדלל זה אני לא יודע איך להחליף אותו אז אני רוצה לקנות אותו והבאתי קלטת שמתחברת ל MP3 אבל היא נתקעה בפנים אז מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לא ידעתי איפה לפתוח את זה. בעצם אני לא בטוח שזה קשור לפורום :-X במקרה כזה אפשר לנעול. לעניין... אני מחפש צידנית חשמלית, מקרר נייד או כל אמצעי אחר שאוכל לקרר בעזרתו נוזל אל מתחת לטמפ' החדר (בלי צידניות קרח או כל דבר מתכלה אחר; אין צורך בניידות). התקציב - כמה שיותר זול, 300 מינוס. אפשרי? תודה, un|que
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שאני מכיר בערך שנתיים ואולי גם אתם מכמה סרטונים מצחיקים שהוציאו משם www.doodie.com אתר על סרטוני חרא מצויירים ונחמדים דוגמא:
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחפס מישהו שמוכר / בית גידול לכלבים מסוג בול טרייר גזעים [תמונות] אם אתה מכירים אחד כזה תשאירו פה הודעה תודה ;D O0
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.h-6.co.il/contest.asp?msg= תבחרו במה שבא לכם חברים
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בסוף הם ירשמו גם "רמקולים תומכים ויסטה" [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אפשר לצבור נסיון בעבודה אם לא מקבלים אותך לעבודה ולא מאפשרים לצבור שום נסיון..
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כותרת
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.big-boys.com/articles/petstar.html לא?!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אי אפשר לראות נורמלי.. כנראה מאז ששינו את העיצוב זה קרה.. רוב הסרטונים עובדים חלק אבל חלק מהם פשוט נתקעים...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לעשות ניתוח ליזר לעניים אז הוא ואמא שלי אלכו לבדיקה ואז אחרי שאבא שלי עשה את הבדיקה גם אמא שלי עשתה את הבדיקה סתם לראות מה מו ?! עכשיו לאמא שלי יש עין עצלה(היא ידעה לפני חחח...) והם אמרו שאפשר לעשות גם ניתוח קוראים לזה : LASIK אמא שלי לא יודעת אם לעשות כי היא לא שמע על זה או על משהו שעשה את זה אז אם אתם יכל לעזור לי למצא על זה מידע או תגובות מה אתם חושבים על זה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה תמליצו לי על טרנסים,לא טרנסים דפוקים בלי בסים וזה! אני רוצה טרנסים כבדים עם הרבה בס! כאלה ששמים במסיבות! [עדיף שתביאו אלבומים]
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה קשור לכאן אבל אני בפייסבוק עוד מהיום הראשון שיצא ולאחרונה התחילו בעיות. מפרסמים דרך החשבון שלי על הקיר שלי פרסומות כמו סרטון לוהט של בר רפאלי ושאר ירקות. האם זה וירוס שיש לי במחשב? כי עשיתי סריקות ואין לי וירוסים....האם אפשר להגדיר בפייסבוק שלא יפיץ דרכי דברים? זה נורא מעצבן לראות בפרופיל שלי שיצאו דברים דרכי
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו איך הגלגל הוא עגול ;D לפני כחצי שנה לקחתי בצחוק את האשארי של חבר של אחותי ומיגנטתי לו את הפס השחור אחרי כמה ימים הוא אמר לי שהרסתי לו את הכרטיס : בקיצור השבוע הוא פתח לי חשבון בPAYPAL אבל רק ב10 הוא יקבל את הפירוט חשבון, אז הבנתי שאפשר לבדוק את זה גם בכספומט... אבל הבעיה היא שהכרטיס עצמו הרוס. אז יש דרך לסדר את זה חוץ מללכת לבנק ולהוציא כרטיס חדש? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מחפש סרט ישראלי ישן מאוד "נערי החוף"... פשוט לא הצלחתי להשיג אותו בשום מקום... ואני מיתכוון ליקנות!!!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי הודעת דוא"ל שנראית כביכול כמגיעה מבזק בינלאומי שבו הם כתבו בעברית קלוקלת שהחשבון שלי ייחסם אם לא אמסור פרטי התחברות. התקשרתי לבזק בינלאומי, והנציג הראשון שבדק את המייל, טען שזה מייל מטעמם ושאני צריך להכנס לעקוב אחרי ההוראות, דבר שפיתה אותי להכנס ללינק שבפנים ולהכניס את פרטי ההתחברות שלי (שם משתמש וסיסמה). רק לאחר שהתקשרתי פעם נוספת לבזק בינלאומי, לאחר שהרגשתי שמשהו פה לא בסדר, הנציג השני הזהיר אותי שמדובר בהונאת דוא"ל. מכיוון שכבר הכנסתי לקישור, שלא מטעמם, פרטי התחברות, שיניתי יחד איתו את סיסמת ההתחברות שלי. האם אני צריך לעשות דברים נוספים כלשיהם כדי להתמודד עם זה, לאחר שהכנסתי פרטים להונאה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה: חלקת יער הכילה לפני 20 שנים 30,000 טונות של עץ. היום יש בחלקת היער 45,000 טונות של עץ. נתון שכמות העץ ביער גדלה בכל שנה כמו סדרה הנדסית. א. בכמה אחוזים גדלה כמות העץ מדי שנה? ב. מה תהייה כמות העץ ביער בעוד 20 שנה? תודה לעוזרים!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם . ההורים שלי נוסעים לארה"ב שבוע הבא .. מה כדאי להביא ? חוץ מקונסולות כי אין אחריות אז אני מוותר .
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בממירים בבית (samsung( ופשוט כשאני מזפזפ אז חסרים הרבה ערוצים ויש קפיצות.בחלק מהערוצים אין כלל מידע. זה בכל הבית,ככה שזו לא נראית לי בעיה בממיר אחד או בשלושתם.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.juno.dti.ne.jp/~logicp/program/8up/8up.swf ת'אמת באחרון ניחשתי.. ;D
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עכשיו ביב' עם 10 יח"ל מחשבים ובמחשבה על העתיד (או העתיד הקרוב אם אני אלך לעתודה) אני רוצה ללמוד הנדסת חשמל באוניברסיטה.. זה אפשרי בלי שלמדתי 5 יחידות פיסיקה? ואם לא כמה קשה יהיה להשלים את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי שמכיר את הסידרה המשעשעת צי'טרס-בוגדים, קבלו איזה ענק הבנאדם הזה! http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=2817
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שאני משלם 140 בעוד שאני יכול לשלם 35 ש"ח. אני רק רוצה לדעת שלא מנסים להרוויח עליי חלילה, לטענתו של המוכר, יש הבדל-איכות בכבלים... הוא טוען שאלו ב120 הם באיכות המקסימאלית ואלו שב35 הם באיכות מינימאלית, האם זה חירטוט?, כי זה נשמע לי פשוט כמו חירטוט, אשמח אם מישהו שיש לנו ניסיון בתחום יתן דעתו, תודות וברכות.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-