כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכולם, אני מקווה שההודעה חוקית פשוט מעניין אותי לדעת בכמה אני יכול למכור את הLogitech G5 שלי, הוא במצב ממש טוב וראיתי עדיין ניתן למצוא אותו חדש בחלק מהחנויות באזור ה300 ש"ח. מה דעתכם? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבוע הבא סוף סוף אני טס ורציתי לדעת קצת על עניין המכס אם אני יוצא עם מחשב נייד (EEE PC לצורך העניין) , יש טעם להצהיר עליו במכס? אני צריך להוכיח משהו כמו המחיר שלו ? עוד שאלה, אם אני קונה גיטרה בארה"ב ורוצה לעלות איתה על המטוס ,יקחו לי על זה תוספת דולרים (כמו תיק שאתה עולה איתו למטוס)? תודה רבה וחג שמח לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה שמעתי כמה שירים של צ'ילדרן אוף בודום וזה ממש ממש יפה, הבעיה היא שיש מישהו שצורח כמו חולירע והורס תשיר ! יש משהו שדומה לזה אבל ללא מילים ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי שמכיר את הסידרה המשעשעת צי'טרס-בוגדים, קבלו איזה ענק הבנאדם הזה! http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=2817
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אנשים, אני רוצה לעבור לגור עם בת הזוג שלי קרוב יותר לעבודה שלי ושלה. אני עובד בגבעת שמואל והיא ברמת החייל. אני ממש לא רוצה להוציא הרבה כסף על שכירות אבל רוצה דירה נורמאלית (קצת ניגוד...) חשבתי לעבור לבני ברק, אני מגיע מרקע דתי (כיום אני לא דתי - אבל מכבד ומכיר את הדת) ככה שלא יפריע לי לגור שם. בקיצור, איך אני יכול לדעת איזה שכונה היא חרדית מאוד ואיזה שכונה היא חרדית "לייט"? איך אני יכול לדעת אם נתקבל יפה בשכונה ? אני הולך למהלך כזה רק כי אין לי ילדים ואני רק שוכר דירה ולא קונה כרגע. אשמח לעזרה תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הרגישו חופשיים לחלוק עימנו.
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חג חנוכה שמח לכל גולשי האתר ובני משפחותיהם! מקווה שתהנו בחופש 8) :dance: נ.ב. יש דמי חנוכה, נכון? אני לא מתבלבל עם איזה חג אחר?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחר אני מתגייס ( 31.03 ) לצה"ל. אני מקווה שאני אחזיק מעמד בלי המחשב ובלי האתר הנפלא הזה. אני אוכל להיות פה כנראה בסופי שבוע וחופשים לקבל מנות מרוכזות של חדשות ועדכונים. אזזזז ביי לכלום.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד היום אני עובד עם ICQ PRO 2003B. תגידו מה שתגידו..ישן, מאוס.. אבל מדובר על גירסה קלילה, מאובטחת מכל הגירסות החדשות, נקייה ופשוטה... תמיד יש לי התלבטות האם להתקין גירסה חדשה ואם כן איזו , או להישאר עם הטוב והישן.. מה אתם אומרים? כנ"ל לגבי IE6, מצד אחד אני משתמש בו רק לאתרים מעטים שלא נתמכים מלא בFF ויחסית לIE8 הוא קליל, מצד שני הוא לא מאובטח, נתקע לפעמים ולשל עצמו כבד ואני לא רוצה דפדפן שיעמיס לי עוד על המחשב. מחפש אבטחה,קלילות (ולא FF שיש לי כבר, אלא הכוונה לאתרים שנתמכים רק בIE). אז שווה לי להוריד את הIE8 מהעידכונים האוטומטיים שמציעים לי או לוותר על ה"תענוג"?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצורך הסברתי. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות סיימתי לקרוא את הספר החמישי. אני רוצה להגיד שמאוד נהנתי מהספרים, בהחלט חוויה ובשלב מסוים בעונה השניה של הסידרה נטשתי אותה מכיוון שהשינויים בה כבר היו גדולים מדי, ולא הצליחו להעביר אותה בצורה טובה כמו העונה הראשונה. אני רוצה לדבר על סוף הספר החמישי, הסוף די שבר אותי מרטין הסופר היה אכזרי מאוד לאורך כול סידרת הספרים, אבל זה כבר עבר כול גבול. אני מדבר על דמות מאוד ספציפית שכול מי שקרא את הסידרה אהב ומתה ממש בסוף הספר. אני עדיין לא מציין שמות, שבטעות מישהו שלא קרא את הספרים ונכנס לכאן לא התבאס. מי שקרא את הספרים מבין למי אני מתכוון, תגידו לי הוא נפל על הראש המרטין הזה? די נשבר לי באמת זה כבר עבר כול גבול לא האמנתי שהוא עשה את זה ועוד בדיוק כשקרה מה שרציתי שיקר…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה כללית ממי שמבין קצת לעומק בכל נושא החשמל. יש לי בעית אדמה (באנגלית נקרא Ground Loop) שגורם להפרעות באודיו (זמזום \ רעש סטטי) ובתמונה (פסים עולים לאורך התמונה). זה מתבטא בחיבור Composite (חיבור RCA) מכרטיס טלוויזיה לממיר HD של הוט. חשוב לציין שהכבל לא ישן ובמצב טוב, וגם ניסיתי אחד נוסף והבעיה נשארה. ניסיתי גם כבל SCART ל-S-VIDEO ואותה הבעיה גם שם. ניסיתי לשחק מעט עם הכניסות ואין שינוי כל כך - מה שכן, כשאני נוגע בחיבורי הקול של הקומפוסייט שמתחברים לממיר עם הידיים אפשר לשמוע את אותו הזמזום (כלומר בעיות הארקה אאל"ט). יש עצות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אפשר לצבור נסיון בעבודה אם לא מקבלים אותך לעבודה ולא מאפשרים לצבור שום נסיון..
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, בעוד כשלוש חודשים אני טס להודו לחופשה קצרה השאלה שלי היא האם צריך איזשהו אישור מיוחד מהצבא? כי אני מתגייס בעוד כ8 חודשים רציתי לדעת גם אם יש סיכוי שלא יתנו לי לטוס לחופשה? אם צריך אישור לאן אני פונה? תודה מראש לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר כמובן על סטרדיי נייט לייב. זה רק אני, או שהתוכנית הזאת לא מצחיקה? קורה שפעם בשנה יש שם קטע מצחיק, אבל לא יותר. תמיד הקטעים מוצגים ברמה גבוהה ויש סיפור ארוך ולא מצחיק, ובסוף לפעמים יש פאנצ' ליין בכלל לא מוצלח יש שם אנשים מוכשרים, אבל שום דבר פשוט לא מצחיק... זה רק אני?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=HQZvhSGgG0o
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ומה הפירוש המדויק של המילה ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום חברים . טוב אז כמו שכתוב בכותרת עבדו עליי במשכורת במשך 3 חודשים והבן זונה (הזה שמעסיק אותי) כל הזמן אמר לי שהוא יסדר לי את זה. עכשיו הוא בכלל לא עונה לי בטלפון והיגעתי למסקנה שצריך לתבוע את אמאמא של המניאק. אז ככה יש לי את כל ההוכחות ואין לי בעיה לנצח בזה, הבעיה היא שאין לי מושג לאן אני צריך לפנות. תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שלאף אחד אין כוח לזה אבל אני מתחנן זה חושב לי! לא צריך לפתור רק תסבירו לי איך פותרים! התרגיל: X^4+x^2+1 ---------------- < 0 x^2-4x-5 (הסימן הזה ^ חזקה) בבקשה זה חשוב לי! עדיף גם להביא דרך של הפתרון (על תדאגו אני לא מצנל אף אחד יש לי 48 תרגילים כאלה לפתור!) בבקשה אני מתחנן!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה שייך לאוברקלוקינג וקירור או לכאן אבל בכל מקרה שווה להסתכל: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245895,00.html
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
...I am willing to make parquet in my room, and i want to ask for your opinions\experience with it What do you think ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום חמישי אני נפגש עם חבר שלא ראיתי שנים איפה הכי כדי לדפוק ראש? שנינו בני 20, רצוי שיהיה גם משהו טוב לאכול עריכה: ועדיף לא עוד פעם ברברוסה, בית הבירה, בראון מחפש משהו חדש
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שזה ישמע מטומטם אבל יש משפטי הוכחה בהנדסת המרחב? 006 יש לי מורה ממש ממש דפוקה והיא לא לימדה אותנו שום משפט בהנדסת המרחב, אבל מצד שני אני רואה בהסברים במיראן שיש משפטים. השאלה אם אלה משפטי הוכחה או משפטי הסבר? אני באמת לא רואה לנכון להשתמש בשום משפט שם.... בבקשה תעזרו לי...פירמידות זה נושא ממש קל וזה מבאס שירד לי נקודות על דרך הוכחה...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי הבנתי שבשבועות הקרובים לימודי התאוריה יתחילו להיות יקרים ומסובכים יותר ממה שהם עכשיו. (אשמח אגב לפירוט בעניין זה). רציתי לדעת מה אני צריך לעשות לפני שאני ניגש למבחן תאוריה. הבנתי שצריך משהו כמו טופס ירוק מה זה בדיוק ואיפה אני משיג את זה? הבנתי שצריך גם בדיקת עיניים, איפה בדיוק צריך לעשות את זה? אצל כל רופא עיניים או שיש מקום מיוחד? ודבר אחרון, איזה אתר הכי מומלץ ללמוד ממנו לתאוריה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-