עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Rule The Pc,

אהלן אני משתמש בפייר פוקס של מוזילה ורוב האתר כולל YNET אינם תומכים כמו שצריך בדפדפן אז חשבתי יאללה נשלח להם אימייל נראה אם זה ישנה להם משהו ותראו אחרי איזה 5 שעות בערך הם השיבו לי... שלום רב, אנו מודים לך על פנייתך והצעתך. כפי שציינת, נכון להיום אתר ynet תומך באופן מלא בדפדפנים מסוג אינטרנט אקספלורר בלבד. תמיכה במגוון של דפדפנים על-גבי מערכות הפעלה שונות, לנוכח מורכבות ממשק המשתמש והיקפי הפיתוח באתר, מחייבים הקצאת משאבים עצומים לבדיקות ולאבטחת איכות. אנו מעדיפים להשקיע משאבים אלה בנתיבים אחרים, כמו שיפור התכנים באתר והעשרתם, או יישומים חדשים למשתמש. כאמור, כתוצאה ממדיניות זו, התמיכה בדפדפנים אחרים, מלבד אקספלורר, ובמערכות הפעלה אחרות מלבד חלונות, הנה חלקית. על אף המאמצ…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by y_a_n_i_k,

הנה מצבי: אני מועסק בחברת פלקסטרוניקס דרך כח אדם בתור מריץ תוכנות בדיקה וכל מיני כאלה מרוויח מינימום אבל יש הרבה שעות אז זה יוצא יחסית סבבה... מצד שני הציעו לי לעבוד בחברת טאוור בתור מפעיל מכונה באותם התנאים םחות או יותר ר קשאני מועסק ישירות דרך החברה... ויכול להיות שיהיו קצת פחות שעות נוספות... מה אתם מציעים לי לעשות???

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. איך זה נחשב? כמו המכללות הדפוקות או משהו סביר? ברעיון עבודה כמה זה משפיע המקום שלמדתי בו?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c2b4b06233c משהו מדהים

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי 2 חידות שאני צריך לפתור, א.צריך להוסיף קו כדי שיהיה שש I X ב.מה תהיה האות הבאה: אששאחששש_ תודה לכול הפותרים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. http://nfc.msn.co.il/archive/001-D-48302-00.html?tag=13-56-34 מי שמוצא לזה כותרת עיניינית מקבל..לאדע מה

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by nat64x,

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by D.r Bit,

זהו חברה עברה עוד שנה ואני התבדרתי בשנה ... אז החיים עוברים לנו תחת הידיים ואנחנו לא מרגדים זואת .... יום שני אני הולך לחגוג ... ... אז שלכולם יהיה חג עצמאות שמח ולי יום הולדת מה לעשות אף אחד מהחברים לא אמר לי מזל טוב :'( ברכות תתקבלנה בשמחה .... יאללה חגיגות ! :funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::fu…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=957937

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. http://www.wallashopsphoto.co.il/ לי יש ניסיון מצויין איתם ומדובר בדיל סופר משתלם לדעתי - למהר כי נגמר עוד יומיים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. בעיקרון כדי להיכנס זה עובד ככה - בהתחלה הם נתנו 100 בטא טסטרים, וכל שבוע שבועיים נותנים להם 3 "הזמנות" שהם יכולים לשלוח לאנשים אחרים כדי שגם הם יהיו טסטרים, בקיצור הגיע הזמנה לאח שלי והוא שלח לי... יש לי גם אחלה כתובת: avinoam@gmail.com. מישהו רוצה לקנות ממני כתובת? (ראיתי שבאיביי מוכרים ב-70 דולר)

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני צריך לדעת מי הבעלים של חברה בשם קלתיר kaltir מספר החברה הוא 512693565 מי שיכול לעזור לי אני אודה לו מאד.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by omri_ro,

אני שמח לבשר לכם (בטח כבר ידעתם לפני זה) שאנחנו חיים במדינה מפגרת אידיוטית ומטומטמת לחלוטין! כרגע קיבלתי בדוא"ל את התשובה מאגף המכס: א.נ., התקנות החדשות מתייחסות למכשירים העובדים על סוללות שגודלם הפיזי אינו עולה על: 170X100X45 מ"מ. שיעור המס למכשירים העומדים בתנאים יהיה 17% מע"מ מערכם בתוספת עלויות משלוח לפי קביעת מעריך המכס בעת השחרור. באם המכשיר אינו עומד בתנאים יהיה שיעור המס 70% כנזכר לעיל. המידע הכלול במכתבנו זה, נכון ליום שליחתו וכפוף לכל השינוייםהעשויים לחול בתעריף המכס ומס קניה או בכל דין או נוהל אחר הנוגעים לעניין. המידע הנמסר במכתב זה הוא מידע עזר בלבד ואין מידע זה, כולו או מקצתו, מחייב את אגף המכס ומע"מ. בברכה, יבוא אישי, חיפה טל:04-8354811 בין השעות 13:00-15:…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. עומד פה לידי מחשב פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ בעוד שלי יש 4 1.5. המחשב הזה הוא של ילד מהכיתה שלי שאני לא כל-כך מחבב והוא כרגע נמצא אצלי בתיקון, עכשיו, עלתה לי בראש המחשבה של "להלוות" ממנו את המעבד ולהשים על הלוח שלי, יש לי כבר תוכנית לאם הוא ישים לב לזה שהוא עובד עם מעבד אחר: הוא יגיד לי: כפיר למה המחשב שלי מזה את המעבד כ X כשקניתי מעבד Y ? ואז אני יגיד לו: תביא את המחשב אליי ואני יסדר לך את זה, אולי הלוח אם שלך לא מזהה טוב את המעבד... ואז הוא יביא אותו אליי ואז אני יחזיר לו את המעבד שלו (בלי שהוא ידע, כי הוא לא יהיה באיזור באותו זמן) ואז נגמר הסיפור והוא יחזור הביתה עם המחשב שמח וטוב לב... עכשיו, יש לי כמה התלבטויות: 1) מה אתם הייתם עושים בצב כזה שיש אדם שממש אין לו מושג במחש…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ozi123,

קניתי מחליק מאיביי של WET LINE והוא הגיע עם תקע אמריקאי , היכן אפשר להשיג מתאם שמתאים לתקע הזה אלה הפרטים של המחליק : בתמונה וקניתי מתאם מהום סנטר שמשום מה הוא נשרף אחרי שחיברתי לא יודע למה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. A Priest, a Rabbi and a Pagan Priestess As part of an Interfaith community project, A right wing Christian priest, a rabbi, and a Pagan priestess decided that in order to improve relations in the community, they will go on a fishing trip together on a local pond. They're out in the boat, and the Pagan priestess excuses herself to go to the bathroom back on the shore. She gets out, walks across the water back to shore, and then walks back across the water to the boat. The Christian priest looks in amazement, crosses himself, and they continue fishing. It comes on about noon time, and the rabbi realizes they left their lunches back on shore. So he gets up, walks …

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by evman007,

יש לי בעיה מוזרה בממירים בבית (samsung( ופשוט כשאני מזפזפ אז חסרים הרבה ערוצים ויש קפיצות.בחלק מהערוצים אין כלל מידע. זה בכל הבית,ככה שזו לא נראית לי בעיה בממיר אחד או בשלושתם.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. http://www.juno.dti.ne.jp/~logicp/program/8up/8up.swf ת'אמת באחרון ניחשתי.. ;D

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by waizman,

חג חנוכה שמח לכל גולשי האתר ובני משפחותיהם! מקווה שתהנו בחופש 8) :dance: נ.ב. יש דמי חנוכה, נכון? אני לא מתבלבל עם איזה חג אחר?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by zoman,

Go to www.google.com 2 - Type in "Failure" 3 - Instead of hitting "Search" hit "I'm feeling Lucky" 4 - See what comes up! 5 - Tell your friends before the people at Google fix it[] לקוח מפיסיספוטצוחק עכשיו אתם יודעים מהו כישלון על פי גוגל :silly:

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by avi1231231900,

עשיתי היום טסט נהיגה,וכאשר הגענו לכביש בין עירוני במהלך הנסיעהה הוא אמר לי לפנות שמאלה,אז אותתי שמאלה וכיוונתי את ההגה קצת לכיוון שמאל,ראיתי שיש משאית ולא פניתי אבל ברגע שהפנתי את ההגה קצת הוא ישר צעק ואמר לא מסוכן,ולא פניתי-הוא לא נגע לי בהגה או בבלמים. האן הוא יכשיל אותי על דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. כי הוא מתכוון לאכול אותו: http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/529/942.html אל תתנו למסכנים הללו להיאכל ע"י פסיכופט גרעין נוסף ממזרח

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לו חיבור רשת וUSB חשבתי אולי לחבר לרשת לנסות אבל אני לא יודע איך להתחבר ניסיתי לעשות פינג לפי הכתובת MAC שרשום מאחורה (לפחות זה נראה ככה )

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Selinko,

אני לא יודע אם זה בדיוק הפורום המתאים אבל אני חושב שזה יותר מתאים מפורום משחקים ANYWAY מה השיא שלכם בשולה המוקשים? אין לי סקרין שוט להוכיח לכם אבל אח שלי גמר את מתחיל ב-3 שניות זה היה פשוט מדהים (בערך לפני שלוש שנים לפני שהוא התגייס) עד עכשיו אני לא מבין את זה! איך אפשר בשלוש שניות?! אולי על הלחיצה הראשונה כולם נפתחו ונשאר לפתוח אחד בכל מקרה איך אצלכם? אולי זה לא כזה ביג דיל כמו שאני חושב?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים