עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן חבר'ה, לאחרונה התחלתי להתעניין בהוצאת אזרחות פורטוגלית, ביררתי אצל 2 משרדי עו"ד שביצעו עבורי בדיקה ואמרו שאני זכאי עקב שמות המשפחה מצד אבי ואימי (הוריהם יוצאי מרוקו ותוניס). רציתי להתייעץ איתכם לגבי התהליך, האם מישהו עבר אותו דרך עו"ד ישראלי ואכן קיבל את האזרחות? ואם כן , דרך איזה עו"ד מומלץ להגיש את הבקשה ותוך כמה זמן בערך אמורים לקבל את האזרחות לאחר אישור הקהילה היהודית? משיחה עם 2 עורכי הדין ומהצעת המחיר, נשמע שההליך די יקר ולא ברור לי כ"כ מה אני מקבל מהם עבור 6000 ש"ח , אם בסופו של דבר לדבריהם אני אמור בעצמי להשיג מסמכים ולעמוד בתורים וכו'.. אשמח לקבל את עזרתכם, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by as,

[תתחילו לתקתתק

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מי ראה בידיעות אחרונות את הכתבה שלא מומלץ לשים מחשב נייד על הברכיים כי המחשב מחמם את הביצים בשלוש מעלות וזה פוגע באיכות הזרע אבל אני לאדע למה אני כותב את זה פה...... למה שחנוננים יפחדו שרמת הפוריות שלהם תרד, גם ככה עד שהם יגעו בבחורה.......... סתם סתם הכל באהבה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

אהלן אני משתמש בפייר פוקס של מוזילה ורוב האתר כולל YNET אינם תומכים כמו שצריך בדפדפן אז חשבתי יאללה נשלח להם אימייל נראה אם זה ישנה להם משהו ותראו אחרי איזה 5 שעות בערך הם השיבו לי... שלום רב, אנו מודים לך על פנייתך והצעתך. כפי שציינת, נכון להיום אתר ynet תומך באופן מלא בדפדפנים מסוג אינטרנט אקספלורר בלבד. תמיכה במגוון של דפדפנים על-גבי מערכות הפעלה שונות, לנוכח מורכבות ממשק המשתמש והיקפי הפיתוח באתר, מחייבים הקצאת משאבים עצומים לבדיקות ולאבטחת איכות. אנו מעדיפים להשקיע משאבים אלה בנתיבים אחרים, כמו שיפור התכנים באתר והעשרתם, או יישומים חדשים למשתמש. כאמור, כתוצאה ממדיניות זו, התמיכה בדפדפנים אחרים, מלבד אקספלורר, ובמערכות הפעלה אחרות מלבד חלונות, הנה חלקית. על אף המאמצ…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Fighter,

שלום אני מבולבל אנא עזרו לי האם הכסף שאני מושך לPAYPAL כלול במסגרת האשראי שלי? במקרה שלי מסגרת כרטיס אשראי 500 או שזה לא קשור וזה מושך את זה ישר מהבנק? ועוד משהו, זה נכון מה שקראתי שאם זה עושה חיוב אז אחרי יום זה יורד מהמסגרת אשראי?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by david32,

למה שמישהו יחפש דבר כזה?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. כי בכל פעם שאני נכנס לאתר זה לא עובד. האם יש שירות אינטרנטי אחר שעושה את העבודה של פתקים דיגיטליים לכל מיני תזכורות קטנות?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. כמו שכתוב בכותרת - השאלה שלי היא האם אני יכול להחליף חלקים בחומרה (ספציפית - מעבד ולוח אם, כי אני יודע שכרטיסי זיכרון אפשר להוסיף ואני מניח שאפשר גם להוריד בלי שום בעייה) בלי לגעת בדיסק הקשיח? או שזה סתם יעשה בעיות? תודה איל

9. Started by lion03,

מתוך כתבה בYNET מקור לא משו אבל אשר לקוות שזאת האמת "א' מכפר-סבא, מנוי מושבע של הלוויין, התלונן על אחד הערוצים בחבילת המדע שלו. "אחת הסיבות שנרשמתי לשירותי הלוויין היתה ערוץ 'טק-טיווי', המשדר תכנים הקשורים למחשבים", הוא מספר. "אלא שמאז אפריל הערוץ מגיש רק שידורים חוזרים ותכנים ישנים. שלא כמו באופרות סבון, עולם המחשבים משתנה במהירות ולכן השידורים הישנים אינם רלוונטיים. אני וחברי, שאוהבים את הערוץ, דורשים לקבל שוב תוכניות מעודכנות ומשחקי מחשב, עם כל המגישים המוכרים והאהובים עלינו". ביס מודים שהערוץ אכן עובר שינויים, אך הבטיחו שבקרוב יעלה במקומו ערוץ חדש, ראשון מסוגו, לגיימרים. הערוץ החדש ירכז תכנים רבים, ביניהם השקות של משחקים חדשים, טורנירים, צ'טים, גאדג'טס ועוד מידע רב ב…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. השאלה בכותרת. האם זה בוודאות חוקי בארץ או לא? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by waizman,

חג חנוכה שמח לכל גולשי האתר ובני משפחותיהם! מקווה שתהנו בחופש 8) :dance: נ.ב. יש דמי חנוכה, נכון? אני לא מתבלבל עם איזה חג אחר?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by amisha,

אני מעוניין להזמין מהאתר ג'אב טק אני מעוניין לדעת מה האפשרות שיעצרו את החבילה ועוד כול מיני פרטים אתם יכולים לעזור לי??

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by M-a-T-a-N,

קניתי לא מזמן מחשב יקר באיזה 12000 ש"ח ואני מרגיש שאני לא מנצל אותו מספיק אז בנתייםאני משתמש בו ל... 1. לכידת וידאו מהכרטיס מסך 2. רואה איתו סרטים לטלוזיה 3. מחובר למערכת (רסיבר) יש יציאת דיגיטלית 4.אינטרנט עכשיו רציתי לדעת מה עוד אפשר לעשות עם מערכת מחשב כמו שלי כי נראה לי שסתם זרקתי כסף אם אני לא מנצל אותו אני צריך ממכם עצות נגיד כל אחד מה הוא עושה במחשב שלו או מה אני יכול לעשות במחשב מכל תחום שהוא (טוב ללמוד עוד דברים) שאני ירגיש שאני מנצל את המחשב הנה המפרט: Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill 800MHZ 2GB 4-4-3-5 HK CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB ENERMAX LIBERTY 500W SUNBEAM TUNIQ TOWER ZALMAN V…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c2b4b06233c משהו מדהים

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. http://nfc.msn.co.il/archive/001-D-48302-00.html?tag=13-56-34 מי שמוצא לזה כותרת עיניינית מקבל..לאדע מה

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

לתמונה: http://flyhi.org.il/news/jete.htm תביאו גם תמונות של טיסני סילון, הדבר הזה כל כך מגניב 8)

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by huber,

מישהו הבין מה הם רוצים? http://server3.uploadit.org/files/huber69-downloadincreasebrightness.jpg

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by raiman1,

כנ"ל

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by evman007,

יש לי בעיה מוזרה בממירים בבית (samsung( ופשוט כשאני מזפזפ אז חסרים הרבה ערוצים ויש קפיצות.בחלק מהערוצים אין כלל מידע. זה בכל הבית,ככה שזו לא נראית לי בעיה בממיר אחד או בשלושתם.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by biodome,

יש משהו חדש ששווה לראות?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אנ רוצה ליסוע בשבת לפיינט בול אבל כול החברים שלי עסוקים,בא לכם לבוא? לכפר סבא נארגן מישחק לעצמנו,משהו כמו 20 איש? [זה המינימום לקבלת מיגרש פרטי] מין מיפגשון כזה שלנו ;D מי שבא: אני+2 חברים Syst3m Cra5h-אולי (and note taken ;D)

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

? ועוד שאלה האם שיעורי עזר Online עוזרים? יש הבנה?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by it4chi,

אני אישית נורא אוהב את הסרטון. לשיפוטכם: http://s46.yousendit.com/d.aspx?id=2IGI85IY0SWKV0W9C1GHTE5UQD מצחיק בטירוף.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by RGod,

שלום ,עבדתי במשך 3 שנים רצוף בחברה מסויימת ,התפטרתי מיוזמתי לצורך השלמת כמה דברים וקבלה ללימודים . רציתי לדעת כמה זמן אני זכאי לקבל דמי אבטלה ,כרגע אני מקבל אבטלה מה 6 לאפריל השנה . לפי מה שקראתי באתר של ביטוח לאומי אז זה 67 יום אבל עברו כבר 67 ואני עדיין צריך ללכת ללשכה לחתום . תודה על העזרה *מצאתי משהו מעניין מובטל שמלאו לו 25 שנים ועדיין לא מלאו לו 28 שנים, ואין עמו שלושה תלויים - ישולמו לו דמי אבטלה לתקופה של 67 ימים. לנרשמים לראשונה מ-1.12.09 עד 31.12.10 ישולמו דמי אבטלה לתקופה של 97 ימים. זה מהאתר של הביטוח הלאומי למרות שאני הלכתי לקבל אבטלה ישר אחרי השיחרור שלושה חודשים אז לא יודע עם אני זכאי לזה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. השאלה הנ"ל למומחים וליודעי השוק ליידע על אתר נאמן שאפשר לסמוך בקניה שלא מספק חומרה מדומה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים