עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by wooper,

בשביל מה כותבים מעקב?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by אישי555,

אני רוכב כמעט כל יום בלילה על אופניים ובקיץ יש המון ברחשים באוויר שנכנסים לי לפה ולעיניים תוך כדי רכיבה. יש מה לעשות נגד זה? לפחות טיפ בעניין העיניים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by 921nadav921,

יש אפשרות לזה בפייסבוק? להוסיף חבר בזמן אישורו בקלות ומהירות לחבר סוג ב. הוא לא יוכל לראות כל מה שכתוב בוול, פרטי יצירת קשר וכדומה.. בקיצור כמו שהוסיפו עד עכשיו חברים רק בגלל המספר. עכשיו זה יהיה יותר נוח. אם לא קיים מישהו מתנדב לעזור לי לתרגם את זה ולשלוח?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מישהו התנסה פעם, או מכיר תוכנה טובה ש"מתיימרת" לאמן את המוח? http://www.cognifit.com

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Congratulation! Your mobile number has won 300k GBP from ongoing UK Nokia Promo. For Claim call : +447011135385 or email uknokiaclaims010@live.com now! מן הסתם מדובר בנסיון הונאה, אני תוהה אם מספרי אורנג' נוספים עלו בהגרלה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אולר שנותן את התמורה לכסף. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by alex.turovsky,

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני צריך לבצע שיחה דחוף ולהקליט אותה. הבנתי שיש אפשרות דרך סקייפ, האם שמקליטים זה עושה רעשי "תות תות תות"? יש גם את השירות החדש של גוגל שזמין לישראל אך לא ראיתי אם יש דרך להקליט. תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Alexkmr,

עברתי "תאונה" לפני חודשים וריסקתי את העקב ועוד עצם או שניים בכף רגל. לאחרונה התחלתי בשיקום ואני זקוק להמלצה לנעליי ספורט אורטופדיות. שיהיו כמה שיותר נוחות ויתפסו את כל הרגל בצורה טובה. נכון לעכשיו אני משתמש בקרוקס אבל הן לא מספיק יציבות כי הן לא תופסות את כל כף הרגל. נעלים אורטופדיות שהן לא ספורט גם בסדר, רק שיראו בסדר ולא כמו חללית. התקציב עד 700 שקל עדיף בפחות, העיקר שהיה נוח.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by BarBee,

יש לי מספר ואני רוצה לדעת של מי הוא. מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, אני מחפש איזה שהוא מבנה מוכן (tample) למדריך למשתמש, הכוונה: נכון שאתם קונים מוצר כלשהו אז הוא בא עם חוברת הפעלה\הדרכה? אז אני מחפש איזה שהוא מדריך או מבנה שאפשר פשוט לשנות שם לפני המוצר שלי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by DimRah,

היי, תקשיבו, השבוע קניתי מחשב חדש, הרכבתי אותו לבד והמפרט הוא בצד והכי חשוב הס.כוח שלו. פעם ראשונה שחיברתי את המחשב, החשמל נפל. אחרי שעה של חשיבה מה יכול לגרום לדבר מצאתי שבגלל שמחוברים יותר מידי מוצרי חשמל לאותה נק', הנק' פשוט קורסת ומפילה את הפחת. היו מחוברים המחשב, שתי מסכים, רמקולים, ראוטר, ד.קשיח חיצוני, מדפסת, מטען או שתיים וטלוויזיה+ממיר. את הטלוויזיה+ממיר העברתי לנק' אחרת באותו חדר והפחת לא היה נופל. עכשיו חיברתי עוד שני ד.קשיחים והוא עוד פעם קרס. עכשיו ניתקתי את אחד המטענים והוא לא קורס. מה יכולה להיות הבעיה בשקעים? האם זה החיווט? האם זה הפחת? מה שאני יודע זה שהפחת שקופץ זה B10. לצידו ראיתי פחתים של C16. עוד דבר שאני יודע זה שיש 3 סוגים של פחתים בערך: A, B ו-C. A…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by adiperets-xsen,

שלום, אני מנסה לשמור דברים בביוס וזה חוזר תמיד לאפשריות שהיו לפני השמירה( כאילו לא שמר מלחתחילה ) אני חושב שזה הבעיה בבטריה של הביוס....היא התרוקנה...... יש מצב שזאת הבעיה ואם כן כמה עולה בטריה כזאת ואם אפשר למצוא בכל חנות מחשבים? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Galit17,

הייתי היום בהלוויה ולא בכיתי ורק עכשיו אני מתחילה לבכות :-[

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. השתחררתי מצה"ל היום ושבוע הבא המפקד שלי עושה על האש בבית שלו לכבוד השחררור שלי. אני רוצה להכין מכתב הוקרה יפה בשבילו , כתבתי כבר את הטקסט וחבר שלי יעצב לי את המכתב בפוטו-שופ . בדרך כלל אצלנו משתמשים באותם תמונות של הלוחמים שלנו שכבר רואים את התמונות האלה בכל חור בבסיס ורצתי תמונה קצת שונה. אז אני מחפש תמונת ממשחק ,מחפש שתיהיה מיוחדת ועדיין יהיה ניתן להשתמש בה בתור רקע. שלא יהיה כיתוב על כל התמונה \ כיתוב בבמקום שניתן לחתוך מהתמונה ועדיין להשתמש בה. תודה ,אני בטוח שיש כמה תמונות ממשחק הפעולה האהוב עליכם שאתם מכירים.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by YTZ,

אני מנהל עסק קטן ממשרד בבניין משרדים. בקומה שלי יש עוד כעשרה משרדים ואחד מהם הוא של ״דיאטן״ שמן שמעשן כל פעם במסדרון. זה יוצר בעיה ענקית כי המסדרון הזה גם ככה צר ולא מאוורר, יוצא שבכל פעם שאני או הלקוחות שלי עוברים, אנחנו ממש נחנקים מהריח המצחין של הסיגריות שהוא משאיר.. התעמתתי איתו כבר על זה, והפתרון שלו היה לעשות חצי צעד לתוך המשרד שלו ולאמר לי ״הנה, פה אני עושה מה שבא לי״, ונשף את העשן שלו למסדרון. עכשיו בכל פעם שהוא רואה אותי עובר במסדרון, הוא מהר מהר נכנס למשרד שלו (עם הסיגריה) וסוגר את הדלת. מיותר לציין כי במסדרון יש שלטים של ״העישון אסור״, אחרי שקראתי לאחראי של הבניין, אותו פוץ התחיל לעשן בשירותים, כשהסירקולציה שלנו מחוברת. אני מבין שיש חוק שאוסר עליו לעשן אפילו במ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. השדרוג ל-12MBIT נושא פרות.

18. אני יודע שהשאלה נשמעת טיפשית. חבר שלי מתחתן, ואני ועוד חבר החלטנו לתת לו במתנה לחתונה טלויזית LCD בגודל 32". עד היום הייתה לו טלויזיה מהישנות, מה שאומר שהמסך מוגן כי הוא מצופה בזכוכית. LCD לא מצופה בזכוכית. יש לו חתול בבית. כל הרהיטים אצלו בבית הם עם שריטות, כי החתול תוקע בהם ציפורניים, האם יש מה לחשוש לגבי הטלויזיה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by BlackBird71,

אז קודם כל לסרטון: אז הדבר ההזויי הזה צולם ב2006 ורק שבוע שעבר עלה לרשת (מצאנו אותו אי שם בכונן של 4 טרה) היה שווה? אם כן תפרגנו בSUBSCRIBE או לייק ואפילו הפצה קטנה בפייסבוק תגובות לא "אלימות" היתקבלו בברכה גמר חתימה טובה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Nahum2,

הי חברים אני מתכנת C# עם 4 שנים נסיון. אני מחפש לקחת קורסים ב WPF / WCF /DESIGNPATTERNS מישהו יכול להמליץ לי על מקום טוב? שהוא היה מרוצה ממנו? דרוש לי משהו מקיף ביותר. ברמה אקדמאית ולא של סרטוני YOUTUBE שמיועד לאנשים מנוסים, ולא יכנס לזוטות. איפה עשיתם? כמה עלה? מרוצים?

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. אוקיי תארו לכם מצב היפותטי כזה , אתם קשורים לחבל חזק במיוחד עמיד באש וחיכוך גבוה באורך של עשרות אלפי קילומטרים בקצה השני שלו נמצאת חללית מחוץ לאטמוספירה היא עומדת במקומה לא זזה מטר בעוד שכדור הארץ ממשיך את המסלול שלו ואתם תלויים מטר אחד בלבד מעל האדמה. מה יקרה? אם תרחפו מעל האדמה ותנועו כי כדור הארץ ממשיך במסלולו ואתם לא שייכים כבר לכבידה שלו או שתהיו שייכים לכבידה והחבל פשוט ימשיך עם המסלול של כדור ארץ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Radeon38,

שלום HWZONE אני קורא פה הרבה זמן.וראיתי שהאתר חגג 10 שנים. א ב ל . האתר השתנה ונעשה כבד.דף הבית לא ממש נוח וזז על דעת עצמו לא לפי בחירה. מה זה התמונה הכל כך מיותרת ששמתם באתר??? אתם מתיימרים לא להיות כמו FLIX (אני אולי לא כותב את השם נכון) או תפוז אבל לא כל אחד גיימר. אפילו שאני כותב את הפוסט הזה זה בהילוך איטי.איפה HW הישן והטוב.??? בברכה. דני

23. Started by 114508534,

ערב טוב אשמח לקבל המלצה לצימר זול וטוב בצפון- לילה אחד בסוף שבוע - צריך לקחת את החברה . תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by fungiman,

אני יודע שזה לא הפורום המתאים ביותר לשאלות על כלי נגינה, אבל אני מעדיף להתחיל מפורום שאני מכיר ומוכר בו. הילד התחיל לנגן על פסנתר, בנתיים הוא מנגן בבית על אורגנית יד שניה (ימאהה PSR-520), אבל המורה כבר מתחילה להציק שהוא חייב פסנתר "אמיתי" בבית ומרגישים שהוא מתאמן עם קלידים קלים מדי. החלטנו, אני ואשתי, שאם הילד מפגין יכולות התמדה אנחנו נקנה לו פסנתר בעוד חודשיים-שלושה בתקציב של 2000-4000 ש"ח. מפאת התקציב, המקום בבית והזיופים, ההחלטה היא ללכת על פסנתר חשמלי. בגלל שאני גם שוקל יד שניה, אני מתחיל את המחקר והחיפוש כבר עכשיו. למרבה הצער אני לא מבין כל-כך בנגינה וכך גם אשתי ומעגל החברים הקרוב שלנו, כך שאני לא ממש יודע באיזה כיוון כדאי להתחיל לחפש. תכונות שאני מחשיב כקריטיות הן -…

• 10 תגובות
    • 7.9k צפיות
  25. Started by nat64x,

http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-089d0c4d6f71431017.htm בזבובז :\

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.