כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
טוב היום חבר שלי שלח באודיגו ידיעה על הכתבה בסייט שלו על איך לעשות כסף באינטרנט. אומנם התשלום לא נראה גבוה במיוחד (כ15 דולר בחודש עם 20-30 דקות כל יום) אבל בכל זאת הרעיון של כל זה לא נראה לי מה דעתכם? מישהו התנסה בזה? אם לא הבנתם הכסף מגיע מכניסה לאתרים של מפרסמים..........משהו כמו חצי סנט לאתר
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד יש כאן אולי חברה שלומדים בטכניון ויכולים להעלות את ההרצאות האלו לאינטרנט ולשלוח קישור? -מבני נתונים - הגנה במערכות מתוכנתות http://video.technion.ac.il/Courses/
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
תרגילים מדכאים: 1) תהי D פונקצית דיריכלה. הוכח כי הפונקציה f(x)=x*D(x) רציפה ב0 ואינה רציפה בשאר R. 2) יהי I קטע פתוח, קרן פתוחה או כל הישר. תהיינה f,g פונקציות מI לR, רציפות במ"ש וחסומות בR. הוכח כי f*g רציפה במ"ש ב I. 3) יהיו E,D תת קבוצות בR. תהי f פונקציה מD לE ותהי g פונקציה מE לR. הוכח כי פונקצית ההרכבה (f מורכב על g זו האפשרות היחידה האפשרית כמובן) רציפה במ"ש. 4)יהי a>0 הוכח כי f(x)=sin(1/x) אינה רציפה במ"ש על הקטע הפתוח מאפס עד a (לא כולל בשתי הקצוות). תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפני שבועיים אמרתי לעצמי יש לי חיסכון בבנק שיורד לי כל חודש 650 שקל מהמשכורת למה שאני לא יעשה אחד כזה בבית . וזה מה שיצא לקחתי בקבוק ליטר וחצי של קולה עשיתי לו חור קטן בשביל מטבעות (אגורות,שקל,שתיים,חמישיות,ועשרות) אחרי שבועיים ברצף שכל עודף שנשאר לי מהשטרות אמרתי אני יכניס לבקבוק לא משנה מה עכשיו עשיתי ספירה ומסתבר שתוך שבועיים חסכתי לי 700 שקל. עכשיו הגיע הזמן להחזיר הכל....
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! הפוסט הזה יחולק ל-2: מדריך, ושאלה. רוצים להזמין את כל המכותבים שלכם לטוויטר? אחלה! יש לכם הוטמייל? באסה... הפתרון: נכנסים להוטמייל מקליקים בצד על Contact List מגיעים למכותבים. מקליקים על Manage מקליקים על Export מקלידים קוד בטחון ושומרים את קובץ ה CSV נכנסים לג'ימייל מקליקים על Contacts בצד למעלה מקליקים על Import בוחרים את הקובץ שלנו...זהו נכנסים לטוויטר מתחברים מקליקים על Find People מקליקים על Find on other networks כרגע יש תמיכה בג'ימייל , יאהו ואמריקה אונליין לא בהוטמייל אבל כרגע העברנו מהוטמייל את כל המכותבים לג'ימייל אז אפשר להזמין את כולם גם אם יש לנו הוטמייל שמתי לב שכל מי שיצא לי לשוחח איתו במסנג'ר נכנס אוטומטית לרשימ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה לפני חודש וחצי בערך קניתי תמחשב החדש אייאםדי בארטון 2500 המתוק שלי.... ויש לי עדיין תמחשב הישן...(והתותח) Pentium 3 1000MHZ 512 Sdram Geforce 4 128 DDR ולבן דוד שלי יש Pentium 4 2000MHZ 256 SDRAM Geforce 4 64 DDR עכשיו... תסבירו לי איך המחשב שלי ה-ר-ב-ה יותר מהיר משלו... במשחקים... בתוצאות של בנצ'מקרים... איך??? וכן... פירמטתי אצלו... אז לא קשור לפירמוט... יש למישהו תשובה ..? אותו הארדיסק 40 ג'יגה...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, התחלתי את דרכי בצבא ביחידה מובחרת, נפלתי לאחר חצי שנה בערך על רפואי, וכרגע אני משרת בגדוד במחלקת מודיעין ונחשב עובד כללי בשלישות.. (קצת פרטים נוספים, נוב'05, קב"א 54 אם זה משנה..) ממש רע לי שם, ואני לא רוצה לעשות שום דבר אחר בגדוד המסריח הזה יותר. הדבר שאני כן רוצה לעשות זה להיות מש"ק חינוך, ורציתי לדעת האם זה אפשרי בכלל? האם אפשר לעבור לתפקיד שנחשב קד"צ, במהלך השירות? ואיזה תפקידים מעניינים יש בחיל חינוך שלא נחשבים קד"צ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחנות חו"ל ואני לא יודע בדיוק מה לכתוב בשורות הכתובת. בשורה הראשונה זה לא בעיה זה העיר (במקרה שלי ירושלים). השאלה היא צריך לציין גם שכונה או מספיק רק עיר ורחוב. לדוגמה: Jerusalem, Gilo, blabla st. XX או שמספיק Jerusalem, blabla st. XX? זה גם איזו חדש ועוד לא נתנו לנו מיקוד, דבר שחובה לכתוב ברוב המקרים. הדבר ההגיוני היחיד שחשבתי עליו זה לכתוב N/A...
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שאלה שמעניינת אותי. ברור שיש תקופות ששווה לחכות בהן חצי שנה כי יש קפיצת מדרגה טכנולוגית או ירידת מחירים משמעותית, אבל באופן כללי האם שאלתם את עצמכם איך להשקיע את הכסף במחשב ? סך הכל זו הוצאה כלכלית לא מבוטלת, ולפעמים המחשב לא שווה חצי ממה שהיה לאחר שנה. אם מישהו מוכן למשל לשחק תמיד במשחקים באיחור של שנתיים-שלוש, הוא יחסוך בערך חצי מהתקציב. שימו לב למשל שאנשים שקנו כרטיס מסך לפני חודשיים ב-1500 ש"ח (8800 GTS) מתחרטים היום בגלל שיצא כרטיס עם ביצועים שהם (כנראה) עדיפים. האם זוהי צרכנות נבונה ? אולי אם נגביל את עצמנו לקנייה בתקציב מוגבל, נרוויח בטווח הארוך. אשמח לשמוע דיעות.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כרגע אני בונה מערכת ציטוטים אקראיים למטרה מסויימת( :-X) ואני צריך אתר עם הרבה ציטוטים באנגלית,של אנשים כמו אינשטיין,ציטוטים כמו: "תשים את היד על תנור חם למשך דקה וזה יראה לך כמו שעה,תשב ליד אישה יפה שעה וזה יראה לך כמו דקה." אלברט אינשטיין.
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
זה המצב אצלי,יש לי בגרות בקרוב בפיסיקה 5 יחידות לימוד ואני מתקשה בחלק מהחומר בחלקים של מגנטיות וחלק ממכניקה אז רציתי לשאול אם יש ספר טוב שיוכל להשלים לי את החסר כי בקרוב הבגרות ואני חייב לעבור אותה אני יודע על הקיום של הספרים האלו - הרבה ספרים של מכון ויצמן,אנקורי,מיקוד 2004... אז מאיזה ספר אני יוכל ללמוד? או בדרך אחרת... הספר לא חייב להיות אחד מאלו כמובן. ותספרו לי קצת איך אתם לומדים... תודה לכל מי שעוזר לי!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כאלה ויש להרבה ילדעים שאני מכיר את זה זה סימנים כאלה פסים בגב זה מעיד על גביהה או משהו ... למישו יש מושג?
-
- 10 תגובות
- 12k צפיות
-
-
שלום HWZONE אני קורא פה הרבה זמן.וראיתי שהאתר חגג 10 שנים. א ב ל . האתר השתנה ונעשה כבד.דף הבית לא ממש נוח וזז על דעת עצמו לא לפי בחירה. מה זה התמונה הכל כך מיותרת ששמתם באתר??? אתם מתיימרים לא להיות כמו FLIX (אני אולי לא כותב את השם נכון) או תפוז אבל לא כל אחד גיימר. אפילו שאני כותב את הפוסט הזה זה בהילוך איטי.איפה HW הישן והטוב.??? בברכה. דני
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בנושא לא כ"כ ישיר בפורום אבל לא ידעתי היכן לכתוב אותו, אני מעוניין לעשות קורס מחשבים וראיתי באינטרנט שיש המון מכללות שמעבירים את הקורסים וכל מיני סוגים של טכנאי PC וקורס של מנהלי רשתות.. ראיתי גם שניתן לגשת לבחינות ההסמכה של מיקרוסופט לבסוף (MCSE אם אני לא טועה) ..אז רציתי לדעת איזה סוגים של קורסים יש בעניין ומה ההבדל בינהם? ואילו בחינות יש למייקרוסופט? והיכן מומלץ לגשת? תודה מראש חג שמח [table][tr][td] [/td][/tr][/table]
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם..!! (אני לא יודע אם זה קשור לפה..?!?) טוב אני צריך עזרה קטנה, אני מחפש איזה מין 5 או 4 כדורי ברזל שקשורים אם חוט (משחק) שמרימים כדור אחד ועוזבים אותו אז הכדור האחרון קופץ ואז ניכנס בכדור שלידו ואז עוד פעם האחרון קופץ וממשיך ככה או שמרימים 2 כדורים אני צריך לדעת איך קוראים לזה..? (שי את זה לפעמים במשרדים) תודה לעוזרים..!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דוד שלי שולח לי מתנה - מינידיסק מארצות הברית. אני יודע שאני אצטרך לשלם מיסים - מע"מ... השאלה היא אם הוא אורז את זה בתור מתנה, האם גם אז יש לשלם מע"מ כשהחבילה מגיעה לארץ ?
-
- 10 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
https://www.leumi-card.co.il/he-il/Cards/Pages/LCFreeInt.aspx הבנק שלי סירב לבטל לי דמי חבר חודשיים בגובה של כ- 20 ש"ח על כרטיס האשראי. בינתיים, מעדיף להמנע מלעבור בנק. ולכן הזמנתי את הכרטיס הזה ואני צריך להפעיל אותו ולבטל את האשראי. למישהו יש מושג מהן החסרונות של הכרטיס הזה? כל מיני מבצעים הנחות ומועדונים זה לא מענין אותי.
-
- 10 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
טוב במקור ניסיתי להבין כמה אחוזים מהמים שלנו באים מהכנרת וכמה ממקורות אחרים, אולם לא מצאתי שום גרף או מאמר מעודכן. ואם מנסים להרכיב פאזל מהאינטרנט יוצא בלאגן אחד גדול. מאתר רשות המים: "בשנה ממוצעת מופקים מהכנרת כ 420 מלמ"ק מים המהווים 20-27% מהתצרוכת הכוללת בישראל." נראה שהמאמר מעודכן מלפני כמה שנים טובות http://www.water.gov.il/NR/exeres/E5FD41FD-E987-40B6-B953-763DD50D57C3,frameless.htm מויקיפדיה ערך משק המים בישראל "המדינה מתכננת להקים עד שנת 2012 מתקנים נוספים בחדרה, ראשון לציון ובאשדוד, שיספקו יחד 300 מיליון מטר מעוקב מי שתייה בשנה - כמחצית מהצריכה הארצית הביתית בישראל. " מה שלא מסתדר זה איך לפני כמה שנים 420 היו רק 20%, ועוד כמה שנים 300 יהיו כבר 50% (בהנחה ש…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום! אני מאוד רוצה לעלות במשקל אבל זה קשה לי מאוד. אני שוקל 63 גובה שלי: 1.79 ואני בן 17 וחצי ,זה לא מספיק אני צריך להיות 70 לפחות לא? תודה
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אתם מכירים תוכנה חינמית ללימוד נהיגה במחשב? אם אפשר גם לינק אני ישמח..
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני אקצר סל הקניות שלי כבר מלא, והאתר מחכה למס' הכרטיס אשראי שלי, שאלתי היא כזאת כשהמשלוח מגיע לארץ, האם הוא מגיע לסניף הדואר שלי, ושם אני "משחרר" אותו? האם אני צריך ללכת למקום ספיציפי כדי לאסוף אותו? בכל זאת, זאת הזמנה ראשונה שלי, ואשמח לקבל טיפים נוספים..
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-