עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by HeaT-SinK,

שלום.. תקופת הגיוסים בפתח (או בעיצומה :) והתור שלי עומד להגיע (שבוע+/-). לפני כמה זמן ראיתי באיזשהו אתר רשימה של דבירם מומלצים לקנות ולהביא ליום גיוס ולטירונות. היה כתוב שם דברים בסגנון סנו-די נגד יתושים ומטען חרום לסוללה של הפלאפון וכמובן גם את הדברים הרגילים. גופיות ובגדים תחתונים. עכשיו אני לא מוצא את האתר ואני צריך את עזרתכם.

• 91 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by redti,

אחותי עלתה לא מזמן לכיתה א' ואני צריך לקחת אותה כל יום באוטובוס :'( זה כזה באסה כל החיים שלי הלכתי עם חברים עושה צחוקים, זה נגמר :-\ זה כאילו ההורים שלך קשרו אותך לשלשלאות! עוד מישהו סובל מי זה?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  3. קיצר, אני מחפש רעיונות מקוריים ל-1 באפריל, לא משהו נדוש כמו "המכונית שלך נשרפה!!!!!" או "אבא שלך מת!!!" ודברים שקופים בסגנון.. רעיונות, מישהו? סיפורים משנים קודמות? (אני מניח שעוד אין סיפורים מעניינים מהשנה הזאת..)

• 51 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by iakovl,

מדובר על משחק רשת די נחמד, יש שלוש סוגי דמויות: מפלצות גנגסטרים וכוכבי-פופ, לכל דמות החפצים המיוחדים לו. מדובר על משחק לחימה, כל תור מקבלים 2 התקפות (או יותר) ומתקיפים שחקנים אחרים, מקבלים כסף וכונים נשק והגנה בשבלכם. למי שמעוניין לחצו על לינק הבא ובתחתית העמוד יש הרשמה, אפילו אם אתם לא רוצים להרשם, תלחצו על הלינק זה מוסיף לי עוד כוח. http://www.outwar.com/page.php?x=1428531

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  5. היי לכולם, קצת רקע לפני הכל, אני בוגר קורס ברמנים של זמן אמיתי, בינתיים נסיתי לחפש עבודה דרך החברה שהם עובדים איתה ,וורקוהוליק, אבל איך להגיד..כל קשר בין מציאת עבודה לבין האתר עצמו מקרי בהחלט. נסיתי גם קצת באינטרנט בדרושים, ללא הצלחה. מכשול נוסף הוא שאני עובד ביום יום בעבודה קבועה, ולהיות ברמן אני מחפש רק בסופי שבוע\ בערב (עדיף בסופי שבוע..). קשה למצוא מעסיק שיעסיק גם מישהו חדש בלי נסיון וגם רק בסופי שבוע.. אז רגע לפני שאני שוכח מה זה וודקה (סיימתי את הקורס לפני חודשיים..) תעזרו לי! בבקשה! אני אשמח לשמוע על שיטות וטיפים למציאת עבודה, או אולי יש פה אנשים שעובדים כברמנים וצריך אצלם מישהו אז בכלל יהיה מעולה(: תודה לכל מצילי החיים!

• 7 תגובות
    • 5.4k צפיות
  6. שלום , אני עושה מחקר בשביל איזה קורס בשיווק , אני אצרף את השאלון להודעה וגם אתן קישור חיצוני לשאלון , אני צריך מספר רב של נחקרים , אודה לכם מאאאד אם תעזרו.. זה יתרום לי המון ויחסוך לי הרבה זמן. אני יודע שרובכם עסוקים , ו"למי יש כח להוריד את הקובץ לענות ושוב להעלות".. אבל עדיין.. זה לא יקח יותר מ 10 דקות. מי שרוצה להשתתף , יוכל להעלות את זה בתגובה שלו או לחילופין לשלוח את הקובץ לאחר סימון התשובות למייל: jack.daniels.787@gmail.com השאלון : http://www.upfree.net/2237407 תודה לכולם. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by Invisible person,

היי, התקבלתי למדעי המחשב בכמה מוסדות אבל הרקע המתמטי שלי הוא 4 יחידות ורציתי לדעת אם יש פה כאלה שגם להם יש 4 יחידות והם הצליחו לשרוד את הקורסים הקשים של סמסטר א' בחדו''א 1, אלגברה ליניארית, אינפי' וכו'.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Ewingum,

קיבלתי באי-מייל: אחרי זה אני רוצה לשתות כמה כוסות מים

• 78 תגובות
    • 6.8k צפיות
  9. Started by KaPuT,

נמאס מכל הסירנות והפיצוצים כל היום,אני זז למרכז אז רציתי לשאול לכל מי ששם אם אתם יודעים איפה יש מקומות שעושים כל מיני הטבות למי שבא מהצפון כדי שנשכח מכל מה שקורה פה,תודה לכל מי שיעזור

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by y_a_n_i_k,

חבילה שעוברת דרך DHL ומוכרזת כמוצר מסויים עדיין עוברת שיקוף בארץ?

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by xlSnaK,

קיבלתי ת CompTIA A+® Certification איך זה יכול לעזור לי בעתיד? אני בן 16 תודה הינה אתר עם מידע על זה http://certification.comptia.org/a/default.aspx D:

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. תוכנית המוטוריקה המפורסמת ביותר בעולם שאיבדה את שלושת המנחים שלה לטובת אמאזון, ליהקה את ג'ואי מהסדרה חברים בתור אחד מצמד המנחים החדש שלה אם אתם אוהבים טלוויזיה ואוהבים רכבים, כנראה שאין צורך להציג בפניכם את Top Gear – התוכנית האלמותית של חברת BBC הבריטית שעד לפני כשנתיים הונחתה בהצלחה רבה בידי ג'רמי קלארקסון, ריצ'רד האמונד וג'יימס מיי. כל זה השתנה לאחר שקלארקסון האקסצנטרי איבד עשתונות ותקף עובד הפקה, "זכה" לפיטורים מה-BBC לאחר סאגה לא קצרה – ולאחר מכן נחת, יחד עם שני הקולגות שלו שבחרו לפרוש מ-Top Gear גם הם, אצל לא אחרת מאשר אמאזון האמריקאית, בדרך ליצירת תוכנית מוטוריקה בגישה ובשם חדשים. המותג והתוכנית Top Gear נותרו אצל ה-BBC, שמצידה הכריזה כי שדרן הרדיו ה…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  13. הזמתי חברים אחרי שגיליתי שהמנוי פג תוקף חחח אז יש מצב לעשות שם השכרה חד פעמית? זה ממש חשוב אז בבקשה תגיבו. תודה!

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by approx,

מה אתם עושים בעצמאות ? אני הולך אם החברה לאכול איזה משהו :] ואתם ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by 888,

מה אתה חושבים שיקרה, נצחון מפתיע של ישראל?או תבוסה של אירלנד או אולי 0:0.

• 79 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. אחרי HTC ו-Oculus, גם בסוני החליטו לחשוף את הדגם הסופי של משקפי ה-PlayStation VR שלהם, שיתחברו לקונסולות ה-PlayStation 4 ויעלו כמה מאות דולרים פחות הקרב על ראשות שוק המציאות המדומה עובר להילוך גבוה במיוחד, עכשיו, כשסוני הצטרפה אל שתי המתחרות המרכזיות שלה והציגה לנו את כל מה שאנו צריכים לדעת אודות פתרון ה-VR האישי שלה – משקפי ה-Playstation VR (או PSVR, בקיצור) שיעברו עם קונסולת ה-PlayStation העדכנית. משקפי המציאות המדומה של סוני יתבססו על מסך OLED בגודל 5.7 אינץ' אשר יקרין תמונה ברזולוציה של 960×1,080 פיקסלים לכל עין (בזווית תצוגה מצומצמת יחסית של כ-100 מעלות), בקצב רענון של 90 הרץ או 120 הרץ (קצב הרצה מירבי של 90 פריימים בשנייה או 120 פריימים בשנייה), עם מד ג'י…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Avi313,

לא יותר עדיף לקנות חלקי מחשב נגיד בארה"ב, שפי 2 יותר זול שם, ולשלוח אותם לארץ ולהרכיב אותם פה? הרכבתי כאן מחשב בסך 4600 ש"ח, והרכבתי מחשב באתר NewEgg שכאן יעלה 6000 ש"ח ושם הוא עולה 4000 ש"ח. לא עדיף לקנות כבר שם?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  18. שלום וברכה, כבר כמה חודשים שאני לא מבין למה חשבונות אורנג' באים אליי כה מנופחים, אני לא כזה מדבר הרבה בפלאפון שזה יכול להגיע לסכומים כאלה. הורדתי את החשבונית האחרונה וגיליתי להפתעתי שאני מנוי לכל מיני שירותי מידע ותוכן שלא בהסכמתי. פיתאום חיוב של סביב ה-150 ש"ח קפץ לי לסביב ה-350 ש"ח ועוד עשיתי מנוי חיילים... 150 זה בסדר. אבל איך הגיע לסכומים של 350 פלוס מינוס אינני יודע. למישהו עוד קרה זאת? יש פה אולי מ-HWzone נציג של אורנג' שיכול לעזור לי?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by .AloN,

אוקי, אחרי ציפייה באמת גדולה לסרט, יצאתי ממנו מאוד מאוכזב. אני לא אתעמק יותר מידי בפרטי הסרט.. אבל היו כמה דברים שלא היו מובנים לי; קודם כל, אחרי שהם עשו שלום כשהנביאה אמרה "מה עם אלה שרוצים החוצה" והאדריכל השיב בזה שיוציא אותם, למי היא התכוונה ? לכלל האנשים המחוברים למטריקס או רק לציון. ניאו מת ? איך לניאו היה את הכוח להרוס את כל המכונות בעולם האמיתי ? איך הוא ראה ? עד כמה שהבנתי "הנשמה" שלו היתה מחוברת למקור וכך היה לו את הכוח גם במטריקס וגם מחוצה לה. אך איך "הנשמה" שלו היתה מחוברת לשם ??? מה זה בעצם סמית' ? מעין וירוס ? זה כל כך קשה למחוק אותו שהם היו צריכים את ניאו בשביל זה ? הממ.. זהו לבינתיים P:

• 86 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. שלום, אין כבר את הפורום שנוגע לאתר אז לכן אני כותב את זה פה. בשבועות האחרונים כניסה לאתר HWZONE או לפורום שלו גורמים לקריסה של האינטרנט אקספלורר. אני משתמש גם בפיירפוקס ששם זה לא קורא אבל מעצבן שכשאני נכנס מ-IE האתר קורס. אני לא יודע אם זה רק אצלי ככה או שאצל עוד משתמשים, אבל רק רציתי להביא את זה לתשומת לבם של מנהלי האתר.

21. היי, מצאתי ברשת המון אתרי קניות לרכיבי מודינג, מארזים וכו'.... אבל הבעיה שאין משלוח לארץ.... אני אשמח לקבל אתרים עם משלוח לארץ, ועוד מידע על האתר..... (רצוי שזה יהיה באנגלית) תודה רבה מראש... עידו.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  22. או שלפחות יודע מה זה?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by pet4a,

האם משתלם כלכלית להביא מארהב חלקים למרות שאין אחריות בארץ על המוצרים? איזה חלקים כדאי להבאים? ההזמנה תהייה מהאתר NEWEGG אולי EBAY

• 0 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים