כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
סירטון לקט- The Best of Triumph the Insult Comic Dog מSNL... יותר קרוע מבורט חשפו בפרד הקרוב לביתכם
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הסרט - Taegukgi מ2004. סרט מלחמה קוראני (בקוראנית), 3 שעות סרט. הסרט מספר את הסיפור של שני אחים דרום קוראניים שנקלעים למלחמה (מלחמת קוראיה כמובן) נגד רצונם וההמשך, כבר סיפור ארוך... אין הרבה מה לומר וגם אני לא רוצה להרוס למי שבכל זאת הולך לראות, אני לא אכתוב תקציר של הסרט כי זה סתם הורס, אבל זה לא סתם סרט מלחמה הוליוודי, זה סרט חזק, משחק מדהים והרבה אקשן במובן הטוב של המילה. למי שלא אכפת לראות את הסרט עם תרגום באנגלית, למרות שאולי יש DVD עם תרגום עברי אז אני ממליץ בחום לוהט לכל מי שאוהב סרטי מלחמה על הסרט הזה... ללא ספק אחד מסרטי המלחמה הטובים ביותר שראיתי וללא ספק אחד הסרטים הטובים של השנה. Cheers. נ.ב ציטוט קטן מביקורת בIMDB "If you're that person that screamed in agony…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ממש מומלץ עכשיו סיימתי לראות אותו ואני מצטער שלא הלכתי לקולנוע לראות אותו שם ממש שווה לשלם בשביל לראות אותו סרט מממשששש יפה מומלץ אולי הסוף קצת צפוי אבל דברים שבמהלך הסרט ממש לא צפויים ! עוד מישהו ראה ?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין תראד המלצת סרטים מהזמן האחרון ולא בא לי להקפיץ משהו ממש ישן. למי שלא מחפש עלילה מתוחכמת, משחק מוצלח, ריאליסטיות, טוויסטים מפתיעים או איכויות אחרות, אבל אוהב את הסוג הזה של הקומדיות, סרט מומלץ בחום (:
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אנשים אתם חייבים לראות את הסרט הזה...פשוט סרט גדול. בקצרה יש שתי כנופיות אחת של הבוס - המאפיה של הכושים . והשנייה של הרבי - המאפיה של היהודים הדתים. שתי המאפיות האלה לקחו בטעות את הבן אדם הלא נכון....ואתר השאר אתם חייבים לראות. אתם לא תבינו כלום עד ל 10 הדקות האחרונות של הסרט. צפיה מהנה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסרט הזה עם דניאל קרייג, אולי לא כזה שחקן טוב אבל הסרט פשוט מדהים! אחד הסרטים הטובים שראיתי... מבוסס על סיפור אמיתי- על מלחמת העולם השניה או הראשונה איך 3 אחים עוזרים ליהודים לחיות בבלרוסיה נדמה לי, משהו טו-פא*ינג-ובבבב! יש אקשן יש מכות יש מתח אין הרבה חפירות, קיצר אחד הסרטים.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
תראו בד"כ אני לא אוהב את הז'אנר שהסרט משתייך אליו - שילוב פעולה ומדע בדיוני. התחלתי לראות את הסרט בבאסה כי כמו שאמרתי אני לא אוהב תסוג שלו וגם עוד לפני שצפיתי בו הבנתי שהוא בשחור לבן. בדיעבד, כל שניה מהסרט הייתה שווה - הסרט הוא לא רק שחור לבן רגיל כמו של סרטים ישנים הוא משלב הרבה גוונים של שחור לבן ואפור ומבליט עצמים כלשהם בצבעים לדוגמא דם הוא בצבע אדום או עיניים של דמות כלשהי בצבע האמיתי שלה ולא בשחור לבן. מדובר על עיר שקוראים לה אם זכרוני לא מטעה אותי BESIN CITY שיש בה את הצד השפל העיר שבה יש מקרי זוועה ורציחות. מסופר על כמה מקרים שם - 3 מקרי זוועה שנפתרים או לא נפתרים אבל לבסוף כל שלושתם מתקשרים אחד לשני בצורה כלשהי. תקציר: לי יש את הגרסא המורחבת - 2 חלקים של …
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מחפש לראות סרט עם הרבה מתח ומלחמה. כמו "הזייפנים" (אומנם אין ממש קטע של מלחמה אבל לפחות יש הרבה מתח). תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ברור שמנפחים קצת את הדברים (ולא יודע למי יש אינטרס לעשות את זה) אבל עדיין סרט מעניין לראות איך המשטרה לפעמים מתנהלת. בכל אופן זה מכיל תמונות שהשופט אמור לראות ולכן אין שם את הדברים המעניינים באמת.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
-
למישהו יש סרט מלחמה טוב שהוא ראה לאחרונה?
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הסרט נקמה בוערת עם דנזל וושינגטון פשוט סרט מעולה...ממש אהבתי אותו... ולמעוניינים הנה תקצירמי שלא רוצה תקציר שלא יירד למטה ויקרא) לקרייסי (וושינגטון) אין הרבה סיבות לקום בבוקר. מאז שעזב את המארינס. לאחר קריירה שהתאפיינה בבעיות מזג, הוא יושב בבית ולא ממש עושה כלום. טלפון מחבר (ווקן) מסדר לו עבודה במקסיקו. מכת החטיפות שרצה בערים הגדולות, מצריכה את עשירי הערים לשכור שומרי ראש כדי להגן על ילדיהם. קרייסי מוצא את עצמו שומר על פיטה (פאנינג). מה שמתחיל כמשימת בייבי סיטר מעצבנת עבור החייל הזועף, הופך אט אט לחברות אמת למרות הבדלי הגילאים. כשפיטה נחטפת, קרייסי לא מצליח למנוע את המבוכה ואף נפצע במהלך ניסיון ההגנה על הילדה. כשהוא מתוסכל בבתי חולים, חברו הטוב בא כדי לחלץ אותו מבית החו…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ישנו? או ישנם? אני בתקופת יובש אם אפשר לקרוא לזה ככה, ואני צריך להתעורר קצת. איך Bride.Wars מלחמת הכלות? עברתי עליו עכשיו ונראה לי יותר מדיי לבנות.. סרט נוסף שיש לי הוא המירוץ לזהב מוכר?
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
זה כדאי (לא לילדים מתחת ל18 ) the white niga is Cool... 8)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שלא מוצא חן עינייו משהו- שיתקע לעצמו עיפרון בעיניים שלא נמצא בהן החן... מכיוון שאין לי רוסית במקלדת, אני מצרף תמונה עם שם הסרט (האותיות צויירו בצייר )... הסרט מדבר על האקר שפורץ למכירה פומבית של קומקומים ומזמין אליו הביתה קומקום עם ג'יני... סרט הזוי ומצחיק ברמות... WTF ברמה 8 לפחות [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקצרה - סרט אקשן/אימה מוצלח Grindhouse מעוצב כמחווה לקולנוע האמריקאי של פעם, ומורכב למעשה משני סרטים נפרדים באורך 90 דקות כל אחד: Planet Terror תחת ידיו של הבמאי רוברט רודריגז (Sin City, Desperado) - סרט זומבים קלאסי. וירוס קטלני משתולל בעיירה מדברית בטקסס והופך את תושביה למתים מהלכים, בינתיים חבורת ניצולים מנסה לעשות את דרכה אל חוף מבטחים אתם יודעים, הנוסחה המוכרת - ובקיצור צפו לליטרים של דם, טונות הומור שחור...אה, וגם הופעת אורח של סעיד מLost... Death Proof בבימויו של קוונטין טרנטינו - מתנהל בקצב איטי יותר, לפחות עד 15 הדקות האחרונות. מתחיל כ-Chick Flick סטנדרטי, ומתפתח למותחן שבמרכזו מכונית פעלולים ככלי בידיו של רוצח סדרתי. כמיטב מסורת טרנטינו, בשלב מסוים גם המותחן הו…
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
פרודייה על "נרנייה", "ווילי וונקה ומפעל השוקולד", "סנאייק און פליין" ועוד מלא דברים, בסגנון של scary movie, אבל (לפי דעתי) טוב יותר
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ההמלצה החדשה: החוואי האסטרונאוט / פארמר האסטרונאוט / The Astronaut Farmer תקציר: דרמה מקורית על אסטרונאוט בשם צ'רלס פארמר שבוחר לפרוש מתפקידו ולהשאיר את שמו הגדול מאחוריו כדי להציל את החווה המשפחתית. בעוד הוא פועל בחווה, הוא גם מתחיל לבנות טיל בחצר האחורית, מה שמדהים את שכניו, מסקרן את התקשורת ומדאיג את הממשלה. כל המידע לקוח מ-Donkey.co.il דעה אישית: סרט מאוד יפה, מומלץ בהחלט!
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לכל אוהבי המוזיקה המחתרתית , מאסיב אקט האגדיים הוציאו פס קול לסרט שלא פחות טוב ממנו שנקרא UNLEASHED בכיכובם של ג'ט לי ומורגן פרימן הסרט כשלעצמו מדהים , אך הפס קול מביא לנו טעימה מרעננת מההרכב הכי חזק עלי אדמות
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על סרטי אימה הכי מפחידים שהם גם טובים? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש סרטי אימה או משחקי מחשב ממש מפחידים עם רוחות וכאלה, רק לא בדיוני. תודה
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לסרטים בסיגנון הסרט הזה : http://sratim.co.il/movies/view.aspx?id=25104 או ביכלל סרטי מלחמת העולם השניה
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=72&MessageId=155801013 הייתי חייב לשתף. מומלץ לקרוא את שאר התגובות שלו, בידור טהור ;D
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את הפלאפון שלי (nokia 3100) , אני צריך המלצה לפלאפונים של נוקיה מהדור ה -3 , שיהיה נוח , לא גדול כ"כ. מסלקום אני צריך. עכשיו יש לי שאלה , אני מחליף את המכשיר בחינם אבל מוסיף כל חודש 50 ש"ח , ככה הבנתי. השאלה אם אני יכול לקחת מכשיר מסמסונג / מוטורולה / LG ? בקיצור , תמליצו על פלאפון מ www.cellcom.co.il תודה. עריכה: חשבתי על ה Nokia 6230i , מה אתם אומרים ? בעע המבחר של סלקום דל.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-