כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
-
כיצד ניתן לשתות כמה שיותר ולהשתכר כמה שפחות? אני יודע שזה תלוי במסה של השותה, בכמה שהוא כל לפני כן, אבל האם שתיה מרובה גורמת לגוף לפתח עמידות מול אלכוהול, כמו למשל הרואין \ קוקאין?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב מי שרואה אקדמיה לצחוק אז בטח ראה שרימו לטובת מיכל (שכבר עפה שבוע שעבר) והוא שלח לה 2000 sms תוך פחות מיום עכשיו אני מת לדעת איך עושים את זה, במיוחד כי זה לא למספר רגיל לדוגמא 051-000111 זה למספר 4040. מי שיודע אני ישמח לדעת איך עושים את זה, וגם מי שלא ראה ויודע איך לעשות את זה ויכול להסביר לי זה יהיה מעולה. תודה מראש לכם !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חחחחחח איך אני אוהב את זהההההההה אממ מי שלא הבין התראד הזה הוא המקום להעלות את כול התמונות הכי מצחיקות , מוזרות , מיוחדות , מופרעות , ומעניינות שיש ברשת כיום לאו דווקא בקשר למחשבים כול תמונה שניראת מוזר או משהו כזה אפשרי בהחלט הנה אחת בתור פתיחה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2937026,00.html זה מפחיד!! רשום שם גם שמחלת הסרטן יתפוס מקום ראשון בטבלה ומקרי המוות ממחלות לב יהיה במקום השני... זה מפחיד!! במיוחד אותי כי אצלי במפשחה כמעט כולם מתו מסרטן!! משני הצדדים אצלי רוב המשפחה מתה מסרטן וזה די מפחיד אותי!! :'( :'( :'(
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לעשות עבודה ולפשט או לתרגם את הטקסט הבא: According to instructions the Friday that is good agreement, the language the Scottish in phrasing Ulster, they are ownership orthostatic official worth to it of the English. English is the main language in northern Ireland.
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע טוב שאלה שעלתה במוחי... אם אני יודע בוודאות שמקום מוכר אלכוהול מזוייף ללקוחות שלו מן הסתם ללא ידיעתם. מזוייף זה לא אומר אבסולוט \ פינלנדיה לא מקורית, אלא המקום מכין מראש כוסות (כמעט 100-120 כוסות) ממולאות במנה וחצי של וודקה ויקטורי ישראלית, ומוסיף את התופסת לפי בון שיוצא מהקופה, ופשוט מוסיף לוודקה חמוציות\תפוזים\ כל תוספת אחרת שעולה בדעתכם (אנשים מזמינים וודקה פינלנדיה\אבסולוט עם התוספת לבקשתם פשוט במקום הוודקה שהם ביקשו דוחפים להם ויקטורי והם לא שמים לב לזה, בודדים מרגישים את ההבדל ומתלוננים). לציין כי אני לא "מנחש" שזה מה שהם עושים...אני יודע שזה מה שהם עושים. אפשר לפנות למישהו עם זה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מסמך שאני רוצה לפקסס... אני רוצה לדעת אם אפשר דרך האינטרנט שזה יגיע לפקס? תודה רבה...
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בשניהם יש מצלמה (אני חושב באותה איכות) ואיכות צלילים של 32 פולי. בטליט יש דיבורית, באריקסון אין. הטליט מתקפל, קומפקטי, יפה וידידותי יותר מהאריקסון. אני נוטה להעדיף את הטליט. מה אתם אומרים? איזה עדיף? מבחינת אמינות, סוללה וכל אספקט אחר שאתם מוצאים לנכון להשוות ביניהם.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם לפי דעתכם יש להאמין לטבלת הקלוריות שרשומות על כל מזון (שיש לו אריזה ) שמפרסמים היצרנים ? או שאולי יש לחשוש לנתונים אופטימיים יותר ממה שבאמת יש במזון . למה אני שואל ... ראיתי קופסאת טונה בשמן ושמה כתבו שיש במאה גרם מסונן 190 קלוריות . איך זה יכול להיות שטונה שהתערבבה כולה בשמן וספגה בטח לא מעט שמן , אם נרוקן את השמן עדיין יהיה רק 190 קלוריות ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה ממש מצחיק... אם מתעלמים מכך שהאנשים שכתבו את זה לא התכוונו להצחיק. http://209.85.165.104/search?q=cache:http%3A//www.fstdt.com/fundies/top100.aspx%3Farchive%3D1
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר פורום שמאפשר להגיב או לפתוח טופיק באמצעות וידיאו? הכוונה היא שבמקום לכתוב, אנשים מקליטים את עצמם. אם מישהו מכיר משהו כזה, או משהו דומה אני אשמח ללינק. תודה
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על מה שהחבר'ה האלה עשו.... חחחח לפי מה שהבנתי הם נכנסו לחתונה שלא קשורה אליהם.. חחחח גדול... http://www.youtube.com/watch?v=hqrqHLrqDfE
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הסרט האקסים של החברה שלי או בשמו האמיתי טום פילגרים נגד העולם מקרין איפשהו בארץ? כי ממה שאני זוכר עברו איזה 3 שבועות מאז יצא הסרט ועכשיו אני לא מוצא אותו בשום מקום..
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום, קיבלתי טלפון מחברת ישראכט ,והודיעו לי שהגיע לסניף הבנק שלי כרטיס "שהזמנתי" למרות שלא הזמנתי שום דבר. שאלתי את אימי אם דרכה הזמינו את הכרטיס , והיא נזכרה שהיא הייתה בבנק (אני והיא אותו סניף) אחת הפקידות הציע לה להזמין כרטיס ישראכרט לה ולי והחתימה אותה על טופס. האם מותר להם להזמין כרטיס בלי לשאול אותי בכלל ,ללא חתימתי? ד"א אני חייל אם זה משנה במשהו. אשמח לתגובות.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב במילויאם האחרונים הבנתי שנהפכתי לשחיף. איבדתי את כל השרירים שהיו והייתי רוצה לפתח את הגוף שלי. בגלל שהחיים שלי בנויים כך, בחצי השנה הקרובה לא אוכל להרשם למכון כושר. לחכות חצי שנה לא בחשבון והייתי רוצה להתחיל אימונים קלים בבית. אני יכול לתת כל יום בין חצי שעה לשעה לאימון, לא בשעות קבועות ויש ברשותי מגוון משקולות. יש לי שריריי רגליים ענקיים, כנ"ל לשרירי בטן. הבעיה העיקרית שלי הן שרירי ידיים (בעברי, עברתי פציעה ומאז זנחתי את האימונים) ושרירי החזה נעלמו כללי (אין כלום, פשוט כלום) אגב, המטרה היא לא לחטב את הגוף אלא לעבוד בעיקר על כח (אולי לצבור קצת מאסה בידיים) תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
יש לי 2 חבילות מארה"ב שלא הגיעו וכבר עבר חודש... פעם זה היה לוקח שבוע.. מה קורה פה ? האם יש אישזהי החמרה במכס שאני לא יודע עליה או קושי מסויים בזמן האחרון? אני מדבר על חבילות בגודל בינוני מעל 50 דולר. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בפני כמה אפשרויות, אני רק רוצה חוות דעת כללית אני לא רוצה לערב אותכם במה שאני עובר ומה ההשלכות. סיימתי צבא וכרגע אני לא עושה כלום עם החיים שלי, התוכנית הכללית שלי היא לטייל בעולם, אני לא מעוניין ללמוד עכשיו וכנראה שגם לא בזמן הקרוב. יש לי אזרחות אמריקאית ופה אני מתלבט. אני רוצה לטוס לארה"ב לבקר, להנות ומשם לראות לאן אני ממשיך. קרוב משפחה שלי פה בארץ כנראה יכול לסדר לי עבודה בעגלות\מובינג (moving) בAtlanta, GA. לפי מה שאני יודע זה כסף טוב, הרבה שעות עבודה וקצת הוצאות. ואפשרות אחרת היא לטוס לארה"ב לגור עם חבר מהתיכון, יש לו כבר עבודה בשבילי 11hrs@11$ an hour, אני יכול לגור אצלו בבית לכמה זמן והתוכנית היא לשכור דירה, לקנות רכב... כרגע אני רוצה להנות, פחות לעבוד, לע…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אומרים ? (פשוט אחלה מחירים לחג במשביר לצרכן ...רוצה להתפרע) ;D
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אם אני לוקח 2 מכוניות מאותה החברה ואותה השנה האחת בעלת מנוע 1.6 והשנייה 2.0 איזה מכונית תאיץ מ 0 ל 100 יותר מהר? ואיזה תצרוך יותר דלק? כי אני כבר מבולבל כל אחד אומר לי משהו אחר!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה הוא לא עובד? (כבר כמה ימים) :'( http://www.tvlinks.voodeedoo.org/index.html
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס אשראי של VISA עם 16 ספרות, וראיתי באתר של פייפאל שאכן VISA נתמכים. מצד שני, כתוב על הכרטיס אשראי שהוא valid only in israel. אז השאלה שלי האם אפשר להטעין חשבון פייפאל דרך כרטיס אשראי שכזה? עלתה לי תהיה שכזו משום שאני זוכר שקראתי פעם היכנשהו שפייפאל תתחיל לתמוך בישראל ויתאפשרו כל מיני דברים שבעבר לא היה אפשרי. *כל זה רק בשביל לרכוש פריטים דרך eBay* תודה. עריכה: ואם לא כרטיס אשראי שהוא valid in israel only, האם אפשר לטעון משתמש בפייפאל בעזרת העברה בנקאית מבנק ישראלי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=362923&sid=10
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-