כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש גם את הבעיה הזאת?? אני ממש מיואש כבר!! בהתחלה חשבתי שזה הפיירפוקס ואז ראיתי שזה קורה בכל דפדף אחר. כל סרטון (גם אם אני עושה רענון...) נטען כל כך לאט!!! אני חושב שלא ראיתי כבר איזה חודשיים ביוטיוב סרטון ברצף מבלי להוריד אותו או לחכות שיטען! יש לי 018 מהירות 2.5 יש עוד אנשים עם אותה בעיה?
-
- 10 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני צריך עזרה דחופה , בטעות מחקתי כמה תמונות מה N95 8GB ואני חייב לשחזר אותן..אין לי זכרון חיצוני רק פנימי.. חייב כל עזרה שהיא..
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בהתחלה זה סתם עיצבן אותי שראיתי משהו שמאוד רציתי לקנות, אבל אז גיליתי שלא שולחים אותו מחוץ לSTATES. כמובן סתם חנויות באינטרנט, וגם מוכרים בEBAY. עכשיו, אני גם לא מוצא היגיון רב בהחלטה של לא לשלוח לכל העולם (אפשר לשים בצד כמה מקומות בעיתיים כמו הפיליפינים, הוואי, ניגריה ועוד כמה שהבנתי שיש איתם בעיות). למה בעצם לא לאפשר משלוח לעוד יבשות? אני באמת לא רואה מה יש לחנויות להפסיד מזה, או יותר נכון, יש להן רק להרוויח. אם ממילא הלקוח הוא זה שמשלם את מלוא עלות המשלוח, למה לא להוסיף את האופציה? חברת הדואר היא זו שצריכה לוודאות שהחבילה תגיע ליעד שלה, לא המוכר. המוכר רק צריך לשלוח אותה ליעד הנכון, דרך המשלוח המדובר. למה כ"כ הרבה חנויות לא משתמשות בUSPS לדוגמא למשלוחים בינלאומיים? ע…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
נניח שבמועד מסוים אני ניגש למבחן וקיבלתי X, הציון מאפשר לי כניסה לחוג שרציתי אבל ציון האנגלית לא מקנה לי פטור. אם אגש שוב למבחן, והפעם אקבל ציון Y, שלא מאפשר כניסה לחוג המסוים או שהוא גבולי למדי, אך ציון האנגלית שלי יקנה לי פטור - הפטור יתפוס ביחד עם הציון הקודם (והגבוהה) ? או שאני צריך לבחור "להגיש" רק מועד אחד?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמנם לא הכל אבל אכן חלק מכובד ביותר ;D http://www.facebook.com/topic.php?uid=28551024024&topic=5373#topic_top
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מפרט: AMD Athlon XP-M 2400+ Ultra low voltage (מעבד Barton המקורי צרך 65W, גרסת Mobile הרגילה 45W, הגרסה המיוחדת הזאת הושקה בסוף חיי התושבת וצורכת 35W בלבד) + Arctic Cooler (אחלה גוף קירור שקט לחלוטין) לוח אם Abit Nforce 2 - אחלה לוח אם, מעולה ל-OC. זיכרון 512X2 DDR1 במהירות 400MHZ (סה"כ 1GB) כרטיס מסך Ati Radeon 1650Pro (הריץ בזמנו את Oblivion על הגדרות בינוניות גבוהות) כונן קשיח חדש 160GB 7200RPM באחריות ב-KSP ספק ThermalTake 400W. אין צורב מארז ישן כמה שווה? זה יכול להיות אחלה מחשב לצבא או להורדות. הכל תקין נבדק תחת עומס רב. מעבד בעל פוטנציאל OC אדיר (מי שזוכר את ה-Athlon XP-M).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סרטון, שמסכם את אופן הלימודים באונ' הפתוחה. http://www.youtube.com/watch?v=_qppK1lL7eA
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! הפוסט הזה יחולק ל-2: מדריך, ושאלה. רוצים להזמין את כל המכותבים שלכם לטוויטר? אחלה! יש לכם הוטמייל? באסה... הפתרון: נכנסים להוטמייל מקליקים בצד על Contact List מגיעים למכותבים. מקליקים על Manage מקליקים על Export מקלידים קוד בטחון ושומרים את קובץ ה CSV נכנסים לג'ימייל מקליקים על Contacts בצד למעלה מקליקים על Import בוחרים את הקובץ שלנו...זהו נכנסים לטוויטר מתחברים מקליקים על Find People מקליקים על Find on other networks כרגע יש תמיכה בג'ימייל , יאהו ואמריקה אונליין לא בהוטמייל אבל כרגע העברנו מהוטמייל את כל המכותבים לג'ימייל אז אפשר להזמין את כולם גם אם יש לנו הוטמייל שמתי לב שכל מי שיצא לי לשוחח איתו במסנג'ר נכנס אוטומטית לרשימ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דרך להביא לארץ נעליים יפות של מותגים מוכרים במחירים זולים. רציתי לדעת אם ישתלם לי לפתוח אתר אינטרנט ולמכור דרכו נעליים לאנשים בארץ. השאלה היא כמה אנשים כבר יקנו נעליים באינטרנט? המכס יעשו לי הרבה בעיות? זה לא בעייתי לשלוח להרבה אנשים בדואר נעליים? איך זה מתבצע בכלל? אני חייב רשיונות ייבוא?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי אינספור מאמצים, דם יזע ודמעות הצלחנו לעקוף את נמל התעופה רפיק אל חרירי . האתגר הבא, להצליח לעבור את האיטי ברמת הבנייה והאדריכלות.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע בשנה השלישית שלי בלימודי מדעי המחשב אבל אני לא הולך לסיים את התואר השנה כי יש לי עוד כמה וכמה קורסים להשלים.. בנתיים הייתי רוצה למצוא עבודה שתעזור לי קצת במימון החיים. איזה סוגי עבודות אני יכול לחפש? ? מלצרות אני מעדיף שלא.. למישהו יש רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בפייסבוק בדר"כ כאשר מישהו מוסיף חבר יישר כל רשימת החברים שלו רואה "itzik is now friend with yossi " .... אפשר לבטל את זה ? או להשאיר את האופציה אבל לבטל בן אדם ספציפי שרק הוא לא יראה כאשר אני מוסיף מישהו ? תודה ! ???
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
:lol: חבר שלי שלח לי לינק לזה ולפי הדיווחים הדבר הזה באמת קיים http://www.facebook.com/pages/tl-byb/wdd-hmnh/320402071651?ref=nf אני עוד לא ניסיתי אבל אם מישהו כאן ניסה מוזמן לשתף חווית
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה זה אומר ? דבר הדואר האמור נתקבל למשלוח ביחידת הדואר במיקדו סנטר בתאריך 01/03/2010 בשעה 18:03 האם הפריט נשלח ? מתי זה יגיע ? (דואר שליחים - שליח עד הבית)
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
טוב במקור ניסיתי להבין כמה אחוזים מהמים שלנו באים מהכנרת וכמה ממקורות אחרים, אולם לא מצאתי שום גרף או מאמר מעודכן. ואם מנסים להרכיב פאזל מהאינטרנט יוצא בלאגן אחד גדול. מאתר רשות המים: "בשנה ממוצעת מופקים מהכנרת כ 420 מלמ"ק מים המהווים 20-27% מהתצרוכת הכוללת בישראל." נראה שהמאמר מעודכן מלפני כמה שנים טובות http://www.water.gov.il/NR/exeres/E5FD41FD-E987-40B6-B953-763DD50D57C3,frameless.htm מויקיפדיה ערך משק המים בישראל "המדינה מתכננת להקים עד שנת 2012 מתקנים נוספים בחדרה, ראשון לציון ובאשדוד, שיספקו יחד 300 מיליון מטר מעוקב מי שתייה בשנה - כמחצית מהצריכה הארצית הביתית בישראל. " מה שלא מסתדר זה איך לפני כמה שנים 420 היו רק 20%, ועוד כמה שנים 300 יהיו כבר 50% (בהנחה ש…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול שמתי את הפלאפון שלי K800I בתיקון המצלמה הראתה בירוק עכשיו התקשרו אליי ואמרו לי שאי אפשר לתקן אותו כי יש לו קורוזיה ובמסגרת הביטוח שיש לי אני יכול להביא אותו מכשיר חדש בתשלום חד פעמי של 390 ש"ח יש לי אותו שלוש שנים .. זאת אומרת בדיוק נגמרו ה 36 תשלומים על הפלאפון .. מה אתם אומרים .. הם מנסים לסחוט סתם כסף .. ?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קרובים מארה"ב אמורים להגיע לארץ וחשבתי לנצל את זה לצורך קנייה של כמה חלקים. אני מעוניין לקנות את החלקים הבאים מאחת מהחנויות המוכרות למחשבים בארצות הברית: (ידוע לי כי אין אחראיות על המוצרים בארץ) הפרש המחירים עומד על כ 1000 שקלים(חו"ל לעומת הארץ). CPU Core i5 750 2.66GHz 8MB Motherboard Gigabyte P55A-UD3 Memory CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB)1600 MHZ DDR3 GPU XFX HD-577X-ZNFC Radeon HD 5770 1GB 128-bit DDR5 אבקש את עזרתכם בבחירת החנות לקנייה וכן הבהרות לגבי תשלומים נוספים שעלולים לצוץ מעבר למחירם. בנוסף אבקש חוות דעת על המוצרים הנ"ל... תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחר בגרות בספורט ואני צריך לרוץ 3 קילומטר (כמובן שיש גם מרפקים ובטן אבל זה לא בעיה) אומנם אני מצליח את הריצה ואפילו בזמן סביר ביותר אבל האם פחית XL תשפר לי את הביצועים? יהיה לי יותר קל\יותר אנרגיה בשביל הריצה? תודה , ואשמח לשמוע תגובות מאנשים שמבינים בנושא
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/116872/Newegg.com_Botchup_Sends_Several_Core_i7_Demo_Boxes_to_Customers.html בהתחלה אמרו שזה DEMO BOX אבל מבדיקה מעמיקה ניראה שזה לא, האנגלית ממש נוראית. ניראה כאילו מדובר בזיוף
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנחנו רוצים לסוע בשבת בערב לכינרת. נקח אוטובוס מתחנה מרכזית בת"א. אני צריך המלצה לחוף מסודר וזול לאוהלים, שאפשר לעשות שם על האש. והאם האוטובוסים עוצרים ליד החופים או במרכז העיר בלבד?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרידות זה חרא. יש לכם שירים נחמדים קלילים וכייפים להקל על הנשמה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גר ביוסטון , טקסס אני רוכש את המוצרים ישירות מהמפיצים הגדולים של כל יצרן בתחום האלקטרוניקה והמחשבים. שמתי לב שיש המון חלקי מחשב , מחשבים ניידים , מארזים מיוחדים , זכרונות מיוחדים , כרטיסי מסך , SSD ועוד ועוד....... או שאין בארץ או שמאוד קשה להשיג , או שהמחיר כפול. מבחינת אחריות , אפשר לשלוח אליי כל מוצר תקול ואני אדאג להחליף אותו בחדש או לתקן אותו אצל היצרן. יצרני מחשבים כמו ASUS , DELL ועוד נותנים אחריות בינלאומית ותמיד תוכלו לתקן בארץ במעבדות של היצרן. בתרד' הזה כל אחד יוכל להציע מוצר מסויים שהוא מעוניין בו ושאר חברי הפורום יחשבו אם מתאים להם להצטרף לקנייה הקבוצתית של אותו מוצר. כדי לקבל מחיר טוב מהמפיצים הכמות צריכה להיות 10 יחידות ומעלה (כמות משוערת - תלוי במוצר ה…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מולטי-טריינר בשביל להתאמן בבית. מה דעתכם על זה: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7729309 אשמח לקבל עוד המלצות. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
-