עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן חבר'ה אני וחבריי תל אביבים ואנחנו רוצים קצת לגוון ביציאות שלנו והחלטנו לבדוק מה יש לירושלים להציע. משהו מכיר ברים טובים בירושלים? עדיפות לברים עם מוזיקת רוק וכמובן כאלו שפתוחים בשישי-שבת. אני זוכר שרח' יפו, איפה שעוברת הרכבת הקלה ממש יפה ועמוס מסעדות וברים- זה ככה גם בשבתות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by lev-27,

ביום שישי המערכת המדהימה הזאת תסתיים ובצפון יהיה כמו בשוויץ. מישהו מכיר מקומות יפים לטייל בהם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לאחרונה מתכונן לי פה דאבל דייט וחשבנו לצאת ליפו העתיקה לשבת בבית קפה כלשהו בשישי בערב אשמח לשמוע שמות של מקומות נחמדים (ורצוי מאוד גם זולים, כאלה שיתאימו לכיסם של תלמידי חטיבה עליונה) ועם הסבר בסיסי על הימצאותם לא נרגיליות למיניהן, רצוי מקום שקט ורומנטי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by AngelofDeath,

יש המלצות? מישהו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Kidney_stonE,

מכיוון שאין תפריט מהיר להחלפת פורומים במערכת כרגע ולא בהכרח תהיה גם בעתיד, עריכה: בעקבות הפוסט הזה: גיליתי שדווקא כן יש תפריט כזה... ויצאתי עיוור, אז תרגישו חופשי להתעלם משאר הפוסט שמובא להלן: משהו קטן שחוסך קליקים (וזמן טעינה!) במעבר בין הפורומים השונים, לא יודע איך לא חשבתי על זה עד עכשיו: זה עניין של חצי דקה לסדר תפריט כזה ב Firefox (ואני מניח שבכל דפדפן אחר גם כן) רק לפתוח את ה bookmark organizer, ליצור תיקיה חדשה מתחת לסרגל של ה bookmarks ולגרור לתיקיה הזו פורום פורום מעמוד הפורומים הראשי (drag & drop) זה הכל.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ביז'ו המוס,

אתמול היתה לי יומולדת 15(ה18.5.2004) וסבתא שלי שאלה אותי מה אני רוצה ליומולדת. אני לא ממש יודע... אני חושב משהו למחשב או איזה גאג'ט מגניב. עכשיו אני חושב על אוזניות של audio-technica ATH-900 אבל אני לא סגור על זה. תנו לי רעיונות למשהו שכדי לי. (אני לא רוצה להשקיע את זה בחלקים למחשב כי יש לי מחשב סבבה ובזמן הקרוב אני לא רוצה להחליף חומרה) תקציב או... דיי פתוח אבל זה צריך להיות משהו שימושי (נגיד אוזניות ב800 שקל זה אולי כן אבל סתם חלק למחשב ב800 זה לא...) אז מה נראה לכם כדי?

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by War-Hammer,

אז אני מחפש מתנה ליומלדת לידידה מאוד טובה שלי, אני רוצה שזה יהיה משהו מיוחד מאוד כי היא מאוד מיוחדת... אני מוכן להשיע המון (אבל לא להשתגע ולהתחיל לעשות מזה צחוקים, אני כבר מכיר אותכם ) אני פשוט חשבתי על מתנה כבר שעות ועוד לא הגעתי לדבר המושלם. תודה

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. שלום! אני זקוק להמלצה לנגן מוזיקה וסרטים (לא חייב עם מסך ענקי... יותר קומפקטי, נגיד 2.5") התקציב הוא 480 ש"ח, מומלץ פחות ומומלץ חנות באיזור רחובות אבל לא חייב! חשבתי על creative zen... מה אתם אומרים? זה הכי טוב שאני יכול להביא בטווח המחירים הזה?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Mv2player נידפק אצלי אז אני מחפש אחד אחר על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  10. אהלן אני מחפש המלצה לנעל ריצה לאספלט ולשטח רצוי מהחברות סקוני או אסיקס כי עליהן יש את ההנחה בד"כ. יש לי פלטפוס קל ורגל צרה יחסית אז אני לא יודע כמה אסיקס מתאימות לי כי הבנתי שהן רחבות מי שמבין פה ויכול לעזור לי ,שוב אפשר גם מעל 1000 שקל לנעל ורצוי שהיא תהיה זמינה כי הקניה תבוצע רק בורטהיימר תודה מראש ושבוע טוב

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. אני מחפש נעלי ספורט בעיקר לריצה בתקציב של 400+- ש"ח יש לכם המלצות? תודה

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by MatanFrenkel,

אני מחפש את הסוגים של ה High - end ז"א ב700-800 ש"ח אם יש משהו שעולה יותר אבל שווה משמעותית אז תציעו בבקשה ריצה על מדרכות בעיקר ופחות שטח.. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. היי ההייתי רוצה שתמליצו לי על אומנים/אלבומים/אוספים של הסגנון מוזיקה הזה, New Age , כמו אמביינט - דאב כזה, רגועה אומנים כמו Louie andreas ,Enya, Blackmore Night , Hans Zimmer , secret shores , Lisa Lynne , medwyn goodall או כל אחד אחר שיוצר מוזיקה כזאת מדהימה! (על אומני אמביינט/דאב אין צורך להמליץ, כי כבר יש לי כמעט כל אומן שאני מכיר.. ) רוצה המלצות לNew Age בלבד. בסגנון האומנים שהזכרתי. ואשמח גם אם קיים אתר עם כל השיחרורים של האלבומים/אוספים מכל השנים כמו למשל פסיישופ(psyshop.com) ששם יש את כל השיחרורים של המוזיקה הפסיכדלית החל מגואה טראנס, עד פולאון לילי דרום אפריקאי כבד, עד לדארק, פרוגרסיב משובח, אמביינט, והשאר. * אגב, רצוי מאוד שיהיה מדובר על מוזיקה נטו בלבד, ב…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Armageddon26,

מחפש המלצה לסדרה טובה. מאוד אהבתי 24 האוס ודקסטר. אבודים ראיתי. רוצה סדרה "רצינית" ולא איזה קומדיה קלילה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Crown,

אז ככה אני מחפש להתמכר לסידרה נוספת כרגע מכור ל פריזון ברייק לוסט הירואוס פאמלי גאי סאות פארק (מזמן) משהו מומלץ בסגנון יותר של פריזון\לוסט\היראוס?

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. היי, שבוע הדממה, צריך סדרות חדשות, לא? אז ככה, אני ארשום פה את כל מה שראיתי כבר, תוכלו להבין את הטעם שלי ולהמליץ לי על סדרות טובות בסגנון (או אם זה ממש טוב, אז גם לא בסגנון) lost heroes PB 4400 Dexter Breaking Bad Doctor Who Entourage Eureka FlashFarward House HIMYM Jericho Lie to Me My Name Is Earl Smallville The Big Bang Theory Sopranos זהו, זה כל מה שראיתי, אשמח להמלצות תודה ושבת שלום, דוד.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by יהונתן,

אהלן, אני פריק קשה של מדע בדיוני,במיוחד מסע בין כוכבים ; הדור הבא,עד לא מזמן ראיתי שוב את כל העונות מהתחלה,עכשיו אני משלים פערים עם מסע בין כוכבים ; וויאג'ר,בהתחלה היה לי קשה עם הסדרה,עם קפטן ג'יינווי,למרות שאני בעד שיוויון זכויות ואני חושב שגם לנשים מגיע להיות קפטניות עדיין,קפטן פיקארד הציב רף מאד גבוה,גם במשחק ובמעמד שלו,הצוות של וויאג'ר לא רציני כמו באנטרפרייז. ראיתי בזמנו גם את בבילון 5,שגם היה טוב,DS9 רק את הפרקים הראשונים,כי היה לי קשה אחרי הדור הבא,מאד עייף לעומתה. אני כנראה לא מעודכן,כי בשנים האחרונות אני לא כל כך רואה טלוויזיה,אולי קצת נשונל ג'יאוגרפיק וטיפה סרטים. אני חייב איזה סדרת מדע בדיוני חדשה. שמעתי שסטארגייט נחמדה. אשמח להצעות...

• 54 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

זאת הרשימה שלהם: [table][tr][td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td] [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] [table] [tr] [td][/td] [td][/td] [td] BOLIVARBUNDLE SELECTIONCOHIBADAVIDOFF CIGARSH.UPMANNHOYO DE MONTERREYJOSE LA PIEDRAJUAN LOPEZMONTECRISTOPARTAGASPRIVATE STOCK MED.FILTERPUNCHQUINTEROROMEO Y JULIETATHE GRIFFIN'STRINIDADZINO PLATINUM[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] תודה. http://www.dutyfree.co.il/%D7%A1%D7%99%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9D_%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%9D_%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8?d=0&BrandID=

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DimaX,

סידרה מאוד מאוד נחמדה. מעניינת ומבדרת. ריאלטי ראשון מסוגו: בהשתתפות ילדים. מינינובה. Forty over-achieving kids are given free reign to create their own society in this new reality-based offering from CBS. Forty kids are given forty days free of adult supervision in an abandoned New Mexico town to build a new world. At the end of every episode, the kids have a town meeting. At the meeting the kids award one child a gold star worth $20,000. The finale will end with the biggest test, the biggest awards, and a special surprise. הייתי בהלם מהציון שרוב האנשים נתנו לתוכנית! אני ממש ממש אהבתי. כדאי לכם להוריד לצפות בפרק הראשון ולהחליט. http://www.tv.com/kid-nation/show/72860/summ…

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by omri_ro,

ועוד אחד(הפעם אלים) משעמם לי...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by orei,

שלום לכולם אני חייל ואני משרת די רחוק מהבית (8שעות) כך שנוצר שיש לי הרבה זמן פנוי בנסיעות מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב בתחום המחשבים? לא ספר של תוכנות או דברים כאלה שאני צריך מחשב לידי זאת אומרת תיאורטי בעיקר. תמיד רציתי להבין איך מחשב פועל מה בעצם עושה כל חלק ואיך הוא פועל אז אם יש משהו בתחום אשמח תודה ושבוע טוב!

• 19 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. Started by --Adidas,

תמליצו לי בבקשה על ספר טוב מהאתר הזה http://www.booknetshop.co.il/ בחיים לא יצא לי לקרוא ספר .... אז תמליצו על משהו טוב ומעניין

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Joli,

שלום! אני צריך המלצה לספר שמציע מבט כולל על המלחמה באירופה. עדיף שיהיה כתוב בצורה מעניינת, ולא רק את הסיפור היבש. תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by timac,

לאחרונה נכנסתי חזק מאוד לקטע של קריאה ורציתי המלצות לספרים שהשפיעו עליכם בצורה כזו או אחרת.. תודה וחג שמח

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. Started by ppe,

ממליץ לראות את הסרט זמנים קשים סרט תותח מעולה חג שמח

• 0 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.