כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
היי ההייתי רוצה שתמליצו לי על אומנים/אלבומים/אוספים של הסגנון מוזיקה הזה, New Age , כמו אמביינט - דאב כזה, רגועה אומנים כמו Louie andreas ,Enya, Blackmore Night , Hans Zimmer , secret shores , Lisa Lynne , medwyn goodall או כל אחד אחר שיוצר מוזיקה כזאת מדהימה! (על אומני אמביינט/דאב אין צורך להמליץ, כי כבר יש לי כמעט כל אומן שאני מכיר.. ) רוצה המלצות לNew Age בלבד. בסגנון האומנים שהזכרתי. ואשמח גם אם קיים אתר עם כל השיחרורים של האלבומים/אוספים מכל השנים כמו למשל פסיישופ(psyshop.com) ששם יש את כל השיחרורים של המוזיקה הפסיכדלית החל מגואה טראנס, עד פולאון לילי דרום אפריקאי כבד, עד לדארק, פרוגרסיב משובח, אמביינט, והשאר. * אגב, רצוי מאוד שיהיה מדובר על מוזיקה נטו בלבד, ב…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש המלצה לסדרה טובה. מאוד אהבתי 24 האוס ודקסטר. אבודים ראיתי. רוצה סדרה "רצינית" ולא איזה קומדיה קלילה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש להתמכר לסידרה נוספת כרגע מכור ל פריזון ברייק לוסט הירואוס פאמלי גאי סאות פארק (מזמן) משהו מומלץ בסגנון יותר של פריזון\לוסט\היראוס?
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, שבוע הדממה, צריך סדרות חדשות, לא? אז ככה, אני ארשום פה את כל מה שראיתי כבר, תוכלו להבין את הטעם שלי ולהמליץ לי על סדרות טובות בסגנון (או אם זה ממש טוב, אז גם לא בסגנון) lost heroes PB 4400 Dexter Breaking Bad Doctor Who Entourage Eureka FlashFarward House HIMYM Jericho Lie to Me My Name Is Earl Smallville The Big Bang Theory Sopranos זהו, זה כל מה שראיתי, אשמח להמלצות תודה ושבת שלום, דוד.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני פריק קשה של מדע בדיוני,במיוחד מסע בין כוכבים ; הדור הבא,עד לא מזמן ראיתי שוב את כל העונות מהתחלה,עכשיו אני משלים פערים עם מסע בין כוכבים ; וויאג'ר,בהתחלה היה לי קשה עם הסדרה,עם קפטן ג'יינווי,למרות שאני בעד שיוויון זכויות ואני חושב שגם לנשים מגיע להיות קפטניות עדיין,קפטן פיקארד הציב רף מאד גבוה,גם במשחק ובמעמד שלו,הצוות של וויאג'ר לא רציני כמו באנטרפרייז. ראיתי בזמנו גם את בבילון 5,שגם היה טוב,DS9 רק את הפרקים הראשונים,כי היה לי קשה אחרי הדור הבא,מאד עייף לעומתה. אני כנראה לא מעודכן,כי בשנים האחרונות אני לא כל כך רואה טלוויזיה,אולי קצת נשונל ג'יאוגרפיק וטיפה סרטים. אני חייב איזה סדרת מדע בדיוני חדשה. שמעתי שסטארגייט נחמדה. אשמח להצעות...
-
- 54 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
זאת הרשימה שלהם: [table][tr][td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td] [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] [table] [tr] [td][/td] [td][/td] [td] BOLIVARBUNDLE SELECTIONCOHIBADAVIDOFF CIGARSH.UPMANNHOYO DE MONTERREYJOSE LA PIEDRAJUAN LOPEZMONTECRISTOPARTAGASPRIVATE STOCK MED.FILTERPUNCHQUINTEROROMEO Y JULIETATHE GRIFFIN'STRINIDADZINO PLATINUM[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] תודה. http://www.dutyfree.co.il/%D7%A1%D7%99%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9D_%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%9D_%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8?d=0&BrandID=
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סידרה מאוד מאוד נחמדה. מעניינת ומבדרת. ריאלטי ראשון מסוגו: בהשתתפות ילדים. מינינובה. Forty over-achieving kids are given free reign to create their own society in this new reality-based offering from CBS. Forty kids are given forty days free of adult supervision in an abandoned New Mexico town to build a new world. At the end of every episode, the kids have a town meeting. At the meeting the kids award one child a gold star worth $20,000. The finale will end with the biggest test, the biggest awards, and a special surprise. הייתי בהלם מהציון שרוב האנשים נתנו לתוכנית! אני ממש ממש אהבתי. כדאי לכם להוריד לצפות בפרק הראשון ולהחליט. http://www.tv.com/kid-nation/show/72860/summ…
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני חייל ואני משרת די רחוק מהבית (8שעות) כך שנוצר שיש לי הרבה זמן פנוי בנסיעות מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב בתחום המחשבים? לא ספר של תוכנות או דברים כאלה שאני צריך מחשב לידי זאת אומרת תיאורטי בעיקר. תמיד רציתי להבין איך מחשב פועל מה בעצם עושה כל חלק ואיך הוא פועל אז אם יש משהו בתחום אשמח תודה ושבוע טוב!
-
- 19 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
שלום! אני צריך המלצה לספר שמציע מבט כולל על המלחמה באירופה. עדיף שיהיה כתוב בצורה מעניינת, ולא רק את הסיפור היבש. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה נכנסתי חזק מאוד לקטע של קריאה ורציתי המלצות לספרים שהשפיעו עליכם בצורה כזו או אחרת.. תודה וחג שמח
-
- 28 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הסרט - Taegukgi מ2004. סרט מלחמה קוראני (בקוראנית), 3 שעות סרט. הסרט מספר את הסיפור של שני אחים דרום קוראניים שנקלעים למלחמה (מלחמת קוראיה כמובן) נגד רצונם וההמשך, כבר סיפור ארוך... אין הרבה מה לומר וגם אני לא רוצה להרוס למי שבכל זאת הולך לראות, אני לא אכתוב תקציר של הסרט כי זה סתם הורס, אבל זה לא סתם סרט מלחמה הוליוודי, זה סרט חזק, משחק מדהים והרבה אקשן במובן הטוב של המילה. למי שלא אכפת לראות את הסרט עם תרגום באנגלית, למרות שאולי יש DVD עם תרגום עברי אז אני ממליץ בחום לוהט לכל מי שאוהב סרטי מלחמה על הסרט הזה... ללא ספק אחד מסרטי המלחמה הטובים ביותר שראיתי וללא ספק אחד הסרטים הטובים של השנה. Cheers. נ.ב ציטוט קטן מביקורת בIMDB "If you're that person that screamed in agony…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
סירטון לקט- The Best of Triumph the Insult Comic Dog מSNL... יותר קרוע מבורט חשפו בפרד הקרוב לביתכם
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
ממש מומלץ עכשיו סיימתי לראות אותו ואני מצטער שלא הלכתי לקולנוע לראות אותו שם ממש שווה לשלם בשביל לראות אותו סרט מממשששש יפה מומלץ אולי הסוף קצת צפוי אבל דברים שבמהלך הסרט ממש לא צפויים ! עוד מישהו ראה ?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין תראד המלצת סרטים מהזמן האחרון ולא בא לי להקפיץ משהו ממש ישן. למי שלא מחפש עלילה מתוחכמת, משחק מוצלח, ריאליסטיות, טוויסטים מפתיעים או איכויות אחרות, אבל אוהב את הסוג הזה של הקומדיות, סרט מומלץ בחום (:
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אנשים אתם חייבים לראות את הסרט הזה...פשוט סרט גדול. בקצרה יש שתי כנופיות אחת של הבוס - המאפיה של הכושים . והשנייה של הרבי - המאפיה של היהודים הדתים. שתי המאפיות האלה לקחו בטעות את הבן אדם הלא נכון....ואתר השאר אתם חייבים לראות. אתם לא תבינו כלום עד ל 10 הדקות האחרונות של הסרט. צפיה מהנה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסרט הזה עם דניאל קרייג, אולי לא כזה שחקן טוב אבל הסרט פשוט מדהים! אחד הסרטים הטובים שראיתי... מבוסס על סיפור אמיתי- על מלחמת העולם השניה או הראשונה איך 3 אחים עוזרים ליהודים לחיות בבלרוסיה נדמה לי, משהו טו-פא*ינג-ובבבב! יש אקשן יש מכות יש מתח אין הרבה חפירות, קיצר אחד הסרטים.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
תראו בד"כ אני לא אוהב את הז'אנר שהסרט משתייך אליו - שילוב פעולה ומדע בדיוני. התחלתי לראות את הסרט בבאסה כי כמו שאמרתי אני לא אוהב תסוג שלו וגם עוד לפני שצפיתי בו הבנתי שהוא בשחור לבן. בדיעבד, כל שניה מהסרט הייתה שווה - הסרט הוא לא רק שחור לבן רגיל כמו של סרטים ישנים הוא משלב הרבה גוונים של שחור לבן ואפור ומבליט עצמים כלשהם בצבעים לדוגמא דם הוא בצבע אדום או עיניים של דמות כלשהי בצבע האמיתי שלה ולא בשחור לבן. מדובר על עיר שקוראים לה אם זכרוני לא מטעה אותי BESIN CITY שיש בה את הצד השפל העיר שבה יש מקרי זוועה ורציחות. מסופר על כמה מקרים שם - 3 מקרי זוועה שנפתרים או לא נפתרים אבל לבסוף כל שלושתם מתקשרים אחד לשני בצורה כלשהי. תקציר: לי יש את הגרסא המורחבת - 2 חלקים של …
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מחפש לראות סרט עם הרבה מתח ומלחמה. כמו "הזייפנים" (אומנם אין ממש קטע של מלחמה אבל לפחות יש הרבה מתח). תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
ברור שמנפחים קצת את הדברים (ולא יודע למי יש אינטרס לעשות את זה) אבל עדיין סרט מעניין לראות איך המשטרה לפעמים מתנהלת. בכל אופן זה מכיל תמונות שהשופט אמור לראות ולכן אין שם את הדברים המעניינים באמת.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
-
למישהו יש סרט מלחמה טוב שהוא ראה לאחרונה?
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-