כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן חבר שלי מצא אתר כזה שבו מפרסמים שמות משתמשים וסיסמאות של אנשים של הXBOX LIVE. איך זה עובד? מישהו בונה אתר, שבו הוא מתיימר להיות חברה כלשהי, צד שלישי, שאתה מביא לו את השם משתמש וסיסמה שלך ולפי מה שהוא אומר, כמה ימים לאחר מכן אתה מקבל MICROSOFT POINTS (שקול ערך לכסף למעשה, נניח עבור 2000 נקודות כאלה אתה משלם 12.5 דולר). כמובן שכל התהליך הזה הוא בעצם נקרא, במונח "המקצועי" - PHISHING. כל הפרטים שנכנסים באתר מתועדים ונכנסים לLOG כלשהו. לאחר כל יום בערך, או יותר, אותו אדם מפרסם את הפרטים בפורום כלשהו, או מקום אחר, ואז ניתן להגיע אליו. מה גם, שחלק מהמשתמשים מכילים בתוכם (שמור בהם בעצם) פרטים של כרטיסי אשראי (יכול להיות 1 או יותר). אלה שכן יש להם את זה, כמובן שניתן בלי בע…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה לגבי לייזר אדום עם המפרט הבא- 5mW 650nm השאלה שלי היא האם זה אותו לייזר כמו הלייזרים ב-2 ש"ח בקיוסק?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, האם יש מצב שתפוג אחריות על נייד שישלח לתיקון שבו מותקנת גרסת מע' הפעלה שלו באה במקור עם הנייד?
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
טוב... אני רוצה להעביר תמונה מהמחשב לפלאפון, SE W880. הכבל USB נמצא בחדר השני, ואין לי כוח לקום מהכיסא...... אין לי במחשב דרך לשלוח את התמונה ב-BT, לדעתי. מה שחשבתי עליו זה להעביר את התמונה ללפטופ דרך הרשת, ואז להעביר מהלפטופ לפלאפון ב-BT. ללפטופ אני יכול להיכנס ב-VNC ולשלוט עליו למרות שהוא בחדר השני, אבל הבעיה היא שהוא לא דלוק.... יש איזשהו סיכוי שיש לי דרך להדליק אותו מרחוק? הוא נמצא ב"שנת חורף"... יש אולי דרך אחרת? אתר כלשהו שמאפשר לי להעלות תמונה ולשלוח אותה לפלאפון? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בטוח שכולם ניתקלו בתופעה ששים לנו פרסומות שונות על הדלתות בן אם בצורת מגנט או בן אם משהו שתולים על ידית הדלת ללא הסכמה שלנו. היום זה כר הגיע למצב מוגזם לפחות אצלי , כאשר הגעתי הביתה גילית 2 מגנטים + מדבקה (שקשה להוריד אותה וצריך לקלף אותה + פרסומת על ידית הבית+2 טפסי פרסומת זרוקים על מפתן הבית שלי. אני מבין שאנשים צריכים להתפרנס אבל למה הם לא שמים פשוט פרסומת בתא הדואר כמו אנשים נורמאליים?! בכל מקרה הנושא הזה לא נישמע לי הגיוני - והייתי רוצה לשמוע דעתכם בנושא: (1) האם אני מגזים? והאם מפתן הדירה שלי + החלק החיצוני של הדלת בבעלותי? (2) איך ניתן למגר את התופעה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו מושג על שיר אחד כזה שיש בו מנגינה סקוטית (או משהו כזה ) כזו אבל הוא מין סוג של רוק כזה . תודה .
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
סוף סוף קניתי מחשב חדש ( המפרט בצד ) ההזמנה בוצעה יום ראשון שעבר מ SKYPC, היום בצהריים היה מוכן וחטפתי את המחשב עוד לא בדקתי משחקים ( אין זמן, היה יום עמוס ), מחר כבר נבחן את זה הדבר הכי חשוב במחשב - הוא שקטטטטטטט בטירוף וכמובן שכל הטמפ' במנוחה סבבה לחלוטין. כרטיס מסך: 42 HD: הסאמסונג 29 והסייגט שהיה לי 32 מעבד: או 25 או 36 ( התוכנה הזו לא הכי ברורה, בהזמנות נוריד EVEREST ) לאחר 6 שנים עם XP ששירת אותי נאמנות, השתדרגתי לווינדוס 7 וכמובן שגם בעניין הזה לא ממש הספקתי למצוא את עצמי. כמה בעיות... 1. ניראה לי שטעיתי עם הלוח אם, הייתי צריך לקחת ATX ולא MATX. הקירור של המעבד פשוט "יושב" על הזכרונות \: 2. צריך להיות עם תואר בהנדסה בשביל לחבר HD חדש לכלוב של ההארד דיס…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בצו ראשון קבעו לי פרופיל 45 בגלל הפטיטיס b . עכשיו התקבלתי למסלול שחק של חייל האוויר ואני רואה שיש דרישה לפרופיל 64 . עכשיו איך אני יכול לעלות את הפרופיל ? המחלה לא פעילה אצלי ואני מוגדר כנשא של וירוס וזהו וזה לא מפריע לי בכלום . חייב את עזרתכם מה לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צפוי להיות מוזמן לחקירת מצ"ח בקרוב. רבתי עם אחותי (גם היא בצבא) לפני כשבוע, הרבצתי לה, נהיו לה סימנים על הפנים והיא הלכה להתלונן עלי במשטרה לפני כמה ימים. במשטרה אמרו שיעבירו את החקירה למצ"ח וגם יפנו לשירותי הרווחה. חשוב לי לציין שאני ממש לא בנאדם אלים - לא פיזית ולא מילולית. ברור לי שהייתי טיפש. יש לי מערכת יחסים מאוד גרועה עם אחותי וזה הגיע הפעם למצב חריג. אין לי שום רקע פלילי, וגם בצבא אני מתנהג למופת ומאוד מרוצים ממני. אז מי שאולי יודע/מכיר.. - מה צפוי לקרות עכשיו? איך ותוך כמה זמן אני צפוי לקבל זימון לחקירת מצ"ח? האם כדאי לי להעזר בעו"ד פרטי או לקחת עו"ד מהצבא? מה הסיכויים לצאת בלי כתב אישום או בלי הרשאה? מה ההשלכות של כתב אישום או הרשאה? אני אודה מאוד לכל …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעוד כ3 שבועות יש לי גיבוש לדובדבן.. לאלה מכם שיודעים, כמה שאלות אליכם: מה מחכה לי שם? איזה מבחנים נעבור שם? על מה כדאי לעבוד\להתאמן בזמן שנותר לי? (כמובן שלא ישבתי בידיים שלובות ולא עשיתי כלום!) מה להביא לגיבוש? מה אחוזי ההצלחה לעבור תיומיים האלו? ובמידה ויש ראיון עם אחד המפקדים ששואלים אותך למה דווקא אתה או למה דווקא דובדבן.. מה כדאי לענות? ועל הדרך כמה טיפים מכם.. תודה לכל העוזרים! שבוע טוב!
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הוכח כי לכל n שלם וחיובי (לא כולל 0 ) הביטוי הזה מתחלק ב 6 ללא שארית 3*5^n - 4*4^n + 7
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן, אם מישהו זוכר, לא מזמן פתחתי דיון על לייזר אדום שרכשתי של 5mW...וובכן הספקתי להשתעשע איתו קצת, ועם האוכל הגיע התיאבון אז החלטתי לרכוש לייזר ירוק של 20mW ובפי כמה שאלות- האם זה חוקי בארץ? במידה ויעצור אותי שוטר ובידי הלייזר, הוא יכול לאמר לי משהו על זה? היכן ניתן לקנות משקפי IR בארץ, ומה טווח המחירים? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מעניין אותי אם אפשר לשפר את התוצאה (או ליתר דיוק איך משפרים תוצאה, בגלל שעובדה שטייסי ה F-16 עוברים אימוני חשיבה מפרכים כדי שפשוט יהיו חכמים יותר, הרי המוח הוא שריר לכל דבר). מתמטיקה? שינון וזכרון של מליון פרטים בהסטוריה? איזו דרך מוכחית כיעילה ביותר? עיינו כאן http://www.hayadan.org.il/wp/training-can-increase-fluid-intelligence-1206085/ חוץ מזה (בלי יותר מדי קשר), האם אדם בעל חשיבה הומאנית יכול להעשות בעל חשיבה ראלית? במשך כל החיים שלי כמעט (כ 13.5-14 שנה) הייתי הומאני לחלוטין. זוכר כל פרט עד הקטן ביותר רק משמיעה (לדוגמה בהיסטוריה), מעולה באזרחות, גאוגרפיה וכו', ואילו במתמטיקה תמיד הייתי נכשל (בגלל שמשום מה, ראיתי מספרים וישר נבהלתי). היום, אני ממש מבין את ההיגיון שבמספ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתי בהלם כשהגעתי לשם ביום חמישי והיה סגור. גם התקשרתי היום ואין מענה משום מה. ולמרות זאת הם לא טרחו להוריד את השלט של אינסוף-סושי-במאה-ש"ח. למישהו יש מושג מה נסגר איתם?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה קטנה בפיסיקה 1יח"ל. אני לא בטוח שמה שעניתי במבחן נכון, כי כל אחד כתב תשובה אחרת. נתון לחץ(או שמה זה כוח) של 4ניוטון לסמ"ר, הפוך את הלחץ(או הכוח) לניוטון למ"ר. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע אני סטודנט שנה א' סמסטר א' באוניברסיטת בן גוריון במחלקה להנדסה גרעינית,עקב חוסר עבודה במקצוע וקושי תקציבי למחייה מחוץ לבית (אזור חדרה) אני מפסיק את לימודיי. חשבתי על כמה אופציות: 1) ללמוד באוניברסיטה הפתוחה הנדסת תעשייה וניהול שזה עלול לקחת כ-4 וחצי שנים ואף יותר. 2) האופציה הקלה והמהירה יותר היא ללמוד באוניברסיטה הפתוחה תואר הנדסאי מכונות או אלקטרוניקה שיקח שנתיים,אך אני חושש שתהיה בעיה בלמצוא עבודה. לימוד עצמי עבורי אינה בעיה. תודה מראש על העצות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום המשפחה שלי חושבת להחליף את הרכב שיש לנו עכשיו לרחב בין השנים 2006 או 2007. בהתחלה חשבנו על טויוטה קורלה בשנים אלה אבל ראינו שהסיטרואן C5 היא יותר זולה מהטיוטה וגם מבחינה נתונים יבשים טובה יותר,מוגנת יותר מאובזרת יותר נפח מנוע גדול יותר,הבדל של צריכת דלק לא גדול בהרבה. עכשיו יש פה "עוקץ"? או שהיא באמת זולה יותר מהטויוטה? אם אתם יודעים אך עליות התחזוקה שלה? ומה דעתכם מה עדיף מבחינת תחזוקה נוחות ובטיחות ומה ההבדל בין SX לSX PK אני יודע שזה לא ממש הפורים הכי מתאים לזה אז אם אתם מכירים פורום טוב למכוניות אני פתוח להצעות.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הלו הלו היום נפתח "עמוד מעריצים" לאתר, בפייסבוק. ה-fan page של האתר יאפשר לכם לסמן את עצמכם כ..מעריצים! תוכלו להתעדכן בכל העדכונים החמים, בכל המבצעים, ההגרלות, האירועים - והכל ישירות לפייסבוק שלכם, אולי האתר היחיד שבו אתם כנראה מעבירים כמעט את אותה כמות זמן שאתם מעבירים ב-HWzone על בסיס יומי מומלץ להצטרף! http://www.facebook.com/HWzone בין 1,000 המצטרפים הראשונים יורגל פרס כספי בסך 50,000 ש"ח!!!! * * בכפוף לתקנון, בתנאי שמצטרפים מעל 500,000 משתמשים בתוך 24 שעות החל מרגע שליחת הודעה זו. הנהלת האתר רשאית לבטל מבצע זה ללא הודעה מוקדמת.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ובכן אני לומד כרגע בי"ב, ולקראת השירות הסדיר רציתי ליישר קו לגבי כמה נקודות: אני בן יחיד עם אמא גרושה, ואבא שבקרוב חוזר לגור בחו"ל לתקופת זמן ממושכת, אמא שלי לא הולכת לחתום לי על שירות קרבי ואני לא מתכוון ללחוץ. הגישה שלי היא די פשוטה - אם לא מדובר בתפקיד קרבי מעניין ובעל ערך אני לא מעוניין להשקיע במערכת הרקובה הזאת ששמה צה"ל אף טיפה מעבר למה שאתחייב להשקיע מעצמי ומזמני. הפרופיל שלי הוא 97+סעיף ראייה (2-), אני לומד בכיתה מדעית, מרחיב 4 יח"ל מתמטיקה, 5 יח"ל אנגלית, 5 יח"ל ביולוגיה ו5 יח"ל מחשבים ואלקטרוניקה. (אני לא סובל את החומר המועבר בבית הספר ובבגרות במחשבים ואלקטרוניקה למרות ההתעניינות שלי בחומרה). בצו הראשון דיווחתי על המצב שלי בדיוק כמו שהוא, כלומר לא הגזמתי ולא הפכ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מיילים, אחד שאני נרשם איתו לאתרים וכו' (של Gmail) והשני שהוא פרטי שאני נעזר בו לכל מני שימושים (Hotmail). באופן נורא מצחיק, האימייל הפרטי ניהיה קורבן לדואר זבל ולא מפסיקים להפציץ אותי בפרסומות ודואר זבל. עכשיו השאלה שלי היא פשוטה, אין מפסיקים את זה? אני לא נכנס למיילים מחשש שהם כבר מכילים וירוסים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני שבוע בערך עבר עליי יום לא קל הכל היה בסדר הייתי עם חברה שלי ישנו עד הצהריים בערך ב 6 לקחתי אותה הבייתה ואז חזרתי לבית שלי ובאוטו היה לי בקבוק נסטי עם מים בתוכו אז החלטתי לשתות ממנו כל היה טוב ויפה אחרי חצי שעה חזרתי אל חברה שלי שהייתה מוכנה לצאת איתי לקניות נסענו לקניון ושיצאתי מהאוטו הרגשתי סחרחורת אז ביקשתי ממנה שתביא לי את הבקבוק נסטי עם המים ואז שתיתי עוד קצת אז הלכנו הוצאתי כסף מהכספומט ואז הרגשתי לא טוב וכשאני אומר לא טוב אז אני לא יודע בדיוק להגיד איך אבל הרגשתי ממש ממש מוזר לאהרגשתי בנוח להיות ליד אנשים ולא הסתכלתי על חברה שלי ואני לא יודע למה ואז ממש ממש התחלתי לפחד נכנסתי לפאניקה ואין לי מושג למה ! חברה שלי שמה לב שמשהו לא בסדר איתי ולא הצלחתי לענות לה…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הי לכולם. אני רוצה לקנות שק שינה, וכבר חודש אני מחפש משהו לא יקר במיוחד שנפתח בצורת מעטפה ולא מומיה... אני לא צריך משהו חם במיוחד (0~2 מעלות יספיק). יש למישהו הצעות?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טס עוד כמה שעות ונתקלתי בתקנה שאומרת שכל הבאה של משקה אלכוהולי מהדיוטי פרי ממדינה שאינה באיחוד האירופי תוחרם. האם שמעתם\נתקלתם במשהו כזה? שוב דחוף דחוף.. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. אני מזמין מאיביי 2 פנסים רגילים (אם אפשר לקרוא להם ככה, לא פנסים לרכב או משהו בסגנון) ועלות שלהם יחד עם המשלוח מעל 50$. האם אני בטוח אצטרך לשלם מע"מ, והאם יש עליםה מכס-ואם כן אז כמה? ניסיתי למצוא אבל מצאתי רק תיקונים לאחוזי מכס על גרעיני דלעת, לא על פנסים ??? 2.אודה לכם אם תעזרו לי בהעלאת רעינות לחיבור "אירועים ב 20 שנה האחרונות שהשפיע על מדינת ישראל" (כיוון שאני עצמי בן פחות מ 20 קצת קשה לי לחשוב על כאלה)-מדובר על אירועים בכל התחומים-פוליטיקה, ביטחון, כלכלה... לא רלוונטי כבר תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-