כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
עזרה. נותרו לי רק חודשיים, ובנתיים אני הולך לפי המנילה שלי ל"גבעתי" עם לא אז ל"כפיר 900" לא יודע מה בקשר ל"גולני" אבל אני יודע שהם נהרגים ראשונים בזמן מילחמה וזה לא מתאים לי.צריך המלצה ליחידה טובה עם אפשרות לקרירה צבאית והסבר במה זה כרוך ? תודה רבה. לעוזרים ארתור.
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חברתי ואני רוצים לטוס בסוף אוגוסט ליעד כלשהו באירופה למשך כמה ימים. לצערנו התאריכים לא ממש גמישים. חשבנו על איטליה או גרמניה, אבל ראינו שברומא ממש חם בקיץ (בערך כמו בארץ), ובגרמניה אמנם נעים אבל נוטה לרדת הרבה גשם (במיוחד בקיץ). מישהו היה בגרמניה בקיץ ויכול לחלוק (ובתקווה להפריך את חששותינו)? למישהו יש אולי יעדים אחרים מומלצים באירופה (שאינם צ'כיה, ספרד, צרפת או אנגליה)? תודה! עדכון: החלטנו ככל הנראה ללכת על איטליה. שאלות נוספות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418932.msg3602047#msg3602047
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני ואחי מתכננים לעשות טיול לפני שאני מתגייס.. אנחנו רוצים שהטיול יהיה למקום מעניין ולא ליעדים השגרתיים והעירוניים.. יש לכם המלצות? הטיול מתוכנן לחודש יולי לשבוע-שבועיים והתקציב הוא בערך 10K-20K ש"ח לכל אחד.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון חזרתי לשחק כדורסל כמה פעמים בשבוע והכדור הישן שלי כבר דיי גמור מנסיון עבר יש כדורים שמחזיקים יותר ופחות באספלט, מישהו מכיר דגם ספציפי בעל עמידות יפה ושלא הופך להיות חלקלק אחרי יומיים ? נ.ב. אני אמור להגיד כדור כדורסל, או רק כדרוסל ?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש ארגון אחד בארץ הזאת, שנלחם באיום שהולך וגדל לנו מתחת לאף. יש חבורות של נוצרים, פה בארץ, שהמטרה העיקרית שהם קמים בשבילה בבוקר, היא לקחת מאיתנו יהודי, ולהפוך אותו לנוצרי. ברגע שיהיה פה רוב לא יהודי, אין צורך לכתוב מה יקרה. זה ברור לכולם. הפן האישי שלי בסיפור: בעבר לא היה לי בעיה עם נוצרים, בין השאר, כי פשוט לא חשבתי על הנזק שהם גורמים לנו, כקבוצה, שבני אדם, כיהודים וכמדינה. אבל ש-5 שנים מתרוצצים סביבי האנשים האלה, מנסים לשכנע בשקרים אנשים תמימים וחלשים, להצטרף לנצרות. ב-5 שנים הראשונות החלטתי להתעלם, אבל אחרי 5 שנים, שיום יום (לצערי ככה זה איפה שאני חי), אני פוגש את התתי אדם האלה, אני מבין שאין דרך אחרת. הם יאכלו לנו את המדינה... ברור מה המטרה של הפעולות שלהם, זה לא לעזו…
-
- 76 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
הכיסא שלי גוסס ואשמח להצעות לכיסא חדש. ד"א לא חייב שזה יהיה כיסא מנהלים או משהו שנראה יוקרתי, הכי חשוב שיהיה כמה שיותר נוח במסגרת התקציב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 08 אוקטובר 2007, 00:45:30 אם מישהו יכול לעזור אני אשמח....
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לכסא למחשב , משהו שיהיה נוח לגב . בסביבות 350 - 400 שקל , יש למישהו יש המלצה על משהו ? אגב , כדאי אולי לחפש כיסא ממותג טוב ב ebay או שאין טעם כי צריך לבדוק את נוחות הכיסא בחנות ?
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עד היום הכיסאות דהיו לי ב200-300 ש"ח קרעו לי את התחת אחרי חצי שעה ואיבדתי סבלנות לשבת מול המחשב. אני קצת שמן ואני רוצה כיסא שיאפשר לי לשבת שלוש שעות באופן נורמאלי. אשמח לקבל איזה הצעה מעניינת.
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי מסה, ואני לא רוצה שייכאב לי הישבן, אני רוצה גם להישען עם הראש. תודה☺
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתקלתי לאחרונה בכמה אתרים שאפשר לשמוע דרכם שירים אונליין ללא צורך בנגן (סטרימינג). נתחיל מהאתר שאני הכי אוהב, www.jiwa.fm - יחסית מתורגם לאנגלית ויש בו מבחר משובח של הרבה מאוד להקות ושירים, השירים באיכות טובה מאוד. קל מאוד לפתוח חשבון. חסרון, אין שם שירים בעברית. האתר השני www.deezer.com אתר צרפתי, פחות מתורגם לאנגלית אבל אפשר להשתמש בו. ממשק גרפי מאוד נחמד. חסרון, טיפה איטי, מבחר שירים קטן יותר מjiwa.fm, ויש שם כמה שירים שלא יעבדו\איכות גרועה, ואין שירים בעברית והאתר השלישי שלא יצא לי ממש להשתמש בו. www.imeem.com אתר באנגלית ממשק גרפי יפה ונוח מאוד, קל למצוא שם זמרים, להקות דומות וכד'... חסרון, מבחר יחסית קטן, ואין שירים בעברית. (לא יצא לי ממש לדפדף בו) והאתר האחרון שה…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי ! אז רפרפתי קצת ומצאתי כמה אשכולות גדולים על כסאות, אבל כל הלינקים והחנויות משם כבר פשטו רגל או החליפו ליינים וכו' כשמדובר על אוקטובר 2018, מה קיים היום בשוק, חנויות מומלצות, ודגמים מומלצים לאדם כבד יחסית, גבוה, שאוהב גם להשען אחורה לפעמים. כסא עם "הרגשה" גדולה, שעוטף, לא האלה שיש בIT של חברות האדום הרזה עם הגלגלים שתמיד יש לחבר אחד במצב יותר טוב חחחח הסתכלתי על כסאות באיבורי וKSP, יש SHARKOON, CORSAIR, COUGAR. האם אלו כסאות נוחים בלי קשר לגיימינג ? כי אני רואה שמקבלים הרבה ב1200 שקלים, מה שאין בכסאות המשרדיים שעולים אותו דבר. אילו מהכסאות הנ"ל הכי מתאימים למישהו גדול ורחב ? הSHARKOON נראה הכי מסיבי, האם הוא באמת נח ולא "חובק מדי" …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה כסא תלמיד/עבודה לא יקר , 200 ש"ח למחשב שיהיה מרופד - לא מנהלים. יש לי כרגע כסא מנהלים שעלה לי בזמנו 400 ש"ח והוא ענק, גדול ולא נוח כל כך.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לכפתור מצוקה לקשישים אבל לא כאלה שמחוברים לטלפון. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי עכשיו מאסטרכארד אבל הוא בלוי וכבר לא מתפקד. חשבתי לעבור לאמריקן אקספרס, מה אומרים? אני לא סטודנט ולא כלום. יש לי משהו כמו 2000 שקל הוצאות בחודש בד"כ. חובה כרטיס בינלאומי בשביל E bay וכאלה... מה עדיף לי?
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
המלצה ללהקות רוק כבד, מטאל וELECTRIC חוץ מ: SLIPKNOT, LORDI,IRON MAIDEN, METALLICA, DOPE. אה כן, ואם מישהו יכול להביא לי שמות של טראנסים שהיו להיטים אז והיום, למשל אני זוכר את שיר הפופקורן שהיה להיט, וגם טרנסים מעורבים עם רוק שאתם חושבים שהם נשמעים טוב
-
- 39 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים. זקוק להמלצה למאמן לכלבים מאיזור הצפון (נהריה, עכו, קריות). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מוזיקה שקטה , כמו למשל בפסקול של המשחק BRAID. חוץ מזה גם אשמח להמלצה למוזיקה אירית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלומלום כבר די הרבה זמן אני מאזין ל RAGE AGIANST THE MACHINE ול LIMP BIZKIT. אני חושב ששני הלהקות ממש טובות אבל כבר די נמאס. אני מחפש דברים בסגנון. ולא, לא צריך את לינקין פארק תודה
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מחפש המלצות למורים טובים לנהיגה בעיר רחובות. (לנער שרוצה להתחיל ללמוד נהיגה) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מזגן ישן של אלקטרה 15 שנה . 2.5 כ"ס btu:23000 אני גר בבניין קומה שניה 110 מטר. המזגן כבר לא מקרר כמו שצריך. מבקש המלצה למזגן עילי אבל לא מיני מרכזי, חסכוני בחשמל. יש לי רק חד פאזה בארון חשמל. ראיתי את המזגן הזה מה דעתכם ?(הבעייה שלא מוצא מזגן עם דירוג אנרגטי A ) http://kor-light.co.il/Web/?PageType=9&ItemID=22541
-
- 39 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. מבקש המלצה למזגן חסכוני בחשמל לחדר בגודל 12 מ"ר. בחנות המליצו על שני דגמים : TORNADO PLASMA GOLD 16 או TORNADO Top 16 תודה.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני חצי שנה קניתי מזגן 1 כ"ס של תדיראן דגם SUPREME 10 . קניתי את המזגן שעלה לא מעט מהידיעה שקנית מוצר יקר הוא יהיה איכותי ושקט. במשך כל החצי שנה יש רעשי פיצוצי פלסטיקה בקירור וגם יותר רעשים בחימום גם במהלך כל הפעולה של המזגן וגם עד חצי שעה אחרי כיבוי המזגן. פשוט בלתי נסבל. היו אצלי כבר יותר מ 5 טכנאים ואמרו שככה זה המזגנים וזה קורה בגלל התכווצות והתרחבות הפלסטיקה. לפי החוות דעת ב זאפ על מזגני תדיראן ראיתי שיש המון תלונות על הבעיה הזאת. אני מאוד מאוכזב מתדיראן שמציגה את עצמה כחברה אמינה ועם מוצרים איכותיים. החלטתי לקנות מזגן חדש שהוא לא של תדיראן !!!! אבקש את המלצתכם למזגן שקט מאוד שאין איתו בעית פיצוצי פלסטיקה ונמכר כיום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין מחבטי טניס שונים כמו טכניפייבר, ווילסון, הד, יונקס, ודנלופ. למישהו יש המלצה או ניסיון עם אחד מהם? מה אתם חושבים? אני מחפש לדעת מה ההרגשה עם כל אחד מהם. אשמח לשמוע! מצרף לפה לינקים לכמה מחבטים שהיו נראים לי מבטיחים https://tennisguys.co.il/products/%D7%9E%D7%97%D7%91%D7%98-%D7%98%D7%A0%D7%99%D7%A1-tf-x1-305-v2 https://tennisguys.co.il/products/%D7%9E%D7%97%D7%91%D7%98-%D7%95%D7%99%D7%9C%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%98%D7%A0%D7%99%D7%A1-blade-100-v9-wilson https://tennisguys.co.il/products/%D7%9E%D7%97%D7%91%D7%98-%D7%98%D7%A0%D7%99%D7%A1-%D7%91%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%98-290-%D7%92%D7%A8%D7%9D-pure-aero-rafa-2023 https://tennisguys.co.il/products/ezone-100-…
-
- 0 תגובות
- 295 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש המלצה למחבט טניס לשימוש חובבני בתקציב של כ-400-500 שח. בנוסף אשמח לשמוע ממי שיודע, מה ההבדל בין מחבט פשוט ב-300 שח, למחבטים יקרים יותר שעולים כ-1000 שח? :
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-