עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני זקוק להמלצה כסא תלמיד/עבודה לא יקר , 200 ש"ח למחשב שיהיה מרופד - לא מנהלים. יש לי כרגע כסא מנהלים שעלה לי בזמנו 400 ש"ח והוא ענק, גדול ולא נוח כל כך.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לכפתור מצוקה לקשישים אבל לא כאלה שמחוברים לטלפון. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  3. שלום אנשים. יש לי עכשיו מאסטרכארד אבל הוא בלוי וכבר לא מתפקד. חשבתי לעבור לאמריקן אקספרס, מה אומרים? אני לא סטודנט ולא כלום. יש לי משהו כמו 2000 שקל הוצאות בחודש בד"כ. חובה כרטיס בינלאומי בשביל E bay וכאלה... מה עדיף לי?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. המלצה ללהקות רוק כבד, מטאל וELECTRIC חוץ מ: SLIPKNOT, LORDI,IRON MAIDEN, METALLICA, DOPE. אה כן, ואם מישהו יכול להביא לי שמות של טראנסים שהיו להיטים אז והיום, למשל אני זוכר את שיר הפופקורן שהיה להיט, וגם טרנסים מעורבים עם רוק שאתם חושבים שהם נשמעים טוב

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by huber,

שלום חברים. זקוק להמלצה למאמן לכלבים מאיזור הצפון (נהריה, עכו, קריות). תודה מראש.

6. Started by david32,

אני מחפש מוזיקה שקטה , כמו למשל בפסקול של המשחק BRAID. חוץ מזה גם אשמח להמלצה למוזיקה אירית. תודה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by rhin0,

שלומלום כבר די הרבה זמן אני מאזין ל RAGE AGIANST THE MACHINE ול LIMP BIZKIT. אני חושב ששני הלהקות ממש טובות אבל כבר די נמאס. אני מחפש דברים בסגנון. ולא, לא צריך את לינקין פארק תודה

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  8. מחפש המלצות למורים טובים לנהיגה בעיר רחובות. (לנער שרוצה להתחיל ללמוד נהיגה) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by eitan10,

שלום לכולם. יש לי מזגן ישן של אלקטרה 15 שנה . 2.5 כ"ס btu:23000 אני גר בבניין קומה שניה 110 מטר. המזגן כבר לא מקרר כמו שצריך. מבקש המלצה למזגן עילי אבל לא מיני מרכזי, חסכוני בחשמל. יש לי רק חד פאזה בארון חשמל. ראיתי את המזגן הזה מה דעתכם ?(הבעייה שלא מוצא מזגן עם דירוג אנרגטי A ) http://kor-light.co.il/Web/?PageType=9&ItemID=22541

• 39 תגובות
    • 7.7k צפיות
  10. Started by spektor666,

שלום לכולם. מבקש המלצה למזגן חסכוני בחשמל לחדר בגודל 12 מ"ר. בחנות המליצו על שני דגמים : TORNADO PLASMA GOLD 16 או TORNADO Top 16 תודה.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  11. שלום לכולם. לפני חצי שנה קניתי מזגן 1 כ"ס של תדיראן דגם SUPREME 10 . קניתי את המזגן שעלה לא מעט מהידיעה שקנית מוצר יקר הוא יהיה איכותי ושקט. במשך כל החצי שנה יש רעשי פיצוצי פלסטיקה בקירור וגם יותר רעשים בחימום גם במהלך כל הפעולה של המזגן וגם עד חצי שעה אחרי כיבוי המזגן. פשוט בלתי נסבל. היו אצלי כבר יותר מ 5 טכנאים ואמרו שככה זה המזגנים וזה קורה בגלל התכווצות והתרחבות הפלסטיקה. לפי החוות דעת ב זאפ על מזגני תדיראן ראיתי שיש המון תלונות על הבעיה הזאת. אני מאוד מאוכזב מתדיראן שמציגה את עצמה כחברה אמינה ועם מוצרים איכותיים. החלטתי לקנות מזגן חדש שהוא לא של תדיראן !!!! אבקש את המלצתכם למזגן שקט מאוד שאין איתו בעית פיצוצי פלסטיקה ונמכר כיום. תודה.

12. Started by יואבבבבב,

שלום לכולם, אני מתלבט בין מחבטי טניס שונים כמו טכניפייבר, ווילסון, הד, יונקס, ודנלופ. למישהו יש המלצה או ניסיון עם אחד מהם? מה אתם חושבים? אני מחפש לדעת מה ההרגשה עם כל אחד מהם. אשמח לשמוע! מצרף לפה לינקים לכמה מחבטים שהיו נראים לי מבטיחים https://tennisguys.co.il/products/%D7%9E%D7%97%D7%91%D7%98-%D7%98%D7%A0%D7%99%D7%A1-tf-x1-305-v2 https://tennisguys.co.il/products/%D7%9E%D7%97%D7%91%D7%98-%D7%95%D7%99%D7%9C%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%98%D7%A0%D7%99%D7%A1-blade-100-v9-wilson https://tennisguys.co.il/products/%D7%9E%D7%97%D7%91%D7%98-%D7%98%D7%A0%D7%99%D7%A1-%D7%91%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%98-290-%D7%92%D7%A8%D7%9D-pure-aero-rafa-2023 https://tennisguys.co.il/products/ezone-100-…

13. Started by Access Denied,

מחפש המלצה למחבט טניס לשימוש חובבני בתקציב של כ-400-500 שח. בנוסף אשמח לשמוע ממי שיודע, מה ההבדל בין מחבט פשוט ב-300 שח, למחבטים יקרים יותר שעולים כ-1000 שח? :

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by wooper,

הי אני מחפש מטען לסוללות AA/AAA עדיף טעינה מהירה המטענים של חברת GP די יקרים לכן ויתרתי על האופציה לא משנה אם זה מ חו"ל תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום יש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י שהאמת אני מרוצה ממנה והיא מספיקה לצרכים שלי מעל ומעבר, בעיה אחת שלה היא צריכה הסוללה, פשוט מטורף, אני מצלם כמה תמונות וכבר נגמר הסוללה. אני מחפש לרכוש מטען סוללות וגם סוללות נטענות, שיהיה משהו איכותי ומוכר - שלא יקח הרבה זמן לטעון, ושהסוללות יחזיקו כמה שיותר זמן. אשמח לקבל המלצות מניסיון בלבד, ולא מחיפוש בגוגל כי את זה כבר עשיתי. תודה.

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by Iv0ry,

אהלן, מבקש המלצה לשתי מיטות אחת לבן 18 ואחת ל21 תקציב 4000 לכל מיטה אבל אם אפשר לחסוך אדרבא תודה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by Yehudaa,

שלום לכולם אני מקווה שיש פה אנשים שמתמצאים בתחום ויכולים לתת המלצות . אני גר בהדר עליון חיפה ואני מחפש חדר כושר שיהיה בו שפע של מכשירים לפיתוח הגוף ( ריצה סאונה וכאלה לא מענין אותי ) . עוד שיקול הוא שאוכל בקו אוטובוס אחד להגיע אליו ולא אצטרך לקחת שתי אוטובוסים וכן שהמחיר לא יהיה גבוה במיוחד . היה טוב אם זה היה בכרמל או באיזור הצ'ק פוסט ( יש שם בכלל ? ) דרך אגב המכון כושר של הטכניון פתוח לקהל הרחב ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by MasterDK,

שלום אני צריך המלצה למכון\חדר כושר בתל אביב במחירים שפויים. שמעתי על גו אקטיב בוייצמן ובזמנו התאמנתי בג'ימי (הוא לא רע פשוט אני רוצה לדעת אולי יש משהוא יותר טוב ממנו ואולי גם יותר זול). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by DIPSET,

היי, אולי אתם יכולים להמליץ לי על מכונה לעיצוב זקן, מעיין מכונת תספורת כזאת עם כמה דרגות חיתוך, שאפשר לטעון בחשמל (ולא בטריות), שלא צובטת את העור... הסתכלתי קצת בזאפ, אבל אז חיפשתי ביקורת בגוגל על המכונות שם והן היו די רעות... תודה!

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by Salwaby,

אני מחפש המלצה למכונת גילוח למטרת דילול זקן בלבד, רק בקטע של להוריד אותו לרמה של זיפים אבל לא לגמרי. אני מחפש מכונה כמה שיותר איכותית , בתקציב של 300-400 ש"ח אפשר חריגות בקטנה.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by Ovid,

עד היום השתמשתי במכונה הזאת: (centrix 274 http://www.j-rubin.co.il/index.php?action=product&productid=705 בעיקרון היא עשתה את העבודה, הלבשתי עליו את המסרק הגבהה באורך חיתוך הכי נמוך שבא עם המכונה וזה קיצץ הכל בצורה אחידה בדיוק באורך שרציתי. אבל היא התקלקלה ,גם אחרי טעינה של לילה שלם הסוללה החזיקה ל5 דקות בקושי, ועכשיו המטען עצמו לא עובד, ואחריות נגמרה. יש למישהו עצות במחיר שפוי (נגיד 400~)? חשוב שיגיע עם המסרקים האלה שמלבישים כדי שלא יקצץ קצר מדי, אלא באורך המתאים לך. וחשוב שהסוללה תחזיק לפחות גילוח שלם. עדיף יותר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Moon-Mage,

סטודנטים עניים מחפשים מכונה בכ1000 ש"ח. תהיתי אם למישהו יש המלצה ואם לא למכונה ספציפית אז אולי לחברה מסוימת. ראיתי את המכונה הזאת ויש לה כמה ביקורות טובות ותהיתי אם מישהו מכיר את החברה ויכול להמליץ עליהם או לחלופין להזהיר מפניהם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by sgt_flippy,

המאפיינים הם כך: -עד 3000 ש"ח (המכונת כביסה עד 3000) (והמדיח כלים עד 3000) -במכונת כביסה פתח עליון עד 6 ק"ג , ושהמדיח כלים היה גדול תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. אצלי כשבוע ורואים שהיא בנויה טוב בצורה מפתיעה למחירה [ממש טוב ] דרך אגב היא נטענת . http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32724 לא יכול לצלם הטלפון שלי התקלקל אם יש לכם ניסיון טוב עם איזה מוצר שם תגידו

• 26 תגובות
    • 5k צפיות
  25. אני צריך שהיא תהיה מסוגלת להתמודד טוב עם שיער יחסית ארוך ושאפשר יהיה לספר את השיער לרמות של מעל 3 מ"מ(המכונה האחרונה שלי פשוט הכריחה אותי לספר את השיער על 0 או 1). תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.