עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Roi Stampfer,

האם קיים תוסף או שינוי בהגדרות *חינמי* שמונע מאתרים לקחת עוגיות? אם כן, אשמח להסבר\ הפנייה למדריך. תודה רבה (רלוונטי גם לפלא-אנדרואיד וגם למחשב נייד-ווינדוס)

2. Started by HitmanX,

http://www.she-is-here.com כנסו תספרו מה דעתכם.. לדעתי אין מצב שזה רציני אבל אם כן נשארו לי 7 ימים לחיות מכאן אפשר ישר לראות את הקלטת http://www.the-tape.com/

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by m_g,

איך הולך הקטע עם הסמ''ק או הכוחות סוס, במידה ואין לי בכלל רישיון לאופנוע? יש הגבלה מסוימת? ואם יש לי 5 שנים רישיון על אוטו אני צריך לעשות שוב תיאוריה בשביל אופנוע? ואחרי שעשיתי רישיון לאופנוע אני צריך וותק של תקופה מסוימת לפני שאני משדרג את הרישיון לאופנועים כבדים (1000 סמ''ק) בבקשה רק מי שבטוח בעצמו 100% שיענה, אני כבר ממש מבולבל מכל הסיפור.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אשמח לקבל תדריך מלא כייצד עלי להתנתק מפלאפון בדרך המהירה ביותר. אשמח אם זה לא יהיה טלפונית, נמאס לי כבר מהם בטלפון. הבנתי שיש מרכז באשדוד [יש המון] אפשר כתובת ספציפית איפה ממוקם המרכז ששם אני מגיע מבקש להתנתק ומנתקים אותי? לבקש אישור ניתוק? אם נותנים דבר כזה בכלל. מה לעשות אם יאמר לי שלא היתה פניה ממני לניתוק, או כל דבר שיחזיק אותי? ואיך אני יודע מתי לבטל את הוראת הקבע? החשבונית יוצאת כל חודש 22 החיוב נעשה ב 7 כל תחילת חודש. אם אני אתנתק החודש, איך אני מבטל את הוראת הקבע ככה שהם יקבלו את המגיע להם על החודש שלא יהיו לי בעיות עם העו"ד שלהם? * אין התחייבות למכשירים, אין התחייבות לחבילות, יש אך ורק דמ"ש [דמי שימוש] שלא מסכימים להוריד לי - "כי יש שימוש בפלאפונים, לא רואה סיבה …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אז ככה הסיפור הוא כזה , אני עובד מקדונלדס בקניון חיפה , ומי שעבד איי פעם במק ידוע שבסוף היום צריך לעשות סיבוב זבל ולזרוק את הכל בםח גדול שנמצא בחניה , אז אני וחבר שלי כמו בכל יום הלכנו לזרוק את הזבל והשומר הכלב פתח לנו את המעלית , ירד איתנו למטה ואז נעל אותנו בחוץ . רק לאחר חצי שעה הגיעה האחראית משמרת עם מנהל האבטחה שפתחו לנו את הדלת בחזרה לקניון , הקטע הוא שקיבלנו צעקות ובלה לבה לבה מצב לא נעים . עכשיו אני מעוניין להגיש תלנוה להנהלת הקניון על חברת האבטחה על המאבטח הספציפי הזה שגרם לי ולחבר שלי בעיות בעבודה , ושזאתי היא רשלנות ממעלה ראשונה ושככה לא מתייחסים לבני אדם במיוחד שהוא ידע שאנחנו אמורים לחזור עוד כמה דקות בחזרה .ועוד דבר חשוב , הוא קיבל הוראה ברורה ממנהל האבטחה ל…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. הקלטתי איזה מיקס קטנטן ש"ידגים" את יכולותיי... שימו לב אבל, ה"קטיעה" בסוף, היא **בכוונה**, אני לא נוהג לסיים ככה מיקסים...פשוט רציתי שתצא הדגמה קצרה וממצא, אז זה מה שעשיתי תורידו, ותנו חוות דעת, אם צריך לשפר תגידו מה... הנה הקישור זה חשוב לי... תודה מראש (מנהלים- זה חוקי לפרסם קישור להורדה לקטע הזה כי, אני יצרתי אותו, ככה שהזכויות יוצרים, שלי, ואני מאשר לאנשים להוריד אותו אם אתם חושבים אחרת, מחקו) עריכה-שכחתי להגיד, הסגנון הוא האוס.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by someone,

כי מישהו אמר לי שחייבים לעבור לפחות חודשיים בין הזמן שאני עובר את התיאוריה לזמן שאני מקבל את הרשיון (או עושה טסט) מישהו יודע אם זה נכון?..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני צריך להגיע למיטב-מדור עתודה (אם הבנתי נכון ליד קצין רפואה ראשי) אם מקפיצים אותי באוטו מכיוון דרום (קרית גת), איך להגיע בסדר מצאתי לבד

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אורח עדן שרייבר
    Started by אורח עדן שרייבר,

החידון של הזון חוזר אחרי הפסקה קצרה, והפעם אנחנו מגרילים עכבר גיימינג Razer Naga לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-49-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%a2%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-razer-naga/

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מה דעתכם על ההצעה הזו? http://www.iandm.co.il/Campaign/2013/Mizrahi_Tefahot/Live/IDF/Landing_Pages/Ptor.html חוץ מזה כחלופה לדמי הניהול הגבוהים בבנק, אני שוקל לפתוח תיק השקעות בבית השקעות. מישהו מכיר בית השקעות מומלץ בהשקעה בסכומים נמוכים יחסית?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. לפני כמה ימים אני ועוד חבר שלי קלטנו איזה ילד שאנחנו מכירים וממש לא סובלים, אז החלתנו קצת להשתעשע איתו. אני מצלם, וחבר שלי מדבר ומבצע! (דיברנו באנגלית כדי להרחיב את קהל היעד שלנו!) http://www.youtube.com/watch?v=hXIQMG84hPg

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by User_Name,

היי, אני קופץ לאתר מידי יום כבר 15 שנה, ומאוד אהבתי את מתיחת הפנים שעבר לאחרונה. קצר ולעניין - יש באתר שתי בעיות שאני מזהה. 1. בגלישה במובייל, אין אייקון הרומז על המצאות תפריט בצידו השמאלי של האתר. לחיצה "עיוורת" פותחת תפריט, מניח שזה לא במכוון. 2. בגלישה בדקטופ, עם הכניסה לאתר, המשתמש נזרק למסך ריק ללא לחצן לחזרה לאתר. הדבר הנוח ביותר זה רענון הדף לאחר כניסה כך שיהיה ניתן להמשיך לגלוש, הפעם במצב מחובר. לפני הכניסה לאחר הכניסה. יש צורך בחזרה אחורה בהיעדר לוגו האתר /לחצן חזרה. תודה רבה על ההשקעה, זה לא מובן מאליו. @djelectric

13. Started by Sikamikanico,

באחד הת'ראדים שראיתי כאן, מישהו מדבר על הורדה עצמאית של צלצולי MIDI ע"י הכנסה של כתובת האינטרנט שלהם לפלאפון, למשל: http://phone.com/myring.midi כמה שניסיתי, לא הצלחתי להכניס כתובת מסוימת לפלאפון. אני מצליח להכנס רק ללינקים של "הפורטל הסלולרי". המכשיר שלי הוא Samsung 540. מישהו יודע אם אפשר להכנס איתו לאתרים לפי כתובת? (ואם כן, אז איך?)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. למרבה הפלא מלזיה וסין במקומות הראשון והשני בפירטיות משחקי מחשב. http://www.gamespot.com/news/2005/02/11/news_6118497.html לרשימה המלאה - http://www.iipa.com/pressreleases/2004_May3_Sp_301_plus_chart-rev.pdf אנחנו נמצאים בסוף עמוד 4, ונוזפים בנו על הפירטיות במוסיקה - ROFL!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by finish,

רציתי להתחיל לראות את הסדרה הזאת וקצת הסתבכתי יש הרבה סרטים וגם סדרה יותר ישנה לא הבנתי ממש מאיפה להתחיל תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by kinggil,

לפני דקות אחדות סיימתי לראות אותו במגוון הסרטים של ''HOT'' אני חייב לציין שזה סרט טוב ונחמד, אני אישית מאוד אהבתי את השחקן הזה ''ריי''. אשמח לשמוע את דעתכם על הסרט, אגב הוא סרט בן שנה, אבל יש הרגשה שפשוט רצו לגמור את הסרט ולא השקיעו יותר מזה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

בכל סוף שבוע נציץ אל המוצרים החדשים שהושקו - מקלדת מכאנית מלוג\'יטק, כונני SSD ממיקרון ומארזים מעניינים הם רק חלק ממה שראינו השבוע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-38/

18. Started by trionax,

מה קורה אחים שלי הכל טוב? אתן יכולים בבקשה לתת לי כתובת של חנות פריק בתל אביב?...יותר עדיף לכיוון צפון תל אביב. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by huber,

מזה זמן מה אני נכנס אתר vr-zone.com על מנת לקרוא חדשות באופן מרוכז (ולעוד כמה אתרים אבל שם אני מתחיל) בגלל שיש שם "פורום" שמיועד קרק לחדשות ושם מרוכזות רב החדשות המעניינות בתחום מהרשת. מזה כמה ימים משום מה אינני מצליח להיכנס לפורומים של האתר. אני מנסה להיכנס דרך הלינק VRFORUMS בראש הדף בצד ימין - אך משום מה הפורומים לא עולים. מישהו אחר מצליח להיכנס? האם זו בעייה גלובלית אצלהם או משהו ספציפי אצלי?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by אליפ,

ברצוני לעשות גיבוי של DATA באופן יומי בענן. מדובר בלפטופ ביתי המשמש לעבודה יומית של ארכיטקט. סה"כ DATA כרגע כ 60GB לא צפוי להגיע ל 100 בשנה הקרובה. רוצה לסמן כמה ספריות במחשב שיגובו באופן אוטו' בענן בזמן שהמחשב מחובר לרשת ובאיידול (לא להפריע לעבודה שוטפת). לא מחפש דווקא הכי זול (ודאי לא חינמי) אלא אמין (כזה שישאר גם עוד 3 שנים) ונוח לשימוש. ?SkyDrive? Box אחרים... אשמח על כל יעוץ.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, אולי אתם זוכרים מהתראד הקודם אבל התחייבתי למירס. ולצערי בלי שאבי יידע אותי.... האם זה אפשרי לבטל את החוזה תוך 14 יום? (אני בודק האם הדבר היה אפשרי כי אבא שלי הלך בעבר אליהם כשהוא בשבוע הראשון ורצה לבטל אבל הם לא הסכימו).

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. עומד פה לידי מחשב פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ בעוד שלי יש 4 1.5. המחשב הזה הוא של ילד מהכיתה שלי שאני לא כל-כך מחבב והוא כרגע נמצא אצלי בתיקון, עכשיו, עלתה לי בראש המחשבה של "להלוות" ממנו את המעבד ולהשים על הלוח שלי, יש לי כבר תוכנית לאם הוא ישים לב לזה שהוא עובד עם מעבד אחר: הוא יגיד לי: כפיר למה המחשב שלי מזה את המעבד כ X כשקניתי מעבד Y ? ואז אני יגיד לו: תביא את המחשב אליי ואני יסדר לך את זה, אולי הלוח אם שלך לא מזהה טוב את המעבד... ואז הוא יביא אותו אליי ואז אני יחזיר לו את המעבד שלו (בלי שהוא ידע, כי הוא לא יהיה באיזור באותו זמן) ואז נגמר הסיפור והוא יחזור הביתה עם המחשב שמח וטוב לב... עכשיו, יש לי כמה התלבטויות: 1) מה אתם הייתם עושים בצב כזה שיש אדם שממש אין לו מושג במחש…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by navk2,

לאחרונה שמעתי כמה שירים של צ'ילדרן אוף בודום וזה ממש ממש יפה, הבעיה היא שיש מישהו שצורח כמו חולירע והורס תשיר ! יש משהו שדומה לזה אבל ללא מילים ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ברוס לי,

יצא לכם כבר לראות את התקליט החדש שכולם מדברים עליו?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.