עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום פניתי אליכם כי בטח יש פה הרבה אנשים עם ניסיון אז ככה הגימייל שלי משרת אותי גם לעבודה גם לפרטי בזמן האחרון התחלתי לקבל הרבה אימיילים מהעבודה וגם בפרטי משולחים ממוקדים מאוד (יכול להיות גם כמה בשעה) אני מנסה לעשות סדר בבלאגן שנוצר לי מה שאני רוצה שיקרה זה ההודעה תופיע בדואר הראשי/דואר נכנס (או לפחות התרעה) ולאחר פתיחה שלה היא תעבור לתיקייה אוטו' היום אני עושה להם מסננים+תוויות אבל מה שקורה זה אם אני מעביר אותם ישירות לתווית אני לא מקבל התרעה על הדואר הנכנס רק בתווית (גם באפ' בפאלפון) (בהגדרות זה או להעביר ישירות לתווית או להשאיר גם בראשי) אז כרגע זה מגיע לראשי עם תווית ומה שקורה זה אחת ליום או כמה שעות אני מסמן את כל ההודעות בראשי ושולח אותם לתוויות (אם אני לא עושה …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. קניתי עוד נייד שיהיה בתיכנון לקנות עוד 2 אחד לייד המיטה ואחד בעמדה של הדיג'יי תהנו ...איך ניראה סבבה לא? הרבה מסכים.. [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

שלום ,האם לדעתכם בארצנו היה צריך להכניס את התרבות שתלמידים צריכים להתלבש בחליפות כמו באירופה? לדעתי כן! המשך יום נעים

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by M-a-T-a-N,

קניתי לא מזמן מחשב יקר באיזה 12000 ש"ח ואני מרגיש שאני לא מנצל אותו מספיק אז בנתייםאני משתמש בו ל... 1. לכידת וידאו מהכרטיס מסך 2. רואה איתו סרטים לטלוזיה 3. מחובר למערכת (רסיבר) יש יציאת דיגיטלית 4.אינטרנט עכשיו רציתי לדעת מה עוד אפשר לעשות עם מערכת מחשב כמו שלי כי נראה לי שסתם זרקתי כסף אם אני לא מנצל אותו אני צריך ממכם עצות נגיד כל אחד מה הוא עושה במחשב שלו או מה אני יכול לעשות במחשב מכל תחום שהוא (טוב ללמוד עוד דברים) שאני ירגיש שאני מנצל את המחשב הנה המפרט: Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill 800MHZ 2GB 4-4-3-5 HK CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB ENERMAX LIBERTY 500W SUNBEAM TUNIQ TOWER ZALMAN V…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Mantis,

מדענים בדקו השפעות של סמים שונים על התנהגות עכבישים ויכולת בניית הקורים שלהם. התוצאות מאוד מעניינות...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by arkady,

היי ^^ יש לי שאלה קטנה, מאיזה גיל אפשר לקבל כרטיס אשראי? [יש לי חשבון בנק ואני בן 17 וקצת]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הקלטתי איזה מיקס קטנטן ש"ידגים" את יכולותיי... שימו לב אבל, ה"קטיעה" בסוף, היא **בכוונה**, אני לא נוהג לסיים ככה מיקסים...פשוט רציתי שתצא הדגמה קצרה וממצא, אז זה מה שעשיתי תורידו, ותנו חוות דעת, אם צריך לשפר תגידו מה... הנה הקישור זה חשוב לי... תודה מראש (מנהלים- זה חוקי לפרסם קישור להורדה לקטע הזה כי, אני יצרתי אותו, ככה שהזכויות יוצרים, שלי, ואני מאשר לאנשים להוריד אותו אם אתם חושבים אחרת, מחקו) עריכה-שכחתי להגיד, הסגנון הוא האוס.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Sikamikanico,

באחד הת'ראדים שראיתי כאן, מישהו מדבר על הורדה עצמאית של צלצולי MIDI ע"י הכנסה של כתובת האינטרנט שלהם לפלאפון, למשל: http://phone.com/myring.midi כמה שניסיתי, לא הצלחתי להכניס כתובת מסוימת לפלאפון. אני מצליח להכנס רק ללינקים של "הפורטל הסלולרי". המכשיר שלי הוא Samsung 540. מישהו יודע אם אפשר להכנס איתו לאתרים לפי כתובת? (ואם כן, אז איך?)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. improvisly?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by RayZ,

פסח שמח! אני לא מתכוון להרבות במילים מכוון שאין לי ממש מה לומר,חוץ ממה שאמרתי שורה אחת למעלה. : אני בעיקרון יוצא בכל יום למקום אחר,אני לא אבזבז את פסח בבית.. ואני מקווה שגם אתם לא בקיצור, בואו נצטט מלמעלה, למי שלא קורא משפטים של שתי מילים (כמוני,למשל? : ) חג פסח שמח וכשר שיהיה לכל קהילת HWzone נ.ב ,בבקשה אל תגרמו לנעילת הת'רד ע"י ספאם.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אז ככה הסיפור הוא כזה , אני עובד מקדונלדס בקניון חיפה , ומי שעבד איי פעם במק ידוע שבסוף היום צריך לעשות סיבוב זבל ולזרוק את הכל בםח גדול שנמצא בחניה , אז אני וחבר שלי כמו בכל יום הלכנו לזרוק את הזבל והשומר הכלב פתח לנו את המעלית , ירד איתנו למטה ואז נעל אותנו בחוץ . רק לאחר חצי שעה הגיעה האחראית משמרת עם מנהל האבטחה שפתחו לנו את הדלת בחזרה לקניון , הקטע הוא שקיבלנו צעקות ובלה לבה לבה מצב לא נעים . עכשיו אני מעוניין להגיש תלנוה להנהלת הקניון על חברת האבטחה על המאבטח הספציפי הזה שגרם לי ולחבר שלי בעיות בעבודה , ושזאתי היא רשלנות ממעלה ראשונה ושככה לא מתייחסים לבני אדם במיוחד שהוא ידע שאנחנו אמורים לחזור עוד כמה דקות בחזרה .ועוד דבר חשוב , הוא קיבל הוראה ברורה ממנהל האבטחה ל…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. http://s5.yousendit.com/d.aspx?id=2FNCQTG8L0LEA18YGAA8YGPYFK

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by aquarius,

מחר לפי הוראת משרד החינוך תוקדש שעת מחנך לטובת דיון בנושאו: מה דעתכם(אנא לשמור על רמת דיון נאותה)

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by אליפ,

ברצוני לעשות גיבוי של DATA באופן יומי בענן. מדובר בלפטופ ביתי המשמש לעבודה יומית של ארכיטקט. סה"כ DATA כרגע כ 60GB לא צפוי להגיע ל 100 בשנה הקרובה. רוצה לסמן כמה ספריות במחשב שיגובו באופן אוטו' בענן בזמן שהמחשב מחובר לרשת ובאיידול (לא להפריע לעבודה שוטפת). לא מחפש דווקא הכי זול (ודאי לא חינמי) אלא אמין (כזה שישאר גם עוד 3 שנים) ונוח לשימוש. ?SkyDrive? Box אחרים... אשמח על כל יעוץ.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אתם המשתמשים, מוזמנים לעלות לכאן, אתרים מעניינים (חדשות מעניינות על מחשבים, אתרים שימושיים וכד') לאחר שתפרסמו את האתרים. ייבחרו האתרים הכי מעניינים/שימושיים, והם יתווספו לסטיקי - "ה- FAQ של פורום כללי". שימו לב, זהו לא המקום לתלונות/הצעות/שאלות/בעיות בכל הקשור לפורומים והאתר! אסור לפרסם: אתרי פורנו, אתרים שנוגדים את חוקי הפורום, פורומים מתחרים וכד'. www.howstuffworks.com - איך דברים פועלים http://www.popsci.com - האתר של המגזין המפורסם, מדע פופולארי www.carsforum.co.il - קהילה שעוסקת בענייני מכוניות ורכבים. אתם מוזמנים לפרסם, אתרים מעניינים נוספים בהתאם לחוקים.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by silky,

שלום, ככל הנראה אני משתחרר בקרוב. בינתיים התחלתי לבנות קורות חיים. מישהו יודע האם מותר לי לרשום ששירתתי ביחידת המחסלים של המוסד בקורות חיים? או שאולי אני צריך לציין משהו מעורפל בסגנון: "יחידה ששיש מצב שהביאה באחד שיש מצב שהמילה מבחוח נמצאת בשמו"?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. ברצוני לרכוש משם, דבר שאין במשרדיה כבר זמן רב. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8703&cID=1128 אולי אני לבסוף ארכוש את הגירסא הסולארית למרות שאין הבדל ביניהם. בכל מקרה, מישהו מכיר את החנות? יש לו ניסיון איתה? שירות המשלוחים שלה והאחריות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by xtract1,

ראיתי באתר newegg מחירים קורצים ביותר..למשל מארז P180 ב530 שקל בערך... השאלה היא האם אני קונה מחשב בחול כמה אני צריך לשלם מיסים ושאר שטויות בארץ..אם בכלל... והאם זה זהה לדברים בארץ? או שיש "גירסאות אמריקאיות" למיניהם...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by HaEsrimVeArba,

אבא מחזיר בקרוב את הרנו לליסינג, והעבודה נותנת לו לבחור בין שתי המכוניות הנל. מה אתם חושבים שמומלץ ולמה? הגיר הרובוטי נשמע לי די מעניין. ידני זה קצת מעצבן אוטומט זה קצת מרדים.. ורובוטי זה בעצם באמצע, לא? אז מה אתם אומרים? אשמח לשמוע חוות דעת על שתי הרכבים מאנשים שנהגו בהם.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לציין שאותו דבר מוצע גם ביס.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי סעיף משקפים ,משהו כמו מספר 1 בכל עין+צילנדר ,ושלחו לי זימון ל"צוות אוויר" - זה טייס לא טעיתי ,נכון? קיצור ,יש טעם להגיע לשם בכלל?כי איך אפשר להיות טייס עם משקפיים?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by VitaminP,

האלבום מאת DJVITAMIN (=אני) סוףסוף עלה לרשת 13 שירים MP3, באלבום מוזיקה כמעט מכל סוג שיש וכל מי ששמע את האלבום מצא משהו שהוא אהב שם. תורידו מ http://www.israfiles.com/show/48044/DjVitamin.rar (כדי להוריד תלחצו " אני מסכים לתקנון ומעוניין להוריד את הקובץ ") אני מצפה לתגובות בבקשה. תהנו!!! ***למי שיש בעיות עם הורדת האלבום: תעשו שהאותיות D וV בDJVITAMIN יהיו גדולות בלינק ועל תלחצו על הקישור, אלא תעתיקו אותו לדפדפן.*** >>>נוספה עוד אפשרות הורדה מראפידשאר http://rapidshare.com/files/61402411/DjVitamin.rar.html

23. Started by Guarding angel,

http://www.urbandictionary.com/ לדוגמה Arab Arab= Arabian. Arabic is their main language and alot of arabs also speak other languages. Arabic can be spoken in diffrent "accents" and alot of words are diffrent from one country to another but it's all the same language. For example in the UK we say "Biscuit" in the USA they say "Cookie". Thats just a small example but yeah it's kinda like that a Iraqi might not understand everything a egyptian would say because of their accent. Anyone who comes from the middle east and north Africa, alot of whom leave all around the world, but orginate from there. Most of the population is Muslim but you can also get other relgions among A…

24. Started by webber44,

אחי הקטן חוגג 13. לא מצאתי משהו לקנות לו. הציעו לי גיטרה, אבל זה בטח לא יעניין אותו, ויש כבר אחת בבית שסתם שוכבת, לא צריך 2. חשבתי על wii אבל אני מפחד שזה יפריע לו בלימודים. הוא גם ככה כל היום על המחשב או משחק כדורגל. אייפון זה כבר יקר מידיי. אופניים כבר יש לו. אני אשמח לשמוע הצעות. התקציב הוא בסביבות 500-1000 ש"ח. אבל אם יש משהו מעניין אין לי בעיה לחרוג (כמו wii שפסלתי).

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים