עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אביהרץ,

איך זה שמחברים עוד מכשיר דרך מפצל לתקע הוא גם עובד?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם יש לי 2 חידות שאני צריך לפתור, א.צריך להוסיף קו כדי שיהיה שש I X ב.מה תהיה האות הבאה: אששאחששש_ תודה לכול הפותרים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by wooper,

היי החליפו לנו בעבודה הכסאות עם מעט ריפוד לכסאות מאבן מאיפה אפשר לקנות ריפוד/כרית לכסא לאזור הישבן?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by iib,

תאחלו לי מזל"ט היום ההורים שלי (בהמלצתי - פעם ראשונה שהם קנו נירות ערך) קנו מניות של AMD ב 10,000ש"ח ב 14.5$ למניה. אני מניח שאני ימכור כשהם יהיו באיזור ה 20$ ויעשה 5 דולר על כל מניה שקניתי... נקווה שהדולר יעלה! עם המדיניות הכלכלית של הממשלה כיום כדאי לשים כמה שיותר כסף בחו"ל !

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by huber,

כבר קרוב לשבוע אני מנסה להיכנס לפורומים של האתר הנ"ל, אך הוא החליט שהיוזר שלי לא תקין. שלחתי להם כמה פעמים מייל על הנושא דרך הלינק של "צור קשר" באתר, אך אין תגובה... מישהו קורא בכלל את ההודעות הללו? יש מישהו פה באתר שיש לו קשר לצצות של האתר הנ"ל? THE HUBER

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. התיבה מבחוץ: כל הדברים הטובים: זה מה שיש פה: היטסינק שהורדתי בהרבה כוח פיזי מהפנטיום 2 שלי היטסינק מהוודו 3 הישן שלי היטסינק שדפקתי לקובי בזמן המפגש מאוורר 80 מ"מ סופר שקט שאון נתן לי במפגש הראשון מאוורר להיטסינק של הפנטיום 2 ההיטסינק שהיה פעם על הצ'יפסט שלי(עכשיו יושב לו שם בנחת קריסטל אורב) היטסינק לצ'יפסט שדפקתי לשכן שלי היטסינק למעבד פנטיום 1 עם מאוורר שדפקתי לאון היטסינק לצ'יפסט בצבע זהב היטסינק לצ'יפסט בצבע שחור היטסינק מסכן לזיכרונות קטנים לכרטיסי מסך שדפקתי לחבר שלי והינה לכם בונוס: אני מחזיק את הוודו 3 המחושמל+שרוף שלי... אני לא במיטבי היום, שטפתי ת'אוטו של אבא שלי איזה שעה וחצי ככה...אני שחוט.. אוקי, לכל מי שזכה במקום שני ושלישי בתחרות הרק…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. כפיפות בטן מחזקות רק את שרירי הבטן או גם את הגב?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by urdead,

מחר יש לי ירפא ב' אבל לא קיבלתי את הזימון ושדיברתי איתם כשקבעתי הם אמרו שיכול להיות שהזימון לא יגיע ואמרו לי לבוא בלעדיו.. עכשיו נסיעה מהצפון לתל אביב עולה משהו כמו 100 שקל הלוך חזור(כולל נסיעות פנימיות) וזה הרבה אבל אנשים אמרו לי שאני אמור לקבל החזר כספי ! למישהו קרה דבר כזה ? איך מקבלים את ההחזר הכספי ? אני יקבל אותו מחר ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. и пыхтачок לראות את הסוף .... קבלו אותו >>>>>

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק. אחד הרמקולים התקלקל והאחריות בחנות ניגמרה אבל אצל החרבה עדיין יש אחריות. באתר שלהם לא מצאתי שום טלפון, מישהו יודע את הטל' שלהם?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yair_gobani,

יש קרוב לצ'ק פוסט חנות מחשבים בשם "קומפיט" האם בטוח לקנות שם כי הם ממש זולים :hi:

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by maphisto,

טוב אז לפני שהיה לי תפקיד רשמי באתר מספר האיציק שלי היה חסוי גם בהגדרות לא אפשרתי למשתמשים שאינם ברשימה שלי לשלוח אלי הודעות ,אבל מאז שאני פה ,שיניתי את זה , ומאז כל הזמן באות אלי לאיציק נשים כאלה ואחרות ומתחילות לדבר איתי ,עכשיו שלא תבינו אותי לא נכון אין לי בעיה אבל ! יש לי חברה מושלמת כבר שנתיים וחצי ואין לי סיבה לדבר איתן . אז כל פעם נוצר מצב שאני צריך ל"העביר" אותם לחברים שלי שפנויים ,עכשיו ברור לי שאם וכאשר אני אהיה ללא בת זוג התופעה תעלם ,פשוט חוק מרפי. עכשיו אתם שואלים :מאיפה אתה יודע שזה בחורה ,קודם כל היא שולחת לי תמונה וגם לפי השיחה. עכשיו אני ילד בן 12 שרץ ומת לדייט אז אין לי ממה לחשוש שזה איזה "מתחזה" . מה אתם חושבים ? והאם זה קורה גם לכם ? ובכלל סיפורי איצ…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. לדעתי הן בגלל כניסה של ילדים קטנים (לא שאני גדול כן אבל לא ילד בן 14 ) והן בגלל שמשום מה ניראה לי כבר חצי שנה המנהל של הפורום לא נכנס לפה (1nStall ) .

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Avishee,

אז 700 איש ענו על סקר הגיגיימינג בפרק שעבר, מה שאומר שאני צריך להוריד 14 פרטי לבוש :ם בכל מקרה, בפרק אני מדבר קצת על חזרת ESWC, על Gaming on the road, ובעיקר קורא לכם להכין לי שאלות לפרק שאלות ותשובות פרק חדש כל סופש שני. תהנו! http://www.avishee.com

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by idg83,

שלום לכולם אחותי נוסעת לתאילנד עוד יומיים ואני צריך ממכם עזרה אם אתם יכולים אני מעוניין לדעת על מחירים בבנקוק של חלקי מחשב (לא מזויפים עדיף) אם אתם מכירים חנות שפציפית שלא מוכרת זיופים עדיף כך וכמו כן גם טלפוניפ ניידים אני יודע לכם אדם שיעזור לי

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Mantis,

מדענים בדקו השפעות של סמים שונים על התנהגות עכבישים ויכולת בניית הקורים שלהם. התוצאות מאוד מעניינות...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Booobb,

אני משתמש בפלאפון שלי כשעון מעורר ככה שהוא ממש לידי בלילה. מישהו יודע אם פלאפון פולט קרינה גם כאשר הוא רק דולק, כלומר כאשר הוא לא בשיחה ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, אני לא מצליח לשלוח/לפרסם תגובות לכתבות הנמצאות בעמוד הראשי של האתר. כאשר אני לוחץ על כפתור "הגב" אני מקבל אנימציה של "חשיבה" בצד ימין למעלה בעמוד הדפדפן וזהו. ניסיתי להגיב במספר דפדפנים, chrome - ללא שום תוספות התקנה נקיה, firefox - עם וללא תוספים וגם עם edge. מע' ההפעלה שלי חלונות 10 עם anniversary update. האם צריך להתקין תוסף מסוים כגון java או משהו אחר ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מצאתי לינק יותר טוב: http://www.gizmodo.com/archives/circuits-discover-each-other-024002.php תסתכלו על התמונות פה: http://w1.706.comhem.se/~u70624934/

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by almonime,

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by silky,

שלום, ככל הנראה אני משתחרר בקרוב. בינתיים התחלתי לבנות קורות חיים. מישהו יודע האם מותר לי לרשום ששירתתי ביחידת המחסלים של המוסד בקורות חיים? או שאולי אני צריך לציין משהו מעורפל בסגנון: "יחידה ששיש מצב שהביאה באחד שיש מצב שהמילה מבחוח נמצאת בשמו"?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by h2o,

יש תמונה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by RayZ,

פסח שמח! אני לא מתכוון להרבות במילים מכוון שאין לי ממש מה לומר,חוץ ממה שאמרתי שורה אחת למעלה. : אני בעיקרון יוצא בכל יום למקום אחר,אני לא אבזבז את פסח בבית.. ואני מקווה שגם אתם לא בקיצור, בואו נצטט מלמעלה, למי שלא קורא משפטים של שתי מילים (כמוני,למשל? : ) חג פסח שמח וכשר שיהיה לכל קהילת HWzone נ.ב ,בבקשה אל תגרמו לנעילת הת'רד ע"י ספאם.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ag43,

לפני חודש הזמנתי מגיני מסך למכשיר RAZR. כשהגיעו לפני שבועיים ראיתי שהם קטנים מדי, פניתי למוכר וקיבלתי REFUND. עכשיו פתאום קבלתי הודעה מאיביי שהמוכר מעוניין לבטל את העסקה. יש למישהו מושג מה זה אומר?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים