כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אני כל כך מרחם על החיות המסכנות..רואים את הסבל בעיניים שלהן. http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ תגיבו!
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הלכתי לבדוק אם כדאי לי לשים עדשות היום ואמרו לי שזה די מסובך להכניס אותם לעין ושלוקח 40 דקות ה האם זה נכון? כמה זמן לכם לוקח? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש מכונת קפה לא יקרה הביתה, אבל שתהיה באיכות טובה, ומצאתי מכונת קפה של חברת diameda במבצע של 299 ש"ח באתר הזה https://www.vero-cafe.co.il/category/מכונות-קפה - מישהו מכיר את החברה הזאת? המכונות שלה נחשבות לטובות יחסית? והמחיר הזה נראה טוב למכונה כזאת פשוטה, לא? ומה זה אומר שכתוב שם "מכונת קפסולות אספרסו קלאב"? זה אומר שאני חייב להשתמש בקפסולות האלה או שגם אחרות מתאימות? ועוד שאלה לגבי המים ששמים במכונה - קראתי פה https://www.htcafe.co.il/vp999525 שאנשים משתמשים בבריטה או במים מינרליים או במים מורתחים - למה בעצם? ומה הכי טוב?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להזמין נעל זאת דרך BUY2USA. השאלה שלי היא האם יש מסים על נעליים לניו ג'רזי? אבקש ממי שהזמין נעליים דרך השירות לכתוב אם הוא שילם מסים לניו ג'רזי או לא. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה באתר של AMD ניתן לראות אילו מארזים מתאימים ? מאושרים AMD הכוונה...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אם אפשר בבקשה אני צריך המלצה לספרים בנושאים הבאים : חדו"א 1 מת' בדידה אלגברה ליניארית 1 עדיין בשבוע השני באונ' וכבר הבנתי שריכוז בהרצאה ופתרון התרגילים שבתרגול לא יספיק :\ אז תמליצו לי בבקשה על ספרים עם דגש ללמידה עצמית.. כלומר כמה שיותר הסבר מפורט + תרגילים עם פתרון מלא .. (יש כזה דבר בכלל?) תודה רבה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חשבתי להתחיל ללמוד לתואר ראשון במחשבים בגלל הסיבות הבאות .משעמם לי מאוד .אני מכור למחשב .כל דבר שקשור למחשב מעניין אותי עכשיו אני לא חושב ללכת עכשיו לאונברסיטה אבל אני רוצה להתחיל ללמוד ואח"כ אני ילך ככל הנראה(אונברסיטה פתוחה--אני אוהב ללמוד לבד) הבעיה שלי היא שאני לא יודע מה צריך ללמוד עכשיו כל אחד שיודע מה צריך ללמוד יגיד לי מה צריך ללמוד ואת הסדר בלימוד(מאיפה להתחיל ואיפה לסיים) אשמח מאוד אם אקבל קישורים לכל הדברים שצריכים ללמוד.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו זה מפרט שראיתי באינטרנט כתוב במודעה מחשב P4 לוח אם ASUS זה לא עבודה בעיניים תראו איזה מפרט חרא: מארז מהמם (צבע כסף) ATX מפואר כולל שתי יציאות USB. לוח אם ASUS P-4 S533 כולל 6 יציאות USB נוספות על הלוח!!!! מעבד INTEL P-4 2.4GHz 533MHz זיכרון 256MB DDR 333MHz (לא ( !!! SDRAM מאיץ גרפי משולב 3D מעולה 64MB (על הלוח) "shared memory" כ.קול AC 97 כ.רשת 10/100 כולל הכנה ל ADSL כ.מודם 56K V92 דיסק קשיח ענק WD 40GB 7200RPM ATA 100 כונן 1.44 כונן ASUSx52 בעל מנגנון יחודי למניעת רעידות !! מקלדת אינטרנט עכבר + גלילה עובדים על האנשים בן אדם שרואה אינטל וASUS חושב שזה אחלה מחשב, צריך לעצור את התופעה, למישהו יש רעיונות? נ.ב שימו לב לכרטיס מסך החייתי!!!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=17496&channel=1 זה טוב להרזייה?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
и пыхтачок לראות את הסוף .... קבלו אותו >>>>>
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה זמן זה לוקח לivory לשלוח משלוח בups בגלל שאני הזמנתי את הדברים ביום שלישי ה10 ועד עכשיו לא קיבלתי את הדברים שהזמנתי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אז ככה הסיפור הוא כזה , אני עובד מקדונלדס בקניון חיפה , ומי שעבד איי פעם במק ידוע שבסוף היום צריך לעשות סיבוב זבל ולזרוק את הכל בםח גדול שנמצא בחניה , אז אני וחבר שלי כמו בכל יום הלכנו לזרוק את הזבל והשומר הכלב פתח לנו את המעלית , ירד איתנו למטה ואז נעל אותנו בחוץ . רק לאחר חצי שעה הגיעה האחראית משמרת עם מנהל האבטחה שפתחו לנו את הדלת בחזרה לקניון , הקטע הוא שקיבלנו צעקות ובלה לבה לבה מצב לא נעים . עכשיו אני מעוניין להגיש תלנוה להנהלת הקניון על חברת האבטחה על המאבטח הספציפי הזה שגרם לי ולחבר שלי בעיות בעבודה , ושזאתי היא רשלנות ממעלה ראשונה ושככה לא מתייחסים לבני אדם במיוחד שהוא ידע שאנחנו אמורים לחזור עוד כמה דקות בחזרה .ועוד דבר חשוב , הוא קיבל הוראה ברורה ממנהל האבטחה ל…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למרבה הפלא מלזיה וסין במקומות הראשון והשני בפירטיות משחקי מחשב. http://www.gamespot.com/news/2005/02/11/news_6118497.html לרשימה המלאה - http://www.iipa.com/pressreleases/2004_May3_Sp_301_plus_chart-rev.pdf אנחנו נמצאים בסוף עמוד 4, ונוזפים בנו על הפירטיות במוסיקה - ROFL!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
על ידי חיפוש בגוגל הגעתי לאלפי תוצאות של פרוקסי ורובם איטיים בטרוף ומעצבנים מה גם שקופצים כל רגע פירסומות ושאר מרעין בישין ..... אשמח להמלצה לפרוקסי מומלץ תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להזמין I7 950 מחו''ל. 308$ ב AMAZON במקום 630$. איזה אתרים אתם ממליצים שאפשר להזמין משם את המוצר, בידיעה שיגיע ללא בעיות או עיקובים. עם זאת אני מעוניין להזמין את זה בדואר המהיר ביותר ''אקספרס'' אשמח להצעות ועזרה! תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברת Corsair משיקה קיט כפול חדיש בסדרת ה-Vengeance LPX שלה, שנראה בדיוק כמו כל השאר - אך יעלה לכם יותר מ-3,000 שקלים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה בפסח אני נרשם לתיכון וגם למגמה שאני רוצה אז יש לי התלבטות קטנה ורציתי לשאול מה לדעתכם עדיף יותר אפשרות ראשונה זה ללכת לריאלית רגילה ולעשות 5 יחידות במתמטיקה אנגלית + כימיה ופיסיקה או ללכת למדעית ששם חוץ מ כמיה ופיסיקה אני גם עושה מחשבים בהיקף של מחש יחידות . חוץ מזה יש שם כל מיני קורסים אקדמאים וטיולים , הרצאות ( בטניון ) הבעייה שבשביל להגיע לשם צריך ממוצע של 90+ בהכל ויש לי בערך 88 אז חוץ מהשאלה מה עדיף האם כדי באמת להשקיע כדי להיות במדעית ? btw : מזה מבחן פסיכוטכני בידיוק זה משהו מסובך לעבור ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחרונה התחלתי להתעניין בהוצאת אזרחות פורטוגלית, ביררתי אצל 2 משרדי עו"ד שביצעו עבורי בדיקה ואמרו שאני זכאי עקב שמות המשפחה מצד אבי ואימי (הוריהם יוצאי מרוקו ותוניס). רציתי להתייעץ איתכם לגבי התהליך, האם מישהו עבר אותו דרך עו"ד ישראלי ואכן קיבל את האזרחות? ואם כן , דרך איזה עו"ד מומלץ להגיש את הבקשה ותוך כמה זמן בערך אמורים לקבל את האזרחות לאחר אישור הקהילה היהודית? משיחה עם 2 עורכי הדין ומהצעת המחיר, נשמע שההליך די יקר ולא ברור לי כ"כ מה אני מקבל מהם עבור 6000 ש"ח , אם בסופו של דבר לדבריהם אני אמור בעצמי להשיג מסמכים ולעמוד בתורים וכו'.. אשמח לקבל את עזרתכם, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חחח, זה היה משהו מצחיק לאלה!! היום הינו בדיזינגוף סנטר..אני ועוד כמה חברים (בגלל שהייתה לנו הצגה בהבימה, אז המון הלכו אחר כך לסנטר..).. אז אני וחבר שלי החלטנו קצת להשתעשע, וחבר שלי אמר לי בא ניכנס לחנות באג, נעשה את עצמינו לא מבינים בגרוש מזה מחשב, ונתייעץ איתם על כרטיס מסך. אוקי.., אז נכנסו..ואז התסכלנו חביב והכל.., דרך אגב רדאון 9800 פרו עולה של 2790 שקל!!!!!! חחחחח משוגעים!, אז נכנסו חבר שלי בא למוכר אמר לו, תראה אני לא מבין במחשבים כל כך..ואני רציתי לדעת על כרטיס מסך טוב, משהו ב 500 שקל פלוס מינוס. אז המוכר אמר.., אוקי, יש לנו את ה FX5200 כרטיס ממש תותח, פצצה של כרטיס עולה 512, אני עושה לך אותו ב500, אז חבר שלי שאל אותו.. רגע הוא ממש טוב?, הוא יריץ לי כל משחק ש…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-