כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אנשים תסתכלו - http://www.digit-life.com/news.html?05/56/87 מצטטים אתר ישראלי!!! הסצינה הישראלית על המפה! הגיע הזמן !
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התיבה מבחוץ: כל הדברים הטובים: זה מה שיש פה: היטסינק שהורדתי בהרבה כוח פיזי מהפנטיום 2 שלי היטסינק מהוודו 3 הישן שלי היטסינק שדפקתי לקובי בזמן המפגש מאוורר 80 מ"מ סופר שקט שאון נתן לי במפגש הראשון מאוורר להיטסינק של הפנטיום 2 ההיטסינק שהיה פעם על הצ'יפסט שלי(עכשיו יושב לו שם בנחת קריסטל אורב) היטסינק לצ'יפסט שדפקתי לשכן שלי היטסינק למעבד פנטיום 1 עם מאוורר שדפקתי לאון היטסינק לצ'יפסט בצבע זהב היטסינק לצ'יפסט בצבע שחור היטסינק מסכן לזיכרונות קטנים לכרטיסי מסך שדפקתי לחבר שלי והינה לכם בונוס: אני מחזיק את הוודו 3 המחושמל+שרוף שלי... אני לא במיטבי היום, שטפתי ת'אוטו של אבא שלי איזה שעה וחצי ככה...אני שחוט.. אוקי, לכל מי שזכה במקום שני ושלישי בתחרות הרק…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתגורר בב"ש. הבנתי שאייבורי הם לא משהו. מה דעתכם על KSP ? חיפשתי כאן בפורום וראיתי שבעבר הרחוק היו איתם בעיות. אשמח לקבל המלצות/תלונות עליהם והמלצות על חנויות אחרות (או ציטוטים מההיסטוריה הקרובה יותר של הפורום), וכמובן שאפשר לפרטי. תודה !
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אולי אתם זוכרים מהתראד הקודם אבל התחייבתי למירס. ולצערי בלי שאבי יידע אותי.... האם זה אפשרי לבטל את החוזה תוך 14 יום? (אני בודק האם הדבר היה אפשרי כי אבא שלי הלך בעבר אליהם כשהוא בשבוע הראשון ורצה לבטל אבל הם לא הסכימו).
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי עברתי היום טסט סוף סוף ויש לי רישיון . ;D למי שאכפת שיגיב (עברתי טסט שני)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לדעתי הן בגלל כניסה של ילדים קטנים (לא שאני גדול כן אבל לא ילד בן 14 ) והן בגלל שמשום מה ניראה לי כבר חצי שנה המנהל של הפורום לא נכנס לפה (1nStall ) .
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אוקי אז רציתי חוות דעת על האתר pcbox.co.il שמציע תשלום חד פעמיעבור צפיה בערוצי טלויזיה במחשב. משהו מכיר את האתר? איך האיכות של השידורים שם?? ו4 מגה יספק לי צפיה חלקה ללא הרבה טעינות??? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע עם נכון לקרוא לזה שיר אבל אני מחפש איזה טראנס כזה אוו משהו בסגנון שמתחיל בתופים כאלה כמו משהו אפריקאי כזה ואחרי זה נכנס בזה איזה נגינה חזקה זה שיר שקשה מאוד להשיג אותו עם לא תוכלו להשיג אני יבין תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כפי שאתם רואים בפרופיל שלי אני מתחת לגיל 18 (עוד מעט 18) ויש לי 2 שאלות: 1) המעסיק שלי לפעמים (פעם ב...) מעסיק אותי מ-12 בלילה ומעלה... האם זה נקרא שעות נוספות? כלומר הוא צריך לשלם לי 150%? 2) אחרי כמה שעות הוא צריך לשלם לי 150%? אם בכלל....
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://barstow.ra-systems.com/hacked.jpg
-
http://www.o-store.co.il/pl_products~4~2.htm זה הדף עם הנעליים המשתתפות, אני מניח שמי שירצה את אחת מהנעליים לא ממש זקוק להסברים על החברה המעולה "סלומון" וכו'. יש מגוון מידות רחב, צבעים ואפילו דגמים לנשים. אם יש מישהו רציני שמעוניין בזוג ובטוח בכך - אשמח לדעת מכך כדי שכל אחד מאיתנו יוכל להנות מ-25% הנחה. אם יש כמות גדולה יותר של אנשים עוד יותר אשמח לדעת על כך - אולי אפילו נוכל לארגן קנייה קבוצתית כלשהי.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחר יש לי ירפא ב' אבל לא קיבלתי את הזימון ושדיברתי איתם כשקבעתי הם אמרו שיכול להיות שהזימון לא יגיע ואמרו לי לבוא בלעדיו.. עכשיו נסיעה מהצפון לתל אביב עולה משהו כמו 100 שקל הלוך חזור(כולל נסיעות פנימיות) וזה הרבה אבל אנשים אמרו לי שאני אמור לקבל החזר כספי ! למישהו קרה דבר כזה ? איך מקבלים את ההחזר הכספי ? אני יקבל אותו מחר ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או במקרה ומשהו מכיר כמה מכוניןת על שלט ויש לו המלצה לאיזו מכונית ? איפה בכלל מוכרים אותם? אני לא יודע בינתיים מה התקציב אבל אני ישמח לדעת פרטים על המכונית כמו לפי מה לקחת וכד' (חח אני מקווה בכלל שיש פה משהו שמבין בזה קצת) תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שאני יוצא למסע ומבזבז מיכל דלק סתם, איפה לחפש דיסקים DVD ריקים של VERBATIM וTAIYO YUDEN ? האם יש באופיס דיפו או בבאג ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני אמור להתגייס במרץ יש לי קב"א 52 ופרופיל 97 . בנוסף, בגרות מלאה (21 יחידות, מגמת תקשורת) אך ללא רקע במחשבים. ברצוני להתקבל למשהו עם מחשבים בצבא (עדיפות ליחידות טובות כמו ממר"ם) כיצד אני עושה זואת? נ.ב ויש לי אפשרות לעשות תנאי שרות (האם זה יעזור?)
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי מקרר תרופות ישן של אמקור 5000DF, אני חושב מייצור 1985-87 בערך. זה לא מקרר כמו מקרר ביתי אלא כל החלל שלו הוא חלל משותף (אין מקפיא) והצינור של הגז עובר דרך כל מדף אני חושב לנסות לקמבן ממנו קצת קירור לחדר יש לו מערכת מסובכת יותר של צינורות גז מסתם מקרר פשוט של מתקן מים - כמו בתמונה, ומעניין אותי מה זה ולמה זה בנוי ככה : הקו נוזל מהמדחס (הצינור החם ביותר) הולך למשהוא לא ידוע בצד התחתון של המקרר (לא לתוך תא הקירור - אני לא רואה אותם שם) ויוצא משם פחות קר, לפניי שהוא נכנס לרדיאטור על הקיר האחורי. מה יש שם למטה ? הרדיאטור על הקיר האחורי מחולק ל 2 חלקים כשביניהם הצינור עובר דרך המדחס - בשביל מה ? (קירור למדחס ? החזרת שמן ? מה זה יכול להיות ?) על הצינורות מרותכים 2 חיבורים ל…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאבא שלי יש סקודה פאביה TSI, הוא עשה טיפול לפני כמהשהו זמן ומאז האוטו איבד ביצועים. מכאנית הכל בסדר. אבל האוטו הפך להיות משמעותית יותר חלש. הוא קנה אותו יד שנייה וכנראה הבעלים הקודמים עשה טיונינג לרכב, ומאז הטיפול המחשב חזר להגדרות ברירת מחדל/הגדרות מינימום. משהו מכיר מוסך שעושה טיונינג? צריך לשנות את יחס הדלק/חמצן כי מאז הוא גם אוכל יותר דלק ועושה ב500 יותר סל"ד באותו קטע כביש. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יושב כבר שעתיים ומנסה להבין כמה כשהכוח פועל דרך מרכז המסה, החיכוך פועל נגד כיוון התנועה וכשהכוח פועל לא דרך מרכז המסה, החיכוך פועל עם כיוון התנועה אם מישהו יוכל להסביר בשפה פשוטה אני ישמח
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
אני משתמש בפלאפון שלי כשעון מעורר ככה שהוא ממש לידי בלילה. מישהו יודע אם פלאפון פולט קרינה גם כאשר הוא רק דולק, כלומר כאשר הוא לא בשיחה ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-