עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by FARKASH7,

הפרק שאוכלים מהתחת ומחרבנים מהפה. הפרק שהחתולה של קארטמן מיוחמת. אם יש לכם עוד פרקים מומלצים אפשר לתת

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=17496&channel=1 זה טוב להרזייה?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Lirux,

מישהו יודע אם יש מחר שביתה? (יום שלישי)

4. http://bidur.finder.co.il/online/news/4870.html

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by galai198777,

מה זה קנייה קבוצתית ?

6. Started by Leos Media,

הקלטות הן כבר מזמן אינן נחלתן הבלעדית של להקות או זמרות סופרן. חברות רבות זקוקות לשירותי הקלטה מקצועיים על מנת להקליט סרטוני הדרכה, פרסומות וקריינות עבור המוצרים שלהם. לאחרונה הדבר החל להיות נפוץ מאד בקרב חברות הייטק אשר זקוקות לקריינות במהלך מצגת המציגה מוצר, טכנולוגיה או פיתוח חדש. נשאלת השאלה כיצד תבחרו את אולפן ההקלטות המתאים לכם? לכתבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by 00000,

יש לי המונים ומאות ג'יגות של תמונות וסרטונים של המשפחה. כל מדיה מגנטית מתקלקלת בסופו של דבר וכל פעם אני מאבד את המידע מחדש ומשחזר בכסף כמו מניאק. עלה בי הרעיון להעלות את הקבצים לרשת וכך למנוע עוד סיכוי של איבוד מידע. אני רוצה שהמידע יהיה זמין רק לי, מין שרת פרטי של הקבצים של המשפחה, מישהו מכיר אתר בסגנון שיכול לעזור לי? אפילו בתשלום? אם יש ישראלי ואמין (עדיף קרוב בשביל מהירות הUPLOAD) עדיף לדעתי.. תודה רבה~!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Green,

שלום פעם היתה חנות שמוכרת מחשבים של MSI הם פירסמו את עצמם פה בתחתית הדף ועכשיו כבר לא מישהו מכיר את האתר שלהם? תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Avivo,

כאמור, קיבלתי את הטלפון המדהים הזה (אם תרצו אני יעלה קצת תמונות שלו....) אבל יש רק בעיה קטנה אחת..... הוא לא עובד לי בארץ.... (למרות שזה usersim של דור שלישי) א. מה אני עושה? ב. אם יש פורומים רק של טלפונים סלולארים שאני יכול לפנות אליהם אני אשמח לדעת! תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני מחפש לקנות מטרונום פשוט לשימוש עם גיטרה באזור רמת גן הכי זול שיש הכי טוב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. אז ככה. השאלה שלי האם כשאני מחבר משהו לחשמל והמשהו הזה לא פועל, האם הוא צורך חשמל? למשל טלויזיה, כשהיא מחוברת לחשמל היא כן צורכת גם כשהיא כבויה. אבל למה? (חוץ מהנורה הקטנה שדולקת) ובנוסף.. האם מטען של טלפון סלולרי צורך חשמל כשלא מחובר אליו בקצה השני המכשיר????

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Asaf.Y,

שלום, הגיעה אליי הזמנה של שני אייפודים , אזניות סנהזייר וcaseים . לפי מה שהבנתי , המכס עלה על החבילה. האם ניתן לברר דרך הרשת , כמה יעלה לשחרר את החבילה ? חיפשתי בגוגל , ולא מצאתי כלום . מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה , אסף.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by אביהרץ,

איך זה שמחברים עוד מכשיר דרך מפצל לתקע הוא גם עובד?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Proww,

חג שמח, יש ברשותי תיבת אימייל בנטוויז'ן (הכתובת מסתיימת ב 013.net). אני לא כל-כך משתמש בתיבה חוץ מחשבוניות שנשלחות לי לשם. בין היתר יש לי אימיילים חשובים. אני רוצה לדעת איך אני יכול "למשוך" את ההודעות אימייל שקיבלתי (החשובות) אל Hotmail למשל. יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by תינוק22,

החרק הזה נמצא כבר כמה ימים בכניסה לבית שלי : ואם כן האם הוא יכול להפיץ מחלה או פציעה כל שהיא? אבקש התייחסות בוגרת ולא ילדותית . תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3609306,00.html היהיהי, נראה שכשמדובר בחברת-ענק אמריקאית נגד חברת-ענק אמריקאית אחרת, הממשל לא כל כך אוהב את אפל לא שלקוריאנים יש סיכוי נגדם באמריקה בכל מקרה, לו תיטמן התופחה הזו (העברות שלי ל-bloatware. אופציה פחות מוצלחת שחשבתי עליה היא "פוקעה") לעד בין אקסה-ביטים של הסטוריה טכנולוגית, מה טוב. זה הדבר היחיד שכמעט כל מאמיני דת האפל הכבדים באמת (הסוגדים לסטיבי ירום הודו) מציינים כחסרון של אפל, וקיומו מהווה מטרד לכל משתמש שאינו בעל מניות של אפל. כמובן שאפל, המומחית בעיצוב מתוחכם ובתביעות פטנטים, תגייס את אוגדת עוכרי-הדין שלה לבטל את מר הגזרה, והקרב הזה עוד רחוק מלהגמר. מה שכן, כולי תקווה שהשיקוץ הזה, הקרוי אייטיונס…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Roi Stampfer,

האם קיים תוסף או שינוי בהגדרות *חינמי* שמונע מאתרים לקחת עוגיות? אם כן, אשמח להסבר\ הפנייה למדריך. תודה רבה (רלוונטי גם לפלא-אנדרואיד וגם למחשב נייד-ווינדוס)

18. Started by TX,

היי אני שוקל לקנות בחנות PCHARDWARE ששמם גם LOGIC. http://www.pchardware.co.il למישהו יש ניסיון איתם? קנה שם או שמע עליהם? אני פשוט רוצה להיות רגוע שהם בסדר, לא עושים בעיות, לא במכירה ולא באחריות ותיקונים וכו'... אני מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב את זה, לא מצאתי מקום מתאים יותר..

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by assaf990,

מופיע במשחקי מכות שונים כשיריב 1 גובר על ה-2

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. כל מי שזה שיפרסם כאן את הפרטים הבאים: 1. באיזה הגרלה. 2. מהו הפרס. 3.הוכחה כל שהיא לזכיה. 4. טענות\בקשות. (במה היתם רוצים לזכות). 5. תוכלו גם להחליף את הפרסים בינכם \ ליצור קשר עם מי שמעוניין. כמובן לפי רצונכם אתם לא חייבים לאף אחד שום דבר...סתם בשביל הסקרנות. מכווה שהדיון יצליח. *בבקשה בלי ספאם שהתדר לא התדרדר לנעילה. * ההגרלה השנייה מסתיימת עוד מיספר שעות.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by stone cold,

תיראו אני חושב שהמדינה צריכה לידאוג לרוב הדברים העיקרים כמו לידאוג לזקנים\נכים\יתומים וכו ואנשים בראים צריכים לעבוד או בעבודה רגילה או בעבודות יזומות שהמדינה תארגן אם הם רוצים לקבל משהו בחזרה מהמדינה אבל אני מוכן לקבל שיש עמותות והסקר לא על תרומות מאורגנות ובימים ושעות ידועות הסקר על ליפעמים נוכלים וליפעמים אנשים שלא מבינים שצריך לכבד פרטיות של אנשים שיש להם תחיים שלהם שדופקים על הדלת מתי שבא להם וליפעמים גורמים לחוסר נאימות וליפעמים מעצבנים לגמרי ודי נימאס מיזה שילכו ל... יש מקומות וזמנים לחפש תרומות בלי להפריע לאנשים

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. חברים אני יודע שחוקי הפורום אוסרים על תוכן מיני בוטה, אבל אין דרך לתאר את המראה של הזונדה רודסטר. היא אמנם חלשה מעט מה-F והרודסטר בעלת 555 כוחות סוס שמגיעים ב4900 סל"ד (אחרי הכל לא תרצו להרוס את התסרוקת :ylsuper: * למרות שהתמונות לא פורסמו ברשת היום לא מצאתי תיעוד קודם לסיקור הרכב ט.ל.ח ! קרדיט: פאגאני איטליה http://paganiautomobili.it עקומת הכח מי יפה שלי ?! למכירה דירת 4.5 חדרים בראשל"צ : א-מאאאאאאאאאא 8O ברנש בר מזל גג קרבון במשקל 5 ק"ג, לא הכי מועיל כשגשם מפתיע אותך לפתע, נו מילא אל תגידו שנמאס! בלונדינית אוחזת בהגה ע"מ להדביק כסא לשמשה טרם תחילת נסיעה, ככה עושים מבחן ריסוק באיטליה ואיך אפשר לא לתת כבוד לAMG על המנוע המופתי שלהם! חב…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ronib,

אנשים תסתכלו - http://www.digit-life.com/news.html?05/56/87 מצטטים אתר ישראלי!!! הסצינה הישראלית על המפה! הגיע הזמן !

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני ממש רוצה שהתמונה שלי פה באתר שיש ליד כל הודע שאני כותב..אז אני ממש רוצה שהיא תזוז...שהיא לא סתם תישאר ככה... איך עושים את זה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by yoniby,

יש למישו רעיון? או שבמקרה הוא יודע? ניסיתי לחפש ואני לא מוצא... אני צריך למצוא את היבואן כדי לשאול אותו איפה אני יכול להשיג כבל שהשלט משדר אליו, כזזה של כרטיס טלויזיה. תודה. יונתן

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים