עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כבר כמה זמן שאני רוצה לקרוא מה אנשים פה חושבים על הנושא, ומאחר שזהו פורום כללי אני מרשה לעצמי לפתוח נושא. כל אחד יגיד מי היא לדעתו המכונית המכוערת ביותר שקיימת (או יוצרה)אי פעם. כמה כללים: * לשם ההגינות, נא שלא לציין מכוניות משנת 1940 ומטה ;D * רצוי שהמשתמשים ישתמשו בהעלאה שלא דרך האתר למען דור הקוראים העתיד לבוא (שיוכל להתפעל בעצמו). *כמו שכבר הבנתם ישנה עדיפות לתמונה. *מומלץ להימנע משימוש עודף/מוגזם באותיות/מילים המתארות גועל רציני (סמיילים מקיאים לעומת זאת, מקובלים בהחלט). נתחיל? הנה המועמדת שלי לכתר: Citroen Ami 6 כן כן המכונית היחידה שנראית בפרופיל כמו בית קש עף ברוח בסרטי אנימציה. גם מקדימה היא לא מדהימה. וכמובן שאי אפשר בלי Pontiac Aztec, שמתמודד על …

• 91 תגובות
    • 6.9k צפיות
  2. Started by HeaT-SinK,

ואני שואלל מה הקשר של בריטני לSLR http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3190989,00.html

• 74 תגובות
    • 3k צפיות
  3. http://www.leftlanenews.com/2006/07/21/barabus-tkr-takes-over-as-worlds-fastest-car/ מהירות מירבית: 432 קמ"ש. 0-96: 1.67 שניות. 1005 כ"ס. שימו לב שזו לא Brabus שמשפרת את מרצדס... לדעתי די מכוערת, יותר מידי לוטוסית... נחכה שמישהו יבחן אוהת ונראה אם הנתונים נכונים...

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. http://www.leftlanenews.com/2006/02/20/first-images-of-the-koenigsegg-ccx/ העצוב מזכיר מאוד פרארי... כרגע אין יותר מידי פרטים, רק תמונות...

• 123 תגובות
    • 10.2k צפיות
  5. Started by com,

לכל חובבי המכוניות שבינכם, עם כל האהבה הגדולה למכוניות היוקרה, ע"ע אוטומוטור, שלצערי, לא שפר גורלי, ולא יצא לי לבקר בא.. עם כל האהבה, מה ה"גורטאה" ששוכבת בחניה שלכם? (של ההורים כנראה.. ;D) נתחיל עם של אבא שלי, נאון קריזלר,שנת 97, 2000 סמ"ק, לא זוכר כמה כח סוס, (אבל די הרבה) מת כבר ליסוע בא, אבל אפילו לא התחלתי ללמוד נהיגה.. שום צבע מתקלף ומחשב מנוע דפוק, לא מאותה סידרה (כולבוטק מי שלא ראה..) מכונית מעולה עם הרבה כוח.. מענין אותי לראות את המכונית של העשיר.. ;D נ.ב. כדי לצרף תמונות..

• 67 תגובות
    • 6.9k צפיות
  6. Started by Guy950,

שלום לכם חבר'ס, אני בשנה הקרובה מתכנן לעשות פסיכומטרי והוספת יחידות לתעודת הבגרות שלי מבחינת מתמטיקה. המטרה שלי היא ללמוד הנדסה וחשבתי בהתחלה על הנדסת חומרה אבל כרגע אני לא נעול על זה לחלוטין ועלתה בפניי האופציה לנסות להתקבל למכללה האקדמאית להנדסה בירושלים שקודם אני אנסה את המכינות שלהם, עכשיו מה אומרים על המקום הזה? התארים שלהם שווים משהו ואיך הם מבחינת הלימודים? אני מחפש לעצמי מקום ברמה גבוהה שאני אצא עם תואר ששווה משהו ואדע שזה היה שווה את זה. אני לא רוצה לבזבז את השנים שלי במקום שבסופו של דבר התואר לא יעזור לי בתחומים שאני רוצה. אז אני שואל פה חברים, איך המקום הזה מבחינת רמה, האם יש עליו תלונות והתארים שהם נותנים באמת שווים את המאמץ? שווה לוותר על אוניברסיטה וללכת …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by JohnnyBravo,

שלום,אני רוצה ללמוד הנדסאי תוכנה אז הלכתי לבירורים במכללה הנ"ל.7000 ש"ח לשנה זה "גרושים" יש כאן באר-שבעים?רציתי חוות דעת.המכללה איכותית?איך הלימודים?מעמד המכללה?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  8. הראתי להם את האישור על מסירת המבחן שברשותי. האם נותנים לי 100 אוטומטי?

• 9 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. נתחיל בהסבר מקדים קצר לפני כחודש קניתי מכשיר נינטנדו DSI ממישהו בחול ב85$, המשלוח עלה 37$ (יקר אין מה לעשות) ולקח והוא הגיע ב9/1/11 למכס חיפה לפי הבדיקות של מעקב משלוחים. כבר חשבתי שאני עומד להידפק (זה עוד יקרה בהמשך) ואצטרך לנסוע למכס חבילות חיפה בשביל לשחרר אותה. אבל אחרי יום בערך נכתב שהיא מועברת לדואר המקומי שלי, חשבתי שיהיה בסדר... טעות קשה כשהגעתי לדואר לאסוף את החבילה היה מצורף אליה דרישת תשלום של המכס על סך של 214 ש"ח!!! על בסיס הנחה שהמכשיר עלה 713 ש"ח (לך תבין איך הם מחשבים) על החבילה היה רשום יפה 85$ שאני מתרגם ל315 ש"ח במקרה הרע כלומר פי 2 מהמחיר המוצהר על החבילה! אמרתי לפקיד הנחמד בנימוס שיקפוץ לי אבל אני לא משלם את המחיר הזה, אז הוא אמר לי לכתוב ערעור ל…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by omer-d,

שלום לכם הזמנתי מארה"ב חבילה המכילה מוצרי כוסמתיקה. שווי החבילה בסביבות 350ש"ח כולל משלוח (משלוח היה משהו כמו 20 דולר). המכס רוצה ממני 117ש"ח לשחרר את החבילה. לי זה נשמע לגמרי מוגזם, זה בסביבות שליש משווי החבילה! האם זה נשמה לכם כמו טעות? מישהו כאן קיבל פעם חיוב מוגזם כזה מהמכס? ניסיתי להתקשר כבר מספר פעמים למשרד בחיפה ללא הצלחה. מבאס.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by orlupo,

ראיתי ידיעה בוואלה שהם מאיימים בשביתה ממחר זה נכון או לא? למה אבא שלי אמור ביום ראשון לחזור מספרד עם מכונת קפה!!! :silly:

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  12. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439265,00.html

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  13. Started by ellell,

עשרות פניות צרכנים בנושא המכרז של המדינה התקבלו במשרד הממונה על הגנת הצרכן הממונה: עפ"י חוק הגנת הצרכן, צרכנים שביטלו בכתב את העסקה עם המכרז של המדינה - זכאים לקבל חזרה את הכספים שכבר שילמו. ומה מצבם עם האתרי הקניות באינטרנט...

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  14. היי, רציתי להודיע לכם על סדרת אינטרנט חדשה שעלתה לרשת - "המכשפות משינקין"! המכשפות משינקין היא סדרת אינטרנט צבעונית, קסומה וראשונה מסוגה בארץ. היא מספרת על שתי מכשפות המנהלות את חנות הכשפים הכי טובה - והיחידה - בישראל. הסדרה היא פרויקט מושקע בטירוף, ללא מטרות רווח, של חבורת צעירים. לאתר הסדרה: http://www.magicshop.co.il תהנו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by HeaT-SinK,

יש אחד כזה ? הייתם בו ? אני לא צריך משהו יקר ויפה רק מקום לשים בו את חפציי וזהו ! יש לינקים ? תודה. נ.ב כמה עולה נסיעה לאילת באוטובוס מתחנה מרכזית ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

היום בבוקר (לפני שעתיים) פתחתי את התיבת מייל שלי, שרגילה לקבל כל יום ספאמים, וקיבלתי הודעה שבידרה ועצבנה אותי בו זמנית. הכותרת של ההודעה הייתה: Iba, have mailbox overload by spam and viruses ? xrimmqqb lxm pf והספאם היה לתוכנה שאמורה להפסיק את הספאם. אז שאלתי את עצמי, למה תוכנה שאמורה למנוע את הספאם, עושה כזה בעצמה? מה"רשימת תפוצה" אין אפשרות לצאת, את התוכנה לא הורדתי כמובן, גם באתר התוכנה אין שום אפשרות לצאת מהרשימת תפוצה המפוקפקת הזאת וגם התוכנה עצמה (לפי תמונות שמפורסמות באתר הבית) מפוקפקת ביותר ואני לא אתפלא אם היא אוספת מידע ושולחת אותו הלאה. שם התוכנה הוא: Spam Remedy באותו עניין: אם מישהו נתקל באתר כוורת, אני מקוה שהוא לא נרשם לשם, לפני שהאתר ירד אספו את הכ…

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  17. Started by PhP dUdE,

http://www.cnn.com/SPECIALS/2003/iraq/forces/weapons/index.html נראה נחמד.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  18. המלחמה הבאה תהיה בידם של ההאקרים – איך נכנסים לעולם אבטחת הסייבר? כמו לא די במלחמות, במאבקים ובאינטריגות שהם לחם חוקינו ולחם חוקה של האנושות כולה בעידן המודרני, המהפכה האינטרנטית, זו שהפכה את העולם הגדול לכפר גלובלי קטן, נגיש וידידותי, הביאה עלינו את האויב המתוחכם ביותר שידענו אי פעם. לוחמת סייבר, לוחמת רשת או לוחמה קיברנטית הם שלושה כינויים שונים לפעילותו הזדונית האחת של ההאקר הממוצע, זה החודר למרחב קיברנטי אותו סימן כיעד לפגיעה וגונב ממנו מידע תוך שהוא משבש את פעילותו ומסב לו נזק. התפשטותו המהירה של הטרור הממוחשב הפכה את תחום אבטחת הסייבר לתקוות העתיד האולטימטיבית, כאשר הקלות הבלתי נסבלת בה עלול מידע רגיש או אישי לזלוג וליפול בידיים זדוניות, מאצה את התפתחותן ש…

19. Started by nadav275,

שלום.. מבקש המלצה למוסיקה "קופצנית" לריצות ואימוני כושר. אני לא אוהב מוסיקה "זולה" עם חרטוטי מילים. אז שיהיה טראנסים על רמה או כל דבר אחר שנראה לכם.

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by n100,

מי התנסה עם רכישה באתר זיגוג 2000 איך הם ? מה קורה עם אחריות ?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by kikkler,

אני מודה שהידע שלי במוזיקה אלקטרונית לוקה בחסר (הרוב שם לא עושה לי את זה) אבל כידוע לכל כלל קיים היוצא מן הכלל, ובמקרה הזה ההרכב המשובח הזה. אני מזהיר מראש, המוזיקה הזאת, ובעיקר טראק הנושא, לא קלה לעיקול, מאוד כאוטית ובהחלט לא קליטה, אבל מי שישקיע את המאמץ ימצא בה פנינים. בצורה די גסה אפשר לקטלג את זה כאלקטרוני אוונגארדי וטכני, עם הרבה השפעה מזרם האינדסטריאל.

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by kikkler,

סרט לא רע בכלל - הרבה מתמטיקה ויותר הרבה טירוף אומנם נהפך למעט מופרך לקראת הסוף, אבל עדיין שווה בזכות הבימוי האדיר של הגדול מכולם

23. Started by Nullity,

אחד ההרכבים הכי מעניינים, מקוריים וחדשניים שפועלים פה כיום 2 שירים חדשים - Like a Ghost - http://www.guelman.ru/igalchik/like_a_ghost.html Koo - http://www.guelman.ru/igalchik/koo.html שיר ישן - Knitting http://www.guelman.ru/igalchik/knitting.mp3

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by oren12,

לא ידעתי כ"כ איפה לשים את זה אני מעוניין לקנות טלוויזיה LCD טובה לחדר שלי שיהיה אפשר לחבר תמחשב גם יש איזה מסך מומלץ, עד 2000-2500 ש"ח ?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  25. Started by 1,

אמא שלי טסה לשבוע, היא אמרה לי למצוא לה מדיח גדול במחיר טוב, את העבודה וההרכבה אני ושכן שלי נעשה. יש לכם המלצה לחנות טובה וזולה, או לדגם מסויים?

• 5 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.