עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by x-boy_24,

שלום . אחותי משחקת במשחק הזה (זה משחק פוקר) וחבר שלה קנה לה כרטיס בפצוצייה ב100 שקל . הכרטיס עצמו בצבע כחול ורשום עליו VALUE CARD . על הכרטיס יש קוד שמכניסים אותו במשחק וזה מביא בערך 18 יורו . אם מגעים במשחק ל65 יורו (נראה לי שזה 65 ) אז אפשר להוציא את הכסף . השאלה אם המשחק הזה הוא אמין ? ואם באמת מגיעים ל65 יורו הוא יתן לי את הכסף ? אני רוצה לקנות גם כרטיס כזה ולשחק . ואני לא מנסה לעשות מזה כסף , אני רוצה לשחק בשביל הכיף וכבר ממזמן רציתי לנסות לשחק על כסף באינטרנט. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by coolspot,

כרגיל המדענים פירסמו עוד הודעה ששוללת את הפגיעה הזכרתי את זה בתרד וניראה שצדקתי http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=261231&path=22

• 54 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. http://news.walla.co.il/?w=//848791

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by askme,

הממשל בארה"ב הקצא לנאס"א 19.5 מיליארד דולר לקדם נחיתת אדם על הכוכב האדום. http://news.walla.co.il/item/3050700 נו, בהצלחה לכולנו !

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Chevy,

עיצוב חדש 8)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by The-Devil,

הידעתם? המילה הארוכה בעולם היא: pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis ופירושה מחלת ריאות שנגרמת משאיפת גרגרי אבק מיקרוסקופיים הנפלטים בשעת התפרצות הר-געש או הסנפת סיליקון . : מרתק!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, ברצוני לעזור לאלה שלא יודעים שפת אינטרנט בכל תחום בכללי, לחלקם שאינם יודעים מילים ובכך לשפר את שפת האינטרנט שלהם, כאשר הם ישתמשו במנוע החיפוש של HWzone הם ימצאו את הפירוש על אותו מושג. מה שיהיה בסוגריים זה איפה התחום שהוא בעיקר נשמע/נכתב) אז נתחיל (בבקשה תכתבו מושג=פירוש... וזהו שזה יראה כמו מילון לפי הסדר הנ"ל): Noob =מישהו חדש/לא מנוסה (בתחום המשחקים) Laughing Out Loud - lol= צחוק (בצ'אטים/פורמים) Away From Keyboard- AFK= מחוץ למקלדת, הכוונה למישהו שהוא אינו זמין, לא נמצא בקרבת המחשב (בתחום המשחקים) Rolling On the Floor Laughing - ROFL= מתגלגל על הרצפה מצחוק, הכוונה למישהו שמתפקע מצחוק (בצ'אטים/פורומים) Clan= שבט, הכוונה לקבוצה, חבורה של אנשים שמייצגת אידיא…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dorviper,

http://www.tenthdimension.com/medialinks.php

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MoRtZkInG,

אימאלה אתמול והיום שודרה בערוץ 1 מיני סידרה על מהלך חייו של היטלר מילדותו ועד למתי שהוא עולה לשילטון (בדרך דמוקרטית) בתור קנצלר גרמניה. זה היה מזעזע. מעין שחזור. לראות אותו עומד באמצע הפגנה ואומר את מה שהוא אומר ואנשים מריעים לו. מפחיד. צריך לשים סדרות דוקומנטריות שיעבירו את הרגשות האלו כחלק מהתוכנית לימודים בהיסטוריה. (לדעתי התוכנית של היסטוריה כרגע היא שינון חומר והקאה במיבחן - לי אישית יש 94, אבל זה ממש לא מלמד היסטוריה...) התוכנית נותנת התייחסות אחרת לגמרי לנושא התקופה הזאת. מפחיד.

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  10. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

http://go.walla.co.il/computercenter/ אני לא יודע אם לצחוק או לבכות..... :lol:

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. כידוע לכולם המיקודים לבגרויות מתפרסמים ביום ראשון 26.3, אבל מכיוון שמשרד החינוך מעלה בדרך כלל יום לפני ויום לפני יוצא שבת, רובנו חושדים כי המיקודים יעלו כבר מחר (או היום אפילו) בערב. ולכן כולנו דרוכים עם אצבע על הקישור, כל 5 דקות בודקים אם עלה כבר המיקוד לקיץ (לי יש כבר לחצן מוכן במקלדת שמקשר אותי לעמוד המיקודים). כידוע, המיקוד מאוד מאוד קריטי במקצועות כמו פיסיקה מכיוון שאף פעם לא מסיימים ללמוד את החומר בזמן והמיקוד למעשה קובע האם תלמדו בכיף או תבואו ל-20 השלמות בפסח. המתח נערם מדקה לדקה, משניה לשניה, מה יהיה במיקודים? מי יודע...נחכה ונראה! עדכון: החל מעמוד 7.4 ואילך של הדיון, המיקוד התפרסם!!!

• 124 תגובות
    • 9k צפיות
  12. Started by A-L-o-n,

איזה מכות חזקות קיבלתם בחיים...? התעלפויות ודברים כאלו נחשבים!

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  13. כבר כמה זמן שאני רוצה לקרוא מה אנשים פה חושבים על הנושא, ומאחר שזהו פורום כללי אני מרשה לעצמי לפתוח נושא. כל אחד יגיד מי היא לדעתו המכונית המכוערת ביותר שקיימת (או יוצרה)אי פעם. כמה כללים: * לשם ההגינות, נא שלא לציין מכוניות משנת 1940 ומטה ;D * רצוי שהמשתמשים ישתמשו בהעלאה שלא דרך האתר למען דור הקוראים העתיד לבוא (שיוכל להתפעל בעצמו). *כמו שכבר הבנתם ישנה עדיפות לתמונה. *מומלץ להימנע משימוש עודף/מוגזם באותיות/מילים המתארות גועל רציני (סמיילים מקיאים לעומת זאת, מקובלים בהחלט). נתחיל? הנה המועמדת שלי לכתר: Citroen Ami 6 כן כן המכונית היחידה שנראית בפרופיל כמו בית קש עף ברוח בסרטי אנימציה. גם מקדימה היא לא מדהימה. וכמובן שאי אפשר בלי Pontiac Aztec, שמתמודד על …

• 91 תגובות
    • 7.1k צפיות
  14. Started by HeaT-SinK,

ואני שואלל מה הקשר של בריטני לSLR http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3190989,00.html

• 74 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. http://www.leftlanenews.com/2006/07/21/barabus-tkr-takes-over-as-worlds-fastest-car/ מהירות מירבית: 432 קמ"ש. 0-96: 1.67 שניות. 1005 כ"ס. שימו לב שזו לא Brabus שמשפרת את מרצדס... לדעתי די מכוערת, יותר מידי לוטוסית... נחכה שמישהו יבחן אוהת ונראה אם הנתונים נכונים...

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. http://www.leftlanenews.com/2006/02/20/first-images-of-the-koenigsegg-ccx/ העצוב מזכיר מאוד פרארי... כרגע אין יותר מידי פרטים, רק תמונות...

• 123 תגובות
    • 10.6k צפיות
  17. Started by com,

לכל חובבי המכוניות שבינכם, עם כל האהבה הגדולה למכוניות היוקרה, ע"ע אוטומוטור, שלצערי, לא שפר גורלי, ולא יצא לי לבקר בא.. עם כל האהבה, מה ה"גורטאה" ששוכבת בחניה שלכם? (של ההורים כנראה.. ;D) נתחיל עם של אבא שלי, נאון קריזלר,שנת 97, 2000 סמ"ק, לא זוכר כמה כח סוס, (אבל די הרבה) מת כבר ליסוע בא, אבל אפילו לא התחלתי ללמוד נהיגה.. שום צבע מתקלף ומחשב מנוע דפוק, לא מאותה סידרה (כולבוטק מי שלא ראה..) מכונית מעולה עם הרבה כוח.. מענין אותי לראות את המכונית של העשיר.. ;D נ.ב. כדי לצרף תמונות..

• 67 תגובות
    • 7.2k צפיות
  18. Started by Guy950,

שלום לכם חבר'ס, אני בשנה הקרובה מתכנן לעשות פסיכומטרי והוספת יחידות לתעודת הבגרות שלי מבחינת מתמטיקה. המטרה שלי היא ללמוד הנדסה וחשבתי בהתחלה על הנדסת חומרה אבל כרגע אני לא נעול על זה לחלוטין ועלתה בפניי האופציה לנסות להתקבל למכללה האקדמאית להנדסה בירושלים שקודם אני אנסה את המכינות שלהם, עכשיו מה אומרים על המקום הזה? התארים שלהם שווים משהו ואיך הם מבחינת הלימודים? אני מחפש לעצמי מקום ברמה גבוהה שאני אצא עם תואר ששווה משהו ואדע שזה היה שווה את זה. אני לא רוצה לבזבז את השנים שלי במקום שבסופו של דבר התואר לא יעזור לי בתחומים שאני רוצה. אז אני שואל פה חברים, איך המקום הזה מבחינת רמה, האם יש עליו תלונות והתארים שהם נותנים באמת שווים את המאמץ? שווה לוותר על אוניברסיטה וללכת …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by JohnnyBravo,

שלום,אני רוצה ללמוד הנדסאי תוכנה אז הלכתי לבירורים במכללה הנ"ל.7000 ש"ח לשנה זה "גרושים" יש כאן באר-שבעים?רציתי חוות דעת.המכללה איכותית?איך הלימודים?מעמד המכללה?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  20. הראתי להם את האישור על מסירת המבחן שברשותי. האם נותנים לי 100 אוטומטי?

• 9 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. נתחיל בהסבר מקדים קצר לפני כחודש קניתי מכשיר נינטנדו DSI ממישהו בחול ב85$, המשלוח עלה 37$ (יקר אין מה לעשות) ולקח והוא הגיע ב9/1/11 למכס חיפה לפי הבדיקות של מעקב משלוחים. כבר חשבתי שאני עומד להידפק (זה עוד יקרה בהמשך) ואצטרך לנסוע למכס חבילות חיפה בשביל לשחרר אותה. אבל אחרי יום בערך נכתב שהיא מועברת לדואר המקומי שלי, חשבתי שיהיה בסדר... טעות קשה כשהגעתי לדואר לאסוף את החבילה היה מצורף אליה דרישת תשלום של המכס על סך של 214 ש"ח!!! על בסיס הנחה שהמכשיר עלה 713 ש"ח (לך תבין איך הם מחשבים) על החבילה היה רשום יפה 85$ שאני מתרגם ל315 ש"ח במקרה הרע כלומר פי 2 מהמחיר המוצהר על החבילה! אמרתי לפקיד הנחמד בנימוס שיקפוץ לי אבל אני לא משלם את המחיר הזה, אז הוא אמר לי לכתוב ערעור ל…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by omer-d,

שלום לכם הזמנתי מארה"ב חבילה המכילה מוצרי כוסמתיקה. שווי החבילה בסביבות 350ש"ח כולל משלוח (משלוח היה משהו כמו 20 דולר). המכס רוצה ממני 117ש"ח לשחרר את החבילה. לי זה נשמע לגמרי מוגזם, זה בסביבות שליש משווי החבילה! האם זה נשמה לכם כמו טעות? מישהו כאן קיבל פעם חיוב מוגזם כזה מהמכס? ניסיתי להתקשר כבר מספר פעמים למשרד בחיפה ללא הצלחה. מבאס.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by orlupo,

ראיתי ידיעה בוואלה שהם מאיימים בשביתה ממחר זה נכון או לא? למה אבא שלי אמור ביום ראשון לחזור מספרד עם מכונת קפה!!! :silly:

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  24. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439265,00.html

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  25. Started by ellell,

עשרות פניות צרכנים בנושא המכרז של המדינה התקבלו במשרד הממונה על הגנת הצרכן הממונה: עפ"י חוק הגנת הצרכן, צרכנים שביטלו בכתב את העסקה עם המכרז של המדינה - זכאים לקבל חזרה את הכספים שכבר שילמו. ומה מצבם עם האתרי הקניות באינטרנט...

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.