עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כנראה אלו הדתיים שבארה"ב... סביר להניח שכן! חחחחח בכל מקרה שיר טוב.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Kurt,

יותר נכון, למה שברולט לא רוצה לייבא את שני הדגמים האלה? ה-MSRP של הקמרו הוא כמו של המאליבו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by kobi_sion,

אני יודע שזה לא המקום, אבל לא מצאתי איפה יש הדרכה לכך אייך עושים: 1. הדפסה של עמוד אחד ? 2. הדפסה של סטיקי - מס עמודים ברצף ?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  4. כותרת..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Alexkmr,

יש כאן משהו שהלך לייעוץ לימודים וזה עזר לו? :

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://halemo.net/edoar/0092/0005.html כמעט שבעים ושלוש אלף פאקינג שקל (60K קנס + 10K עורך דין + 2600 הוצאות משפט ) איזה כבד זה, תחשבו איזה מחשב הוא היה יכול להביא במחיר הזה

7. Started by gigabot,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/716346

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by pixilated,

אם נגיד רוצים לשלוח לגינס שיא חדש שאפ'עם לא היה קיים צריך את הרשות של איזה ועדה או משהו... אם הייתם יכולים? איזה שיא שאתם לפי דעתכם שייך לכם הייתם שולחים?? אני הייתי שולח שיא של הבנאדם שאוכל הכי הרבה חח נראה לי אני אוכל כל הזמן שאני ער

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  9. הסתובב אחד כזה ברשת בשבועות האחרונים, אני לא מצליח למצוא אותו, מישהו במקרה שמר אותו בbookmarks ? ואם כבר פתחתי תר'ד, אני נוסע בשבוע הבא לפריז, יש מצב למילון קטן עם מילים שחייבים לדעת?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  10. שיש דיונים נעולים אם אני לוחץ לידע יש לי אפשרות לפתוח אותם אומנם לא עשיתי את זה אבל אני מרגיש תכח וזה מפתה ... ;D בקיצור אין לי רצון להיות מנהל באתר וה"כח " הזה יכול לשגע בן אדם אז תתקנו תקוד :lol:

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. מצרכים בסיסים: שמן, וצ'יפסר (אפשר להשתמש גם בסיר קטן) קורה לכם שאתם חוזרים מהבית ספר\עבודה...ואין מה לאכול בבית? יש לכם צ'יפסר ששוכב בארון המון זמן...כי נמאס לכם מצ'יפס\להכין צ'יפס? לוקח המון זמן (במונחים של אנשים עובדים\לומדים) עד שחותכים את הצ'יפס, ועד שהוא מוכן? טוב לכל הבעיות למעלה מצאתי פתרון. הפתרון הנורמלי. - בצל! לא יודע אם ניסת או לא, אבל לחתוך אותו לוקח כמה שניות, (רצועות או פלחים חצויים) אז עד שתספיקו לנגב את הדמעות (בהנחה שחיממת את הצ'יפסר מראש) תגלו שהוא זהוב ומוכן להאכילה. או בשיטה של העצלנים (שאני משתמש בה לרוב) לקחת את הבצל, לקלוף אותו, לחתוך על הראש שלו צורת צלב, עד החצי. (לוקח פחות מדקה) זמן הכנה משוער: 5-7 דקות. טיפ: מומלץ לגלגל את הבצל בקמ…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הקופסא היתה פתוחה, המוצר לא חדש, כמה צלעות קירור היו קצת עקומות יישרתי אותם בעצמי דחפו את זה לבפנים שמו סלוטפ בצדדים לא רוצה לפרסם כרגע את שם החנות כי אני מברר איתם לגביי זה

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  13. אני משתגע מרוב שיעמום אני פשוט שונא את יום שבת!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מעודכן לספטמבר 08, שזה שנות אור אחורה במונחי מחשוב. האם המדור הוא המלצות רציניות, או גימיק ? במידה ויש בעיה כלשהי (?) לעדכן את המדור, מומלץ לפתוח אשכול דביק בנושא כאן בפורום, ע"מ לא לעשות צחוק מהגולשים. תודה.

15. Started by nir007,

שלום.. אני מעוניין להתחיל ללמוד "אבטחת מידע" באופן עצמאי רציתי לדעת מאיזה אתרים אני יכול להתחיל ללמוד. תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  16. אני מתכנן (בעזרת ה' - שיצא לפועל) להגיע ולהשתתף בתחרות המודינג ;D מי יודע - אולי נזכה במשהו לאחר כל כך הרבה השקעות.. :'(

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  17. יש בעיה מציקה בפורום שחלקים ממנו (בעיקר העמוד של החיפוש, הודעות חדשות, כמעט הכל חוץ מההודעות עצמם) הם בפונט שלפחות בלינוקס הוא פשוט לא ברור. יכול להיות שבווינדוס זה נראה יותר טוב אבל בלינוקס זה נראה זוועה. אני מעלה תמונות שתראו. צריך בקיצור להגדיר את הפונט arial שיש בכל האתר גם במקומות הבעייתיים בפורום. או לבטל את ההגדרת פונטים שיש שמה.. וקצת פחות קשור, ומקסימום עושים zoom, אבל למה הפונט כל כך קטן? אני יודע שלמעצבים יש מנייה כזאת לעשות פונטים בלתי נראים כי זה הכי יפה, אבל פונט גדול זה יותר נחמד וקריא. [img width=600]http://img521.imageshack.us/img521/2600/screenshotcn.png [img width=600]http://img843.imageshack.us/img843/3826/screenshothwzoneminefie.png

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אני רוצה לבדוק דואר אני נכנס ...שם יוזר וסיסמא...וזה מתאפס וזהו אני לא יכול להכנס למייל שלי בוואלה. זה רק אצלי או בעיה של וואלה?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by Sifo Jen,

לאחרונה שמתי לב לתופעה חדשה ומאוד מקוממת, אם חשבתי פעם שלהקפיץ לך פרסומת על כל המסך כשאתה לא יכול למצוא את האיקס שלה זה המקסימום חוצפה שאליה יגיעו חברות מסחריות, הוכחתי כטועה. בדיוידים האחרונים שהשכרתי מספריית הוידאו, חשוב לומר שהיו בתרגום לעברית - כלומר - הפקה ישראלית, היו פרסומות לפני תחילת הסרט, קריטי לציין שהן מסחריות לחלוטין ( לטלויזיות של טושיבה וכ"ו). (הפרסומות מופיעות גם בדיוידי שאתה קונה לא רק משכיר...) לא די בזה שהם הכניסו לשם פרסומות, אלא שגם אי אפשר להקפיץ אותן! , כלומר לדלג, יש חסימה והנגן לא מסכים, כלומר, כדי להגיע לתפריט הראשי את מחוייב לצפות בפרסומות!. אני מאוד התעצבנתי מזה, מבחינתי, אני יכול להוריד את הסרטים האלו מהאינטרנט באותה איכות אבל אני מעדיף לעשות …

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  20. אני די מחפש הרבה לאחרונה פסיכודלי יפה ולא מוצא אף אחד ממה שאני מוצא לא מגיע לרמה של השירים המדהימים האלה: Skazi and Big Fishi - Hit And Run.mp3 - לא 2006 הרגיל פשוט מדהים Hypersonic - Zuma.mp3 Infected Mushroom -muse breako rmx-fwyh 001.mp3 Infected Mushroom - I am The Supervizer.mp3 Skazi Vs Duvdev - World Destruction.wma Yahel - Liquid Love (Sub6 Rmx).mp3 או הנחמדים האלה: psysex - dirty 80s(wrecked machines rmx) .mp3 infected_mushroom-coolio_remix-mycel.mp3 - נחמד אשמח אם תעזרו לי דרך אגב הורדתי את כל השירים שהיו בתרד של ההוא שביקש טרנסים עם קטעי גיטרות (ולא לא אהבתי כלום.. חוץ ממה שהזכרתי)

• 46 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. עדיין לא ניצלתם את הזכאות שלכם לעדכן את מערכת החלונות לגירסתה העשירית? כדאי שתתחילו להזדרז, משום שההצעה הזאת תפוג רשמית ב-29 ביולי והמחיר יעלה ל-120 דולר תשעה חודשים אחרי שזו הושקה, נראה כי מיקרוסופט מעלה עוד הילוך (או כמה הילוכים) בכל הנוגע ללחץ שהיא מפעילה על המשתמשים – הן עבור השדרוג לחלונות 10 והן עבור השימוש בשירותי הדפדפן ומנוע החיפוש הייעודיים שלה על פני המתחרים. הבשורה הגדולה ביותר מגיעה במסגרת הודעה לפיה כל הצעות השדרוג החינמיות לחלונות 10 אשר זמינות לבעלים של חלונות 7 וחלונות 8 ברחבי הגלובוס וטרם נוצלו – יפוגו ב-29 ביולי 2016, שנה בדיוק מיום השקתה של חלונות 10. כפי שהצהירה עוד בתחילת הדרך, כל אלו ששידרגו במהלך השנה הראשונה יוכלו להמשיך ולהש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by מיכאל11,

שלום אני סטודנט שעומד לסיים את התואר שלו,והייתי רוצה לתכנן טיול מאורגן עם משפחתי באירופה באחד היעדים הבאים: סקוטלנד,אירלנד,היער השחור בגרמניה או כול יעד מדהים רווי נופים עוצרי נשימה וטיול שקט וטוב. אציין כי בטיול המשפחתי ישתתפו 3 אנשים: אני בן 26,אמי בת 51,ואחי הקטן בן 16.אם הייתי מטייל לבד או עם מישהוא נוסף אז לא הייתי הולך על טיול מאורגן אלא על טיול אישי. חיפשתי באינטרנט עבור חברת טיולים אמינה ונורמלית ועד עכשיו לא מצאתי אחת . אשמח להמלצות הבאות: 1. המלצה על חברת טיולים מאורגנים אמינה,ככה שאתם בטוחים באמינות שלה ושמעתם מחבר או שטסתם בעצמכם. 2. המלצה לטיול מאורגן עד 1200 -1300 דולר לבן אדם. 3. המלצה על יעד אחר חוץ משאר היעדים שכתבתי הנ"ל,שכולל נוף מדהים וטיול שקט . אפריק…

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by com,

דומה למקור ואיכותי, או שסתם דרעק לא מומלץ..

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Ivan,

למה לא "לפתוח" את ה"אפשרויות נוספות" תמיד, כך שכל מגיב/כותב יראה שניתן לצרף תמונות/קבצים ישר בפורום במקום להשתמש באתרים אחרים עם פרסומות נוספות, זמן תגובה רע, רישום ועכשיו גם חלק מהם מצונזרים - אלהים יודע למה ומי צנזר. לא יותר הגיוני?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  25. אני רוצה לקנות פוסטר של מכונית ולמסגר אותה ולתלות על הקיר... תנו המלצות טובות, אם זה חשוב לכם איפה אני גר אז אני גר בפתח-תקוה. או פוסטרים של משחקי מחשב, יש כאלה ראיתי היום בבאג מחשבים שיש להפ כאלה ומזה נראה יפה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים