כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה די פשוט ולא מדהים - אבל אני רק מתחיל! יצא יפה לא?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתנה לחבר.. דגם של צוללת. משהו מרשים ויפה כזה, כמו הספינות האלה.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Some new spins on the age old question: Why did the chicken cross the road? הדגשתי את הטובים ביותר - למי שאין לו כוח לקרוא את הכל. VICE PRESIDENT GORE I fight for the chickens and I am fighting for the chickens right now. I will not give up on the chickens crossing the road! I will fight for the chickens and I will not disappoint them. GOVERNOR GEORGE W. BUSH I don't believe we need to get the chickens across the road. I say give the road to the chickens and let them decide. The government needs to let go of strangling the chickens so they can get across the road. SENATOR LIEBERMAN I believe that every chicken has the right to worship their God in their own way. Cro…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , מכיוון שהמבחר של המסכים האיכותיים בארץ שהמחיר שלהם נורמאלי הוא שואף לאפס, חשבתי לייבא מסך מאתר קניות בחו"ל. מישהוא כבר עשה כזאת פרוצדורה שיכול לספר במה זה כרוך, כמה עולה המשלוח וכו?? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם יש פה מישהו שמבין ב-PSP ובגרסאות למיניהן אשמח לקבל ממנו עזרה באייסיקיו... אני מחפש חנות לקנות מכשיר בגרסא 2.0 או 1.5
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
פואד הולך ומסתבך . הוא הרוויח בצדק ובעמל רב : טופיק מעקב אחרי פואד - שתי כתבות מהיום : http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3634462,00.html http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3634571,00.html?dcRef=ynet דעות ? עצות לפואד ? נא לשמור על דיון ענייני .
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה הם הולכים לשים במקום(אם בכלל)?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://video.kavkazcenter.com/fight_in_chechnya/helicopter.wmv מוריד לאט סרט יפה מאוד תהנו
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה לכל חנות שאני נכנס מתייחסים אליי כאילו עושים לי טובה? למה המוכר בחנות מוצרי חשמל מתנשא עליי כשאני שואל שאלות ענייניות? בזמן האחרון אני עומד בפני המון מקרים שפשוט גורמים לי לצאת מהחנויות פשוט בכעס מהיחס המזלזל. מה לא ברור ששירות לקוחות טוב מעודד קנייה?? אה וכן גם אני נותן שירות בעבודה שלי ואני תמיד מנסה לתת הרגשה טובה ללקוח אפילו שאני עובד בעבודה עם המון לחץ.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
אני מחפש להקות בסגנון הזה... תודה!
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יום ההולדת שלי קרב ובא, וההורים שלי שאלו אותי, מה אני רוצה מתנה. עכשיו, יש לי מספר אופציות: -לקחת 500 שקל ולחסוך. -700 שקל לקניית מוצרי אלקטרוניקה (יענטו מחשבים). -500 שקל לדברים שלא קשורים למחשב. מה דעתכם, מה כדאי לי לקחת. אתם מוזמנים גם כן להמליץ לי על דברים שלא קשורים למחשבים.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
חחח, זה היה משהו מצחיק לאלה!! היום הינו בדיזינגוף סנטר..אני ועוד כמה חברים (בגלל שהייתה לנו הצגה בהבימה, אז המון הלכו אחר כך לסנטר..).. אז אני וחבר שלי החלטנו קצת להשתעשע, וחבר שלי אמר לי בא ניכנס לחנות באג, נעשה את עצמינו לא מבינים בגרוש מזה מחשב, ונתייעץ איתם על כרטיס מסך. אוקי.., אז נכנסו..ואז התסכלנו חביב והכל.., דרך אגב רדאון 9800 פרו עולה של 2790 שקל!!!!!! חחחחח משוגעים!, אז נכנסו חבר שלי בא למוכר אמר לו, תראה אני לא מבין במחשבים כל כך..ואני רציתי לדעת על כרטיס מסך טוב, משהו ב 500 שקל פלוס מינוס. אז המוכר אמר.., אוקי, יש לנו את ה FX5200 כרטיס ממש תותח, פצצה של כרטיס עולה 512, אני עושה לך אותו ב500, אז חבר שלי שאל אותו.. רגע הוא ממש טוב?, הוא יריץ לי כל משחק ש…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם היו נותנים לכם אפשרות לאכול במשך יום אחד כל מה שתרצו, בלי שתהיה לזה השפעה על כסף\ קלוריות\ שובע. מה הייתם זוללים? [= כולל משקאות\ ללא הגבלת פריטי אוכל. (העתקה) משהו מדהים שמישהו בפורום אחר כתב: ארוחת בוקר ישראלית: פלטת גבינות מלוחות, מתובלות (לא צרפתיות), לחם פוקצ'ה שהציפוי שלו נאפה עם רוטב פסטו, ג'חנון, עם רסק עגבניות, טוסט כפרי עם זיתים, 4 סוגי גבינות, עגבניות מיובשות, ברוטב אלפרדו (אפשר לוותר על הזיתים) סלט עם עלי בייבי, חסה, וירקות נוספים חתוכים גס פחות או יותר, רוטב ויניגרט עם דבש דיז'ון... מילקשייק שוקולד עם ציפוי שוקלוד בדפנות בצד. ארוחת צהריים: מדליוני פילי בקר (400 גרם) ברוטב קברנה, תוספת בצד: מיני תפודי אדמה צלויים. סלט ירוק חתוך גס בצד. פלטת בשרים עם כבד ע…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין נעל זאת דרך BUY2USA. השאלה שלי היא האם יש מסים על נעליים לניו ג'רזי? אבקש ממי שהזמין נעליים דרך השירות לכתוב אם הוא שילם מסים לניו ג'רזי או לא. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
זה פרוייקט שורשים של השואה והמשפחה שלנו - הוא מתחיל ב10.6.1925 ונגמר בתאריך לא ספציפי בשנת 1939. הפרוייקט הזה מאורגן באקסל וכולל מאות סריקות של מכתבים, חלקם בפולנית חלקם ביידיש, הסברים, תאריכים. היא בחרה להכין אותו באקסל מסיבות שלא ברורות לי. הפרוייקט עצמו על המחשב שלה עובד יופי. הבעיה היא שזה בעצם עובד עם מיקומי קבצים בתוך האקסל הראשי, לוחצים על לינק ומשהו בתיקייה מקומית נפתח. אני מחפש מומחה אקסל שיסדר את זה, תמורת תשלום אם צריך. הדודה של אמי - כשאני כותב את זה ככה זה לא נשמע כמו מי יודע מה קרובת משפחה, אבל הכרתי אותה היטב, היא היתה אחת הדודות ההכי מגניבות שיש. היא נלחמה במחלת הסרטן והביסה אותה זמנית לפני כמה שנים, רק שהיא חזרה והתפשטה. היום קמתי בלי הרגשה ממשית של זמן ו…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי מכתב שאני חייב לעבור את הקורס כדי לחדש את הרישיון (5 שנים) אני סטודנט וה-12 שעות האלה שאני יפסיד בלימודים יחרבנו לי את כל הסמסטר, כל מה שכתוב במכתב זה שאם יש לי סיבה מוצדקת , צריך לשלוח להם מכתב לתא דואר (מה אנחנו ב1960?) אין דרך אחרת?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! מישהו יודע אם גובים מכס על חלקים שמזמינים מחו"ל, נניח מ ebay או amazon? לאו דוקא חלקי מחשב - אפילו דברים כמו זיכרונות compact flash למצלמה דיגיטלית. מישהו הזמין פעם ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בפלאפון שלי כשעון מעורר ככה שהוא ממש לידי בלילה. מישהו יודע אם פלאפון פולט קרינה גם כאשר הוא רק דולק, כלומר כאשר הוא לא בשיחה ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום פעם היתה חנות שמוכרת מחשבים של MSI הם פירסמו את עצמם פה בתחתית הדף ועכשיו כבר לא מישהו מכיר את האתר שלהם? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
א. מה חשוב שיהיה באופניים... ב. מה הם הגדלים האלו: 20 , 24, 26 , מה הגודל של כל מספר? ג. אני רוצה לקנות את האופניים האלו: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1545491 האם הם טובות? (הילוכים, מעצורים, בולמי זעזועים...) והאם ההגה לא רחוק מדי מהכסא? (אני לא רוצה "לשכב" בשעת נסיעה) והם יש למישהו את האופניים האלו שיוכל לתת לי חוות דעת? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://stage.co.il:8000/content/jimminonstop16021.pls
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-