עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by or,

טוב אם זה מעליב אנשים אז אני סוגר!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שבוע טוב לכולם אני מנוי לעיתון PC MAGAZINE כבר שנים רבות. לאחרונה חידשתי מנוי בסוף 2008. העיתון האחרון שקיבלתי הוא גליון 186 - ינואר 2009. כול הנסיונות שלי להשיג את החברה, ובכול אפשרויות המענה הקולי, כולל מייל ששלחתי , לא נענו - פשוט אין תשובה!!! האם מישהו, שמנוי על אחד מהמגזינים שהם מפיצים, או סתם מישהו ששמע משהו, יודע מה קורה? יש לי תחושה שדמי המנוי "הלכו" לאיבוד; מצחיק שניסו לפתות אותי לחתום על מנוי למספר שנים , עם איזו מתנה ואני סירבתי. היתה לי כנראה תחושה בענין וחששתי להיענות לבקשתם. תודה מראש לכול המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by vinipyx,

שלום לכולם מישהו יודעה אם אני זכאי לכסף אחריי שנתיים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום חברים, נושא שלישי או רביעי כבר שבו אני מתוועץ בעניינים שקשורים ב SANSA CLIP . למי שראה את הנושא האחרון בעניין מימוש אחריות : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=420802.new#new אין עדכון. בעקבות סרטון שראיתי היום ביטיוב, פתיחת האריזה של המכשיר, והצגת כל התכולה ראיתי באמת שאין שם אחריות: http://www.youtube.com/watch?v=ijz1HMfJi6Y כתבתי מייל לסאנדיסק, פירטתי את הבעיה ואני ממתין לתשובה. עד כאן בנושא עניינים קודמים. לבעייתי הנוכחית: האופן שבו המכשיר מציג את הקבצים שאני מעתיק אליו מאוד לא מוצא חן בעיניי (ת'כלס מבאס לי ת'תחת). אין אפשרוצת שבה אני יכול לדפדף בתקיות שנמצאות על המכשיר, אלא רק לבחור שירים על פי אמן מבצע, אלבום, ג'אנר או דירוג אישי שלי שזה מטרד אמיתי. …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני צריך להגיע למיטב-מדור עתודה (אם הבנתי נכון ליד קצין רפואה ראשי) אם מקפיצים אותי באוטו מכיוון דרום (קרית גת), איך להגיע בסדר מצאתי לבד

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ברוס לי,

יצא לכם כבר לראות את התקליט החדש שכולם מדברים עליו?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by m_g,

איך הולך הקטע עם הסמ''ק או הכוחות סוס, במידה ואין לי בכלל רישיון לאופנוע? יש הגבלה מסוימת? ואם יש לי 5 שנים רישיון על אוטו אני צריך לעשות שוב תיאוריה בשביל אופנוע? ואחרי שעשיתי רישיון לאופנוע אני צריך וותק של תקופה מסוימת לפני שאני משדרג את הרישיון לאופנועים כבדים (1000 סמ''ק) בבקשה רק מי שבטוח בעצמו 100% שיענה, אני כבר ממש מבולבל מכל הסיפור.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by mrsph666,

שלום - אני אמור לטוס עם הסבים שלי בשבוע הבא, ב-17.07 למינכן שבגרמניה. תכננו להגיע לשם, לשכור מכונית, ולנסוע ברחבי אירופה, לבקר באיטליה, צרפת ועוד מספר מדינות. עכשיו, אני לא מכיר כל כך הרבה אתרים לגבי תיירות - ובגוגל הוא מוצא לי הרבה פורומים, שאותם אני לא צריך. אנא, אם אתם מכירים אתרים טובים, ושלא יהיו יקרים כל כך, ששם ניתן לרכוש כרטיס טיסה בלבד למינכן החל מ-17.7 ועד 30.7, אשמח מאד! תודה רבה! (תוקן - טעות שלי! )

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. טוב אני רושם את ההודעה כי שמתי לב שעכשיו התחילו לשדר מחדש את הסדרה "קרניבל",בYES+. אתמול שידרו את הפרק הראשון,והיום יש שידור חוזר ב16:27. נדמה לי שזה עכשיו ילך בכל יום ב23 ומשהו. בכל אופן זו סדרה מבית(איך לא?) HBO,הז'אנר דרמה על טבעית ולעוד פרטים חפשו בגוגל,או לפחות תקראו את התקציר בYES. (מצטער אבל אין לי כוח לפרט,כשבכל מקרה הכל רשום באינטרנט) עריכה-טוב נו,הנה סתם הדבר הראשון שיצא כשחיפשתי בגוגול. "קרניבל" הפקה נוספת מבית HBO. סדרת דרמה המשלבת את העל-טבעי ואף הושוותה ל"טווין פיקס" המיתולוגית של דיוויד לינץ'. אמו של בן הוקינס נפטרה (לא לדאוג, זה לא ספוילר, זה קורה בתחילת הפרק ממש) והוא מוצא עצמו נרדף ע"י החוק. הוא מוצא מקלט בקרקס נודד המאכלס טיפוסים שונים ומשונים, פריקים ה…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Alexkmr,

התקציה הוא בערך 750-800 שקל תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. ראשית, אם דבריי נאמרו כבר בצורה כזו או אחרת אני מתנצל. אז ככה... התוספת שלי היא בנושא ניקוי המשטחים. עד היום הייתי מנקה כמו כולם עם אלכוהול. אבל מה, הוא לא מנקה כל כך טוב. לכן בדקתי כמה חומרים זמינים ונגישים לכולם על מנת להשיג תוצאות טובות יותר. והנה, גיליתי שמעט WD40 או זזקל מסוג אחר עושה את העבודה נהדר, לא משאיר ולו טיפת לכלוך, ובנוסף לכל גם מתאדה מהר. לאחר מכן ניקיתי את המשטח עם אלכוהול כדי להוציא שאריות של חומר הניקוי כדי שלא יפגמו במשחה. בקיצור ובתימצות. 1. התז מעט WD40 או זזקל כלשהו על חתיכת בד או צמר גפן ונקה את המשטחים (HS + CPU) 2. חזור על הפעולה במקרה הצורך. 3. המתן כמה דקות להתאדות מלאה של חומר הניקוי. 4. נקה את המשטחים עם אלכוהול 70% מינימום. 5. המתן להתאדות ה…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. לדעתי הן בגלל כניסה של ילדים קטנים (לא שאני גדול כן אבל לא ילד בן 14 ) והן בגלל שמשום מה ניראה לי כבר חצי שנה המנהל של הפורום לא נכנס לפה (1nStall ) .

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by davidreznic,

מתוכננת נסיעה עם חברים לאילת ל 4 לילות באזור אמצע אוגוסט. אנחנו צריכים 2 חדרים ובכל חדר 3-4 אנשים. המלון לא צריך להיות מפואר אבל רוצים מלון עם בריכה ושיהיה קרוב לים, חוץ מבריכה ושינה לא נהיה בו יותר מדי זמן. יש לציין כי כולנו בני פחות מ 18. אשמח לקבל המלצות למלונות

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by pringles,

שמתי לב או שאני פשוט לא מעודכן אבל מלא זמן לא היה מפגש פורום. יש אנשים שמעוניינים ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by finish,

רציתי להתחיל לראות את הסדרה הזאת וקצת הסתבכתי יש הרבה סרטים וגם סדרה יותר ישנה לא הבנתי ממש מאיפה להתחיל תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מתנה לחבר.. דגם של צוללת. משהו מרשים ויפה כזה, כמו הספינות האלה.. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by amisha,

אני מעוניין להזמין מהאתר ג'אב טק אני מעוניין לדעת מה האפשרות שיעצרו את החבילה ועוד כול מיני פרטים אתם יכולים לעזור לי??

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

בכל סוף שבוע נציץ אל המוצרים החדשים שהושקו - מקלדת מכאנית מלוג\'יטק, כונני SSD ממיקרון ומארזים מעניינים הם רק חלק ממה שראינו השבוע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-38/

19. אני כל כך מרחם על החיות המסכנות..רואים את הסבל בעיניים שלהן. http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ תגיבו!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by sdfzxc,

זוכרים שבתקופה האחרונה משתמש מסויים מהפורומים לא היה פעיל כלכך ? נראה לי שמצאתי את הסיבה ! http://www.filerush.com/forums/viewtopic.php?t=2820 יש עוד תמונות בלינק... אכן הגיע הזמן שאנשים יצאו לרחובות ויפגינו נגד הזבל שידוע בשמו כ PENTIUM 4 !!! מדהים לאיזה רמה אנשים יכולים לרדת כדי להעביר מסר...

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי פלאפון מסוג Motorla C650 . במסך הראשי רשום מצד שמאל Cellcom ומתחת עוד Cellcom יש דרך להוריד את מה שרשום ? חיפשתי בהגדרות אבל לא מצאתי משהו שמאפשר לשנות \ להוריד את זה ...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ccc,

היי רציתי לשאול כמה שאלות 1. אם אני מזמין כמה מוצרים מאתר בחו"ל יקחו לי מכס ? 2. המוצרים עולים 120 דולר לא כולל משלוח 3. המוצרים הם תוספי תזונה ולא איזה חלקי מחשב או משהו 4. האם אפשר להזמין מספר מוצרים זהים ? או שיחשבו שאני סוחר בזה ? 5. אם יהיה מכס בכמה בדויוק יזיינו אותי ? מה עוד אני צריך לדעת לפני הזמנה? זה ממש חשוב לי thanks ahead for your time

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by harry,

שלום , מכיוון שהמבחר של המסכים האיכותיים בארץ שהמחיר שלהם נורמאלי הוא שואף לאפס, חשבתי לייבא מסך מאתר קניות בחו"ל. מישהוא כבר עשה כזאת פרוצדורה שיכול לספר במה זה כרוך, כמה עולה המשלוח וכו?? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום אני רוצה ל"שפר" את המחשב חשבתי על לעבור ל AMD 64 3800 (כן יקר...) לוח אם של DFI NF4 וכרטיס מסך (או 6800GT או X850PRO) אני רוצה להזמין מחו"ל (בתקווה שיצא יותר זול) אני יודע שצריך להוסיף לכל מחיר 17% מע"מ שצריך לשלם לדואר (מיסים רבותי מיסים) יש למישהו המלצה מאיפו לקנות (אתר) נ.ב אני מרכיב הכל לבד + חג שמח

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by huber,

מזה זמן מה אני נכנס אתר vr-zone.com על מנת לקרוא חדשות באופן מרוכז (ולעוד כמה אתרים אבל שם אני מתחיל) בגלל שיש שם "פורום" שמיועד קרק לחדשות ושם מרוכזות רב החדשות המעניינות בתחום מהרשת. מזה כמה ימים משום מה אינני מצליח להיכנס לפורומים של האתר. אני מנסה להיכנס דרך הלינק VRFORUMS בראש הדף בצד ימין - אך משום מה הפורומים לא עולים. מישהו אחר מצליח להיכנס? האם זו בעייה גלובלית אצלהם או משהו ספציפי אצלי?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים