עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SpiritKnight,

אני כרגע מיועד להתגייס במרץ. יש לפניי גיבוש צוללות ואחריו גיבוש צנחנים. מצד אחד, אני יודע שאם אני אקדים גיוס אני אשלח ככל הנראה לתותחנים\שריון\הנדסה. אבל החלום שלי הוא שייטת 13, ולא אחת מהיחידות שאני יכול להתמיין אליהן כרגע, ולכן נראה לי חסר טעם לעכב את הגיוס בשביל המיונים האלו. אני חסר מסגרת כרגע, המצב בבית לא משהו, העבודה לא משהו, ואני מרגיש שאני שורף את הזמן שלי בכל מיני שטויות. הולך לישון ב2 בלילה, קם ב11-12 בצהריים, ומתחיל מחדש עוד יום של שריפת זמן. מצד שני, אני מפחד. אני רוצה להיות לוחם, בצוות, ואני חושב שאת זה תותחנים\שריון\הנדסה לא יתנו לי. רציתי לעשות חלק משביל ישראל, אולי לטוס לחו"ל, ובינתיים כל מה שעשיתי זה להיות עוזר מדריך בהכנה לצה"ל. עוד אין לי רישיון, והת…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by X-It,

באשכול הזה תכתבו את גילכם.. אני אתחיל... אני בן 12 ועולה לכיתה ז'

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by avihai007,

אני צרריך לקבל מילוח מארה"ב, ואני צריך לבחור באיזה מביניהם(באותו מחיר). מה דעתכם? יש בכלל FEDEX בארץ?(UPS אני יודע שיש). תוודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

שלום ,האם לדעתכם בארצנו היה צריך להכניס את התרבות שתלמידים צריכים להתלבש בחליפות כמו באירופה? לדעתי כן! המשך יום נעים

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Idanp,

ניכנסתי היום ליבדוק דואר ותיראו מה אני רואהההה http://img160.echo.cx/img160/6428/fgrgr3jn.jpg

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by PingLOst,

בממיר הדיגיטלי יש יציאה שהיא בדיוק אותה יציאה שמסך מתחבר אליו , מה זאת היציאה הזאת? יש גם חיבור של רשת , זה בטח מתחבר למודם כבלים אבל מהי היציאה הנ"ל?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by First Squad,

שמעתם כבר את הסינגלים החדשים שלהם? אם לא אז מאוד ממולץ! :ylsuper: Infected Mushroom Becoming Insane Promo CDS 2007 Becoming Insane Deeply Disturbed (Infected Remix) Merlin (Infected Remix)

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

מישהו יודע מה קרה לו?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

פיגוע ירי נוסף בירושלים... :'(

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אין יותר מדי מה להוסיף, אני מאוד מאמין שכדי להטמיע שפה בצורה הטובה ביותר יש לדבר אותה, לכתוב ולחיות אותה קרוב ככל האפשר על בסיס יומיומי. תודה רבה לכל המגיבים,סופ"ש רגוע שיהיה בעזרת השם.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by musari,

חבר שתה ונירדם אצלי אז מהשיעמום יצרתי עליו יצירת אומנות....יש מקום לשיפור הצעות יתקבלו בברכה!!!! [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם! לאחר שכל החברים שלי כבר קיבלו זימונים שונים ומשונים לצבא והתחלתי להרהר למה אני לא מקבל שום דבר, היום בדואר חיכו לי שתי מעטפות: טופס מועמדות למסלולים "שחקים" ו"חבצלות", וזימון לכנס בנושא העתודה. דיברו איתנו גם בבי"ס על זה, על היתרונות של המסלול הזה, אבל שמעתי גם שאחת הבעיות הגדולות היא הפרש הגילאים - נכנסים לאוניברסיטה כשכולם גדולים מאיתנו בכמה שנים, ושמעתי שיש כל מיני בדיחות על עתודאים אז... מה כדאי לי? אני בטוח הולך לכנס בכל מקרה אבל האם כדאי לי להמשיך עם זה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. מישהו יודע איפה קונים?? אגב חשוב מאוד......כדי לשבת ביציע של חולון שונא את מכבי

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. ראיתי באתר פה שהראו המון מדבקות של כל מיני מוצרים שונים, ולי יש רק 2 על המארז והייתי רוצה להדביק עוד, מישהו יודע איפה אפשר למצוא (בלי לקנות את המוצר)

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by sbarbz,

בס"ד אהלן חבר'ה אני מתנצל פשוט אל מצאתי מקום מתאים לנושא הזה, וגם לא מצאתי פורום "משוב" אם מנהל שיכול להעביר מוצא מקום מתאים יותר לנושא, תודה רבה לו בכל מקרה לשאלה שלי, סרט כלשהו רשום אחריו "DVDSCR" לא הבנתי אם זה סוג של איכות סרט כמו DVDRIP מה עדיף?, אם אפשר לקבל תירגום שלהם? מה הכוונה בDVDRIP וכל השאר תודה רבה לכולם תבורכו

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. ואיפה אני יכול להשיג את זה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם , יש לי בחדר חלון וכל הזמן המסך של המחשב משתקף עליו וזה ממש מציק , למישהו יש עצה איך למנוע את ההשתקפות מהחלון?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by kinggil,

לפני דקות אחדות סיימתי לראות אותו במגוון הסרטים של ''HOT'' אני חייב לציין שזה סרט טוב ונחמד, אני אישית מאוד אהבתי את השחקן הזה ''ריי''. אשמח לשמוע את דעתכם על הסרט, אגב הוא סרט בן שנה, אבל יש הרגשה שפשוט רצו לגמור את הסרט ולא השקיעו יותר מזה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי קראתי פה בפורום המלצה על שני טלפונים. אחד של פנסוניק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786178 ואחד של UNIDEN http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812264 על איזה הייתם הולכים? בנוסף מה זה אומר שלוחה נוספת? שמקבלים שני מכשירים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by overload,

הסיבה היחידה שאני לא אוהב את פורש זה הקטע שלהם עם הדגמים שהם מחליפים פעם ב300 שנים וגם אז אין להם את האומץ לשנות את העיצוב כל מה שמשתנה זה המנוע והשם. אז השבוע סוף סוף הם הציגו רכב חדש וסוף סוף שינו בקצת את העיצוב... באמת הגיע הזמן ! כל הכבוד, לדעתי זאת הפורש השניה הכי יפה אחרי ה קררה GT http://www.rsportscars.com/eng/cars/porsche_cayman_s.asp http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089319,00.html

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. לכל מי שיש ממיר ישן (לא דיגיטלי), אני וחברים שלי קלטנו שנוסף ערוץ חדש, ערוץ 70 ולא סתם ערוץ אלא ערוץ ביפ ! אף אחד לא הודיע על זה או אמר שזה רשמי וזה גם אף פעם לא נקלט ככה שאני לא יודע אם זה בעיה שלהם או שהם פשוט הוסיפו את זה בחינם (לא נראה לי הגיוני כל כך אבל לא משנה) אבל יש את זה וזה סבבה, מה שרציתי לדעת אם זה נקלט בכל הארץ או שזה משהו מקומי, בכל מקרה אני גר בת"א, אם יש לכם גם ממיר כזה אתם מוזמנים לנסות ערוץ 70 ולחזור לדווח, תהנו.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. הפרסומת החדשה של פוקס אם אני לא טועה שיעל בר זוהב כאילו רבה עם חבר שלה והזמן הולך אחורה.. מכירים ? בבקשה, יש ברקע שיר ממש ממש יפה והייתי שמח לקבל שם שלו תודה לכולכם מראש..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. זו לא נסיעה ארוכה... זו נסיעה קצרה אבל אין לי כח ללכת למלא...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by shloosh,

אם יש פה מישהו שמבין ב-PSP ובגרסאות למיניהן אשמח לקבל ממנו עזרה באייסיקיו... אני מחפש חנות לקנות מכשיר בגרסא 2.0 או 1.5

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מכירים שירים בסגנון הזה?

דיונים חדשים בפורומים