עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by e-d-a,

היי השבוע קרוב שלי טס לבודפשט ורציתי לשאול מה המחירים כי של דברים כמו mp3 וכו... מי שמכיר ויוכל לעזור תודה...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. זו לא נסיעה ארוכה... זו נסיעה קצרה אבל אין לי כח ללכת למלא...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מחפש לקנות מצעים חדשים מגניבים כאלה עם ציורים של אלכוהול (ג'ק דניאלס) וכדומה, מישהו מכיר חנות שמוכרת?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. שבוע טוב לכולם אני מנוי לעיתון PC MAGAZINE כבר שנים רבות. לאחרונה חידשתי מנוי בסוף 2008. העיתון האחרון שקיבלתי הוא גליון 186 - ינואר 2009. כול הנסיונות שלי להשיג את החברה, ובכול אפשרויות המענה הקולי, כולל מייל ששלחתי , לא נענו - פשוט אין תשובה!!! האם מישהו, שמנוי על אחד מהמגזינים שהם מפיצים, או סתם מישהו ששמע משהו, יודע מה קורה? יש לי תחושה שדמי המנוי "הלכו" לאיבוד; מצחיק שניסו לפתות אותי לחתום על מנוי למספר שנים , עם איזו מתנה ואני סירבתי. היתה לי כנראה תחושה בענין וחששתי להיענות לבקשתם. תודה מראש לכול המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. הישתחררתי לא מזמן ואני מעוניין לעבור קורס כזה כדי להתחיל לעבוד בתחום. האם מישהו יכול להמליץ על מקום טוב ושיהיה קרוב יותר לראשל"צ (כי אני גר שם כאילו דא). שמתי עין על מכללת סלע הם נשמעים לי רצניים אבל הייתי רוצה לשמוע עוד המלצות.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by guuner,

היי אני משתחרר בעוד כשלושה חודשים. אני לא רוצה לבזבז יותר מדיי זמן ולהתעסק בכל העבודות המזדמנות שיש בחוץ. הידע שלי במחשבים מסתכם בעיקר בחומרה. שהייתי בתיכון עשינו קורס של CCNA,אם לאמר את האמת ידע ממש לא צברתי,אני זוכר כמה דברים במסורבל אבל לא ממש למדנו בא נקרא לזה ככה. הכיוון שלי בעתיד זה לעסוק בתחום המחשבים,אך אני עוד לא יודע במה,מה ללמוד ומאיפה להתחיל. אני לא הבן אדם הכי חכם בארץ בכל מה שקשור למתמתיקה/פיזיקה ככה שאני קצת חושש מלימודים באוניברסיטא,למרות שאני כן מוכן לנסות. אני לא ממש מבין עוד בתכנות,או מה זה בודק תוכנה,או הלפ-דסק,QA וכו'.. מה אתם מיעצים לעשות?,אולי ללכת לכל מיני יום פתוח ולראות על מה מדובר?,אולי לעשות קורס כל שהוא ולהתחיל לאט לאט בחברות של בזק/הוט/012 וכ…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by 1immortal,

http://home1.stofanet.dk/kurdistan/Prog/yedokhtar.mid

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by avi756,

שלום לכולם, שמי אבי ואני מתלבט אם כדאי לקנות חלקים של מחשב מהאתר: http://www.newegg.com/ למרות שזה יותר זול מהארץ רציתי לדעת דעות של אנשים שקנו משם, אם וכאשר קורה משהו למוצר, שמעתי שאפשר להחזיר להם ולקבל חדש, אך כמה זמן זה לוקח? אשמח לדעות על האתר ועל איכות השירות וכו' (מצטער אבל אם זה אפשרי בבקשה תענו כמה שיותר מוקדם משום שזה דיי לחוץ-טס לחול עוד מעט). תודה רבה אבי.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. ראשית, אם דבריי נאמרו כבר בצורה כזו או אחרת אני מתנצל. אז ככה... התוספת שלי היא בנושא ניקוי המשטחים. עד היום הייתי מנקה כמו כולם עם אלכוהול. אבל מה, הוא לא מנקה כל כך טוב. לכן בדקתי כמה חומרים זמינים ונגישים לכולם על מנת להשיג תוצאות טובות יותר. והנה, גיליתי שמעט WD40 או זזקל מסוג אחר עושה את העבודה נהדר, לא משאיר ולו טיפת לכלוך, ובנוסף לכל גם מתאדה מהר. לאחר מכן ניקיתי את המשטח עם אלכוהול כדי להוציא שאריות של חומר הניקוי כדי שלא יפגמו במשחה. בקיצור ובתימצות. 1. התז מעט WD40 או זזקל כלשהו על חתיכת בד או צמר גפן ונקה את המשטחים (HS + CPU) 2. חזור על הפעולה במקרה הצורך. 3. המתן כמה דקות להתאדות מלאה של חומר הניקוי. 4. נקה את המשטחים עם אלכוהול 70% מינימום. 5. המתן להתאדות ה…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by klayton,

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by musari,

חבר שתה ונירדם אצלי אז מהשיעמום יצרתי עליו יצירת אומנות....יש מקום לשיפור הצעות יתקבלו בברכה!!!! [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by guy94,

הנה כמה המלצות לשירים ישנים שעברו חידוש/הסבה רצינית למוזיקה אלקטרונית: Madhouse - Like a prayer Gigi D'agostino - The riddle Atb - You're not alone Aguagen - Hard To Say I Am Sorry 4 Clubbers - Children Dj Sammy and Yanou ft Do - Heaven להנאתכם... ומי שרוצה קצת דברים אלקטרונים אחרים: Yves Deruyter - Back To Earth (Public Domain Mix) - גירסה חדשה !!1 Sonic Inc - The Taste Of Summer (Fire and Ice Remix) (מומלך לשמיעה בפול ווליום ברכב - במיוחד לבעלי רוקפורד ;D) Reloop - Fucking Society אם תרצו עוד תגידו.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by lamborghini,

אחרי איזה 3 חודשים יש לי 100 הודעות .. .. .ואני מנצל את זה להגיד שהפורום עזר לי מאוד בהרבה דברים ! ..

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by UNDERDOG,

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by guyyug,

האתר הזה שולח מוצרים לכל העולם השאלה היא אם הוא נראה אמין ואם יש למשהו ניסיון עם הדברים האלו כי המחירים סבירים וזה יכול להיות פטרון מצוין לכל האתרים שלא שולחים מחוץ לארהב http://www.myus.com

16. כל לאן שאני מכיר נסגר... היה אחד מעולה בדיזינגוך סנטר וסגרו אותו, ואפילו לאן שהיה ברמת גן עם 5 מחשבים כולה נסגר... מישהו מכיר עוד מקום??? כי אני מת ללכת לשחק עם חברים שלי...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Green,

שלום פעם היתה חנות שמוכרת מחשבים של MSI הם פירסמו את עצמם פה בתחתית הדף ועכשיו כבר לא מישהו מכיר את האתר שלהם? תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני יודע שהשאלה נשמעת טיפשית. חבר שלי מתחתן, ואני ועוד חבר החלטנו לתת לו במתנה לחתונה טלויזית LCD בגודל 32". עד היום הייתה לו טלויזיה מהישנות, מה שאומר שהמסך מוגן כי הוא מצופה בזכוכית. LCD לא מצופה בזכוכית. יש לו חתול בבית. כל הרהיטים אצלו בבית הם עם שריטות, כי החתול תוקע בהם ציפורניים, האם יש מה לחשוש לגבי הטלויזיה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by 114508534,

צהרים טובים- מישהו יודע אולי איך לחדשב תלוש משכורת ולבדוק אותו מבחינת אחוזי מס וכל מיני כאלה דברים. אחרי 2 וחצי שנים שעבדתי במאותו המקום והתפטרתי הייתי רוצה לבדוק לעומק העניין האם דפקו אותי ועד כמה , יותר בדגש של כמה . תודה אשמח לקבל גם הכוונה ללינקים שימושיים וכ'ו .

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. כל מי שזה שיפרסם כאן את הפרטים הבאים: 1. באיזה הגרלה. 2. מהו הפרס. 3.הוכחה כל שהיא לזכיה. 4. טענות\בקשות. (במה היתם רוצים לזכות). 5. תוכלו גם להחליף את הפרסים בינכם \ ליצור קשר עם מי שמעוניין. כמובן לפי רצונכם אתם לא חייבים לאף אחד שום דבר...סתם בשביל הסקרנות. מכווה שהדיון יצליח. *בבקשה בלי ספאם שהתדר לא התדרדר לנעילה. * ההגרלה השנייה מסתיימת עוד מיספר שעות.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Drek Boy,

שכל אחד ירשום גיל ותוצאה. תעשו מאותו אתר כי אתרים אחרים זה ציון קצת שונה או שזה לפי קבוע אחר. נגיד פה זה עם "סטיה" של 15 לפי מה שהם אומרים ויש מבחנים אחרים שהסטיה היא 16 או 24 זה תלוי של מי המבחן ואיזו מדינה. תוסיפו גם תמונה של הציון שלא יהיו פה מלא חרטטנים[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 11:47:08 טוב אני ראשון....גיל: 18 תוצאה: 135 תמונה: http://www.siz.co.il/up/zyunwhymyinn.jpg

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. רקע: אני עוד מעט אמור לקבל צו ראשון, אני כבר חושב על העתיד שלי בצבא ומה אני רוצה באמת לעשות(בתקווה). אז התחלתי לחפש קצת ומצאתי את המסלול הזה, אני ממש רוצה להתמיין אליו וחשבתי די הרבה זמן למה דווקא לי מגיע מכול הבחינות (בית ספר, ידע כללי וכו) אני עכשיו עולה לכיתה יא, 10 יחידות מדעי המשחב + קורס סייבר התקפי מבין המתקדמים שיש בארץ). הקורס הזה מלמד לא פחות מ reverse engineering, exploits, lan and wan vulnerabilities, web attacks, reconnaissance ועוד מלא נושאים מרתקים ומענינים. יש לי נסיון רב ב-Linux במיוחד ב Kali Linux אני מדבר על לא ידע פשוט של פקודות, ידע של איך מערכת הפעלה עובדת לרמה של kernel, רשתות ברמה גבוהה(עשיתי קורס רשתות CCNA), חומרה, מציאת…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. הזמנתי לפני כחודש מאמזון במשלוח בינוני-כלומר לא בספינה(הכי איטי), אבל לא הכי מהיר, באתר כתבו שזה נשלח בערך יומיים אחרי, ואין אפשרות למעקב אחרי החבילה. עוד כתוב שזה אמור להגיע ב14 לאפריל ..אני די בטוח שזה תקוע בדואר הישראלי אבל אין לי מושג למי לפנות. כולה 2 ספרים אבל עלה לי 300 שקל..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Kurt,

קיבלתי מכתב שאני חייב לעבור את הקורס כדי לחדש את הרישיון (5 שנים) אני סטודנט וה-12 שעות האלה שאני יפסיד בלימודים יחרבנו לי את כל הסמסטר, כל מה שכתוב במכתב זה שאם יש לי סיבה מוצדקת , צריך לשלוח להם מכתב לתא דואר (מה אנחנו ב1960?) אין דרך אחרת?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by darkman,

http://video.kavkazcenter.com/fight_in_chechnya/helicopter.wmv מוריד לאט סרט יפה מאוד תהנו

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים