כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על תרחישי האימה? לפי הדעה הרווחת שבורסה העולמית תקרוס בעקבות האמריקאית והדיכוי יהיה חמור מ1939, וביןלאומי. אני מעריך שזה כן יקרה. דעתי מבוססת על כך שכסף יוצר עוד כסף, אבל לא תמיד תוצר... לאט לאט כמות הכסף בעולם מתרחק משווי המוצר העולמי. בפשטות, יש X תוצר והוא שווה Y, כמות הכסף בעולם ~2Y אבל התוצר נשאר X, רווח כתוצאה מהלוואה לדוגמא. מה שגורם לכסף להיות שווה חצי. מצב כזה יקריס את הבורסה ברגע שהוא יעבור נקודת אל חזור שהייתי בשמחה חולק אתכם אבל אני לא יודע מה היא. אני לא זוכר איך עושים נגזרת, שלא נדבר על כלכלה. אבל בוודאות זה יקרה עד 2018. בלי כסף כולנו נהיה עשירים.
-
- 30 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי נזכרתי באיזה אימייל חמוד ששלחו לי מזמן ואני לא מוצא אותו. האימייל הוא בעצם קליפ עם "תרגום" עברי לשיר אופרה, להלן חלק מהמילים של ה"תרגום": דורי מת.. דורי מת... אם תירי בו אל תירי בו דורי מת... חמם עוד עוף... חמם עוד אורז... חמם עוד דורי מת... וכ"ו.. מישהו מכיר ויכול להשיג לי את הקליפ/שיר ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
חברה שלום. מישהוא יודע אולי על תוכנה (רצוי בעברית) להנהלת חשבונות: " מי חייב למי " - ניהול מלאי וכו' תודה.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
סתם חשבתי לעצמי איך עובד המחשב, מה עושה כל חלק, איך החלק עובד? איך חיבור של כל המעבד, הכטיס מסך וכל החלקים יוצרים תמונה על המסך, וכו'.. מי שיכול להסביר לי איך המחשב עובד אני יודה לו מאוד זה ממש מעניין אותי.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אומנם באיחור של יום, אבל אני חושב שמועד ב' בחדוא זה תירוץ מספיק טוב... :-X אניווי, without further delay, יומולדת שמח!!!!11 מזל טוב, שתגיע לקורס מ"כים בלי יותר מדי מכולות, וגם כשתוקעים אותך באיזה חור שאפילו חיזקי לא מכיר, תמיד תזכור שאם אני אחזור להיות תקין אקדמית והכל יעבוד כמו בתכנית - כשאתה תשתחרר, אני רק אתחיל... (מעודד, הא?) :DJsmile: O0 :bunny: וכרגיל, שמנמנים (!!and they're here to stay): :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: +
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו יוכל להשיג לי שם משתמש וסיסמה לאתר הבא http://educationforums.cet.ac.il/COMMON/LOGIN/Login_Form.asp?sThisPage=%2FForums%2FIndex%2Easp%3FFID%3D27289%26nCategoryID%3D0%26nFatherForumID%3D27261&sHomePage=%2F&bAllowVisitor=0&nProjectID=117232&sBackPage=http%3A%2F%2Feducationforums%2Ecet%2Eac%2Eil%2Fforums%2Findex%2Easp%3FAsp%3D403%26FID%3D27261%26nSubProjectID%3D0%26bFillMsgFields%3DFalse%26nOwnerID%3D0%26nFillterUserID%3D117234%26Index%3D59k7%26sSearchText%3D&nSiteClientID= פשוט יש שם פורום של מורים לכימיה ששם הם מפסרמים בחינות מיקוד וכל אלה שאני רוצה לתרגל איתן. אולי גם המורה שלי פרסמה שם אבל זה לא רלוונטי :-) טוב נו זה כן.... אשמח לפניות …
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם נחשפתי לפורום הזה היום לראשונה והאמת שאני צריך עזרה קצת בנושא RFID. אני מחפש לדעת אם אני מעוניין מחר בבוקר לקנות RFID TAGS ולכתוב אליהם , מה הדרך לבצע זאת? דבר שני כמובן זה איך קוראים את זה עם הRFID Reader? באיזה שפות תכנות כותבים לדבר הזה . איפה ניתן לקנות בארץ RFID Tags וRFID Readers ? אני מדבר על הRFID Tags בכלל גם הפשוטים ביותר וגם המתקדמים ביותר אם אפשר הרחבה בנושא של מה מומלץ נגיד לRFID TAGS לטווח של נגיד עד 2 מטר וגם טווח של כמה ס"מ. תודה רבה מראש לכם
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
? ואו ביכלל איזשהוא קשר עם קוקה קולה מייל או משהוא.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.file2host.com/215164575 יש גם מדריך בפנים. תהנו מי שצריך
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה להעיף את המשקפיים כבר קיבנימאט!,ורציתי לדעת כמה עולה עדשות מגע והאם אפשר להחליף גם את צבע העיניים עם זה ומישהו שיש לו ניסיון שיכתוב איך זה תודה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שיר שאני שומע כבר איזה שבוע בגלגל"צ.. זה שיר בספרדית יחסית חדש והזמר נקרא פדרו או פדרוב (כל החיפושים שלי בגוגל לא הניבו כל כך תוצאות). תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת פסח והיומולדת שלי החלטתי לפנק את עצמי בדברים שונים וביניהם הדברים הללו (התקציב שלי הוא 3K גג אחרון ביותר): *כרטיס קול XtremeMusic עבור הFX6021 שלי - מחו"ל כנראה. *אוזניות PX200 עבור הMP3 שלי -מחו"ל כנראה. *מסך Viewsonic VX724 עבור העיניים שלי -מהארץ כנראה *מצלמה Canon A610 עבור התחביב החדש שלי. *קירור לכרטיס מסך Zalman VF900-CU עבור שקט נפשי + אוברקלוק עתידי -לא יודע מאיפה. השאלות שלי הן: מה לא כדאי לקנות מחו"ל?.. ומה אתם הייתם קונים בתקציב הזה?
-
- 9 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
שלום בגלל אילוצים אישיים אני אקצר בדברי. בקרוב אני פותח חנות וירטואלית למחירת לדים במחירים של חו"ל כן כן במחירים של חו"ל! רציתי לדעת לאילו לדים ישנם דרישה בארץ,ודרכי התשלום המועדפות. אני מודה לראש לכול המגיבים.
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי לכולם.. כמו שאמרתי שאני מחפש אתר שאפשר להזמין מחו"ל חומרה למחשבים אוו כללי לארץ ישראל בתודה לציין חוץ מהאתר של EBAY
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד מעט אני נכנס לקבע וחשבתי להתחיל ללמוד לימודי תואר ראשון. מבדיקה קצרה שעשיתי הבנתי שניתן ללמוד רק משנה שנייה של הקבע. האם אני צודק או שיש אפשרות ללמוד בשנת קבע ראשונה? אם כן איך אני עושה את זה? אולי ניתן להשיג אישור חריג? אם כן אז איך?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ערב טוב אנשיםםםםםםם!!! אם יש לכם בבית דוריטוס???? ואם בא לכם אז תרשמו פה בבקה את הברקוד שלהשקיות... בתודה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יצא לי לצאת עם איזה מישי לאחרונה ו....גיליתי שאין לה שיערות בידיים ושאלתי למה? אז היא אמרה מממה אתה לא יודע שמורידים שיערות בידיים.? ניתקלתם בזה?
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך שם לפורום שלי דחוף..... http://cstrike.board.dk3.com/2/index.php
-
שלום, קניתי (יותר נכון קנו לי ) ראפיד שר (COM) ואני פשוט לא מצליח להוריד על יותר מ-60 שיש לי חבילה של 3 מגה אינטרנט. משהו פה ממש מסריח. על Free אני מוריד על המהירות הזאת. מה לעזעזל קורה פה?! תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום =] למי שמעוניין, עשיתי שיר על המשחק Age Of Empires 2! קצת הסבר: אני וחבר שיחקנו המון Age Of Empires 2, ומכיוון ששנינו חובבי ראפ החלטנו שכל אחד יקליט שיר בו הוא מקניט את היריב שלו! אני בחרתי בכינויים היפנו ולורד בולטון(ממשחקי הכס =] ) והוא בחר את הכינויים MightGod ו-Spartacus. אשמח לשמוע מה דעתכם\הערות בונות\פחות בונות\עלבונות\עגבניות שיזרקו עליי! תהנו =] בקרוב אפרסם את השיר שנכתב עליי נ.ב השיר הנורמלי הראשון שלי אז תהיו עדינים =]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום : ;D יש לי קרוב משפחה שבקרוב (יוני בעע) מגיע ארצה, ואני צריך לנצל את זה אני חשבתי משו בסביבות האוזניות האיכותיות או דברים שקשורים למחשב ויהיה לי כאן אחריות עליהם... (אני מניח שחלקי מחשב לא יהיו במקום, אני לא יודע להרכיב שום חלק במחשב, אלא אם יש חברות שמוכנות לעשות את זה בשביל הלקוח) המחיר די גמיש, יכול לעלות מעט. אז תמליצו!
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת בפלאפון אני יודע שזה 15150XXXXXXX כלומר 151, אח"כ 50 ואז שאר המספר. בסלקום זה לא עובד עם 15152XXXXXX, זה מגיע לאיזה מודם אנלוגי (בחיי, קולות שאני מכיר 100%, זה מודם...) (?!) או פקס או משהו כזה מישהו יודע, איך עושים את זה בסלקום ?
-
- 7 תגובות
- 7.8k צפיות
-