כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להוציא תעודה ומהר. אני יודע אנגלית טוב אם זה משנה. מה שאני צריך זה לדעת איפה אני יכול למצוא את כל החומר ואיפה אני יכול להיבחן. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה על 3 קטעים שם.. על הגדרות Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(Yes), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Ultra High), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High) החשב אינטל Q9550 4 ג'יגה זיכרון ראם ראדיון 4870 512 מ"ב לוח אם P5QE-L http://img529.imageshack.us/my.php?image=75299967zy5.jpg http://img392.imageshack.us/my.php?image=18981484me1.jpg האם זה נמוך הפריים? או שאפשר אולי …
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע בערך עבר עליי יום לא קל הכל היה בסדר הייתי עם חברה שלי ישנו עד הצהריים בערך ב 6 לקחתי אותה הבייתה ואז חזרתי לבית שלי ובאוטו היה לי בקבוק נסטי עם מים בתוכו אז החלטתי לשתות ממנו כל היה טוב ויפה אחרי חצי שעה חזרתי אל חברה שלי שהייתה מוכנה לצאת איתי לקניות נסענו לקניון ושיצאתי מהאוטו הרגשתי סחרחורת אז ביקשתי ממנה שתביא לי את הבקבוק נסטי עם המים ואז שתיתי עוד קצת אז הלכנו הוצאתי כסף מהכספומט ואז הרגשתי לא טוב וכשאני אומר לא טוב אז אני לא יודע בדיוק להגיד איך אבל הרגשתי ממש ממש מוזר לאהרגשתי בנוח להיות ליד אנשים ולא הסתכלתי על חברה שלי ואני לא יודע למה ואז ממש ממש התחלתי לפחד נכנסתי לפאניקה ואין לי מושג למה ! חברה שלי שמה לב שמשהו לא בסדר איתי ולא הצלחתי לענות לה…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://img145.imageshack.us/my.php?image=wallpaperxplinuxportxiru150co3.jpg אממ צד שמאל למעלה זאת תמונה שמצאתי של הכ.מסך שלי,צד ימין למעלה זאת תמונה של המחשב שלי מבפנוכו,ואם תשימו לב,יש את אותה תמונה של המחשב פרושה על כל הרקע בשקוף כזה. איך יצא? (רקע ראשון שלי)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני וחברים שלי תכננו לטוס לפני צבא לתאילנד ואז באו עוד שני חברים שלי ושכנעו את חלקנו לטוס איתם לאמסטרדם.. עכשיו כשאני חושב על אמסטרדם אני לא יודע כמה אני מתלהב. לאן עדיף? מי שהיה באמסטרדם או תאילנד אני אשמח לשמוע איך היה ומה דעתכם בכללי
-
- 9 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום,אני בן 17 ואחי קנה משקולות עכשיו אני רוצה לדעת אם זה עוצר את הגובה או שזה סתם סטיגמה כי יש כאלה שאומרים שכן ויש כאלה שאורמים שזה לא עוצר ואני כבר משתגע אני גם ככה נמוך (1.60 בערך :'() ואני רוצה עוד לגדול קצת..אז בחייאת מי שבאמת יודע שיענה תודה מראש
-
- 62 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך עובדת הטכנולוגיה הזאת ? הולכים עם הכרטיס המקודד למכונה ומשלמים את החניה איך אחר-כך המחסום יודע לזהות את זה ולהתרומם אוטומטית מבלי שמכניסים לו את הכרטיס ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להתחיל ללמוד באוקטובר באוניברסיטה (ב-2010, עם פתיחת שנת הלימודים האקדמאית הבאה). הבעיה היא שאני מתלבט בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה. יותר מכך, אני עוד לא יודע איפה. התחלתי בדרך השלילה ופסלתי כבר את רוב האוניברסיטאות, כשרק הטכניון, ת"א ועברית נשארות אופציות. הכיוון המקצועי שאני רוצה לעסוק בו זה פיתוח משחקי מחשב, בפרט בעבודות ה-gameplay programming, קרי, לקיחת המודלים, המנועים הגרפים, מפות, מה שלא יהיה, לעבוד בצמוד ל-designer וליצור את המשחק עצמו. אני אוהב להסתכל על זה כמו על החוטים במריונטה שמחברים את החלקים השונים והופכים אותה מאוסף חתיכות ארעי לבובה. אני לא רוצה לעשות תואר סתם בשביל לצאת ידי חובה, אני מחפש תואר שבאמת יתן לי כלים להיות טוב במה שאני עושה. פחות…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, שמעתי שיש אספנים בארץ של כל מיני סיכות מתכת ובד... רציתי לדעת אם יש כאן אנשים שמבינים בעניין כדי לזהות זיופים או סיכות שהן בלאי (חבר התחיל לאסוף ולא ממש מבין באיך לזהות זיופים או איפה בטוח לקנות סיכות) נגיד מישהו אמר שבריקושט אולי יש כמה סיכות פגומות תודה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 243 צפיות
- 1 follower
-
-
מי,לדעתך,מנצח מבין השניים?מי חזק יותר?מי לוקח? מוחמד עלי-עם כישוריי האגרוף הנדירים שלו,או סופרמן-איך שאנחנו רואים אותו בסרטים,עם הכוחות העל אנושיים שלו?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המון בהצלחה לכל הניגשים התכוננתי הרבה מאד מקווה להצליח הפעם!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גוגל עשתה צעד משמעותי לכיוון המדיניות הקשוחה של אפל בנוגע לשימוש במידע אישי כשהחליטה בסופ"ש האחרון למחוק את כל זכר למידע שעשוי להסגיר לרשויות נשים שעברו, או מתכוונות לעבור, הפלה. ייתכן שזו סנונית המבשרת שינוי יסודי בפרקטיקה הבעייתיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 300 צפיות
-
-
האם מישהו כאן מבין בתחום ויכול לתת המלצה על חנות טובה ואמינה(אשמח אם היא גם תהיה זולה..). ובמקרה אם מישהו יותר מבין..איזה אופניים חשמליים כדאי לקחת עד 5K עם חריגה קלה?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
במסגרת קורס באוניברסיטה ("חישוביות עצבית" אם אתם מוכרחים לדעת... חטטנים! ) הוטל עלי לכתוב תוכנה שמייצרת כרטיסים לבדיקת עיוורון צבעים. אני לא עיוור צבעים ולכן אני לא יודע אם התוצאה נכונה... אני צריך את עזרת הרואים והעיוורים. לפניכם 3 תמונות, בבקשה תגידו איזה מספר אתם רואים בכל תמונה. תודה מראש! 1. 2. 3.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משתלם יותר מלקנות בארץ (נייקי ודומיו...)? האם יש מכס על נעליים? מאיפה הכי משתלם לקנות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אכן בובה מטומטמת, אבל אני חייב להשיג אותה. מישהו ראה אותה במקרה/יש רעיונות איפה בטוח- כמעט בטוח אפשר למצוא כזה דבר? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שמעתי שמשנה הבא הולכים להיות פי 2 שאלות בתיאוריה וגם כן מלווה של 6 חודשים זה נכון? אם כן מישהו יכול לפרט יותר. תודה
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי 300 שקל ואני רוצה לעסות שדרוג קל למחשב שלי (יש לי תוחנית לעוד שנה לשדרוג הגדול) להתחשב במפרט שלי(תסתקלו במפרט מחשב) איזה חלק הכי כדי לי לשדרג? חשבתי לקנות לוח ומעבד (להוסיף עוד 150) ל לוח שתומך בבאס 133 ול t-bird1200 משומש אני רק רוצה שהמשחקים בנתיים עד לשדרוג הבא יעבדו לי בצורה סבירה כמו doom3 תודה רבא, עמית
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מה שדורש עבודה מורכבת בפוטושופ עם מסכות ושכבות, נאנו בננה מבצע בשניות עם הוראה פשוטה במילים - ללא צורך בניסיון מקצועי. האם זהו הדור הבא של יכולות הבינה המלאכותית בתחום העיצוב הדיגיטלי?לכתבה
-
- 1 תגובה
- 5.7k צפיות
- 3 followers
-
-
חבר טוב שלי מחו"ל שלח לי את הקטע וזה פשוט אדיר!!! להורדה...
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-