עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The Dom,

אני יודע שזה ספאם טהור אבל הייתי חייב להראות את זה. :lol:

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום כולם אני והמשפחה כבר ממש נואשים לפני שבוע בדיוק אבי הביא גור של האש פאפי בין 3-6 חודשיים כבר שבוע הוא אצלנו ואנחנו כול יום מורידים אותו 3 פעמים ולרוב 4-5 פעמים ביום! עכשיו הכלב שאנחנו איתו למטה לרוב בבוקרא הוא עושה את צרכיו ובצההרים גם אבל בערב אני מוריד אותו עוד כפמעים והוא לא עושה כלום וככה ב8 שמתועררים לרדת איתו הכלב משאיר לנו "מתנה" קיצר אני לא יודע כבר מה לעשות עצות ? עדו משהו בדר''כ כול פעם שמורידים אות לזמן של 20-15 דקות ועושים איתו טיול גדול

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shloosh,

הכלב שלי השמן בעל השלוש רגליים... כן כן לול מצאנו אותו. צולם ב-w900 שלי חחחחחחחחחחחח אני יודע שאני אוטיסט לפעמים חחחחחחחחחח *משום מה האיכות של הסרט ירדה...זה היה 30 fps קודם.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. הרגע התכופפתי ללטף את הכלב פינצ'ר-צ'יוואוואה שלי והוא הכניס את הלשון שלו לפה שלי רוב הזמן הוא עסוק בלקק את איבר מינו, אני יודע שהוא סוטה אבל מה לעשות יש לו שריטה שטפתי את הפה רק במים, אני צריך לעשות עוד משהו או שזה לא כזה קריטי?

• 15 תגובות
    • 5.4k צפיות
  5. שלום. היום היה אצלנו טכנאי בבית והכלב היה חופשי בבית כמו תמיד (הוא לא מסוכן, ג'ק ראסל קטן מחוסן). עכשיו אבא שלי הלך לעזור לו להביא דברים מהרכב והשאיר את הכלב לבד, והכלב כמובן לא עשה דבר... ישב בשקט. פתאום הטכנאי החליט ללטף על דעת עצמו את הכלב, וכשהכלב הרגיש לא בנוח בגלל שזה אדם זר שנוגע בו בלי הפסקה - הוא נשך אותו באצבע. הטכנאי המסכן היה מבוהל ופנה למרפאה הווטרינרית להתייעצות, והווטרינרים הוציאו ממנו בכוח מידע לגבי הכלב (כדי לדעת אם יש לו מחלות וכל מיני כאלה). התקשרו לאבא שלי ואמרו לו שהוא מחר חייב להביא את הכלב להסגר של 10 ימים, כשעל כל יום הוא צריך לשלם 35 שקלים. אבל מה הקטע? קודם כל, אני לא זה שאשם שהוא ננשך - למה אני חייב לשלם את ההוצאות הכספיות? למה הט…

6. Started by eladbu,

למי שזוכר לפני חודשיים סיפרתי על הכלבה שלי שנדרסה לפני שבועיים אשתי החליטה בשביל שנינו על כלב חדש אז קבלו את הרכש החדש. [attachment deleted by admin]

• 97 תגובות
    • 10k צפיות
  7. Started by aviram20,

הכותצרת אומרת הכל כל מי שיש לו כלב גדול, קטן , יפה , מכוער... מוזמן לעלות תמונה שלו ובנוסף לרשום בבקשה את השם שלו ומאיזה סוג הוא.. לי אין כלב (בקרוב מאוד רוטווילר שיגור איתי בתוך הבית) אבל בנתיים.. הנה הכלבה של חברה שלי קוראים לה בולי... אבל חברה שלי קוראת לה גם , זוקיני , חנן , סלט , זבל , מחתרית , פוצ'יני , זחלם , ועוד מלא מלא שמות שאני לא זוכר והיא פיקינז

• 59 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. Started by stav_r,

שלום לכולם. הציעו לי לעבור קורס הסמכה של מיקוספוט MCP-XP . עכשיו הכניסה לקורס דורשת לעבור בחינה בתחום המחשבים. אני מבקש ממך להביא לי חומר על מחשבים לא משהו מפורט בצורה מפורטת אלא מה שאתם חושבים שאדם שיש לו ידע בסיס במחשבים צריך לדעת על מנת להיכנס לקורס הסמכה של מיקרוסופט . נ.ב אני בן 14 אז לא להפציץ אותי בהרצאה של 70 עמודים אלא כל מיני דברים חשובים. מומלץ בעברית אך אנגלית זה גם טוב. תודה מראש לעוזרים. סתו.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  9. Started by ross,

קרוב משפחה צריך לעבור מבחני מיון לתפקיד מנתח מערכות בבנק, והוא רוצה לעבור קורס הכנה. בעקרון ישנם שלושה מכונים (נועם, הדס והדר) שמספקים קורסי הכנה. אם למישהו יש נסיון עם המכונים האלה אשמח לקבל תגובות.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  10. מדעי המחשב זה תואר שרובו מתמטיקה, ומומלץ לעשות הכנה עצמית עם ספרים של האוניברסיטה הפתוחה. יש את הסדרה של אשנב למתמטיקה שאני מתכוון לרכוש, ובנוסף הייתי רוצה להשיג את הסדרה של אלגברה ליניארית ואינפי. באתר של האו''פ יש כמה סוגים של אלגברה ואינפי, ואני לא יודע איזה מהם אני צריך. https://sheilta.apps.openu.ac.il/pls/dlamdal/lamda.MAIN?p_nihul=&P_ROW_ID=0&SEARCH_BY=3&P_VALUE=4520 מישהו יכול לעזור בזה?

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by erez20,

הרכבתי מפרט למחשב בשביל בנדוד שלי, ואני עומד להרכיב אותו (כבר הרכבתי כמה מחשבים בחיים שלי זאת לא הבעיה למרות שאם יש לכם הצעות אני אשמח לשמוע). הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות/עזרים כדאי לי להכין לקראת ההרכבה. אני רוצה להוציא מתחת ידיי מחשב מושלם חלונות ואופיס מקוריים כבר יש, מה עוד צריך ? איך כדאי לי לחלק את הדיסק (בנדוד שלי הוא משתמש מתחיל הייתי רוצה לארגן לו את הכל מראש) המלצות למשחק שיינצל וידגים את כוחו של המחשב להלן וכ"ו אה, דרך אגב... הנה המפרט (מסך מקלדת רמקולים ועכבר כבר יש לו ומשחה טרמית של וונטק יש לי) : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Do…

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  12. יאללה הגיע הזמן, הבגרות האחרונה מתקרבת, ותסמל את סופה של תקופת 12 שנות לימודים. הבגרות בביולגיה היא 3 יחידות מתוך ה5, יש שלושה טפסים. הופתעתי לטובה מהמגנים שלי: בחלק הראשון 95 בחלק השני 95 בחלק השלישי 86 מישהו התחיל ללמוד? מי מכאן בכלל עושה את הבגרות יום חמישי? מה המגנים שלך? איך אתם מתכוונים ללמוד ביומיים שנשארו לכם?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היתי ליפני שבוע בתיאוריה והגעתי בשעה 9 וחצי לשם,השומר אמר שזהו אי אפשר להיכנס היתה צריך לבוא ליפני 9 ולקחת מספר. [איך זה שבאתר של מישרד התחבורה לא מצויין שום דבר כזה? ]. חבר שלי שהיה שם ליפני חודש אמר שאפשר לבוא בכול שעה,מה זה השטויות האלה? אני חייב לציין כי התיאוריה היא באשדוד, ידידה שלי היתה בתיאוריה ברחובות ליפני יומיים ואמרה שאין כזאת הגבלה,כנ"ל לגבי קיריית מלאכי. מה זה החרא הזה האוטובוס הכי מוקדם שיוצא לאשדוד זה ב 8 וזה שעה נסיעה איך אני אמור להגיע לשם ליפני 9 עם איך להגיע לשם חוץ מאוטובוס

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by Inter,

שלום לכולם. שמי שייע אני רכז הדרכה ומנהל מעבדת מחשבים הנקראת "השובלים" פרוייקט זה נוסד לפני כ7 שנים והוא משרת את קהילת ילדי ומשפחות ראשון לציון. פרוייקט זה בעצם מביא מענה רב לקהילה הקשה מבחינה סוציואקונומית של ראשון בנושאי המחשבים - תמיכה תיקונים הדרכה ומתן שירותים לתלמידי בתי ספר בהכנת עבודות. פרוייקט זה כמו תמיד משקיע מאמצים רבים מאוד כדי לתת כמה שיות מעצמו בעזרת אנשים טובים שמקדישים מזמנם היקר למען הפרוייקט. בקשתי מכם - ומצוות HWzone אם אתם יכולים לעזור לפרוייקט זה לגייס מחשבים או ציוד הקפי וחומרה למחשב ללא חשיבות בין אם היא חדשה או משומשת. כל תרומה תתקבל בברכה. אבקש מכם לנסות לעזור לנו לגייס תרומות למשפחות שבאמת זקוקות לדבר הבסיסי שבשבילנו הוא כמובן מעליו - המחשב…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by menihen16,

שלום לכולם אחי חוזר בעוד כמה ימים מארה"ב, בקשתי ממנו להביא לי איתו אקדח אוויר AIRSOFT מסוג Glock 19. האקדח נראה כמו האקדח האמיתי (מתכת, סלייד עם חותמות, מספר סרייאלי מוטבע. בקיצור, אמיתי!), אחד לאחד. אבל בנאדם שראה אקדח בחיים שלו, וישחק קצת עם האקדח הזה יבין שהוא לא אמיתי. אתם חושבים שיעשו לו בעיות בהכנסה שלו לארץ ?

• 17 תגובות
    • 26.2k צפיות
  16. Started by sagi_10,

שלום לפני שבוע נשרמתי לPP והיום אישרתי את כרטיס האשראי . עכשיו אני לא מצליח / לא יודע איך להוסיף כסף לחשבון ! יש לי רק אופציה אחת - Transfer Funds From a Bank Account in the United States אין לי אפשרות כרטיס אשראי . בבקשה עזרה...יש משהו דיי דחוף שאני צריך לקנות :

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by J0n1,

אני הולך לטוס להולנד דרך רומניה (צ'ארטר) ורוצה להביא איתי שתייה מהדיוטי. יש לכם מושג אם יעשו לי בעיות בהכנסת השתיה למדינות הנ"ל?

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. הי, יש לי מכרה שצריכה להיכנס כל שבוע לאתר של קופת חולים כללית בשביל לבודק תוצאות מעבדה. הבעיה היא שהיא לפעמים מסתבכת עם הקלדת הסיסמה, השם משתמש והתעודת זהות ואז היא לא מצליחה להיכנס. לא ראיתי שיש אפשרות באתר לשמירת הפרטים, אז אני אשמח אם תוכלו לעזור לי עם זה. חשבתי אולי זה יהיה אפשר להוסיף משהו לשורת הכתובת שיכניס את הפרטים אוטומטית. https://e-services.clalit.org.il/login/main.aspx?form=personallablist.aspx תודה!

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by redead,

יש אתר שנחשב טוב יותר מכולם או שכולם פחות או יותר אותו הדבר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by aldema,

מישהו מוכן לעשות לי חתימה יפה כזאת לא גדולה מדי כי אני גרוע בפוטושופ וכל התוכנות האלה.. אני אשמח אם תיענו לבקשה שלי.. :) :) :) :) :)

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי פה. אז קבלו משהו שמצאתי. http://www.reut.co.il/heb/12v-7v/win.php

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by bad-sector,

שלום רב, סתם שאלה ששאל אותי גיסי ולא ידעתי איך עושים את זה לבחור יש מוסך עם כמות לקוחות מצומצמת - לא משהו שצריך הדפסה בבית דפוס - הוא שואל אם אני יכול להכין לו בבית כמות של 20-30 מדבקות קטנות שיודבקו הפוך על השמשה הקדמית (כמו המדבקה של הטסט) שיהיה כתוב "גם אני עשיתי טסט דרך מוסך X" - הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי בשום מקום מדבקות עם דבק הפוך כזה שניתן להדביק מבפנים על השמשה... האם ניתן? אשמח לשמוע תגובות... בברכה,

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Guy King,

שלום, יש לי עבודת מחקר להגיש השנה וחשבתי שיהיה לי יותר נוח להפיץ שאלונים דרך הפורומים הרלוונטים ובמייל (לחברים שלי). איך (אם בכלל) אני יכול לבנות שאלון ממוחשב ככה שלמשל מישהו יכנס לאתר, ימלא את השאלון וישלח אותו והתוצאות ישמרו? מישהו מכיר אתר או תוכנה כזאת? גם אם הדבר בתשלום זה רלוונטי לגבי. תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by naoriko,

שלום אני רוצה להכין שרוכים של הצבא כמו של ההדרכה וכאלה אני רוצה לדעת איך הולכת הקשירה יש למישהו מדריך אולי?

• 2 תגובות
    • 11.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.