כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
לפני מספר ימים הלכתי לרופא עיניים, עשיתי בדיקה שבסופה היתברר שיש לי צילינדר.. שאלתי תאופטימיטריסט מזה, הוא אמר משו על חדות בראייה.. קיצר לא הבנתי מה הוא חירטט שם.. יש למישו מושג מזה צילינדר..?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אם כבר שעון מעורר.... אז שיהיה עם סגנון ;D ולמי שחושב שלא מדובר במוצר אמיתי.... http://cgi.ebay.com/Gun-Oclock-Infrared-Gun-with-Alarm-clock-Bandai_W0QQitemZ200305581776QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item200305581776&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50 לא יודע מה איתכם, את הרכישה הבאה שלי מצאתי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מקום לקנות Seedbox (חו"ל כמובן). מישהו מכיר אתרים אמינים וטובים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קטע הזוי ממש... כבר בערך 24 שעות כשאני מנסה להתחבר לפייסבוק אני מקבל את ההודעה שמצורפת בתמונה למטה כאשר חברים שלי מנסים לצפות בפרופיל שלי הם מקבלים הודע שהמשתמש לא זמין כעת... WTF?! מישהו נתקל במשהו בסגנון? [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המשטרה במקרה הצורך יכולה לבדוק למי שייכת כתובת הIP, או מי משתמש במחשב או מאיזה בית הוא הגיע אבל איך אפשר להוכיח בבית שיש בו משפחה, שדווקא אותו בן אדם הוא זה שישב מול המחושב וביצע את הפשע? איך אפשר להוכיח שהמחשב לא נפרץ וזה בכלל לא אותו אדם שכתובת הIP והמייל בבעלותו. מה קורה אם אותו בן אדם מונע השגת ראיות (הכונן קשיח שלו) לדוגמא על ידי הפעלת המחשב שלו דרך DOK, מה שמקטין משמעותית את סיכויי המשטרה להשיג ראיות חומריות נגדו (גם אם צו חיפוש, לוקח גג חצי דקה להשמיד דיסק און קי ואת כל המידע שבתוכו)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יצא תיקו לא? או שהולכים לבעיטות הכרעה מ 11 מטרים?\ מי יסגור אותי על העניין?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה ז'אנרים הבחורה אוהבת אבל אשמח לשמוע המלצות לסרטים. תודה
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
http://img242.imageshack.us/img242/6827/howtonotfailatlifepn3he9.png עריכה: תוקן טעות שלי
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכותצרת אומרת הכל כל מי שיש לו כלב גדול, קטן , יפה , מכוער... מוזמן לעלות תמונה שלו ובנוסף לרשום בבקשה את השם שלו ומאיזה סוג הוא.. לי אין כלב (בקרוב מאוד רוטווילר שיגור איתי בתוך הבית) אבל בנתיים.. הנה הכלבה של חברה שלי קוראים לה בולי... אבל חברה שלי קוראת לה גם , זוקיני , חנן , סלט , זבל , מחתרית , פוצ'יני , זחלם , ועוד מלא מלא שמות שאני לא זוכר והיא פיקינז
-
- 59 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לברר מי בדיוק היצרן אם כתוב שזה מיוצר ע"י יצרן מספר כלשהו?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בחדר חלון וכל הזמן המסך של המחשב משתקף עליו וזה ממש מציק , למישהו יש עצה איך למנוע את ההשתקפות מהחלון?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לעלות תמונה בגודל 120X82 ולא מצליח . הוא נותן לי הודעה מוזרה מאוד. אני מעלה לינקים באימגשייק וכלום הוא לא נותן מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני אסביר את עצמי דובר על בונוסים לחייליים שהשתתפו בעופרת יצוקה אני עשיתי כמה בגרויות בימים האחרונים, כשאני חייל בקבע (לוחם). האם מישהו יודע אם מגיע לי בונוס? חיפוש בגוגל העלה בעיקר "דרושים" לחיילים, אבל זה בטח אני
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
-
-
ממ אהלן אנשים לאחורנה אובחנתי כסובל משברי מאמץ בשני הרגלים. האורטופד אמר שאסור לי לרוץ למשך 4 חודשים יש דרך לזרז את זמן ההחלמה?? שמעתי משהו על מכשיר אוקסג'ן רק לא הבנתי מה הוא עושה בדיוק.. נראה לי שכדי להזכיר שאני מתגייס חודש הבא ליחידת חי"ר (דיברתי עם לשכת גיוס על וועדה רפואית).
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על איזה מבצעים והנחות שמעתם / ראיתם שקיימים ביום הבחירות? מוצרי חשמל ואלק', ביגוד והנעלה, משקפי שמש ועוד. כל מה שאתם מכירים. תציינו גם באיזה רשתות ובאילו איזורים בארץ. בנתיים מצאתי את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3668239,00.html
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שבת שלום חברים... החלטתי שבא לי ללמוד לבד ומהאיטרנט על גיטרה רגילה ולראות איך זה זורם. הכי הרבה נמשיך משם למורה שיעזור לי.... בכל מקרה אין לי מושג אני לא מבין בגיטרות אמרו לי ש asus הכי טוב סתם סתם חח. תמליצו לי על משהו נחמד בתקציב של עד 300-350 שקל כמובן שאם אפשר יותר נמוך אני אשמח! :kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 33 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
מישהו מכם מכיר חנויות און-ליין שמוכרות חלקי מחשב עם משלוח עד ישראל? אודה לכם אם תפרסמו לינקים של אתרים כאלה (משהו כמו NEWEGG רק עם משלוח לישראל)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כדי לחבר את המחשב לטלווזיה שיראו בטלווזיה מה שרואים במחשב ...אני רוצה ללכת לביג בוקס ולקנות כבל איזה כבל אני צריך ? יש לי כ.מסך fx5200 עם vga ויד כניסה שרשום עליה video עם 6 פינים ובטלווזיה שלי יש בננה שכתוב עליה video אז איזה כבל אני צריך לקנות ? יש את זה בביג בוקס ?
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קיבלתי מכתב מהיחידה להכוונת חיילים בקשר לAICE שהם בעצם חברה להשמת מתנדבים כמדריכים בקיטנות בחו"ל מישהו מכיר/שמע/יש לו ניסיון עם החברה הזו?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-