כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
הקלטתי את הסאונד של הסרטון מטומ'ז הארדוור עם ההמהרה ל5 ג'יגה-הרץ+ (הקולות רקע זה של החנקן הנוזלי וכל אלה). קובץ WMA מכווץ בRAR http://briefcase.walla.co.il/data/p/r/o/x/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200401221951338191/200401221959077887/rectest.rar
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
שלום, כפי שאתם רואים בפרופיל שלי אני מתחת לגיל 18 (עוד מעט 18) ויש לי 2 שאלות: 1) המעסיק שלי לפעמים (פעם ב...) מעסיק אותי מ-12 בלילה ומעלה... האם זה נקרא שעות נוספות? כלומר הוא צריך לשלם לי 150%? 2) אחרי כמה שעות הוא צריך לשלם לי 150%? אם בכלל....
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מסתבר שאני מועמד למסלול הזה ואין לי מושג מה זה. עשיתי פה חיפוש אבל קיבלתי הרבה מושגים וחילות מבלבלים אז אם מישהו יבאר לי את המסלול הספציפי הזה בנוגע לאופי התפקיד ולתרומה באזרחות, אני אשמח תודה דוד
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מאיפה אני משיג את הכתוביות? חיפשתי בכל אתר של כתוביות ולא מצאתי! תודה.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שגר בארצות הברית ... ביקשתי ממנו שישלח לי את ה Nexus S החדש ( מכשיר טלפון למי שלא יודע )... עכשיו מה היא הדרך הטובה ביותר שהוא יכול לשלוח לי את המכשיר ... המטרה היא כמובן להמנע מתשלומים מיותרים (מכס מיסים וכו') במידת האפשר. כמובן שהוא ישלח לי את זה כ'מתנה' .... יש למשהו הצעות ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.freegadget.co.il/vote.php?uId=7
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
HELP!! מה לבחור ...תקציב עד 2K ;D אני יודע שזה מפגר,אבל חברה אמרה תבחר אני קונה... הצעות בבקשה?! תחום:מחשבים\גאדג'טים!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעין שאלות כלליות שאני לא יודע כ"כ איפה למצוא להן תשובה, אולי תוכלו לעזור לי. מה אכפת לכם, גם ככה משעמם לכם. 1. בתור חייל יוצא לי לחוות די הרבה את מערכת התחבורה הציבורית הנפלאה המתקראת "רכבת ישראל" ושמתי לב לדבר מה משונה - כיוון התנועה ברכבת הינו בצד שמאל של המסילה, בניגוד לכיוון התנועה של כלי רכב בארץ ובדומה לתנועת כלי רכב בבריטניה - האם מדובר בשריד עוד מתקופת המנדט? זה מסקרן אותי באופן מוזר. 2. לפני כמה זמן יצא לי לראות בניין משופץ שבקידמתו השלט בעל הכיתוב "שרואים אותי, כולם מתפעלים!" אם אני לא טועה, "להתפעל" בא מן השורש "פלא" או בתירגום חופשי "להתלהב ממשהו מופלא" - השאלה היא, מדוע כותבים "מתפעל" ולא "מתפאל"? למה הא' הפכה לה לע'?
-
- 17 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה (אם טעיתי; מצטער). אני מצלם כדרך קבע במצלמה דיגיטלית. את התמונות אני מעביר למחשב ומאחסן אותן שם. הבעיה היא, ששם הן נשארות. אני כמעט ולא מפתח אותן כי כבר נמאס ללכת למרכז המסחרי הקרוב וכו' בשביל לפתח את התמונות. אין לי זמן לזה. אני יודע שישנן אפשרויות לפתח תמונות בבית, באמצעות הדפסה (שמעתי על זה, ואני רואה שלטי חוצות ל- "מדפסת תמונות ביתית" של Canon כל הזמן). האם אפשר לקבל המלצות\טיפים או מקום אחר שאני יכול לשאול בו, כדי שאקנה את המדפסת המתאימה ביותר לי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הפרסומת עם הערבי שמרביץ למכונית (ספווייילללררררר) ומקלל אותה בערבית.. מישהו נוסף כאן ראה והתלהב או שזה רק אני ? ניסיתי למצוא ביוטיוב תקטע ולא הלך זה אומר שזה קטע שצולם ע"י חברה ישראלית לא ?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כהכנה ללימודים אקדמאים... כל עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
במקום לרשום על הדיסק אפשר לשים עליו מדבקה או שזה יהרוס את הדיסק?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/3/1153091 חחחחחח, הבנאדם עשה בשכל מקסימום יהיה לו 10 מיליון דולר, לפחות הוא ייקבל פיצויי . ובכלל אני לא קונה מזון שם, האוכל שם זועק:"שומן שומן שומן". זה אחד המקומות שאפשר למות בהם.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני צריך אתרים לתיקון מכוניות ל מקור של מידע בנוסף אני צריך ם אתריםשל ספרים ברוסית הרדה בחינם אז אם מישהו מכיר אני אשמח אם הוא ישתף אותי
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=TBq0n7NQiX8 לא צחקתי כ"כ טוב כבר הרבה זמן.
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכם .. מה קורה??? איך אפשר לקדם אתר שיגיע לכמה שיותר אנשים , אני מכיר את גוגל אדד וורדס ואד סינס . אבל חוץ מזה איך האתר יהיה גבוהה במנועי חיפוש ?? ואיזה דרכים אחרות יש לקדם אתר . חוץ מהודועת אימיל כי עוד מעט יכנס לתוקף חוק הספאם ואי אפשר לשלוח פרסומות לאנשים לאימילים . אז אני צריך עזרה בכל דרך שיש לכם . תודהה
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
"איפה לגור" זה שאלה מעניינית. כי בדרך כלל לוקח זמן להכיר מה קורה בכל ישוב, ואיך הדברים מתנהלים שם. כמה זיהום יש, מה המצב של הדירות, מה המחירים, איך האנשים וכו. אני מעוניין לגור במקום שהוא עם "אווירה רגועה", דבר שנראה כאילו לא קיים במדינתנו. לא יותר מדי זיהום, ולא בנגב או במקום שלוקח יותר מ40 דקות לנסוע לתל אביב(בלי יום פקוק בצורה מטורפת). חשבתי על פרדס חנה כרכור, נראה שעונה על כל הפרמרטים מלבד פרמטר אחד שאני לא סגור עליו. הזיהום. המרכז בעצמו מזוהם, אבל אני לא סגור אם פרדס חנה מזוהמת יותר או פחות מהמרכז. במרכז יש הרבה מכוניות והרבה שריפות לא חוקיות, אבל בפרדס חנה יש לך את תחנת הכח בחדרה? אוליי דברים שמגיעים מהים? בקצרה מה אתם חושבים על פרדס חנה? הבנתי ש…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה דבר קורע זה חחחח עובדים אל כוכבי קולנוע וכל הכוכבים... חחחח למי שיש יס שיפתח עכשיו YTV
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לאור כל המהומה סביב אתרי השיתוף שהיתה כאן לאחרונה? כי משום מה הEMULE פשוט לא מוריד כלום אצלי ווממש כבר ניסיתי הכל(החלפתי גרסאות שונות וניסיתי כל מיני הגדרות) מקווה שהשאלה שלי היא בתחום ה"חוקי" ולא עברתי על אי אילו מחוקי הפורום...
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כתבתי לי סיכום דיי מקיף לכל החומר שצריך למבחן החיצוני במבני נתונים שיהיה ב14.3. אני בטוח שהוא יכול לעזור לאחרים, במיוחד שזה מבחן עם חומר פתוח, ואני מאוד ישמח לקבל תיקונים, שיפורים ותוספות לסיכום הזה מאנשים אחרים שלומדים את הנושא. חוץ אני אשמח לשמוע כאן אם מישהו נעזר בזה באמת. צירפתי בpdf לקריאה וODT לעריכה בopen office. PDF: http://www.mediafire.com/?j7xvo5dv9k4h3sb ODT: http://www.mediafire.com/?473mxhw2j363709 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
או, מה נסגר אתמול עם "כיפת ברזל" ? וואללה, ליבי ליבי עם תושבי הדרום שקיבלו אמנם מופע ( אימים ) זיקוקים, אבל נאלצו ללכת לממ"דים. יש הרבה שאלות מה עקץ את המערכת אתמול. נקווה שיופקו לקחים לשעת אמת.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אני עומד לקנות PlayStation 2,קודם כל האם כדאי עדיין לקנות? דבר שני יש פה מישהו שמבין קצת בPlayStation 2?כי אני רוצה לקנות ומחפש מישהו שיעזור לי לבחור מהחנויות(כמו WALLA,P1000,סקאל און-ליין).אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד. נ.ב כמובן אני מחפש שיקרא צרובים. תודה רבה לעוזרים אשמח לקבל עצה.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-