כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ב 6500-7000 ש"ח ואני מתלבט בין PCH וזיג זאג. מבחינתי היתרונות בPCH הם שיש להם מבחר גדול מאוד של רכיבים ויש להם את כל מה שאני רוצה לפחות לפי האתר שלהם וזה החיסרון בזיג זאג (באתר שלהם חסרים הרבה רכיבים שאני רוצה). לפי מה שהבנתי השירות בזיג זאג הוא מצויין ובPCH הוא סביר. איפה כדאי לי לקנות? ויש לי עוד שאלה - מקובל לבקש הנחה מסויימת על מפרט ב6500-7000 ש"ח?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי הרבה פרסומות לקולות חדשות אשר אמורות להיות משווקות בישראל בקרוב. מישהוא יודע מתי ובאיזה טעמים? אני מת לטעום קולה-וניל יאיר.
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מזל לרגל יום הולדתך ה19 ג'ובניק שכמותך שמנמנים כרגיל: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
סתם שאלה: מי פה חבר ברוטר (באקסקלוסיבי אני מתכוון)? חוץ ממני... :
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול והיום הרודתי את מרבית הסדרה וויגר למחשב ! יצא כמעט 20 גיגה , ראיתי כבר את רוב הפרקים שהורדתי (היו קצת חורים בעלילה). אב השאלה הגדולה : יש לי את שני הפרקים האחרונים בסדרה (עונה שביעית) ורוב החורים היו בעונה השישים והשביעית - האם לצפות בהם ולהרוס לי את הסדרה שמשודרת כל שבת ביס ? עזרתכם חשובה מאד . תודה מראש עופר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://rotter.net/cgi-bin/nor/dcboard.cgi מי שרוצה להרשם שירשם ואולי נצליח להפוך את הפורום ההוא לטיפ טיפה יותר יעיל ופחות ספאמרי... ההרשמה תסגר במוצאי שבת!
-
אני רוצה לעזור לתעשיית האוברקלוקינג בארץ לכן אני פותח אתר שאותו כמובן לא אפרסם אבל מה שאני יגיד זה שהוא יהיה בנוי ב phpnuke ואני צריך עזרה עם הקקה הזה אז מי שמוכן לעזור לי עם האתר או עם ה PHPNUKE צק"ש 157714315 למנהלים : כותרת מספיק עניינית?
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי ארד דיסק של IBM והוא לא פועל , החנות שקניתי משם סגרה ואין לי מדבקה של יבואן על הדיסק. מישהו מכיר חנויות שאני יכול לנסות ולבדוק אם הארד דיסק מהם? תודה גדולה לעוזרים!!!!!! אני משתגע עם ארד דיסק זמני שבקושי זז!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממש משעמם לי בזמן האחרון במחשב ,יש לכם הצעות מה אפשר לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
http://www.internetintheuk.com/ (תראד זה חסין מפני ערנבים, ישןים, ספויילרים ושאר מזיקים)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מחשבים מה המחיר לאחר הנחה? נגיד המוצר לפני ההנחה עולה 4300 שקל, וההנחה היא 3% מה התרגיל שעושים?
-
- 11 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעלות כמה תמונות ואני לא יודע לאיזה שרת כדאי לי .. למישהו יש המלצות ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קראתי איפשהו בעיתון: שזה מאד מעצבן במסעדות שאתה מבקש קולה אתה מקבל פפסי שאתה מבקש ספרייט אתה מקבל סבן אף ושאתה מזמין פאנטה אתה מקבל מירנדה... מה אתם חושבים אל זה האם אתם מרגישים הבדל בין מירנדה לפאנטה וספרייט לסבן אף...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לא, זה באמת מעניין אותי כי בשבילי זה חוג ציור (האותיות) רק עם רס"ר משמעת :-\... יש פה מישהו שלמד ערבית ויודע לדבר לכתוב ולקרוא? :
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות ברוסיה פלאפון עד 150דולר היתי מקבל כל עצה חוץ מנוקיה \ מוטורולה \ סמסונג! (הם פשוט נמאסו עליי!) מצאתי איזה פלאפון נחמד שאני מחבב.. מה דעתכם עליו?? http://www.gsm.ru/phones/ericsson_a3618s.html
-
אני רוצה לקנות משם 256 זיכרון SDRAM של 133.. וזה ייצא לי הכי זול כי גם זה בעיר שלי ואני יכול לקחת את החלק מהחנות ואז אין דמי משלוח וזה חוסך לי 30\40 שקל (אני חייב להוציא כמה שפחות!) . עכשיו אני יודע של KSP יש שם חרא ושהם מרמים את כולם ודברים כאלה. אבל זה באמת נכון ? כמה פעמים זה כבר קרה ? ונגיד שהם לוקחים משהו משומש ומתקנים אותו ומוכרים אותו , איך אתם יודעים מזה ? או שזה פשוט קרה פעם אחת למישהו ולחנות נדבק שם לא טוב כל כך... ???
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכווווולם!!!!! אני רוצה להזמין מחשב מהחברה alienware ורציתי לדעת עם כדי לי לקנות משם עם למישהו יש מחשב שלהם שיכתוב לי איך הוא ולכל מי שעוזר תודה רבה.... :) ;)
-
תחשבו שלא היה קיים האינטרנט (לא שלא הייתם מחוברים, פשוט לא היה קיים כזה דבר.) לא היה שום קישור חיצוני מהחשב שלכם. (מי שחושב שזה סקר מטומטם, שפשוט לא ישתתף)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם כן אז איזה שרת? איזה ניק.. ואיזה חדרים אתם נמצאים בדרך כלל...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואישתו מצאה אותם כשעשתה שואב אבק (שהמשרתים לדיוק) :lol: :lol: (כול הזכויות שמורות לאיש הקורע CANNON OBRIAN)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבריה! קניה ראשונה ואחרונה שלי באקסלנט! אני הזמנתי לפני שבועיים 256 MB RDRAM ועוד מאוורר.. אמרו לי תוך שבוע שבוע וחצי זה אצלי.. אבל לא!! עוד לא הגיע! בסדר יש עיכוב של חצי שבוע נוותר אבל מה!!! אני לא יודע אפילו אם שלחו לי את זה! . אני כבר 3 ימים מתקשר ומשאיר הודעות והיום צעקתי! אבל רק חגית יכולה לענות על שאלה פשוטה "מה אם ההזמנה שלי?"! חגית ה**** הזאת שלא עונה לטלפונים לא מחזירה תשובות! חרא של שירות!!! פעם אחת היא הייתה במחסן ושמעתי את הקול שלה! אבל היא לא יכלה לדבר... אני משתגע פה לא יודע מה עם ההזמנה ואף אחד לא שם עלי שם קצוץ! ממש לא מומלץ לקנות באקסלנט! מבחינה שירות הם מסריחים וגם המחירים שלהם לא הכי נוחים! מי שעדיין חושב על אקסלנט שיחשוב פעמיים.!!!!!! …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לעשות מודינג למארז ובניהם בניית FANBUS כשאני מראה לאנשים (שאני צריך עזרה בבנייה\השגת חומרים וכו') הם נותנים לי כזה מבט של WTF? אומרים לי אתה לא צריך 7 מאוררים 1 יספיק, עזוב שטויות וכו' בעעע איזה עיצבון ! :AR15: יש עוד אנשים שנתקלו באנשים כאלה ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח מאוד אם כל אחד יכתוב לי משוב קטן, שבו הוא יכתוב מה הוא חושב על רדיו 1 "הרדיו הראשון לצעירים בישראל" מה טוב בתחנה? מה לא טוב? מה צריך לחדש\ לשפר\ להוריד הן מבחינת התכנים והן מבחינת סוג\סגנון המוסיקה? שיתוף פעולה מצידכם יביא רק טוב לשני הצדדים (ואני אומר לכם את זה בשיא הרצינות) את מה שאתם תאמרו ותכתבו אני אפנה למנהלי התחנה (ששם אני אגב עובד...), כי באמת אני חושב שמגיע לכל הצעירים תחנת רדיו שתספק להם מוסיקה טובה לכל מקום בו הם יהיו, ולעמוד בדרישות הקפדניות של הצעירים ואני חושב (אישית) שהפורום הספציפי כאן יוכל לעזור לקידום התחנה(ראו ת'רדים קודמים על מוסיקה..) , והתאמתו לקהלי יעד שונים ומגוונים. אם יש לכם שאלות- אל תתביישו לשאול אותי! אני אענה לכם על כל מה …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-