עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה הנושא היחיד שמעניין אותי.. אבל אמרו לי שזה לא שווה כי אין עבודה בזה מישהו ניסה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Ran B,

שלום לכולם, מה נשמע? הרבה זמן שלא בקרתי פה. כמו כן, פספסתי את המפגש ה-11, שממש רציתי לבוא, אך הייתי בצפון.. :'( אני מתאר לעצמי שהיה כיף ואני מחכה למאמר של המפגש . ועכשיו לנושא ההודעה. רציתי לדעת על איזה כבישים מותרת הנסיעה לקטנועים בנפח של 50 סמ"ק. אני יודע שאילון (כביש 20, נראה לי) אסור, מכיוון שנחשב לאוטוסטרדה..(כביש מהיר).. כמו כן, גם כביש חוצה ישראל (כביש 6) אסור.. אך רציתי לדעת בעיקר האם בכביש חוצה שומרון (כביש 5) מותרת הנסיעה לקטנוע 50 סמ"ק. לא הצלחתי למצוא ברשת לכן פנתי אילכם. השאלה בעיקר היא : האם מותרת הנסיעה בכביש חוצה שומרון (כביש 5) באמצעות קטנוע 50 סמ"ק. וכמו כן, אשמח אם תתנו לי את פרטי שאר הכבישים אשר כניסתם אינה מורשת לקטנועי 50 סמ"ק. בתודה רב…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ag43,

אני צריך להגיע ביום חמישי לבקו"ם מירושלים. הפעם האחרונה שהייתי שם היתה כשהשתחררתי (לפני הרבהההה זמן). אשמח לדעת איך להגיע לשם באוטובוסים מירושלים. כ"כ האם יש חניה באיזור (למקרה שאחליט בסוף להגיע עם רכב)?

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. טוב אז ככה, היום עלה בדעתי אולי לקנות מילון אלקטרוני של אוקספורד. יש לי כבר אחד, אבל הוא איטי ודל באוצר המילים שלו. מדובר על זה http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=346266485&sog=E-Translator יש לי אפילו שנתיים כאלו ללא שימוש. ואם יצא לי למכור אותם מה טוב או לעשות טרייד אין. אני לומד במכללה שנה א', ואני באנגלית לבינוניים. במהלך השיעורים ובמבחנים מילון אלקטרוני של אוקספורד שהוא גם מהיר וגם בעל אוצר מילים נרחב עשוי לשמש אותי ולעזור לי נרחבות. הן לפרש מילים בצורה נכונה והן לקצר לי זמן מיותר. הקטע שמילון כזה עולה בסביבות ה400 ש"ח, וזה לא מעט כסף. לכן אני פונה כאן לקבל המלצות אם בכלל שווה לי לקנות אותו ואם כן איזה דגם ומאיפה?

• 11 תגובות
    • 11.5k צפיות
  5. אז ככה פינגוין הוא עוף...(ויש לו כנפיים...לא פעילות אבל כנפיים) מה האיסורים על אכילת עופות..??.. אז האם לפי זה פינגוין כשר?? שעות של ויכוחים היה על זה בארוחה עם כל המשפחה...אני אומר לכם..כמעט מכות היה שם..!!.. תודה לרב שעונה..!!

• 11 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. Started by TheHungryOne,

עוד שאלה של ניובי איך רושמים את מפרט המחשב שיופיע מתחת לתמונת הפרופיל כקישור, שכשלוחצים עליו נפתח חלון עם המפרט? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by papoose,

http://www.supuzzle.com/ מתערב אפילו אחד לא יפתור את זה פה :] נראה לי אין לזה פתרון (אלא הם מרמים)

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  8. שלומות חבריה, אני מניח שהיו כמה מכם שנתקלו במקצו"ע הנ"ל, שעה בשבוע שהיא בעצם בול כמו תאוריה, רק שהיא לא עוזרת להשיג רשיון (י"א). אני למדתי השנה חינוך תעבורתי והיו לנו בערך שני בחנים ועוד איזה שני מבחנים, בכולם יש לי בערך 70 - לא באמת אכפת לי, זה לא מופיע בשום מקום בבגרות וגם ככה אני אלמד את זה כאשר אני אגש לתאוריה. הבעיה היא המבחן "האחרון". מועד א' שלו היה בזמן שהייתי בניתוח. מועד ב' שלו היה בזמן שהייתה לי מתכונת במדעי המחשב(קצת יותר חשוב). מועד ג' שלו היה בזמן שהייתה לי בגרות בתנ"ך. ועכשיו היה מועד ק"ז שלו, ולא הייתי, בגלל שפשוט לא זכרתי שיש אותו. אותו מורה לחינוך תעבורתי התקשר היום לביתי, איים עם הדברים הרגילים שאני לא אהיה זכאי לתעודת בגרות בגלל זה ידה ידה ידה…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by wooper,

חברה אני רשום באתר הרבה שנים, אפילו בפייסבוק אני רשום בכל זאת אני מקבל את ההודעה הזו מידי פעם לעשות לייק בפיסבוק ולחצתי לא להציג אותה איך אפשר למגר את ההודעה הזו ולא לראות אותה יותר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by א אוהל,

זרוע היבשה0מערך תקשוב חימוש חיל האוויר לאן כדאי ללכת?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Lev-UFO-Child,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MilkMan,

You know youre living in 2007 when 1. You accidentally enter your password on the microwave. 2. You havent played Solitaire with real cards in years. 3. You have a list of 15 phone numbers to reach your family of 3. 4. You e-mail the person who works at the desk next to you. 5. Your reason for not staying in touch with friends and family is that they dont have e-mail addresses. 6. You pull up in your own driveway and use your cell phone to see if anyone is home to help you carry in the groceries. 7. Every commercial on television has a web site at the bottom of the screen. 8. Leaving the house without your cell phone, which you didnt have the first 20 or 30 (or 60) years …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מי שכבר מכיר את הסיפור שלי יודע ע למה אני מדבר ומי שלא אני תכף אספר. נולדתי בישראל וגרתי בישראל כל חיי, אמא שלי אורגינלית מארה"ב, התגיירה ונולדתי לכן יש לי ולאחותי אזרחות אמריקאית בנוסך לישראלית שלי. בגיל 17 בערך (מיד לאחר כיתה י"א) עברתי עם אמא שלי ואחותי לארה"ב זה היה יותר על העיניין של "לנסות שנה בארה"ב". אני הסכמתי וגם אחותי וגם אמא שלי, אבא שלי נשאר בארץ (ההורים גרושים), וכך יצא עברנו לארה"ב אני אמא שלי ואחותי, השכרנו דירה לשנה, הכרתי יותר טוב את המשפחה שלא ממש הכרתי עד עכשיו.. והנה סיים בית ספר בארה"ב והגיע הזמן לחזור לארץ להתגייס, אישית אותי חינכו שנולדתי וגרתי בישראל והצבא היה השומר שלי במשך כל חייף וכיגיע תורי אני אעשה זאת! כולנו יודעים מה קרה (הגירוש מעזה) שהשפי…

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  14. ערב טוב לכולם. בחרו את 10 קבוצות הכדורגל הטובות בהסטוריה, לדעתכם. מאוחר יותר אבחר את ה 10 הגדולות שלי.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. אני רוצה לעזור לתעשיית האוברקלוקינג בארץ לכן אני פותח אתר שאותו כמובן לא אפרסם אבל מה שאני יגיד זה שהוא יהיה בנוי ב phpnuke ואני צריך עזרה עם הקקה הזה אז מי שמוכן לעזור לי עם האתר או עם ה PHPNUKE צק"ש 157714315 למנהלים : כותרת מספיק עניינית?

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by imber,

מישהו יודע איך אני יכול להתקשר לפלאפון של מישהו מקנדה? יש לי פלאפון של ORANGE והקידומת שחבר שלי גר היא 403 אבל שאני כותב את המספר עם הקידומת הוא לא מקבל את ההודעה..

• 11 תגובות
    • 8.9k צפיות
  17. רקע: אני מנוי לחברת פלאפון, בחודש האחרון התקשרתי אליהם 3 פעמים בערך כדי לברר על שדרוג המכשיר, לא סגרתי כלום עדיין. לפני 5 דקות בשעה 9:55 הפלאפון צלצל והמספר היה חסום, עד עכשיו שום דבר לא חשוד. אני מרים את הפומית, אני מזהה קול של אישה צעירה, אומרת שהיא מחברת פלאפון, ת'אמת נשמעה לי כמו אחת שעובדת בשרות לקוחות. היא פונה בשמי הפרטי: "שלום אוהד, אני מחברת פלאפון" היא שואלת אותי אם ההורים שלי ניתקו לי את השיחות יוצאות, אני שואל אותה : "למה את שואלת?" היא אומרת שהיא רואה משהו מוזר, כי בצג מחשב רשום שהשיחות יוצאות חסומות ומצד שני אני מקיים שיחות בלי בעיה, אני אומר לה שההורים לא ניתקו שום דבר, אז היא אומרת לי לבדוק את העניין בשעה הקרובה. עוד לא הספקתי לדבר היא כבר אמרה לי "בכל זא…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by mulimen,

שמעו את האמת לגבי ספקיות האינטרנט העלובות מסיפורי האישי: ב4 השנים האחרונות הייתי מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי. תאמינו או לא אבל בתשתית של הוט עמדתי על 12 מגה בעוד שבספק (בזקבינלאומי) הייתי על 2 וחצי מגה. נחשו על כמה הייתי מוריד? אז זהו שעצם היותי גולש בבזק על 2.5 מגה ,ממש לא הגביל את מהירות הגלישה של הוט ולמעשה הייתי מוריד מגה וחצי לשניה שזה בעצם ניצול מלא של מהירות ה-12 מגה . הייתי מוריד 5 גיגה תוך פחות משעה=מדהים!!! שבוע שעבר החוזה שלי הסתיים וכמו בכל שנה אמרתי לבזק בינלאומי שיחדשו אותו...אכן חידשו לי החוזה אך כנראה עקב העדכון,הגדרות כאלו ואחרות השתנו לי בפרופיל המשתמש אצלהם או שמישהו עלה על הגדרה שאינה מורשת כיביכול ביחס למה שאני משלם להם ובקיצור…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by PhoenixBoy,

נגיד ויש 9 משבצות שממוספרות מ-1 עד 9 לפי הגודל מהקטן לגדול. יש סמן שעובר על המשבצות אחד אחד וכל פעם מתחיל ב-1, ברגע שהוא מגיע ל-9 הוא חוזר ל-1. נגיד והמהירות שלו היא 4 משבצות בשניה. כיצד אני יודע איזה משבצת תהיה מוסמנת לאחר 24 שעות מאז התחלת ריצת הסמן?

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by klayton,

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by Green,

היי אני טוס לתילאנד עוד איזה חודש אמרו לי שכל חובב אלקטרוניקה וגאגטים מוצא את עצמו בגן עדן של מחירים השאלה שלי היא מה כדי לקנות שם ומה לא כי אין אחריות ויכולים למכור לך מוצרים לא 100% חוץ מזה מה אפשר להעביר במכס ומה בעיתי ובכללי אנשים שהיו שם מה אתם חושבים הכי שווה לקנות לעומת הארץ תודה

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by yanushka,

http://news.msn.co.il/news/StatePoliticalMilitary/Military/200504/20050401093258.htm אחד באפריל שמייח!

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by Wood-Elf,

מאד ומתמיד חשבתי על ללכת ללמוד הנדסת תוכנה בתיכון... אבל מסתבר שאצלנו בבי"ס זה פתוח רק למגמת טכ"ם. והיה יכול להיות מגניב להיות בטכם, רק חבל שיש שם את כל הגיקים המעצבנים. קיצר, זה ללמוד 42 שעות בשבוע עם האנשים הכי גרועים בעולם. וזה פיכסה. ככה שכנראה מבחינתי אין הנדסת תוכנה... אז חשבתי על לקחת קורס ללימוד שפת C/C++/JAVA, רצוי בעיקר שפות לא-מיקרוסופט כיוון שאני מכיר את הבסיס של DOT NET וללמוד את השפות הללו אני יכול עם ספר... האם אתם מכירים קורס כלשהו שמוציא אותי עם בגרות בהנדסת תוכנה? יש לי ניסיון עם VB (אני יודע שזה לא עוזר) ופעם ניסיתי ללמוד C ו-JAVA אבל לא הלך לי... (זו הסיבה שאני מחפש קורס) אין לי בעיה עם המתמטיקה, וכפי שאמרתי יש לי נסיון בתכנות ככה שיש לי קצת אלגוריתמט…

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by 1immortal,

הכותרת דיי ממצה את הכל . פותחים דיון אחד , שכל המטרה שלו היא ספאם טהור ואיכותי , יהיו שופטים שישפטו את ההודעות ובסופו של דבר מישהו יקבל פסלון נחשק , בעיצוב בלעדי של אחד המעצבים הידועים בעולם העיצוב , שיתנוסס עליו SPAMMER באותיות גדולות ( פונט 200 בערך ) . יתרון אחד יהיה לדבר הזה : הת'ראד הספציפי הזה ימשוך את כל הספמרים מהאתר , וירכז את כל ההודועות המיותרות שלהם בחלקים אחרים של הפורום לת'ראד אחד בודד . איפשהו זה יביא לדיכוי הספאם וזה גם יתן מקום ובמה לפרוק את זעמם של כל אותם המשתמשים שלא יכולים לעבור שעה בלי לתקוע הודעה "כן אתה צודק " , "נכון " ועוד כל מיני הודעות נאצה כאלה ואחרות .

• 11 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.