כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
-
נוסח אמינם או משהו, רק את המקצבים הבסיסים, אם למישהו יש תוכנה שהוא מכיר או יכול לתת לי עצות, אני יעריך זאת מאוד!!!!! תודה MOOMOO
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות מוצרים מהאתר של פנדה בסכום לא קטן. אך לפני כך רציתי לדעת אם המוצרים שמגיעים אליכם הביתה מגיעים באזירות RETAIL. אם לא אז באילו אריזות? האם המוצרים מגיעים באיכות טובה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ל ganric אני פותח ת'רד זה על מנת להדגיש עד כמה אני נגעל מהתנהגותי הילדותית ומההודעה המעליבה והפוגעת ששלחתי לך . אני מאד מקווה שתוכל לסלוח לי וכאות הערכה כבר שלחתי לך הודעה על מה אני אעשה ולהלן פירוט אתנתק מחשבוני הקיים ואפתח חשבון חדש אלא אם כן אתה מתנגד ? אבטיח לא להעליב אף חבר מכובד בפורומים בתודה המעליב
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טראק פרוגרסיב טראנס מחוזק ביותר (במקור), השתחרר מלפני מס' ימים... הולך יפה עם מה שמתרחש עכשיו בחוץ. Decoy & Roy - Inner Life (Nord Vs. Bonka Rmx) 7:05 זוהי גירסת ההארד טכנו, הפואנטה פשוט איכותית. כמו כן, יש גם את ה Extended Version (פרוגרסיב טראנס) ואת גירסת הרדיו הווקאלית (Short) שלא שונה ממנה בהרבה, רק מקוצרת יותר וקצת ממוסחרת, אבל לא רעה בכלל. תהנו ושרעש הבומים היחיד שתשמעו יהיה מהרמקולים שלכם. 8)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי האתר פעיל ובטלפון הם לא עונים, מישהו יודע אם אפשר להזמין משם?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נגיד שאין לי טלוויזיה, אני צריך לשלם אגרה על כרטיס טלוויזיה? ???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע סיימתי לצפות בסרט הגאוני הזה!!! ענק! מומלץ בטירוף! (לכל אוהבי השגעון והצופים המתמידים..יש הרבה הפתעות בסרט )
-
איזה יום......... שביתות, עיצומים, תקלות באתר...... אבל מה שלא יהיה, היום זה גם יום ההולדת של ^DarK-MinD^, הלא הוא עמרי! אז מזל טוב! עד 120 (וכל הבלה בלה, כי כבר צריך לעבור לסמיילים). וללא שום דיחוי נוסף, הבה נתחיל: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :bigok: :bigok: וכמיטב מסורת האתר: איך אפשר בלי קצת שמנמנים! (אני לא בקיצוצים.. יש תקציב לשמנמנים!)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי שהעם נגד NEWRON למה כולם יוצאים נגדם נחרצות מהם עשו כבר פתחו במשבר כלכלי? המציאו את חיידק האבולה?? הייתי רוצה לדעת הם משמשים מה שאני קורא לו מותג שנאה מותג שכולו מבוסס על שנאה בבקשה הייתי רוצה לדעת אולי גם כמה סיפורים אישים או סיפורי כמעט התמטטות עצבים לא רק לבידור יש מאחורי ההודעה הזאת גם מניה סמוי על פי התגובות שלכם אני ישקול אם לחשוף אותו :AR15:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המארז הוא מארז ארקילי אז אני מתאר לעצמי שהוא מגיע מפורק להרכבה עצמית בכל מקרה .. האם כשהוא עובד במכס יהיה עלי לשלם משהו? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, מישהו פה שאל קודם שאלה טובה לגבי מכס אז רציתי לשאול עוד, אם אני קונה מחשב שלום במארז ומזמין אותו אז אני משלם מכס ? כי קודם אמרו שעל מארז לא משלמים אבל השאלה היא האם הם פותחים את המארז עצמו ? ועוד שאלה, האם משלמים מכס על חומרה בכלל? בבקשה רק אבל רק תשובות מאנשים שיודעים מה הם אומרים ולא סתם זורקים שטויות באוויר, תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב כל כמה זמן נפתח ת'רד כזה אז עכשיו תורי... יש לי באיזור ה 600 שקל לבזבז, לא משהו גדול, סביר. יש לי כמה אופציות לבזבז את הכסף... 1. 100-150 דיסקים לצריבה, 2 כבלי IDE רגילים... כ 180 שקל 2. מארז צ'יפטק, ננוטרם, מאוורר 120 ג'נרי, כמה גרילים ... כ 650 שקל 3. הארדיסק חדש דנדש במקום הסיגייט 20 ג'יגה המקרטע שלי... באיזור ה 440-690 שקל 4. מעבד 1700+ ... כ 400 שקל 5. לוח אם (כנראה 8RDA+)... כ 650 שקל 6. נרגילה + טבק וגחלים... כ 150 שקל 7. מדפסת חדשה במקום ה HP 600 שלי... כ 400-500 שקל 8. מערכת קירור מים בעתיד הקרוב... כ 650 שקל 9. כלום, לחסוך... שוב... זהו. אני מחפש מה שהכי יעזור לי לביצועים ולהנאה בכלל (דוגמת הנרגילה). המפרט מופיע בצד. ניתן לשלב בין מוצרים שונים (לדוגמא 1 + 6 …
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לנו בעיה רצינית מאוד, כל הזמן מגיעות אלינו למרפסת ציפורים ויונים ( או יונות,איך שכותבים את זה ) מלכלכות ועושות רעש, שמעתי שיש מכשיר שעובד על גלי קול ומבריח אותן,מישהו מכיר ויכול לכוון למוצר/אתר תודה מראש ,אמיר
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תפקידו החדש של שר ההסברה העיראקי תחת פיקודו של הדיקטטור הגדול מרדמונד כמובן! ;D
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
PCH אומרים שהם לא יכולים למכור לי מעבד בעל סטפינג מסויים ! אבל אני הולך על ה-2100 רק אם אני אצליח להשיג את הסטפינג הזה !!! So how am I releasing one of those from the bastards stock ?! ****עריכה**** הכותרת לא מתאימה. עריכה- אוקיי, לקחתי לתשומת ליבי, שיניתי !
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שניסיתי הרבה מסרקים (3 לכל היותר), וכולם לא היו נוחים ולא נעימים ... התייעשתי ופשוט החלטתי להיות עם שיער מטולטל... יום אחד אני שתם משחק אם חפץ מסויים, ואני מגלה את המסרק האולטימטיבי! אני כבר משתמש במסרק כ-3 ימים וכבר השיער יותר חלק ... וזה גם נעים משום מה..... :ylsuper: לכל הסקרנים: http://www.pbase.com/therealmoomoo/my_new_masrek MOOMOO
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ציוד מומלץ לקנות האם יש מכס שזה יגיע לארץ או שיש סכום שמתחתיו אין מיסים יש לי המון שאלות אז בקיצורר האם יש מישהו שיכול להסביר לי את הנושא ומתי כדאי
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שהכותרות "Prepare to be amaze" ועוד ..., קצת מזכירות לי קמפיין של סרט חדש. אולי מטריקס 3? :lol:
-
לפני איזה חודש שמעתי איזה שיר שכתבו על 2pac השיר מתחיל במשהו שדומה לתפילה בערבית של איזה 30 שניות ואז מתחילים לשיר באנגלית... והפזמון הוא בערבית... עם למישהו יש מושג איך קוראים לשיר הזה בבקשה תעזרו לי... אני מחפש את השיר מלא זמן..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כידוע, היום בשעה שתיים וחצי תחל בחינת הבגרות באנגלית, אז לא לשכוח לכוון ווקמנים לרשת ג'(97.8 לתושבי המרכז) ולהביא מילונים - שיהיה לכולנו בהצלחה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=6c2549e3f04bb820896c17227a71d175&threadid=33686668&perpage=20&pagenumber=1 חזק :lol:
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את הסרט ומה אני אגיד התאכזבתי, סרט פשוט מאוד עם הומור טיפשי שלא עולה במקוריות שלו אפילו על dumb and dumber. כל כך ציפתי לסרט החדש של השחקן האהוב עליי ביותר וזה מה שאנו המעריצים מקבלים...חבל.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-