כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
הדבר הזה-אמיתי: http://www.blackbirdhome.com/ www.whitebirdbrowser.com/
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
תשמעו, אני לא באתי לכאן כדי להיות נוב חדש כאן.. אלה שאחד המשתמשים הפעילים כאן.. חושש.. חושש ממה? שתתגלה זהותו ואז, כברור כולם ירדו עליו.. והמשתמש הזה אוהב אנימת קודומו אם אני יגלה מי זה.. תרדו עליו? ואני רוצה לשמוע את האמת..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ספקית תקשורת מסויימת ונתתי לאותה ספקית תקשורת את פרטי כרטיס האשראי שלי לצורך הפעלת המנוי . יותר מאוחר הסתבר לי שהם גובים ממני כספים שלא קשורים להסכם התקשרות האינטרנט שלי איתם . הם חייבו את כרטיס האשראי שלי על שיחות לחו"ל שהתבצעו מאותו קו הטלפון (הקו רשום בבזק על שם אימא שלי) . אף פעם לא נתתי להם אישור לגבות מהכרטיס האשראי שלי כסף מלבד הסכום שהוסכם על ידי לגבי האינטרנט . התקשרתי לברר את העניין וטענו מפני שבאמת אין להם שום תיעוד לכך שאני מאשר עיסקה או מבצע או כל דבר שקשור לשיחות לחו"ל , כלומר שהאישור לגביית הכסף מהאשראי שלי לא ברשותם . אבל טענו שאימא שלי היא זאת שנתנה אישור . אני עשיתי בירור עם אימא שלי והיא טוענת נחרצות שלא נתנה אישור לגבות כסף …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8688,00.html [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי שבוע שעבר בירושלים למשך כמה ימים ובואנה כמה תיירים!! אני לא זוכר כזה דבר מפעמים קודמות!! הרחובות פשוט מוצפים בתיירים זה דבר טוב שלא תבינו אותי לא נכון עוד משו לכל האנשים שביקרו בירושלים בחודש האחרון ולאנשים שעומדים לבקר שם וכמובן לאנשים שגרים בירושלים יש את המדרחוב החדש הזה שנקרא כיכר ממילא ויש שם הופעות כאלה של אש ופעלולים מה אתם אומרים על זה? למי שראה כמובן... יותר מאוחר אני יעלה תמונות...
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בערוב ימיו, מהנדס בכיר בחברת לוקהיד מרטין האמריקאית, החליט להתוודות אודות כמה מהסודות שמתרחשים מאחורי הקלעים של החברות ובכלל. להלן כמה מהסירטונים שדנים בנושא - https://www.youtube.com/watch?v=OhQGQoFAos8 https://www.youtube.com/watch?v=hNPBYtJyfZo https://www.youtube.com/watch?v=VA3HV_gfq80 https://www.theblaze.com/news/2014/10/31/on-deathbed-former-lockheed-martin-engineer-with-top-secret-clearance-opens-up-about-aliens מה שנקרא, הרחבת אופקים .....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! הייתי נורא רוצה שתעזרו לי בסקר לצורך עבודה אקדמית בתורת השיווק: השאלה כאן היא האם הייתם מוכנים לקנות מחשב נייד \ נייח \ רכיבי חומרה מחודשים. כמובן שעם אחריות זהה לאחריות של מוצר זהה שנמכר כחדש. כאשר קיימת שקיפות מלאה לגבי מהות החידוש (למשל, בקניית נייד אומרים שהוחלפו מסך+ מעבד והם חדשים \ משומשים תקינים). כמו כן מדובר בקנייה מגוף גדול ומסודר ולא "בשוק". כמובן שאני רוצה לשמוע מה יש לכם להגיד בנושא (בעד, נגד ולמה?) תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתם קונים עכשיו מחשב ? משהו בסדר גודל של 8-10K למחשב בלי ציוד היפקי כמובן.. המרוץ הזה לא נגמר ... אבל מצד שני לשמוע שהוא יהיה חזק כמו האולטרה עושה משהו.. אותודבר היה עם הgts ו הgtx הישנים לפני שהגיעו הG92 ... בדילמה רצינית אשמח לקבל חוות דעת
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שמי ליאור אני נציג של עמותת להושיט יד עמותה שפועלת שנים רבות בארץ להצלת חולי סרטן. כרגע אנו מנסים להציל חיים של ילד בן 13 בשם אלכסיי שמחלת הסרטן חזרה אליו וזקוק לטיפול תרופתי של 400000 שח שלא נכלל בסל התרופות. מי שמעוניין לתרום אפילו סכום קטן אשמח שיפנה אלי למייל ואני אחזור אליו בימים א-ה מהעמותה לביצוע תרומה (התרומה מאובטחת דרך כ.א) אני מצרף לינק על הילד. http://www.myavne.co.il/saving-alexey וזה המייל שלי. מי שמעוניין לתרום שישלח לי שם פרטי + טלפון לחזרה ואני אחזור אליו בימים א-ה מהעמותה לביצוע התרומה במייל: leoshityad1@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
תפתחו את היומנים: סרט קולנוע מאותחל בכיכובה של לארה קרופט, ה-Tomb Raider, יגיע אל האקרנים במרץ 2018 ובכיכובה של אלישיה ויקנדר - 15 שנים אחרי הפעם האחרונה בה נראתה הדמות בבתי הקולנוע, בגילומה של אנג'לינה ג'ולי.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
זה מה שיכול לקרות (תמונה - שימו לב לעיוות בפלסטיק מעל איפה שהיה את הציפ) לקורא כרטיסים או חומרה אחרת שמחברים ל USB קדמי של מחשב הקורא כרטיסים הזה התחמם ונמס תוך שניות. מאז מת - לא עובד יותר ומתחמם מאוד גם אם מחובר לתקע USB תקין מה קרה כאן ? חיבורי USB קדמיים של מחשב מחוברים ללוח אם כבלים. בחלק מהמארזים לכל חוט של הכבל יש תקע עצמי ואמורים לחבר אותם ללוח בצורה מסויימת. אם נעשית כאן טעות החיבור USB הקדמי יתן מתח לקווים הלא נכונים וישרוף את החומרה שמחוברת אליו מסקנה - אם יש מחשב שאתם לא סומכים אל ההרכבה שלו תעשו את המאמץ ותחברו את ה USB לחיבורים המובנים בלוח מאחורי המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חודש הבא אני הולך להופעה של אסף אבידן בהיכל אומניות הבמה בת"א וכיוון שאני לא יושב הכי קרוב שאפשר, חשבתי אולי להביא את המצלמת HD החדשדשה שיש לה זום גדול מאוד וככה לא תיהיה לי בעיה לצלם . הבעיה שבעצם יכולים לעשות לי בעיות בטענה שאסור לצלם את המופע וכו ..בעוד שבכל זאת אנשים מכניסים ללא בעיה מצלמות דיגיטליות רגילות.. מה דעתכם? תודה רבה אגב - אסף אבידן והמוג'וס מומלצים בטירוף ..תבדקו ביוטיוב
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
לאן הבנאדם נעלם ? פתאום ככה לא רואים שום הודעות שלו בפורום..
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
התחדשתי לאחרונה בנגן mp4 Cowon D2+ 16GB בBlack Friday ב560 ש"ח בלבד. (אגב, מה אומר הפלוס?) עדיין לא פתחתי אותו ולא שמעתי את איכותו, היה לי עד כה SanDisk Sansa Clip 1GB, ואני לא שומע FLAC כך שאני לא יודע עד כמה הנגן החדש עדיף. אני מעוניין לקנות נרתיק איכותי לנגן. היה בבאג נרתיק אחד כזה ב99 ש"ח, אך כעת אני לא רואה שיש עמוד למוצר. באיביי אני לא רואה שמישהו מוכר נרתיק לנגן. איפה אוכל למצוא נרתיק שכזה? ביג בוקס אולי? אופיס דיפו?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול שדרגתי את המכשיר הסלולרי שלי ל Nokia 6600 ורציתי לשאול היכן אני יכול להוריד חינם תוכנות משחקים וערכות נושא למכשיר?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה אמור להתפרסם בעיתונים או משהו אבל יש איזה מקום שגם באינטרנט זה אמור להיות? אגב עשיתי 2 מתוך 5 היום.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
ערב טוב אני רוצה לקנות סרט DVD ברשת , האם תוכלו להגיד לי אתרים מהימנים בארץ שמהם ניתן לקנות סרטים במחיר סביר ? (כל זה בא לי אחרי שקניתי את הANIMATRIX וממש נהנתי ממנו והרגשתי שאני תורם לתעשייה ). הסרט אגב עלה 80 ש"ח . ;D
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אני רציתי לשאול אתכם - איפה הכי כדאי לי לקנות מחשב ואני אדע בוודאות שלא אדפק או אקבל חלקים מזויפים / לא טובים... פעם קודמת שקניתי מחשב לא הבנתי כלום במחשבים (3 שנים :) והוא היה מאוד מאוד יקר. אני רוצה לבדוק עכשיו איפה כדאי לקנות כדי שלא אדפק שוב. תודה על זמנכם.
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז, היכן אתם מעדיפים להרכיב מפרט? כמובן לציין נימוק: מחיר/נוחות/עיצוב/עדכניות וכו'. אולי שכחתי איזה חנות, תודיעו ואני אוסיף. מעניין שלא היה טופיק כזה לפני כן... (או שכן?) תודה. לשימושכם..: www.iqpc.co.il www.skypc.co.il www.zigzag2000.co.il www.noacomp.co.il www.pandas.co.il www.logicpc.co.il/heb www.ksp.co.il
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי, אני מקווה שההודעה קשורה לפורום. רציתי לקבל המלצות איפה כדי לקנות מחשב חדש (מחיר,אמינות וכו')?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לכם מושג ? חיפשתי בזאפ לא מצאתי גוגל לא עזר לי עריכה: כמה אופנועים כאלו אמורים לעלות בערך ? (יד שניה)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקראו לי פרייר\מיושן אבל אני מעדיף מוצרים פיזיים ביד למרות שאני בקלות יכול להוריד אותם מהרשת. נכון אפשר לקרוא ולרכוש הרבה ספרים בתצורת ספרים אלקטרוניים (E-BOOKS ),לצפות בתמונות שצילמתי במחשב ולהוריד סרטים ומשחקים מלאים בתוך זמן קצר ולשחק בהם מבלי אפילו לצרוב אותם על cd \DVD בעזרת תוכנות כמו DEAMON . ידוע לי גם שישנם שירותי הורדות חוקיים כמו STEAM \ VOD ,אבל אני ממש לא מתלהב מהם . אין לי מושג מדוע,אבל אני נהנה יותר ממשחק\סרט\ספר\תמונה בפורמט פיזי מוחשי. אולי זה בגלל שאני יודע שאם אני ועוד אנשים לא יקנו אז יש סיכוי קלוש שיהיה המשך(לדוגמא סדרות מופת כמו : Half-life CALL OF DUTY MEDAL OF HONOR אולי זה בגלל שאני מודע לאיכות הגבוהה יותר של מדיות DVD שהוטבעו במפעל וישרדו עוד…
-
- 11 תגובות
- 5.6k צפיות
-