כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
תפתחו את היומנים: סרט קולנוע מאותחל בכיכובה של לארה קרופט, ה-Tomb Raider, יגיע אל האקרנים במרץ 2018 ובכיכובה של אלישיה ויקנדר - 15 שנים אחרי הפעם האחרונה בה נראתה הדמות בבתי הקולנוע, בגילומה של אנג'לינה ג'ולי.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
זה מה שיכול לקרות (תמונה - שימו לב לעיוות בפלסטיק מעל איפה שהיה את הציפ) לקורא כרטיסים או חומרה אחרת שמחברים ל USB קדמי של מחשב הקורא כרטיסים הזה התחמם ונמס תוך שניות. מאז מת - לא עובד יותר ומתחמם מאוד גם אם מחובר לתקע USB תקין מה קרה כאן ? חיבורי USB קדמיים של מחשב מחוברים ללוח אם כבלים. בחלק מהמארזים לכל חוט של הכבל יש תקע עצמי ואמורים לחבר אותם ללוח בצורה מסויימת. אם נעשית כאן טעות החיבור USB הקדמי יתן מתח לקווים הלא נכונים וישרוף את החומרה שמחוברת אליו מסקנה - אם יש מחשב שאתם לא סומכים אל ההרכבה שלו תעשו את המאמץ ותחברו את ה USB לחיבורים המובנים בלוח מאחורי המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חודש הבא אני הולך להופעה של אסף אבידן בהיכל אומניות הבמה בת"א וכיוון שאני לא יושב הכי קרוב שאפשר, חשבתי אולי להביא את המצלמת HD החדשדשה שיש לה זום גדול מאוד וככה לא תיהיה לי בעיה לצלם . הבעיה שבעצם יכולים לעשות לי בעיות בטענה שאסור לצלם את המופע וכו ..בעוד שבכל זאת אנשים מכניסים ללא בעיה מצלמות דיגיטליות רגילות.. מה דעתכם? תודה רבה אגב - אסף אבידן והמוג'וס מומלצים בטירוף ..תבדקו ביוטיוב
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
לאן הבנאדם נעלם ? פתאום ככה לא רואים שום הודעות שלו בפורום..
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
התחדשתי לאחרונה בנגן mp4 Cowon D2+ 16GB בBlack Friday ב560 ש"ח בלבד. (אגב, מה אומר הפלוס?) עדיין לא פתחתי אותו ולא שמעתי את איכותו, היה לי עד כה SanDisk Sansa Clip 1GB, ואני לא שומע FLAC כך שאני לא יודע עד כמה הנגן החדש עדיף. אני מעוניין לקנות נרתיק איכותי לנגן. היה בבאג נרתיק אחד כזה ב99 ש"ח, אך כעת אני לא רואה שיש עמוד למוצר. באיביי אני לא רואה שמישהו מוכר נרתיק לנגן. איפה אוכל למצוא נרתיק שכזה? ביג בוקס אולי? אופיס דיפו?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול שדרגתי את המכשיר הסלולרי שלי ל Nokia 6600 ורציתי לשאול היכן אני יכול להוריד חינם תוכנות משחקים וערכות נושא למכשיר?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה אמור להתפרסם בעיתונים או משהו אבל יש איזה מקום שגם באינטרנט זה אמור להיות? אגב עשיתי 2 מתוך 5 היום.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
ערב טוב אני רוצה לקנות סרט DVD ברשת , האם תוכלו להגיד לי אתרים מהימנים בארץ שמהם ניתן לקנות סרטים במחיר סביר ? (כל זה בא לי אחרי שקניתי את הANIMATRIX וממש נהנתי ממנו והרגשתי שאני תורם לתעשייה ). הסרט אגב עלה 80 ש"ח . ;D
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אני רציתי לשאול אתכם - איפה הכי כדאי לי לקנות מחשב ואני אדע בוודאות שלא אדפק או אקבל חלקים מזויפים / לא טובים... פעם קודמת שקניתי מחשב לא הבנתי כלום במחשבים (3 שנים :) והוא היה מאוד מאוד יקר. אני רוצה לבדוק עכשיו איפה כדאי לקנות כדי שלא אדפק שוב. תודה על זמנכם.
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז, היכן אתם מעדיפים להרכיב מפרט? כמובן לציין נימוק: מחיר/נוחות/עיצוב/עדכניות וכו'. אולי שכחתי איזה חנות, תודיעו ואני אוסיף. מעניין שלא היה טופיק כזה לפני כן... (או שכן?) תודה. לשימושכם..: www.iqpc.co.il www.skypc.co.il www.zigzag2000.co.il www.noacomp.co.il www.pandas.co.il www.logicpc.co.il/heb www.ksp.co.il
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, אני מקווה שההודעה קשורה לפורום. רציתי לקבל המלצות איפה כדי לקנות מחשב חדש (מחיר,אמינות וכו')?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לכם מושג ? חיפשתי בזאפ לא מצאתי גוגל לא עזר לי עריכה: כמה אופנועים כאלו אמורים לעלות בערך ? (יד שניה)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקראו לי פרייר\מיושן אבל אני מעדיף מוצרים פיזיים ביד למרות שאני בקלות יכול להוריד אותם מהרשת. נכון אפשר לקרוא ולרכוש הרבה ספרים בתצורת ספרים אלקטרוניים (E-BOOKS ),לצפות בתמונות שצילמתי במחשב ולהוריד סרטים ומשחקים מלאים בתוך זמן קצר ולשחק בהם מבלי אפילו לצרוב אותם על cd \DVD בעזרת תוכנות כמו DEAMON . ידוע לי גם שישנם שירותי הורדות חוקיים כמו STEAM \ VOD ,אבל אני ממש לא מתלהב מהם . אין לי מושג מדוע,אבל אני נהנה יותר ממשחק\סרט\ספר\תמונה בפורמט פיזי מוחשי. אולי זה בגלל שאני יודע שאם אני ועוד אנשים לא יקנו אז יש סיכוי קלוש שיהיה המשך(לדוגמא סדרות מופת כמו : Half-life CALL OF DUTY MEDAL OF HONOR אולי זה בגלל שאני מודע לאיכות הגבוהה יותר של מדיות DVD שהוטבעו במפעל וישרדו עוד…
-
- 11 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מי שמכיר את הנושא,יודע שזה ציוד לא זול ולכן אני מחפש מקום אמין (מדובר בציוד בטיחות,כך שאמינות היא מעל הכול) לרכוש בזול ציוד סנפלינג (גלישת צוקים) כמו ריתמות,אמצעי חיכוך,טבעות אבטחה,חבלים וכיוצא בזה ... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי בעוד כמה חודשים בודדים אני מתכוונת להתחיל לשפר כמה ציונים. [כשיגמר המלווה שלי ]. יש את לחמן, יועל גבע, וכ'ו... רציתי לקרוא חוות דעת, איפה כדאי [ולמה]... ולדעת איפה אתם שיפרתם...[במידה ושיפרתם... ]. יש לכם מושג מהו טווח המחירים?... ואיך בדיוק אני משפרת אם אני עובדת? ניתן להתאים את השעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום.אני כרגע מחוסר עבודה מסיבות שונות.אני רוצה להתחיל לעבוד במיוחד בתחום הנהיגה,נהג רכב ב.חיפשתי קצת באינטרנט אבל קשה לקבל מידע וטלפונים שם כי הכל כמעט בתשלום ודרך מיילים שלרוב לא עונים לך.אז מה כדאי לי לעשות?
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היה לי עד לא מזמן מקורי שחוק, החלפתי לפאנל חדש לא מקורי. וניתן להבחין בהבדלים. המקורי יושב בול על המכשיר, הלא מקורי יושב לא באופן מיטבי. כשהיה נופל והיה לי את הפאנל המקורי, לא היה קורה כלום מלבד מכה בפאנל, כיום כל הפאנל מתפרק ויוצא החוצה. האיכות הנמוכהי יותר מורגשת בפאנל הלא מקורי. המקורי היה בצבע שחור חזק יותר, כלומר יפה יותר. ולבעיה המרגיזה ביותר - בלא מקורי עוצמת הפלאש בתמונות ירדה, נראה לי בגלל הפלסטיק שהחלפתי. חיפשתי בכל הארץ, ולא מצאתי אף חנות שמוכרת פאנל מקורי. כל החנות כותבות "פאנל תואם מקורי" או במקרה הטוב יותר (?) "פאנל תואם מקורי ברמה גבוהה" האם אפשר לסמוך על ebay בנידון? כרגע החנות הכי נראת לי היא Sim-Center שמציעה פאנל מקורי כולל החלפה ב150 ש"ח (אך עפ"י המחיר…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני בן 17 ורציתי לדעת היכן כדאי לפתוח חשבון בנק, איפה הכי משתלם מבחינת עמלות וכיוצב. אשמח לכל עזרה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך בירה למסיבה משהו כמו 30+ בקבוקים...או היינקן או טובורג או משהו בסגנון...מישהו מכיר מקום טוב וזול שיכול לעשות הנחה בכמות כזאת? אזור חיפה קריות.... תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתגורר בב"ש. הבנתי שאייבורי הם לא משהו. מה דעתכם על KSP ? חיפשתי כאן בפורום וראיתי שבעבר הרחוק היו איתם בעיות. אשמח לקבל המלצות/תלונות עליהם והמלצות על חנויות אחרות (או ציטוטים מההיסטוריה הקרובה יותר של הפורום), וכמובן שאפשר לפרטי. תודה !
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקום טוב, רצוי באיזור גוש דן והשרון, עם מבחר טוב של ספרי מחשבים (פלאש ליתר דיוק) בעברית ואנגלית. תודה .
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
באילו רשתות מומלץ לרכוש טלויזית LCD? BIGBOX שקם אלקטריק טרקלין חשמל אחר..?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הייתה לנו הצגה בבי"ס ואנחנו רוצים להוציא דיסק DVD של ההצגה עם כל מיני תמונות. איפה אני עושה דבר כזה? כמה זה עולה בערך? אני מחפש פתרון מקצועי ולא משהו ביתי. כי להעביר את הסרט למחשב ולצרוב בVCD זה לא בעיה, אבל זה לא מה שאני מחפש, אני רוצה גם להכניס כמה שירים והמון תמונות לדיסק, שיהיה גם תפריט וכו' וכו'. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לברר אילו חופים בכנרת פתוחים (חינם), אז אם מישהו יודע...
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-