עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ronitav,

למי שמבין כמובן בנושא מה עדיף? בבית של חמישה חדרים מיני מרכזי שעלותו גבוהה מאוד, כולל עבודות גבס וכל מה שצריך או לשים מזגן קטן בכל חדר ואחד גדול בסלון ובמטבח יתרונות וחסרונות בבקשה תודה

• 9 תגובות
    • 10k צפיות
  2. Started by enzo,

למי שלא מכיר (גם לי אין) הנה קישור עם סרטון הדגמה נחמד: http://www.mccanndigital.co.il/Microsoft/skydrive/ מה אתם אומרים שווה לעשות את זה,כי אין לי שום מסנג'ר,הוטמייל או כל דבר אחר של ווינדוס לייב ואני לא יודע האם זה כדאי ובמה זה כרוך(סתם הרשמה וזהו?) אפשר להגדיר את זה רשת חברתית,רשת שיתוף קבצים,או שמא מייקרוסופט בחרו להיות נחמדים ולהעניק בחינם 25GB? האם יש פה איזשהו קאץ'?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  3. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש רופא עיניים פרטי טוב, מכיוון שאני לא יודע עד כמה האתרים של הרופאים הפרטיים נכונים במידע המפורסם אני מחפש פורום שיש בו מידע אמין ונכון על רופאי עיניים. אני לא מפחד לשלם למישהו שיפתור את הבעייה שלי, אני כן מפחד לשלם למישהו שיעשה את זה לא נכון. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by psxr,

המחשב שלי החליט לפתוח בשביתה, מה שאומר שהגיע הזמן לקנות חדש השאלה היא איפה ? החנויות שאני מכיר ברמת גן ויש לי ניסיון איתן הן ksp וlogicpc שלכל אחת מהן יתרונות וחסרונות. בksp המבחר לא משהו אבל כמעט כולו במלאי והיחס לא משהו כשקניתי שם כמה דברים קטנים האיש מכירות התנהג כאילו שהוא עושה לי טובה שהוא מוכר לי משהו בפחות מ10K. בlogic לעומת זאת קיבלתי אחלה שרות כל פעם שקניתי משהו אבל כמעט כל מה שמופיע באתר לא במלאי וצריך לחכות והמחירים הרבה יותר גבוהים. השאלה היא האם יש חנות מומלצת ברמת גן (אולי גבעתיים) או שצריך להתפשר על מחיר/שרות בין logic לksp או שלקנות רחוק מהבית שזה משהו שאני ממש לא רוצה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום חברים. אני בן 21 . אני לקוח של בנק לאומי, ברשותי כרטיס ויזה חייל. בחשבון שלי יש כמה מאות שקלים ואולי פחות מזה, אני לא עוקב, יש מצב שאני אפילו במינוסוני קטן והרווח במקלדת שלי דפוק שזה מממשששש מעצבןן!! (אין קשר למי שעדיין שואל את עצמו). כמו הרבה מאיתנו גם לי יש כל מיני חרטטאוי למינהם שאני מת להעיף ואולי לעשות על הדרך כמה שקלים (או דולרים, לא ממש אכפת לי). עם האשראי שלי אני יכול לגהץ ולמשוך כסף ותקרת המינוס שלי היא 1000 ש"ח. עד כאן - האם עם אמצעי זה אני יכול להיות רשום באיביי/ פאיי-פל ולבצע מכירות? מה בעניין רכישות? בנוסף רציתי לשאול אם ההרשמה עולה לי כסף? האם אני משלם על כל פריט / מודעה שאני מפרסם למכירה סכום מסויים? אפשר אולי רקע כללי וכמה הדרכות שיעזרו לי? תודה רבה ל…

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by ofirr,

יש המלצה לשירים חדשים? נמאס לשמוע את אותו הלופ כל הזמן. פופ/דאנס/קיצבי/ רגוע - תרגישו חופשי. תודה.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  7. אני מתכוון לדוגמא לפסוקית תאור כוללת,פסוקית נושא כוללת,פסוקית נשוא כוללת, פסוקית לוואי כוללת,פסוקית מושא כוללת תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3670684,00.html כתבה לא רעה בכלל בYnet על מוצרים שהיו ואינם עוד. רוב המוצרים שהם הם מוצרי מאכל, חוץ מ"קווסטים"(הא?), ואכן מעלה חיוך נוסטלגי אחד או שניים. כיוון שאני אינני גדול בשנים, יש שם דברים רבים שאני לא מכיר (כמו זיפ), אבל כמה דברים שאני זוכר מאוד לחיוב, כמו גלידות טנוגה, ובעיקר בעיקר - "מעדן הגולן"! אחחח היו ימים. אני הייתי מכניס לשם גם קינלי(לא הדרעק שיש עכשיו, מה שהיה לפני "פאנטה"). עוד מאכלים נוסטלגיים עולים לכם בראש? תגובות לכתבה? טקבקו כאן!(נסחפתי טיפה)

• 77 תגובות
    • 8.7k צפיות
  9. שלום יש לי בעיה שהורגת אותי, אני מועמד לשתי החיילות בתור פרוייקטנט אבל אני לא יודע מה לבחור אם יש כאן מישהוא שעושה/עשה בפרוייקט באחת החיילות או יודע מה כדי אשמח לשמוע את דעתכם! וגם האם יש הדבל בקבע? תודה רבה מראש!

• 23 תגובות
    • 7.9k צפיות
  10. Started by marlboro,

אם אני קונה עוד חבילה אז יש לי במקום עוד 60G עד שאני מנצל אותם ?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  11. Started by david32,

אני בעל חשבון חייל בלאומי. בקיצור בגלל טעות בחישוב (שמסתבר שיצאה די קריטית) יוצא שאני איכשהו עברתי את המסגרת אשראי שלי ב 107.4 שקל . מה שמוזר לי זה שאאל"ט אם החיוב שאני הולך לעשות הולך לעבור את המסגרת שלי - אי אפשר לחייב. מוזר לי שהצלחתי לשלם באשראי למרות שעם הסכום הזה עברתי את המסגרת. יש פה למישהו ניסיון עם זה? מה הולך לקרות (יבטלו לי את העסקה או שיורידו לי פשוט יותר מהמסגרת בחודש הבא?)?

• 11 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. היי קיבלתי טופס במקום העבודה שלי שאני צריך להעביר לרופא תעסוקתי,אני בקופת חולים מכבי מה התהליך. תודה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  13. Started by aviram20,

אני לא יודע איך נזכרתי בזה אבל רשמתי פאוור רנג'רס ביוטיוב וזה מה שעלה http://www.youtube.com/watch?v=A_YgupUZNdw מזכיר נשכחות..... (ואת הבובה של פאוור רנג'רס שאמא שלי קנתה לי בזמנו ב140 שקל) ^^^^^ טוב זה הייה התראד הישן... עכשיו אתם תביאו שירים שעושים לכם צמרמורת מפעם , ועד היום ..... אני מבקש רק נוסטלגיות , אל תביאו שירים ששמעתם לפני יומיים.. אני הבאתי את הפאוור ריינג'רס חחח

• 36 תגובות
    • 9k צפיות
  14. עם איזו תוכנה או\ו CODEC אתם משתמשים להדבקת כתוביות או סתם המרת וידאו? אני כרגע מחפש את התוכנה המהירה ביותר (כמובן שתומכת ב-QUAD) והאיכותית ביותר (הבנתי ש-H.264 הוא הקודק המוצלץ ביותר לשימוש). מה אתם אומרים? מה הכי מומלץ? כעיקרון יש לי כבר תוכנה שאיתה אני מחליט על הCODEC שיעשה את ההמרה... בחרתי ב-FFDSHOW על 95 איכות (SINGLE PASS - QUALITY). יש משהו יותר טוב מ-FFDSHOW? מצטער על החפירות...

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

תלחצו על "Watch in HD" למקסימום חוויה! זה הולך להיות פצצה של סרט!

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  16. קיבלתי מנילה לאינטרנט אני ממש לפני גיוס.. אני צריך לבחור כמה שיותר מהר את אחד מאלה חיל האוייר תקשוב חימוש טכני ותיאום וקישר ולמערכת הבטחון לתקשוב יש עדיפות כי זה ליד הבית אבל לאן כל הנראה ישבצו אותי שם? עם לא עברתי מיונים ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Mozeliko,

האם המפרט שנמצא בקטגוריה של 2000 ש"ח לעבודה משרדית, נחשב כמחשב 64 ביט ? האם מומלץ להתקין מערכת הפעלה 64 ביט במקרה זה ? (ויסטה או אקספי 64 ביט) ואם לא, אז מה כן נחשב 64 ביט ?

18. Started by QQQ,

http://www.amazon.co.uk/gp/help/seller/shipping.html/ref=olp_merch_ship_1?ie=UTF8&asin=B000UE28CE&seller=A1F8YGP86NG3IP כאן הם פירטו את העלויות. ישראל נכנסת בrest of the world כי היא לא מופיעה בשום מקום אחר. אז: Rest of World ETA 8 - 12 days per Item £0.00 per Weight (kgs) £4.00 per Shipment £12.00 כמה יעלה משלוח לפריט ששוקל חצי קילו? (כולל קופסא כמובן - נטו). תודה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by benor,

פרסמו את ה- Lyrics שלכם. אלה השירים הנבחרים שאני הכי אוהב. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&batch_id=U0d3K3BBNDRtMEozZUE9PQ

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  20. חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי, מישהו יודע? לפני שאתם רושמים או לא רושמים את האימייל אולי תוכלו לענות לי על שאלה אחרת, אם אני משדרג את האימייל HOTMAIL.CO.IL לאימייל של .COM או של LIVE האם רשימת אנשי הקשר שלי במסנג'ר צריכה לאשר אותי מחדש? האם ניתו להחליף אימייל של מסנג'ר בלי שכל הרשימה תצתרך לאשר אותי מחדש?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  21. שלום, הציעו לי ללכת לפרויקט של חיל האוויר "מרום טכנולוגי" ששיך לחיל האוויר. שזה אומרי לימודי הנדסאי ( יג יד) זה המסלול http://www.iaf.org.il/Templates/General/General.aspx?lang=HE&lobbyID=70&folderID=1505&subfolderID=70&docfolderID=1509&docID=23966 שח"ק אני חושב שקוראים לזה. (עריכה: בעצם שחק זה לבוגרי טכנולוגי עם 7 יחידות.. אבל הבנתי שבסוף מגיעים לאותו המקום) יש פה משהוא שמכיר את המסלול, או שסיים אותו? שווה לעשות אותו?

• 5 תגובות
    • 12.7k צפיות
  22. סתם מעוניין לדעת ,אולי יהיה אפשר לארגן איזה טורניר ככה

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  23. Started by kobi_sion,

במעבר על המפרטים הממולצים לא ריתי את ה icore 7 למה הו משמש? ולמה לא מופי במפרטים ?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by simbbam,

היי, לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הבעיה שלי אז אני פשוט אשים אותה בכללי יש לי תיקיות סרטים במחשב, שההגדרה בהן היא שרשימת הסרטים תוצג בתמונות ממוזערות. אני נתקל בבעיה שגם נתקלתי בה במחשב הקודם שלי - ביום בהיר אחד הסרטים מסרבים להציג את עצמם בתמונות ממוזערות ועל כולם יש סמל של נגן הווינדוס.... למישהו יש מושג איך לעזור לי?? תודה.

• 0 תגובות
    • 444 צפיות

דיונים חדשים בפורומים