עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SpiritKnight,

בחודשים האחרונים(תקופת זמן די ארוכה למען האמת) יש לי סימנים שחורים מתחת לעיניים. אני ישן לרוב, לפחות בחודשיים האחרונים, 8-12 שעות כל "לילה"(לפעמים הולך לישון ב02 ומתעורר ב13, לפעמים הולך לישון- ומתעורר- גם בשעות מאוחרות יותר). לפי מיטב ידיעתי ה'שחור' נגרם מחוסר שינה, שזה ככל הנראה לא המצב שלי. בדיקות דם שעשיתי לפני כחודשיים היו תקינות מבחינת מינרלים וברזל. מה יכול לגרום לכך? האם זה בגלל השעות ה'יוצאות דופן' שאני הולך לישון ומתעורר בהן, או שזה יכול להיות משהו אחר? למישהו היה כזה דבר ונפטר ממנו? תודה,

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by X_Dror,

אני וחברים (בנתיים אני +2, אולי יהיו עוד 2 בסופו של דבר) רוצים ללכת לאילת בפסח הזה. בנתיים מצאנו 2 מקומות שמתאימים לנו מבחינת מחיר. http://www.weekend.co.il/eilat/korin/index.asp http://www.iyha.org.il/Index.asp?CategoryID=146&ArticleID=99 לי יש העדפה לשני, הבעיה היא שיש להם מקום רק ללילה אחד ואנחנו רוצים לשני לילות. (יכול להיות שנהיה לילה אחד בשני ולילה אחד בראשון). בראשון אין ארוחת בוקר ובשני יש, אבל השני יקר יותר ב-35 ש"ח לאדם ללילה(אבל גם איכותי יותר וקרוב יותר לים). יש למישהו ניסיון עם אחד מהמקומות? אשמח גם להצעות בקשר לאכסניות אחרות טובות,בקשר למלונות זולים ודברים שאפשר לעשות באילת. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. פרסמתי את הסקיצה הראשונית לא מזמן ב"עיצוב וגרפיקה ממוחשבת". הדמות היא "פאלאדין ציוני" (עריכה: ותודה ללייזי ובומרנג על התגובות שם ) מצטער על הצביעה המרושלת (ומשחקי ה dodge ו burn הפרימיטיביים) , היה לי מעט מאוד זמן לעבוד על הציור ולכן לא השקעתי כ"כ. עפרון + נייר + פוטושופ + עכבר תיהנו, חג שמח [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by guuner,

היי אני משתחרר בעוד כשלושה חודשים. אני לא רוצה לבזבז יותר מדיי זמן ולהתעסק בכל העבודות המזדמנות שיש בחוץ. הידע שלי במחשבים מסתכם בעיקר בחומרה. שהייתי בתיכון עשינו קורס של CCNA,אם לאמר את האמת ידע ממש לא צברתי,אני זוכר כמה דברים במסורבל אבל לא ממש למדנו בא נקרא לזה ככה. הכיוון שלי בעתיד זה לעסוק בתחום המחשבים,אך אני עוד לא יודע במה,מה ללמוד ומאיפה להתחיל. אני לא הבן אדם הכי חכם בארץ בכל מה שקשור למתמתיקה/פיזיקה ככה שאני קצת חושש מלימודים באוניברסיטא,למרות שאני כן מוכן לנסות. אני לא ממש מבין עוד בתכנות,או מה זה בודק תוכנה,או הלפ-דסק,QA וכו'.. מה אתם מיעצים לעשות?,אולי ללכת לכל מיני יום פתוח ולראות על מה מדובר?,אולי לעשות קורס כל שהוא ולהתחיל לאט לאט בחברות של בזק/הוט/012 וכ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by mshe35,

<blockquote>נרשמתי לאתר ההורדות fileflyer בתור מנוי מתחדש "בתשלום בכרטיס אשראי" להורדה מהירה ואני רוצה להפסיק את השירות ואני לא יודעת איך, למי שיודע איך מפסיקים אותו שיעזור לי בבקשה, הצילו............... זה נורא דחוף לי...... תודה מראש. </blockquote>

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Agono1ze^,

שלום, יש לי שאלה על החומר שכל אחד מכיר כמשהו טבעי ביותר, כ משהו שצריך לקפוץ מצוק כדי להרגיש את ההרגשה שהכול מתבהר פתאום זמן ה תגובה מצתמצם ואפשר לעשות דברים מופלאים. רובנו מכירים את החומר הזה בתור חומר ידידותי ש רק יכול להועיל במצבים קרטיים. אדרנלין כמובן. אבל מה אם להשתמש בו למתרת זדון? מה אם לחבל ב טוהר המשחק ולהזריק מנה של אדרנלין למערכת הדם של השחקן (סייברספורט - קונטר סטרייק 1.6) בהמצע טורניר אליפות? מה הוא הנזק לגוף? מהוא הנזק למוח? האם טכנית זה אפשרי , זה יעבוד ו יגרום לשחקן להגיע לשאים חדשים? השאלה אולי קצת טיפשית אבל בהחלט מענינת....

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק. אחד הרמקולים התקלקל והאחריות בחנות ניגמרה אבל אצל החרבה עדיין יש אחריות. באתר שלהם לא מצאתי שום טלפון, מישהו יודע את הטל' שלהם?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום... אני מחפש משחק רשת שהביאו פה פעם. ניסיתי לערוך חיפוש אבל לא מצאתי כלום... במחשק היית רציך להשמיד חייזרים כאלה עם מלא תותחים שהייתה מציב במקום קבוע (היום חלזונות כאלה שהתפצלו למלא חלקים אחרים, עכבישים מוזרים, מעין פרופלורים כאלה). אם אני זוכר נכון AMERICUM הביא אותו או מילפורד... אחד הראשיים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by gbox,

שלום רב זה אני עם השרת שאין לי מה לעשות איתו אז החלטתי לנסות להקים אתר של תוכנות עם דירוג של גולשים דרוג של צוות האתר סיקורים וכו' אבל אני צריך עזרה מצדכם כמו מעצבים מישהו שי'ודע לבנות אתר ואנשי צוות אני יכול לתת בתמורה שטח מהשרת שלי אם מישהו מעונין שיגיב תודה רבה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by KF,

שלום לכולם, אני מתחיל וחשבתי לקנות אופניים אמינות ונוחות. אין לי דרישות מיוחדות.. נסיעה לעבודה בעיר (מדרכות,קפיצות וכד'.. זנב קשיח). התקציב הוא 1300 ש"ח עם חריגה ל-1500 ש"ח בערך וחשבתי על כמה דגמים. בנוסף אשמח לשמוע את ההבדלים ביניהם ומה עדיף ? ואם יש בכלל אלטרנטיבות אחרות.. תודה. GT AGGRESSOR 3.0V 2011 MERIDA SUB 40-V 2011 נ.ב האם השנתון משנה בקניית אופניים חדשות מהחנות ? בדר"כ שנתון ישן יותר זול יותר.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by SinMaker,

היי, יש לי מייל באתר yahoo שיום אחד פשוט נחסם. בערב הצלחתי להכנס אליו, בבוקר שלמחרת כבר לא. פניתי ל-yahoo והם החזירו לי את התשובה הבאה: [table][tr][td] Response Via Email (Nadia Collins)[/td][td] 05/30/2012 09:49 AM [/td][/tr] [tr][td][/td][td] Hello ****, Thank you for contacting Yahoo! Messenger. Yahoo! may, in appropriate circumstances and in its sole discretion, remove or edit any content; and/or terminate the accounts of users who appear to have violated the Yahoo! Account Terms and Conditions. To learn more about our policies, please visit the Yahoo! Terms of Service: http://info.yahoo.com/legal/us/yahoo/utos/utos-173.html Thank you again for contacting Yahoo! …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, כל כמה זמן אני מקבל פקס פרסומי מאותו שולח כבר כמה פעמים. ולי נמאס מזה כמו לרבים. בגלל אותו שולח מתבזבז לי סתם דיו ודפים שלא שווים את הפרסומת המעפנה שהוא שולח... איך מטפלים בדבר כזה? למישהו היה ניסיון עם זה? הבנתי שע"פ החוק אני לא חייב לשלוח לו מס' פקס להסרה... מצורף בזאת הדף שאני מקבל על בסיס קבוע.

13. Started by T-Flash,

שלום סתתםםם שאלה פשוטה, כמה מפתחי חומרה מקבלים? אני מבין שזה משתנה בין חברה לחברה, אבל למשל באינטל, אם אתה מפתח "רגיל", לא ראשי או משהו כזה, מה שכר העבודה? :-*

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Delapro,

בזמן אחרון אני חושב לקנות מכונית חדשה וחשבתי בכיוון דייוו (daewoo). היא זולה יחסית לשאר המכוניות. מה אתם אומרים עליה ?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by pergola,

מישהו יודע מזה? יש לי מין עצם בולטת כדורית כזאת במקום שהאצבע מתחברת עם כף היד.. אם לוחצים על זה.. אז זה כואב.. ויש לי את זה כבר כמה חודשים.. הייתי בטוח שזה יעבור אבל זה לא עובר.. חיפשתי בגוגלמצאתי רק אחד שגם לו היה את זה ולא ענו לו מזה.. יש למישהו מושג?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש בפני כמה אפשרויות, אני רק רוצה חוות דעת כללית אני לא רוצה לערב אותכם במה שאני עובר ומה ההשלכות. סיימתי צבא וכרגע אני לא עושה כלום עם החיים שלי, התוכנית הכללית שלי היא לטייל בעולם, אני לא מעוניין ללמוד עכשיו וכנראה שגם לא בזמן הקרוב. יש לי אזרחות אמריקאית ופה אני מתלבט. אני רוצה לטוס לארה"ב לבקר, להנות ומשם לראות לאן אני ממשיך. קרוב משפחה שלי פה בארץ כנראה יכול לסדר לי עבודה בעגלות\מובינג (moving) בAtlanta, GA. לפי מה שאני יודע זה כסף טוב, הרבה שעות עבודה וקצת הוצאות. ואפשרות אחרת היא לטוס לארה"ב לגור עם חבר מהתיכון, יש לו כבר עבודה בשבילי 11hrs@11$ an hour, אני יכול לגור אצלו בבית לכמה זמן והתוכנית היא לשכור דירה, לקנות רכב... כרגע אני רוצה להנות, פחות לעבוד, לע…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by YNT,

שלום, אני צריך להדפיס על 2 חולצות, ראיתי שבאופיס דיפו מוכרים חבילה של 10 דפים במחירים הנעים בין 50-100 שקלים, משהו שאני לא רוצה להשקיע מישהו יודע איפה אני אוכל לקנות נניח 3 דפים בודדים באיזור המרכז ? אולי מישהו קנה חבילה ומוכן למכור לי ? תודה, יאיר

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

אהלן לא נעים לי לפתוח תראד שלם על זה אבל לאדעתי מה לעשות כי אני לא מוצא תשובה לשאלה.... כרישים הם יונקים? אם כן... מאיפה לעזה יוצאים להם הביצים..... חח שאלה סגנון מאיםה הדג משתין כמה זמן לוקח להם להיות בביצה או היריון?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי ציוד.. קצת יותר מידי אם שואלים אותי.. אבל לא משנה... כמה מקסימום אני יכול להעלות לתא מטען וכמה מקסימום עליי? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

ובכן, היום, ה17 לאוגוסט 2003, יום מאוד מיוחד ליהודים, לגיל (KodKod) יש יום הולדת. הבן אדם חוגג היום 16 שנים של תמיהות, איומים, ריבים והצבת אולטימטומים בשירות HWzone. אני רק רוצה לאחל לו את היום הולדת הכי שמח שיכול להיות, מי יתן וכול יום הולדת שיהיה לך עד 120 תמיד יהיה יותר ויותר טוב. תהנה מהיום שלך, בכבוד אחי, אסף. ד"א, מסורת זאת מסורת, שמנמנים מקפצים. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Pavius,

כבר די הרבה זמן אני מחפש טלויזיה לסלון ולא ממש מצליח להתביית על אחת. בהתחלה חשבתי על 29" 100Hz. אחרי זה חשבתי שלהוסיף עוד כמה אלפים בשביל 32" לא יהרגו אותי. אז ראיתי ש 34" נראית הרבה יותר גדולה מ- 32" ויקרה רק בשלושת אלפים שקלים. בסוף אמרתי שאם אני מוציא 15 אלף שקל על טלויזיה עדיף כבר להוציא שלושים ולקנות פלזמה. ביררתי פרטים והחלטי בסוף שאני לא רוצה להשקיע בדור הקיים של הפלזמות וחזרתי ל- 29". עכשיו חזרתי ל- 34".. הבעיה שלי היא שהדגמים שמוצעים בארץ (בירור דרך zap) כלל אינם נמכרים בחו"ל ואין עליהם שום ביקורות או השוואות. יותר מזה, הם לרוב כלל לא מופיעים באתרי היצרן! לכן אני פונה אליכם - יש איזה אתר\פורום אלקטרוניקה ישראלי שיכול לעזור לי בחיפושים? כרגע אני חושב על ה- toshi…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Kurt,

אני יושב כבר שעתיים ומנסה להבין כמה כשהכוח פועל דרך מרכז המסה, החיכוך פועל נגד כיוון התנועה וכשהכוח פועל לא דרך מרכז המסה, החיכוך פועל עם כיוון התנועה אם מישהו יוכל להסביר בשפה פשוטה אני ישמח

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Tapeworm,

עפ"י "הארץ" והאינקוירר באינטל ישראל מחפשים מאות מהנדסים: http://www.theinquirer.net/?article=21669 מקווה שלא העלו את זה כבר כי זה קרה לי איזה פעמיים :-X

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מה ההשלכות של זה? זכיתי במוצר ואני רוצה לבטל את הזכיה, עדיין לא שילמתי, עדיף לפנות למוכר ולבטל דרכו?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים