עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכם, יש לי פחד קהל, למישהו יש פה רעיון איך לגבור על זה?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי אני כנראה יבקש שיקנו לי את הטלווזיה של יונדאי 25 אינטש שנמכרת עכשיו ב 200 דולר בדיוטיפרי (הכי הרבה את ה21 ב 150 דולר). המחיר ממש זול ואני בטוח שכבר יש כמה כאן שקנו אותה. רציתי לקבל חוות דעת ורשמים על הטלווזיה בכלל ועל האיכות כמובן (שבטח לא מי יודע מה , רק צריך שזה יההי נורמאלי) והתפקוד ותקלות וכל הבלה בלה בלה 8) אמשח לקבל תגובות, בתודה מראש. נ.ב. - אשמח לשמוע על דברים נחמדים נוספים (וכמובן באיזה מחירים) שנמכרים עכשיו בדיוטי פרי , מעניין אותי אם יש שם רסיברים של ימהה או חברה טובה אחרת.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. ירושלים כניסת הצום: 16:54 סיום הצום: 18:05 תל אביב כניסת הצום: 17:09 סיום הצום: 18:06 חיפה כניסת הצום: 17:00 סיום הצום: 18:06 באר שבע כניסת הצום: 17:11 סיום הצום: 18:07 לתושבי ישראל לצה"ל ולכוחות הבטחון צום קל וגמר חתימה טובה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Bessmertniy,

דבר אחד אני לא מבין כשאתם בונים מפרט מ KSP למה אתם מציעים לאנשים הרדיסקים חרא? אתה תמיד מציעים להם את האותו ההרדיסק ה SATA 80 giga שאלה למה? זה בטח בא עם שנת אחריות אחת ו הרדיסק הוא בין הרכיבים הכי חשובים במחשב וחשוב שיבוא עם כמה שיותר שנות אחריות שימו SATA עם 8 באפר שבדרך כלל מגיעים עם 3 שנות אחריות , עם כל ההרדיסקים באים ב KSP עם שנת אחריות אז בכלל לא לקנות שם ... אבל אני לא יודע את חוקים האחריות שיש על ההרדיסקים ב KSP (סטינגר אתה בטח יותר , אולי תגיד עם יש הבדל שם בין הרגיל ו ה 8באפר.) אחר כך אתם לא מציינים שבלי שהאנשים יוסיפו 200שח (190 אני מעגל) הרכבה האחריות על החלקים שלהם תיהיה רק של שנה ולא 3 וגם אתם בדרך כלל שמים את המארזים הגנריים האלו למחשבים מאוד חזקים , במקו…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לאחרונה נשבר לי הטלפון הסלולרי ואני מעוניין לקנות מכשיר פשוט יד שנייה אני לא כל כך מבין איך לבצע את התהליך ויש לי כמה שאלות: אני מניח שהוא צריך להעביר את הטלפון על שמי.. איך זה מתבצע וכמה זה עולה? האם אני יכול להשתמש במספר הקיים שלי בפלאפון ה"חדש"? האם יש סיכונים בלקנות יד שנייה? עוד משהו שצריך לדעת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by alexta-z,

ל ganric אני פותח ת'רד זה על מנת להדגיש עד כמה אני נגעל מהתנהגותי הילדותית ומההודעה המעליבה והפוגעת ששלחתי לך . אני מאד מקווה שתוכל לסלוח לי וכאות הערכה כבר שלחתי לך הודעה על מה אני אעשה ולהלן פירוט אתנתק מחשבוני הקיים ואפתח חשבון חדש אלא אם כן אתה מתנגד ? אבטיח לא להעליב אף חבר מכובד בפורומים בתודה המעליב

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הי, קניתי מהם כונן לפני שנה ואתמול הוא שווק חיים, עכשיו החנות פשטה. האם יש אפשרות לממש אחריות דרך יבואן ואם כן איזה? תודה מראש לכל העונים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Internal,

אנשים מחר אחד באפריל מה יש רעיון למתיחה ??

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום כולם רציתי לשמוע את דעתכם על הסדרה לדעתי תת-רמה מוחלטת, משחק סביר, הפקה דיי זולה לדעתי רעיון נחמד, אבל ביצוע עלוב במיוחד. יותר מדיי שנינות בשקל. מה אתם אומרים

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ccc,

;D ;D

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אהלן רכשתי קורס באינטרנט של אחת המכללות שמלמדות איך לעשות כסף באינטרנט אני לא אגיד את דעותיי על הקורס כי אני לא פה להשמיץ. בקיצור ולעניין : האם יש איזשהי מדיניות החזרה של מוצרים דיגיטלים שנקנו באינטרנט? מדובר על קורס וידאו שאני רואה דרך האינטרנט קניתי משהו, ועדיין אין לי אותו פיזית ביד..תמוה משהו.. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. ;D ;D שימו לב שימו לב אתר ענק המחשבים מודיע מעבד AMD 1.2 עם לוח פנטיום 4 מעולה וכנל כרטיס מסך S.VEGA ללינק אתר ענק המחשבים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Gilo2005,

קודם כול היום יש לי יום הולדת 18 אז ככה החלטתי שמסיבה לא ממש בא לי,הרבה חברים בצבא.. אז קבענו לנסוע לתל אביב לאיזה מסיבה טובה-מועדון טוב. אני מבאר שבע,הנסיעה זה לא בעיה. עכשיו אבקש מחברי הפורום לתת המלצות למועדונים טובים בתל אביב,לאן שווה להכנס וממה להתרחק.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני מנסה לצאת ממטאל כבר כמה חודשים, אבל לא הצלחתי להתחבר לשום ג'אנר כמעט. הדבר היחידי שאהבתי הוא השירים של Enigma... אני לא יודע בדיוק לאיזה ז'אנר הם נכנסים, אבל אפשר המלצות על להקות/שירים שדומים להם ובאותו סגנון? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. סתם נכנס בי השאלה הזו..אולי לעבוד שם יש לי כמה חברים שאהבו מאוד לעבוד שם מבחינת תנאים... אני יותר מעוניין לעבוד בשירות ה DATA לדוגמא אם מצליח ואני הולך לראיון..שמעתי השכר לא רע בכלל. מתחיל ממינימום ועולה וגם תמריצים... מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אין עוד הרבה מה להגיד. משפט תלס, טופס 05, תרגיל מעצבן אפילו רק סעיף א' יספיק, תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מישהו יודע אולי איפה ניתן להשיג את המסכה והגלימה כמו שבסרט "הצעקה"? חיפשתי אבל מצאתי רק חיקויים.. יותר נכון אפילו לא דומה לדבר האמיתי. קשה לי להאמין שיש את זה בארץ . אבל אם למישהו יש מידע היכן ניתן להשיג ...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי עבודה באנגלית (מיני-פרויקט אלק) שבה אני צריך לכתוב כ250-350 מילים באנגלית על זמר/שחקן מפורסם שאני מעריץ. הבעיה היא שאני לא ממש מעריץ שום שחקן/זמר... אז אני לא יודע ממש במי לבחור. לכן אני צריך הצעות שלכם חשוב שזה יהיה שחקן שיהיה קל לאסוף עליו את החומר. ועוד משהו זה שאני צריך לכתוב בסוף העבודה את שתי מקורות המידע (ביבליוגרפיה) ואם זה אתר אינטרנט אז אסור לי להעתיק את מה שרשום שם... :-[ כאילו אני צריך לקרוא, להבין ולכתוב את מה שהבנתי... עזרו ליי ??? :-[ ???

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מצורף קישור לאחד הסרטים המזעזעים ביותר שראיתי בחיים שלי , מי שיש לו קיבה רגישה שיחשוב פעמיים אבל אני חושב שזה חשוב לצפות כדי להבין את גודל הזוועה של תעשיית הפרוות: http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ מי שרוצה לנסות לעשות משהו בנידון אפילו ברמה הכי קטנה שיכנס ל http://arforum.org/castro/?p=1 ויחתום

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

יש לי 2 ממירים של yes ו-2 טלויזיות, הבעיה שאחת מהטלויזיות לא עובדות כרגע, אז יש מצב לחבר את הממיר למחשב?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by qwerty1987,

אז היום מתקשרים אלי הבייתה מאזור חיוג 04, ומספרים לי שהייתה תאונת דרכים עם שני נפגעים שהגיעו לסורוקה ומסרו את המספר שלי, לפרטים נוספים עליי לפנות לרופא במס' שמתחיל ב 72054*. כמובן שמדובר בהפניית שיחה על חשבוני, אז שלחתי אותם קיבינימט עוד לפני שאמרו לי את המספר במלואו. המספר ממנו התקשרו אליי הוא 04-8884200, אשר חסום לשיחות נכנסות. אשמח אם מישהו מכם ידע לזהות את המספר (שלא נראה סטנדרטי) ולשייך אותו למישהו. כמו כן, הזהרו מעוקצים טלפוניים בהם הנכם נדרשים לחייג למס' טלפון לא סטנדרטי.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by artyom,

סוף סוף קניתי גיטרה והתחלתי ללמוד לנגן (לבד). קניתי אקוסטית של מונטנה (עלתה 435 בכלי זמר), אני אוהב איך שהיא נשמעת וזה כיף לנגן! לפני כמה זמן היה פה אשכול ענקי על גיטרות ושמו שם תוכנה שאפשר להוריד טאבים והיא מלמדת איך לנגן, אז אם אפשר לינק עם קצת מידע אודה מאוד! (פשוט זה יותר מדי לחפש ) בנוסף לזה אם יש לכם טיפים לנגינה יותר טובה, שמירה על הגיטרה וכו' אז אשמח לשמוע!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום חברים, אשמח אם תשתתפו במבחן קטן שקשור למשהו שאנחנו מפתחים בתחום התשלומים באינטרנט, מדובר על מערכת תשלומים בביטקוין (מטבע וירטואלי),המבחן בא לבדוק כמה דברים ממש פשוטים אך קריטיים מבחינת הבטים של User Experience (חווית משתמש). כל אדם יכול להתנסות בו בצורה פשוטה וקצרה (5 ד'ק). אני יודע שיש פורם שלם שמוקדש למטבעות וירטואליים,במיוחד במקרה כזה הניסוי מיועד לאוכלוסיה שלא מכירה כלל את ביטקוין או את אופן השימוש בו.. https://docs.google.com/forms/d/1rYYXRbI99281OVqH4rNAGiElF3W7PeB7rP23ZRmEkKQ/viewform תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by IG,

הי, אני רוצה לקנות טלפון אלחוטי חדש... רצוי עם ספיקר, לא צריך מזכירה אלקטרונית, לא צריך 270782346 זכרונות, בלי שלוחות... משהו בסיסי שעובד טוב עד 200 ש"ח תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by HdInspect,

כלומר אני יודע שהיום זה ארב חג מחר זה חג האם ביום שישי בבוקר החנויות יתפתחו ??

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים