כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אני היחיד בנהריה או שיש עוד כמה? ;D 8) ??? : :-[ :-X :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש עט מסוים למישהו כמתנה, עט נוצה נובע עם קסת דיו בסגנון איטלקי שהייתי באיטליה לא מזמן קניתי אחד שנגנב לפני שהגעתי לארץ. למישהו יש שמץ איפה קונים כאלו פה בארץ? דרך האינטרנט לא מצאתי כלום... אני מנסה למצות את כל האפשרויות לפני שאני פשוט מזמין עוד אחד מאיטליה לפה במחיר משלוח מופקע.... אם למישהו יש כיוון, אשמח לדעת תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ביום שבת הקרוב יבואו אלי כמה דודים שכבר די ממזמן לא התראנו.. העיניין הוא שאני יהיה לבד.. רק אני והם.. אז החלטנו לעשות משהו שכבר לא עשינו כמה שנים טובות.. לעשות ערב סרטים איכותיים ומטורפים ! עם הפופקורן וכל הג'נקפוד שאנחנו יכולים לדחוף לפה.. אז אני מבקש ממכם את המלצותיכם לגבי סרטים איכותיים בקטגוריות הבאות: אקשן , מלחמה , פנטזיה-מלחמה-אקשן. כמו שאתם רואים הם בעיקר חובבים אקשן ומלחמה : אבל הם גמישים.. הם גם אוהבים קצת פנטזיה.. לדוגמה סרט כמו האלמנט החמישי שיש בו גם הרבה אקשן גם קצת מלחמה~ וגם הרבה פנטזיה יכול להתאים להם יופי.. אבל אשמח אם קודם תוכלו להעמיס אותי בסרטי אקשן וסרטי מלחמה איכותיים.. זה יותר בראש שלהם, מה גם ש-4 מתוכם (סה"כ 5) עובדים בצבא אז.. תודה מרא…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שלאף אחד אין כוח לזה אבל אני מתחנן זה חושב לי! לא צריך לפתור רק תסבירו לי איך פותרים! התרגיל: X^4+x^2+1 ---------------- < 0 x^2-4x-5 (הסימן הזה ^ חזקה) בבקשה זה חשוב לי! עדיף גם להביא דרך של הפתרון (על תדאגו אני לא מצנל אף אחד יש לי 48 תרגילים כאלה לפתור!) בבקשה אני מתחנן!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמתי לב שבשבוע האחרון אני שותה בירה כמו מטורף(בערך פחית ליום) ורציתי לדעת אם גם אצלכם זה ככה.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי. אני מעוניין כפי שאמרתי בתיק עזרה ראשונה לבית עם ילד קטן בן שנה. למרות שיש כאלו מוכנים, הייתי רוצה לדעת מה כדאי לשים לב שיהיה בפנים, כמובן מניסיונכם. האם יש מוצרים שלא מופיעים אבל רצוי לכלול, או מוצרים מסויימים העדיפים על אחרים ועוד כהנה... אני מניח ש- 400 ש"ח יהיו דיי והותר (לא?). אשמח לתגובות.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שעכשיו אנחנו בתקופה ממש מוזרה, אין למה לשדרג תמחשב ! כי תחשבו על זה, קרייסיס יצא לפני מעל שנה ולא ניראה אף משחק באופק שייראה יותר טוב ממנו, אז למה ? לי למשל יש 1950XT וזה כמעט מספק אותי, לפי דעתי, מי שקנה 8800GT עשה הכי בשכל ! תחשבו, מי שקנה את ה 8800GT בתקופה שהוא יצא (שזה היה לפני קצת יותר מחצי שנה אם אני זוכר טוב), לא צריך לשדרג לפחות שנתיים ! אין אף משחק שיותר כבד מקרייסיס ! וגם לפי דעתי לא יהיה כי רוב המשחקים היום מנסים ליהיות לכל הפלטפורמות ו 8800GT יכול להריץ משחק של הקונסולות בלי בעיה... אני חושב שזה יישאר ככה עד קונסולות הדור הבא, רק אז תיהיה שוב פעם עליית מדרגה בטכנולוגיה... אתם זוכרים כמה הוא עלה שהוא יצא ? ניראה לי זה היה איזה 12…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן טיול לתורכיה - מחפש טרק לעשות למשך 4 ימים בערך, לא במזרח תורכיה. מישהו יכול לעזור לי? יש אתרים שעוזרים? בנתיים לא מצאתי יותר מדי.
-
האם קיים תוסף או שינוי בהגדרות *חינמי* שמונע מאתרים לקחת עוגיות? אם כן, אשמח להסבר\ הפנייה למדריך. תודה רבה (רלוונטי גם לפלא-אנדרואיד וגם למחשב נייד-ווינדוס)
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
:auto: :2gunsfiring: :alcoholic: שירו איתי לא להתבייש ... נה נה נה .. וזהו הולך ככה =======> נשבענו ביחד ואתה לא כאן נשבענו בלי פחד איך עובר הזמן שאתה שוכח וממני בורח אתה לא מבין עלי דקה אחת זאת הייתה אהבה שלא נראתה לא אמצא אחת כמוך לא אמצא טובה תני לי עוד שבוע קצת להיות רגוע ואל תשפטי טעות ברגע של חולשה נשבענו ביחדדדד ואנו לא יחד נשבענו לעולם ואתה אתה לא כאן רק העצב בי חודר כמו האש מכה בוער אין טיפת אמונה אהבה מתוקה נשבענו ביחד ואנו לא יחד נשבענו לעולם ואתה אתה לא כאן רק העצב בי חודר כמו אש מכה בוער אין טיפת אמונה אהבה מתוקה שירו איתי לא להתבייש !!!! נה נה נה זאת הייתה אהבה שלא נראתה לא אמצא אחת כמוך לא אמצא טובה כבר חיי רייקים ... את ידך את …
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או שעדיף לקנות מ GET IT. ראיתי פעם כתבה על NET ACTION אצל רפי גינט (שזה כמובן לא דבר טוב) ואני מטלבט אם כדאי להזמין מהם כסא. :-\
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
שלום :< אני מחפש אתר שמספק תווים להורדה של יצירות קלאסיות, מישהו מכיר? אולי תוכנה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתה עושה ביום האהבה?..... למי שלא ידע זה ביום שבת ה20/8 תיקון: זה בשישי בערב 19/8
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אוהב לבשל. בתור אחד שגר לבד אני מבשל כמעט יום ביומו, אם לעצמי ואם לחברים שבאים. נמאס לי מהשחיקה המהירה של מחבתות "איכות" המבטיחות הרבה ובמהרה מאבדות מהאיכויות של תחילת השימוש. ניסיתי כבר טפלון, קרמי וכו...וכולן בהתחלה היו כיפיות לבישול וקלות לניקוי (בעיקר הקרמיות) אך מהר מאוד חטפו שריטות (אפילו מהספוג לניקוי כלים העדין ביותר) ואיבדו מיכולתן לבשל ללא הדבקה. מחבתות שבתחילת דרכן איפשרו בישול ביצת עין ללא שמן, מאלצות אותי להיכנס למאבק עם מגרד אקווריום כדי להוציא את שאריות המזון שנדבקו. מה כבר ביקשתי? מחבת קלה לניקוי שהאוכל והשמן לא נדבקים אליה והציפוי לא מתפורר עם הזמן. חיפוש בגוגל הפנה אותי למליאנתלפים לינקים "פירסומיים" מובהקים הממליצים לי לזרוק מאות שקלים על מוצרים גרו…
-
:'( :'(ומזה הריבאונד (או החוסר...) בדקות האחרונות??? ומה נותנים לבורשטיין לזרוק את הזריקה הכי חשובה של המשחק? :'(
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גדול. אין גדול מזה. מאוסף ההזויים שעוד לא הגיעו לטיפול: http://haarchionsheldoreendotan.blogspot.com/2009/07/blog-post_03.html רק החייזרים חסרים כאן.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, איזה אינטרנט נחשב להכי נוח? אני כרגע מיתמש בפיירפוקס, אבל יש גם אקספלורר וגם משהו כמו msie. אני לא בטוח שככה כותבים את זה... אשמח לקבל חוות דעת, איזה אינטרנט לדעתכם האישית הכי נוח, ולא רק מ-3 הסוגים שכתבתי . בתודה מראש yosda boy.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון המחשב שלי כבר לא יכול להריץ יותר משחקים חדשים. קניתי גם מסך 23 LCD וגם המחשב מתקשה עם ניגון סרטי HD. עכשיו רציתי להתייעץ בדעתכם. מה עדיף לי, לרכוש קונסולת XBOX 360 בחו"ל במחיר של כ200-250 דולר או לקנות מפרט חדש למחשב בתקציב של בערך מקס' 2500 שקל?! את הXBOX אני מתכוון לחבר למסך 23 HD ואני בטוח שיריץ משחקים מעולה, מצד שני ב2000 שקל אני לא בונה מפרט משחקים חזק לתווך הרחוק שיכול להתמודד עם 23'' LCD. מה דעתכם ועצתכם שכדאי לי לעשות?! תודה ויום טוב
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יצא לחבר לחפש נעליים פשוטות, אורתופדיות ונוחות בכל מיני חנויות בארץ אך הוא לא מצא משהו שסיפק אותו, אז הוא פנה אליי בבקשה לחפש המלצות לחברות וחנויות...מישהו פה מכיר חנויות עם הרבה סוגים במחירים נורמליים? (התקציב עד 800 שקלים) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השתחרר לי סכום כסף שחסכתי , חשבתי להשים אותו בקרן נאמנות של לאומי? יש פה משהו שמבין בזה ? כי הפקיד בבנק זה לא כלכך מקור אמין בגלל האנטרנס... עד כמה צריך לעקוב אחר השוק ואחר הניירות ערך שהקרן משקיעה בהם ? איך המצב כיום מבחנית הקרנות של לאומי? כדאי? אני אשמח לקבל גם הדרכה כלשהיא בעניין...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז...יצאתי לחופש.. מה אתם חושבים שכדאי לעשות.. לא רוצה לשרוף תזמן
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה היתה תוכנה מופלאה באתר ושמו www.nazgol.co.il מטרת התוכנה היתה פשוטה,אך עמוקה לאין שעור-לתרגם קטעי טקסט משפות שונות התוכנה עשתה עבודה נאמנה,אך לצערנו,כאשר היא עלתה ארצה מטעמי ציוניות,היא החלה לדבר כמו עולה חדש וכך נוצרה תוכנת התירגום הידועה והמדהימה הזו ולצורך כך,נבצע כמה ניסויים מעניינים ביכולתיה הרב-שפתיות של התוכנה הבה נחלה: נתחיל עם משהו פשוט למדי-שם של בן אדם הידוע מעולם הגיימינג...גורדון פרימן הבה נבדוקה: Gordon freeman התרגום לעברית באמצעות התוכנה: "גורדון בן חורין" עכשיו נתרגם בחזרה לאנגלית: "gordon son their holes" עכשיו נתרגם בחזרה לעברית: "גורדון בן שלהם חורים" ועכשיו נתרגם שוב פעם לאנגלית: "gordon son their cavities" כמו שאתם רואים,gordon f…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-