כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
:'( :'(ומזה הריבאונד (או החוסר...) בדקות האחרונות??? ומה נותנים לבורשטיין לזרוק את הזריקה הכי חשובה של המשחק? :'(
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרות מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיקה ולסבול ב…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני פותח אתר להורדת רקעים למחשב ואני משתמש ברקעים מכל רשת האינט' (לא יודע אם יש עליהם זכויות יוצרים או לא) ואני כותב בתחתית הדף "אם יש תמונות או רקעים כל שהם שזכויות היוצרים שייכים לכך אנה הודיעו לנו ואנו נמחוק אותם מהאתר. מנהלי האתר לא אחראים לכל תוכן באתר." האם זה בסדר?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה שמישהו שמגיע מUS עוד כמה זמן יביא לי אוזניות שהמחיר שלהן בחו"ל הוא 50$ הוא יצטרך לשלם על זה מכס? זה משנה מה המחיר של זה בארץ? (550) אפשר שהוא יביא את זה באריזה המקורית ויצהיר על זה ולא יצטרך לשלם? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, לא מזמן דוד שלי קנה לייזר (מן פנס שעושה נקודה ירוקה) ממש ממש חזק אבל ממש הגענו איתו למשהו כמו קילומטר וחצי (ממצדה עד ההרים של ירדן !) ושמעתי שאם מפרקים את הלייזק ומשנים לו שם משהו אז מקבלים לליזר שיכול לפוצץ בלונים , להדליק עשבים וכל מיני שטויות כאלא, זה יכול ליהיות ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או שאני מפספס פה משהו או שכולם סתם מעצבנים. מאיפה הגיעה התופעה הזאת שכל בנאדם שני, על כל דיון, רושם תגובה עם המילה "מעקב". לקבל עדכון שהדיון מתעדכן? זה העניין? מעבר לזה שזה מטנף את הדיון ולדיון עם 30 תגובות יש רק 2 רלוונטיות, יש כפתור שנקרא "ליידע" ששולח מייל ברגע שהדיון מתעדכן כאילו הגבת.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מתעיין לדעת האם ישנו מישו כאן שסיים תואר במקצוע הנ"ל? אני מתכנן להתחיל שנה הבאה לימודים בנושא ואשמח לטיפה עזרה, לא סגור לגבי לאן לללכת, כרגע שני המקומות שעולים לי לראש שיצא לי לברר עליהם הם המכללה למנהל ואניברסיטת אראיל. אשמח לתשובה או לדעה האם יש מישו שסיים שם תואר (גם לא במקצוע הנ"ל). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-089d0c4d6f71431017.htm בזבובז :\
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הקדמה קצרה:אני יודע, זה לא פורום רכב ויש את קארספורום. אבל אני יודע שלרוב (לא כולם) אין שם ראש פתוח וישר ישלחו אותי לקנות מגבר יעודי לרכב. אז... אני כאן במסגרת פרוייקט מודינג קטן לשיפוץ הרכב נתקלתי בדילמה הזאת. אני מתכוון בהמשך לחבר גם מגבר יעודי, אבל בנתיים מגבר שאני מאד קשור אליה, חד וחלק - יש או אין דרך לחבר אותו לרכב? ואם כן, מה צריך לקנות ואיך עושים. המון תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי השבוע בשלוש חנויות כדי להשוות את השרות לפני שאני קונה. הנה מה ראיתי: ZigZag www.zigzag2000.co.il חנות קטנה בבית פרטי בנווה מונוסון. טוב: היו כנים וישרים. לא ניסו לדחוף לי דברים שאני לא צריך. סבלנות - להסביר כל מה ששאלתי ורציתי לדעת ידע - כולם שם גיקים, יודעים היטב את עבודתם ושמחים לשתף בידע שלהם. המעבדה שלהם היא בחנות אז רואים כל מה שיש להם ולא היתה להם בעיה להשמיע לי במקום כמה מאווררים. (חשוב לי שהמחשב יהיה שקט) רע: בגלל גודל החנות המלאי מוגבל ולא מצאתי שם את כל הפריטים שרציתי. סיכום: מומלץ מאוד. השרות הכי טוב שראיתי. KSP www.ksp.co.il הייתי בסניף ראשון. (ליד קניון הזהב) טוב: יש במלאי כמעט כל מה שאפשר להשיג בארץ. מחירים הכי נמוכים שראיתי רע: שרות ואוירה …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.flurl.com/entry/view/1185137/Beat_Him_Silly וואי איזה שווה זה בטח להיות שם ולהרביץ לו ביחד איתם! איזה כיף לא נוראמלי!! ותחשבו על זה - זה ככה כל יום!!! Brutal.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב השנה אני עושה פרויקט של 5 יחידות באלקטרוניקה אז עם למישהו יש רעיונות בבקשה לרשום ובבקשה לא סתם אנשים אלה אנשים שמבינים
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי פחד קהל, למישהו יש פה רעיון איך לגבור על זה?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הזמנתי חבילה מ dealextreme . היום בצהריים בדקתי את המצב שלה והיא היתה על packaging . ככה היא היתה כבר יומיים , די מוזר שלוקח יומיים לשים הכול בקופסא :\ בכל מקרה עכשיו בדקתי וכתוב shipped . כאשר לחצתי על השם של החבילה באתר DX עצמו , זה הוביל אותי לאתר של דואר הונג קונג ושם קיבלתי הודעה שהחבילה לא נמצאה.The Enquiry Reference Number ({package id}) is not available. We are sorry that we are unable to provide you with further information. האם זו טעות של האתר? למישהו קרה בעבר? כמו כן באתר עצמו כתוב שזה נשלח ב 1/3/2010 9:32:10 PM ואמרתי שהיום בצהריים בדקתי והיה עדיין packaging .. כאילו שלחו לפני יומיים ולא עידכנו? משהו פה די מוזר , מה אתם מציעים לי לעשות? נ.ב. כאשר החבילה תצא ל…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום! לפני כחודשיים היינו בספרד מספר ימים. באמצע הטיול כרטיס ה-SD שלנו הפסיק לפעול (Transcend 1GB). החלפנו אותו בכרטיס אחר בתקווה שכשנגיע לארץ נראה שהתמונות הרבות עליו עוד קיימות. לצערנו, בבית ראינו שהבעיה היא לא סתם משהו לוגי, אלא יותר רצינית (כשמחברים אותו למחשב לא מופיע בכלל כונן חדש, ושום דבר לא קורה). חיפשנו מקומות שיחזור, אך כל מקום או דרש תשלום גדול מראש בלי התחייבות להצלחה, או שאמרו שיחייבו רק אם יצליחו, אבל טווח המחירים היה באיזור ה-1500 שקל, שהם למעשה חצי ממחיר הטיול... האם מישהו מכיר מקום שחזור אמין שיתחשב בזוג חיילים ולוקח מחיר נמוך יותר? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי עבודה באנגלית (מיני-פרויקט אלק) שבה אני צריך לכתוב כ250-350 מילים באנגלית על זמר/שחקן מפורסם שאני מעריץ. הבעיה היא שאני לא ממש מעריץ שום שחקן/זמר... אז אני לא יודע ממש במי לבחור. לכן אני צריך הצעות שלכם חשוב שזה יהיה שחקן שיהיה קל לאסוף עליו את החומר. ועוד משהו זה שאני צריך לכתוב בסוף העבודה את שתי מקורות המידע (ביבליוגרפיה) ואם זה אתר אינטרנט אז אסור לי להעתיק את מה שרשום שם... :-[ כאילו אני צריך לקרוא, להבין ולכתוב את מה שהבנתי... עזרו ליי ??? :-[ ???
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהוכחת "משפט"באינפי. המשפט אומר: limsup(-an)=-liminf(an) אז אמרתי שנתון liminf(an) ונסמן אותו L אז בוודאות L>= an לכל n טבעי. ויש סדרה חלקית a_n_k ששואפת לL. ואז אם כופלים את האי-שיויון ב1- אז מקבלים שL- גדול שווה מan- לכל n טבעי. אך האם בוודאות קיימת סדרה a_n_k- ששואפת לL-? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לסוללות AA (אצבע) נטענות לשימוש כללי, שיחזיקו כמה שיותר זמן ושהמטען יהיה נוח פשוט ומהיר (זמן הטענה)... המלצות מניסיון של חברי הפורום ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן טיול לתורכיה - מחפש טרק לעשות למשך 4 ימים בערך, לא במזרח תורכיה. מישהו יכול לעזור לי? יש אתרים שעוזרים? בנתיים לא מצאתי יותר מדי.
-
http://www.jellyslab.com/~bteo/hacker.htm :lol: :lol: :lol:
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בד"כ כשמקבלים תעודה חשובה יש עליה מדבקה תלת מימדית. זה גם נמצא מאחורי כרטיס האשראי ואני זוכר שהיו בעבר סרגלים כאלה לילדים בבי"ס. איך עושים את זה? זה מדבקות שמודבקות אחת על השניה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-