עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kukishin,

שווה להשקיע יותר ב4000?

2. Started by pringles,

מבקש המלצה לשירי מטאל בסיגנון IRON MAIDEN SLAYER BLACK LABLE SOCIETY קיצר שירים כאלה שיש הדגשה לסולואים של גיטרות

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by sagim194,

אוקי אז רציתי חוות דעת על האתר pcbox.co.il שמציע תשלום חד פעמיעבור צפיה בערוצי טלויזיה במחשב. משהו מכיר את האתר? איך האיכות של השידורים שם?? ו4 מגה יספק לי צפיה חלקה ללא הרבה טעינות??? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי לכם,ביקרתי בכמה אתרים שמוכרים נרגילות,אבל בכולם אין תסמל הזה של הPP. מישהו יודע אם יש חנות שכן מקבלת PP והם דיי טובים? ניסיתי גם לבדוק בEBAY יש הרבה ישראלים שמוכרים,אבל אני רואה שמשלוחים עולים יקר מאוד,בסביבות ה20-30 דולר.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. נתחיל מהשאלה החשובה והקשה: בלוח אם, בכרטיס מסך, בזיכרון מטמון ושאר רכיבים במחשב יש דיסק קשיח פיצפון, האם אפשר להשתיל שם טרויין? אם כן, פירמוט רגיל של BIOS עם דיסק ווינדוס - ימחוק את זה? אם לא, איך אפשר לפרמט את החלקים האלה? התייעצתי עם דוקטור מהטכניון והוא אמר לי שכנראה אפשרי אבל צריך לבדוק את זה כי זה מסובך.. השאלה הפחות חשובה: קניתי דיסק מקורי של ווינדוס, אבל מחנות די חאפרית במחיר מוזל, איך אני יכול לבדוק שהדיסק מקורי? ואני לא מתכוון וCD KEY, אלה שהדיסק לא דיסק צרוב עם טרויין או משהו כזה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by m_g,

קיבליתי הודעה בפייסבוק מישהו שאני בכלל בקושי מדבר איתו, עם לינק וכתוב ''MY NEW HOME'' ונכנסתי וזה ביקש להוריד פלאגין ואישרתי לו ועכשיו כל חצי דקה זה אומר לי להכניס אותיות שכתובות בבתמונה ואם אני לא מכניס תוך 2 דקות זה מכבה לי את המחשב!! כוסאומו! בדיוק פרימטתי אתמול!! יש למישהו מושג מה עושים?!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by older,

העזרה היא לחברה טובה שאינה חברה בפורום , קרדיט לפתרון התרגילים ינתן לחברי הפורום בבקשה פתרון מלא , כדי שהיא תבין את הדרך . אני לא מכיר את הנושא הזה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. תגידו לי שזאת לא סיבה לפיגוע בצחוק כן ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by askme,

אמנם הטוקבקים מבודחים, אבל זה בכלל לא מצחיק ! http://b.walla.co.il/item/3018040 עוד מחדל.

10. Started by evman007,

http://dcplanet.hosol.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=4732#4732 :screwy:

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. וואוווו!!!!!! http://demo.ort.org.il/clickit2/files/forums/911529320/654888749.wmv

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. המקום - סאבליים היום- רביעי השעה 21:00 מחיר 30 ש"ח הופעה חגיגית לקראת הוצאת הסינגל השני אירוע פייסבוק המייספייס של מונסון

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Lior4543,

שלום, אני רוצה לפתוח מין חנות קטנה באייבי, אבל יש לי כמה שאלות קודם, ואשמח אם תענו לי: 1. לדוגמא מישהו קנה ממני משהו, שלח לי את הכסף לפיפאל, איך אני מוציא את הכסף מפיפאל למזומנים? 2. מישהו קנה ממני מוצר כלשהוא והוא גר בחו"ל, איך אני שולח לו את המוצר? 3. האם העמלות שאייבי לוקחת גבוהות? 4. בן כמה צריך להיות בשביל לסחור באייבי? אני יודע שאלה שאלות בסיסיות ומטומטמות, אבל אשמח אם תענו לי.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by 104952,

אני לא רוצה להסתמך על הביקורות בזאפ

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by R0ck,

*צונזר ע"י מחבר הת'ראד* סיבה - צפי להשלכות הרסניות ברמות שלא ניתן לתאר.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by urdead,

מחר יש לי ירפא ב' אבל לא קיבלתי את הזימון ושדיברתי איתם כשקבעתי הם אמרו שיכול להיות שהזימון לא יגיע ואמרו לי לבוא בלעדיו.. עכשיו נסיעה מהצפון לתל אביב עולה משהו כמו 100 שקל הלוך חזור(כולל נסיעות פנימיות) וזה הרבה אבל אנשים אמרו לי שאני אמור לקבל החזר כספי ! למישהו קרה דבר כזה ? איך מקבלים את ההחזר הכספי ? אני יקבל אותו מחר ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Cynicoren,

שלום, אני מתגורר בב"ש. הבנתי שאייבורי הם לא משהו. מה דעתכם על KSP ? חיפשתי כאן בפורום וראיתי שבעבר הרחוק היו איתם בעיות. אשמח לקבל המלצות/תלונות עליהם והמלצות על חנויות אחרות (או ציטוטים מההיסטוריה הקרובה יותר של הפורום), וכמובן שאפשר לפרטי. תודה !

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. בזמן האחרון התחלתי לקבל ספאם סלולרי, לעיתים רחוקות - אחת ל 2 שבועות בממוצע. ההודעה היא בדרך כלל "זקוקים להלוואה עד 10000...... להסרת מספרכם מהמערכת הקישו 1. לנציג הקישו 2", אבל פעם אחת גם היתה הודעה של ברכה על קבר של איזה קדוש השיחות ממספר חסוי להסרת מספרכם מהמערכת --> ניתוק השיחה, אבל השיחות ממשיכות ניסית את האפשרות של נציג שירות --> נא הקישו מספר טלפון וסולמית --> הקשת מספר טלפון --> נציג שירות יחזור אליכם (לא חזר עדיין) - התפריט מגן בצורה מוחלטת על זהות החברה, ננסה להוציא את זה מהנציג איך ניתן להפסיק אותם, ורצוי גם להוציא מהם כסף (הטרדה) על הדרך ? (בתור התחלה, אם נניח שהנציג גם לא יחזור, איך מוצאים את מי בכלל צריך לתבוע ?)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by raiman1,

אני מנסה להעלות תמונה וזה תמיד אומר לי שהקובץ גדול מדי ... מה לעשות???

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. לפני שאני יוצא למסע ומבזבז מיכל דלק סתם, איפה לחפש דיסקים DVD ריקים של VERBATIM וTAIYO YUDEN ? האם יש באופיס דיפו או בבאג ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Djx,

www.kesefkal.avoda.st

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by -R-E-L-,

או שעדיף לקנות מ GET IT. ראיתי פעם כתבה על NET ACTION אצל רפי גינט (שזה כמובן לא דבר טוב) ואני מטלבט אם כדאי להזמין מהם כסא. :-\

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. ;D ;D שימו לב שימו לב אתר ענק המחשבים מודיע מעבד AMD 1.2 עם לוח פנטיום 4 מעולה וכנל כרטיס מסך S.VEGA ללינק אתר ענק המחשבים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אה וכמה עולה רישיון לטוסטוס 50 סמ"ק? [כמה שיעורים צריך גם לקחת?]. וחייבים ביטוח? [מה המחיר?]

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים