כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
-
אני חדש כאן , למעשה נרשמתי לפני כמה ימים אבל החלטתי קודם להתרשם לפני שאני כותב הודעות.. והפורום אחלה , בהצלחה . אני בן 18 מבאר שבע, עוסק בעיקר בחומרה במחשב , מקווה לעזור כמה שיותר .. ערב טוב.
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שמוכרת רכיבים טובים ולא משומשים, שיש לה שירות טוב ומחיר סביר וטוב. אני הייתי מעדיף שהחנות תהיה בחיפה, אבל גם הקריות והרדיוס הזה יהיו טובים עם החנות תהיה מספיק טובה... אבקש שם החנות וקישור לאתר שלהם. תודה ש
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
שלום כולם , אני חדש אממ, אני אשמח לעזור לאנשים בשאלות ואשמח לקבל עצות .
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי אני מחפש שירים ברוסית יפים כאלה שמתנגנים במועדונים וסתם שירים יפים
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום... יש לי הארדיסק maxtor תקול... עדיין באחריות.... ושנכנסתי לאתר של החברה אמרו שניתן להחליפו באחד חדש.. בתנאי שאני שולח את הישן קודם.. הבעיה היא שהם רוצים שאני אארוז אותו בדרך מסויימת שלא ממש הבנתי... שקית אנטי סטטית... שאת זה יש לי... ועוד משהו.. הנה ציטוט של הדברים.... אם משהו מוכן להסביר לי איך לארוז בדיוק.... ומאיפה להשיג את האריזה... או אם יש לכם אריזה כזאת מקורית במקרה... אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד!
-
- 14 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אנחנו עושים מן דבר כזה שאני צריך לחקור מה אנשים עושים בזמנם החופשי אז בבקשה תגידו לי מה אתם עושים הזמנכם החופשי...
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה נשמע ? חח . אני שנייי בת 16 . אני אשמח להתקבל לפורום המדליק הזה ;D קיצר רציתי להמליץ על המשחק הכי יפה בארץ 3> ואל תשחקו לי אותה ישן וכאלה .. זה ישן קלאסי , אבל תמיד יישאר בליבינו חיחי . מדובר כמובן על אמפייר !! 3> 3> 3> כמו כן, טאקי חחח . למי שלא יצא לנסות טאקי באינטרנט זה משחק ממכר אש . ואני קורעת שם את דקסטר .. קיצר חפרתי , תגיבו חופשי ואני עוד אחזור ! [:
-
- 16 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני חדשה כאן!!! ;D אני מקווה שאשתלב פה יפה... =]] חחח אין לי מה לומר, שאלו חופשי! בייביי קיסס [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הHWZONE קוראים לי רומן ונרשמתי הרגע לפורמים לאחר שהייתי כבר שנתיים בTRADEZONE ומכרתי הרבה חלקים(תקינים) ומדי פעם אני קורא חדשות באתר, ד"א קרדיט ענק לכל בוני ותומכי האתר העבודה שלכם מתעלה על עצמה!!! פשוט אתר מצויין!!!! חוץ מתקלות לפעמים בTRADEZONE לא נתקלתי בשום בעיה, טוב חחח אני אני NOOB חפש בפורמים פה חח. ;D
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי לכולם מה נשמע זוכרים אותי ?.. רק עכשיו שמתי לב שהיוזר שלי עדין חיי ופעיל אז מה ספרו חויות ;D שיהיה יום שקט יזכור ! מנהלים בבקשה אתם יכולים להסיר לי מהיוזר את הכיתוב שאני בבאן כי אני כבר לא ! ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Hi, I would greatly appreciate if you could view this website: https://denisv5601.wixsite.com/stat-2 And fill out this short questionnaire (please view on your computer and not on your mobile phone) https://forms.gle/3fy3SoFpUWcEUCkK6
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי לכולם! אני רוצה לקנות שלט עם מסך לנגן mp3 Iriver H340. עשיתי הזמנה מאתר מיסטיקאוודיו,החנות נימצאת באר"הב. אכשיו לפי משהבנתי הם עושים משלוחים ארצה,אבל יש כמה דרכים לעשות משלוח,תעזרו לי לבחור את הדרך הכי טובה ובטוחה. אנגלית אני לא מבין,ככה שלא ממש הבנתי איך זה הולך שם. תודה לכל העונים...
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני צריך מעבדה למחשבים באיזור חיפה מישהו מכיר יודע מעבדה אמינה?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
למי שמזהה את הכינוי ולמי שלא, אני הבחורצ'יק האומלל מהאשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=374042.120 האמת? לא ממש התקדמתי מאז..אני די מוגבל מבחינת הכרויות בעולם האמיתי, חשבתי..אולי אפשר להכיר וירטואלית? אבל לא רק פייסבוק וכאלה..אלא אתרים שיכולים לקרב בין אנשים ע"י אותם תחומי עניין או אפילו פעילות משותפת וכו'..מקווה שהבנתם אותי, ותודה לעוזרים.. אחחח החיים בזבל
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי שנתיים נסיון בתור טכנאי מחשבים בארגון די גדול, אני מחפש עכשיו משרה חלקית. מישהו מכיר אתרים טובים לשליחת קורות חיים? חוץ מrunner, all jobs ו-jobmaster חח תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה תבדקו את זה בבקשה אך רק מבחינות שגיאות כתיב ו גראמר תודה מראש. In this case, if I was the messenger I would take the money back to the rich man. I think that if I had given him the money it would have hurt my respect and the respect at my sender. I believe that as the rich man would hear about this story he would be satisfied with my decision.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! קוראים לי ארז אני מראשון... הגעתי לפה דרך Ghost Dog ו- Devilw@rk (ערן ואסף) אממממ... אני אשמח להשתדל לעזור פה כמה שיותר ו... זהו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו אמר לי שבאתר הזה אוהבים ארנבים ואני די שרוף על ארנבים בעצמי..... :-[ אז חשבתי לעצמי, מה יכול להיות יותר טוב מלהציג את עצמי עם כמה תמונות נחמדות? אבל אני פשוט לא מצליח להבין, למה כשאני עושה חיפוש על ארנב אני מקבל מלא תוצאות עם ערנב. מה זה ערנב? למישהו פה יש שגיאות דפוס חמורות......
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
רק עכשיו הצלחתי להתחבר מחדש כי שחכתי את הסיסמא שלי איזה כיף אני שוב בפורום חחחחחחחחח ;D
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-