עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יותר מחודשיים אחרי שהתקבל השאלון שלי באתר חמ"ן ונרשם לי שאני מועמד לשחקים קבלתי הזמנה ל"יום מיון ליחידה מיוחדת במודיעין". האם זה שחקים? אם לא, מה זה? אם כן אשמח אם מי מכם שהיה במבחנים של שחקים יתאר פה את הנושאים בבחינות השונות ויביא דוגמאות פרטניות שיכולות לייצג את אופי השאלות. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by rap_tr,

שלום לכולם, תהיתי לעצמי אם מדחס כמו הנ"ל יהיה שימושי לניקוי המחשב והמאווררים שבו.. אם האוויר שהוא מוציא חזק מספיק ע"מ להוציא את כל האבק והלכלוך, אשמח אם תשתפו מנסיונכם ומדעתכם תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by maorcc,

הייתי השבוע בשלוש חנויות כדי להשוות את השרות לפני שאני קונה. הנה מה ראיתי: ZigZag www.zigzag2000.co.il חנות קטנה בבית פרטי בנווה מונוסון. טוב: היו כנים וישרים. לא ניסו לדחוף לי דברים שאני לא צריך. סבלנות - להסביר כל מה ששאלתי ורציתי לדעת ידע - כולם שם גיקים, יודעים היטב את עבודתם ושמחים לשתף בידע שלהם. המעבדה שלהם היא בחנות אז רואים כל מה שיש להם ולא היתה להם בעיה להשמיע לי במקום כמה מאווררים. (חשוב לי שהמחשב יהיה שקט) רע: בגלל גודל החנות המלאי מוגבל ולא מצאתי שם את כל הפריטים שרציתי. סיכום: מומלץ מאוד. השרות הכי טוב שראיתי. KSP www.ksp.co.il הייתי בסניף ראשון. (ליד קניון הזהב) טוב: יש במלאי כמעט כל מה שאפשר להשיג בארץ. מחירים הכי נמוכים שראיתי רע: שרות ואוירה …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by coolspot,

והנה בשורה משמחת לסוף השבוע אתמול אינטל ירדה ב 1.1 %

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by TX,

היי אני שוקל לקנות בחנות PCHARDWARE ששמם גם LOGIC. http://www.pchardware.co.il למישהו יש ניסיון איתם? קנה שם או שמע עליהם? אני פשוט רוצה להיות רגוע שהם בסדר, לא עושים בעיות, לא במכירה ולא באחריות ותיקונים וכו'... אני מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב את זה, לא מצאתי מקום מתאים יותר..

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני לא בטוח כמה זמן זה כבר קיים אבל היום קראתי באחד האתרים, שפאיפאל סוף סוף הגיע לשיתוף פעולה עם הבנקים בישראל. כבר לא צריך חשבון בנק אמריקאי או כל מני שטויות אחרות בשביל להוריד כסף מהחשבון. על כל משיכה עד 1000 שקל תיגבה עמלה של 8 ש"ח. על כמה משיכה מעל 1000 ששקל לא תיגבה עמלה כלל.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by SpiritKnight,

משהו קטן: מתי מופיע דגש קל במילה? כמו כן, במילה : ת??ש????????אר(כל שאר הניקוד לא רלוונטי){ת' עם חיריק חסר ודגש קל בראש מילה}{ש' עם קמץ ודגש חזק} אני לא מבין מדוע לש' יש דגש חזק, ואז בעצם המילה היא: תששאר, כשה(ש') הראשונה היא עם שווא נח וסוגרת הברה. בקיצור- למה לש' יש דגש חזק?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מתנה לחבר.. דגם של צוללת. משהו מרשים ויפה כזה, כמו הספינות האלה.. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by TomL94,

אני מחפש מתנה לאבא שלי. הוא אוהב עפרונות, ומתלהב מכל מיני סוגים של עפרונות מיוחדים. חשבתי לבדוק אולי יש פה מישהו שמכיר חברה איכותית מסויימת או סוג מסויים של עטים מיוחדים שיתאימו למתנה? חשבתי על סביבות ה100-200 ש"ח. תודה לעוזרים אגב יש אפשרות לקניה מחול כמובן.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Bebush,

http://www.ovdim.org.il/Page10877.asp לפי המסמך הנה"ל, הבנתי שעל המעסיק לשלם לעובד סכום מקסימלי של עד 21.14 ש"ח על נסיעות. שאלות, אם מחיר הנסיעות שלי מהבית לעבודה יוצא 22.28 ש"ח המעסיק חייב לשלם לי 21.14 ש"ח או כיסוי מלא של המחיר? אם מחיר הנסיעות שלי מהבית לעבודה יוצא 15 ש"ח המעסיק חייב לשלם רק על 15 ש"ח נכון? סליחה על השאלות הדפוקות אני רוצה להיות סגור על זה 100%. ד"א אם אני אשלח את הדף הנ"ל למעסיק שלי במייל זה נחשב למסמך אמין שהוא חייב ל"הקשיב לו" או שזה מצטריך עוד מסמכים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני מעוניין לקבל המלצות לשירים הטובים של הלהקות האלו... תודה מראש. ד"א אם יש עוד להקות של מטאל,טראש טובות שאתם מכירים תמליצו (גם להקות וגם על שירים שלהם)

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בתיכון למדתי ערבית ומזה"ת ובצבא עסקתי במחשבים (חומרה), אבל לא הרבה. התעסקתי בעיקר בערבית. קראתי ספרי טכנאים לפני הצבא ובזמן השירות שלי, ןעכשיו אני אחרי צבא ואני לומד קורס טכנאים בג'ון ברייס. אני רוצה לעבור על כל הת'רדים בפורומים פה, למרות שזה ייקח המון זמן כי כל פורום זה 1000 ומשהו עמודים. אני יודע שזה ייקח המון זמן ושזה נשמע מטורף, אבל זה שווה את זה כי כל פיפס שנאמר פה בפורומים הוא חשוב. כולם פה בוגרי פיזיקה-מחשבים בתיכון? האם יש פה כאלה שיש להם חוש טכני ומצליחים עם חומרה גם בלי מדמ"ח? אני גם גיימר ותיק, ככה שאני יכול להמליץ על משחקי מחשב לאנשים. אני רוצה לראות פה בפורומים גם חבר'ה אחרי צבא ולא רק לפני.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

יש לי 2 ממירים של yes ו-2 טלויזיות, הבעיה שאחת מהטלויזיות לא עובדות כרגע, אז יש מצב לחבר את הממיר למחשב?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by LazyBoy,

http://winxponmac.com/The%20Contest.html אני לא חושב שזה אפשרי אבל אם מישהו רוצה לנסות להרוויח כסף..

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אה וכמה עולה רישיון לטוסטוס 50 סמ"ק? [כמה שיעורים צריך גם לקחת?]. וחייבים ביטוח? [מה המחיר?]

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום... אני מחפש משחק רשת שהביאו פה פעם. ניסיתי לערוך חיפוש אבל לא מצאתי כלום... במחשק היית רציך להשמיד חייזרים כאלה עם מלא תותחים שהייתה מציב במקום קבוע (היום חלזונות כאלה שהתפצלו למלא חלקים אחרים, עכבישים מוזרים, מעין פרופלורים כאלה). אם אני זוכר נכון AMERICUM הביא אותו או מילפורד... אחד הראשיים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by 47,

שמעתי שיצא אלבום חדש של אמינם שקוראים לו "Don't call me Marshall" , אבל כשחיפשתי באמזון לא מצאתי ובאתר של אמינם לא מצאתי כלום. מישהו שמע משהו\ ראה משהו על האלבום?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by darkman,

היה לי פעם אתר עם "איך לזהות מצלמת מהירות" יענו היא דמה או אמיתית בקיצור היום שם תמונות לכאלו תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Ghtm,

שלום, בזמן האחרון אני מתעניין באתרי טורנט להורדות וכל זה. אז, איך בכלל זה עובד? מה אני משתף? איזה אתרים טובים? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Some new spins on the age old question: Why did the chicken cross the road? הדגשתי את הטובים ביותר - למי שאין לו כוח לקרוא את הכל. VICE PRESIDENT GORE I fight for the chickens and I am fighting for the chickens right now. I will not give up on the chickens crossing the road! I will fight for the chickens and I will not disappoint them. GOVERNOR GEORGE W. BUSH I don't believe we need to get the chickens across the road. I say give the road to the chickens and let them decide. The government needs to let go of strangling the chickens so they can get across the road. SENATOR LIEBERMAN I believe that every chicken has the right to worship their God in their own way. Cro…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Kickapoo,

אהלן אני בן 21 עם רקע של כמה שנים טובות כטכנאי PC בחנות מחשבים אני נורא אוהב את התחום אבל יודע שבפועל זה כלום וטכנאי PC לא יקדם אותי לכלום בחיים... אני נורא מתעניין בMCITP להבין מה זה רשת ולשלוט בזה בצורה משולמת הבעיה שאני עכשיו צריך להתחיל ללמוד ואני נורא מתלבט וחושש ללכת לכיוון שאחר כך אצטער שבחרתי בו בתאכלס- אין לי ידע ברשתות ואני לא מבין גדול בתחום הזה , אף פעם לא נגעתי בזה בצורה רצינית למרות שיצא לי לראות SERVER ולשמוע הסברים על זה מידי פעם אבל כמובן זה לא רציני וחדר אליי יש לי ידע בPC , יש לי רצון עז להתקדם ואני מוכן להשקיע מעצמי הכל אבל אין לי שום ידע בתחום הרשתות. המליצו לי על קורס MCITP במכללה למנהל בפ''ת בשביל לקבל הסמכה אבל אני לא רוצה לבוא לקורס בלי ידע ולגלו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני מתכנן טיול לתורכיה - מחפש טרק לעשות למשך 4 ימים בערך, לא במזרח תורכיה. מישהו יכול לעזור לי? יש אתרים שעוזרים? בנתיים לא מצאתי יותר מדי.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by TOMMYB1,

חחחחחחח

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Culandur,

זוכרים את הנזגולים? החברה עם הסוסים והעטליפם על סטרואידים בשר הטבעות? בדקו מי מהם אתם! ותיידעו אותנו כן?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. לפי הקישור למטה מערכת הפורומים שנו מובססת על SMF 1.1.9 של simplemachines ושמתי לב באתר שלהם שכרגע הם נמצאים בשלב הRC של גרסאה 2 של מערכת הפורמים שלהם ורציתי לדעת האם לכבוד הגרסאה החדשה מתוכנן שידרוג למערכת הפורומים שלנו? אם לא שידרוג אז אולי מתיחת פנים קטנה? או האפשרות לעבוד עם מסכי WIDESCREEN ( הנה איך הפורום שלהם נראה ) כמו כן שמתי לב שבאתר שלהם יש מגוון של תוספות וערכות חינמיות שניתן להרכיב בקלות, אולי יש אפשרות להוסיף כמה דברים בסיסים כגון: אפשרות לעשות EMBED לקבצי VIDEO כמו מYOUTUBE ( למשל התוסף הזה) ולהוסיף SCALING לתמונות גדולות מידי כדי שלא יברחו החוצה או האפשרות ליצור להם thumbnails כמו כאן או תיקון כמה בעיות מעצבנות כמו כפתור הלינק שלא עובד וצריך להשתמש בקוד…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים