עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by FARKASH7,

הפרק שאוכלים מהתחת ומחרבנים מהפה. הפרק שהחתולה של קארטמן מיוחמת. אם יש לכם עוד פרקים מומלצים אפשר לתת

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by OR007,

כולנו מכירים את האלבום של פינק פלויד (The wall), שאגב אני רואה אותו כגאוני ! פשוט יצירת מופת ! (ומצמרר באותה מידה) את הסרט מעולם לא יצא לי לראות, ותמיד רציתי ! או לפחות לדעת על מה הוא... אני מבקש, בלי ספוילרים, אל תגלו לי את כל תוכן הסרט, ובמיוחד לא את הסוף כי אני אהיה מעוניין לראות אותו בעתיד, רק תקציר קצר על מה עוסק הסרט, איך הוא וכו'... תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. הנה קצת מפלצות שאני עובד עליהן לאחרונה... {כל הזכויות שמורות לקובי חסון, והעתקה או שיכפול של השרטוטים הינם עבירה על החוק !!! }

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש תופעה שמאוד מפריעה לי בHW וזה אזהרות\הרחקות גורפות מצד המנהלים על מה שלטענתם מוגדר כספאם (ולא, עדיין לא הורחקתי מהפורום בשלב זה). דעתי בעניין היא שספאם\ספאמר מוגדר כמי שנרשם לפורום רק בשביל לפרסם את העסק שלו או סתם להיות טרול. זה מפריע מאוד שיש מנהלים (שאני לא יודע אם יש להם 18 אפילו) שחושבים שהתפקיד שלהם הוא לחלק אזהרות לכל הודעה ולכל משתמש שטיפה גולש מנושא הדיון. הרי זהו פורום , וטבעם של דיונים לגלוש מהנושא וככה פורומים מתנהלים בכל מקום (לי יש נסיון מתפוז ואני מאמין שגם בIOP ובעוד מקומות), שהרי זה מה שהופך את הדיונים למעניינים. לא כל הודעה בת'ראד על הארדיסק WD שלא עולה בפנטיום 4 עם windows 98SE ובקר RAID של אדפטק צריכה להיות עם הנתונים הספציפיים האלה. אני לא אנקוב בש…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by 00000,

יש לי המונים ומאות ג'יגות של תמונות וסרטונים של המשפחה. כל מדיה מגנטית מתקלקלת בסופו של דבר וכל פעם אני מאבד את המידע מחדש ומשחזר בכסף כמו מניאק. עלה בי הרעיון להעלות את הקבצים לרשת וכך למנוע עוד סיכוי של איבוד מידע. אני רוצה שהמידע יהיה זמין רק לי, מין שרת פרטי של הקבצים של המשפחה, מישהו מכיר אתר בסגנון שיכול לעזור לי? אפילו בתשלום? אם יש ישראלי ואמין (עדיף קרוב בשביל מהירות הUPLOAD) עדיף לדעתי.. תודה רבה~!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני יודע שלאף אחד אין כוח לזה אבל אני מתחנן זה חושב לי! לא צריך לפתור רק תסבירו לי איך פותרים! התרגיל: X^4+x^2+1 ---------------- < 0 x^2-4x-5 (הסימן הזה ^ חזקה) בבקשה זה חשוב לי! עדיף גם להביא דרך של הפתרון (על תדאגו אני לא מצנל אף אחד יש לי 48 תרגילים כאלה לפתור!) בבקשה אני מתחנן!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שמתי לב שבשבוע האחרון אני שותה בירה כמו מטורף(בערך פחית ליום) ורציתי לדעת אם גם אצלכם זה ככה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Alexkmr,

מה זה בידיק חולצה טרמית ולמה היא משמשת?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by genia,

/

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by moses_23,

http://www.virtualbartender.beer.com/VB2/ והפעם זה יותר טוב...שתי נשים!

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני ממש לא בן אדם של שירים, כן אני יודע שזה מוזר ושזה הדבר הכי טוב בהליכות... יוצא לי ללכת די הרבה [לא בכוונה, פשוט תלוי בטרמפ], ואני חייב לעשות משהו עם עצמי. אני אוהב בעיקר טכנולוגיה אבל יש עוד תחומים שיכולים לעניין אותי...ניסיתי נגיד לשמוע הרצאות של טד בדרך, אבל זה לא נוח. יש למישהו רעיון למשהו שאפשר לשמוע חוץ משירים? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, היום קבלתי את המכתב של הקבלה לטכניון (הרשמה מאוחרת) להנדסת חשמל, והבנתי שאני צריך להרשם לקורסים רק שאין לי מוסג לאיזה קורסים צריך להרשם ואיך עושים את זה . הורדתי קובץ של מומלצים לכל סימסטר אבל במומלצים האלה יש רק מקצואות חובה. ואיפה אני נרשם לקורסים האלה? באתר מצאתי מערכת אישית שבה רשום שתאריך זימון לרישום זה ה16.9.09 שזה בעוד יומיים, גם הם מבקשים קוד שאין לי אותו, כניראה בגלל הרשמה מאוחרת. יש משהוא שנרשם בצורה כזאת ויודע מה עושים? תודה מראש על האזרה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אהלן ישנן הרבה סדרות שאני צופה בהם וזה קצת מעיק כל הזמן לעקוב אחריהן ולראות מתי יצא פרק חדש אשמח לדעת איך אני יכול לקבל למייל נגיד עדכון על כל פרק חדש שיוצא של סדרות שאני עוקב אחריהן תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by קטין על ניקוטין,

http://www.youtube.com/watch?v=zKaagUYHoSE

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by TOMMYB1,

חחחחחחח

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by nat64x,

http://www.tarantino.info/2013/10/05/quentin-tarantinos-top-10-films-2013-far/ 1. Afternoon Delight (Jill Soloway) 2. Before Midnight (Richard Linklater) 3. Blue Jasmine (Woody Allen) 4. The Conjuring (James Wan) 5. Drinking Buddies (Joe Swanberg) 6. Frances Ha (Noah Baumbach) 7. Gravity (Alfonso Cuarón) 8. Kick Ass 2 (Jeff Wadlow) 9. The Lone Ranger (Gore Verbinski) 10. This Is The End (Seth Rogen, Evan Goldberg)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Lior10,

הסיפור הוא על נערה עיוורת ששנאה את עצמה בגלל עיוורונה. היא שנאה את כולם חוץ מהחבר האוהב שלה. הוא תמיד היה שם בשבילה. אמרה פעם הנערה לחבר שלה "ביום שבו אוכל לראות את העולם, אתחתן איתך". ביום מן הימים, מישהו תרם לה זוג עיניים. כשהסירו את התחבושות היא יכלה לראות הכול, כולל את החבר שלה. דבר ראשון, הוא שאל אותה "עכשיו שאת יכולה לראות את העולם. תתחתני איתי ? " הנערה, התבוננה בחבר שלה וראתה שהוא עיוור. המראה של עפעפיו הסגורות היממו אותה. היא לא ציפתה לזה. המחשבה שתאלץ להסתכל עליהם בשארית חייה, גרמה לה לסרב להצעת הנישואים. החבר שלה עזב בדמעות... ולאחר מספר ימים כתב לה פתק האומר: "שמרי היטב על עינייך יקירתי מכיוון שטרם היו שלך, הן היו עיניי שלי " כך פועל השכל האנושי לעיתים קרובות …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ממש כמו שיש כאן בפורום פניתי אישית למודיראטור אך ללא תשובה ???

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. :auto: :2gunsfiring: :alcoholic: שירו איתי לא להתבייש ... נה נה נה .. וזהו הולך ככה =======> נשבענו ביחד ואתה לא כאן נשבענו בלי פחד איך עובר הזמן שאתה שוכח וממני בורח אתה לא מבין עלי דקה אחת זאת הייתה אהבה שלא נראתה לא אמצא אחת כמוך לא אמצא טובה תני לי עוד שבוע קצת להיות רגוע ואל תשפטי טעות ברגע של חולשה נשבענו ביחדדדד ואנו לא יחד נשבענו לעולם ואתה אתה לא כאן רק העצב בי חודר כמו האש מכה בוער אין טיפת אמונה אהבה מתוקה נשבענו ביחד ואנו לא יחד נשבענו לעולם ואתה אתה לא כאן רק העצב בי חודר כמו אש מכה בוער אין טיפת אמונה אהבה מתוקה שירו איתי לא להתבייש !!!! נה נה נה זאת הייתה אהבה שלא נראתה לא אמצא אחת כמוך לא אמצא טובה כבר חיי רייקים ... את ידך את …

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by -R-E-L-,

או שעדיף לקנות מ GET IT. ראיתי פעם כתבה על NET ACTION אצל רפי גינט (שזה כמובן לא דבר טוב) ואני מטלבט אם כדאי להזמין מהם כסא. :-\

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by שניצל,

;D http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2006580454,00.html

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by shuy,

באדיבות מדריך הבבון לרשת

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. חבר'ה אני צריך עזרה , התחברתי לאינטרנט של ספקית מסויימת , במחיר של 29 שקלים לחודש , ללא שום התחייבות , והתעקשתי איתם שאני לא מוכן להתחייב ולא לשלם מעל 29 שקלים , והוא אמר לי אוקיי קח שנה ללא התחייבות ב29 שקלים. בקיצור עברה עכשיו שנה , ואני שם לב שהם חייבו אותי את האשראי שלי ב35 שקלים על החודש הנוכחי , כלומר הקפיצו לי את המחיר של החבילה בלי להודיע ובלי כלום , ואני זוכר שהנציג אמר לי שאחרי שנה אמורים ליצור איתי קשר ושהם לא ישנו לי את המחיר בלי להודיע. מה עושים ? אפשר לתבוע אותם על זה ? כי הרי זאת עברה על חוק הצרכן ? למישהו יש נסיון בקטע ?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by yot,

שלום :< אני מחפש אתר שמספק תווים להורדה של יצירות קלאסיות, מישהו מכיר? אולי תוכנה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. התכנון הראשוני שלי היה לטוס עם ההורים אבל זה כנראה לא קורה ואני כנראה אטוס עם עוד שני חברים. בכל אופן,גם אם אני נמצא שם רק שבוע עליי להוציא ויזה נכון? פשוט שמעתי יותר מידי סיפורים שזה קשה וזה בעיה להוציא ויזה לארה"ב.. יכולים לעשות לי עם זה בעיות? אני תלמיד תיכון (י"ב) ומין הסתם מתחת לגיל 18 אם זה משנה. תודה רבה ואשמח לשמוע מאנשים שניסו\יודעים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים