כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
http://rotter.net/forum/computer/206489.shtml אתם רואים את השטויות שהם רושמים אתם ניקרעים זה דיון על geforce 4mx 440 במחיר 999 וכולם אומרים שזה ממש זול וחלק לא ידעו שזה קיים זה קצת ישן אבל בכל מקרה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני וחבר שלי דברנו באייסקיו וחשבנו על הרכב החלומות שלנו (שנינו מתים על פאנק-פופ). זה ההרכב שלי: (ההרכבים כוללים תופים, באס, גיטרה מובילה, גיטרה שניה, וסולן. אפשר להכניס סולנים שגם מנגנים (כמו טום מבלניק או דריק מסאם בתור גיטרות ואז הם לא יחשבו כסולן-אבל יכולים לעשות קולות רקע). תופים: travis barker-blink 182 באס: mike dirnt-green day גיטרה מובילה (וקולות רקע): dave baksh-sum 41 גיטרה שניה: benji madden-good charlotte סולן: A.j popoff-lit בגלל שאני אוהב כל כך הרבה להקות אני חייב לעשות גם חמשייה שניה תופים: longine parsons-yellowcard באס: (וקולות רקע): mark hoppus-blink 182 (הוא לא היה אמור להיות פה, יש בסיסטים יותר טובים שאני אוהב, אבל הוא מבלינק, והוא גם נולד ב1…
-
- 34 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כול היום יש לי יום הולדת 18 אז ככה החלטתי שמסיבה לא ממש בא לי,הרבה חברים בצבא.. אז קבענו לנסוע לתל אביב לאיזה מסיבה טובה-מועדון טוב. אני מבאר שבע,הנסיעה זה לא בעיה. עכשיו אבקש מחברי הפורום לתת המלצות למועדונים טובים בתל אביב,לאן שווה להכנס וממה להתרחק.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי הקישור למטה מערכת הפורומים שנו מובססת על SMF 1.1.9 של simplemachines ושמתי לב באתר שלהם שכרגע הם נמצאים בשלב הRC של גרסאה 2 של מערכת הפורמים שלהם ורציתי לדעת האם לכבוד הגרסאה החדשה מתוכנן שידרוג למערכת הפורומים שלנו? אם לא שידרוג אז אולי מתיחת פנים קטנה? או האפשרות לעבוד עם מסכי WIDESCREEN ( הנה איך הפורום שלהם נראה ) כמו כן שמתי לב שבאתר שלהם יש מגוון של תוספות וערכות חינמיות שניתן להרכיב בקלות, אולי יש אפשרות להוסיף כמה דברים בסיסים כגון: אפשרות לעשות EMBED לקבצי VIDEO כמו מYOUTUBE ( למשל התוסף הזה) ולהוסיף SCALING לתמונות גדולות מידי כדי שלא יברחו החוצה או האפשרות ליצור להם thumbnails כמו כאן או תיקון כמה בעיות מעצבנות כמו כפתור הלינק שלא עובד וצריך להשתמש בקוד…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן נכנסה לפעולה בעיר שלנו (עפולה) חברת אוטובוסים חדשה, בשם קווים (בעבר היו אגד). החברה החדשה החליטה שחצי מהאוטובוסים יהפכו למיני-בוסים עם 12 מקומות ישיבה לכל היותר. היום בשעה 18:00 בערך הייתי בדרכי הביתה (חיכיתי לאוטובוס כ-20 דקות) והגיע מיני-בוס עם מקום אחד פנוי בלבד - אין בעיה, אני יכול לעמוד, אבל הנהג לא נתנן לי לעלות. זאת לא הפעם הראשונה שאני רואה את זה, אבל זאת הפעם הראשונה שעושים לי את זה! אני מאוד מתעצבן משטויות כאלה, במיוחד כשאין לי זמן להתברברויות של אוטובוסים (אני כל יום נוסע מעפולה לחיפה) ולכן החלטתי ללכת עם זה עד הסוף עד שלא יסדרו את זה. קודם כל שלחתי אליהם עכשיו דואר אלקטרוני עם כל הסיפור שלי, לאחר מכן אני מתכוון להתקשר אליהם, אח"כ להגיע אליהם למשר…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות עם שכנים שמשתמשים במיים של הביניין לצורך שטיפת הרכב הפרטי שלהם?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
האם אני חייב? זה מקצוע חובה שאסור להיכשל בו? או שאפשר לוותר עליו?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ישלי אימיל בוואלה שהסיומת שלו זה COM . האם האימיל הזה יעבוד לי גם בחו"ל???? ואם לא איפה פותחים אימיל שעובד בחו"ל?? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בפתירת מטריציה, ובנוסף גם את הדרך לפיתרון ... תודה רבה 3X+2Y+4Z-7W=31 X+3Y-9Z+10W=1 -X-6Y-Z+3W=-29 -4X-Y+6Z-6W=-13 X=? , Y=? , Z=? , W=?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
וואוווו!!!!!! http://demo.ort.org.il/clickit2/files/forums/911529320/654888749.wmv
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הייתי היום בצו ראשון בלשכת הגיוס תל השומר, עברתי בכל התחנות פרט למבחנים הפסיכוטכניים, משום שהרגשתי שאני מאד עייף ולא מרוכז ואין סיכוי שאצליח למצות את מלוא הפוטנציאל בצורה כזאת. אחרי אין סוף ויכוחים עם הפקידים, הם החליטו לדחות לי את המבחנים הפסיכוטכניים ליום ראשון, בשעה 8. הבעיה היא כזאת, כעקרון אין לי שום בעיה להתייצב בלשכת הגיוס, מתי שיקראו לי. העניין הוא, שאני מאד לא מרוכז ועירני בשעות הבוקר, משום שאני לא רגיל להיות ער בכאלו שעות. (אני לומד בביה"ס אקסטרני, אחה"צ, כך שאני ישן בשעות הבוקר בד"כ עד 12) במידה ואני מנסה להירדם מוקדם יותר, אני פשוט לא מצליח כי אני כבר רגיל לישון ולקום בשעות מסויימות. ניסיתי להסביר להם שם, שאין לי שליטה על העירנות שלי ועל הריכוז, …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש משחק רשת שהביאו פה פעם. ניסיתי לערוך חיפוש אבל לא מצאתי כלום... במחשק היית רציך להשמיד חייזרים כאלה עם מלא תותחים שהייתה מציב במקום קבוע (היום חלזונות כאלה שהתפצלו למלא חלקים אחרים, עכבישים מוזרים, מעין פרופלורים כאלה). אם אני זוכר נכון AMERICUM הביא אותו או מילפורד... אחד הראשיים
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מוכרח לציין שזה אחד הסרטים אשר יותר נהנתי מהם. מותחן פסיכולוגי מרשים. המליצו לי עליו בעבר, אך מעולם לא יצא לי לראות, עכשיו צריך למצוא את Cube II. 8) ממליץ בחום למי שעדיין לא צפה, סביר מאוד להניח שישדרו את הסרט שוב ביממה הקרובה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך בידוק זה לפי הסדר שהסרט הרביעי הוא הראשון שצולם(77') ורק אחריו עוד פרקים שהראשון צולם ב99'
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ?! אני מחפש צלצול לפלאפון שהוא נשמע בעצם כמו צלצול רגיל "רינג רינג" אבל הרינג השני הוא בהילוך איטי. אמרו לי שזה מאיזה סרט. בקיצור אם אתם יודעים על מה אני מדבר ויש לכם את הצלצול ותוכלו לעלות לי אותו אני יודה לכם מאוד. תודה ואחלה שבת שתיהיה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה שירים יש לגיטרה לשבת מסביב למדורה ולשיר? חיפשתי ישראלים באתר MP3 אבל הם לא מתאימים... כמובן שאני מדבר רק על אקורדים ולא על טאבים [ובטח שבטח על גיטרה קלאסים ולא חשמלית ]
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
:-[ :-[ :-[ :-[ טוב אני צריך להגיש עבודה בספורט לבגרות ותהיתי האם יש למישהו עבודה על המחשב או שהוא יכולך לשלוח לי (מדיסקטים או לא יודע מה ) שלא נלקחה מהאינטרנט (כי המורה שלי בדק את העבודות באינטרנט מהאתרים הרגילים על פי :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'(דבריו ודברי כיתות מקביות אלינו לכן אני מדגיש עבודות לא מהאינטרנט). הדבר די דחוף ואני לא נוהג לפעול כך (למעשה לא העתקתי או הגשתי עבודה פסולה בחיים אפילו שיעורי בית אני לא מעתיק אבל זה כב משהו אחר) אך הבגרות ממש בקרוב אז אנא הצילו אותי. ביי די וי הגזמתי עם הסמיילים לא.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ובכן, היום, ה17 לאוגוסט 2003, יום מאוד מיוחד ליהודים, לגיל (KodKod) יש יום הולדת. הבן אדם חוגג היום 16 שנים של תמיהות, איומים, ריבים והצבת אולטימטומים בשירות HWzone. אני רק רוצה לאחל לו את היום הולדת הכי שמח שיכול להיות, מי יתן וכול יום הולדת שיהיה לך עד 120 תמיד יהיה יותר ויותר טוב. תהנה מהיום שלך, בכבוד אחי, אסף. ד"א, מסורת זאת מסורת, שמנמנים מקפצים. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם עוד לא ראיתם את זה אז קדימה, אם כבר ראיתם בטח לא יזיק לראות שוב. http://soapbox.msn.com/video.aspx?vid=78f22b32-4ec0-43d5-bdc7-6e7e401206ad&wa=wsignin1
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הIPOD שלי למערכת של המזדה 3. הבעיה היא שהמערכת מובנית ואני לא רואה אפשרות לחבר בצורה עקיפה. אשמח לדעת האם יש דרך להעביר כבל כדי לחבר IPOD ומכשירים בסגנון למערכת זו. אני לא רוצה לחבר משדר FM כי הבנתי שהאיכות שלו ממש נמוכה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
<blockquote>נרשמתי לאתר ההורדות fileflyer בתור מנוי מתחדש "בתשלום בכרטיס אשראי" להורדה מהירה ואני רוצה להפסיק את השירות ואני לא יודעת איך, למי שיודע איך מפסיקים אותו שיעזור לי בבקשה, הצילו............... זה נורא דחוף לי...... תודה מראש. </blockquote>
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים מחר אחד באפריל מה יש רעיון למתיחה ??
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-