עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה שמישהו שמגיע מUS עוד כמה זמן יביא לי אוזניות שהמחיר שלהן בחו"ל הוא 50$ הוא יצטרך לשלם על זה מכס? זה משנה מה המחיר של זה בארץ? (550) אפשר שהוא יביא את זה באריזה המקורית ויצהיר על זה ולא יצטרך לשלם? תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by shlomom,

אם עוד לא ראיתם את זה אז קדימה, אם כבר ראיתם בטח לא יזיק לראות שוב. http://soapbox.msn.com/video.aspx?vid=78f22b32-4ec0-43d5-bdc7-6e7e401206ad&wa=wsignin1

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכם, יש לי פחד קהל, למישהו יש פה רעיון איך לגבור על זה?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, כפי שאתם רואים בפרופיל שלי אני מתחת לגיל 18 (עוד מעט 18) ויש לי 2 שאלות: 1) המעסיק שלי לפעמים (פעם ב...) מעסיק אותי מ-12 בלילה ומעלה... האם זה נקרא שעות נוספות? כלומר הוא צריך לשלם לי 150%? 2) אחרי כמה שעות הוא צריך לשלם לי 150%? אם בכלל....

5. Started by Rinkadink,

http://video.google.com/videoplay?docid=4845715794200371561

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, לא מזמן נכנסה לפעולה בעיר שלנו (עפולה) חברת אוטובוסים חדשה, בשם קווים (בעבר היו אגד). החברה החדשה החליטה שחצי מהאוטובוסים יהפכו למיני-בוסים עם 12 מקומות ישיבה לכל היותר. היום בשעה 18:00 בערך הייתי בדרכי הביתה (חיכיתי לאוטובוס כ-20 דקות) והגיע מיני-בוס עם מקום אחד פנוי בלבד - אין בעיה, אני יכול לעמוד, אבל הנהג לא נתנן לי לעלות. זאת לא הפעם הראשונה שאני רואה את זה, אבל זאת הפעם הראשונה שעושים לי את זה! אני מאוד מתעצבן משטויות כאלה, במיוחד כשאין לי זמן להתברברויות של אוטובוסים (אני כל יום נוסע מעפולה לחיפה) ולכן החלטתי ללכת עם זה עד הסוף עד שלא יסדרו את זה. קודם כל שלחתי אליהם עכשיו דואר אלקטרוני עם כל הסיפור שלי, לאחר מכן אני מתכוון להתקשר אליהם, אח"כ להגיע אליהם למשר…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. כל הכבוד למפתחי האתר(מילפורד ? ) על השדרוגים והעיצובים נראה יפה מאוד ועובד טוב מאוד , שיהיה לנו בהצלחה בהמשך

8. היום בשעה 09:17 באזור התעשייה חולון,חיכתה לי סוף-סוף החבילה המיוחלת. שבעזרתה המחשב סוף-סוף יקבל קצת צורה,ה-Dremel MultiPro CordLess 7800 שלי ! תמונות של המארז בקרוב,בינתיים הכלי עצמו:

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש לי עבודה באנגלית (מיני-פרויקט אלק) שבה אני צריך לכתוב כ250-350 מילים באנגלית על זמר/שחקן מפורסם שאני מעריץ. הבעיה היא שאני לא ממש מעריץ שום שחקן/זמר... אז אני לא יודע ממש במי לבחור. לכן אני צריך הצעות שלכם חשוב שזה יהיה שחקן שיהיה קל לאסוף עליו את החומר. ועוד משהו זה שאני צריך לכתוב בסוף העבודה את שתי מקורות המידע (ביבליוגרפיה) ואם זה אתר אינטרנט אז אסור לי להעתיק את מה שרשום שם... :-[ כאילו אני צריך לקרוא, להבין ולכתוב את מה שהבנתי... עזרו ליי ??? :-[ ???

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ccc,

;D ;D

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by TOMMYB1,

חחחחחחח

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by DAVIDD,

SHALOM LE KOLAM ANI NIMZE B OKRINA V ANI ROZE LIKNOT MACHESHIR NAYD AD 250$ HASHAVTI AL NOKIA 6170 SHE OLE 235$ MA DEATHEM AL HA MAHESHIR HA ZE ??? SHEVE ET HA KESEF ???!?! TODA.

13. האם זה אפשרי?(השאלה בכותרת) אני רוצה להכנים כל מיני דברים שיש לי מברזל וממתכות שונות אבל אני לא רוצה שזה יפגע לי בדג תודה ושבת שלום!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. זה טרנס כזה זה הולך ככה HEROES.... HEROES.... LOSE CONTROL... זה מה שאני זוכר עכשיו אמרו לי שזה של פינק משהו וזה מתוך הסרט שיער (סרט ישן ולא ישראלי...) תודה

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by tombcatz,

מכתב שנשלח למערכת נענע+התשובה שלום אני כל הזמן חושב על הבולבול של הילדים מהכיתה שלי. אני בן 13 זה אומר שאני הומו? בן 13 יקר. לא, אינך הומוסקסואל. זה מאד טבעי ונורמלי בגיל ההתבגרות לחשוב מחשבות מיניות. רוב בני הנוער מעסיקים את מחשבתם בתהיות על מיניות. אגב, אומרים פין וגם זין. בולבול הוא שם של ציפור. מלכה אוהבת שמות מדויקים מה לעשות.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by klayton,

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום רב. אח שלי עוד חודש בדיוק מתגייס לצה"ל. מאחר ואני סיימתי לפני 8 חודש את השירות, הוא הגיע אלי עם שאלה שאני לא יכול לענות אליה. מבקש עזרה ממי שמתמצא בתחום. רקע: אח שלי למד לטבחות בתדמור כולל י"ג ועבד התמחות בכמה מקומות. היו לו בעיות רפואיות (קצת פיזיות, קצת פסיכולוגיות) שטופלו ברובם לפני די הרבה זמן. הוא ממש רוצה (ודי צריך) שבשירות יעשה את תפקידו כטבח. אבל בצו ראשון בגלל שהוא לא ניפח את הבעיות שהיו/קיימות עדיין, הביאו לו פרופיל 97 וקב"ע די נורמלית (לא יודע כמה בדיוק אבל כך זה נראה). בסופו של דבר הוא קיבל גיוס לכפיר. השאלה: באיזה דרך אפשר להעביר אותו ליחידה/תפקיד מתאים בתור טבח. האם להוריד לו פרופיל (דרך מי ואיך?) או קב"ע? האם לעמוד על שלו ולא לעשות טירונות בכפיר ואז לה…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מה אפשר לעשות עם שכנים שמשתמשים במיים של הביניין לצורך שטיפת הרכב הפרטי שלהם?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. ככה אם משהו ירצה את הרקע את הערכה וכו' יכול לבקש אני אעלה אותם אני מקווה שגם אתם תעלו את הערכות ואת הרקעים שלכם אם יהיה ביקוש אני מתחיל

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by guy94,

הנה כמה המלצות לשירים ישנים שעברו חידוש/הסבה רצינית למוזיקה אלקטרונית: Madhouse - Like a prayer Gigi D'agostino - The riddle Atb - You're not alone Aguagen - Hard To Say I Am Sorry 4 Clubbers - Children Dj Sammy and Yanou ft Do - Heaven להנאתכם... ומי שרוצה קצת דברים אלקטרונים אחרים: Yves Deruyter - Back To Earth (Public Domain Mix) - גירסה חדשה !!1 Sonic Inc - The Taste Of Summer (Fire and Ice Remix) (מומלך לשמיעה בפול ווליום ברכב - במיוחד לבעלי רוקפורד ;D) Reloop - Fucking Society אם תרצו עוד תגידו.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by UltraWaveMUSA,

לאחרונה היה לי חשק לחזור לנגן על פסנתר. לקחו לי כמה שעות עד שחזרתי לעצמי אבל הצלחתי בערך למזלי [חמש שנים שלא ניגנתי ] הקטע הוא שחוץ מהטיטניק MY WAY , FEELך ועוד כל מיני[בעעע] אין לי שירים "מלהיבים" במיוחד שאני יודע לנגן. רציתי להתייעץ אתכם איזה שיר כדאי ללמוד לנגן טוב [מחפש שיר מרשים ומרגש יותר] בשביל להפוך את הניגון ליותר סבבה. תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by 1immortal,

http://home1.stofanet.dk/kurdistan/Prog/yedokhtar.mid

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. סוף סוף קיבלתי מנילה...הכל כרגיל..כל הבחירות הרגילות של... קרבי!!! :AR15: ואני כמובן בוחר רק גבעתי ובמיוחד פלס"ר גבעתי ובנוסף קיבלתי גם זימון ליום שדה של יחידות התנדבותיות...מישהו עוד קיבל? אם כן לאיזה תאריך? אני ל14/01/03...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by 114508534,

צהרים טובים- מישהו יודע אולי איך לחדשב תלוש משכורת ולבדוק אותו מבחינת אחוזי מס וכל מיני כאלה דברים. אחרי 2 וחצי שנים שעבדתי במאותו המקום והתפטרתי הייתי רוצה לבדוק לעומק העניין האם דפקו אותי ועד כמה , יותר בדגש של כמה . תודה אשמח לקבל גם הכוונה ללינקים שימושיים וכ'ו .

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אם לפני שנה זה היה איזה יום שמטוס עובר פעם בשעה, זה היה נסבל. אני גר ברובע יא באשדוד. וכיום זה פשוט בלתי נסבל. אני סטודנט שלומד ועובד בשעות לא קבועות, ויוצא לי להיות בבית בשעות הבוקר ואחר הצהריים. במשך כל השבוע, כולל היום, רעש המטוסים פשוט לא מפסיק. זה מגיע לכך שכל כמה דקות עובר לו מטוס מעל הבית. וככה כל היום. במשך כל השבוע. הראש שלי מתפוצץ כבר. זה פשוט בלתי נסבל. וחמור ביותר, למי תתלונן? אני לא יודע עד כמה הדיון הזה יעזור, אם בכלל, אבל פשוט הייתי חייב לשתף את התסכול שלי ואולי יש פה עוד אנשים מהאיזור שמודעים לבעיה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים