עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yosda-boy,

שלום רב, איזה אינטרנט נחשב להכי נוח? אני כרגע מיתמש בפיירפוקס, אבל יש גם אקספלורר וגם משהו כמו msie. אני לא בטוח שככה כותבים את זה... אשמח לקבל חוות דעת, איזה אינטרנט לדעתכם האישית הכי נוח, ולא רק מ-3 הסוגים שכתבתי . בתודה מראש yosda boy.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום כולם רציתי לשמוע את דעתכם על הסדרה לדעתי תת-רמה מוחלטת, משחק סביר, הפקה דיי זולה לדעתי רעיון נחמד, אבל ביצוע עלוב במיוחד. יותר מדיי שנינות בשקל. מה אתם אומרים

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by OferS16,

שלום, אמא שלי צריכה לראות את הסרט הכוכבים של שלומי בשביל איזה עבודה שלה , אבל מכיוון שהסרט נורא ישן אני לא מצליח למצוא לינקים לא להורדה ישירה או לצפייה ישירה וגם אין לי שום דרך להשיג עותק מקורי של הסרט, השאלה שלי היא האם מישהוא יודע מאיפה אני יכול להשיג תסרט(לא משנה איך, הורדה \צפייה ישירה\השכרה\כל דרך אחרת) . אם מישהוא יעזור זה יהיה נורא נחמד כי היא צריכה את זה לעכשיו.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אין עוד הרבה מה להגיד. משפט תלס, טופס 05, תרגיל מעצבן אפילו רק סעיף א' יספיק, תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אין יותר מדי מה להוסיף, אני מאוד מאמין שכדי להטמיע שפה בצורה הטובה ביותר יש לדבר אותה, לכתוב ולחיות אותה קרוב ככל האפשר על בסיס יומיומי. תודה רבה לכל המגיבים,סופ"ש רגוע שיהיה בעזרת השם.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. למי שלא מכיר מה זה- מוזמנים לצפות בסרטון למעלה. זה רעיון שחשבתי עליו הרבה זמן, כי סך הכל יש פה הרבה שחקני מחשב בארץ, הפיראטיות גדולה, אבל לא תמיד לילדים או יותר נכון להורים שלהם יש כסף למחשבי גיימרים רציניים. לכן נניח ומישהו היה בא ופותח כזה דבר בארץ, דורש איזה 10-15 שקל לשעה עבור משחקי אונליין חוקיים, ומוכר גם חטיפים ומשקאות כדי להרוויח עוד, זה נשמע לי כמו משהו שהיה תופס תאוצה מהר. האם ניסו משהו כזה פה? האם לדעתכם זה יכול לעבוד?

7. Started by -R-E-L-,

או שעדיף לקנות מ GET IT. ראיתי פעם כתבה על NET ACTION אצל רפי גינט (שזה כמובן לא דבר טוב) ואני מטלבט אם כדאי להזמין מהם כסא. :-\

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by שניצל,

;D http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2006580454,00.html

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by avihai007,

אני צרריך לקבל מילוח מארה"ב, ואני צריך לבחור באיזה מביניהם(באותו מחיר). מה דעתכם? יש בכלל FEDEX בארץ?(UPS אני יודע שיש). תוודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. בג"ץ 8691/20 - עתירה דחופה לביטול חובת עטיית מסכות.ראוי שכל אזרח ישראלי יקרא את הבג"ץ הזה! __בגץ מסכות - לפרסום_ (2).pdf

11. Started by pitter,

אהלן חבר'ה, חג גבינה לבנה שמח לכולם! יש המלצות לחנות מחשבים אמינה (וזולה?) באזור גוש דן (ת"א - גבעתיים - רמת גן - הרצליה) לקנייה של מס' רכיבי חומרה כגון הארדיסקים, כוננים, כרטיס מסך וכו'? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by spotash,

למי שלא יודע זה השלב אחרי "צוות אוויר". מישהו היה כבר? יודע כמה שעות זה? מה עושים שם בערך? או סתם עצות בשביל לעבור...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by navk2,

לא יודע איך קוראים לו אבל משמעים אותו הרבה ברדיו...

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Jonnyboy,

שלום, אני מחפש לקנייה מצלמה אשר יכולה לצלם אותי בגוף ראשון (FPV-FIRST PERSON VIEW). זאת אומרת שלדוגמא יראו את הידיים שלי כמו שאני רואה אותם, ואת מה שהעיניים שלי רואות, כמו שאני רואה אותם. מצאתי מצלמת קסדה כזאת, אבל היא ממוקמת גבוה מדי, כך שזה לא כל כך עושה את העבודה, יש לכם רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי כאשר אני חוזר הביתה משירותי הצבאי לא יוצא לי כ"כ לעקוב אחרי תוכניות בלו"ז הטלויזיה אז מה שנשאר לי לעשות הוא בעיקר לראות הרצות של תוכניות בביפ מדי פעם וקצת השלמות מהמחשב. כרגע אני עם לא מעט פערים בסדרות דרמה אבל... אני מרגיש צורך לראות קומדיה איכותית, אחרי שנים של צפייה בשידורים חוזרים של סיינפלד וחברים. אז זהו, שאני ממש בררן בצחוק וקשה להצחיק אותי. כשאני רואה את ה2 האלו אני ממש יכול לשבת חצי שעה עם חיוך על הפרצוף, אבל קומדיות פשוטות בכלל לא משעשעות אותי. יש את SCRUBS והמצויירים (פאמילי גיי, סאותפארק) וכאלו שהם ממש נחמדים, אבל עדיין חסר הטץ' הסופי לסדרה קורעת. יש המלצות רציניות? גם דברים שהם לא ה-כ-י חדשים, אבל לא סדרות כושלות סדרות מעפנות ("תהרוג אותי וזהו" סטייל)

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by JohnnyBravo,

מישו מקבל הודעות ספאם בפלאפון מהדגנרט הזה? הודעות בסגנון"תניח תפיליון המשיח מגיע"(lol) איך אני עוצר את המטרד הזה?? מס טלפון 037322222

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני יודע, ראיתי שהם בתהליכי "גירושים", דיברתי עם נציג מTMS ותשובתו הייתה שעכשיו האתר TMS&FOX בשליטת FOXPC, והם בחרו לא לפרסם את המצב כרגע. בנוסף הוא אמר שאם אבחר לקנות בסניף ראשון, האחריות והשירות יהיו דרך סניפי ראשון ומגדל העמק בלבד ושסניף חיפה לא נכלל. הוא הציע לי לחכות כמה ימים... מישהו יודע עוד פרטים לגבי מה יקרה ומתיי? כי אחרי ראש השנה בערך תיכננתי לקנות את המערכת i5 שרציתי הרבה זמן... מה לדעתכם כדאי לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by shumaher,

אק אז ככה אני לפני חצי שנה התחלתי ללמוד לתואר הנדסאי תוכנה לפני הצבא. עכשיו כשרחשתי הרבה קשרים חברתיים ומידע אני יודע שעשיתי טעות וזה לא שווה בשבילי. לכן החלטתי לצאת מין הלימודים וללכת ללמוד מקצועה בטכניון אחרי הצבא. לפני תחילת הלימודים חתמתי שהצבא ישבץ אותי בתפקיד שקשור אחרי סיום הלימודים וכן אני יצטרך לעשות 9 חודשים קבע. עכשיו אני לא רוצה לעשות את הקבע והשאלה היא כזאות האם אני מסיים טכנאי זה סיפור גדול לצאת קבע או שפשוט לפרוש עכשיו ולצאת אם ידיים ריקות ואז להתקדם. תודה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי חברים, אני רוצה להתקין בביתי פרגולה חשמלית, אך שלא יהיה פרגולה חשמלית אלא גם איכותי. מבחינת חברות ושירותים שקיימות בארץ שמייצרות, מייבאות ומתקינות מוצרי הצללה למיניהם. מה עלויות של פרגולה חשמלית בדרך כלל מהמחיר הזול עד ליוקר? האם המחיר גבוה מצדיק לפי איכות הפרגולה, או בגלל דברים אחרים, עלויות התקנה, איכות השירות, גודל החברה? אשמח לקבל חוות דעת וניסיון עשיר כמה מכם שהם צרכנים שכבר צברו ידע או מכירים את הנושא יותר טוב ממני. תודה, אליהו

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Djx,

www.kesefkal.avoda.st

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by -R-E-L-,

לאחר שנשברה חתיכת התריס (שלה) שמחזיקה את התריס עצמו קניתי שלות חדשות אבל לא מצליח להכניס. תעזרו לי כבר חודש אני מנסה לעשות את זה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by HdInspect,

כלומר אני יודע שהיום זה ארב חג מחר זה חג האם ביום שישי בבוקר החנויות יתפתחו ??

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by שניצל,

חברתי צריכה להחליף עכשיו את רכב הליסינג שהיא מקבלת מהעבודה. עד עכשיו היה לה יונדאי גטס שהיה לנו סבבה איתה, ועכשיו מציעים לה שתי אפשרויות - יונדאי i10 או מזדה 3 (כשהמזדה 3 תעלה לה יותר בתשלום החודשי). בגדול אנחנו מעדיפים רכב קומפקטי (חניה וכו') מה גם שזה יחסוך הרבה כסף. השאלה העיקרית היא איך ה-i10 לעומת הגטס, כלומר האם נקבל עם אוטו דומה למה שהיה לנו עד עכשיו, או שנקבל רכב הרבה יותר גרוע שכבר עדיף לקחת את המזדה. עוד כמה הערות: זה רכב ליסינג, אז לא איכפת לנו דברים כמו צריכת דלק וטיפולים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by tzahi04,

בכתבה הבאה... http://www.labait.co.il/article.asp?id=20 יש למישהו תמונות? בכל מקרה לפי הכתבה ממש לא נראה שהוא צריך להיות מוטרד מהתקנת תוכנות לא חוקיות

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by elerock,

לפני כשבוע חבר שלי נסע לארה"ב אז החלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולעשות ממנו הזמנה של דברים ;D השאלה היא מה שווה לי להזמין ממנו?חשבתי על איפון אבל יש לי כבר,האם יש עוד מוצרים שווה לי להזמין? :-X

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.