עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מתאמן בקאפוארה

• 39 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by PrefaceAlumni,

מישהו פעם הזמין מהאתר הזה? יש שם כמה גאג'טים שאין באתרים ה"פופולרים" האחרים, ורציתי לדעת אם מישהו הזמין וזה אמין להזמין משם.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. יש ל אבא שלי מאזדה לאנטיס ,ביום אחד אני ואבא שלי הלכנו לראות משחק כדורסל ושחזרנו ראינו שהעלימו לנו את כל הארבע.(גם כי זה לא מחובר בברגים). אני ואבא שלי הלכנו למאזדה והם אמרו לנו שכעלה חדשים עולים 300 שקל, אז אבא שלי אמר ש זה לא שווה את זה.! וגם האוטו נראה מגעיל ככה בלי זה. בקיצור רעינו בACE יש סט חלופי לכול סוגי הרכבים ב 120 שקל, האם שווה לקנות את זה או שזה מתפרק מהר ונשבר ???. תודה. :auto: מי שלא יודע מזה חישוקים ישתמונה למטה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Born2Kill,

יום עצמאות שמח ובילוי מהנה היום!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by zzz727,

הייתה פעם בערוץ 22 תוכנית בשם איצ'ה עם ספי ריבלין מישהו יכול לשלוח לי הורדה או צפייה ישירה של הפרקים??

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מישהו למד במכללת אורט רחובות ויכול לי לספר עליה האם מישהו מכיר מכללה טובה ללמוד י"ד אלקטרוניקה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום... אני מחפש משחק רשת שהביאו פה פעם. ניסיתי לערוך חיפוש אבל לא מצאתי כלום... במחשק היית רציך להשמיד חייזרים כאלה עם מלא תותחים שהייתה מציב במקום קבוע (היום חלזונות כאלה שהתפצלו למלא חלקים אחרים, עכבישים מוזרים, מעין פרופלורים כאלה). אם אני זוכר נכון AMERICUM הביא אותו או מילפורד... אחד הראשיים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מחפש איזה תוכנה או דרך להגביל שעות גלישה לאתרים מסויימים ביום. אני מאמין שאתם יודעים בטח למה? ברור בשביל פייסבוק.... אח שלי הקטן פשוט מגזים, זה נורא הם יכולים לשרוף את כל החופש שלהם על הפייסבוק הזה. עדיף כמובן שזה לא יראה שזה חסום ע"י תוכנה,הילדים היום לא טמבלים, כדי שזה פשוט לא יעלה ויראה שגיאה. אשמח לרעיונות ועזרה בנושא. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by IG,

הי לכולם. אני רוצה לקנות שק שינה, וכבר חודש אני מחפש משהו לא יקר במיוחד שנפתח בצורת מעטפה ולא מומיה... אני לא צריך משהו חם במיוחד (0~2 מעלות יספיק). יש למישהו הצעות?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by The_overclocker,

http://www.tk421.net/character/ Struggling for self-assurance over hidden angst, you are highly adept and full of surprises. I find your lack of faith disturbing. lol

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3179776,00.html

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by HuGeMouTh,

http://www.techpowerup.com/116872/Newegg.com_Botchup_Sends_Several_Core_i7_Demo_Boxes_to_Customers.html בהתחלה אמרו שזה DEMO BOX אבל מבדיקה מעמיקה ניראה שזה לא, האנגלית ממש נוראית. ניראה כאילו מדובר בזיוף

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by izikd,

מזל טוב ותמשיך כך בניהולך

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

עוד שרשור כמעט מיותר אבל עם זאת עם ניחוח של "וואלה בדיוק את זה חיפשתי"... או שלא?! כל מקרה, תכתבו תשם שלכם, אף אחד כאן לא זוכר את השני חוץ מכינויי חיבה כגון "רוקפורד" "ההוא שבצבא מאה שנה" "זה שתמיד עושה מיקסים לא ברורים" "ההוא עם הפיאט אונו וצפצפה של מוטורולה" "הצ'ונג הכי וותיק בצהל" "סמל מין בהתהוות" וכו... יום טוב ושבת שלום לכל בית ישראל.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אה וכמה עולה רישיון לטוסטוס 50 סמ"ק? [כמה שיעורים צריך גם לקחת?]. וחייבים ביטוח? [מה המחיר?]

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by stone cold,

תגידו גם לכם יש הפסקות חשמל מעצבנות היום של שנייה אחת כל פעם ? מזל שיש לי אל פסק ככה שהמחשב לא נדפק אבל זה מעצבן לגמרי אם אין להם מספיק הספק להיום אז שיעשו הפסקות חשמל ארוכות יותר ולא שנייה אחת אבל הרבה פעמים כי זה דופק מוצרי חשמל ומעצבן ברמות :pissed:

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם ביום ראשון אני מתגייס בעזרת השם ובשעה טובה, אחרי ציפייה ארוכה[במקור הייתי אמור להתגייס ב11/10 אבל דחו לי יום לפני הגיוס]... אז רק רציתי לכתוב לכם פה תודה על התקופה הנחמדה מאוד שהייתה לי פה - למדתי המון בנושא המחשבים וגם מעבר. אני לא אעזוב לגמרי ואני מניח שאני אעבור פה בסופ"שים לפעמים להגיד שלום. להתראות לכולם ובהצלחה בכל מה שתעשו, אבי. נ.ב גילוי נאות: אני לא יודע אם מישהו פה זוכר אבל לפני המשתמש הזה היה לי פה עוד משתמש שקראו לו nVIDIA שלצערנו הרב קיבל באן לצמיתות ואני מקווה מאוד שהמנהלים יסלחו לי על השטויות שעשיתי בתקופה ההיא

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם ובמיוחד למנהלי HWzone, כדאי שתקשיבו לסיפור הבא, במיוחד אם אתם לא מכירים את שיטות העבודה של מיקרוסופט. לא מזמן פתחנו באתר מערכת פורומים בנושאים שונים ובינתיים גם כמה חברים התקדמו והפכו להיות מנהלי פורומים. יום אחד ביקר אצלנו באתר מתן זגרון, מנהל תחום בידור של קהילות MSN ובאמצעות האימייל פנה למנהל פורום טלויזיה ופורום הישרדות. המכתב של מתן שיבח והילל את קהילות MSN ואחרי ההקדמה הארוכה ההצעה שלו היתה: בוא לנהל את קהילת הטלויזיה בקהילות MSN. כמובן שההצעה לוותה במילים יפות כולל הבטחה מעורפלת לצ'ופרים שטיבם אינו ידוע (מעניין אם עשרות פרסומות מרצדות מול העיניים נחשבות לצ'ופר אצל אנשי מיקרוסופט). בסוף המכתב ולאחר החתימה, "נזכר" פתאום מתן באיזה פרט קטן ששכח לציין מ…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Cilay,

כמעט כל החברים שלי קיבלו מנילה , אני אמור לקבל מנילה ? (יש לי עוד כמה חברים עם פרופיל 45 והם קיבלו גם) .. קיצר מה הולך פה ? :<> גיוס ב10\7

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. חברה בכותרת ובתודה רבה לעוזרים לכבוד החנות SHOPTO ב3 באוגוסט 2010 קיבלתי מיל שהזמנה שהזמנתי ממכם מספר -xxx יצא לדרכה אלי בהזמנה היה רשום ישראל כמו שהיה צריך להיות רשום אחרי כמה ימים רציתי ליראות איכן ההזמנה -התברר לי באתר הזה של הדואר - http://track.royalmail.com/portal/rm/track;jsessionid=J13BINKMF4GXMFB2IGIVFHQ;jsessionid=J13BINKMF4GXMFB2IGIVFHQ?catId=22700601&emt=emt&track=track&default=default&imageRootPath=&loc=en_GB&keyname=track_home&gear=track שההזמנה בברזיל -למעשה לדיוק היה כתוב את זה - "Your item, posted on 03/08/10 with reference RJ677378651GB has been passed to the overseas postal service for delivery in BRAZIL. " מכוון שאני לא…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by eliranl,

מתי זה יוצא כבר?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by dor123,

שלום לכולם: נוכחתי לשים לב לכך, שלאחרונה כל פעם שאני מנסה לתרגם אתר בעברית לאנגלית עם Google Translate, אני מקבל מסך ריק כמופיע בקובץ המצורף הנ"ל. זה קורה לי עם כל האתרים, לא רק עם Ynet. מה הסיבה לבעייה (אני משתמש ב-Firefox)?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. זיכרונות זול שם? כרטיסי מסך זול שם? הארדיסקים זול שם? מארז זול שם? ספק? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 12:03:56 אנשים, אולי ראוטר אלחוטי יהיה שם זול? מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by kisin,

קוראים לה Karima Adebibe את שאר התמונות שלה תוכלו לראות כאן: http://www.condom.co.il/forum/index.php?topic=140.0

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני מצאתי את החנות הזאת וראיתי כשפותחים משתמש חדש יש ISRAEL, אז זה אומר שניתן להזמין. http://www.tigerdirect.com יש עוד אתרים שאפשר להזמין מהם? כי המחיר פשוט מטורף, לכרטיס GEFORCE 7800GT עם HDTV עולה 359.99$ שזה 1500 שקל במקום 2400 בארץ , גרררר. יאללה תעזרו בזה ושכולם יוכלו להזמין משם זה יחסוך לכם יותר מ 4000 שקל ועוד תקנו מחשב פי 7 ממה שתקנו ב 10000 פה. בעיקרון כן צריך MASTERCARD או VISA, לא איכפת לי אני יוציא, העיקר שיהיה אפשר להזמין, וזה גם UPS יגיע תוך 3-6 ימים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים