עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אין עוד הרבה מה להגיד. משפט תלס, טופס 05, תרגיל מעצבן אפילו רק סעיף א' יספיק, תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. לפי הקישור למטה מערכת הפורומים שנו מובססת על SMF 1.1.9 של simplemachines ושמתי לב באתר שלהם שכרגע הם נמצאים בשלב הRC של גרסאה 2 של מערכת הפורמים שלהם ורציתי לדעת האם לכבוד הגרסאה החדשה מתוכנן שידרוג למערכת הפורומים שלנו? אם לא שידרוג אז אולי מתיחת פנים קטנה? או האפשרות לעבוד עם מסכי WIDESCREEN ( הנה איך הפורום שלהם נראה ) כמו כן שמתי לב שבאתר שלהם יש מגוון של תוספות וערכות חינמיות שניתן להרכיב בקלות, אולי יש אפשרות להוסיף כמה דברים בסיסים כגון: אפשרות לעשות EMBED לקבצי VIDEO כמו מYOUTUBE ( למשל התוסף הזה) ולהוסיף SCALING לתמונות גדולות מידי כדי שלא יברחו החוצה או האפשרות ליצור להם thumbnails כמו כאן או תיקון כמה בעיות מעצבנות כמו כפתור הלינק שלא עובד וצריך להשתמש בקוד…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן חברים,, כפי שחלקכם יודעים אני כבר 8 חודשים בדרום אמריקה. בעוד פחות משבוע אני אמור לחזור לארץ , ולכבוד היומולדת שלי שחל היום(25.7) החלטתי לפרסם תרד אחרון כאן מארצות הגולה 8) אז ככה , כשהיתי בבוליביה היתה לי חברה בעיר נחמדה ביותר בשם קוצ'במבה , אני לא אכנס כאן ממש לנושא הזה אלא למה שבטח יעניין אתכם. פגשתי אותה באמצע הג'ונגלים וכשבאתי לעיר שלה שאלתי אותה אם יש לה אוטו כדי להביא אותי מהתחנה המרכזית , לשמחתי היא ענתה שכן (לא לכל אחד פה יש אוטו) , ולצערי היא באה להביא אותי במונית כי האוטו היה במוסך. אז זה נחמד שיש לה אוטו פרטי משלה וכשהיא פתחה את השער של הבית שלה עמדה מול העיניים שלי שברולט קמרו בצבע בורדו 3.5 ליטר , ולידה פורד מוסטנג מאך1 5 ליטר ועוד איזה אוטו מכוסה , …

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Yuri,

שלום אני רוצה להתחיל בקורס מחשבים, ואני רוצה לשאול במה כדי לי להתחיל ולמה לעבור, אני רוצה להשקיע בתחום המחשבים בעתיד, ואני ממש רוצה ללמוד כל דבר אפשרי. אז במה להתחיל ומה לסיים ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, יש לי משקפיי תלת מימד שחורות של real d, זה אתר הבית שלהם http://reald.com/. ניסיתי לראות ביוטיוב כמה סרטונים של תלת מימד ורואים רגיל. מישהו יכול להגיד לי על איזה סרטים הם עובדים? יש סוג ספציפי של סרטים שהם עובדים? כי הבנתי שיש גם סול של משקפיים של אדום כחול שזאת שיטה שונה של תלת מימד. אשמח לעזרה תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני לא מצליח להבין מאיפה הגיע 0.3 וולט 0.69 וולט. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Khadosh Baroho,

שלום, יש שיר ברדיו ששמעתי מספר פעמים והוא הולך משהו '' דולצ'ה וגבנה'' ושרה אותו אישה . תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yossi21,

אני חובב אימה וכול הזמן אני מחפש דברים חדשים שיפחידו אותי, מאחר ורוב סרטי האימה כבר לא מזיזים לי. חיפושים אחר real ghosts ביוטיוב נותנים דברים מזויפים וזה מבאס. קראתי באינטרנט שהיה פעם סרט אימה משנות החמישים בשם "זקן שחור", שמדובר על פיראט מעורר אימה שהיה הורג באכזריות את האנשים בספינות שהיה משתלט עליהם. אמרו גם שהסרט הזה נאסר לצפייה בשבעים מדינות כי הוא עשה לאנשים סיוטים וחלקם אף התאבדו לאחר צפייה בסרט. מישהו כאן מכיר סרטים/סרטונים ממש מפחידים שיכול להמליץ לי לראות? יש ביוטיוב דברים מפחידים אמיתיים? אני צריך את הריגוש הזה לפעמים.. תודה!

9. Started by LOL,

היי, אני עברתי עכשיו דירה ויש לי מקום וצורך לשולחן גדול יותר אין לי צורך בסיבוך או עיצוב מיותרים ולכן כל מה שאני מחפש זה פלטת עץ (מצופה) וחורים וחורים לרגללים (או רגליים אם לא אוכל להשתמש בשמה שיש לי כרגע) מישהו מכיר נגר או מקום עושה עבודות כאלה במרכז? הפלטה שאני מחפש היא 80*200

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Avishee,

אז 700 איש ענו על סקר הגיגיימינג בפרק שעבר, מה שאומר שאני צריך להוריד 14 פרטי לבוש :ם בכל מקרה, בפרק אני מדבר קצת על חזרת ESWC, על Gaming on the road, ובעיקר קורא לכם להכין לי שאלות לפרק שאלות ותשובות פרק חדש כל סופש שני. תהנו! http://www.avishee.com

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. נרשמתי, קניתי אתמול והיום, ועושה רושם שיש שם אחלה של דילים לפעמים. תהנו. לינק לגרופר לינק ליממה לינק לביג דיל לינק לבאליגם לינק לדיל היום תהנו חברה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אוטוטו עוד להתסיים לי התחייבות עם בזק כיום אני משלם 85 על תשתית + ספק [בזק + בזק בינלאומי] על 2.5MB וזה נראה לי מחיר בזיוני! אני לי שום צורך באינטרנט מהיר יותר מזה מישהו בירר ומעוניין לשתף במחירים כיום? לא יודע אם זה שווה להתחייב שוב כי המחירים יורדים כל הזמן אני טועה? אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by AMIT_MEG,

אני לא יודע לבדוק את המידות אז יש לי תמונות http://img59.imageshack.us/i/img0447ox.jpg/ זה הבפנים והתמונה הזאות זה של הבחוץ http://img213.imageshack.us/i/img0448yy.jpg/ אלה התמונות של הצינור שאני צריך אבל אני צריך את הצינור הזה מנירוסטה לא ציפוי אלה צינור 100% נירוסטה אני לא יודע לבדוק את המידות או מה השם שלהם אז צילמתי אני ישמח לדעת מאיפה אני יכול לקנות ומה המחירים בערך והעובי של הצינור הוא ממש דק אולי חצי מ"מ

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מדובר בתראד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;topic=283592.0;num_replies=0 מקווה שתתקנו :

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by someone,

:'( :'(ומזה הריבאונד (או החוסר...) בדקות האחרונות??? ומה נותנים לבורשטיין לזרוק את הזריקה הכי חשובה של המשחק? :'(

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני מוכרח לציין שזה אחד הסרטים אשר יותר נהנתי מהם. מותחן פסיכולוגי מרשים. המליצו לי עליו בעבר, אך מעולם לא יצא לי לראות, עכשיו צריך למצוא את Cube II. 8) ממליץ בחום למי שעדיין לא צפה, סביר מאוד להניח שישדרו את הסרט שוב ביממה הקרובה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by e-d-a,

היי השבוע קרוב שלי טס לבודפשט ורציתי לשאול מה המחירים כי של דברים כמו mp3 וכו... מי שמכיר ויוכל לעזור תודה...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by UltraWaveMUSA,

איזה שירים יש לגיטרה לשבת מסביב למדורה ולשיר? חיפשתי ישראלים באתר MP3 אבל הם לא מתאימים... כמובן שאני מדבר רק על אקורדים ולא על טאבים [ובטח שבטח על גיטרה קלאסים ולא חשמלית ]

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by benx,

עבודה של 20 דקות באיימיג' ובפוטושופ... איך ? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם, קיבלתי דו"ח חניה על "העמדת רכב וחנייתו בתוך תחום תחנת מוניות". העניין הוא, שזו תחנת מוניות לא פעילה ותפוסה ברוב שעות היום ע"י מכוניות חונות ללא זכר למונית (חיפה, רח' יפו 92 לא רחוק מכיכר הסיטי סנטר, למי שמכיר) . מבירורים קצרים, שערכתי מדובר בשטח תחנת מוניות "מוניות כרמיאל", שלא עונה לטלפונים ולא מופיעה ברשם החברות כחברה פעילה. נכון, האיזור מסומן כשטח תחנת מוניות על הכביש ויש גם תמרור, אך שוב אין שם זכר למונית וברוב שעות היום, האיזור תפוס במכוניות חונות. השאלה שלי - מה הסיכויים שלי לבטל את הדו"ח בערעור לעיריה, ולאילו מסמכים אני זקוק לשם כך? תודה רבה לכולם על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by malcolmx9,

אני עוד מעט בן 18, ואני רוצה לפתוח חשבון בבנק לנוער, שיכלול גם כרטיס אשראי צעיר. רק שאני לא ממש מבין בתחום הזה ואין לי מושג באיזה בנק לבחור. אני גר בלוד, ויש פה שני בנקים: בנק הפועלים ובנק בינלאומי. למישהו יש עצה אולי איך לבחור בנק שהכי מתאים?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש לי דלת שאיבדתי את המפתח שלה ואני חייב לנעול אותה אבל כדי להליף צילינדר אני חייב את המפתח אולי למישהוא יש איזה דרך להוציא אותו בלי המפתח??

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, אני אמור להתגייס במרץ יש לי קב"א 52 ופרופיל 97 . בנוסף, בגרות מלאה (21 יחידות, מגמת תקשורת) אך ללא רקע במחשבים. ברצוני להתקבל למשהו עם מחשבים בצבא (עדיפות ליחידות טובות כמו ממר"ם) כיצד אני עושה זואת? נ.ב ויש לי אפשרות לעשות תנאי שרות (האם זה יעזור?)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by יעלילי,

שלום, האם אפשר להמליץ לי על חברה שנותנת שנותנת שירותי אבטחת המחשב ללקוחות פרטיים? אני מעוניינת בעזרה מאחר ופרצו לי לפחות לאימייל ואני רוצה לפתור את הבעיה..

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by catsmonster,

אני הולך עכשיו לבגרות בלשון... תת רמה המבחנים האלה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים