עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח ^Rockford

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום חברים, לאחרונה מטרידות אותי הודעות SMS ושיחות הן לפלאפון והן לטלפון הבייתי כשהמענה הינו הקלטה ותוכנה פירסומי. אז קודם כל זה מציק! האם אפשר להפטר מהודעות מסוג זה ? האם שירות "סינון ספאם" יעלה לי כסף ? דבר שני ? האם הדבר בכלל חוקי ? בערוץ חינמי כמו ערוץ 2 איני משלם על השידורים, אך קו הטלפון הינו קו פרטי בבעלותי ואני משלם עליו לפיכך הוא רכושי! האם על פי חוק מותר לשלוח תוכן פירסומי ללא רשותי למכשיר הפלאפון ולקו הטלפון בבית שלי ?!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. תמונת לווין פשוט מדהים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

http://www.urbandictionary.com/ לדוגמה Arab Arab= Arabian. Arabic is their main language and alot of arabs also speak other languages. Arabic can be spoken in diffrent "accents" and alot of words are diffrent from one country to another but it's all the same language. For example in the UK we say "Biscuit" in the USA they say "Cookie". Thats just a small example but yeah it's kinda like that a Iraqi might not understand everything a egyptian would say because of their accent. Anyone who comes from the middle east and north Africa, alot of whom leave all around the world, but orginate from there. Most of the population is Muslim but you can also get other relgions among A…

5. Started by HoLy4EvEr,

אני מעוניין לקנות נרגילה טובה...עכשיו השאלה היא...האם הגודל קובע? פעם שמעתי שככול שהנרגילה יותר גבוהה ככה יותר טוב...השאלה מה בדיוק טוב? חשבתי על כזאת http://www.nargilot.co.il/Products/19/The-39-Syrian-Hookah-With-Decoration-Crown.asp או אולי כזאת http://www.nargilot.co.il/Products/19/The-30-Shiny-Red-Hookah.asp לא יודע צריך דעה מקצועית...ואני בטוח שבפורם הזה יש מבינים בנושא תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by IlanF,

סתם מעניין אותי לדעת איך אתם משיגים תוכנות/סרטים/משחקים...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Djx,

www.kesefkal.avoda.st

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

ובכן, היום, ה17 לאוגוסט 2003, יום מאוד מיוחד ליהודים, לגיל (KodKod) יש יום הולדת. הבן אדם חוגג היום 16 שנים של תמיהות, איומים, ריבים והצבת אולטימטומים בשירות HWzone. אני רק רוצה לאחל לו את היום הולדת הכי שמח שיכול להיות, מי יתן וכול יום הולדת שיהיה לך עד 120 תמיד יהיה יותר ויותר טוב. תהנה מהיום שלך, בכבוד אחי, אסף. ד"א, מסורת זאת מסורת, שמנמנים מקפצים. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by DXM,

חיפשתי ולא מצאתי... מה ההבדל בין הדברים בכותרת ויכול להיות שיש שם דברים אותו דבר רק שהם נקראים שונה? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by yoni321,

אחים שלי ברגע זה ניצחה מכבי 105-103 את טורנטו אם תצוגת כדורסל מדהימה (תחילת עונה רק). מה אתם אומרים מתאימים לליגה הטובה בעולם?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by arik89,

התאריך לידה שלי זה 7.8.90 מתי אני צריך לקבל צו ראשון בערך? ועושים שם בדיקות סמים באיזו צורה? דם ? שתן?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by TomL94,

אני מחפש מתנה לאבא שלי. הוא אוהב עפרונות, ומתלהב מכל מיני סוגים של עפרונות מיוחדים. חשבתי לבדוק אולי יש פה מישהו שמכיר חברה איכותית מסויימת או סוג מסויים של עטים מיוחדים שיתאימו למתנה? חשבתי על סביבות ה100-200 ש"ח. תודה לעוזרים אגב יש אפשרות לקניה מחול כמובן.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. לגבי הסירטון הזה: http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Abroad/Worldnews/Article,51685.aspx ראיתי מלא סירטונים בחיים שלי אבל זה לא נראה כמו עריכה בניגוד לקודמות. אשמח לשמוע חוות דעת כאן של עורכי וידאו מקצועיים שיכולים להגיד במה מדובר.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. ג'ון בון ג'ובי מול בונו, הסולן של U2. מי עושה לכם את זה יותר?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by yanushka,

דבר ראשון שאני חייב לברר זה, האם אפשרי לסרוק את שאלון ההעדפות האישי שלי ולהביא אותו לפה ע"מ לקבל קצת פרטים מבעלי ניסיון ועזרה ברישום ? האם זה לא מהווה עבירה על החוק הצבאי? אם כן, יש לי כשבוע ימים לשלוח להם אותו ואני נורא מתלבט במה לבחור (לא שיש שם דברים יותר מדי מובחרים, אלא *דברים מעניינים יותר וכאלה שלא מעניינים בכלל*). הסיבה לקושי היא המידעון הזה שגורם לי להעריך תפקידים בצורה אינה נכונה - מש"ק לוגיסטיקה נשמע כמו משהו בנ"ז עפ"י מה שכתוב במידעון.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני חדש בזה התחלתי לקרוא ודי הסתבכתי עם כל הקופות גמל קרן השתלמות וקרנות פנסיה. אני עוד כשבועיים מתחיל בעבודה חדשה והם ביקשו שאני יביא מסמכים מחברת ביטוח לגבי קופת גמל\קרן השתלמות\קרן פנסיה עכשיו כמה שאלות(אני יודע שאולי ישמעו קצת מוזר אבל אני חדש בעניין) 1.אני צריך לבחור רק אחת מ קופת גמל\קרן השתלמות\קרן פנסיה או אפשר כמה? 2. אם רק אחת, מה יותר משתלם מביניהם? 2. מה צריך להסתכל בחוזה לפני שחותמים עם חברת ביטוח 3. איזה חברת ביטוח נחשבת להכי אמינה\משתלמת 4. אם יש עוד משהו שצריך לדעת אני רק אשמח תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Koko Ben Hamin,

אהלן .. אממ .. טוב אז היום ה-12/3/08. והיום בדיוק לפני 13 שנה נולדתי ..ואני עולה לתורה ב-17 (יום שני) ובשבת 22..(סתם מספר .. ) אממ ואיזה מנחוס היה לי..היום היה לנו מבחן בהיסטוריה ובתאריך של המסיבה(18/3) יש לנו מבחן בערבית ..

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by coolspot,

והנה בשורה משמחת לסוף השבוע אתמול אינטל ירדה ב 1.1 %

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

מסובך? קל? קשה? שווה להביא את ה600 שקל להרכבה או שכדאי לחסוך ולהרכיב בעצמי?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by zeev121,

פרסמו תמונה שלי עם כיתוב והבנאדם שפירסם לא רוצה למחוק אותה. כבר דיווחתי לפייסבוק על התמונה , תוך כמה זמן הם ימחקו אותה ואם הם ימחקו אותה ואת המשתמש? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Mpro,

אני גר בדירה שכורה עם גג, בתקופה האחרונה יש לי על החומה שמקיפה את הגג כל הזמן יונים וציפורים שפשוט עומדות שם עושות את הצרכים שלהם בכיף איך אפשר לגרום להם לא להגיע בכלל?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה לגשת לבחינת הפסיכומטרי ב3 ליולי. חשוב לציין שכבר עשיתי את הקורס בכיתה י"א ואחרי מחשבה, לא כזה צריך לעשות אותו. אני עובד בשמירה בלילות, ככה שיש לי הרבה שעות בשבוע שיש לי שקט ללמוד כמו בנאדם. מה ש"מנע" ממני להצליח בבחינה בזמן התיכון, זה ת'כלס העובדה שלא ממש היה לי כוח לזה, ולא השקעתי בכלל עכשיו, אני אומר לעצמי שאני עושה את זה, משקיע, ומוציא ציון טוב השאלה אם באמת יש לקורס איזשהו יתרון? ואשמח להמלצות על ערכות לימוד עצמי, רצוי מנסיון תודה רבה לכולם ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by LazyBoy,

http://winxponmac.com/The%20Contest.html אני לא חושב שזה אפשרי אבל אם מישהו רוצה לנסות להרוויח כסף..

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Vova34,

משחק החידות הכי קשה שקיים אתם כבר תיקראו בפנים ידע במחשבים באמת יעזור לכם בחלק מהשלבים אני וחבר שלי הגענו עד ל 70+ עם כמה רייג' קוויטים ל פתרנות. http://www.deathball.net/notpron/ רק שתדעו יש שלבי מינוס וגמא אלף בטא וכו' ומה שהכי מצחיק פרסמתי ממזמן את המשחק ב FXP וחצי מהפורום נתקע ב שלב 1 ו 2 XDDDDDDDDDDD

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by QQQ,

יש לי קשקשים ויובש בעור כבר הרבה זמן. אבל זה לא סתם כמה קשקשים, זה הרבה, והם מאסיביים, וזה מגרד מאוד הד & שולדרס לדוגמא לא עושה לזה כלום, כבר בבוקר למחרת הקשקשים חוזרים. זה יכול להיות קשור לזה שאני שותה בערך כוס מים ביום כל יום?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים