כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
התאריך לידה שלי זה 7.8.90 מתי אני צריך לקבל צו ראשון בערך? ועושים שם בדיקות סמים באיזו צורה? דם ? שתן?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה לא יוצא לי להתקל בקומדיות טובות בזמן האחרון, אני מדבר על השנה +- האחרונה... הקומדיה היחדיה שזכורה לי לטובה היא Kick-Ass שאני ממליץ עליה בחום
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מוצר כלשהו מאיביי.. המוכר דורש תשלום דרך פייפאל מבלי כל התהליך של איביי עם buy it now וכד'.. פשוט לשלוח לו תשלום למשתמש שלו בפייפאל ולרשום לו לאחר מכן את הכתובת שלי.. רציתי לדעת האם יש לי ממה לחשוש לפני שאני שולח לו תשלום ? *אני מעוניין לשלוח לו את התשלום מכיוון שאני אקבל הנחה מסכום התשלום המופיע בעמוד המוצר שלו באיביי. תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, תוכלו לעזור לי למצוא מהיכן אני קונה את הפקקים הנ"ל שימנעו מאבק מיותר להיכנס לחיבורים? דוגמא להמחשה:
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת... אבל בעיקרון, איך בוחרים את הסרטים, ואיך מתבצעת הקניה.?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנשים מחר אחד באפריל מה יש רעיון למתיחה ??
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תגידו גם לכם יש הפסקות חשמל מעצבנות היום של שנייה אחת כל פעם ? מזל שיש לי אל פסק ככה שהמחשב לא נדפק אבל זה מעצבן לגמרי אם אין להם מספיק הספק להיום אז שיעשו הפסקות חשמל ארוכות יותר ולא שנייה אחת אבל הרבה פעמים כי זה דופק מוצרי חשמל ומעצבן ברמות :pissed:
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בגרות מלאה אבל 55 בהיסטוריה א' כי תפסו אותי מעתיק ועוד כמה דברים בהיסטוריה ב' יש לי סופי 85. עכשיו אני רוצה לגשת לבגרות , ללמוד מאיזה ספר ולהקיא אותו בבגרות ולקבל איזה 80+ בשביל הממוצע.. עכשיו השאלה היא מאיזה ספר הכי כדאי ללמוד ?מיקודית זה פשוט מדי נראה לי.. אני בן 19 עוד מעט ומתגייס עוד כחודשיים,אני נחשב אקסטרני ? תודה רבה מראש..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה לצאת ממטאל כבר כמה חודשים, אבל לא הצלחתי להתחבר לשום ג'אנר כמעט. הדבר היחידי שאהבתי הוא השירים של Enigma... אני לא יודע בדיוק לאיזה ז'אנר הם נכנסים, אבל אפשר המלצות על להקות/שירים שדומים להם ובאותו סגנון? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מהיוצרים המופלאים של reCaptcha האהוב, Duo Lingo הוא מיזם שאמור לעזור ללמוד שפה, ותוך כדי גם לתרגם את הרשת. מישהו התנסה? שמע משהו? זה שווה משהו? אתם מדברים עכשיו גרמנית שוטפת? http://duolingo.com/ http://www.ted.com/talks/lang/en/luis_von_ahn_massive_scale_online_collaboration.html
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3179776,00.html
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבריה, חיפוש מקום חדש! מישהו יכול לעזור לי למצוא מקומות מבודדים\רומנטיים כאלה באזור ראשון לציון\כביש החוף\ת"א וכו'? זקוק לזה בדחיפות להיום בבוקר (יום ו') שאפשר להיות שם בשקט בלי שמכוניות\אנשים יעשו כאב ראש ויפריעו? משהו כמו יערות, פארקים וכו'. שאלה על מקומות פתוחים ולא סגורים כמו מלונות וכו'. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב יש את ה8 במרץ שזה יום האשה (כי שאר הימים זה של הגבר ). חברה שלי רוסיה מבית טוב D: עכשיו אני אמור להביא לה באיזה מזל טוב? להביא לה איזה משו? לעשות ת'עצמי לא זוכר ולקוות לטוב? אולי לעשות לה משו קטן חמוד כזה? להביא לה משו רציני כמו CORE i7?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי (ב2 וחצי, זה אצל דוד שלי בהרצליה) את הTRAVELSOUND CREATIVE I300... הוא דורש בטריות AAA אני יודע ש: A-בטריות רזות AA-אצבע רגילות AAA-?!?! D-השמנות מה זה הAAA? וזה קשה להשגה כאילו!? מישהו יודע כמה הם עולות ובאיזה כמויות אפשר לקנות אותם(בחבילה)?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה היתה תוכנה מופלאה באתר ושמו www.nazgol.co.il מטרת התוכנה היתה פשוטה,אך עמוקה לאין שעור-לתרגם קטעי טקסט משפות שונות התוכנה עשתה עבודה נאמנה,אך לצערנו,כאשר היא עלתה ארצה מטעמי ציוניות,היא החלה לדבר כמו עולה חדש וכך נוצרה תוכנת התירגום הידועה והמדהימה הזו ולצורך כך,נבצע כמה ניסויים מעניינים ביכולתיה הרב-שפתיות של התוכנה הבה נחלה: נתחיל עם משהו פשוט למדי-שם של בן אדם הידוע מעולם הגיימינג...גורדון פרימן הבה נבדוקה: Gordon freeman התרגום לעברית באמצעות התוכנה: "גורדון בן חורין" עכשיו נתרגם בחזרה לאנגלית: "gordon son their holes" עכשיו נתרגם בחזרה לעברית: "גורדון בן שלהם חורים" ועכשיו נתרגם שוב פעם לאנגלית: "gordon son their cavities" כמו שאתם רואים,gordon f…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
http://one.revver.com/watch/323363 :lol: :lol:
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני משרת כרגע כמנהל רשת בקריה, וחשבתי על האפשרות לצאת לקצונה, דבר שרציתי כבר מגיל 14.. הבנתי שזה קצונה תקשובית במסלול של 8 חודשים ולא 4 כמו שלישות, המסלול הארוך לא מפריע לי אבל כן הדברים הבאים: 1. מתא"ם, הבנתי שאין לי מתא"ם, כי כבר בצו הראשון קיבלתי נתונים נמוכים מאוד (קבא 48 דפ"ר 50).. והיה לי בעיות להכנס לתפקיד של מנהל רשת, הייתי צריך לריב קצת עם אנשים עד שקיבלו אותי. האם אני אוכל לערער, ואם כן מה הסיכוי שיקבלו אותי? 2. פרופיל 45, עקב בעיות ברגליים, וכולסטרול גבוהה/משקל יתר, ירד לי הפרופיל דרסטית. האם הפרופיל יפריע למשהו בקורס? ואם כן מה אפשר לעשות.. 3. ת"ש בבית, אבא שלי נכה, וצריך את עזרתי, אני לא אומר שכל יום, אבל כן יצטרך את העזרה שלי בסופשים, האם יש אפשרות לקבל…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות איתו? חשבתי על HTPC או שרת - פיירוול עם 98 או לינוקס או משהו בסגנון אבל הבנתי שהוא לא יסתדר עם אינטרנט מהיר (המחשב)... המחשב הוא עם 1GB בערך של WD ורוב הכרטיסים האפשריים שהיו באותה תקופה... > יותר מזה אני לא בדקתי לעומק (כ. רשת אין מן הסתם...) אני מדבר על שימוש בחלקים הפנימיים שלו... כרגע מודינג וכו' לא רלוונטי... יש לכם הצעות לשימוש בו? איזה מע' הפעלה תתאים? יש לציין שאני ואבא שלי לא בורים ואני מאמין שנוכל להסתדר עם התקנה של לינוקס (דבר שלא מוכר לנו...), חיבורים, התקנות חומרה, ואלקטרוניקה... תודה רבה b-or נ.ב. אני לא יודע לאיזה פורום הנושא מתאים... אז מנהל יקר - תעביר אם יש צורך...
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תרשמו את זה בשורת הכתובות (לא משנה באיזה אתר ) ואנטר/GO javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName(%22img%22); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+%22px%22; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+%22px%22}R++}setInterval('A()',5); void(0) או בלי תג של קוד כדי שיהיה נוח להעתיק : javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName(%22img%22); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה בכותרת ובתודה רבה לעוזרים לכבוד החנות SHOPTO ב3 באוגוסט 2010 קיבלתי מיל שהזמנה שהזמנתי ממכם מספר -xxx יצא לדרכה אלי בהזמנה היה רשום ישראל כמו שהיה צריך להיות רשום אחרי כמה ימים רציתי ליראות איכן ההזמנה -התברר לי באתר הזה של הדואר - http://track.royalmail.com/portal/rm/track;jsessionid=J13BINKMF4GXMFB2IGIVFHQ;jsessionid=J13BINKMF4GXMFB2IGIVFHQ?catId=22700601&emt=emt&track=track&default=default&imageRootPath=&loc=en_GB&keyname=track_home&gear=track שההזמנה בברזיל -למעשה לדיוק היה כתוב את זה - "Your item, posted on 03/08/10 with reference RJ677378651GB has been passed to the overseas postal service for delivery in BRAZIL. " מכוון שאני לא…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לגיטרת squire טובה עם דאבל פיקאפ!! בין 1000-2000 שקל!!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני וכמה חברים כבר יושבים על 2 התרגילים האלה מעל שעתיים.. 1. What must the separation be between a 3.4 kg particle and a 2.5 kg particle in order for their gravitational attraction to have a magnitude of 3.5x10^12 N? 2. נשמח לקבל תשובות או לפחות כיוון מחשבתי איך לגשת לשאלות. תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-