כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום רב זה אני עם השרת שאין לי מה לעשות איתו אז החלטתי לנסות להקים אתר של תוכנות עם דירוג של גולשים דרוג של צוות האתר סיקורים וכו' אבל אני צריך עזרה מצדכם כמו מעצבים מישהו שי'ודע לבנות אתר ואנשי צוות אני יכול לתת בתמורה שטח מהשרת שלי אם מישהו מעונין שיגיב תודה רבה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. אני מעוניין כפי שאמרתי בתיק עזרה ראשונה לבית עם ילד קטן בן שנה. למרות שיש כאלו מוכנים, הייתי רוצה לדעת מה כדאי לשים לב שיהיה בפנים, כמובן מניסיונכם. האם יש מוצרים שלא מופיעים אבל רצוי לכלול, או מוצרים מסויימים העדיפים על אחרים ועוד כהנה... אני מניח ש- 400 ש"ח יהיו דיי והותר (לא?). אשמח לתגובות.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי שלא מכיר מדובר ברדיו בו מזינים אמנים אהובים ומקבלים מוזיקה בסגנון שלכם. בעבר האתר היה נחסם ל - ip המשתמש אחרי 10 שעות שידור. עכשיו זה חינם! Pandora בנוסף, השירים נשמרים בכונן הקשיח שלכם, כל מה שעלכם לעשות: Start playing some tunes on Pandora Radio, while keeping Pandora streaming go to your temporary folder (on Windows type %TEMP% in a run dialog, on Linux and Mac OS it's /tmp) and look in /plugtmp. All the access-# files (WebKitPlugInStream-# files on Mac OS) are MP3 files cached from Pandora.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לגבי הסירטון הזה: http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Abroad/Worldnews/Article,51685.aspx ראיתי מלא סירטונים בחיים שלי אבל זה לא נראה כמו עריכה בניגוד לקודמות. אשמח לשמוע חוות דעת כאן של עורכי וידאו מקצועיים שיכולים להגיד במה מדובר.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עבודה של 20 דקות באיימיג' ובפוטושופ... איך ? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל מי שיש ממיר ישן (לא דיגיטלי), אני וחברים שלי קלטנו שנוסף ערוץ חדש, ערוץ 70 ולא סתם ערוץ אלא ערוץ ביפ ! אף אחד לא הודיע על זה או אמר שזה רשמי וזה גם אף פעם לא נקלט ככה שאני לא יודע אם זה בעיה שלהם או שהם פשוט הוסיפו את זה בחינם (לא נראה לי הגיוני כל כך אבל לא משנה) אבל יש את זה וזה סבבה, מה שרציתי לדעת אם זה נקלט בכל הארץ או שזה משהו מקומי, בכל מקרה אני גר בת"א, אם יש לכם גם ממיר כזה אתם מוזמנים לנסות ערוץ 70 ולחזור לדווח, תהנו.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.. את האמת אני חייב להודות שבמקצוע המתמטיקה אני לא משהו, את האמת אני ממש לא משהו, אני אפס. מבחן קודם קיבלתי 61 מבחן לפני זה 81 ובתעודה הקודמת הממוצע שלי היה 70. הפעם החלטתי קצת להסתלבט על המורה למתמטיקה. לתלמידי כיתה ט' יש מבחן ארצי הנקרא מפמ"ר ורבים הבתי ספר שעושים אותו, לכן חשבתי "אם הרבה בתי ספר עושים אותו בטוח יש מתכונת למבחן באינטרנט!" ערכתי חיפוש ומצאתי כול מיני מבחנים של מורות מבתי ספר בג'הנם שהם מבחני התכוננות לקראת מפמ"ר. חשבתי לעצמי "אמממ אם הן עושות את זה והמורה שלי עצלנית אולי היא תיקח מפה.. בוא נעשה את המבחן הזה ונראה שאני יודע, ככה ג אני יתכונן" מה שמחיק שלא רק שעשיתי את המבחן והתכוננתי אלא שאותו טופס בדיוק הוגש לי על השולחן בכיתה. את התשובות כבר י…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
:auto: :2gunsfiring: :alcoholic: שירו איתי לא להתבייש ... נה נה נה .. וזהו הולך ככה =======> נשבענו ביחד ואתה לא כאן נשבענו בלי פחד איך עובר הזמן שאתה שוכח וממני בורח אתה לא מבין עלי דקה אחת זאת הייתה אהבה שלא נראתה לא אמצא אחת כמוך לא אמצא טובה תני לי עוד שבוע קצת להיות רגוע ואל תשפטי טעות ברגע של חולשה נשבענו ביחדדדד ואנו לא יחד נשבענו לעולם ואתה אתה לא כאן רק העצב בי חודר כמו האש מכה בוער אין טיפת אמונה אהבה מתוקה נשבענו ביחד ואנו לא יחד נשבענו לעולם ואתה אתה לא כאן רק העצב בי חודר כמו אש מכה בוער אין טיפת אמונה אהבה מתוקה שירו איתי לא להתבייש !!!! נה נה נה זאת הייתה אהבה שלא נראתה לא אמצא אחת כמוך לא אמצא טובה כבר חיי רייקים ... את ידך את …
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה , התחברתי לאינטרנט של ספקית מסויימת , במחיר של 29 שקלים לחודש , ללא שום התחייבות , והתעקשתי איתם שאני לא מוכן להתחייב ולא לשלם מעל 29 שקלים , והוא אמר לי אוקיי קח שנה ללא התחייבות ב29 שקלים. בקיצור עברה עכשיו שנה , ואני שם לב שהם חייבו אותי את האשראי שלי ב35 שקלים על החודש הנוכחי , כלומר הקפיצו לי את המחיר של החבילה בלי להודיע ובלי כלום , ואני זוכר שהנציג אמר לי שאחרי שנה אמורים ליצור איתי קשר ושהם לא ישנו לי את המחיר בלי להודיע. מה עושים ? אפשר לתבוע אותם על זה ? כי הרי זאת עברה על חוק הצרכן ? למישהו יש נסיון בקטע ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום בשעה 09:17 באזור התעשייה חולון,חיכתה לי סוף-סוף החבילה המיוחלת. שבעזרתה המחשב סוף-סוף יקבל קצת צורה,ה-Dremel MultiPro CordLess 7800 שלי ! תמונות של המארז בקרוב,בינתיים הכלי עצמו:
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קוראים לה Karima Adebibe את שאר התמונות שלה תוכלו לראות כאן: http://www.condom.co.il/forum/index.php?topic=140.0
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 2 ממירים של yes ו-2 טלויזיות, הבעיה שאחת מהטלויזיות לא עובדות כרגע, אז יש מצב לחבר את הממיר למחשב?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סיימתי בהצטינות קורס טכנאי מחשבים.. (לא משו מסובך אל תדאגו) השאלה היא כמה צריך לקחת או יותר נכון מה המחירים שלוקחים להתקין מדפסת וינדוס לפרמט לבדוק את המחשב בכללי ליצור רשת וכאלה?[br]פורסם בתאריך: 31.05.2010 בשעה 18:58:33 חח צמתוך שעמום מצאתי את האתרים http://www.pc-israel.com/price.php http://www.pro.co.il/prices.asp?c=15&w=85
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני היחיד בנהריה או שיש עוד כמה? ;D 8) ??? : :-[ :-X :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יום עצמאות שמח ובילוי מהנה היום!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מצורף קישור לאחד הסרטים המזעזעים ביותר שראיתי בחיים שלי , מי שיש לו קיבה רגישה שיחשוב פעמיים אבל אני חושב שזה חשוב לצפות כדי להבין את גודל הזוועה של תעשיית הפרוות: http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ מי שרוצה לנסות לעשות משהו בנידון אפילו ברמה הכי קטנה שיכנס ל http://arforum.org/castro/?p=1 ויחתום
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כמה זה נמשך הכנס הנ"ל? אני עובד באותו יום. :'( תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה מטרידות אותי הודעות SMS ושיחות הן לפלאפון והן לטלפון הבייתי כשהמענה הינו הקלטה ותוכנה פירסומי. אז קודם כל זה מציק! האם אפשר להפטר מהודעות מסוג זה ? האם שירות "סינון ספאם" יעלה לי כסף ? דבר שני ? האם הדבר בכלל חוקי ? בערוץ חינמי כמו ערוץ 2 איני משלם על השידורים, אך קו הטלפון הינו קו פרטי בבעלותי ואני משלם עליו לפיכך הוא רכושי! האם על פי חוק מותר לשלוח תוכן פירסומי ללא רשותי למכשיר הפלאפון ולקו הטלפון בבית שלי ?!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבוע הבא אני משדרג מהירות אינטרנט. 1. האם שווה לעשות 15MB או שפשוט זה לא ינוצל היום(שרתי הורדות וכד')? אותה השאלה גם עם 8MB ו10MB. ואם לא שווה, האם הכי טוב והכי מנוצל היום זה 5MB? 2. כדאי לקחת מבזק ראוטר משולב מודם(בחינם)? הוא יותר טוב מהLinkSys WRT54GL? אם כן אז איזה דגם לקחת מהם? תודה אריאל
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נקלעתי לוויכוח אוד גדול אם חברים שלי על האם טוב טוב הגמד הוא גמד? אני טוען שלא פשוט צריך להסתכל עליו ולראות שהוא פטריה מייצרת אנטיביוטיקה בשם שושו השועל אתם יכולים לעזור לי בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך של טושיבה שלא נדלק יותר ולדעתי זו בעיה בספק כח שלו. צרפתי כאן תמונה, אשמח אם מישהו מזהה ויכול לומר לי מי מכל החלקים שיש בתמונה זה ספק הכח. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כרגע מיועד להתגייס במרץ. יש לפניי גיבוש צוללות ואחריו גיבוש צנחנים. מצד אחד, אני יודע שאם אני אקדים גיוס אני אשלח ככל הנראה לתותחנים\שריון\הנדסה. אבל החלום שלי הוא שייטת 13, ולא אחת מהיחידות שאני יכול להתמיין אליהן כרגע, ולכן נראה לי חסר טעם לעכב את הגיוס בשביל המיונים האלו. אני חסר מסגרת כרגע, המצב בבית לא משהו, העבודה לא משהו, ואני מרגיש שאני שורף את הזמן שלי בכל מיני שטויות. הולך לישון ב2 בלילה, קם ב11-12 בצהריים, ומתחיל מחדש עוד יום של שריפת זמן. מצד שני, אני מפחד. אני רוצה להיות לוחם, בצוות, ואני חושב שאת זה תותחנים\שריון\הנדסה לא יתנו לי. רציתי לעשות חלק משביל ישראל, אולי לטוס לחו"ל, ובינתיים כל מה שעשיתי זה להיות עוזר מדריך בהכנה לצה"ל. עוד אין לי רישיון, והת…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.haborer3.net/%D7%94%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%A8-%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%94-3-%D7%A4%D7%A8%D7%A7-11 יש שם איזה עשרים אלף דברים לא מובנים לעשות וזה פשוט לא עובד... הצליח לכם?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-