עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ely2001,

פרצו לי לרכב היום וגנבו לי רדיו דיסק . תרדיו דיסק תלשו ממש בברותליות הרסו לי את כול הדש בורד וכול הרכב מלא בזכוכית. אבל מה כנרא מי שפרץ לי לרכב הוא לא הכי חכם כי הרדיו דיסק שלי לא שווה הרבה אני קניתי אותו ב 370 בעודפים של ניופאן. לא נירא לי שהוא יקבל אליו שקל >

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by House M.D.,

הזמנתי חבילה מ dealextreme . היום בצהריים בדקתי את המצב שלה והיא היתה על packaging . ככה היא היתה כבר יומיים , די מוזר שלוקח יומיים לשים הכול בקופסא :\ בכל מקרה עכשיו בדקתי וכתוב shipped . כאשר לחצתי על השם של החבילה באתר DX עצמו , זה הוביל אותי לאתר של דואר הונג קונג ושם קיבלתי הודעה שהחבילה לא נמצאה.The Enquiry Reference Number ({package id}) is not available. We are sorry that we are unable to provide you with further information. האם זו טעות של האתר? למישהו קרה בעבר? כמו כן באתר עצמו כתוב שזה נשלח ב 1/3/2010 9:32:10 PM ואמרתי שהיום בצהריים בדקתי והיה עדיין packaging .. כאילו שלחו לפני יומיים ולא עידכנו? משהו פה די מוזר , מה אתם מציעים לי לעשות? נ.ב. כאשר החבילה תצא ל…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by nat64x,
    • 0 תגובות
    • 241.2k צפיות
  4. מה הפרש השעות בין השעה שלנו לבין EST? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  5. Started by Guy King,

אני כותב עכשיו חיבור ארוך למדי באנגלית (כ-700 מילים) כעבודה לביה"ס. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אתר או תוכנה שאפשר להכניס בה את החיבור באנגלית ושהאתר\תוכנה יבדוק את השגיאות הדיקדוקיות ושגיאות הכתיב וייתקן אותן אוטומטית או ידווח עליהם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by redti,

אני רוצה לשים פאנטון אחד מהשירים שיש לי במחשב...אני לקוח באורנג' יש אפשרות לעשות את זה ?

7. http://www.youtube.com/watch?v=pPNgzz870F4&feature=Views&page=1&t=t&f=b

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  8. משרד החינוך הגדיר את המסע לפולין כ"חיזוק השייכות הלאומית והזיקה להיסטוריה ולמורשת". רק חבל שלמרות דבריו, הוא הפסיק את מימון המסע, ועשרות אלפי נערים לא יכולים לממן את נסיעתם. היום בטור של יאיר לפיד בעיתון, דובר על בית הספר שהוא מלמד בו. זהו בית ספר עם נערים ממשפחות קשות יום, שלמרות הכול הם חכמים ומחוברים למורשת העם. הוא דיבר איתם על המסע לפולין, ושאל האם הם מתכוונים לצאת. הם רצו, אך לא יכלו, כמובן, בגלל המחיר - 6000 שקל (!). למסע יוצאים פי שלושה תלמידים מהעשירונים העליונים מהעשירונים התחתונים - ואני שואל: איך זה שלמסע לפולין, המסע לפולין, שהוא אחד הדברים החשובים ביותר שנו עוברים בחיים, יכולים לצאת רק העשירים?? :pissed: בשביל שיהיה להם סיכוי לצאת למסע, ניסו התלמידים מיפו…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ofer_mat,

קוין ופרי קורעים את איביזה אני מפרסם את זה כאן שלא יקראו לי ספמר

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by sherlock1212,

איך אני פותר את המשוואה הזאת? 2log₃x-log₃(7x-2)=-1 תודה.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  11. שלום כולם כבר יש לי תמחשב החדש שלי שבועיים ואני רוצה לדעת איך הוא מה אתם חוושבים AMD64 Atlon +3200 clowhummer Epox 8KDA3 Rev 2 A-DATA PC3200 1024 mb (2x512) Sapphir Radeon 9800 Pro 128 mb 256 bit Tt LanFire Black WD ide 8mb buffer 80gb 7200rpm Tt Butterfly 480W APFC lite on dvd black NEC flopy מקדלת סוסה של קוונטום בצבע שחור כסוף מהזיגזגונים קטודה של סאבמן כחולה כבלים עגולים של טרמינלטק ומסך של מאג 786 pfs מה אתם אומרים ? בקרוב אני מחליף כאן תעכבר גולה כנראה ל ie 4 עם פאנק

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  12. בשורת חיפוש (איתור חברים) ז"א כשכותבים א מופיע השם שחיפשו עשיתי ביומן פעילות-חיפוש-מחק ולא עזר

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. מצאתי רק בNewegg את הכרטיס אבל הוא הדגם של סלוט אחד אני מחפש את זה עם ה2 סלוטים. כאילו זה 2 מאווררים על הכרטיס (כמו הגירסה של הGT). חייב שהחנות תהיה בUS ושזה יהיה GOLDEN SAMPLE תודה. הכרטיס

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  14. חוקרים מיפן השיגו פריצת דרך משמעותית בתחום המחשבים קוונטיים, על ידי שמירה על קוהרנטיות קוונטית בטמפרטורת החדרלכתבה

15. סכסוך משפטי ומאבקי אגו בין שתי חברות מובילות בתעשיית וורדפרס עשוי להשפיע על מיליוני אתרים ברחבי העולםלכתבה

16. http://frenzy.morpheme.co.uk/frenzy/index.jsp?gameId=0 המשימה:להקליד את ה ABCD.... כמה שיותר מהר, תרשמו את התוצאות שלכם ותוסיפו HW בסוף כדי שנוכל לזהות.

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. אורח The_Exorcist

שלום, אחרי הקניה של המחשב החדש נשארו לי מלא חלקים שאין בהם צורך, כי החלפתי כמעט מחשב שלם, אז החלטתי למכור אותם לבחור שאני תמיד מוכר לו. הבעיה היא שהפעם הוא מציע לי מחיר שנראה לי ממש נמוך (2500 ש"ח) וזה באמת נראה לי חתיכת מחיר נמוך. אז הנה רשימת החלקים שיש לי למכור, אני רוצה שתגידו לי אם המחיר שהוא נתן (זה מחיר מזומן) באמת נמוך או שזה ראלי לחלקים האלו. תודה. Pentuim 4E 2.8G 478 + Fan Amd K6-3 500Mhz (as i remmember) + Fan Gigabyte GA-8S655FX-L Gigabyte GA-5AX 1024Mb Samsung (512X2) 128Mb Spektek+64Mb Spektek (133/100 Mhz, as far as i know) Ati Radeon 9500 (non pro) - 128MB Ati Radeon 8500 (without fan) - 128MB Maxtor 40G (ATA) model D740X-6L Thermaltake - 420APD(DUAL…

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  18. אם יש מישהו שהיה בזמן האחרון בארה"ב, (nyc) או שמישהו מהמשפחה שלו היה שם, או יודע אולי מחירים של פלאפונים שם בבקשה שיגיד לי מישהו מהמשפחה טס השבוע ואני רוה לבקש איזה פאלפון שיביא איתו או אולי מישהו מכיר אתר אמריקאי שמוכר פלאפונים ויש מחירים ממוצעים שם? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  19. אהלן חבר'ה , אתמול הורדתי מהאמיול מספר סרטונים. כשאני מנסה לפתוח אותם הוא נותן לי את הדבר הבא : http://img442.imageshack.us/img442/6438/dddd0gv.jpg אחרי שאני מסמן OK , עדיין אי אפשר לראות. מה עושים?! *בבקשה בלי תגובות לא לעיניין.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by pisee,

במידה ואני מעוניין לארגן אירוע בייתי עם חברים, כשר לפסח, מה ניתן לעשות? איך מסתדרים ללא בירות וחטיפים? אובד עצות

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. חבר'ה בבקשה תעזרו לי איך פותרים את השאלה במעגלים הבאים? אני לא מצפה שתפתרו לי הכל רק אחד והלאה אני כבר יבין.(רק מה שמסומן בוי) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  22. יש קשר לערנב המפורסם שמסתובב כאן באתר? http://news.walla.co.il/?w=/8/888160

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  23. שלום, יש לי כסף שנשלח לי בפאיפאל וממתין שאני אקבל אותו, אך לא מצאתי דרך להוסיף ולמשוך כסף לחשבון בנק ישראלי. האם יש דרך לעשות זאת? תודה,

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים