כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לקנייה מצלמה אשר יכולה לצלם אותי בגוף ראשון (FPV-FIRST PERSON VIEW). זאת אומרת שלדוגמא יראו את הידיים שלי כמו שאני רואה אותם, ואת מה שהעיניים שלי רואות, כמו שאני רואה אותם. מצאתי מצלמת קסדה כזאת, אבל היא ממוקמת גבוה מדי, כך שזה לא כל כך עושה את העבודה, יש לכם רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.. את האמת אני חייב להודות שבמקצוע המתמטיקה אני לא משהו, את האמת אני ממש לא משהו, אני אפס. מבחן קודם קיבלתי 61 מבחן לפני זה 81 ובתעודה הקודמת הממוצע שלי היה 70. הפעם החלטתי קצת להסתלבט על המורה למתמטיקה. לתלמידי כיתה ט' יש מבחן ארצי הנקרא מפמ"ר ורבים הבתי ספר שעושים אותו, לכן חשבתי "אם הרבה בתי ספר עושים אותו בטוח יש מתכונת למבחן באינטרנט!" ערכתי חיפוש ומצאתי כול מיני מבחנים של מורות מבתי ספר בג'הנם שהם מבחני התכוננות לקראת מפמ"ר. חשבתי לעצמי "אמממ אם הן עושות את זה והמורה שלי עצלנית אולי היא תיקח מפה.. בוא נעשה את המבחן הזה ונראה שאני יודע, ככה ג אני יתכונן" מה שמחיק שלא רק שעשיתי את המבחן והתכוננתי אלא שאותו טופס בדיוק הוגש לי על השולחן בכיתה. את התשובות כבר י…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה , התחברתי לאינטרנט של ספקית מסויימת , במחיר של 29 שקלים לחודש , ללא שום התחייבות , והתעקשתי איתם שאני לא מוכן להתחייב ולא לשלם מעל 29 שקלים , והוא אמר לי אוקיי קח שנה ללא התחייבות ב29 שקלים. בקיצור עברה עכשיו שנה , ואני שם לב שהם חייבו אותי את האשראי שלי ב35 שקלים על החודש הנוכחי , כלומר הקפיצו לי את המחיר של החבילה בלי להודיע ובלי כלום , ואני זוכר שהנציג אמר לי שאחרי שנה אמורים ליצור איתי קשר ושהם לא ישנו לי את המחיר בלי להודיע. מה עושים ? אפשר לתבוע אותם על זה ? כי הרי זאת עברה על חוק הצרכן ? למישהו יש נסיון בקטע ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כאשר אני חוזר הביתה משירותי הצבאי לא יוצא לי כ"כ לעקוב אחרי תוכניות בלו"ז הטלויזיה אז מה שנשאר לי לעשות הוא בעיקר לראות הרצות של תוכניות בביפ מדי פעם וקצת השלמות מהמחשב. כרגע אני עם לא מעט פערים בסדרות דרמה אבל... אני מרגיש צורך לראות קומדיה איכותית, אחרי שנים של צפייה בשידורים חוזרים של סיינפלד וחברים. אז זהו, שאני ממש בררן בצחוק וקשה להצחיק אותי. כשאני רואה את ה2 האלו אני ממש יכול לשבת חצי שעה עם חיוך על הפרצוף, אבל קומדיות פשוטות בכלל לא משעשעות אותי. יש את SCRUBS והמצויירים (פאמילי גיי, סאותפארק) וכאלו שהם ממש נחמדים, אבל עדיין חסר הטץ' הסופי לסדרה קורעת. יש המלצות רציניות? גם דברים שהם לא ה-כ-י חדשים, אבל לא סדרות כושלות סדרות מעפנות ("תהרוג אותי וזהו" סטייל)
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות איתו? חשבתי על HTPC או שרת - פיירוול עם 98 או לינוקס או משהו בסגנון אבל הבנתי שהוא לא יסתדר עם אינטרנט מהיר (המחשב)... המחשב הוא עם 1GB בערך של WD ורוב הכרטיסים האפשריים שהיו באותה תקופה... > יותר מזה אני לא בדקתי לעומק (כ. רשת אין מן הסתם...) אני מדבר על שימוש בחלקים הפנימיים שלו... כרגע מודינג וכו' לא רלוונטי... יש לכם הצעות לשימוש בו? איזה מע' הפעלה תתאים? יש לציין שאני ואבא שלי לא בורים ואני מאמין שנוכל להסתדר עם התקנה של לינוקס (דבר שלא מוכר לנו...), חיבורים, התקנות חומרה, ואלקטרוניקה... תודה רבה b-or נ.ב. אני לא יודע לאיזה פורום הנושא מתאים... אז מנהל יקר - תעביר אם יש צורך...
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו למד במכללת אורט רחובות ויכול לי לספר עליה האם מישהו מכיר מכללה טובה ללמוד י"ד אלקטרוניקה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שעכשיו אנחנו בתקופה ממש מוזרה, אין למה לשדרג תמחשב ! כי תחשבו על זה, קרייסיס יצא לפני מעל שנה ולא ניראה אף משחק באופק שייראה יותר טוב ממנו, אז למה ? לי למשל יש 1950XT וזה כמעט מספק אותי, לפי דעתי, מי שקנה 8800GT עשה הכי בשכל ! תחשבו, מי שקנה את ה 8800GT בתקופה שהוא יצא (שזה היה לפני קצת יותר מחצי שנה אם אני זוכר טוב), לא צריך לשדרג לפחות שנתיים ! אין אף משחק שיותר כבד מקרייסיס ! וגם לפי דעתי לא יהיה כי רוב המשחקים היום מנסים ליהיות לכל הפלטפורמות ו 8800GT יכול להריץ משחק של הקונסולות בלי בעיה... אני חושב שזה יישאר ככה עד קונסולות הדור הבא, רק אז תיהיה שוב פעם עליית מדרגה בטכנולוגיה... אתם זוכרים כמה הוא עלה שהוא יצא ? ניראה לי זה היה איזה 12…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! לפני כחודשיים היינו בספרד מספר ימים. באמצע הטיול כרטיס ה-SD שלנו הפסיק לפעול (Transcend 1GB). החלפנו אותו בכרטיס אחר בתקווה שכשנגיע לארץ נראה שהתמונות הרבות עליו עוד קיימות. לצערנו, בבית ראינו שהבעיה היא לא סתם משהו לוגי, אלא יותר רצינית (כשמחברים אותו למחשב לא מופיע בכלל כונן חדש, ושום דבר לא קורה). חיפשנו מקומות שיחזור, אך כל מקום או דרש תשלום גדול מראש בלי התחייבות להצלחה, או שאמרו שיחייבו רק אם יצליחו, אבל טווח המחירים היה באיזור ה-1500 שקל, שהם למעשה חצי ממחיר הטיול... האם מישהו מכיר מקום שחזור אמין שיתחשב בזוג חיילים ולוקח מחיר נמוך יותר? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תחשבו על כול דבר וזה יגלה על מה אתם חושבים בעזרת כמה שאלות כלליות :coolman:
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני ממש לא בן אדם של שירים, כן אני יודע שזה מוזר ושזה הדבר הכי טוב בהליכות... יוצא לי ללכת די הרבה [לא בכוונה, פשוט תלוי בטרמפ], ואני חייב לעשות משהו עם עצמי. אני אוהב בעיקר טכנולוגיה אבל יש עוד תחומים שיכולים לעניין אותי...ניסיתי נגיד לשמוע הרצאות של טד בדרך, אבל זה לא נוח. יש למישהו רעיון למשהו שאפשר לשמוע חוץ משירים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש שתי פונקציות, P(x), L(x), שהידוע עליהם מסתכם בזאת: 1. האינטגרל על P מ0 עד 1 נותן 1. 2. P מוגדרת בתור L חלקי (האינטגרל של L מ0 עד 1). מכאן יש לחשב את האינטגרל על (L*P) מ0 עד 1. (כל האינטגרציות כמובן לפי X) ניסיתי כל מיני גישות של אינטגרציה בחלקים, אבל אני מגיע למבוא סתום. יש למישהו רעיונות?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אמא שלי צריכה לראות את הסרט הכוכבים של שלומי בשביל איזה עבודה שלה , אבל מכיוון שהסרט נורא ישן אני לא מצליח למצוא לינקים לא להורדה ישירה או לצפייה ישירה וגם אין לי שום דרך להשיג עותק מקורי של הסרט, השאלה שלי היא האם מישהוא יודע מאיפה אני יכול להשיג תסרט(לא משנה איך, הורדה \צפייה ישירה\השכרה\כל דרך אחרת) . אם מישהוא יעזור זה יהיה נורא נחמד כי היא צריכה את זה לעכשיו.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לסוללות AA (אצבע) נטענות לשימוש כללי, שיחזיקו כמה שיותר זמן ושהמטען יהיה נוח פשוט ומהיר (זמן הטענה)... המלצות מניסיון של חברי הפורום ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://winxponmac.com/The%20Contest.html אני לא חושב שזה אפשרי אבל אם מישהו רוצה לנסות להרוויח כסף..
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עוד שרשור כמעט מיותר אבל עם זאת עם ניחוח של "וואלה בדיוק את זה חיפשתי"... או שלא?! כל מקרה, תכתבו תשם שלכם, אף אחד כאן לא זוכר את השני חוץ מכינויי חיבה כגון "רוקפורד" "ההוא שבצבא מאה שנה" "זה שתמיד עושה מיקסים לא ברורים" "ההוא עם הפיאט אונו וצפצפה של מוטורולה" "הצ'ונג הכי וותיק בצהל" "סמל מין בהתהוות" וכו... יום טוב ושבת שלום לכל בית ישראל.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצורף קישור לאחד הסרטים המזעזעים ביותר שראיתי בחיים שלי , מי שיש לו קיבה רגישה שיחשוב פעמיים אבל אני חושב שזה חשוב לצפות כדי להבין את גודל הזוועה של תעשיית הפרוות: http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ מי שרוצה לנסות לעשות משהו בנידון אפילו ברמה הכי קטנה שיכנס ל http://arforum.org/castro/?p=1 ויחתום
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי בזמן האחרון על החברה הנ"ל ואני חייב לומר שיש להם הצעות מאוד מפתות והנה כמה דוגמאות: -צמיד שמוריד לחץ דם כמו כן גם שרשרת -צמיד ספורט שמעניק איזון גופני -בקבוק שתייה עם פלטר מובנה בעל טכנולוגיה מיוחדת שמאפשרת למלות מים מברז והמים מסתננים ונהיים יותר נקיים מכל מים בבקבוק -מזרן שמעביר כבי גב של שנים ועוד ועוד ועוד. + קישורים שקשורים לנושא: -חיפוש של שם החברה בגוגל: http://www.google.co.il/search?q=nikken&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a -האתר הראשי( האתר של הארץ לא פעיל כרגע): http://www.nikken.com/ -דוגמא למוצרים: http://www.bal.co.il/content/view/915/181/ http://www.rinunim.co.il/Article.php?CatID=2&a…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עכשיו צריך לראות אם נכלל גם מה שלא כתוב במפרט: - דיסקים לתוכנות של הלוח, צורב, כרטיס מסך והצ'ופרים הנלווים למוצרים האלה - אביזרים שלא הותקנו אבל עשויים להיות שימושיים בעתיד (כבלים, מאוורר מקורי אם לא הותקן וכו') - חומר כתוב, manual וכל הניירת שבאה עם מרכיבי המפרט. לטעמי, החנות צריכה לספק את זה מבלי שהקונה יבקש. האם זו הנורמה שכל מה שבא בקופסה של מרכיבי המחשב מועבר ללקוח ונחשב כשלו או שיש חנויות שמתחמקות מכך?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן אני יודע כמה הזוי זה נשמע אבל אתם חייבים לראות, זה אדיר ! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3328885,00.html
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גם אני, כמו כל תלמיד תיכון בארץ מחכה למושיע הזה שנקרא מיקוד, אז הנה הוא. ידידה שלי השיגה אותו ושלחה לי. תהנו. [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני לפני גיוס ועומדת לפני האפשרות לדחות צבא, וללכת ללמוד שנה וחצי הנדסאי תוכנה. רציתי לשאול אם זה באמת נחשב לתואר? האם המסלול הזה כדאי? (לאנשים שעשו אותו)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי חבילה מ dealextreme . היום בצהריים בדקתי את המצב שלה והיא היתה על packaging . ככה היא היתה כבר יומיים , די מוזר שלוקח יומיים לשים הכול בקופסא :\ בכל מקרה עכשיו בדקתי וכתוב shipped . כאשר לחצתי על השם של החבילה באתר DX עצמו , זה הוביל אותי לאתר של דואר הונג קונג ושם קיבלתי הודעה שהחבילה לא נמצאה.The Enquiry Reference Number ({package id}) is not available. We are sorry that we are unable to provide you with further information. האם זו טעות של האתר? למישהו קרה בעבר? כמו כן באתר עצמו כתוב שזה נשלח ב 1/3/2010 9:32:10 PM ואמרתי שהיום בצהריים בדקתי והיה עדיין packaging .. כאילו שלחו לפני יומיים ולא עידכנו? משהו פה די מוזר , מה אתם מציעים לי לעשות? נ.ב. כאשר החבילה תצא ל…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בפתירת מטריציה, ובנוסף גם את הדרך לפיתרון ... תודה רבה 3X+2Y+4Z-7W=31 X+3Y-9Z+10W=1 -X-6Y-Z+3W=-29 -4X-Y+6Z-6W=-13 X=? , Y=? , Z=? , W=?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מתעיין לדעת האם ישנו מישו כאן שסיים תואר במקצוע הנ"ל? אני מתכנן להתחיל שנה הבאה לימודים בנושא ואשמח לטיפה עזרה, לא סגור לגבי לאן לללכת, כרגע שני המקומות שעולים לי לראש שיצא לי לברר עליהם הם המכללה למנהל ואניברסיטת אראיל. אשמח לתשובה או לדעה האם יש מישו שסיים שם תואר (גם לא במקצוע הנ"ל). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים אני מחפש חנות בחיפה או בכל אזור אחר בארץ (שעושה משלוחים) בה יש היצע בירות רחב. רוצה לשם שינוי לנסות בירות חדשות כאשר יציאה לפאב לא באה בחשבון (גם שונא את המחירים, גם מעדיף לשתות את הבירות שלי עם סרט טוב) רצוי גם שמחירי החנות לא יהיו בשמיים. כזכור לי בטיב טעם היה מבחר בירות נאה אבל אני כמעט ולא מגיע לאזור.. יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-