עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by עדי123,

יכול להיות שזה המקום הנכון, אני מקווה שכן.. אין לי את כל העידכונים החדשים בפייסבוק (היסטוריה של צ'אט\הצ'אט החדש מהיום) למי יש מושג איך לעדכן את הפייסבוק שלי?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by koko0,

[אני מקווה שזה מתאים לפה] אמא שלי מזכירה והמקום שהיא עובדת בו רוצה לקנות ברקו. אל מה צריך לשים לב כשקונים? איזה חברות "לא ג'נריות" יש בתחום? [אני לא כותב מחיר כי זה מסוג המקומות שלא יגידו כמה אפשר להוציא אלא רק כן\לא] יש למישהו חנות מומלצת באזור המרכז? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. כן זה מפגר , אבל מצחיק [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by DOGMA,

למרות שיש לי הרגשה שזה מיני, אבל עדיין חזק!!! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by roisg,

שלום רב, לפני כ-3 שנים רכשתי מחשב ב-TMS בעקבות המלצות שראיתי כאן. לאחרונה יש לי בעייה במחשב, וכשפניתי לחברה הסתבר כי פשטה את הרגל ונקנתה ע"י מישהו אחר - שטוען שלמרות שהשם, הלוגו ואפילו אתר האינטרנט ללא שינוי, הרי שהם לא מכבדים את האחריות ללקוחות של החברה הקודמת. מה דעתכם על כך? מה הן החנויות המומלצות כיום לרכישת מחשבים וחומרה קשורה? תודה, רועי

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. לפני חודש וכמה ימים עשיתי מנוי באתר הנ"ל למשך חודש. למרות שתוקפו של המנוי פג לפני כמה ימים, אני עדיין נהנה מיתרונות משתמשי הפרימיום (הורדה במהירות מקסימלית, הורדה בו-זמנית של מספר קבצים וכו'). מדובר בבאג כלשהו? יש סיכוי שאיכשהו יחייבו אותי על השימוש הזה (שילמתי בפייפאל)?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היא יושבת כל הזמן על המחשב, מגיבה בפורמים בשמי, ואני בקושי גולש במחשב היא וסבתא שלי טוב לפחות נלמד בזמן הזה..

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by pringles,

מבקש המלצה לשירי מטאל בסיגנון IRON MAIDEN SLAYER BLACK LABLE SOCIETY קיצר שירים כאלה שיש הדגשה לסולואים של גיטרות

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Bessmertniy,

דבר אחד אני לא מבין כשאתם בונים מפרט מ KSP למה אתם מציעים לאנשים הרדיסקים חרא? אתה תמיד מציעים להם את האותו ההרדיסק ה SATA 80 giga שאלה למה? זה בטח בא עם שנת אחריות אחת ו הרדיסק הוא בין הרכיבים הכי חשובים במחשב וחשוב שיבוא עם כמה שיותר שנות אחריות שימו SATA עם 8 באפר שבדרך כלל מגיעים עם 3 שנות אחריות , עם כל ההרדיסקים באים ב KSP עם שנת אחריות אז בכלל לא לקנות שם ... אבל אני לא יודע את חוקים האחריות שיש על ההרדיסקים ב KSP (סטינגר אתה בטח יותר , אולי תגיד עם יש הבדל שם בין הרגיל ו ה 8באפר.) אחר כך אתם לא מציינים שבלי שהאנשים יוסיפו 200שח (190 אני מעגל) הרכבה האחריות על החלקים שלהם תיהיה רק של שנה ולא 3 וגם אתם בדרך כלל שמים את המארזים הגנריים האלו למחשבים מאוד חזקים , במקו…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by DAVIDD,

SHALOM LE KOLAM ANI NIMZE B OKRINA V ANI ROZE LIKNOT MACHESHIR NAYD AD 250$ HASHAVTI AL NOKIA 6170 SHE OLE 235$ MA DEATHEM AL HA MAHESHIR HA ZE ??? SHEVE ET HA KESEF ???!?! TODA.

11. שלום לכולם, קבלתי לפני כמה ימים זימון יפה ורשמי מצה"ל ובו מבקשים ממני להתייצב ל"מבדקי צוות אוויר". זה הזימון הראשון שהיה לי מאז הצו הראשון, ורציתי לדעת מה אני הולך לעשות שם והאם יש למישו עצות ודברים שכדאי שאני אדע מראש... הבנתי שהזימון הזה הוא דיי נפוץ למי שיש פרופיל 97, זה נכון?? בכל מקרה כל מה שאתם יודעים על המבדקים האלו..

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by avi15,

התגיסתי לפני שבועים, קצין מיון אמר לי שבטירונות יגידו לי לאיפה אני משובץ. יום אחרי הגעתי לבית ניבל בסיס תובלה ליד נתבג ואני ממש לא רוצה להיות נהג! פרופיל 45 וקבא 54 דיברתי עם הרופא שם, הוא היה עייף ואחרי הרבה חירטוטים שיש לי בעיות קורדינציה[אין לי שום בעית קורדינציה] הוא נתן לי הפניה לניורולוג וקבן ואמר לי ש99% אני לא יהיה נהג אבל אני יכול לשכוח מרשיון באזרחי. זה נכון?באמת יכולים לשלול לי את הרשיון על זה הוא שזה רק איומים?במידה שאני נכשל בבדיקה של הניורולוג הכוונה זה אומר שבחיים לא יהיה לי רשיון? אני חוזר מחר לשבועים בסיס, עוד מאט הטירונות נגמרת ואני חייב לברוח מ"הפיל המשפיל", כל יום יש לנו שיחה עם איזה מ"כ או קצין שמסביר לנו יפה שאי אפשר לברוח משם. אני רוצה לשרת בצהל, לה…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by X-_PLOSIVE,

700 !!!!!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Armageddon1,

איזה קורס שווה לעשות כדי לעבוד בהייטק? חשבתי לעשות אולי קורס ולנסות להתקדם במשהו. מה אתם אומרים ? אני גם מעוניין ללמוד לתואר בהמשך.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. טוב אז קודם כל אני לא עובד בחנות ולא קשור לחנות בכל מיקרה בהמלצת אנשים בפורום לא מזמן הזמנתי מחשב חדש מסקאי פי סי בגלל מחסור שהיה בHD2900פרו ביטלתי את ההזמנה ולמרות שהיו רכיבים לא סטנדרטים בהזמנה (יחסית לשוק הישראלי שקונה הכל בזול) לא עשו בעיות ובאמת באותו היום ביטלו תהזמנה יותר מאוחר הזמנתי אל פסק אמרו יומים והגיע אחרי יומים בגלל שלא הבינו אותי כל כך ואני לא אותם האל פסק היה 650 שאני צריך 750 דיברתי איתם והסכימו להחליף תמורת 80 שקל כולל משלוח היום זה הגיע בהתחלה חשבתי שחסר כבל חשמל והסכימו לשלוח בחינם אבל קצת קריאה בחוברת (צריך לקחת תכבל מהמחשב בדגם הזה) בקיצור סקאי פי סי נתנה לי שרות טוב בנתיים היה קצת בילבול כי זה האל פסק הראישון שלי ויש לי מה ללמוד אבל הח…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by VL,

שלום , כנראה שאני מוציא רישיון לטרקטור בע"ה השנה , רציתי לשאול האם הרישיון מקנה לי לנהוג על עוד דברים חוץ מטרקטור ? רישיון לרכב פרייבט נשאר כרגיל או שיש איזה שינוי ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Director,

שלום לכולם , האתר AMAZON זהיענו חנות ? או שזהכמה חנויות ( לדוגמא כמו איביי וכאלו) ומשהוא יודע בערך מה המחיר של המשלוח משם לארץ ? (של חלקים : מעבדים GPU ועוד..)

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אשמח אם תעזרו לי.. פשוט כל ה"מודיעינים" למיניהם עושים לי כאבי ראש ובלאגן..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני עם אייפון 7 ומחקתי את הפייסבוק בטעות, כעת שאני בא להוריד את האפליקציה הוא דורש ממני לעדכן את הIOS למה זה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by FresH-MeaT,

רציתי לדעת כמה יש סוכר בשתיה של נביעות? ראיתי לפני יומיים סירטון שפשוט הימם אותי שבפחית קוקה-קולה יש 7.5 כפיות סוכר!!! כן בפחית אחת בסך הכל איך בדקו את זה אתם שואלים.. פשוט שפכו לתוך סיר את כל הפחית ואידו את המיים ונישאר רק סוכר.. ושקלו אותו... וכן גם על הפחית עצמה רשום 37 גרם אם אני לא טועה סוכר למזלי אני לא שותה קולה או שום דבר מוגז... אבל רציתי לדעת כמה יש בנביעות הזה סוכר

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by yoni321,

אחים שלי ברגע זה ניצחה מכבי 105-103 את טורנטו אם תצוגת כדורסל מדהימה (תחילת עונה רק). מה אתם אומרים מתאימים לליגה הטובה בעולם?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by zombie,

לאמא יש קורולה 2007 שעברה רק 20 אלף ק"מ שעד עכשיו לא היינו צריכים לשלם מס ועכשיו צריך לשים עלייה 30 אלף אז אנחנו רוצים למכור. אנחנו רוצים להחליף לרכב אחר(רכב אמא\משפחתי) האם עדיף למכור לאדם פרטי או לעשות טרייד-אין?(אמשמח להסבר על טרייד-אין) . ואם למכור לאדם פרטי בכמה אפשר למכור רכב כזה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי, אני מנסה לדחות את הגיוס שלי לצה"ל בשנה בשביל לסיים תואר ראשון (תואר משולב במתמטיקה ומדעי המחשב באוניברסיטת בן גוריון). הדרך הסטנדרטית לא עובדת, הם דורשים שבסוף י"ב (עכשיו) יהיה לי לפחות חצי מהתואר (60 נקודות) ולי יש 55. שלחתי בקשה, הם לא הסכימו, ערערתי בטענה שחסרות לי נקודות בודדות, הם שוב לא הסכימו. האם יש דרך אחרת לדחות את הגיוס בשנה? אני כרגע אמור להתגייס במרץ 2010. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by FARKASH7,

הפרק שאוכלים מהתחת ומחרבנים מהפה. הפרק שהחתולה של קארטמן מיוחמת. אם יש לכם עוד פרקים מומלצים אפשר לתת

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

ובכן, היום, ה17 לאוגוסט 2003, יום מאוד מיוחד ליהודים, לגיל (KodKod) יש יום הולדת. הבן אדם חוגג היום 16 שנים של תמיהות, איומים, ריבים והצבת אולטימטומים בשירות HWzone. אני רק רוצה לאחל לו את היום הולדת הכי שמח שיכול להיות, מי יתן וכול יום הולדת שיהיה לך עד 120 תמיד יהיה יותר ויותר טוב. תהנה מהיום שלך, בכבוד אחי, אסף. ד"א, מסורת זאת מסורת, שמנמנים מקפצים. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים