עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by darkman,

-inurl:(htm|html|php) intitle:"index of"+"last modified" +"parent directory" +description +size +(wma|mp3) "metallica" את שורת קוד זה אתה פשוט מעתיק לשורת חיפוש הקוד עובד והוא מוצא המון שירים. כמו כן למי שלא הבין המילה "METALLICA" הוא מילה שאתה משנה אותה בהתאם ללהקה שאתה רוצה! *נילקח מאתר METACAFE

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. זיכרונות זול שם? כרטיסי מסך זול שם? הארדיסקים זול שם? מארז זול שם? ספק? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 12:03:56 אנשים, אולי ראוטר אלחוטי יהיה שם זול? מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Dark_Phantom,

כן, הגיע גם זמני לתרום משהו מעצמי למדינת ישראל. בעוד משהו כמו 36 שעות בקום יאיר לי פנים(או שלא ) ו"רד למצב 2" יהיה המשפט הכי שכיח שאשמע בזמן הקרוב....סביר להניח, למי שישאל, שאני אשרת בקרבי(רציתי עתודה אבל לכו אתם תבזבזו שלוש שנים על משאבי אנוש.. ) ולכן ככל הנראה אתגייס לאחת היחידות השדה. לכן בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל החברים שלי ולאנשים שסבלו אותי במשך תקופה ארוכה, לכל חברי צוות מודרים ואדמינים, לנועם הגלובל הכי נחמד בעולם , לסתם אנשים שלא קשורים לשום דבר אבל עדיין אני אוהב אותם(כן יונה, אתה אחד מהם) וסתם לכל חברי האתר. מקווה שבעוד שלוש שנים אני אוכל לראות את כולכםםםםםם כאן וחסר שלא תהיו פה. sya soon fellows. 8) :-* :'(

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by yoni321,

אחים שלי ברגע זה ניצחה מכבי 105-103 את טורנטו אם תצוגת כדורסל מדהימה (תחילת עונה רק). מה אתם אומרים מתאימים לליגה הטובה בעולם?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מסמך נדיר, ממש מצמרר! לחכות בסבלנות לשירת התקווה. הקלטה נדירה של שירת התקוה מלפני 61 שנה שנערכה ע"י כתב ה BBC שרות השידור בריטי במאי 1945 במחנה הריכוז ברגן-בלזן אשר בצפון גרמניה. הצבא הבריטי אשר שחרר את המחנה מצא שם כמה אלפי ניצולים כמחציתם יהודים, רבים היו במצב גסיסה. הרב הצבאי הבריטי אירגן תפילת קבלת שבת, עבור היהודים במקום היתה זו קבלת השבת הראשונה אחרי 6 שנות מלחמה, ואחרי יותר מ- 10 שנות רדיפת יהודים על אדמת גרמניה. במאמץ רב, התארגנו היהודים, וביודעם שמקליטים אותם - ושרו את התקוה. אגב, זו גרסה מיושנת של שירת התקוה, בסגנון תחילת המאה ה- 20. בינתים עבר ההימנון שלנו שינויים קלים והוא נשמע היום קצת אחרת. נפתלי בלבן, לינק לאתר ההקלטה: http://genealogy.org.il/BergenBelsenHa…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני מחפש איזה תוכנה או דרך להגביל שעות גלישה לאתרים מסויימים ביום. אני מאמין שאתם יודעים בטח למה? ברור בשביל פייסבוק.... אח שלי הקטן פשוט מגזים, זה נורא הם יכולים לשרוף את כל החופש שלהם על הפייסבוק הזה. עדיף כמובן שזה לא יראה שזה חסום ע"י תוכנה,הילדים היום לא טמבלים, כדי שזה פשוט לא יעלה ויראה שגיאה. אשמח לרעיונות ועזרה בנושא. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by raiman1,

כנ"ל

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. סיימתי בהצטינות קורס טכנאי מחשבים.. (לא משו מסובך אל תדאגו) השאלה היא כמה צריך לקחת או יותר נכון מה המחירים שלוקחים להתקין מדפסת וינדוס לפרמט לבדוק את המחשב בכללי ליצור רשת וכאלה?[br]פורסם בתאריך: 31.05.2010 בשעה 18:58:33 חח צמתוך שעמום מצאתי את האתרים http://www.pc-israel.com/price.php http://www.pro.co.il/prices.asp?c=15&w=85

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. לכל מי שיש ממיר ישן (לא דיגיטלי), אני וחברים שלי קלטנו שנוסף ערוץ חדש, ערוץ 70 ולא סתם ערוץ אלא ערוץ ביפ ! אף אחד לא הודיע על זה או אמר שזה רשמי וזה גם אף פעם לא נקלט ככה שאני לא יודע אם זה בעיה שלהם או שהם פשוט הוסיפו את זה בחינם (לא נראה לי הגיוני כל כך אבל לא משנה) אבל יש את זה וזה סבבה, מה שרציתי לדעת אם זה נקלט בכל הארץ או שזה משהו מקומי, בכל מקרה אני גר בת"א, אם יש לכם גם ממיר כזה אתם מוזמנים לנסות ערוץ 70 ולחזור לדווח, תהנו.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום! אני רוצה למצוא מידע על ,איך להתגייס, מה מבקשים(פרופיל וכו.) . כול מידע אפשרי נ.ב אני רוצה להיות טייס תודה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by IlanF,

סתם מעניין אותי לדעת איך אתם משיגים תוכנות/סרטים/משחקים...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום ביום שבת הקרוב יבואו אלי כמה דודים שכבר די ממזמן לא התראנו.. העיניין הוא שאני יהיה לבד.. רק אני והם.. אז החלטנו לעשות משהו שכבר לא עשינו כמה שנים טובות.. לעשות ערב סרטים איכותיים ומטורפים ! עם הפופקורן וכל הג'נקפוד שאנחנו יכולים לדחוף לפה.. אז אני מבקש ממכם את המלצותיכם לגבי סרטים איכותיים בקטגוריות הבאות: אקשן , מלחמה , פנטזיה-מלחמה-אקשן. כמו שאתם רואים הם בעיקר חובבים אקשן ומלחמה : אבל הם גמישים.. הם גם אוהבים קצת פנטזיה.. לדוגמה סרט כמו האלמנט החמישי שיש בו גם הרבה אקשן גם קצת מלחמה~ וגם הרבה פנטזיה יכול להתאים להם יופי.. אבל אשמח אם קודם תוכלו להעמיס אותי בסרטי אקשן וסרטי מלחמה איכותיים.. זה יותר בראש שלהם, מה גם ש-4 מתוכם (סה"כ 5) עובדים בצבא אז.. תודה מרא…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. טוב אז קודם כל אני לא עובד בחנות ולא קשור לחנות בכל מיקרה בהמלצת אנשים בפורום לא מזמן הזמנתי מחשב חדש מסקאי פי סי בגלל מחסור שהיה בHD2900פרו ביטלתי את ההזמנה ולמרות שהיו רכיבים לא סטנדרטים בהזמנה (יחסית לשוק הישראלי שקונה הכל בזול) לא עשו בעיות ובאמת באותו היום ביטלו תהזמנה יותר מאוחר הזמנתי אל פסק אמרו יומים והגיע אחרי יומים בגלל שלא הבינו אותי כל כך ואני לא אותם האל פסק היה 650 שאני צריך 750 דיברתי איתם והסכימו להחליף תמורת 80 שקל כולל משלוח היום זה הגיע בהתחלה חשבתי שחסר כבל חשמל והסכימו לשלוח בחינם אבל קצת קריאה בחוברת (צריך לקחת תכבל מהמחשב בדגם הזה) בקיצור סקאי פי סי נתנה לי שרות טוב בנתיים היה קצת בילבול כי זה האל פסק הראישון שלי ויש לי מה ללמוד אבל הח…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by overload,

משנת 2000 בערך זה התחיל היום 2005 זה נמצא בשיא, כל תוכנית שלישית בטלוויזיה היא תוכנית ריאלטי. מה אתם חושבים על התופעה? אתם בעד זה או נגד? הנה הדעה שלי- מאז העונה הראשונה של הישרדות (זה היה בשנת 2000 בערך) לא ראיתי פרק שלם ולא אהבתי אף תוכנית ריאלטי בטלויזיה! שום תוכנית מהסוג הזה אני לא אוהב, לי הם כולם נראות דומות מדי ורובן מבויומות לגמרי (שיעול* אפק הפחד, ואני יכל להסביר), כולם מלאות בטיפשות אמרקאית שגולשת ויוצאת מכל החורים כבר, גם בישראליות. אני אישית חושב שזאת ההמצאה הגרוע של העשור האחרון.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by JohnnyBravo,

מישו מקבל הודעות ספאם בפלאפון מהדגנרט הזה? הודעות בסגנון"תניח תפיליון המשיח מגיע"(lol) איך אני עוצר את המטרד הזה?? מס טלפון 037322222

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי חברים, אני רוצה להתקין בביתי פרגולה חשמלית, אך שלא יהיה פרגולה חשמלית אלא גם איכותי. מבחינת חברות ושירותים שקיימות בארץ שמייצרות, מייבאות ומתקינות מוצרי הצללה למיניהם. מה עלויות של פרגולה חשמלית בדרך כלל מהמחיר הזול עד ליוקר? האם המחיר גבוה מצדיק לפי איכות הפרגולה, או בגלל דברים אחרים, עלויות התקנה, איכות השירות, גודל החברה? אשמח לקבל חוות דעת וניסיון עשיר כמה מכם שהם צרכנים שכבר צברו ידע או מכירים את הנושא יותר טוב ממני. תודה, אליהו

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by avihai007,

אני צרריך לקבל מילוח מארה"ב, ואני צריך לבחור באיזה מביניהם(באותו מחיר). מה דעתכם? יש בכלל FEDEX בארץ?(UPS אני יודע שיש). תוודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by KapiSH,

אני חדש בתחום הגרפיקה ורציתי לשמוע את דיעותיכם על חתימה שעשיתי: איך זה בשביל מתחיל?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

שלום, הרגע התקשרו אליי מבזק בקשר להצעה שידרוג מהירות האינטרנט, מ-2.5M ל-4M בטענה שאני ייקבל 3 חודשים חינם אינטרנט במהירות הזו ובחודשים הנוספים אני אשלם תוספת של 5 ש"ח... כמובן שאני אצטרך להתחייב לזה לשנתיים. האם זה שווה, בטענה שאני אתחייב שנתיים?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by 3pac,

ראיתי חנות בראשון ליד skypc שקוראים לה אלפא מחשבים . המחירים יותר טובים אבל אני לא יודע אם כדאי לי ,כי אולי החלקים לא איכותיים או משהו. יש למשהו המלצות ?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Born2Kill,

יש לי 2 ממירים של yes ו-2 טלויזיות, הבעיה שאחת מהטלויזיות לא עובדות כרגע, אז יש מצב לחבר את הממיר למחשב?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by KiDi,

משהוא מכיר יבואנים שעוסקים בהבאת אביזרי אייפון לארץ? אני רוצה לפתוח חנות ומחפש יבואנים שיספקו לי תודה

23. הקדמה קצרה:אני יודע, זה לא פורום רכב ויש את קארספורום. אבל אני יודע שלרוב (לא כולם) אין שם ראש פתוח וישר ישלחו אותי לקנות מגבר יעודי לרכב. אז... אני כאן במסגרת פרוייקט מודינג קטן לשיפוץ הרכב נתקלתי בדילמה הזאת. אני מתכוון בהמשך לחבר גם מגבר יעודי, אבל בנתיים מגבר שאני מאד קשור אליה, חד וחלק - יש או אין דרך לחבר אותו לרכב? ואם כן, מה צריך לקנות ואיך עושים. המון תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני יודע, ראיתי שהם בתהליכי "גירושים", דיברתי עם נציג מTMS ותשובתו הייתה שעכשיו האתר TMS&FOX בשליטת FOXPC, והם בחרו לא לפרסם את המצב כרגע. בנוסף הוא אמר שאם אבחר לקנות בסניף ראשון, האחריות והשירות יהיו דרך סניפי ראשון ומגדל העמק בלבד ושסניף חיפה לא נכלל. הוא הציע לי לחכות כמה ימים... מישהו יודע עוד פרטים לגבי מה יקרה ומתיי? כי אחרי ראש השנה בערך תיכננתי לקנות את המערכת i5 שרציתי הרבה זמן... מה לדעתכם כדאי לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים