כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
ארגון המרצים הבריטי ביוזמת אחת בשם סאלי האנט עשו חרם על שתיים מהאוניברסיטאות בישראל, כמובן שכל המניע הוא היותנו ישראלים שמגנים על עצמם מפני הערבים הרוצחים. דבר זה איננו מקובל, ולכן כל ישראלי ישלח לה מכתב הסתייגות מהדבר הזה ואחרי שהיא תקבל 6 מיליון מכתבים נזעמים אולי לכנס לה משהו לראש. האי מייל שלה הוא: sally.hunt@aut.org.uk קישור לידיעה: http://news.walla.co.il/?w=/90/705455 נא להפיץ לכל מי שאתם מכירים!!!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך ליום שישי להדפיס על חולצה או להעביר לה כיתוב מסוים, מישהו יודע איך? בעיקרון אפשר להדפיס על דף, ואיכשהו להעביר את זה לבד, אבל אני לא זוכר איך, מישהו מפה כן זוכר? ואם יש דרך להדפיס ישירות על החולצה- בבקשה תסבירו לי איך ;D יש לי HP PSC 1315 תודה לעונים *אם אפשר, אני צריך תשובה בדחיפות- זה ליום שישי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! היום אני עם 1.5MB באינטרנט בשילוב של נטוויז'ן ובזק. בגלל שבזק לא מאפשרים באיזור שלי מעל 1.5MB(רכזת רחוקה) אז רציתי לעבוד לתשתית של YES, בגלל שיש לי YES בבית. רציתי לשאול האם YES עושים בעיות? או שהם מספיק אמינים כדי לעבור אליהם? תודה, אריאל
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז קודם כל אני לא עובד בחנות ולא קשור לחנות בכל מיקרה בהמלצת אנשים בפורום לא מזמן הזמנתי מחשב חדש מסקאי פי סי בגלל מחסור שהיה בHD2900פרו ביטלתי את ההזמנה ולמרות שהיו רכיבים לא סטנדרטים בהזמנה (יחסית לשוק הישראלי שקונה הכל בזול) לא עשו בעיות ובאמת באותו היום ביטלו תהזמנה יותר מאוחר הזמנתי אל פסק אמרו יומים והגיע אחרי יומים בגלל שלא הבינו אותי כל כך ואני לא אותם האל פסק היה 650 שאני צריך 750 דיברתי איתם והסכימו להחליף תמורת 80 שקל כולל משלוח היום זה הגיע בהתחלה חשבתי שחסר כבל חשמל והסכימו לשלוח בחינם אבל קצת קריאה בחוברת (צריך לקחת תכבל מהמחשב בדגם הזה) בקיצור סקאי פי סי נתנה לי שרות טוב בנתיים היה קצת בילבול כי זה האל פסק הראישון שלי ויש לי מה ללמוד אבל הח…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, עבדתי 8 חודשים במקום עבודה X וכבר לאחר חצי שנה של עבודה, על פי החוק, הייתה אמורה להיפתח לי קרן פנסיה. הקרן לא נפתחה והמעסיק אכן הודה שהיא לא נפתחה והציע לשלם את הכסף במזומן לאחר סיום העסקתי שם. העניין היותר חמור הוא שזה השפיע לי על הפנסיה במקום העבודה הנוכחי. במקום שהפנסיה תתחיל להיות מופרשת לאחר 3 חודשים (עם הפרשה רטרואקטיבית על אותם 3 חודשים ראשונים), ההפרשה התחילה רק לאחר חצי שנה, כקבוע בחוק, ובכך הפסדתי שישה חודשים * 12% (אחוז הפרשת מעסיק) * כ 4,000 ש"ח שכר בסיס בחודש = כ 2,880 ש"ח. האם ישנה אפשרות לתבוע את המעסיק הראשון (X) שלא פתח קרן פנסיה על הפסד כספי הפנסיה במקום העבודה הנוכחי? תודה לכל העונים, לילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי... תהיתי אם מישהו עשה את היחידה השלישית במחשבים לא באקסל אלא בפרולוג? (תכנות לוגי), אם כן - רציתי לדעת כמה דברים על המגן אז...בבקשה שירשום פה אם הוא למד את הדרעק הזה... :-/ תודה, -הילה =)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בגרות מלאה אבל 55 בהיסטוריה א' כי תפסו אותי מעתיק ועוד כמה דברים בהיסטוריה ב' יש לי סופי 85. עכשיו אני רוצה לגשת לבגרות , ללמוד מאיזה ספר ולהקיא אותו בבגרות ולקבל איזה 80+ בשביל הממוצע.. עכשיו השאלה היא מאיזה ספר הכי כדאי ללמוד ?מיקודית זה פשוט מדי נראה לי.. אני בן 19 עוד מעט ומתגייס עוד כחודשיים,אני נחשב אקסטרני ? תודה רבה מראש..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כשנה שידרגתי את המהירות האינטרנט בביתי ל-100 מגה (בזק) ורכשתי N600 Wireless Dual Band Gigabit VDSL2/ADSL2+ Modem Router TD-W9980. הכל היה טוב עד שאתמול נפל הקו ונורית ה-ADSL כבתה לה. משיחה שהיתה לי עם התמיכה של בזק, נאמר שהם משדרגים את הקווים והציוד שלי (כיוון שלא רכשתי אותו אצלם) לא תומך ב-"ווקטרים". אין לי מושג של מה הוא מדבר. הוא הסכים לשנות את ההגדרה של הקו אך טען שב-reset הבא (מסיבה כלשהי) שוב תהיה לי בעיה. אשמח לקבל את המלצה בנידון. תודה, אריה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני וכמה חברים כבר יושבים על 2 התרגילים האלה מעל שעתיים.. 1. What must the separation be between a 3.4 kg particle and a 2.5 kg particle in order for their gravitational attraction to have a magnitude of 3.5x10^12 N? 2. נשמח לקבל תשובות או לפחות כיוון מחשבתי איך לגשת לשאלות. תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל ומה עדיף הוראת קבע לחשבון בנק או לכרטיס אשראי?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה לא יוצא לי להתקל בקומדיות טובות בזמן האחרון, אני מדבר על השנה +- האחרונה... הקומדיה היחדיה שזכורה לי לטובה היא Kick-Ass שאני ממליץ עליה בחום
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מוצר כלשהו מאיביי.. המוכר דורש תשלום דרך פייפאל מבלי כל התהליך של איביי עם buy it now וכד'.. פשוט לשלוח לו תשלום למשתמש שלו בפייפאל ולרשום לו לאחר מכן את הכתובת שלי.. רציתי לדעת האם יש לי ממה לחשוש לפני שאני שולח לו תשלום ? *אני מעוניין לשלוח לו את התשלום מכיוון שאני אקבל הנחה מסכום התשלום המופיע בעמוד המוצר שלו באיביי. תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם כן מי ואיפה אתם משרתים..... ספרו קצת..... למשל אני חייל כבר חודש וחצי, סגרתי 21 יום וסוף סוף אני בבית..... אני טירון של פלס"ר 7 (עם משהן מכיר את היחידה). אני עובר את הטירונות שלי ב בא"ח1" פלס גולני בבקעת הירדן....!!!
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת על חנויות מחשבים בגרמניה(לא צריך משלוחים לארץ). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשראיתי את הסרט: "אוסטין פאוארס" -אז היה קטע שהראו אותו עם בוקסר או תחתונים (לא זוכר בדיוק מה זה היה) שעליהם היה את דגל אנגליה...חחחחח זה קרע אותי מצחוק.. יש את הדברים האלה בארץ? לאו דווקא דגלים של מדינות... ואני יודע שהשאלה קצת פריקית , מה לעשות אהבתי את הקטע הזה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעצם המצב הוא לא שכל פעם אני צריך לעשות לוגין מחדש, אלא פשוט בדף הראשי זה לא מחובר. בדפים הבאים אחרי זה כבר זה כן מציג לי את היוזר. אז תכלס זאת לא איזה בעיה נוראית, רק נותן משוב קטן כי זה טיפה מציק, אמור להיות שם מידע על התראות וכאלה ואי אפשר לראות את זה ישר צריך לרענן כדי שזה יקלוט את הקוקיז או לא יודע איך זה עובד פה באתר. זה לא חוסם סקריפטים או חוסם פרסומות בוודאות, אין לי שום תוסף מעבר לחוסם פופאפים שמונע מחלונות קופצים להיפתח. ולא, אני ממש לא מתכוון למחוק את הקובץ Hosts שלי...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
סיפור ארוך שקיצרתי המנחה שלי קיבל תקציב של 5000$ לקניית GPS מה שהוא מצא ורצה עלה 5600$ . לאחר שבועות של התלבטויות הוא חזר לחברה ואמר להם דוגרי מה התקציב שלו ושאל מה אפשר לעשות (הוא חשב שאולי ימכרו לו בלי התוכנה, או בלי המדריך הצמוד בשטח למשך יומיים...). בסופו של דבר, הסכימו למכור לו את אותה חבילה ב 4800$
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי עכשיו ויכוח עם מישהו שעובד באינטל שטוען: 1 אינטל מחזיקה ב-87% מהמכירות 2 המעבדים של AMD לא עמידים לוירוסים 3 במקומות עם רשת של איזה 7 מחשבים AMD ממש לא טובים\לא מתפקדים או משהו כזה מה אתם אומרים ובקשר למכירות האם יש איזשהו מקום\אתר שעשה איזה סקר אמין בקשר למכירות(בכל העולם)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל ביטוח מוזל יותר דרך העבודה של ההורים (הפרש של 1400 ש"ח) העניין כרוך בדבר אחד : העברת בעלות נוספת על שם אמא שלי - כלומר משמעות הדבר שהרכב יעבור יד נוספת ויהיה כבר יד שלישית. מן הסתם שזה נתון שעלול להשפיע על מכירה עתידית של הרכב וכאן אני כבר די מתלבט. מה אתם אומרים ? כדאי או לא ? (מאזדה 2 - שנתון 2008 - יד שניה - 50000 ק"מ.)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://finance.walla.co.il/?w=//1311276
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הקלטתי שיחה בטלפון ע"י ווקמן כזה של מנהלים שאפשר לדבר אליו כשהפאלפון (צביקה פיק) עצמו היה על רמקול. השיחה כרגע נמצאת על קלטת של טייפ רגיל וישן , קסטה של ווקמן. כששומעים את השיחה , יש המון רעשים של קליטה או משהו כזה , למשל כשמישהו מתקשר ושומעים רעשים ברמקולים עוד לפני שהפלא מצלצל. ועוד כל מיני הפרעות , כנראה בגלל שהפלא היה קרוב מדי לווקמן. אני רוצה לסנן \ לנקות את אותם הפרעות שיהיה צליל נקי. יש איזה תוכנה או משהו בשביל זה ? *בשביל מלנוע שאלות , זה חוקי , הצד השני יודע שהוא מוקלט.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב שהנושא מסביר את עצמו. המנהלים באתר לא רוצים למחוק לי את היוזר, למרות הבקשות שלי.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=4845715794200371561
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב שעשו עלי עקיצה ..... לפני שבוע קניתי מחשב מהם על סך 5100~ דרך הישרכט שלי קיצר אמרו לי מצויין... מחר יוצא המשלוח.. יום למחרת אני מתקשר אומרים לי כן המשלוח יצא.. עוד יום עובר אני מתקשר לשאול מה קורה.. הם אומרים לי ביגלל שהיזמנת הרבה חלקים אז אנחנו נחמדים וחיברנו בישבילך את המחשב ללא כל חיוב... אמרתי סבבה. ושם שולחים לי אותו כבר היום יום למחרת אני מתקשר לשאול והם אומרים לי שביגלל שהם היו נחמדים וחיברו את המחשב לבד בישבילי.. אז איזשהו כבל הוא לא מספיק ארוך כי היזמנתי מארז גדול.. אז צריך לחכות ליום ראשון (שלשום) ושהם ישלחו אותו ביום ראשון יום ראשון אני מתקשר ושואל מה קורה והם אומרים לי הנה הכבל הגיע מתקינים אותו... אבל ביגלל שאנחנו גם נחמדים אנחנו רוצים לבצע לך בדיק…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-