כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת... אבל בעיקרון, איך בוחרים את הסרטים, ואיך מתבצעת הקניה.?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אופניי הרים בסביבות ה1000 ש"ח, יש המלצות? או אם יש חברות מסוימות שכדאי להסתכל עליהם ואפילו משומש?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, קניתי מהם כונן לפני שנה ואתמול הוא שווק חיים, עכשיו החנות פשטה. האם יש אפשרות לממש אחריות דרך יבואן ואם כן איזה? תודה מראש לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון המחשב שלי כבר לא יכול להריץ יותר משחקים חדשים. קניתי גם מסך 23 LCD וגם המחשב מתקשה עם ניגון סרטי HD. עכשיו רציתי להתייעץ בדעתכם. מה עדיף לי, לרכוש קונסולת XBOX 360 בחו"ל במחיר של כ200-250 דולר או לקנות מפרט חדש למחשב בתקציב של בערך מקס' 2500 שקל?! את הXBOX אני מתכוון לחבר למסך 23 HD ואני בטוח שיריץ משחקים מעולה, מצד שני ב2000 שקל אני לא בונה מפרט משחקים חזק לתווך הרחוק שיכול להתמודד עם 23'' LCD. מה דעתכם ועצתכם שכדאי לי לעשות?! תודה ויום טוב
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב זח! אני מחפש תמונה משר הטבעות (השלישי), תמונה של גאנדאלף עם המקל מאיר כשהוא על הסוס ומרחיק את הנאזגולים בשדה. עדיף שהתמונה תהיה נקיה בלי כל מיני עיטורים אלא רק התמונה הזאת. אם אפשר ברזולוציה כמה שיותר גבוהה ובאיכות כמה שיותר טובה... חיפשתי ברחבי הרשת ולא מצאתי... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כולם בטח יודעים שאינטל פותחת מפעל חדש בקיריית-גת ומחפשת הנדסאים. אז אני צריך להגיע ליום הערכה אצלם ויהיו שם מבחנים בידע טכני. אני סיימתי ללמוד לפני 3 שנים ולא זוכר יותר מידי אז האם יש פה משהוא שעבר את זה כבר ויודע מה החומר שעליו בוחנים כדי לדעת על מה לחזור?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יצא לחבר לחפש נעליים פשוטות, אורתופדיות ונוחות בכל מיני חנויות בארץ אך הוא לא מצא משהו שסיפק אותו, אז הוא פנה אליי בבקשה לחפש המלצות לחברות וחנויות...מישהו פה מכיר חנויות עם הרבה סוגים במחירים נורמליים? (התקציב עד 800 שקלים) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://finance.walla.co.il/?w=//1311276
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אוהב לבשל. בתור אחד שגר לבד אני מבשל כמעט יום ביומו, אם לעצמי ואם לחברים שבאים. נמאס לי מהשחיקה המהירה של מחבתות "איכות" המבטיחות הרבה ובמהרה מאבדות מהאיכויות של תחילת השימוש. ניסיתי כבר טפלון, קרמי וכו...וכולן בהתחלה היו כיפיות לבישול וקלות לניקוי (בעיקר הקרמיות) אך מהר מאוד חטפו שריטות (אפילו מהספוג לניקוי כלים העדין ביותר) ואיבדו מיכולתן לבשל ללא הדבקה. מחבתות שבתחילת דרכן איפשרו בישול ביצת עין ללא שמן, מאלצות אותי להיכנס למאבק עם מגרד אקווריום כדי להוציא את שאריות המזון שנדבקו. מה כבר ביקשתי? מחבת קלה לניקוי שהאוכל והשמן לא נדבקים אליה והציפוי לא מתפורר עם הזמן. חיפוש בגוגל הפנה אותי למליאנתלפים לינקים "פירסומיים" מובהקים הממליצים לי לזרוק מאות שקלים על מוצרים גרו…
-
אני ממש לא בן אדם של שירים, כן אני יודע שזה מוזר ושזה הדבר הכי טוב בהליכות... יוצא לי ללכת די הרבה [לא בכוונה, פשוט תלוי בטרמפ], ואני חייב לעשות משהו עם עצמי. אני אוהב בעיקר טכנולוגיה אבל יש עוד תחומים שיכולים לעניין אותי...ניסיתי נגיד לשמוע הרצאות של טד בדרך, אבל זה לא נוח. יש למישהו רעיון למשהו שאפשר לשמוע חוץ משירים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי כאן הולך להתגייס בשבועות הקרובים ולאן ? אני חוזר מד"חש שבוע הבא (התגייסתי בנוב') ואמור להתחיל ב27 טירונות חדשה בשיריון ...
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן ישנן הרבה סדרות שאני צופה בהם וזה קצת מעיק כל הזמן לעקוב אחריהן ולראות מתי יצא פרק חדש אשמח לדעת איך אני יכול לקבל למייל נגיד עדכון על כל פרק חדש שיוצא של סדרות שאני עוקב אחריהן תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, אתמול ב00-00 שעון ישראל עבר החלק הראשון של התחרות "מר אולימפייה" תוצאות השיפוט יגיעו היום בערב, עם תוכנית ערוכה ואפשרות לצפות בה בלייב בלינק הבא- http://webcast.bodybuilding.com/fitshow/2010olympia/ הנה כמה תמונות: ג'יי קאטלר, ההימור שלי מקום ראשון השנה. אז מה דעתכם, מי לוקח?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן רכשתי קורס באינטרנט של אחת המכללות שמלמדות איך לעשות כסף באינטרנט אני לא אגיד את דעותיי על הקורס כי אני לא פה להשמיץ. בקיצור ולעניין : האם יש איזשהי מדיניות החזרה של מוצרים דיגיטלים שנקנו באינטרנט? מדובר על קורס וידאו שאני רואה דרך האינטרנט קניתי משהו, ועדיין אין לי אותו פיזית ביד..תמוה משהו.. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.tarantino.info/2013/10/05/quentin-tarantinos-top-10-films-2013-far/ 1. Afternoon Delight (Jill Soloway) 2. Before Midnight (Richard Linklater) 3. Blue Jasmine (Woody Allen) 4. The Conjuring (James Wan) 5. Drinking Buddies (Joe Swanberg) 6. Frances Ha (Noah Baumbach) 7. Gravity (Alfonso Cuarón) 8. Kick Ass 2 (Jeff Wadlow) 9. The Lone Ranger (Gore Verbinski) 10. This Is The End (Seth Rogen, Evan Goldberg)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סיפור ארוך שקיצרתי המנחה שלי קיבל תקציב של 5000$ לקניית GPS מה שהוא מצא ורצה עלה 5600$ . לאחר שבועות של התלבטויות הוא חזר לחברה ואמר להם דוגרי מה התקציב שלו ושאל מה אפשר לעשות (הוא חשב שאולי ימכרו לו בלי התוכנה, או בלי המדריך הצמוד בשטח למשך יומיים...). בסופו של דבר, הסכימו למכור לו את אותה חבילה ב 4800$
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.bordergatewayprotocol.net/~jon/humor/video/gta4real.mpg
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה ניתן להשיג את המסכה והגלימה כמו שבסרט "הצעקה"? חיפשתי אבל מצאתי רק חיקויים.. יותר נכון אפילו לא דומה לדבר האמיתי. קשה לי להאמין שיש את זה בארץ . אבל אם למישהו יש מידע היכן ניתן להשיג ...
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש עט מסוים למישהו כמתנה, עט נוצה נובע עם קסת דיו בסגנון איטלקי שהייתי באיטליה לא מזמן קניתי אחד שנגנב לפני שהגעתי לארץ. למישהו יש שמץ איפה קונים כאלו פה בארץ? דרך האינטרנט לא מצאתי כלום... אני מנסה למצות את כל האפשרויות לפני שאני פשוט מזמין עוד אחד מאיטליה לפה במחיר משלוח מופקע.... אם למישהו יש כיוון, אשמח לדעת תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנא רישמו את סם הכוסית ואת אתה יכולים תביאו גם תמונות
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://one.revver.com/watch/323363 :lol: :lol:
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
גם אני, כמו כל תלמיד תיכון בארץ מחכה למושיע הזה שנקרא מיקוד, אז הנה הוא. ידידה שלי השיגה אותו ושלחה לי. תהנו. [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה נ.ב. אתם שילמתם, ההורים, או שהתחלקם? אם התחלקתם, אז איך?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי קשקשים ויובש בעור כבר הרבה זמן. אבל זה לא סתם כמה קשקשים, זה הרבה, והם מאסיביים, וזה מגרד מאוד הד & שולדרס לדוגמא לא עושה לזה כלום, כבר בבוקר למחרת הקשקשים חוזרים. זה יכול להיות קשור לזה שאני שותה בערך כוס מים ביום כל יום?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-