עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי אני בן יחיד שההורים חתמו לי גולני או גבעתי (פרופיל 97 קב''א 56) ואני אמור להתגייס ביום שני הקרוב (מרץ 09) מהלשכת גיוס אמרו לי שההחלטה על קבלת החתימה של ההורים היא חיובית אבל מסרבים להגיד לי לאן אשתבץ (כשכל מתגייסי מרץ כבר יודעים לאן הם הולכים כבר חודש) ואומרים שאני הולך לראות קצין מיון בבקו''ם מישהו יודע מה הולך לקרות , האם ישלחו אותי לגולני\גבעתי או שישימו אותי להיות ג'ובניק ?? תודה

• 23 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. גוגל לא עזר לי במיוחד, כי אין לזה כ"כ שם רשמי בארץ..... למישהו יש מושג אם יש בארץ מקום שאפשר להשיג בו גיר תכשיטנים? (Jewlers Rouge) יש לי איזושהי עבודת השחזה עדינה במיוחד, ואני ממש לא רוצה לפנות לנייר שיוף..... לא איכפת לי מאיפה בארץ, כל עוד יש, אני ממש לא רוצה להזמין מאיביי ולחכות שבועיים. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by zombie,

מחפש המלצה לכיסא לישיבה רובה מול המחשב.. רצוי שיהיה כמה שיותר זול המחיר המקסימלי הוא 600 אבל אם המשמעות של חריגה מהמחיר היא מוצר טוב בהפרש גדול אז אפשר לחרוג אני יודע שזה פוסט הזוי אבל אני מחפש כיסא ולא ידעתי עם מי להתייעץ

• 33 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. Started by nadavtwtw,

אני תמיד שומע את זה, מה הכוונה? איזה סוגי ראיות יש?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

לפני כמה ימים ישבתי עם חברים באיזו מסעדה, המלצרית שלנו הייתה ממש חמודה וכמובן שחלקתי את רגשותיי העזים כלפיה(מי שלא מכיר אותי עדיין - אני אוהב להיות סרקסטי בהודעות שלי) עם חבריי. לאחר שסיימנו להיות גברים מגעילים וחילקנו לה ציונים כאלו ואחרים על הפנים, הגוף, החזה, התחת וכו' וכו' אחד החברים העלה תהייה מעניינת - האם אי פעם, מישהו, הצליח, להתחיל עם מלצרית? כלומר - האם אי פעם היה אדם X אשר ישב במסעדה Y ושירתה אותו מלצרית Z, ואותו X התחיל עם Z כאשר הוא יושב באותה מסעדה Y בה Z עובדת, התחיל איתה בה במקום, תוך כדי שהיא משרתת אותו, וזה עבד/הלך?(זה ממש לא משנה אם זה התפתח לחיי זוגיות מאושרת או סטוץ, העיקר שזה "עבד"). ואני מדגיש - אני לא מתכוון לכך שאתם מכירים מישהו או אתם בעצמכם יצאת…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by sgt_flippy,

מחפש חנות לדפוס בשביל כרטיסי ביקור (בסביבות ה-500 ) יש המלצות (גר בראשון)? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by benor,

קניתי את הדגם הבא: http://www.trailspace.com/gear/la-sportiva/thunder-gtx/ מישהו יודע איך הוא או איך החברה La sportiva בכלל? איזה נעלי הרים יש לכם?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  8. שלום לכם חברים, רוצה לשתף אתכם במשהו שבטח שמעתם פה הרבה, אני אני בכל זאת מרגיש צורך.. אז ככה, אני בן 22, כל החיים שלי זה עבודה, אין לי חברה וקשר רציני לא היה לי, גם אין לי חברים אפשר להגיד, חבר או שניים שאיתם אני שומר על קשר ונפגשים פעם ב.. כשמשעמם להם. יכול להיות שזה באשמתי, אנערף..אני לא טיפוס שאוהב את הפלאפון, כנראה לא שמרתי על מספיק קשר..כי חברותי אני כן, אין בעיות אינטראקציה או משהו, אוהב יותר לדבר עם אנשים במציאות. מצד שני אני אוהב את השקט שלי, מספיק לי כמה חברים קרובים וזהו..לא איזה חמולה כמו שכולם אוהבים שמתקשרים אחד לשני כל היום והאוזן לא יורדת מהטלפון. כל בחורה שמוצאת חן בעיני פשוט עושה לי שיתוק ברגע שמגיע שלב ה - "לשבור את הקרח" , לדבר איתן ממש אין בעיה ו…

• 58 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. Started by shuy,

לא מצויירת, שודרה לפני כ-12-15 שנים, מעיין דרמת אימה-מסתורין שכזאת בסגנון טווין פיקס. לשחקנים היה מבטא דרומי (דרום ארה"ב), ומשפט אחד חזר שוב ושוב בסדרה "THERE'S SOMEONE AT THE DOOR". מישהו זוכר?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  10. אתמול הייתי בטיול בצפון, והייתי חייב לשתף אתכם איזה יופי הוא נראה. הטיול היה במסלול של מפל התנור(כולל עוד 3 מפלים חוץ מהתנור שהוא הכי גבוה) מפל סער, והירדן ההררי. http://img217.imageshack.us/gal.php?g=p1000728t.jpg -אלבום א' http://img19.imageshack.us/gal.php?g=panorama1i.jpg -אלבום ב' אני חייב לציין שהתמונות לא לא ממחישות באמת איזה יופי הצפון, ואיזה ירוק הוא. תסעו לטייל שם זאת העונה היפה פירסמתי בפורום כללי, כי אין לי שום מטרה בלקבל ביקורות על איך התמונות צולמו, רק כדי להראות לכם איזה יופי הצפון נראה בתקופה הזאת. תהנו

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  11. כשקניתי את הפרבי לפני 10 בערך, קיבלתי מילון עברית-פרבית, אבל הוא נעלם. פתאום גיליתי את הפרבי בארון, שמתי סוללות וחטפתי התקף נוסטלגיה ליצור המעצבן ;D אבל אני מחפש את המילון עם כל המדריכים למשחקים, להרדמה, ולהכל... גם המדריכים שמצאתי באנגלית מכילים רק מילון נטו, בלי הדרכות. מאיפה אפשר להשיג?

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  12. אני כמנוי מלא זמן בבזק בינלאומי, לא היו בעיות עד אתמול בערב. מאתמול בערב הפורטים חסומים בקליינט של ואין לי אפשרות להתחבר לקליינטים ברשת הביטורנט. דיברתי במשך איזה שעה עם נציג טכני וכשעבדתי עם חבילת הגיימרים המדוברת, מהירות העלאה עלתה יפה מאוד. השאלה היא אם יש אפשרות להשתמש בתוכנות חיצוניות למעקף המשחקים שלהם ברשת? אגב גם מבחינתם שאני אתנתק מבזק... בכלל לא אכפת להם מהלקוחות שלהם! פשוט בושה!

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  13. עבר החג כמעט ולכן פתחתי את הסקר אם אני מתחיל ממני אז את החגיגה של החג עשיתי היום עם המשפחה,וכן קיבלתי דמי פורים לא עשיתי שום דבר עם חברים לא יצאנו וכו',מה שכן הייתי בתל אביב פעם אחת במהלך החופשה וזהו עכשיו יהיה תורכם

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by UltraWaveMUSA,

אני אמור לעשות בחינת סיווג בפיסיקה באת"א בגלל שלא עשיתי בגרות בפיסיקה ["חסר פיסיקה" חח] היום מצאתי את נושאי הבחינה ורציתי להכין את עצמי עד כמה קשה יהא לי ללמוד את הנושאים האלו [עם מורה פרטי וכמה ייקח בערך או בקורס שהאת"א מציעה] להלן הנושאים: מכניקה 1. ווקטורים, חיבורם והטלה על צירים. יחידות, התאמה ביניהן והמרתן. 2. תנועה לאורך קו ישר. מהירות ממוצעת ורגעית. תאוצה ממוצעת ורגעית. תנועה בתאוצה קבועה, נפילה חופשית. תנועה יחסית. 3. תנועה במישור, מהירות רגעית, תאוצה רגעית.תנועה בתאוצה קבועה, תנועה בליסטית (זריקה משופעת). 4. חוקי ניוטון. שיווי משקל. מיון כוחות. החוק השלישי של ניוטון. משקל ומסה. החוק השני של ניוטון. יישומים: תנועה בקו ישר, מישור משופע, בעיות רב גופיות. 5…

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by Mesatla,

האונס הכי חמוד בעולם http://www.youtube.com/watch?v=zDiR7UxI8Ow

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  16. Started by 00000,

משהו עם קצב יחסית אחיד שאני אוכל לרוץ איתו ושיהיה מהיר. עדיף עם פחות שילובים אינסטרומנטלים כמו פסנתר/כינור כי לפי דעתי הם גורעים ברוב הפעמים. תודה לעוזרים עריכה: משהו בסגנון: עדיף שלא יקח הרבה זמן להגיע לקצב...

• 34 תגובות
    • 4k צפיות
  17. היי חברים לחלק מדגמי הארמור יש מאורר 230 בצד על החלון המאורר הוא שקוף ועם לדים (לרוב כחולים ) אני צריך את המאורר הזה ... ממש ממש ממש צריך.. מצד שני , יש לי בדיוק את אותו המאורר רק בצבע שחור ובלי לדים (גם של טרמלטק ) מישהו מוכן להחליף איתי ? (להזמין אותו מחו''ל זה פרוצדורה לא קטנה בישבילי , במיוחד שאני נוב בהזמנות ) צרפתי תמונה של המאורר המדובר... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by ariel-ro,

שלום! היום אני עם 1.5MB באינטרנט בשילוב של נטוויז'ן ובזק. בגלל שבזק לא מאפשרים באיזור שלי מעל 1.5MB(רכזת רחוקה) אז רציתי לעבוד לתשתית של YES, בגלל שיש לי YES בבית. רציתי לשאול האם YES עושים בעיות? או שהם מספיק אמינים כדי לעבור אליהם? תודה, אריאל

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה לקנות נעלי ריצה טובות והמחיר לא משנה רק שיהיו הכי טובות שיש כרגע אני רץ עם נעליים פשוטות של 50 שקל ואני רץ בערך 5 ק''מ פעמיים בשבוע ואני מפחד שאני יהרוס את הרגליים עם נעליים כאלה אז תנו לי המלצות לנעליים תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Mesatla,

זה מעולה, אני מבטיח. צפו עד הסוף. וגם זה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  21. שאלה זאת פונה אל המבוגרים יותר שבפורום, מתי התחלתם ללמוד ומה? האם אתם מתחרטים שלא הלכתם ללמוד מוקדם יותר ? מאוחר יותר ? האם לא הרגשתם פער עצום ביניכם לבין בני ה-21 בשאר העולם שכבר מחזיקים בתואר ? תודה רבה !

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. תודה

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  23. Started by Invisible person,

היי, כיום אני בן 20, משלים את הבגרות במתמטיקה (5 יח''ל). אתם בטח שואלים אם עשיתי צבא..אז לא, עשיתי שירות לאומי כי קיבלתי פטור מצה''ל. מה שמציק לי זה שאף פעם לא עבדתי בשום דבר. בתיכון לא עבדתי כי הייתי חייב להתרכז בלימודים, איך שסיימתי תיכון התחלתי לעשות שירות לאומי ואיך שהשתחררתי נרשמתי לקורס להשלמת הבגרות במתמטיקה שלוקח שנה. (מועד חורף שאלון 005 ומועד קיץ שאלונים 006+007). וכשאני אסיים עם זה אני אעשה פסיכומטרי שגם במהלכו אני לא אוכל לעבוד, ואז כשאני אסיים עם זה אני אירשם ללימודים לתואר ראשון שימשכו עוד 3 שנים בלי לעבוד. בקיצור, אני פשוט לא עובד בגלל שכל הזמן אני עושה משהו אחר (בדר''כ לימודים). אני לא מצליח למצוא עבודה במשמרות שאני אוכל לשלב בה לימודים, כל מקום עבודה רוצה…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by composite,

אני יודע שזה כיסא די מפורסם. אשמח לדעת מי המעצב\ת, ועבור איזו חברה הכסא עוצב. תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.