כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
מי כאן הולך להתגייס בשבועות הקרובים ולאן ? אני חוזר מד"חש שבוע הבא (התגייסתי בנוב') ואמור להתחיל ב27 טירונות חדשה בשיריון ...
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נשמעת שאלה מצחיקה ומוזרה אבל אני רציני לאחרונה אין לי מושג למה יש לי הרבה קורי עכביש באזור המסך ומדיי פעם אני מוצא עכבישים מעצבנים ומעיף אותם החוצה...עכשיו אתמול ראיתי שיש לי קורי עכביש על המסך מאחורה!! (נ.ב.יש לי מסך lcd אם זה חשוב) אז יש ספק שנכנס עכביש למסך,האם העכביש יכול לגרום לקצר או איזהשהוא נזק?. לא יודע למה העכבישים האלה אוהבים את האזור הזה הבית שלי נקי כמו ארמון,דווקא באזורים האלה הם נמצאים מה יש להם מהמסך שלי?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46495 הבחור טוען שהשקיע 8-9 אלף שקל ברכב. טסט לשנה וכמו כן הוחלף מנוע (כן, מנוע חדש) לפי כחודשיים. הרכב עבר צביעה מחדש ועוד נטען כי אין שום מכה בשאסי...כלום! קצת מוזר המחיר שהוא מבקש, אך עם זאת יש לזכור שהמינוסים הקוסמטיים של הרכב משמעותיים (בייחוד הגג), אבל השאלה היא האם עד כדי כך שיביאו אותו לרדת (רישמית) 7 אלף מתחת למחירון...לא מריח טוב. :-\ על כל פנים, יש מי שיבדוק עבורי את ההיסטוריה של הרכב אצל היבואן, לא שזה יגיד הרבה אבל מילא. בהתאם לייעוץ שאני אקבל אחליט על נסיעת התרשמות ואם גם שם זה יראה טוב (אני מתקשה להאמין) הוא ילקח לבדיקה במכון רכב כדי לעמוד על טיבו הכללי באופן מדוקדק מקצועי וגורף (לבעלים אין שום התנגדות לכך.…
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ככה נראה מחשב ב-HL2 EP2 - מה הם חשבו לעצמם?! [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה דווקא כיף...הבעייה היחידה שלא היה כיסאות ושבת והלכו לי כל הרגליים... אני יודע ש מור היה מנהל האתר פה(אם זה הוא),DJ YANIV היה,היה מייסד האתר והצוות שלו...היה איזה 2 אחים דתיים...היה איזה כתב עם כיפה שחכתי מה השם שלו(ניראה לי WIZMASTER), היה את CASCO(עם אני לא טועה בכינוי)... היו קירורי גז נוזלי גז כמו קוביית קרח והיה איזה חומר נוזלי כזה בטמפרטורת -195(בערך)...בקיצור היה סבבה...נישארתי כימעט עד הסוף...לא ראיתי איך מחלקים את הפרסים... עוד מעט אני אעלה קצת תמונות אולי גם וידיאו... אז מי היה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה לאופניים עד 3000₪ לנסיעה בעיקר בכביש ובשטח. או, המלצה איפה לשאול את זה...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בחור בן 26 אוהב את תחום המחשבים ולא מזמן הציעו ללמוד את המקצוע בקרת איכות תוכנה - QA ואני לא יודע עם יש ביקוש בשוק למקצוע הזה ואם יש משכורת טובה בזה האם למשהו ממכם יש מושג האם שווה ללמוד ורצוי או שלוותר ? הקורס הוא במכללת נס בבאר שבע אורך הקורס הוא כשנה מחיר 12,675 תודה על עזרתכם
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://finance.walla.co.il/?w=//1311276
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אק אז ככה אני לפני חצי שנה התחלתי ללמוד לתואר הנדסאי תוכנה לפני הצבא. עכשיו כשרחשתי הרבה קשרים חברתיים ומידע אני יודע שעשיתי טעות וזה לא שווה בשבילי. לכן החלטתי לצאת מין הלימודים וללכת ללמוד מקצועה בטכניון אחרי הצבא. לפני תחילת הלימודים חתמתי שהצבא ישבץ אותי בתפקיד שקשור אחרי סיום הלימודים וכן אני יצטרך לעשות 9 חודשים קבע. עכשיו אני לא רוצה לעשות את הקבע והשאלה היא כזאות האם אני מסיים טכנאי זה סיפור גדול לצאת קבע או שפשוט לפרוש עכשיו ולצאת אם ידיים ריקות ואז להתקדם. תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך של טושיבה שלא נדלק יותר ולדעתי זו בעיה בספק כח שלו. צרפתי כאן תמונה, אשמח אם מישהו מזהה ויכול לומר לי מי מכל החלקים שיש בתמונה זה ספק הכח. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה "מים משותפים" ואיך זה מגיע לסכום של 861.00(שקל נכון?)?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לדעת מהם הדרכים בהם ניתן לרכוש מניות זרות? לצורך העניין - אני מעוניין לקנות מניות של אינטל, איך אני עושה את זה?
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב ראיתי תפרק הראשון מהתחלה בתיקווה שזה תיהיה סידרה שאני יצפה בה הרבה אבל מה אני יגיד לא משהו האם הסדרה הזאת אופכת ליותר טובה בעתיד? אני במחסור של סדרות וסרטים ככה שסידרת אנימה ארוכה מאוד יכולה לעזור בנתיים צפיתי בDB\DBZ נארוטו וניסיתי את One Piece אבל לא הצלחתי ליתחבר אליו גם אחרי כמה פרקים את נארוטו שופידן אני אוהב אבל מגיע פרק רק פעם בשבוע שבועים ככה שאתם יכולים להמליץ על סידרה טובה שיש לה הרבה פרקים כבר?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מזל טוב ליונתן McChicken Luther מהפורום !! הוא בן 16 היום!! מזל טוב עד 120 אחי, עושר, אושר, כל מה שתרצה ;D כמסורת הפורום, שפנפנים.. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: אהה רק רציתי לציין שאני ושגיא (רוקפורד) רצינו להקדיש ליונתן את השיר "יומולדת" של קובי פרץ.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כולם בטח יודעים שאינטל פותחת מפעל חדש בקיריית-גת ומחפשת הנדסאים. אז אני צריך להגיע ליום הערכה אצלם ויהיו שם מבחנים בידע טכני. אני סיימתי ללמוד לפני 3 שנים ולא זוכר יותר מידי אז האם יש פה משהוא שעבר את זה כבר ויודע מה החומר שעליו בוחנים כדי לדעת על מה לחזור?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... אבל בעיקרון, איך בוחרים את הסרטים, ואיך מתבצעת הקניה.?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שלא מכיר מה זה- מוזמנים לצפות בסרטון למעלה. זה רעיון שחשבתי עליו הרבה זמן, כי סך הכל יש פה הרבה שחקני מחשב בארץ, הפיראטיות גדולה, אבל לא תמיד לילדים או יותר נכון להורים שלהם יש כסף למחשבי גיימרים רציניים. לכן נניח ומישהו היה בא ופותח כזה דבר בארץ, דורש איזה 10-15 שקל לשעה עבור משחקי אונליין חוקיים, ומוכר גם חטיפים ומשקאות כדי להרוויח עוד, זה נשמע לי כמו משהו שהיה תופס תאוצה מהר. האם ניסו משהו כזה פה? האם לדעתכם זה יכול לעבוד?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אנא רישמו את סם הכוסית ואת אתה יכולים תביאו גם תמונות
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
התחלנו ללמוד קצת פסקל, ולימדו אותנו ישירות מהספר את הפקודות readln, ו writeln, אבל אני לא מצליח להבין אם זה READLN, או READIN. ???
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה? שמעו, יש לי מחר מבחן בסיפרות ואני פשוט לא יודע כלוום(!). בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי יש לי כמה מוזגים שאני צריך ללמוד אותם אבל אין לי את החומר ואין לי כוח עכשיו ללכת למישהו להעתיק... אז בבקשה אם אתם יכולים תביאו לי את ההסבר הטוב ביותר למושגים הבאים [במבחן המורה תתן לנו את המושגים ונצתרך לפרש אותם]. המושגים הם : דימוי- מטאפורה- תמונה מטאפורית- ארמז- חזרה- דובר בשיר- זווית ראיה- קונוטאציה- האנשה- סמל- מוטיב- גלישה- אז שמהו יש הרבה דברים שאני יודע אבל מי שיש לו כוח שבבקשה יפרש כי אני רוצה לשמור על המאה שלי בספרות ואני החסרתי הרבה מהלימודים... שלא תבינו אותי לא נכון אני לא ילד שלא לומד.. ההפך, אני לומד ומשקיע ואפילו שלא היתי בשיעורים אני למדתי את רובם [כי מי המפגר ש…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי היום את הסרט הזה - פשוט מדהים! אם אתם אוהבים סירטי מתח/אימה, אתם חייבים לראות את הסרט הזה! אפקטים מדהימים,דם יזע ודמעות, המוני זומבים דוחים, מפלצות מרושעות וכל מה שצריך בסרט שכזה. עם מערכת רמקולים 5.1, כשהמפלצת מתגנבת מאחורה, קפצתי במקום יותר מפעם אחת... משחקת שם ההיא מהאלמנט החמישי וכרגיל הסרט מתחיל עם זום עליה עירומה (ועל זה נאמר BABLISHES)! אתם עוד פה? רוצו לראות!!! ד"א - אמרתי כבר שהסרט מבוסס על המשחק?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-inurl:(htm|html|php) intitle:"index of"+"last modified" +"parent directory" +description +size +(wma|mp3) "metallica" את שורת קוד זה אתה פשוט מעתיק לשורת חיפוש הקוד עובד והוא מוצא המון שירים. כמו כן למי שלא הבין המילה "METALLICA" הוא מילה שאתה משנה אותה בהתאם ללהקה שאתה רוצה! *נילקח מאתר METACAFE
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זיכרונות זול שם? כרטיסי מסך זול שם? הארדיסקים זול שם? מארז זול שם? ספק? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 12:03:56 אנשים, אולי ראוטר אלחוטי יהיה שם זול? מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-