כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
מסמך נדיר, ממש מצמרר! לחכות בסבלנות לשירת התקווה. הקלטה נדירה של שירת התקוה מלפני 61 שנה שנערכה ע"י כתב ה BBC שרות השידור בריטי במאי 1945 במחנה הריכוז ברגן-בלזן אשר בצפון גרמניה. הצבא הבריטי אשר שחרר את המחנה מצא שם כמה אלפי ניצולים כמחציתם יהודים, רבים היו במצב גסיסה. הרב הצבאי הבריטי אירגן תפילת קבלת שבת, עבור היהודים במקום היתה זו קבלת השבת הראשונה אחרי 6 שנות מלחמה, ואחרי יותר מ- 10 שנות רדיפת יהודים על אדמת גרמניה. במאמץ רב, התארגנו היהודים, וביודעם שמקליטים אותם - ושרו את התקוה. אגב, זו גרסה מיושנת של שירת התקוה, בסגנון תחילת המאה ה- 20. בינתים עבר ההימנון שלנו שינויים קלים והוא נשמע היום קצת אחרת. נפתלי בלבן, לינק לאתר ההקלטה: http://genealogy.org.il/BergenBelsenHa…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוכש חלקים למחשב ואני מחפש המלצות לחנויות באיזור נתניה, חדרה ובאיזורים האלו כמובן חנויות שיש לכם נסיון איתם, שאין איתם בעיות עם שירות, אחריות וכו תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכנתי באתר שלי משהו מיוחד לכבוד יום השואה. כל מי שראה את הסרט "רשימת שינדלר" יודע רק את חלקו הראשון של הסיפור. בחלק השני תוכלו לצפות כאן. שתפו, כדי שכולם יכירו את גורל האיש והאגדה. לאחר צפייה בסרט, מה דעתך על פועלו של שינדלר? האם ניצל את היהודים לטובתו ורק בסוף ריחם עליהם או שהיה נשמה טובה מלכתחילה ויד ושם טעו כשלא העריכו את פועלו 20 שנה קודם לכן בסוף המלחמה, אלא רק ב-1963 ובצדק הטילו בו ספק במשך 20 שנה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתה פעם בערוץ 22 תוכנית בשם איצ'ה עם ספי ריבלין מישהו יכול לשלוח לי הורדה או צפייה ישירה של הפרקים??
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בחודשים האחרונים(תקופת זמן די ארוכה למען האמת) יש לי סימנים שחורים מתחת לעיניים. אני ישן לרוב, לפחות בחודשיים האחרונים, 8-12 שעות כל "לילה"(לפעמים הולך לישון ב02 ומתעורר ב13, לפעמים הולך לישון- ומתעורר- גם בשעות מאוחרות יותר). לפי מיטב ידיעתי ה'שחור' נגרם מחוסר שינה, שזה ככל הנראה לא המצב שלי. בדיקות דם שעשיתי לפני כחודשיים היו תקינות מבחינת מינרלים וברזל. מה יכול לגרום לכך? האם זה בגלל השעות ה'יוצאות דופן' שאני הולך לישון ומתעורר בהן, או שזה יכול להיות משהו אחר? למישהו היה כזה דבר ונפטר ממנו? תודה,
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנחנו הגענו מקום 9 מתוך 25, מכובד למדי לדעתי, בהתחשב בכך שאנחנו לא בברית של סקנדינביה, בריה"מ או בבריתות קטנות אחרות.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא ידעתי איזה כותרת לתת. אני באורנג' עם פלאפון מנותק מכל הכיוונים. היה לי בעבר איתם בעיה שהלכתי איתם ראש בראש ולא שילמתי להם בכוונה. עכשיו התיק עבר לטיפול עו"ד עוד לפני שנכנס החוק של ח"כ כחלון... רציתי לדעת האם אני יכול לצאת מהם ולשלם את שאר החודשים שנותרו עם 8% מכל חשבונית בהנחה והתיק נמצא אצל עו"ד עוד לפני שנכנס החוק.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ספויילר לפרק של היום בהמשך בסוף הפרק, רואים את theon מציג לקהל שני ילדים שרופים. אלה שני הילדים של משפחת סטארק שהיו בווינטרפל, הילד הנכה ואח שלו הקטן? או שסתם הוא רצה להפחיד את הקהל ושרף שני ילדים לא קשורים? בבקשה בלי ספויילרים אחרים, רק המידע הזה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה למצוא מידע על ,איך להתגייס, מה מבקשים(פרופיל וכו.) . כול מידע אפשרי נ.ב אני רוצה להיות טייס תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה צריך לכתוב מילה או ביטוי שמתחילה באות שמסיימת את המילה הקודמת (לדוגמא כבש, שמאי) אני אתחיל המילה הפותחת היא : פרפר
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקשו ממני להשיג נתוני מכירות של צמחי נוי בעולם או במדינה ספציפית, משהו בסיגנון" הקיף המכירות של צמחים מסוג X הוא כX דולר בשנה במדינה X" . הסיבה שאני פונה לפורום פה, היא שבכל פעם שיש וויכוח על איזה שהוא נושא, חברה מביאים פה תמיד טבלאות ונתונים מוצקים ומעניינים, אז אני חושב שיש פה קישרון במציאת מידע. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה קצת מפלצות שאני עובד עליהן לאחרונה... {כל הזכויות שמורות לקובי חסון, והעתקה או שיכפול של השרטוטים הינם עבירה על החוק !!! }
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה בכותרת ובתודה רבה לעוזרים לכבוד החנות SHOPTO ב3 באוגוסט 2010 קיבלתי מיל שהזמנה שהזמנתי ממכם מספר -xxx יצא לדרכה אלי בהזמנה היה רשום ישראל כמו שהיה צריך להיות רשום אחרי כמה ימים רציתי ליראות איכן ההזמנה -התברר לי באתר הזה של הדואר - http://track.royalmail.com/portal/rm/track;jsessionid=J13BINKMF4GXMFB2IGIVFHQ;jsessionid=J13BINKMF4GXMFB2IGIVFHQ?catId=22700601&emt=emt&track=track&default=default&imageRootPath=&loc=en_GB&keyname=track_home&gear=track שההזמנה בברזיל -למעשה לדיוק היה כתוב את זה - "Your item, posted on 03/08/10 with reference RJ677378651GB has been passed to the overseas postal service for delivery in BRAZIL. " מכוון שאני לא…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעכשיו אפשר להוריד לרשת פלאפון צלצולים ואנימציות !!! השירות מתאים למכשירים: samsung 2000i, hyundai funtec www.pelefun.co.il תגובות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סתאאאאם ענקונדר רציתי לראות איך תגיב ;D ;D
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מסובך? קל? קשה? שווה להביא את ה600 שקל להרכבה או שכדאי לחסוך ולהרכיב בעצמי?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם כן מי ואיפה אתם משרתים..... ספרו קצת..... למשל אני חייל כבר חודש וחצי, סגרתי 21 יום וסוף סוף אני בבית..... אני טירון של פלס"ר 7 (עם משהן מכיר את היחידה). אני עובר את הטירונות שלי ב בא"ח1" פלס גולני בבקעת הירדן....!!!
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי לעשות קהילה מחברי הפורום שיעזרו לעשות OC לאלו שלא יודעים ילכו אליהם הביתה ויעזרו .. בחינם או בתשלום סימלי מה ניראה לכם?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, היום קבלתי את המכתב של הקבלה לטכניון (הרשמה מאוחרת) להנדסת חשמל, והבנתי שאני צריך להרשם לקורסים רק שאין לי מוסג לאיזה קורסים צריך להרשם ואיך עושים את זה . הורדתי קובץ של מומלצים לכל סימסטר אבל במומלצים האלה יש רק מקצואות חובה. ואיפה אני נרשם לקורסים האלה? באתר מצאתי מערכת אישית שבה רשום שתאריך זימון לרישום זה ה16.9.09 שזה בעוד יומיים, גם הם מבקשים קוד שאין לי אותו, כניראה בגלל הרשמה מאוחרת. יש משהוא שנרשם בצורה כזאת ויודע מה עושים? תודה מראש על האזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חדש בזה התחלתי לקרוא ודי הסתבכתי עם כל הקופות גמל קרן השתלמות וקרנות פנסיה. אני עוד כשבועיים מתחיל בעבודה חדשה והם ביקשו שאני יביא מסמכים מחברת ביטוח לגבי קופת גמל\קרן השתלמות\קרן פנסיה עכשיו כמה שאלות(אני יודע שאולי ישמעו קצת מוזר אבל אני חדש בעניין) 1.אני צריך לבחור רק אחת מ קופת גמל\קרן השתלמות\קרן פנסיה או אפשר כמה? 2. אם רק אחת, מה יותר משתלם מביניהם? 2. מה צריך להסתכל בחוזה לפני שחותמים עם חברת ביטוח 3. איזה חברת ביטוח נחשבת להכי אמינה\משתלמת 4. אם יש עוד משהו שצריך לדעת אני רק אשמח תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם הייתם צריכים לדרג את השירים הטובים ביותר שנוצרו איי פעם, איזה שירים הייתם מדרגים? אני למשל הייתי שם את הטראקים האלו: Push - Universal Nation (Dj Tiesto) Kadoc - The night train DJ VORTEX - INCOMING COSMIC GATE - EXPLORATION OF SPACE LANK?JONES - DJ CULTURE ועוד רבים וטובים...מה שלכם?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש מתנה לאבא שלי. הוא אוהב עפרונות, ומתלהב מכל מיני סוגים של עפרונות מיוחדים. חשבתי לבדוק אולי יש פה מישהו שמכיר חברה איכותית מסויימת או סוג מסויים של עטים מיוחדים שיתאימו למתנה? חשבתי על סביבות ה100-200 ש"ח. תודה לעוזרים אגב יש אפשרות לקניה מחול כמובן.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-