כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
לא יודע עד כמה זה נכון.. הנה קיבלתי זה עתה באימייל לתשומת לבכם.. Dear friends, Please inform your friends about the following: Fuji Co. removed Israel from its complimentary world map that they gave to their customers with the purchase. Yes, in Fuji stores abroad you receive the world map without Israel!!! According to Fuji, we just don't exist... It is most likely done to entice Arab customers. I am sure, that map without Israel makes Arabs happy, very happy... It is a very dangerous precedent - it looks like an indication that Arab calls for boycott of Israel start bearing fruits. Many Israelis today called for boycott of all Fuji products - film, cameras, batterie…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בחודשים האחרונים(תקופת זמן די ארוכה למען האמת) יש לי סימנים שחורים מתחת לעיניים. אני ישן לרוב, לפחות בחודשיים האחרונים, 8-12 שעות כל "לילה"(לפעמים הולך לישון ב02 ומתעורר ב13, לפעמים הולך לישון- ומתעורר- גם בשעות מאוחרות יותר). לפי מיטב ידיעתי ה'שחור' נגרם מחוסר שינה, שזה ככל הנראה לא המצב שלי. בדיקות דם שעשיתי לפני כחודשיים היו תקינות מבחינת מינרלים וברזל. מה יכול לגרום לכך? האם זה בגלל השעות ה'יוצאות דופן' שאני הולך לישון ומתעורר בהן, או שזה יכול להיות משהו אחר? למישהו היה כזה דבר ונפטר ממנו? תודה,
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתם יודעים, חשבתי על זה קצת לאחרונה ו... אני אוהב את מדינתי ואני אוהב את הצבא. עכשיו אחרי שראיתי את התוכנית על הנח"ל החרדי בער' 2 זה רק חיזק בי את תחושותיי (וגיליתי הערכה חדשה לגמרי אליהם). את הדרך שלי, בשרות הסדיר שלי, לא אהבתי כלל - ובכל זאת מוכן אני עכשיו לקום ולחזור לחודשיים ויותר לשירות מילואים פעיל איפה שאצטרך! המדינה הזו חשובה! העם הזה חשוב! אנו צריכים לקום ולהגן עליו! אני מוכן לתת הרבה, אפילו הכל! סוף.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, אחי הקטן בן 17 התחיל לעבוד עם חבר על פיתוח של משחק מחשב. הוא זקוק לעזרה ופתח דף באתר של מימון המונים. אם תוכלו להפיץ את זה לכמה שיותר אנשים שיראו ויוכלו אולי גם לתמוך בפרויקט זה מאוד יעזור ובעיקר אם תוכלו גם אתם לתת משהו. כתובת האתר: https://www.headstart.co.il/project.aspx?id=13800 קיים שם הסבר מפורט יותר על מה המשחק ומה הרעיון בכלל. תודה לכל מי שיוכל לעזור להגשים לו את החלום לפיתוח המשחק . מה שכן, ראוי לציין שרק אם הוא יגיע ליעד מבחינת הסכום כסף הדרוש יחוייב הכרטיס אשראי של מי שנרשם כתומך. אם לא ישיג את היעד אז אף אחד לא יחוייב בסכום.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מדובר בתראד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;topic=283592.0;num_replies=0 מקווה שתתקנו :
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , האתר AMAZON זהיענו חנות ? או שזהכמה חנויות ( לדוגמא כמו איביי וכאלו) ומשהוא יודע בערך מה המחיר של המשלוח משם לארץ ? (של חלקים : מעבדים GPU ועוד..)
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן זה מפגר , אבל מצחיק [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פלאפון זה כבר מזמן לא רק אמצעי תקשורת להעברת קול דו כיוונית. עם השנים, נכנסו במכשיר עוד ועוד פונקציות כמו מצלמה, נגן...טוב קיצר אין לי כוח לכתוב כמו בן אדם אינטליגנטי אז ניגש ישר ולעניין. איך לדעתכם יראו הפלאפונים בעוד כ10 שנים? איזה דברים ניתן יהיה לעשות איתם?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי מבחן בעוד יומיים ואני צריך קצת עזרה. זה התרגיל: משוואה טריגונומטרית: Sin^2 X + Cos X = 1 התשובות בספר הן: 360 מעלות K 90+180K אני יודע איך לפתור תרגילים כאלה אבל רק אם יש רק קוסינוס או רק סינוס . איזה זהות יש שמעבירה בין קוסינוס לסינוס ולהפך? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סתאאאאם ענקונדר רציתי לראות איך תגיב ;D ;D
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר לדעת את ה שם ו\או הכתובת שלו ? (גם אם זה לא באינטרנט...)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי סרטון מהמם על צה"ל תפיצו לכל האנשים בארץ ובחו"ל שאתם מכירים. נ.ב. אם היה פה כבר אז סליחה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כניסה לאתר ynet מקפיצה כמעט מיד חלון אזהרה עם הטקסט: האתר שנמצא בכתובת www.ynet.co.il מכיל אלמנטים מהאתר iandm.1host.co.il שכפי הנראה מארח תוכנה זדונית – תוכנה שעלולה לגרום נזק למחשב או לפעול בו ללא הסכמתך. די בביקור באתר שמכיל תוכנה זדונית כדי שהמחשב שלך יידבק בה. למישהו יש רעיון מה קורה פה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן אני יודע כמה הזוי זה נשמע אבל אתם חייבים לראות, זה אדיר ! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3328885,00.html
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, אתמול ב00-00 שעון ישראל עבר החלק הראשון של התחרות "מר אולימפייה" תוצאות השיפוט יגיעו היום בערב, עם תוכנית ערוכה ואפשרות לצפות בה בלייב בלינק הבא- http://webcast.bodybuilding.com/fitshow/2010olympia/ הנה כמה תמונות: ג'יי קאטלר, ההימור שלי מקום ראשון השנה. אז מה דעתכם, מי לוקח?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר טוב שלי הדביק אותי בחיידק הדיג רק מהסיפורים שלו... אני רוצה נכון להיום להיכנס לחווית הדייג אך אני לא מבין כלום.האם יש לכם ידע שאתם יכולים לחלוק איתי/אתרים/אתרי קניה ומכירה של ציוד דיג בתודה נועם
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.bordergatewayprotocol.net/~jon/humor/video/gta4real.mpg
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב! מישהו יודע אם אוניברסיטת תל אביב נותנת את האפשרות לבצע השלמה מהנדסאי למהנדס (אלקטרוניקה) ? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי שום מידע רלוונטי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
האם יש אתר שבוא מסבירים איך לשפר את המשחק? אני מת לדעת את כל השטויות של איפה להביא מכה וכדומה. תודה מראש. נ.ב. חיפשתי בגוגל so back offffffffff
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גם אני, כמו כל תלמיד תיכון בארץ מחכה למושיע הזה שנקרא מיקוד, אז הנה הוא. ידידה שלי השיגה אותו ושלחה לי. תהנו. [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה צריך לכתוב מילה או ביטוי שמתחילה באות שמסיימת את המילה הקודמת (לדוגמא כבש, שמאי) אני אתחיל המילה הפותחת היא : פרפר
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כולם בטח יודעים שאינטל פותחת מפעל חדש בקיריית-גת ומחפשת הנדסאים. אז אני צריך להגיע ליום הערכה אצלם ויהיו שם מבחנים בידע טכני. אני סיימתי ללמוד לפני 3 שנים ולא זוכר יותר מידי אז האם יש פה משהוא שעבר את זה כבר ויודע מה החומר שעליו בוחנים כדי לדעת על מה לחזור?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מיקלדת שימושית למערכות הפעלה של.... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-