כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
בהתחלה זה סתם עיצבן אותי שראיתי משהו שמאוד רציתי לקנות, אבל אז גיליתי שלא שולחים אותו מחוץ לSTATES. כמובן סתם חנויות באינטרנט, וגם מוכרים בEBAY. עכשיו, אני גם לא מוצא היגיון רב בהחלטה של לא לשלוח לכל העולם (אפשר לשים בצד כמה מקומות בעיתיים כמו הפיליפינים, הוואי, ניגריה ועוד כמה שהבנתי שיש איתם בעיות). למה בעצם לא לאפשר משלוח לעוד יבשות? אני באמת לא רואה מה יש לחנויות להפסיד מזה, או יותר נכון, יש להן רק להרוויח. אם ממילא הלקוח הוא זה שמשלם את מלוא עלות המשלוח, למה לא להוסיף את האופציה? חברת הדואר היא זו שצריכה לוודאות שהחבילה תגיע ליעד שלה, לא המוכר. המוכר רק צריך לשלוח אותה ליעד הנכון, דרך המשלוח המדובר. למה כ"כ הרבה חנויות לא משתמשות בUSPS לדוגמא למשלוחים בינלאומיים? ע…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
EChecks: Payments made with an echeck (electronic bank transfer) can take up to 3-4 days to process. this something diffreent to the one below Be sure to include the following on a seperate piece of paper: -) Your username: -) Your World: 2 -) Your email -) Gold Coins: Then, mail the 2 slips in a stamped envelope to the address below: ZeldereX Online P.O. Box 29721 San Antonio, TX 78229 If you live outside the USA: You may send us an international money order but the money order you send us must be in US dollars. We cannot accept a money order that is not in US dollars. Contact your local bank for more information. Please allow for 1-3 weeks for processing. Important:…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה הDVD שקניתם שהכי היה שווה את זה (גם DVDמוזיקה אם יש)? הסרט הכי טוב שיושב אצלי על המדף הוא ללא ספק "שיקאגו", חווית אודיו מעולה, לאוהבי הג'אז במיוחד. *רכישה- מהפועל ר.כ.ש- בכוונה של רכוש - מהסוג של לא גנוב.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שההבדל בין 2 ל 4 ראשים הוא שב 4 ראשים אפשר לעשות הכפלת זמן וב 2 ראשים לא.. אבל לפי מה שראיתי טעיתי וב 6 ראשים זה סטראו.. אז מישהו אוליי יכול להסביר לי מה ההבדל בין מספר הראשים? (אם ההודעה בפורום לא נכון אז תעבירו )
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים אני ואבא שלי רוצים ליקנות או פלזמה או LCD עכשיו יש לנו חילוקי דעות אני אומר שיותר כדי LCD הוא חיי יותר מפלזמה הוא יותר זול מפלזמה ניראה לי אני חושב LCD הוא חושב פלזמה תגידו מה אתם חושבים תסבירו גם במה רואים יותר טוב מה חיי יותר זמן מה יותר איכותי ואמין תודה סרגיי.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שקראתי את הכתבה הקצרה שפה: http://hwzone.co.il/news/133436 הבנתי שאנשים שלא מתעסקים בגרפיקה, לא באמת מבינים את גודל הכסף שעושים על כרטיסי מסך. משחקים שgtx 480 מריץ היום, יכולים למעשה לרוץ גם על 8800GT. אם המפתחים היו משקיעים יותר זמן ב: 1) לאפות יותר אינפורמציה לעצמים הדוממים (היה לוקח להם יותר זמן, ולכם היה נותן ביצועים גבוהים בהרבה [בהרבה אני מתכוון פי 2 או 3]). 2) יושבים וכותבים שיידרים עם אופטימיזציית נראות, ולא אופטימיזציה למשו שאמור להיות מדוייק פיזיקאלית. למעשה לא צריך שום דבר real time מדוייק פיזיקאלית. אם רוצים שיידר של מים - אפשר לכתוב אחד באופטימיזציה ל ATI ול NVIDIA בנפרד, ולרמות את השבירת אור והעומק פשוט בשכבות של צבע. גרפיקאים תותחים יכולים לקחת מודל …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שזאת חברה שמיצרת קפיצים ניראה לי חברה רוסית אבל אני לא יודע את השם שלה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש את המשחק/סרטון הזה? מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד אותו? http://www.youtube.com/watch?v=M3i1mOtP--U&mode=related&search= הנה עוד דוגמא : :lol: :lol:
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לכל מי שיש לו בגרות מחר בלשון (ואני יודע שיש פה כמה), שיהיה לנו בהצלחה! אני מרגיש יחסית מוכן, אבל לא פלא. כל שני ורביעי בשלושת השבועות האחרונים הייתי בתגבורים של 3 שעות בבית הספר, ימי ראשון ושלישי הייתי עם מורה פרטית לפחות שלוש שעות ביום, ובשאר הימים תרגלתי לבד לפחות שעה וחצי. אני ממש גרוע בלשון. כלומר, אם "לשון" היה מקצוע של אוצר מילים, ניסוח משפטים נכון, ניקוד וכתיב תקין, ובכללי לדעת את השפה ברמה גבוהה - הייתי מקבל לא פחות ממאה בלי להתאמץ בכלל. אבל זה פשוט מקצוע של לשנן מלא מלא גזרות ובניינים ועוד שטויות שלא הולכות לעזור לי בשיט בחיים (וזה המקצוע היחיד שאני יכול להעיד שאין לו שום ערך לחיים שלי, אפילו לא קצת אפילו לא מעט פשוט כלום). אז יאללה שיהיה לכולנו בהצלחה! תנו היום…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל אותי זה קרע מצחוק http://punkassblog.com/2006/06/29/i-may-be-broke-and-unemployed-but-at-least-i-aint-her
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה מכתב של נער בן 17 שנפטר מגידול סרטני בגב במכתב הוא מתאר את חשיבות החיים שלנו http://www.kipa.co.il/magazine/show.asp?id=2328 אני מקווה שכולם יבינו את המסר המכתב הזה לדעתי זה מאוד חשוב צריך לקראו את כל המכתב כדי להבין ראיתי את הקישור הזה בגיימר ו חשבתי שנוכל לפתוח פה דיון על הנושא
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כ-3 שנים רכשתי מחשב ב-TMS בעקבות המלצות שראיתי כאן. לאחרונה יש לי בעייה במחשב, וכשפניתי לחברה הסתבר כי פשטה את הרגל ונקנתה ע"י מישהו אחר - שטוען שלמרות שהשם, הלוגו ואפילו אתר האינטרנט ללא שינוי, הרי שהם לא מכבדים את האחריות ללקוחות של החברה הקודמת. מה דעתכם על כך? מה הן החנויות המומלצות כיום לרכישת מחשבים וחומרה קשורה? תודה, רועי
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האקרים השתלטו על מחשבי העריכה של חברת "רשת" ודורשים כופר. העריכות של הישרדות, המרוץ למיליון ותוכניות נוספות נעצרו.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
משהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה "מים משותפים" ואיך זה מגיע לסכום של 861.00(שקל נכון?)?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר לשחק עם המקלדות של הסטים האלה ב-FIFA/PES כמו שצריך, בלי שתהיה התנגשות של המקשים, כלומר שיהיה ניתן ללחוץ על כמה מקשים ברצף (למשל, חץ למעלה+למטה+E+D). כרגע יש לי מקלדת LOGITECH K-300 ואני לא יכול לשחק במשחק הזה בגלל הבעיה הזו.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קבלתי לפני כמה ימים זימון יפה ורשמי מצה"ל ובו מבקשים ממני להתייצב ל"מבדקי צוות אוויר". זה הזימון הראשון שהיה לי מאז הצו הראשון, ורציתי לדעת מה אני הולך לעשות שם והאם יש למישו עצות ודברים שכדאי שאני אדע מראש... הבנתי שהזימון הזה הוא דיי נפוץ למי שיש פרופיל 97, זה נכון?? בכל מקרה כל מה שאתם יודעים על המבדקים האלו..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עם אייפון 7 ומחקתי את הפייסבוק בטעות, כעת שאני בא להוריד את האפליקציה הוא דורש ממני לעדכן את הIOS למה זה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אז זהו, שיהיה לך מזל טוב יא אוברקלוקר זקן. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה בן 22, אע? ותהנה בסופ"ש (ותביא כבוד!)
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני וחברים שלי רוצים לארגן ללכת לעשות ביחד בנג'י, משהו צנוע, ניסיתי לחפש "בנ'גי" בגוגל לא מצאתי שום דבר משמעותי, מישהו מכיר אתרים עם מידע ומקומות שאפשר לעשות בהם בנ'גי? מישהו פה עשה פעם ויכול לספר קצת איך היה ויש איזה בעיה עם זה שאני בן 16 בקפיצות בנג'י?! יש איזו הגבלת גיל?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
התחלנו ללמוד קצת פסקל, ולימדו אותנו ישירות מהספר את הפקודות readln, ו writeln, אבל אני לא מצליח להבין אם זה READLN, או READIN. ???
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים,, כפי שחלקכם יודעים אני כבר 8 חודשים בדרום אמריקה. בעוד פחות משבוע אני אמור לחזור לארץ , ולכבוד היומולדת שלי שחל היום(25.7) החלטתי לפרסם תרד אחרון כאן מארצות הגולה 8) אז ככה , כשהיתי בבוליביה היתה לי חברה בעיר נחמדה ביותר בשם קוצ'במבה , אני לא אכנס כאן ממש לנושא הזה אלא למה שבטח יעניין אתכם. פגשתי אותה באמצע הג'ונגלים וכשבאתי לעיר שלה שאלתי אותה אם יש לה אוטו כדי להביא אותי מהתחנה המרכזית , לשמחתי היא ענתה שכן (לא לכל אחד פה יש אוטו) , ולצערי היא באה להביא אותי במונית כי האוטו היה במוסך. אז זה נחמד שיש לה אוטו פרטי משלה וכשהיא פתחה את השער של הבית שלה עמדה מול העיניים שלי שברולט קמרו בצבע בורדו 3.5 ליטר , ולידה פורד מוסטנג מאך1 5 ליטר ועוד איזה אוטו מכוסה , …
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי על המחשב כמה EBOOKS בפורמט pdf כמובן ספרים של איזה 400-600 עמודים ורציתי להדפיס אותם כמה שאלות כמה בערך הדפסה אמורה לעלות בוא נגיד עם דפים לא הכי איכותיים וכריכה רכה דבר שני, מישהו מכיר מקום זול? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנחנו צריכים לקנות טלוויזית LCD חדשה, ואבא שלי נזכר בחנות בנמל אשדוד, שבה מוכרים כל מיני מוצרים שהמכס החרים במחירים זולים. חשבנו לנסוע לשם קודם לבדוק אם יש טלוויזיה ששווה משהו, רק שאני לא מוצא שום פרטים לגביי החנות! לא טלפון, לא שעות פתיחה או שום דבר אחר! מישהו יכול לספק פרטים?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-