כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
ואחרי שעשיתם שינויים באתר אני רואה רק חצי עמוד בפורומים ואני נאלץ כל הזמן לשנות לרזולוציה גבוה שלא מתאימה לי :'(
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא RAPIDSHARE תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב , לא מצאתי מקום לשים את זה, אז שמתי כאן, אם לא מתאים תעבירו. בכל מקרה, אני מחפש מערכת מוכנה לתמונות, שיהיה ניתן לשים בה תמונות (אולי עם קצת פירוט על כל תמונה ותמונה), שתהיה נוחה וקלה לתפעול, מעוצבת ונחמדה. יש חיה כזאת ? תודה מראש, אלעד.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מכונת קפה עם פולי קפה , השאלה שלי האם יותר טוב לקנות מכונת קפה שמשבלת גם קפסולות או לקנות רק מכונה לקפה עם הפולים , להתחשב בעבדה שיש לי מכונה עם קפסלה היא נחמדה השאלה שלי האם יותר טוב לקנות מכונה שיש בה את כל האופציות או לקנות מכונה קר לפולי קפה ? האם מכונה שיש מה את כל האופציות היא שווה למכונה שייכת רק לפולי קפה ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
רדיו דיסק חדש? (אין לי חיבור aux ברדיו טייפ הזה ואני כעיקרון צריך רק את החיבור של הaux כדי לחבר את הנגן mp3 ולשמוע באוטו מוזיקה,ואני לא רוצה להוציא כ700 שקל על רדיו דיסק רק בשביל החיבור הזה...יש פתרון אחר?)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
אני לא מבין איך זה שאנחנו (ישראל) ניצחנו במלחמת העצמאות... בכל זאת היינו מול 5\6 מדינות ומדינת ישראל רק קמה. שמעתי שברוב הקרבות לנו היה יתרון מספרי דבר שאני לא מבין כי להם בלי ספק היה יתרון מספרי בגודל הצבא ובאוכלוסיה.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש הצעות? אם מישהו מכיר סרט כמו CLICK זה גם יהיה טוב
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אבק פוגע בפעולת רכיבים מסויימים? ואם כן, איך הוא פוגע בהם? פשוט אבא שלי לא נותן לי לנקות את המחשב כי הוא טוען שזה לא מפריע לו שהמחשב דחוס באבק(ממש ממש מלוכלך). (טוב לא ממש לא נותן, פשוט מסרב לקנות ספריי לחץ אויר, אבל לא משנה...)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לגשת לבחינת הפסיכומטרי ב3 ליולי. חשוב לציין שכבר עשיתי את הקורס בכיתה י"א ואחרי מחשבה, לא כזה צריך לעשות אותו. אני עובד בשמירה בלילות, ככה שיש לי הרבה שעות בשבוע שיש לי שקט ללמוד כמו בנאדם. מה ש"מנע" ממני להצליח בבחינה בזמן התיכון, זה ת'כלס העובדה שלא ממש היה לי כוח לזה, ולא השקעתי בכלל עכשיו, אני אומר לעצמי שאני עושה את זה, משקיע, ומוציא ציון טוב השאלה אם באמת יש לקורס איזשהו יתרון? ואשמח להמלצות על ערכות לימוד עצמי, רצוי מנסיון תודה רבה לכולם ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או שאין מספיק מסה של אנשים להצדיק ערוץ כזה? אני די איש מערות בזה שאני יושב רוב הזמן בבית ואחד הדרכים שלי להעביר את הזמן זה לצוטט עם אנשים אונליין. אני בעיקר מצוטט עם אנשים מחול ואף פעם לא מצאתי מקום שפוי מספיק לצוטט עם אנשים מהארץ. (אני גם עובד ויוצא החוצה זה לא שאני מובטל בלי תקווה אני פשוט נשאר הרבה בבית ממאין בחירה).
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , כנראה שאני מוציא רישיון לטרקטור בע"ה השנה , רציתי לשאול האם הרישיון מקנה לי לנהוג על עוד דברים חוץ מטרקטור ? רישיון לרכב פרייבט נשאר כרגיל או שיש איזה שינוי ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נשמעת שאלה מצחיקה ומוזרה אבל אני רציני לאחרונה אין לי מושג למה יש לי הרבה קורי עכביש באזור המסך ומדיי פעם אני מוצא עכבישים מעצבנים ומעיף אותם החוצה...עכשיו אתמול ראיתי שיש לי קורי עכביש על המסך מאחורה!! (נ.ב.יש לי מסך lcd אם זה חשוב) אז יש ספק שנכנס עכביש למסך,האם העכביש יכול לגרום לקצר או איזהשהוא נזק?. לא יודע למה העכבישים האלה אוהבים את האזור הזה הבית שלי נקי כמו ארמון,דווקא באזורים האלה הם נמצאים מה יש להם מהמסך שלי?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו קטן: מתי מופיע דגש קל במילה? כמו כן, במילה : ת??ש????????אר(כל שאר הניקוד לא רלוונטי){ת' עם חיריק חסר ודגש קל בראש מילה}{ש' עם קמץ ודגש חזק} אני לא מבין מדוע לש' יש דגש חזק, ואז בעצם המילה היא: תששאר, כשה(ש') הראשונה היא עם שווא נח וסוגרת הברה. בקיצור- למה לש' יש דגש חזק?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב שעשו עלי עקיצה ..... לפני שבוע קניתי מחשב מהם על סך 5100~ דרך הישרכט שלי קיצר אמרו לי מצויין... מחר יוצא המשלוח.. יום למחרת אני מתקשר אומרים לי כן המשלוח יצא.. עוד יום עובר אני מתקשר לשאול מה קורה.. הם אומרים לי ביגלל שהיזמנת הרבה חלקים אז אנחנו נחמדים וחיברנו בישבילך את המחשב ללא כל חיוב... אמרתי סבבה. ושם שולחים לי אותו כבר היום יום למחרת אני מתקשר לשאול והם אומרים לי שביגלל שהם היו נחמדים וחיברו את המחשב לבד בישבילי.. אז איזשהו כבל הוא לא מספיק ארוך כי היזמנתי מארז גדול.. אז צריך לחכות ליום ראשון (שלשום) ושהם ישלחו אותו ביום ראשון יום ראשון אני מתקשר ושואל מה קורה והם אומרים לי הנה הכבל הגיע מתקינים אותו... אבל ביגלל שאנחנו גם נחמדים אנחנו רוצים לבצע לך בדיק…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תכנית מגשימים היא תכנית שהוקמה בשיתוף של משרד החינוך, קרן רש"י וחיל המודיעין. התכנית מיועדת לתלמידים מוכשרים ממחוז דרום בעלי זיקה לעולם המחשבים, ומטרתה להכשיר אותם בתכנים שונים מעולם הסייבר (תכנות ב-C, פייתון, רשתות, מבנה המחשב וכו'...) כדי להעניק להם סיכוי טוב יותר במיונים המקצועיים של חיל המודיעין. כבר השנה יש לנו מספר בוגרים אשר עברו את המיונים וכעת אני מתחיל את תהליך המיון לקראת שנה הבאה. מי שמעוניין לנסות ולקחת חלק שיכנס לאתר מגשימים ויממלא את השאלון: http://www.magshimim.net/ לשאלות נוספות: info@magshimim.net
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אין ספק לדעתי שהעולם עובר לסטרימינג מכל הסוגים סרטים משחקים וכדומה נטפליקס, שירותי סטרימנג של משחקים של סוני3 ועוד.... השאלה היא מה אתם חושבים? האם לדעתם זה העתיד? האם לדעתם בתוך 2-3 שנים ייגמר העידן של מחשבים ביתיים עם כרטיסי מסך וקירורים מפלצתיים? איזו סיבה תהיה לאנשים לרכוש מחשב ב6-7 אלף שח כאשר אפשר לרכוש שירותי ענן ב100$ לחודש עם חומרה הכי חזקה שקיימת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, תוכלו לעזור לי למצוא מהיכן אני קונה את הפקקים הנ"ל שימנעו מאבק מיותר להיכנס לחיבורים? דוגמא להמחשה:
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי (ב2 וחצי, זה אצל דוד שלי בהרצליה) את הTRAVELSOUND CREATIVE I300... הוא דורש בטריות AAA אני יודע ש: A-בטריות רזות AA-אצבע רגילות AAA-?!?! D-השמנות מה זה הAAA? וזה קשה להשגה כאילו!? מישהו יודע כמה הם עולות ובאיזה כמויות אפשר לקנות אותם(בחבילה)?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל אותי זה קרע מצחוק http://punkassblog.com/2006/06/29/i-may-be-broke-and-unemployed-but-at-least-i-aint-her
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה דווקא כיף...הבעייה היחידה שלא היה כיסאות ושבת והלכו לי כל הרגליים... אני יודע ש מור היה מנהל האתר פה(אם זה הוא),DJ YANIV היה,היה מייסד האתר והצוות שלו...היה איזה 2 אחים דתיים...היה איזה כתב עם כיפה שחכתי מה השם שלו(ניראה לי WIZMASTER), היה את CASCO(עם אני לא טועה בכינוי)... היו קירורי גז נוזלי גז כמו קוביית קרח והיה איזה חומר נוזלי כזה בטמפרטורת -195(בערך)...בקיצור היה סבבה...נישארתי כימעט עד הסוף...לא ראיתי איך מחלקים את הפרסים... עוד מעט אני אעלה קצת תמונות אולי גם וידיאו... אז מי היה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני בן 21 עם רקע של כמה שנים טובות כטכנאי PC בחנות מחשבים אני נורא אוהב את התחום אבל יודע שבפועל זה כלום וטכנאי PC לא יקדם אותי לכלום בחיים... אני נורא מתעניין בMCITP להבין מה זה רשת ולשלוט בזה בצורה משולמת הבעיה שאני עכשיו צריך להתחיל ללמוד ואני נורא מתלבט וחושש ללכת לכיוון שאחר כך אצטער שבחרתי בו בתאכלס- אין לי ידע ברשתות ואני לא מבין גדול בתחום הזה , אף פעם לא נגעתי בזה בצורה רצינית למרות שיצא לי לראות SERVER ולשמוע הסברים על זה מידי פעם אבל כמובן זה לא רציני וחדר אליי יש לי ידע בPC , יש לי רצון עז להתקדם ואני מוכן להשקיע מעצמי הכל אבל אין לי שום ידע בתחום הרשתות. המליצו לי על קורס MCITP במכללה למנהל בפ''ת בשביל לקבל הסמכה אבל אני לא רוצה לבוא לקורס בלי ידע ולגלו…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחלנו ללמוד קצת פסקל, ולימדו אותנו ישירות מהספר את הפקודות readln, ו writeln, אבל אני לא מצליח להבין אם זה READLN, או READIN. ???
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם מתווכחים, לי יש בעיה עם כיוונים לכן אני לא מבין את הנושא - לאן מעבירים את השעון? קדימה/אחורה?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-