עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כאילו לאן אני הולך? מה אני צריך לעשות? תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Pure-Gold,

שלום, למי כאן יש חשבון ב PayPal ? האם אני חייב כרטיס אשראי גם בשביל לקבל כסף דרך PayPal ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני לא רוצה לקנות פלאפון ב 1000 שח פלוס. אני לא רוצה גם חשבון אלא סים + טוקמן + מכשיר יש לי בערך 600 שח לכל זה אפשר לארגן משהו במחיר הזה? חשוב לי מצלמה טובה + איכות הקלטה טובה. יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by creek,

אבל תראו מה הבני זונות האלה כותבים כשמנסים להעלות קבצים מישראל: נתקלתי בזה כמה פעמים במירק, אבל חדר כל אחד יכול לפתוח, אבל אתר גלובלי גדול של העלאות? שיזדיינו

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. קורה שאתם מבקשים עזרה בפורום ולא עונים לכם? :s05:

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by timac,

שלום, רציתי לשאול עד איזה סכום ב EBAY מגיע פטור ממס קנייה ומע''מ? מ50 דולר או מ75? נגיד במוצר הזה : http://www.ebay.com/itm/SANDISK-MOBILE-ULTRA-CLASS-10-64GB-MICRO-SDXC-SD-64G-MEMORY-UHS-I-U1-ANDROID-APP-/330761240730?pt=PDA_Accessories&hash=item4d02e8009a

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. http://finance.walla.co.il/?w=//1311276

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by OuTsIDe,

היה דווקא כיף...הבעייה היחידה שלא היה כיסאות ושבת והלכו לי כל הרגליים... אני יודע ש מור היה מנהל האתר פה(אם זה הוא),DJ YANIV היה,היה מייסד האתר והצוות שלו...היה איזה 2 אחים דתיים...היה איזה כתב עם כיפה שחכתי מה השם שלו(ניראה לי WIZMASTER), היה את CASCO(עם אני לא טועה בכינוי)... היו קירורי גז נוזלי גז כמו קוביית קרח והיה איזה חומר נוזלי כזה בטמפרטורת -195(בערך)...בקיצור היה סבבה...נישארתי כימעט עד הסוף...לא ראיתי איך מחלקים את הפרסים... עוד מעט אני אעלה קצת תמונות אולי גם וידיאו... אז מי היה?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by kfirlion,

רק רציתי להגיד חג שמח, ושהמזל יופיע בדרכנו... :nutty: עריכה: Core 2 Duo למתנת חג, זה נשמע טוב... הלוואי וזה יהיה ככה (זה פשוט בר מזל אם ילד בישראל יקבל דבר כזה בימים אלו)

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by pringles,

אהלן רציתי לשאול מי מכם יודע אולי מידע לפי ניסיון אישי עם האוניברסיטה האם התואר שווה? רמת הלימודים, המרצים, דרך הלמידה(לבד או בכיתות) מעונות בעקרון מה שאני רוצה זה ללמוד שם שנה ולעבור או לבןגוריון או לטכניון וכל מידע נוסף יעזור

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by yanushka,

סרט שממש מתח אותי ואפשר לומר אפילו הפחיד.. מישהו הבין את הסוף של הסרט? מי זה האיש שרצה להרוג את סטו?? נראה לי שפיספסתי חלק ניכר מהפואנטה.. בסוף נאמר משהו כזה: "זה יכול לקרות לכל אחד, אך האם כדאי לכם לענות לטלפון?"

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by sTreTcheD.im,

מה זה לחיצת קונקטור? יש למישהו סירטון איך עושים את זה? תיאור מה עושים בלחיצה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by iem,

אני מחפש מכשיר שיתאים לרשת מירס. אין לי בעיה לפתוח אותו עם כרטיס שפותח למכשיר, הבעיה שאני לא יודע איך אני מאתר את המאפיינים שאני צריך ע"מ שהמכשיר ייתמך ברשת מירס ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. ומה זה נותן ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by HitmanX,

לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול אבל בכל מקרה, לא מזמן ראיתי את הדבר הגאוני/הזוי/מטריד הזה - Cannibal Holocaust פשוט תהיתי לעצמי אולי יש פה מישהו שמכיר עוד סרטים חולניים בסגנון תודה מראש חבר'ה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי את הטלפון הזה, שבא כסט של טלפון חוטי + שלוחה אלחוטית. קיבלתי את המכשיר החוטי והוא מכוון לצלצול מתקפים - PULSE, אני רוצה להעביר אותו לצלצול TONE כדי שאפשר יהיה להתקשר באופן נורמלי - האם מישהו יש לו את המכשיר הזה ויכול לעזור לי? אין לי את ההוראות שלו ובאתר של פנסוניק לא מכירים אותו בכלל. אני ממש לא מצליח אפילו להגיע לתפריט שקשור לבחירה של סוג צלצול.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. http://humor.gpg.co.il/joke.asp?id=17 אני אהבתי

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Avi Levin,

בתור מתאבק, לא היה לי אף פעם צורך להתאמן עם משקולות בגלל השרירים הטבעיים שהיו לי תוך כדי האימונים. כעת, אני לא מתאבק יותר, ואין לי צורך בזריזות ומהירות, אז החלטתי להתאמן עם משקולות. אני 1.80 ושוקל 77 ק"ג, בדחיקת חזה אני מרים 80 ק"ג, וזה אחרי כמעט חודש שאני מתאמן פעמיים בשבוע על החזה (דחיקת חזה, משקולות במשקל 20 ק"ג ליד - הרמה בשכיבה - פרפר, פרפר בישיבה). בעיקרון התחלתי מ-35 ק"ג, בתוך שבוע עליתי ל-60 ק"ג, ובתוך שבועיים ל-80 ק"ג, זה המשקל המקסימלי שאני יכול להרים. האימון שלי מתבסס על כך: סט 1: 65 ק"ג 8 פעמים סט 2: 72.5 ק"ג 5 פעמים סט 3,4,5: 80 ק"ג 3 פעמים. קיבלתי ייעוץ על השיטה הזאת מבחור שמתאמן ביחד איתי, השאלה היא האם התוכניות הזאת מתאימה לצורך העלאת משקל מקסימלי ו(לפי הש…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by arkadur,

לצורך העניין - נקח דוגמא מה הייתם מעדיפים מרצדם מודל 2000? או דייהו 2005?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, יש לי חבר שגר בארצות הברית ... ביקשתי ממנו שישלח לי את ה Nexus S החדש ( מכשיר טלפון למי שלא יודע )... עכשיו מה היא הדרך הטובה ביותר שהוא יכול לשלוח לי את המכשיר ... המטרה היא כמובן להמנע מתשלומים מיותרים (מכס מיסים וכו') במידת האפשר. כמובן שהוא ישלח לי את זה כ'מתנה' .... יש למשהו הצעות ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. כל כביש בארץ לוקח לו שנים ! לסיים אותו וגם שמסיימים הוא כזה מעפן ואז מבינים שאיזה אדריכל עשה טעות וואייי צריך להזיז אותו קילומטר (: ושלא נדבר על הפקקים שזה גורם והדלק שהולך ! אז מה איתכם יש פה נהגים או כל אחד שחושב שזה נושא לדיון ? אההה וזה שר התחבורה מאז קום המדינה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by benor,

מישהו עבד בעבודה כזו? כנראה שאני אתחיל לעבוד בקרוב. השכר שהציעו לי הוא 22 ש"ח לשעה (טיפה מעל המינימום) מדובר על עבודה במשתלה עצמה שדות חקלאיים/חממות הקמת גינות גג וכד'.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by huber,

לכל חובבי הבחור - RESPECT! הנה אתר חביב שיעזור לכם "לתרגם" את דבריו של הבחור http://www.mackers.com/alig/ יש פה מישהו שמעוניין להחליף קטעי ווידאו שלו?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. האם ריאלי לקנות דירה להשקעה בצפון? הכוונה היא לקנות דירה, להשכיר אותה ולהיות מסוגל במקביל לגור במרכז או בכל מקום אחר. השאלות הן... האם הערך של הדירות בצפון יעלה עם הזמן? האם קל למצוא משכירים בצפון ומה מחיר השכירות? מה אתם אומרים? לדעתי השקעה בדירה במרכז היא לא נכונה לטווח הארוך. בסופו של דבר המרכז יהפוך לכל כך צפוף שאנשים פשוט יתחילו לזלוג החוצה יותר. בנוסף לגור במרכז יכול להיות סיוט וצריך אפשרות להחליף דירה. ובשלב מסויים בגיל יותר מבוגר יהיה אוליי יותר נחמד לגור בצפון. אני לא אוהב את הצפיפות במרכז ואם נפלת על ביניין עם שכנים מעצבנים\מרעישים אז זה פשוט פוגע באיכות החיים. בישוב בצפון שהמרחק בין הדירות יותר מרובח השכנים פחות מפריעים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום כולם מתווכחים, לי יש בעיה עם כיוונים לכן אני לא מבין את הנושא - לאן מעבירים את השעון? קדימה/אחורה?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים