עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ThePorscher,

היום דרעקי (שמשום מה אנשים מסויימים עדיין חושבים שקוראים לו DarK-MinD) חוגג יומולדת 17! אז מזל"ט! תפסיק לאכול כ"כ הרבה ולהיות כזה שמן. :cwm39: עכשיו כשאתה יכול לגשת לטסט, הלוואי תיכשל... :auto: ו-Jesus Christ! תתחיל לעבוד! ;D and with no further delay: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה: מזל טוב עמרי!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by darkman,

היה לי פעם אתר עם "איך לזהות מצלמת מהירות" יענו היא דמה או אמיתית בקיצור היום שם תמונות לכאלו תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Play,

עברתי על כמה חנויות מחשבים ולהפתעתי נתקלתי באתר FoxPC החדש,אחת החנויות ממנה רכשתי מחשב. בעיקרון עכשיו האתר נמצא בשלבי בניה http://www.foxpc.co.il/index.php/?___store=hebrew [יש את העיצוב הבסיסי שמקבלים עם כל אתר] אולי הם יספקו לכל הלקוחות שקנו מהם מחשבים אחרויות אחרי הכל... .

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היום (כבר עברנו את רף החודשיים מהיום בו המחשב הובא למעבדה) התקשר אליי נציג TMS בקשר ללוח האם שנמצא תקול ונשלח ליבואן. ציפיתי לשמוע בשורות טובות כמו-המחשב שלך מוכן או -היבואן החליף לך את לוח האם, אבל הנציג טען כי קיימת בעיה: לפיו, ליבואן אין כרגע את הלוח שרכשתי (P5N-D) במלאי והוא לא יודע מתי יהיה לו אם יהיה לו. לכן הוא מציע 2 פתרונות: א. לקבל זיכוי כספי בסך 410 ש"ח כולל מע"מ (רכשתי את לוח האם בסביבות ה800 ש"ח) ב. לשדרג את לוח האם לAsus P5N-T בתוספת 200 ש"ח אני לא מוצא אף אחד מהפתרונות כמתאימים א. לא ניתן למצוא לוח SLI 750I בארץ בחנויות יותר, למעט P5N-T משומש שעולה 800 ש"ח, או 980 ש"ח לחדש, לכן הזיכוי הנ"ל לא יועיל לי כל, כי אצטרך להוסיף עוד 400 ש"ח כדי לקנות אחד משו…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by DUDEnamE,

השתחרר לי סכום כסף שחסכתי , חשבתי להשים אותו בקרן נאמנות של לאומי? יש פה משהו שמבין בזה ? כי הפקיד בבנק זה לא כלכך מקור אמין בגלל האנטרנס... עד כמה צריך לעקוב אחר השוק ואחר הניירות ערך שהקרן משקיעה בהם ? איך המצב כיום מבחנית הקרנות של לאומי? כדאי? אני אשמח לקבל גם הדרכה כלשהיא בעניין...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by T-Flash,

האם יצא לכם פעם להוציא מוצר מסויים במכירות פומביות באינטרנט במחיר זול יותר ממה שהוא נמכר בצורה רגילה? מכל הפעמים שאני ניסיתי, לא הצלחתי, אך שמעתי דיי הרבה באינטרנט שזה אפשרי. לי נראה שזה סתם רמאות, ובעלי האתר מעלים את המחיר בעצמם. מה אתם חושבים על זה?

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446734,00.html מה אתם חושבים על השביתה? צריך לעשות אותה? כדאי להם לחכות איתה קצת עד אחרי החגים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by QQQ,

יש לי קשקשים ויובש בעור כבר הרבה זמן. אבל זה לא סתם כמה קשקשים, זה הרבה, והם מאסיביים, וזה מגרד מאוד הד & שולדרס לדוגמא לא עושה לזה כלום, כבר בבוקר למחרת הקשקשים חוזרים. זה יכול להיות קשור לזה שאני שותה בערך כוס מים ביום כל יום?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Director,

שלום לכולם , האתר AMAZON זהיענו חנות ? או שזהכמה חנויות ( לדוגמא כמו איביי וכאלו) ומשהוא יודע בערך מה המחיר של המשלוח משם לארץ ? (של חלקים : מעבדים GPU ועוד..)

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. לפני כמה זמן הזמנתי באתר של המכרזים את הדל אסקיום. בשיחה עם חברת גלאקסי מחשבים אשר משווקים את המוצר הציע לי המוכרת כיסוי לדל למנוע נזקים תמורת 50 ש"ח הסכמתי לעניין ובחבילה שהגיע סגורה וכנראה ככה הגיע מחו"ל לפי המדבקות על האריזה, יש במוצר גם נרתיק כולל. בבדיקה באתר של דל באנגליה מצורף אותו נרתיק לדל. באימיילים שבים וחוזרים אל חברת גלאקסי לא קיבלתי שום תשובה מדוע הייתי צריך לשלם על כיסוי עם ניתן ביחד עם המוצר. ראו הוזהרתם, עם אתם הולכים להזין את הדל, תגידו להם שכבר יש כיסוי ושלא ינסו לרמות אותכם.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. איך קונים באינטרנט פירוט ?! האם זה בטוח ? למי שממליץ על חנויות מחשבים באינרנט שיכתוב!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. ובכן, כל כמה זמן צריך לקנות/להחליף את המחשב הישן בחדש?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by DAN,

מיקלדת שימושית למערכות הפעלה של.... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ilia121,

אילו חניות חומרה טובות בחו"ל אתם מכירים ששולחות גם לישראל וכמובן זולות?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. ממש כמו שיש כאן בפורום פניתי אישית למודיראטור אך ללא תשובה ???

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by redead,

מה ההבדל ומה עדיף הוראת קבע לחשבון בנק או לכרטיס אשראי?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש עוד מישהו שקיבל הזמנה לגיבוש צנחנים? יש פה מישהו שהיה בגיבוש ויודע מה עושים שם? אני התחלתי ללכת לחדר כושר השבוע כי הרגשתי את זה מתקרב, אבל אני אשמח לדעת על מה לשים דגש באימון.

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום רב , לא מצאתי מקום לשים את זה, אז שמתי כאן, אם לא מתאים תעבירו. בכל מקרה, אני מחפש מערכת מוכנה לתמונות, שיהיה ניתן לשים בה תמונות (אולי עם קצת פירוט על כל תמונה ותמונה), שתהיה נוחה וקלה לתפעול, מעוצבת ונחמדה. יש חיה כזאת ? תודה מראש, אלעד.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by arkadur,

לצורך העניין - נקח דוגמא מה הייתם מעדיפים מרצדם מודל 2000? או דייהו 2005?

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by sir f,

האם אבק פוגע בפעולת רכיבים מסויימים? ואם כן, איך הוא פוגע בהם? פשוט אבא שלי לא נותן לי לנקות את המחשב כי הוא טוען שזה לא מפריע לו שהמחשב דחוס באבק(ממש ממש מלוכלך). (טוב לא ממש לא נותן, פשוט מסרב לקנות ספריי לחץ אויר, אבל לא משנה...)

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. United states postal service את ההזמה ביצעתי ב-6 ביולי. זה המידע מהמעקב שלהם באתר: International Dispatch, July 11, 2008, 10:01 pm, LOS ANGELES Electronic Shipping Info Received, July 10, 2008 Acceptance, July 10, 2008, 5:28 pm, CORONA, CA 92877 מאפייני החבילה: size: 38.4 x 11.2 x 2.6 inches; 97.6 x 28.5 x 6.6 (cm) weight: 11.7 pounds; 5.3kg תוך כמה זמן היא צריכה להגיע אליי/לארץ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ariel-ro,

שלום! היום אני עם 1.5MB באינטרנט בשילוב של נטוויז'ן ובזק. בגלל שבזק לא מאפשרים באיזור שלי מעל 1.5MB(רכזת רחוקה) אז רציתי לעבוד לתשתית של YES, בגלל שיש לי YES בבית. רציתי לשאול האם YES עושים בעיות? או שהם מספיק אמינים כדי לעבור אליהם? תודה, אריאל

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Guy King,

אנחנו הגענו מקום 9 מתוך 25, מכובד למדי לדעתי, בהתחשב בכך שאנחנו לא בברית של סקנדינביה, בריה"מ או בבריתות קטנות אחרות.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by dor123,

שלום לכולם: נוכחתי לשים לב לכך, שלאחרונה כל פעם שאני מנסה לתרגם אתר בעברית לאנגלית עם Google Translate, אני מקבל מסך ריק כמופיע בקובץ המצורף הנ"ל. זה קורה לי עם כל האתרים, לא רק עם Ynet. מה הסיבה לבעייה (אני משתמש ב-Firefox)?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים