עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Iv0ry,

טוב אז הנה התוצאות. תוצאה זו תספיק לי למבחנים בצו ראשון? יש לציין שהמבחנים הללו כללו אך ורק אנלוגיות צורניות. תודה http://www.siz.co.il/my.php?i=kn2rgn2umwiy.bmp

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. יש לי על קצה הלשון, מנגינת פסנתר מפורסמת כלשהי, לא יודע מי המבצע / מלחין. ואין לי כ"כ הרבה פרים על המנגינה עצמה, כי היא פשוט יצאה לי מהראש . . מה שאני יכול להגיד זה שהמנגינה היא די Creepy כזאת מזוהה עם כנסיות באמצע הלילה בוא נגיד שאם יש סרט אימה, ויש סיצנת מתח כשלהי שמתנהלת בכנסייה ב-2 לפנות בוקר - זה מה שיתנגן ברקע. יש רעיונות ? הנה משהו שלא חשבתי שיקרה לי. בדיוק הדלתי את הטלויזיה בערץ 6 - הלא הוא ביפ - ובאמצע "מהדורה מוגבלת" שמעתי את המנגינה \:

• 11 תגובות
    • 6.9k צפיות
  3. Started by J0n1,

אני צריך לארגן לבחירות בערך 20 ליטר בירה, והתחלתי לברר מחירים, אבל יש כמה דברים שאני צריך בהם עזרה. 12 ליטר של בירה לא מוכרת (Bear Beer, בירה בהירה בטעם של מכבי) יעלה לי 110 ש"ח 12 ליטר של גולדסטאר יעלה לי 170 שקל מישהו יודע כמה תעלה לי חבית חד פעמית של גולדסטאר/קלסברג או מארז 24 בקבוקים/פחיות של קלסברג ומאיפה אפשר לקנות? ומהי האפשרות הכי משתלמת לקנות הרבה בירה - במארזי פחיות (24) או חבית חד פעמית?

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. אהלן, עזבו אותי אני טיפש. איך מחשבים מע"מ? השאלה בכותרת הייתה רצינית? איזה חישוב אני עושה כדי להוסיף לכל מחיר 15.5% מע"מ? תודה! עריכה: מ צאתי מחשבון מע"מ...חיחיחיחי... סתם לידע כללי , איך מחשבים?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by 125,

מצאתי שטר של 100 : http://www.jimstonebraker.com/100yuan_front.jpg שטר של 20 : http://bigbearsworld.8m.com/china899.jpg ו2 שטרות של 10 : http://aes.iupui.edu/rwise/banknotes/china_peoples_rep/ChinaPeoplesRepublicP887-10Yuan-1980-dmt_f.jpg כמה זה שווה ומה אני יכול לעשות עם זה?

• 11 תגובות
    • 5k צפיות
  6. Started by nim901,

אני מתכוון להוציא רישיון על אופנוע, סתם שיהיה. אין לי כוונה בעתיד לקנות אחד או לרכב על אחד (מקסימום על הקטנוע של אחותי, כשהיא תחזור/אהיה אצלה). ההוצאה הכספית הראשונית לא מפריעה לי, אני מוכן לספוג אותה. אבל מה שכן, הבנתי שצריך לשלם אגרה על חידוש רישיון או שקרכלשהו ומכיוון שיש לי כבר רישיון למכונית, האם אצטרך לשלם חידוש פעם אחת? פעם לאוטו, פעם לאופנוע? האם זה יהיה יקר יותר מאשר חידוש רישיון לרכב בלבד? טנקס 8)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כמו שפעם היה במבצע עם שישייה. או כמו אלו שיש בפאבים. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כוס כזאת? תודה

8. Started by emil57,

לפני מספר ימים הלכתי לרופא עיניים, עשיתי בדיקה שבסופה היתברר שיש לי צילינדר.. שאלתי תאופטימיטריסט מזה, הוא אמר משו על חדות בראייה.. קיצר לא הבנתי מה הוא חירטט שם.. יש למישו מושג מזה צילינדר..?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. תקראו לי פרייר\מיושן אבל אני מעדיף מוצרים פיזיים ביד למרות שאני בקלות יכול להוריד אותם מהרשת. נכון אפשר לקרוא ולרכוש הרבה ספרים בתצורת ספרים אלקטרוניים (E-BOOKS ),לצפות בתמונות שצילמתי במחשב ולהוריד סרטים ומשחקים מלאים בתוך זמן קצר ולשחק בהם מבלי אפילו לצרוב אותם על cd \DVD בעזרת תוכנות כמו DEAMON . ידוע לי גם שישנם שירותי הורדות חוקיים כמו STEAM \ VOD ,אבל אני ממש לא מתלהב מהם . אין לי מושג מדוע,אבל אני נהנה יותר ממשחק\סרט\ספר\תמונה בפורמט פיזי מוחשי. אולי זה בגלל שאני יודע שאם אני ועוד אנשים לא יקנו אז יש סיכוי קלוש שיהיה המשך(לדוגמא סדרות מופת כמו : Half-life CALL OF DUTY MEDAL OF HONOR אולי זה בגלל שאני מודע לאיכות הגבוהה יותר של מדיות DVD שהוטבעו במפעל וישרדו עוד…

• 11 תגובות
    • 5.5k צפיות
  10. Started by X-BLADE,

לאחר שציפיתי בו הייתי חייב לשתף משהו... פשוט אדיר! http://www.youtube.com/watch?v=q4hXTrBwbbk אגב אם משהו מבין את מה שהם אומרים אשמח לתרגום קל...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by david32,

אני בעל חשבון חייל בלאומי. בקיצור בגלל טעות בחישוב (שמסתבר שיצאה די קריטית) יוצא שאני איכשהו עברתי את המסגרת אשראי שלי ב 107.4 שקל . מה שמוזר לי זה שאאל"ט אם החיוב שאני הולך לעשות הולך לעבור את המסגרת שלי - אי אפשר לחייב. מוזר לי שהצלחתי לשלם באשראי למרות שעם הסכום הזה עברתי את המסגרת. יש פה למישהו ניסיון עם זה? מה הולך לקרות (יבטלו לי את העסקה או שיורידו לי פשוט יותר מהמסגרת בחודש הבא?)?

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. Started by ag43,

הבחירות בפתח והמפלגות השונות התחילו להתקשר אלינו כדי לשכנע אותנו להצביע. אם כמוני אתם לא סובלים שיחות ספאם כאלו אתם מוזמנים לפרסם כאן מספרים שנרצה להוסיף לרשימת החסימה בטלפון. אני אתחיל: 0722771509 מטה שלי יחימוביץ ( אם שמעתי טוב, ניתקתי מיד ) הצטרפו בהמוניכם למיגור התופעה הנפסדת הזו.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

היי חבר'ה, התחלתי ממש לא מזמן להשתקע בעולם האופניים. קניתי GT Avalanche 4.0. אשמח לקבל ממכם עצות לרכיבה נכונה, טיפים וכו'. ויש לי על הדרך שאלה, באיזה תדירות זה 'בריא' לרכב? כל יום? כל יומיים? כמה ק"מ? איך לשלב תזונה אחרי/לפני רכיבה? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. רובנו אוכלים כמות גדולה של פירות יבשים. יש כאלה שמחמירים ואפילו טועמים כ- 50 מיני פירות בט"ו בשבט בדגש על פירות שבעת המינים. אך יש מחיר לכך שהפירות יפים וטעימים. הפירות שאנחנו אוכלים בארץ מלאים בחומרים מזיקים לבריאות, מכילים בחובם ים של קלוריות וערמות של סוכר. אז בשבילכם, המדריך השלם לאכילה בטוחה ככל האפשר: http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2257315&r=1

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Goshin,

שלום, קיבלתי תרגיל במיתוג: אני צריך לפתור אותו על פי כללי דה מורגן. המשכתי אותו כך: האם זה טוב? מה שעשיתי כאן זה בעצם לפרק את הגג הגדול לשני גגים, ובהתאם לפירוק הפעולה החשבונית השתנתה מכפל לחיבור. בנוסף לזה, מאחר שהיה כבר גג ל-B (בקבוצת האיברים הראשונה) אז נוסף לו גג נוסף, וכך גם ל-A בקבוצת האיברים השנייה. ולפי הכללים, כשיש לי שני גגות במשתנה, אותו המשתנה שווה למשתנה ללא גגות בכלל. אז השאלה היא האם זה בסדר וכיצד אני אמור להמשיך מכאן?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by תינוק22,

החרק הזה נמצא כבר כמה ימים בכניסה לבית שלי : ואם כן האם הוא יכול להפיץ מחלה או פציעה כל שהיא? אבקש התייחסות בוגרת ולא ילדותית . תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by shaks,

כן זה הנושא הכי לא קשור בעולם אבל תהיתי אולי פה ייעלו הצעות. אבא שלי מתקרב לפרישה (פנסיה) שלו שתהיה בעוד חודשיים מהעבודה. כאיש שהעבודה היא בערך כל החיים שלו אני רואה אותו עכשיו קצת אובד עיצות לגבי מה אפשר לעשות עם כל הזמן הפנוי. תהיתי אולי תוכלו לתת הצעות מה לעשות (גם בטווח הקצר וגם בארוך), דברים שאינם קשורים למציאת עבודה לפנסיונרים או להקמת עסק. תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by d30DK,

התחלתי להתעניין במברשת שיניים חשמלית, ראיתי כי יש מברשות חשמליות ב100 שקלים ויש כאלו ב500 שקל וצפונה. אשמח אם למישהו כאן יש מברשת שיניים חשמלית או שיצא לו לנסות (למשל ORAL-B) וישמח לתת חוות דעת, אפילו על דגם ספציפי. הסתכלתי בזאפ, יש חוות דעת אחת לכל מברשת מה שלא בהכרח יהיה נכון להסתמך עליו. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 7.5k צפיות
  19. Started by izir,

שלום, מקווה שתוכלו לעזור לי ולתת לי טיפים שאני קורא ספר או מתחיל ללמוד אחרי 10-9 עמ הכל נהיה לי קשה כאילו אני לא יכול להמשיך ליקרוא(גם אם אני נוקח הפסקה לכמה דקות אחרי דף או שתי דפים עדיין אותה הבעיה) מה אפשר לעשות בנידון?.זה חשוב לי ללימודים וזה תוקע אותי כל הזמן

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן מישהו יודע איפה אפשר לקנות/לאמץ את החיה בשם דלק? הינה קישור למי שלא מכיר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4390430,00.html?autoplay=1=obnetwork http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%9C%D7%A7_%28%D7%91%D7%A2%D7%9C_%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D%29 תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. נתקלתי ביד 2 בשברולט סוואנה למגורים ב-35 אלף ש"ח. נניח שהוצאות על הדלק הן זניחות (חונים ומתמקמים קרוב למקום העבודה). לא מתכנן בקרוב, שואל באופן תיאורטי.

22. Started by Sfree,

שלום, אני כבר הרבה זמן מנסה ללמוד הקלדה עיוורת (אני חייב לדעת דחוף, בקשר לעבודה) אני חיפשתי תוכנות מדריכים באינטרנט, מצאתי הרבה, אבל הבעיה היא בעצם בי, אני לא מסוגל לשבת וללמוד להקליד יותר מרבע שעה, אני מרגיש שאני מתפוצץ, ולכן רציתי שתמליצו לי על אתר או תוכנה, שמלמדים בדרך הכי קלה שיש. אשמח לקבל תשובות.

23. Started by אחד שיודע,

היי, קניתי smart TV באיכות 4K. כרגע התוכן היחידי שאני מצליח להציג זה סרטים מיוטיוב באיכות הזאת. צילמתי סרטון ב - 4K וחיברתי בכבל HDMI את המחשב לטלוויזיה, אבל אז הסתבר לי שהנייד שלי לא מנגן 4K בצורה חלקה. אני רוצה לנסות לשדר את הסרטון שצילמתי בסטרימינג לטלוויזיה (ואז הטלויזיה "תפענח" את הסרט ולא המחשב), אבל אני לא מוצא דרך טובה לעשות את זה. יש לי מכונה וירטואלית עם שרת WEB ופשוט שמתי שם את הקבצים, והתחברתי לשרת מהטלוויזיה כדי להקרין את הסרט - ללא הצלחה. הטלוויזיה פשוט נתקעה. בקיצור, איך אני יכול לשדר תוכן באיכות 4K בטלוויזיה?

24. Started by Milford Cubicle,

כולנו מכירים את הצד האפל של האינטרנט... כל מיני דברים הזויים ומופרכים שמתפרסמים מידי פעם ביוטיוב ושות', כאשר שמגיעים אליהם בעיקר אחרי שיטוט אקראי וארוך שגורם לכם ללכת לאיבוד עמוק ברחבי הצד האפל של יוטיוב/האינטרנט. בואו נשתף פה דברים מופרכים שנתקלנו בהם - לטובות מי שפספס ו/או הדורות הבאים נתחיל:

25. סגן נשיא באפליקציית המסרים המיידיים מבית פייסבוק מאשר כי פרסומים מסחריים יחלו להופיע בה, שנים אחרי שקיבלנו אזהרות ממנה בעניין לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.