עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MatanFrenkel,

במסגרת עזיבתי את הוט (טריפל - טלוויזיה אינטרנט טלפון) הגעתי לפי דעתי לעסקה המשלמת ביותר והיא: 75 ש"ח - תשתית 30 מגה 80 ש"ח - ספק 30 מגה 85 ש"ח - 600 דקות שיחה לנייחים וניידים (65 ש"ח לחצי שנה ראשונה) המחירים הם פר חודש כמובן - סה"כ 240 ש"ח (חצי שנה ראשונה 220 ש"ח) זאת כאשר להוט אני משלם (לא כולל ספק - 80 ש"ח) כרגע - מעל 400 ש"ח האם לדעתכם המחירים משתלמים?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by musari,

אפשרי בלויין דיגיטלי פירטי לקלוט תחנות של יס? איך אני יכול להכניס תחנות?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

לנעול להגנה מפני מפגרים ונובים בפורום HWZ לנעול לנעול!! לפני שיגיבו עוד הומואים מפגרים :kopfpatsch:

• 11 תגובות
    • 654 צפיות
  4. כמתכנת אתרים מזדמן, התבקשתי להוסיף פרסומת קופצת לאתר מסויים (לא חלון קופץ, אלא פרסומת שמופיעה בתוך הדף ומכסה את התוכן עד שלוחצים X). עוד לא נתתי תשובה, אך בכוונתי לסרב, מטעמים 'אידאולוגיים' - אני חושב שפרסומות קופצות, זזות ומהבהבות מכל סוג שהוא צריכות לעבור מן העולם, והסוג שצויין הוא אחד הגרועים לטעמי. אשתי חולקת עלי וטוענת שזה בכלל לא מפריע לאנשים וזה רק אני. היא גם הוסיפה "תשאל בפורום הזה שלך, תראה מה הם חושבים". אז הנה אני שואל: מה דעתכם על פרסומות קופצות, זזות ומהבהבות? מה דעתכם על פרסומות בכלל? האם זה לא מפריע, או שמתרגלים, או שזה דבר שצריך להעבור מן העולם? וגם: האם יש מקום למפתח אתרים לנסות להימנע מהשתתפות ביצירת פרסומות כאלה, או לפחות להביע את דעתו לממונים עליו (ב…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, ה-10 לחודש הגיע, וכמו כל עובד בישראל שקיבל את המשכורת שלו ביום האחרון ע"פ חוק שלמעביד מותר לתת את המשכורת אני יוצא לחפש לעצמי כמה דברים לקנות. המטרה שלי החודש: כיסא מנהלים למחשב מחומר דמוי עור. אני עובר בנגרייה מקומית אני שואל כמה יעלה הכיסא, הוא עונה לי : 600 שקל, ואם אתה רוצה את ההוא שעמד בשמש כמה שעות(והזעתי עליו כמו אני לא יודע זמן) 500! ואני פשוט רואה על המבט שלו ועל העובדים בנגריה שהוא פשוט חושב שהוא תפס לעצמו איזה פראייר-משקפופר-בוק שאפשר יהיה למכור לו כיסא כזה, כשבאופיס דיפו, מקום מסודר ונורמאלי, מוכרים אותם באותו מחיר בערך!!! מה שהוא לא ידע זה שהוא נפל על היורש של רפי גינת, שזה כבר העיד על עצמו שהוא "צייד אדם". מה זה העושק הזה? אחרי זה שאלתי אותו לגבי קרשים…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by moskitos,

הגעתי לזה ש-1,2,3,4,5,7 נכונים,מה לגבי 6 ו-8?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by urich,

טוב עכשיו שפחות או יותר קיבעתי את מעמדי כג'ובניק עם תפקיד ג'ובניקי למהדרין (אפילו שעשיתי כמה דברים בשירות ולא אני לא מדבר על הטירונות המצוקמקת בניצנים) אשמח לשמוע עליכם ג'ובניקים יקרים על השירות וכו' כי כמה כבר אפשר לשמוע על קרבי (בלי לזלזל חס וחלילה!!!!) אז בואו נשמע איפה אתםאם אתם מרוצים איזהסוגשל ג'ובניקים אתם (חמשושים יום יום שבוע שבוע קל''ב, קל''בל''ב) למה איך וכו'.

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  8. כותרת..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. בקשו ממני להשיג נתוני מכירות של צמחי נוי בעולם או במדינה ספציפית, משהו בסיגנון" הקיף המכירות של צמחים מסוג X הוא כX דולר בשנה במדינה X" . הסיבה שאני פונה לפורום פה, היא שבכל פעם שיש וויכוח על איזה שהוא נושא, חברה מביאים פה תמיד טבלאות ונתונים מוצקים ומעניינים, אז אני חושב שיש פה קישרון במציאת מידע. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by MatanFrenkel,

חבר שלי אצלי והוא רוצה לרכוש בארץ נרגילה, אחרי זה הוא חוזר לרוסיה, והוא רוצה לדעת אם יעשו לו בעיות במידה והוא ישים אותה במזוודה, תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 11k צפיות
  11. אהלן, לפני שנה וחודשיים קניתי טלוויזית LG 55inch מדגם 55UK6100YVA. לצערי, במהלך צפייה השבוע, חצי המסך התחתון הפך לאפור מרצד. הזמנתי טכנאי שהסתכל אמר מיד שהפתרון הוא להחליף את הכרטיס מאחורה ושבגדול הטלוויזיה התקלקלה. ממש מתסכל שאחרי שנה וחודשיים טלוויזיה כזו, שהייתה שמורה בצורה טובה מאוד - מתקלקלת. רציתי לדעת האם אכן כדאי כבר לקנות טלוויזיה חדשה או שהחלפה של הכרטיס שלה זול (באופן משמעותי) מקנייה? בנוסף, האם יש המלצות לטלוויזיה / חברה שתוכל להחזיק לנו (כמובן שאין וודאות) יותר זמן? תודה רבה.

12. שמזעזע כל פעם מחדש יש לציין הקטע המצויין של רמי הויברגר כמובן

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by J0HNiE,

בטעות נכנסתי לאתר של הספקית שלי (iServ) בשביל לבדוק מה הpop3 והsmtp למייל ואז אני נכנס לsupport ואני רואה שהספקית שלי מאפשרת לכל הלקוחות איכסון :cool2: :cool2: :smile1: :smile1: אני הולך לחגוג עם ה"שירות" הזה קיצר קשה לי להאמין איזה שירות, לא להאמין.... הנה ה"אתר" שלי www.iserv.net/~ashdod בנתיים יש שם רק קובץ אחד מוצפן מ25 מגה שעשיתי נ.ב מצטער על הדבאל-טופיק, לא יודע מה קרה אבל הטופיק השני לא מציג את התוכן :\

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by alexta-z,

ל ganric אני פותח ת'רד זה על מנת להדגיש עד כמה אני נגעל מהתנהגותי הילדותית ומההודעה המעליבה והפוגעת ששלחתי לך . אני מאד מקווה שתוכל לסלוח לי וכאות הערכה כבר שלחתי לך הודעה על מה אני אעשה ולהלן פירוט אתנתק מחשבוני הקיים ואפתח חשבון חדש אלא אם כן אתה מתנגד ? אבטיח לא להעליב אף חבר מכובד בפורומים בתודה המעליב

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by genia,

אז נכון..בעבודה יש מחשב שרושם אבל עדיין אני רוצה לרשום בעצמי...אחרי שרשמתי בפנקס ואיבדתי אותו החלטתי שעדיף לרשום במחשב שלי ולגבות לעוד מקום..יש למישהו תוכנה\גליון אקסל\משהו אחר יעיל לרישום שעות עבודה?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. אהלן אנשים מה קורה, אז בזמן האחרון הכול הלך לי טוב,היה שקט...ממש ככה תקופה לא רעה,פתאום משום מקום,כמו ברק ביום בהיר הגיע אליי דואר מהגוף הכי מכובד במדינה הלא הוא צה"ל,עכשיו מכיוון שאני פרופיל 97,ולמרות שהצהרתי בצו הראשון שאני לא רוצה קרבי, הצבא לא ממש שם קצוץ,ושלח לי אגרה מושקעת ונוצצת של חיל השיריון... עכשיו פה הדילמה הגדולה שלי, מצד אחד,אני חושב על זה שלהיות קרבי זה כבוד וזה מגבש וזה בונה דמות (וגוף) וכמעט בטוח שתשיג אחר כל עבודה שהיא בתור מאבטח בנתב"ג או איפה שלא יהיה... אבל מצד שני,אני מבלה 95% מהזמן שלי על המחשב,ובזה אני מתמחה,לוו דווקא בלשמן נגמשים ומרכבות... אז אני רוצה לשאול אותכם,אם יש פה שריונרים, זה קשה? זה שווה את זה? זה כדאי? זה נוח? בקיצור אני רו…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום ! רציתי להאיר את עינכם בעובדה מעניינת שגיליתי ... הנושא הוא רוחב פס של כרטיסי מסך ואי הדיוק בפרסום (אפילו על הקופסאות ובחוברות). דוגמא : GeForce 2 MX 200 זכרונות (אמור להיות) 6ns 64bit 166MHz רוחב פס רישמי 1.3GB/sec כלומר 64/8x166/1024 =1.29GB/sec עכשיו, כל כרטיס MX200 מפורסם כבעל רוחב פס של 1.3GB/sec אבל ... כרטיסים מהליגה הנמוכה, Powercolor, Pine, Milky Star Pc partner וטובים אחרים מגיעים בד"כ עם זכרונות המכוונים לתדר נמוך מ 166MHz אפילו עד כדי 143MHz אשר נותן רוחב פס של כ 1.11GB/sc למרות מה שמצויין על הקופסה ובחוברת. כל זה תופס גם לגבי כל כרטיס אחר (כלומר צ'יפ אחר). בנוסף, כמובן שכל o/c על הזכרונות מעלה את רוחב הפס לכן אני מציע לצאת כנגד כל החרטא הזה …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Sym,

שלום חברים אני עושה עבודת גמר במנהל עסקים על חברת גוגל ורני זקוק למספרר של המשרדים שלהם אני עושה עבודה על השפעת התרבות הארגונית על הצלחת הארגון ובחרתי בגוגל ואני דיי זקוק למישהו אנושי אשר יוכל לדבר איתי אשמח למספר טלפון מאוייש אשר אני יוכל לדבר עם מישהו אשמח אפילו לשיטה איך להשיג את המספר

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. סתם מעניין אותי כל כמה זמן אתם מחליפים את מערכת הגיימינג שלכם, כי אני מתלבט אם להחליף את שלי.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by zam,

כמו שאמרתי אני מחפש סרטים איכותיים ויפים. הרבה אקשן בסגנון final fantasy או אקירה, הנסיכה מונונוקי. אני מניח שהבנתם מה אני רוצה, למישהו יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. Started by Dark Respect,

השאלה מופנית אל מי שכבר עבר קורס של קידום תיכון וניגש לבחינה. מה היחס בין רמת הקושי של הסימולציות שעושים בקורס (21-25) לבין הבחינה האמיתית שעשית?

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by someone,

איך מחשבים מה המחיר לאחר הנחה? נגיד המוצר לפני ההנחה עולה 4300 שקל, וההנחה היא 3% מה התרגיל שעושים?

• 11 תגובות
    • 14.8k צפיות
  23. Started by imac,

היום התקנתי אנטי וירוס (COPORATE EDITION) והוא גילה שיש לי: לא פחות ולא יותר מ76 ווירוסים :o :o :o איך אתם מסבירים את זה? שכחתי לציין שלא הרגשתי שום שינוי!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by MeTaLhAmMeR,

יש דבר כזה בנק לא מחייב כל חודש סכום כסף יחסית קטן? כל חודש אני מקבל מהבנק מכתב שבו פירוט העמלות שהם כביכול גובים מחשבון הבנק שלי בצורה אוטומטית כגון: עמלת מסלול 10 ש"ח הגבלת אחריות 21 ש"ח ויש עוד... מה זה לעזאזל!? אי אפשר לבטל את הדברים האלה? גם לכם יש את זה?

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by sdfzxc,

https://skypecasts.skype.com/skypecasts/home נו, מי פותח SkypeCast לזון ? למי שלא מבין, מדובר בשיחות דיון (סטייל PartyLine, רק חינם)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.