כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
התבקשתי ע"י צוותו הפורש של PCTIP לפרסם את זה: אתמול, לאחר חצי שנה של השקעה אינטנסיבית באתר, החליט צוותו של האתר PCTIP לעזוב עקב סיבות שלא אפרט פה ושלא קשורים כרגע לסיפור הנוכחי. עקב הפרישה החליט הצוות לנסח הודעת פרידה רישמית לגולשי האתר, הודעה שעלתה ונמחקה בשרירותיות מזעזעת ע"י בעל האתר. על מנת שיובן מה היה בהודעת הפרידה שכ"כ הבהיל את בעלי האתר עד כדי צינזור מיידי - הנה ציטוט שלה: סיכומה של תקופה... את פיסיטיפ אני מכיר כשנה, אשר במהלכה הספקתי להיות פעיל כחצי שנה כמשתתף מהשורה (עם אלפי תגובות ומענה למאות שאלות) וכחצי שנה כמנהל פורום, מנהל פורום כללי, כתב, מעלה חדשות ומנהל האתר. במהלכה של החצי שנה האחרונה הצלחנו לדעתי הכנה להביא את האתר לרמה גבוהה מאוד עם כמות חדשות שוטפ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האמת לא התלהבתי מהעונה הראשונה, ולכן הפסקתי שם... אבל מכיוון שאני יודע שיש הרבה מעריצים של הסדרה, יש פרק פתיחה כפול ביום ראשון... תכינו את ה BITTORRENT שלכם www.fox.com/24/ בלי להסגיר פרטים לגבי העלילה, האם העונות קשורות אחת לשניה או שאני יכול לראות את הרביעית בלי לדעת בדיוק מה קרה בעונות הקודמות ? (והאם העונות משתפרות או שזה כמו שהיה בעונה הראשונה?).
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה אני לא נשאר אנונימי מכמה סיביות אישיות , בכל אופן שורה תחתונה , מחר שעות הבוקר המוקדמות כנראה שתהיה מתקפת סייבר , אז חבר'ה הגיע הזמן להתפקד! מקטן ועד גדול , כל מי שיש לנו אפילו טיפת ידע בואו נשיב מלחמה , הגיע הזמן , תנסו להעביר את זה הלאה כדאי שנוכל לגדול ולתקוף חזק יותר !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=sd26jIBunZc ;D
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן טכנאי ו/או מעבדת מחשבים באיזור המרכז שמתעסקים ומבינים במערכי רייד (תיקונים ותפעול תקלות) קינפוג של בקרי רייד, ניצול ביצועים מקסימלי וכו' מישהו מכיר משהו אמין וטוב?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
למישהי שאני מכיר יש עוד מעט יום הולדת 18... אני רוצה להכין לה מתנה רצינית ומושקעת אבל לא יודע מה... עכשיו... הבעיות...D: : לי אין רישיון ולה יש. אין הרבה כסף... מסגרת של 100 שקל...משו כזה. אולי לארגן איזה ערב כזה בבית עם נרות והכל אבל באמת שלא יודע. ביום יום הולדת שלה יוצאים היא,אני ועוד חברים שלה לאיזשהו שיט.ואחר כך אני צריך לחשוב מה אני יכול לעשות לה. זה יכול להיות כל סוג של מתנה...אבל הכלD: תודה לעוזריםD:
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אוקיי, חוץ מללמוד נהיגה וללמוד לבגרויות (בערך) שמתי לב שאני לא ממש עושה משהו שיועיל לי לעתיד, וכאילו... בתכל'ס בשלושה חודשים האחרונים כל מה שאני עושה זה לצאת ולשתות ולעשן ובקיצור - שום דבר יעיל. עבדתי תקופה של חודשיים (מצטבר) אבל ב18 שקל לשעה (27 בשעות נוספות) זה לא באמת שווה את זה... חוץ מזה שיש לי עכשיו 10 אלף שקל ואין לי ממש רעיונות טובים של מה לעשות איתם (שיכול להועיל לי כאמור). אז בקיצור, אם יש לך רעיונות ככה לעיסוקים שיכולים לעזור לי לרכוש מיומנויות חשובות, או קורסים מסוימים (כל עוד זה לא משעמם מממששש....) ודברים כאלה זה יהיה ממש נחמד אם תשתפו. אגב, גם אחרי שאני מסיים ת'לימודים (סוף י"ב) יהיו לי איזה שלושה חודשים לשרוף ואין לי מושג מה אני אעשה בזמן הזה... (די נמאס ל…
-
- 75 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מזגן שלא עבד הרבה זמן עובד אבל מסריח כאילו מישהו מת בפנים פירקתי הכל ניקיתי שטפתי חלקים הניתנים לפרוק שאבתי עם שואב אבק לא מצאתי כל מת בפנים מסריח מסריח יש רעיון מה לעשות זה מזגן מפוצל
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
1 באפריל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה שאין לכם תיאבון :lol:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=pRPBMb4CIhY&feature=email
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן דוד שלי קנה לייזר (מן פנס שעושה נקודה ירוקה) ממש ממש חזק אבל ממש הגענו איתו למשהו כמו קילומטר וחצי (ממצדה עד ההרים של ירדן !) ושמעתי שאם מפרקים את הלייזק ומשנים לו שם משהו אז מקבלים לליזר שיכול לפוצץ בלונים , להדליק עשבים וכל מיני שטויות כאלא, זה יכול ליהיות ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך לת'ראדים הלא קשורים שנפתחים, המזרון שאני ישן עליו כרגע כבר שוקע בכל מיני מקומות ואני מחפש אחד אחר. מדובר על מזרון ליחיד, אין לי מושג מה תחום המחירים, אז פשוט אשמח להמלצות שלכם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היום (כבר עברנו את רף החודשיים מהיום בו המחשב הובא למעבדה) התקשר אליי נציג TMS בקשר ללוח האם שנמצא תקול ונשלח ליבואן. ציפיתי לשמוע בשורות טובות כמו-המחשב שלך מוכן או -היבואן החליף לך את לוח האם, אבל הנציג טען כי קיימת בעיה: לפיו, ליבואן אין כרגע את הלוח שרכשתי (P5N-D) במלאי והוא לא יודע מתי יהיה לו אם יהיה לו. לכן הוא מציע 2 פתרונות: א. לקבל זיכוי כספי בסך 410 ש"ח כולל מע"מ (רכשתי את לוח האם בסביבות ה800 ש"ח) ב. לשדרג את לוח האם לAsus P5N-T בתוספת 200 ש"ח אני לא מוצא אף אחד מהפתרונות כמתאימים א. לא ניתן למצוא לוח SLI 750I בארץ בחנויות יותר, למעט P5N-T משומש שעולה 800 ש"ח, או 980 ש"ח לחדש, לכן הזיכוי הנ"ל לא יועיל לי כל, כי אצטרך להוסיף עוד 400 ש"ח כדי לקנות אחד משו…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=s2X-Qf0fTa0 (למי שלא שקשה לו לראות תמונות מהשואה יכול למזער את החלון בנתיים ורק לשמוע את השיר או להוריד אותו.) פשוט אני זוכר ששמעתי אותו בפעם הראשנה וזה העיף אותי, שיר חזק עם מילים ומשמעות חזקה לגמרי, כל פעם שאני שומע אותו אני מקבל צמרמורת. חובה!!! http://www.azlyrics.com/lyrics/wutangclan/neveragain.html הנה הליריקס למי שאולי לא מבין מה שרשום שם בקליפ אולי זה יעוזר... למי שרוצה את השיר, הנה העלתי לכם אותו שתוכלו לשמוע, http://www.mytempdir.com/1260364 תהנו, ותגידו מה דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
-
תראו מה קלטתי אתמול בלילה,נכנסתי למתחם כדי לצלם מקרוב (חבל שהמצלמה לא הייתה איתי). :lol:
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מנילה לאינטרנט אני ממש לפני גיוס.. אני צריך לבחור כמה שיותר מהר את אחד מאלה חיל האוייר תקשוב חימוש טכני ותיאום וקישר ולמערכת הבטחון לתקשוב יש עדיפות כי זה ליד הבית אבל לאן כל הנראה ישבצו אותי שם? עם לא עברתי מיונים ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עוד חודש אני טס לארגנטינה. עכשיו טסים קודם למדריד וממדריד לארגנטינה..סה"כ זה יוצא שאני בשדות תעופה+טיסות כ-24 שעות :-\ בינתיים אני לוקח לטיסה את הנגן E250 שלי. אבל אני רוצה לקנות עוד משהו שיעסיק ויעביר את הזמן (הסרטים במטוסים לא מי יודע מה). חשבתי אולי תוכלו לתת לי רעיונות... כי לא הצלחתי לחשוב על משהו מעניין. התקציב הוא נגיד 500 שקל. אני לא רוצה שישמש אותי באופן חד פעמי וזהו אבל לכבוד הטיסה יש תירוץ לקנות משהו חח...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המטרד החדש של RAPIDSHARE - CAPCHAS עם חיות. לפעמים אני לא מצליח לזהות את האותיות. מי לעזעזל הגה את השילוב הזה - CAPCHA עם חתולים. מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אם אפשר אז גם את כתובת אתר האינטרנט שלהם? ובבקשה לא לדון על שירות לקוחות וכו, רק על מחירים, כדי שהתראד הזה ישאר חוקי...
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מצא את האיבר העשירי בסדרה חשבונית בה מתקיים: א)האיבר הראשון גדול ב-12 מהאיבר הרביעי, וסכום האיברים השביעי והשני הוא 18- עכשיו נתקעתי בשלב הזה: a1=a4+12 a7+a2=-18 עכשיו איך אני פותר זאת? ניסיתי לעשות משוואה עם 2 נעלמים אבל כנראה לא זו הדרך.. ב)האיבר השישי גדול פי 9 מהאיבר השני, והאיבר החמישי גדול ב-8 מהאיבר השלישי. תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מתמשים חדשים, עם ניבולי פה, שאלות של FXP, והקפצות של פוסטים מלפני שנתיים... מתי מתחילה שנת הלימודים הבאה?
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום שלום! 8) אז כמו שאמרתי בכותרת כמה שאלות 1. חיברתי את הרמקולים של המחשב דרך יציאת אוזניות...זה בסדר? או שזה מיועד רק לאוזניות? עדיף שאני אשתמש בכבל RCA? 2. לא מצאתי חיבור RCA מאחורי הטלוויזיה (רק בפרונט) אבל יש שם חיבור שאני לא כל כך מכיר... אני חושב שזה נקרא 21 פין. מה התפקיד שלו? מה אפשר לחבר אליו? 3. עכשיו עניין מוזר..יש כמה ערוצים שרואים בהם מצויין! ממש איכות טובה! ויש ערוצים שהאיכות די חרא.. וזה העניין שלא מובן לי.. נגיד ערוץ 5 רואים אחלה וערוץ שלוש רואים חרא. למה זה? יש דרך לסדר את זה? 4. לא, אין 4! בסה"כ הטלוויזיה ממש איכותית.. בערוצים שרואים בהם טוב האיכות מצויינת! הסאונד מדהים! אפשר לשנות את הסאונד מסרט למוזיקה.. יש איקולייזר קטן כזה..חסימת ערוצים ליל…
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-