עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Wingedbull,

בתקופה האחרונה, יש לי דחף להביא כלב. אצלי זה בא בתקופות. הרבה זמן אני מת להביא כלב מגזע שאני הכי רוצה. אין לי בית עם גינה\חצר. בגדול אני מאוד רוצה להביא בולדוג אנגלי\צרפתי, פאג, בוסטון טרייר. אלו הם הסוגים. העסק לא זול בכלל. מחירים מרקיעי שמיים! כמובן לכלבים עם תעודות,חיסונים ושבבים וכו'. מכל הסוגים הבוסטון טרייר הוא מאוד נדיר פה בארץ. הוא דיי דומה לבולדוג הצרפתי אבל יותר אתלטי ומעוצב. אתם יכולים בדיון הזה לכתוב איזה כלבים יש לכם ולהעלות תמונות.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

מייל שקיבלתי הפנה אותי ליוטוב.קצת הזוי לפי דעתי(למרות שלכו תדעו,המציאות עולה על כל דימיון) http://www.youtube.com/watch?v=ccfm4uhXtZo&feature=player_embedded#! כל מה שיש לי להגיד זה-well,welcome abord!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by roadrunner,

אולי אתם מכירים אבל אני לא http://media.skoopy.com/vids/vid_00782.wmv

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. סגן נשיא באפליקציית המסרים המיידיים מבית פייסבוק מאשר כי פרסומים מסחריים יחלו להופיע בה, שנים אחרי שקיבלנו אזהרות ממנה בעניין לכתבה

5. Started by arik677,

בשנה שעברה שדרגתי מ"חברה 4.0" ל"אישה 1.0" וגיליתי שהתוכנה גוזלת משאבי מערכת רבים.שמתי גם לב שהתוכנה מפתחת ישומי בת (או בן) אשר גם הם גוזלים משאבים.שום הסבר לתופעה זו לא היה מצוין בתיעוד של המוצר,למרות שמשתמשים אחרים אמרו לי שזה צפוי לנוכח טבע התוכנה. לא רק זה, "אישה 1.0" מתקין את עצמו כך שהוא רץ עם כל אתחול של המערכת וכך הוא יכול לפקח על כל פעילות המערכת.חלק מהישומים כמו "ערב פוקר 10.3" ,"מסיבת רווקים 2.5" ו"ערב בפאב 7.0" כבר לא ניתן להריץ על המערכת כלל, וגורמים למערכת לקפוא בפתיחתן. "אישה 1.0" באה ללא אפשרויות התקנה לחלוטין, כך שהתקנת פלאג-אין לא רצויים כגון "חמות 55.8" ו"גיס בטא" היא בלתי נמנעת.כמו כן,ביצועי המערכת יורדים ככל שהזמן עובר. תכונות שהייתי רוצה לראות בגיר…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by mrsph666,

שלום, קיבלתי רשיון B זמני, וכתוב שעלי לשלם 141.00 ש"ח - אגרה. היכן זה נעשה? בסניף דואר, בבנק, משרד הרישוי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Chymes,

אחי זמן רב חולם על עכבר גיימרים איכותי. יום הולדתו מתקרב והחלטתי לפנק אותו ב-G9 חדש. נכנסתי ל-ZAP ולא תאמינו מה ראיתי. אייבורי מוכרים G9 ב-267 ש"ח! http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1765 נכנסתי לאתר של Logitech והמחיר הרשמי של G9 עומד על 100$. http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/3053&cl=us,en נכנסתי ל-Newegg, אתר החומרה וציוד הקפי האיכותי בארצות הברית והמחיר של G9 עומד על 80$. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826104079&Tpk=logitech%2bg9 בחישוב מהיר 80X3.4 יוצא 272 ש"ח לפני מס. אייבורי מוכרים עכבר במחיר נמוך יותר מארצות הברית.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. זה נשמע ונראה מאוד מוזר, אני לא אתפלא אם יש כאן אנשים (או אדם ספציפי) שעובדים עבורם. תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. מה שכן, טכניקה חכמה.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by noambaum,

שלום לכולם! חבר טוב שלי הדביק אותי בחיידק הדיג רק מהסיפורים שלו... אני רוצה נכון להיום להיכנס לחווית הדייג אך אני לא מבין כלום.האם יש לכם ידע שאתם יכולים לחלוק איתי/אתרים/אתרי קניה ומכירה של ציוד דיג בתודה נועם

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by J0n1,

קראתי פה ש: מה שהבנתי מהטקסט הוא שהמכשיר שאני רוצה להזמין שמידותיו הן 111.8 x 50/80 x 14.4 mm (נוקיה E75) פטור ממס ועלי לשלם רק מע"מ. אבל כשהסתכלתי באתר של מכס ישראל כתוב שצריך לשלם 33.4% אז מה צריך בעצם לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Dead,

;D

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Ziv_Sh,

חברים, אני רוצה לקנות גריל גז בסביבות ה2000 שקל, אבל יש המון דברים שאיני מבין בזה - עוצמה BTU? יש כאלה עם מדף בפנים לשמירה על החום אחרי הצלייה (מה הכוונה?) לכמה זמן מחזיק בלון הגז? מה הכוונה ברשתות יצוקות ומצופות? מה עדיף? בקיצור אשמח לקצת הרחבת הידע ולהמלצות. (אגב מישהו יודע למה אני לא מצליח לרדת שורה כשאני כותב הודעה? - כשאני לוחץ אנטר שום דבר לא קורה) תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ForresT,

חיפשתי בויקיפדיה אין כלום יש רק dna ואין שם כלום בקשר לצופן הגנטי גוגל מפנה אותי רק לפוסטים של דוסים דפוקים וכול מיני כתבות בynet בבקשה חברה מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה זה החרא הזה?? המורה שלי לביולוגיה(כיתה ט)התעצבנה ונתנה לנו עבודת הגשה על זה ונזכרתי לעשות אותה היום אני לא מבין כלום בזה בעעע תודה ענקית למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום! אני רוצה למצוא מידע על ,איך להתגייס, מה מבקשים(פרופיל וכו.) . כול מידע אפשרי נ.ב אני רוצה להיות טייס תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. חברה מי זוכרים את השירים שלו היה מאוד פופלארי בשנות ה90 במיוחד בצבא !! הוא היה שר עם הרבה גסויות ! נדמה זה היה נקרא סטלבט ועם יש גם למישהו גם את עידן יהושע בבקשה עזרתכם מאיפה להשיג /להוריד אפילו בהודעה פרטית ! תודה וערב טוב !

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. משרד החינוך הגדיר את המסע לפולין כ"חיזוק השייכות הלאומית והזיקה להיסטוריה ולמורשת". רק חבל שלמרות דבריו, הוא הפסיק את מימון המסע, ועשרות אלפי נערים לא יכולים לממן את נסיעתם. היום בטור של יאיר לפיד בעיתון, דובר על בית הספר שהוא מלמד בו. זהו בית ספר עם נערים ממשפחות קשות יום, שלמרות הכול הם חכמים ומחוברים למורשת העם. הוא דיבר איתם על המסע לפולין, ושאל האם הם מתכוונים לצאת. הם רצו, אך לא יכלו, כמובן, בגלל המחיר - 6000 שקל (!). למסע יוצאים פי שלושה תלמידים מהעשירונים העליונים מהעשירונים התחתונים - ואני שואל: איך זה שלמסע לפולין, המסע לפולין, שהוא אחד הדברים החשובים ביותר שנו עוברים בחיים, יכולים לצאת רק העשירים?? :pissed: בשביל שיהיה להם סיכוי לצאת למסע, ניסו התלמידים מיפו…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ntl,

פעם היה אתר כזה - www.Halloo.co.il מכניסים מס' טלפון ומקבלים שם, כתובת וכו' האתר הזה לא פועל האם הוא נסגר בגלל חוק להגנת הפרטיות או שהוא עבר למקום אחר?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by noambaum,

אני מעוניין לרכוש מוצר מסויים ולשלם דרך PAYPAL אבל אין לי מושג איך זה עובד... אני מבין שצריך לפתוח חשבון ב-PAYPAL אבל איך אני מפקיד כסף בחשבון?ואיך אני משלם למוכר??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. זה טרנס כזה זה הולך ככה HEROES.... HEROES.... LOSE CONTROL... זה מה שאני זוכר עכשיו אמרו לי שזה של פינק משהו וזה מתוך הסרט שיער (סרט ישן ולא ישראלי...) תודה

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by iakovl,

חברים, החל מהיום הנני אזרח טרי... ביקרתי היום בבקו"ם ואחרי המתנה של בערך שעתיים בשביל התעודת שחרור סיימתי את ה"יחסים" שנמשכו 3 שנים עם צה"ל

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שמעתי את זה אצל איזה מישהו בפלאפון וזה ממש מגניב. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by siwsd,

*או-קיי כל אחד שיגיד אם הוא אוהב את הביגוד.. *אם יש לו בגדים מהסוג הזה *אם הוא יודע איפה מוכרים בארץ *ואיפה יש חנות של ריבוק, שאפשר למצוא נעליים כאלה אני אוהב את הביגוד יש לי בגדים כאלה , חולצת כדורסל של נייק מכנס רחב כזה של נייק נעלי נייק איר פורס כחולות עם סמל אפור ונייק דאנק high אדומות עם סמל כחול כמה קפוצונים... בקשר לאיפה אפשר לקנות...אז יש כמה מקומות שאני מכיר פשוט אני רוצה שגם תגידו אולי תחדשו לי...

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. מסמך נדיר, ממש מצמרר! לחכות בסבלנות לשירת התקווה. הקלטה נדירה של שירת התקוה מלפני 61 שנה שנערכה ע"י כתב ה BBC שרות השידור בריטי במאי 1945 במחנה הריכוז ברגן-בלזן אשר בצפון גרמניה. הצבא הבריטי אשר שחרר את המחנה מצא שם כמה אלפי ניצולים כמחציתם יהודים, רבים היו במצב גסיסה. הרב הצבאי הבריטי אירגן תפילת קבלת שבת, עבור היהודים במקום היתה זו קבלת השבת הראשונה אחרי 6 שנות מלחמה, ואחרי יותר מ- 10 שנות רדיפת יהודים על אדמת גרמניה. במאמץ רב, התארגנו היהודים, וביודעם שמקליטים אותם - ושרו את התקוה. אגב, זו גרסה מיושנת של שירת התקוה, בסגנון תחילת המאה ה- 20. בינתים עבר ההימנון שלנו שינויים קלים והוא נשמע היום קצת אחרת. נפתלי בלבן, לינק לאתר ההקלטה: http://genealogy.org.il/BergenBelsenHa…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by YemeniteCamel,

קבלו את הסרטו הראשון שלהם! http://youtube.com/watch?v=HdxEy3URgkY אני אישית מאוד אהבתי, מעניין אם יצא להם משהו מזה בעתיד.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים