כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
ראיתי היום את הסרט הזה - פשוט מדהים! אם אתם אוהבים סירטי מתח/אימה, אתם חייבים לראות את הסרט הזה! אפקטים מדהימים,דם יזע ודמעות, המוני זומבים דוחים, מפלצות מרושעות וכל מה שצריך בסרט שכזה. עם מערכת רמקולים 5.1, כשהמפלצת מתגנבת מאחורה, קפצתי במקום יותר מפעם אחת... משחקת שם ההיא מהאלמנט החמישי וכרגיל הסרט מתחיל עם זום עליה עירומה (ועל זה נאמר BABLISHES)! אתם עוד פה? רוצו לראות!!! ד"א - אמרתי כבר שהסרט מבוסס על המשחק?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משעמם לשחק לבד..בואו להזכר בנוסטלגיה ולשחק
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שמעמם לי קצת אז בא לי רעיון לשרשור חדש כל אחד יכתוב שמות של DJים שהוא אוהב וטראנים שלהם שהוא אוהב אני אתחיל האהוב עלי: paul okenfold בטראנסים: 1.השיר של גיימס בונד החדש 2.RESURECATION (שמו באינטרנט)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרצתי בדיקה ב UserBenchmark, אני משתמש בעיקר במחשב לגיימינג. אם זה היה מחשב שלכם, מה הייתם משדרגים? UserBenchmarks: Game 49%, Desk 57%, Work 32% CPU: Intel Core i5-4460 - 54% GPU: Nvidia GTX 1060-6GB - 57.2% SSD: Crucial MX500 250GB - 56.6% HDD: Hitachi HDT725040VLA380 400GB - 36% HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB - 81.4% RAM: Unknown DDR3 1600 1315 BLS4G3D169DS3.16FE 8GB - 46.7% MBD: MSI H81M-E34 (MS-7817)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מחר אני בן 14, ואחותי הציעה לי שאני אבחר מתנה כלשהי... תקציב? יש תקציב... אבל לא להביא משהו של 3K.... יקר... לא נעים לשאול לגבי התקציב אני חושב יותר לכיוון של ה MP3... אבל נראה מה יש לכם להציע לי :xyxthumbs:
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעצם המצב הוא לא שכל פעם אני צריך לעשות לוגין מחדש, אלא פשוט בדף הראשי זה לא מחובר. בדפים הבאים אחרי זה כבר זה כן מציג לי את היוזר. אז תכלס זאת לא איזה בעיה נוראית, רק נותן משוב קטן כי זה טיפה מציק, אמור להיות שם מידע על התראות וכאלה ואי אפשר לראות את זה ישר צריך לרענן כדי שזה יקלוט את הקוקיז או לא יודע איך זה עובד פה באתר. זה לא חוסם סקריפטים או חוסם פרסומות בוודאות, אין לי שום תוסף מעבר לחוסם פופאפים שמונע מחלונות קופצים להיפתח. ולא, אני ממש לא מתכוון למחוק את הקובץ Hosts שלי...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לאור ההצעה לאפשר ייבוא חופשי של פלאפונים לארץ ולא רק דרך חברות הפלאפונים קראתי קצת על הנושא של ייבוא אישי של פלאפונים לארץ. מלבד היתרון הברור שבמקוריות, האם ייבוא אישי שכזה הוא באמת אפשרי? מה צריך כדי לגייר את הפלאפון? והאם הפלאפון יעבוד על כל תכונותיו??
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בעודי מסתכל בגיליון יחסית ישן של PC-MAGAZINE (דסמבר 2002, גיליון 114 עמ' 52) אני מתפקע מצחוק! משום מה הם החליטו שMadOnione זה משחק..... ושאנחנו המטורפים אוהבים את האוכל (מעבד), אך לומר WELL-DONE... אתם תבינו בתמונה קיצר :lol:
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני וכמה חברים כבר יושבים על 2 התרגילים האלה מעל שעתיים.. 1. What must the separation be between a 3.4 kg particle and a 2.5 kg particle in order for their gravitational attraction to have a magnitude of 3.5x10^12 N? 2. נשמח לקבל תשובות או לפחות כיוון מחשבתי איך לגשת לשאלות. תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה "מים משותפים" ואיך זה מגיע לסכום של 861.00(שקל נכון?)?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני מחפש חנויות עודפים של מותגים, בעיקר חולצות פולו של לאקוסט, טומי הילפיגר, וכו' מישהו מכיר חנויות באזור השרון, בעיקר הרצליה ורמת השרון, שמוכרת מותגים כאלו יחסיתבזול? (כלומר, לא 300-400 ש"ח לחולצה, שזה מחיר שוק בערך) תודה מראש, אסף
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי... תהיתי אם מישהו עשה את היחידה השלישית במחשבים לא באקסל אלא בפרולוג? (תכנות לוגי), אם כן - רציתי לדעת כמה דברים על המגן אז...בבקשה שירשום פה אם הוא למד את הדרעק הזה... :-/ תודה, -הילה =)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לטוס לאירופה בקיץ. כנראה לשבועיים-שלוש. (שלוש זה כבר גבולי בטירוף עקב יוקר המחיה וזה שאין לי כמעט כסף להשקיע) הרעיון הוא לא טיול נופש, אלא טיול זול (לינה בהוסטלים) עם דגש על חיי לילה (מוזאונים לא מעניינים אותנו כל כך). אני רוצה לעבור בין לפחות 2 ערים במדינות שונות (לדוגמה ברלין וקופנהגן או ברלין וברטיסלבה וכו'). שמתי לב שהמחירים של הרכבות פשוט מטורפים. http://www.raileurope.com/us/rail/fares_schedules/ http://www.bahn.de/p/view/index.shtml המחירים נעים סביב ה 300 דולר בעוד שטיסה בין ערים עולה 50-150 דולר. האם זה הגיוני? האם אפשר להזמין רכבות במחירים נורמלים יותר? בנוגע לבחירת הערים: האם למישהו פה יש המלצה על ערים מסויימות? (שוב, הדגש הוא לא על מו…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הזמנתי חבילה מאתר בגדים אמין בחול, ב21 לפברואר, בשירות usps. החבילה נשלחה והצלחתי לעקוב אחריה והיא הגיעה לנתבג ב24 לחודש. מאז לא קיבלתי שום הודעה ובאתר של דואר ישראל רשום שאין חבילה כזו, מה אני עושה? אשמח לעזרה ממישהו שמבין.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה בסדר לדעתכם שמישהי תצא עם מישהו קטן ממנה? ואני מדבר על טווחי גילאים של 17-23 בערך. נגיד מישהי בת 20 עם מישהו בן 17 (וזה בהנחה שהיא הסכימה לצאת איתו...). יצא לכם להיתקל במקרים כאלה? (ולא , אני לא מדבר על הורים שהאמא בת 41 והאבא בן 40...) האם לדעתכם בכלל יש למישהו בגילאים של נגיד 18 סיכוי ללהצליח להתחיל עם מישהי שלוש שנים נגיד מעליו? אני מכיר מישהי בת 19 שיש לה חבר בן 27 לדוגמא. אני לא רואה שום סיכוי למצב הפוך...
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל כביש בארץ לוקח לו שנים ! לסיים אותו וגם שמסיימים הוא כזה מעפן ואז מבינים שאיזה אדריכל עשה טעות וואייי צריך להזיז אותו קילומטר (: ושלא נדבר על הפקקים שזה גורם והדלק שהולך ! אז מה איתכם יש פה נהגים או כל אחד שחושב שזה נושא לדיון ? אההה וזה שר התחבורה מאז קום המדינה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי... היתה פעם (נדמה לי בערוץ 6) תוכנית טלוויזיה עם דמות מצויירת כזאת בשם "מנו" שכל הזמן עשתה גרפיטי... יש למישהו מושג איך קראו לתוכנית הזאת (עדיפות לשם המקורי באנגלית...), כי אני פשוט לא מצליח למצוא תמונות שלו... :-\ טנקס
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מוצר כלשהו מאיביי.. המוכר דורש תשלום דרך פייפאל מבלי כל התהליך של איביי עם buy it now וכד'.. פשוט לשלוח לו תשלום למשתמש שלו בפייפאל ולרשום לו לאחר מכן את הכתובת שלי.. רציתי לדעת האם יש לי ממה לחשוש לפני שאני שולח לו תשלום ? *אני מעוניין לשלוח לו את התשלום מכיוון שאני אקבל הנחה מסכום התשלום המופיע בעמוד המוצר שלו באיביי. תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
למה להסתפק במאווררים בעלי הארה בצבע אחד ויחיד כאשר הדגמים המציעים קשת של צבעים שניתנת לסנכרון ותיכנות הופכים לנגישים ונפוצים יותר מאי פעם בעבר? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, אני בקרוב אמור לעבור אבחון ורציתי לקבל רקע על המבחן מאנשים שעברו אותו, על השלבים שלו ועל מה הוא מתמקד. אני מאמין שיש לי כמה בעיות שמצדיקות הקלות מסוימות כגון שגיאות כתיב רבות למרות שהשתפרתי בתחום היות ואני בדרך כלל משתמש בבילון\word כול הזמן במחשב כדי לבדוק את עצמי (כמו עכשיו). אך עדיין לפעמים כשאני מסתכל שוב על מה שכתבתי אני שם לב לטעויות דביליות וקריטיות למשל באם\עם\הם, למרות שאני מודע למשמעויות השונות אני מתבלבל באותיות כל הזמן (אותו דבר עם כול האותיות הדומות ט\ת ...) כשאני כותב משהו עם עיפרון אני נתקע במילים מסוימות בלי שאני זוכר איך לאיית אותן או מוחק שוב ושוב, שלא נדבר על אנגלית ששם למרות שאני יכול לראות סרטים שלמים בלי תרגום אני בקושי יכול לכתוב פסקה אח…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, אחי הקטן בן 17 התחיל לעבוד עם חבר על פיתוח של משחק מחשב. הוא זקוק לעזרה ופתח דף באתר של מימון המונים. אם תוכלו להפיץ את זה לכמה שיותר אנשים שיראו ויוכלו אולי גם לתמוך בפרויקט זה מאוד יעזור ובעיקר אם תוכלו גם אתם לתת משהו. כתובת האתר: https://www.headstart.co.il/project.aspx?id=13800 קיים שם הסבר מפורט יותר על מה המשחק ומה הרעיון בכלל. תודה לכל מי שיוכל לעזור להגשים לו את החלום לפיתוח המשחק . מה שכן, ראוי לציין שרק אם הוא יגיע ליעד מבחינת הסכום כסף הדרוש יחוייב הכרטיס אשראי של מי שנרשם כתומך. אם לא ישיג את היעד אז אף אחד לא יחוייב בסכום.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כאילו לאן אני הולך? מה אני צריך לעשות? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-