עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iem,

אני מחפש מכשיר שיתאים לרשת מירס. אין לי בעיה לפתוח אותו עם כרטיס שפותח למכשיר, הבעיה שאני לא יודע איך אני מאתר את המאפיינים שאני צריך ע"מ שהמכשיר ייתמך ברשת מירס ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, יש לי חבר שגר בארצות הברית ... ביקשתי ממנו שישלח לי את ה Nexus S החדש ( מכשיר טלפון למי שלא יודע )... עכשיו מה היא הדרך הטובה ביותר שהוא יכול לשלוח לי את המכשיר ... המטרה היא כמובן להמנע מתשלומים מיותרים (מכס מיסים וכו') במידת האפשר. כמובן שהוא ישלח לי את זה כ'מתנה' .... יש למשהו הצעות ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ntl,

פעם היה אתר כזה - www.Halloo.co.il מכניסים מס' טלפון ומקבלים שם, כתובת וכו' האתר הזה לא פועל האם הוא נסגר בגלל חוק להגנת הפרטיות או שהוא עבר למקום אחר?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. ומה זה נותן ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by shuy,

פורסם במקור ב"הארץ".

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by iakovl,

לצי שזוכר או לא היום (28.3.10) ישודר הפרק הישראלי [The Greatest Story Ever D'ohed] ממליץ לצפות

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. http://www.msnbc.com/news/914527.asp :lol: :lol: :lol:

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. וואוווו!!!!!! http://demo.ort.org.il/clickit2/files/forums/911529320/654888749.wmv

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by R0ck,

אני נגד ויש לי צלחת לווין הפוכה על הראש, מי אני?!

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by אוריפ,

רק רציתי להגיד, שאני מחא הולך להשקה של הAUDI RSQ (הלכתי לתצוגה של מרצדס, עכשיו של אאודי... אך, החיים יפים). מי שלא יודע על מה אני מדבר, שיחפש בגוגל, אני מבטיח שזה יהיה כדאי... אני אשתדל להביא כמה שיותר תמונות, רוצים?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by gal555,

אם אני מזמין נעליים מחו"ל צריך לשלם עליהם מכס?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מתלבט באיזה מגמה כדאי לי לבחור (בעתיד, איזו תכניס לי יותר כסף ), יש לי אחלה ממוצע וציונים, ולדעתי לא תמיד מה שהכי יוקרתי יקח אותי לעתיד טוב יותר אז תשפטו אתם.. האפשרויות: 1) תעשיה וניהול-זו נחשבת המגמה היוקרתית ביותר, אני אצטרך להשקיע בשבילה (לעלות קצת את הציון במתמטיקה). זו בעצם מתמחה בניהול, סטטיסטיקות, טכניקות שיווק, הנדסה כלכלית ועוד. 2) ניהול עסקי-זו המגמה השנייה ביוקרותה, אבל יכול להיות שבעתיד היא תכניס לי יותר כסף. זו מגמה בעלת מסלולים רבים, כגון ראיית חשבון (סוף י"ב תעודת רואה חשבון מוסמך, סוג 2). לאחר מכן אני יכול להפוך להיות רואה חשבון סוג 3 (מומחה, נחשב יותר טוב) או לבחור במספר מסלולים שונים באוניברסיטה כגון: כלכלה ועוד כמה דברים שאני לא זוכר.. ודר…

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by stone cold,

טוב ראיתי תפרק הראשון מהתחלה בתיקווה שזה תיהיה סידרה שאני יצפה בה הרבה אבל מה אני יגיד לא משהו האם הסדרה הזאת אופכת ליותר טובה בעתיד? אני במחסור של סדרות וסרטים ככה שסידרת אנימה ארוכה מאוד יכולה לעזור בנתיים צפיתי בDB\DBZ נארוטו וניסיתי את One Piece אבל לא הצלחתי ליתחבר אליו גם אחרי כמה פרקים את נארוטו שופידן אני אוהב אבל מגיע פרק רק פעם בשבוע שבועים ככה שאתם יכולים להמליץ על סידרה טובה שיש לה הרבה פרקים כבר?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by benor,

מישהו עבד בעבודה כזו? כנראה שאני אתחיל לעבוד בקרוב. השכר שהציעו לי הוא 22 ש"ח לשעה (טיפה מעל המינימום) מדובר על עבודה במשתלה עצמה שדות חקלאיים/חממות הקמת גינות גג וכד'.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני רציתי לקנות את המגבר הזה כדי לפרק אותו ולשים מחשב במקום בדקתי בזאפ עיני לכדה כמה משובים מאוד מענינים על המוצר.... http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?pageInfo=2&searcInput=&Model_id=11210&orderby= " במיוחד של בני בסוף הרג אותי אני מתה ....

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by YemeniteCamel,

קבלו את הסרטו הראשון שלהם! http://youtube.com/watch?v=HdxEy3URgkY אני אישית מאוד אהבתי, מעניין אם יצא להם משהו מזה בעתיד.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by B.D.B,

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by huber,

1. בזמן חקירה משטרתית, ללא קשר לפשע, יהיה זה נחוץ לבקר במועדון חשפנות לפחות פעם אחת. 2. בזמן שהייה בבית רדוף רוחות, נשים צריכות לחקור רעשים חשודים כשהן לובשות את תחתוניהן האינטימיים ביותר. 3. אם תרצה להתחזות לאדם גרמני לא תהיה חייב לדעת את השפה. מבטא כבד יעשה את שלו. 4. בזמן לחימה בטרוריסטים, סרקאזם ותשובות חכמולוגיות יהיו הנשק הטוב ביותר. 5. לאדם אחד שיורה בעשרים אנשים יהיה יותר מזל מאשר לעשרים אנשים היורים באדם אחד. 6. רוב המחשבים הנישאים חזקים מספיק בשביל לעקוף מערכות מחשבים מתוחכמות של חייזרים עוינים. 7. אין זה משנה אם אתה נמצא בנחיתות מספרית גדולה בזמן קרב מגע, האויבים יחכו בסובלנות כדי להתקיף אותך אחד אחד. 8. כשגברים מזדקנים מושכים משום מה יותר מגברים צעירים, ותמיד …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by navk2,

לא יודע איך קוראים לו אבל משמעים אותו הרבה ברדיו...

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by iakovl,

חברים, החל מהיום הנני אזרח טרי... ביקרתי היום בבקו"ם ואחרי המתנה של בערך שעתיים בשביל התעודת שחרור סיימתי את ה"יחסים" שנמשכו 3 שנים עם צה"ל

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. איך אני מגדיר בפייסבוק שלא ישלח לי למייל כל פיפס שאני עושה בפייסבוק?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני אוהב להכין ליקרים מדי פעם. עכשיו, יש חנויות שמוכרות כל מני מוצרים להכנת אלכוהול, וחלק מהדברים שם יכולים להקל עלי מאוד את העבודה, אני מכיר כאלו בחו"ל דוגמת www.eckraus.com , אבל קשה לי למצוא אחת עם משלוח. האם אתם מכירים חנויות כאלו בארץ, או מאוד זולות בחו"ל שיש להן משלוח? כרגע אני מחפש בעיקר מנעול אוויר ואולי גם בקבוקים מוצלחים במיוחד...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by imber,

יש לי חבר באנגליה והוא קיבל את הפלאפון שלו היום אבל הוא גר באנגליה אז הייתי רוצה לדעת אם יש דרך לשלוח מאורנג SMS לאנגליה ואם אפשר אז איך? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. זה נשמע ונראה מאוד מוזר, אני לא אתפלא אם יש כאן אנשים (או אדם ספציפי) שעובדים עבורם. תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. מה שכן, טכניקה חכמה.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by fuck off,

הבאתי ממיר של יס, חיברתי אותו לצלחת שלנו (לא של יס) וזה אומר שאני צריך לבדוק אם יש לי חשמל בחדר מדרגות. (WTF?!) יש למישהו מושג מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים